A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Még mindig pizsiben ücsörgünk Korival a tv előtt, vagyis ő játszik, de még nem volt erőm felöltöztetni... :?

Kép
Kép
dalminha

istenem de szépek!!!
Anyukáról is hiányzik a bikini! :D

Kép
Kép
dalminha

Anyukáról hiányozni is fog a bikini, úúúúgy 20-30 évig :wink:
Utána pedig már mindegy lesz :lol:

Dalma: Mennyi kávét, teát iszol?

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hello

Na Klarissza jól lebőgött! Akkor a Rév az meg micsoda? Nohát tanyasi leányka volnék. Bp-en jó ha 5-ször voltam hosszú életem során.

Honey Boldog Szülinapot! ÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRJJJJJJJJJJ!

Véleményem még mindig ugyanaz: tegnap előtt még azt mondták csütörtöktől lesz lehülés, tegnap már pénteket mondtak, ma reggel meg szombatot! :?: :roll:

Csuri ha már itt tartunk akkor én meg a te lánykádat stoppolom le úgyis hasonlítanak egymásra Matyival :wink: Nekem is tetszenek a sonkái!

Dalma ma én is csatlakozom a kialvatlanok táborához. Matyika 6-szor kelt éjszaka abból 4-szer szopizott, 2-szer cumizott. :shock:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Én a magam részéről arra szavaznék, hogy rossz idő esetén toljuk egy hetet, ha mondjuk ez megfelelne a többségnek! viszont ha a többség úgy dönt legyen inkább most hétvége esőben is és játszóházazás, akkor vk jelentkezzen, aki Klarisszáékat kíséri (esőmentes szigetezéshez továbbra is vevők vagyunk!!!)

Klarissza, tök nyomin érzem magam emiatt, remélem jó idő lesz, és marad minden az eredeti terv szerint!

Dalmi, sajnálom az éjszakát!

Evi, tápihoz nem tudok hozzászólni...

Kép
pipal

Nekem a hételtolás is megfelel én nagyon mobil vagyok :lol: Elvégre nem dolgozom :roll: Na legújabb: "most ne foglalkozz vele, hogy esetleg kupi van, vagy szalad a lakás most azért fizetnek, hogy a gyerekkel foglalkozz". Nagyon tetszik ez a filozófia! Van még egy ha valaki nem ismerné:
" Amit ma megtehetsz halaszd holnap utánra és lesz két szabad napod! :lol: "

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

"most ne foglalkozz vele, hogy esetleg kupi van, vagy szalad a lakás most azért fizetnek, hogy a gyerekkel foglalkozz"

Klarissza!!! ez nagyon teccccc :lol: :lol: :lol:

Dalma, nálunk is megabrutál iccaka volt és sztem az lesz még a felső fogak nem jönnek ki. Csak Neked nehezebb, mert azért Kornélt is szórakoztatni kell !

A HA tápszerre rájöttem magamtól, hogy már nem is kell, mert a tejpép sem HA , tehát így semmi értelme!

Anyukámnak övsömörje lett, most várom a csodát, hogy Lilla ne legyen bárányhimlős :twisted: bőrgyógyász szerint piciknél ez a herpeszvírus okoz barihimlőt és elég sokat volt anyummal a lapp.idő alatt.
Tudtok erről valamit, sztem meg védve van , vagy mégsem?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Dalma :( Sajnálom az éjszakát! Mindig ilyen alvó volt Panna picike korában is, vagy csak mostanában?
Ez úgy tűnik, mintha összekeverné az éjszakát a nappallal.És ha nem hagyod annyit aludni nappal?

Évi
:) Én Úgy tudom, hogy a bárányhimlő ellen nincs védettség, bár lehet rosszul tudom :?
Vendég

Melaszka, mivel én voltam baris gyerekkoromban, védett vagyok és Lilla tőlem védettséget élvez még szerintem, vagy nem?

Azt beszéltük apával, hogy most nem kellene taliznom Veletek, mert ha Lilla vírushordozó , már most Ő is fertőzhet :shock:

Az a röhej, hogy én ezt valamikor tanultam, de most olyan bizonytalannak érzem magam :roll:

Szóval, tali nekünk lefújva, ha jövőhéten tartjátok, már túl vagyunk a 10 napon és akkorra kiderül minden.
Most totál be vagyok f..va, mert egy csomó szövődménnyel is járhat

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Valaki kérdzte,( bocs nem olvasok már vissza ) a fürdetőkarikát tesz-veszen vettem 4 ezer volt, de 1 órát csutakoltam :twisted:
Üzletben 6-7 ezer, de az októberi topikban tegnap este hirdettek jó áron ( 2300 pénz ) az sokkal tutibb, jobban megéri és sokáig tudja használni a már ülni tudó baba :lol: :lol: :lol:
Tényleg jó dolog, Lilla nagyon szereti ( anya is, mert nem törik ki a derekam még felügyelem a maratoni pancsikat )

Dalma, mi már régen "quad fertőzöttek" vagyunk, de az a baj, hogy csak 2 van és jó lenne még 1 és mind a hárman mehetnénk, az lenne a buli :lol:
Itt nálunk van pálya is, de mi nem szeretünk körbe- körbe motorozni, erdőben sokkal jobb, de van mikor természetvédelmi területre "tévedünk"- na ott izgi igazán, hogy mikor kap el az őr.

Most valami zavar történt a lánykámmal, már lassan 2 órája alszik!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Látom a tali kicsit a rossz idő miatt bizonytalanná vált. Én is arra szavaznék, ha tényleg rossz idő lesz akkor napoljuk el a jövő hét végére. Egy kicsit haza beszélek, mert sajnos megbetegedtem és így most nem biztos, hogy el tudunk menni a talira. Mörfi. Velünk gyakran történnek ilyen dolgok. tegnap mentem a gyerekkel az orvoshoz, hazafelé már taxival kellett jönnünk, mert az autóm felmondta a szolgálatot. Tegnap előtt férjem szenvedett egy kisebb koccanást az autójával. :roll:

Ja kint van végre az 5. fogunk. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom már ki írta, de igaza lehetett kiütés ügyben. Mára már nyoma sincs a kis testén és a hasmenése is megszűnt.

Oloyan sokat írtatok képtelenség mindenre reagálni.

Kri

Kép
Kép
kri29

[quote="evi1969"]M írta:evi1969elaszka, mivel én voltam baris gyerekkoromban, védett vagyok és Lilla tőlem védettséget élvez még szerintem, vagy nem?

Azt beszéltük apával, hogy most nem kellene taliznom Veletek, mert ha Lilla vírushordozó , már most Ő is fertőzhet :shock:

Az a röhej, hogy én ezt valamikor tanultam, de most olyan bizonytalannak érzem magam :roll:

Szóval, tali nekünk lefújva, ha jövőhéten tartjátok, már túl vagyunk a 10 napon és akkorra kiderül minden.
Most totál be vagyok f..va, mert egy csomó szövődménnyel is járhat

Ha nem kapott bárányhimlő ellen védőoltást, akkor minden további nélkül elkaphatja. Ha kapott, akkor is, csak akkor kisebb az esélye és sokkal gyengébb a lefolyása.
Társaság ilyenkor kerülendő, mert igen, vírushordozó lehet.
Nekem ismerősöm volt örvsömörös és a 2 éves kisfia (akivel éjjel-nappal együtt volt) nem kapta el.

Tali nekünk jövő héten nem jó, másikra megyünk. :D

KépKép
dreika

Jók a képek, Katus hurkái eszméletlenek. :D Már tapiztam élőben is. :lol: :lol: :lol:

Judit,
pont a héten láttam a játszón egy ilyen kisfiút, neki az egyik kezén volt csak 6 ujj, már nagyobb volt, kb. 7-8 éves. Van amikor nem lehet ezt leszedetni, vagy egyszerűen csak van akinek így is jó? :roll:

KépKép
dreika

Sziasztok!

MA voltunk mázsáláson, 9070 gr a fiatalúr, és 70 cm!! :)

Dalma!
Jajj, te szegény……… :( nálunk csak 2x volt cumiberakás, 1x cici, közte alvás! Én már ennek is örülök! Meg hogy nem bőg éjjel, hamar vissza tudom altatni. Csak azon gondolkodom, hogy a lánykád hogy bírja??? Sosem értettem, hogy az ilyen picik nem fáradtak ilyen brutál éjszaka után??
:shock:

Csuri!
Azok a hurkák! :lol: Kb. Ágoston is ilyenekkel bír…..Valószínű, mi is pancsizunk majd ha felkel…már két órája szunyál! Hétvégén úgyis rossz idő lesz….
Jaj, Csuri, ne írd már le magad… :D még hogy 20-30 évig..akkor nem élvezed ki a pancsolást sehol?? Rajtam is van felesleg, sőt még a csaszi vágás is függőleges, de lesz…om, fogok menni strandra! :) :)

Honey!
Isten éltessen! :)
Adj életjelet…….apával mi újság? Rendeződnek a dolgok?

Evi!
Nagyon édi a motoros csajszid!! :) Ha már most megfertőzitek, majd nagyobb korában tuti, ő is imádni fogja a száguldást! JA, és látom, nektek PC babakocsitok van! A hugomék ugyanilyet vettek, csak narancssárgát! Te meg vagy vele elégedve?

Klarissza!
Jót nevettem ezen a hév-rév-komp dilemmádon! :lol: :lol: :shock:
Ja, és az idegek felőrlése nálunk is zajlik…..és hát én is a szeptembert várom! A két nagy sokszor civakodnak, külön-külön kenyérre lehet őket kenni, de ha együtt vannak…..

D.

Kép

Kép
ditta76

Akkor most már ideje összeírni, hogy rossz idő esetén kinek jó a jövőhét hétvége és kinek nem :?:

Jól van már na hév,rév,komp a franc se érti ezeket minek ennyi megkülönböztetés ?:lol: :lol: :lol:

Ja enyimek is angyalok külön-külön. Most Ákosom Egerben van a mamával focitáborba vasárnap jönnek haza. Jövőhéten meg Zsolti megy horgásztáborba úgyhogy rám most nyugis napok várnak :wink:

És igen Ágoston és Katus sonkái ugyan olyanok :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

jövőhétre szavazok:))))

barika. én nagyon ellenzem az oltást mert csak 10 évig véd és ha nagyobb korban kapja el akkor több a szövődménye. Plusz ha oltás mellet el is kapja akkor is elkaphatja még. és ez szent igaz. nem is egy gyerek lett töbször barikás az oviban.
évi örülj neki ah már most túl estek rajta. pl ő nem érzi a viszketést még így nagyon hamar meg gyógyul. Meg nem vakarja el.

szopika. sikeeer. ma már 3x szopizott.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Akkor legyen a jövő hét vége?? Nekem is mindegy, de úgy látom sokan szavaztatok inkább arra. Mondjuk igaz esőben tényleg nehezebb eljutni bárhova is, meg annyira nincs is kedve kimozdulni az embernek. :( Maradjunk akkor a jövőhétben szerintem, mert ez a szombat így elég lutri.... Lehet, hogy valahol nem esik, de máshol meg igen. :( Vagy mikor indulnánk még nem esik, de mire oda érünk már szakad. És azért Klarisszának elég nehéz ezt kiszámítani, hisz Ő jön legmesszebbről.

Klarissza
:) Nagyon édes vagy! :)

Dreika
:) Közel laksz?? Jelölj be légyszi iwiwen. Mi Békásiak vagyunk, vagyis voltunk, ott nőttünk fel mind a ketten, a férjem is Én is. :) Tőzsis Óbudaiak vagyunk!! :) Na most akkor meg Veled nem talizok. :( Áááááááááááááááááááááá :(

Csuri
tündériek a gyerekek!!! :) Én holnap tervezem Kincsővel a fürcsit, aztán ki tudja mi lesz belőle. Persze holnapra 33 fokot mond! :(

Dalma
Te szegény! :( Nem semmi lehet ez az éjszakázás.

Kata Kölcsön adjam Kincsőt? Lenne egy nyugodt éjszakád. :P

Évi
Juuuj bárányhimlő.. Valamit Én is hallottam erről a védettségről, de már nem emlékszem. :( De az tényleg nem jó, akkor most semmiképp ne vidd gyerekek közé!! Figyelj táppal kapcsolatban szerintem kérdezd meg a dokidat az a biztos. Képzeld mi eddig a milupa peptit ettük, de a doki most nem tudta kiírni és felírt egy másikat, holt ideg vagyok, de úgy látszik beválik, bár mostanában alig eszik a drágám ez lehet a melegtől??? Ti mennyit is esztek egyszerre???

ditta
szépséges méretekkel rendelkeztek! :) A barátnőm kislánya 10 kg, de Ő már 12 hós. :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!
Rég jelentkeztem, de olvasni szoktalak benneteket.

Jó lenne ha tudnátok találkozni, remélem jó lesz az idő!!!!!
Mi hétfőn indulunk a Balatonra, úgyhogy én se várom az esőt.

Látom, vannak más lányok is jó súlyban. Hát az én gyermekem méretei:
7 hós: 10 kg kereken (30 dkg-ot hízott, 6 hósan 9,7 volt) és 74 cm.
Mi magasak vagyunk aférjemmel, fiam is magasabb a átlagnál.
De azért a fiam nem rendelkezett ilyen sonkákkal ennyi idősen.

2 foga van, és már régóta tolat hátrafele, meg pörög a hasán, de ma már láttam a mászó mozdulatokat. Koncentrál, nézi a játékot, és teszi a kezét is meg a lábát is. Ajjaj, mit fogok én csinálni a fiam játékaival? Főleg az itt ott elgurult legókkal. Nagyon oda kell majd figyelnem.

És szépen nől a haja is!

Lilla egyenlőre csak az alap dolgokat eszi, (krumpli, sütőtök, alma, srépa, cseresznye, meg Sinlac pép, ja és persze szopi).
EGyszer kap délben főzeléket, utána kicsit szopizik, ha szomjas. Este pedig kap egy fél adagot a szopi mellé. Egyenlőre nem akarom növelni a hozzátáplálást, és nem adok újat, mert állandóan csalánkiütéses. Teljesen tejmentes diétát tartok, ezekívül banánt sem, paradicsomot sem eszem. Próbálok minden allergiát okozó ételt szépen elhagyni, hátha valami bejön, és elmúlnak a kiütések.Juli 3-án viszem Pestre allergiavizsgálatra, de vérmes reményeket nem fűzök ahhoz, hogy ki tudják mutatni mire allergiás.
(a fiam tejfehérje allergiás volt, ezért ki vagyok kicsit kupálódva a témában. )

Valaki írt a tejallergiáról. Talán írták már az érintettek (Dalma, Klarissza), hogy a tejfehérje allergia és a tejcukor intolerancia (már a nevében is különböznek) nem egy és ugyanaz.
A fehérje allergia esetében az immunrendszerben van a bibi, a tejcukor intolerancia esetében pedig hiányzik a laktáz enzim, ami bontja a cukrot, ezért sokan hasmenést kapnak, nem tudják megemészteni. (laktáz enzim kívülről bevihető, illetve létezik pl. laktózmentes tejföl)

Alvás: napközben kétszer alszik, besötétítek és a földre kihajthatós ágyba teszem, körbebástyázom takaróval, párnával, aztán maga elalszik, vagy már a szopin elalszik. (kiságyat nem ismerei..) Este egyszerre altatjuk a gyerekeket, megvárom míg elalszanak, szerencsére ezzel nincs baj. Lilla azért ébred éjszaka, és én megszoptatom, vagy cumit visszaadom és szerencsére az ébredések csak pár percig tartanak. (a fiam kb. 6- hós korától 2,5-3 éves koráig nagyon rossz alvó volt, szóval együttérzek a nemalvós babák szüleivel!!!)

Majd megpróbálok tenni képet!

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kép Kép Kép Kép Kép Kép (keresztelőkor)
Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Nekünk nem jó a jövő7vége. :cry: Direkt akkora halasztottuk az elutazást a tali miatt. utána 7en?

Ma van a 4házassági évfordulónk! :lol: Végre 3an ünnepelünk.
Lénától kérdezem h. táncoltunk a lagzin és édesen ugrálva rogyasztja a lábait. :lol: Meg tud pápázni. :lol: (De aludni még mindíg nem, bár azt olvasom h. a nemalvós gyerekek okosabbak :shock: :) )

Ditta,Évi
nekünk is ilyen a babakocsink, én nem szeretem :? most árulom. Évi neked tud benne aludni Lilla? Sztem baromi kényelmetlen feltett lábakkal szunyálni, Léna tökre elcsúszkál benne, hiába van bekötve.

Csuri
megzabálom Katust!! :lol: :lol:

Kép
katica_75

Kati, de jól néztek ki!
Lilla csini nagyon és jó kis husi és milyen hosszú, elég lehet emelgetned :roll:
Nem lehet, hogy nem ételallergia? Én is úgy hallottam, ilyen piciknél még nem sikeres a vizsgálat!

Anya, bocsi nem emlékszem mennyi foga van Kincsőnek, fogzás is okozhat étvágytalanságot, na és persze a meleg is.
Nekünk mostanság 180ml tápi az adag reggel és este. Valamint kora este kap kb. 3 ek. tejpépet. Lilla nem tud 180 ml-nél többet egyszerre meginni :roll: és a főzelék sem kedvenc csak a gyümölcs.
Ma pl. negyed!!! aventes pohár sütőtökös csirkét evett csak :shock:

Vera, köszi a baris infot, már lenyugodtam, jöjjön aminek jönnie kell!

Honey, légyszi 1 mondat erejéig jelentkezz!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép Kép pakol Kép aztán örül amikor végzett
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katica_75 2009.06.19 09:56-kor.

Kép
katica_75

Kati
csinik vagytok, mint mindíg. Drukkolok h. kiderüljön mi áll a háttérben. alvás miatt nagyon sárgulok.

Kép
katica_75

Írtam egy regényt és sehol semmi brrrrrrrrr :twisted:

Katica, gratula az évfordulóhoz és a tánci+pápá produkcióhoz, de aranyos lehet Léna baba.
Annyira jó érzés ugye látni ahogy fejlődnek, okosodnak napról-napra!

Babakocsit én is el fogom hamarosan passzolni, de még apának beadagolom, hogy nem jó már nekünk. Lilla soha nem díjazta , de lehet , hogy más típust sem díjazna
Nem voltam ott amikor megvette a párom, akkoriban a hasfájóság miatt a házat sem tudtam elhagyni nem még babakocsit venni :twisted:
Te mennyit szeretnél érte kapni ?

Jujjj, de jó képeket hoztál :lol: borostyánlánc Nálatok bevált?

Nem alvós gyerekeknek állítólag fejlett az idegrendszerük!!!
És a szüleiknek?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi
Köszi.
:lol: gyanítom az enyém is fejlődik, különben kiugrottam volna már az ablakon.
Hát a lánc ahogy a mellékelt példa mutatja sz@rt sem ér enyim gyereknek :( lehet leszedem, vagy akkor még ennyit sem aludna..

49e.ért hirdettem meg de hordozó nélkül, az nincs nekünk, még garanciális.

BERGON babakocsija van valakinek? Gondoltam altatásra hátha szeretné????

Kép
katica_75

Katica, ne vegyél óriás babakocsit. Én a minnél kisebbet részesítem már előnyben. Nekünk Pegperego Venezia van, de még ezt is nagyollom. Pedig szupi, imádjuk (Kornél is rá tud állni a testvérfellépőjére). Én kinéztem egyet Brendonban Pegperego ARIA. Fektethető (kb 160 fokig) , esernyőre csukható, meg ilyesmik. A másik a CAM-nak van egy hasonlója (Mattiban kapható), minegyik 32-34000 ft körüli. Apa persze leszavazta, mert Kornélnak is volt egy bebego lótifuti babakocsija, és az is jó lesz Pannának, de én szeretnék neki újat, csajosat venni... 8)

Na, ezt gyorsban, míg alszanak...

Este cirkuszolt a lány már másfél órája, hogy nem alszik, aztán jött Peti, kizavart, át Kornélhoz (ott aludtam ma :P ), és csodák csodája, 2x kelt fel éjjel, és apa adott neki teát (én nem adnék, csak vizet), és visszaaludt simán !!! Én meg aludtam egész éjjel.

Bárányhimlő: ha csak 10 évig véd, hát beadatom mégegyszer, meg mégegyszer. Ha van ellene szer, akkor inkább az, minthogy szenvedjen szegényem. Mást nem adatok be

Kép
Kép
dalminha

Nagyon szépek a gyerekek!

Katica,
merre laksz? Ha mégsem lesz annyira trágya idő, aki úgyis erre a hétvégére készült, talizhatunk. Anya sincs messze, mint kiderült. :D
A Gyerekszigetet ismeritek? Oké, nem kimondottan ekkoráknak van, de oda is ki lehet menni.

KépKép
dreika

Sziasztok!

Ne haragudjatok,h nem írok,de olvasni is alig van időm.mikor leülök,h na akkor most írok,rögtön csöng a teló,v Betti zendít rá.ráadásul vége a sulinak,mind a 3 gyerek itthon.3féle kaja,3féle időpontban.na nem panaszkodom.

Köszönöm a köszöntéseket,aranyosak vagytok.krisztusi korba léptem :lol:

Apával sokat beszélgettünk az elmúlt időben.valamit javul a helyzet,de még van mit csiholni.
Évi írtad még annó,h a barátai milyenek lehetnek.neki nincsenek barátai,legalábbis olyanok akikkel elmenne vhova.amikor nem tudtam hol van,akkor a garázsunkban volt.ott aludt

amúgy most lesz hétvégén a Bencét visszük versenyre,ezért is nem tudok menni a talira.de jövő hét se jó sajnos,mert akkor házassági évfordulót ünneplünk(már ha van mit :lol: )

Most írok a legkisebbről is
A helyzet az Bettikémmel,h már kb.2 hete nem szopizik.egyik napról a másikra elutasította.azt hittem én is h szopási sztrájk,de az nem tart eddig.ez van .de legalább így is szopizott 7 hónapig.
2 foga is van már.és ügyesen kezd mászni,csak a kezét kéne megtanulni rakosgatni.és már egyszer felállt az ágyban is.
Nektek mennek a gyerekek,ha felhúzzátok állásba őket?nekem a derekam már nem nagyon bírja,egész nap járkálni szeretne.
Na megyek mert éhesek a madarak :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Hú jo sokat irtatok

Kri:Gratulálok az 5. fogacskához.Nem lehet hogy melegkiétese van Zsombinak?

Klarissza: Mátyás nagyon édes,gratulálok a fogacskához
:lol: Nagyon jó ez a hinta édes benne :lol:

Judit:Nagyon édesek a képek azok a szempillák :lol:

Csuri:Katus is nagyon édes és azok a hurkák :lol:

Évi: édes a kutyusos kép,hogy vigyáz rá :lol: és apával a quadozos képek is jok nagyon. :lol:

Honey: utolag is Boldog Szülinapot :lol:

Katica: hogy pakol a drága,nagyon édes :lol:

Remélem senkit se hagytam ki.

Voltunk tanácsadáson 8300g és 66cm.Nagyon ügyes már Kevin tapsol,ül de néha még eldöl ha fogom a kezét lépeget már le se akar ülni.A kiságyba ha beleültetem már feláll,most probálkozzik a mászással nagyon ügyes.Majd dobok képeket.Kevin még mindig csak gyümit akar enni ami sos nem eszi meg öklendezik tölle,csak ami édes :? :lol: :lol:

000kata

Kép négykézláb vagyok

Kép alszom a füllessel

Kép tapsizok

Kép fagyizok

Kép fel tudtam állni

000kata

Anya: szerintem nagyon jo ez a játékház és nem is drága :lol:

000kata

Kata
hát ez a Kevin hogy beindult! :lol: :lol: anygon ügyes!!!! És az a kép Fülessel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sztem simán mehet fotópályázatra. :lol:

Honey
jó h. jöttél! nagyon szépek vagytok, Te pedig karcsú, remélem Bettikéd nem neheztel rám ha őt inkább csak szépnek látom. :wink: De nagyon hasonlít rád ám.
Örülök h. alakulnak a dolgaitok, és akkor apának is nehéz éjszakái lehettek a garázsban.

Dalma
és ezek a kisebb kocsik is jók aludni??? meg télen nem nagyon hidegek? -nagy naívan most azt képzelem h. a babakocsi a hibás a nemalvásban.

Erika
én is benne vagyok a taliban holnap!!!!!! Mi már így készültünk, jó ha szakad az eső nem bkv-zok át a városon, de amúgy ok. Küldjük el a számainkat priviben és meglátjuk, vagy itt is 1eztehetünk még délelőtt. Holnap esetleg még vki??

BEAGLE, RENI ti olvastok????-vagy kell privit küldenem a taliról.

Kép
katica_75

Katica:köszönjük :lol:

000kata

Sziasztok!

Igen olvasó üzemmódban vagyok. Tudok mindent :D

Szép napot nektek!
Vendég

Katica, enyim gyerek nem alszik babakocsiban. Elvileg tudnak ezekben, mert fektethető. Télen meg az egy- másfél éves gyerek az egyszem alvását már tuti nem a babakocsiban végzi, hanem a jó meleg kiságyában. :) Szerintem.

melaszka, talán te írtad, hogy felcseréli a napszakokat. Nem, mert nappal is alig alszik.

Honey, Betti cukor nagyon!!! Szegény apa a garázsban... de azért jó, hogy nem télen történt az összeveszés.

Kati, nagyon szépek a gyerekek. Lilla lassan oviba is mehet, amilyen nagylány már! :) édes nagyon

Kép
Kép
dalminha

Most csak gyorsan!

Katica

Nekem van Bergon babakocsim eladó ha érdekel!

Kép
Kép
anya1118

Akkor jó lesz a játszóház??? Hívjatok már lécci ha mentek!! A gyerekszigetet nem tudom mi az, hol van? :( A csillagvárban nem lenne jó nektek?? Hívjatoooooooook!!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

Hello

Én Pipálhoz igazodva akkor megyek ha Ő mondja. A vonat 11 45 -kor indul tehát engem 10-ig értesíteni kellene, hogy lesz-e tali vagy sem és hogy végülis hová megyünk?????

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
a csillagvár maardt úgy néz ki. Páran vagyunk csak, de ha van kedvetek így is feljönni- és lecserélnél Pipalra :wink: -akkor én is kimegyek elétek, csak az útvonalat onnan ki kell még találnom.

Dalma
köszi, valószínüleg igazad van.Most keresgélhetek tovább akkor. :roll: Az az Aria az itteni utakra szétrázná a lelkét sztem.

Kép
katica_75

Vera
már mi sem látjuk át! :lol: de páran akiknek nem jó a jövőhét gondoltuk összefutunk.
szakadár tali. :lol: aztán bizti lesz nagyszabású is, már ha lesz még nyár.

Kép
katica_75

Klarissza
jöttök akkor? írok privit a tel.számommal.
tök jó idő van itt. :twisted:

Kép
katica_75

Haho lányok!

Akkor mos tmi lészen? Elég bizonytalan az idő a szigethez nem? bár itt kellemes szellőcske fújdogál, de kicsit borus az ég... (18.ker)
Tehat akkor a mai tali fixen a játszóban lesz?
Katica, akkor Klarisszát patronálod, mert ha a játszóban lesz a tali, akkor nem tuti, hogy eljutunk, de megpróbálunk menni!

Kép
pipal

Igen tenném, de nem jelentkezik nem tudom a számát, és lassan el kellene indulnia asszem. Te tudod?
Igen a játszóház marad, csak 25perc hévvel, hátha nektek is belefér. :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok!! Aki olvassa , igen a játszóházban (Csillagvárban) lesz 14 órától lehet jönni , szerintem 1-2 órát biztos ott leszünk. Aki tud jöjjön!! Szeretettel várjuk!!!

Katica remélem sikerül Klarisszát elérned!!!! Küldöm a többiek számát és akkor ahogy megbeszéltük, ott találkozunk!! Most megyek, mert dolgom van.

puszi

Kép
Kép
anya1118

Katica megírtam priviben!

Kép
pipal

Jó talit lányok! Jó választás a bennti, mert itt már q..a hideg van, meg orkánszél (Győr) és nyugatról megy felétek!

Kép
Kép
dalminha

Hello!

Ezer meg egy bocsika, de ez a rohadt évzáró úgy elhúzódott, hogy csak most értem haza. Katicával beszéltem sajna így (igazgató Úr) nem értem el a vonatot, de remélem azért marad valaki talizni jövőhétre is.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?