Sziasztok!
Na itten vagyok én is!
Kedden este jöttünk vissza. Hát az én kicsi fiam egy Angyal!

Ezt eddig is sejtettem, de most már tuti. Mindkét repülö utat szó nélkül türte. Induláskor és landoláskor szopi volt, igy nem is foglalkozott mással, nem sírt. Közben kicsit nézelödött, játszottunk. Nem volt könnyü egyedül cipekedni,de szerencsér csak kis idö volt míg nem volt segítség. Szóval jól sikerült a nagy utazás!!!!
Otthon szuper volt, családdal másfél hét, Vinzent mellett mindig volt valaki. El tudtam menni kicsit barinözni, fodrászhoz ilyesmi!

Nagyon imádták reggeltöl-estig ment tutujgatás!!!
Azért itt már nem olyan jó,megint egyedül,csak a férjcském tartja bennem a lelket...
Pürével jól állunk,tegnaptól bevezettük a második kajcsit,ami gyümi. egyenlöre még csak kis adagban,de amilyen kajás hamarosan megint kiváltunk egy szopit.
rengeteget írtatok, lehet pár oldalt visszaolvasok ha tudok!
Majd igyekszem visszarázódni!
Ja pár napja megjelent alul két fogacska!!!!!!!!!!

Szinte még nem is látni,csak érztem, hogy valami karcolja a kanalat kaja közben!Vettem ma neki homeos golyót fogzásra, valami komplex szer, nem csak chaomilla van benne. Fogzás óta ö is néha felébred éjjel, olyankor szopi és alszik megint!
Sajna otthon megfázott, már 4-5 napja tiszta takony. Láza szerencsére nincs, csak iszonyat tele van az orra,nem gyözöm orrszívózni!