A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi Szelike új frufrujáról kérünk fotót :D
Turiba és is szeretek menni.
Szuper, egyedi cuccokat lehet kifogni fillérekért.
Cica blúzai is onnan vannak.

:arrow: mert nyűgös napunk van

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még valami

Kaptam nővéremtől 2 könyvet.
Egymásra hangolva - öt szeretetnyelv a házasságban
Egymásra hangolva - öt szeretetnyelv a házasságban - férfikiadás

Jó könyvek nagyon. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na most én blogolok és sehol senki :roll:

El is tűnök mára

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, én épp más oldalakat néztem, de itt vagyok :wink:

Kép
vindolanda

Mi még nem tartunk a karnisoknál, tegnap rendeltük meg az ablakokat, azt hiszem.
És még nem talált G. megfelelő tetőtéri ablakot - a nappalinak magasított teteje lesz majd.

Ma már rakják talán a tetőfóliát. Sajna esőt mondanak holnaptól, így lehet, nem is tudnak majd dolgozni a srácok :roll:

Pedig jó lenne, ha tempósan haladnánk.

Kellenek még ajtók-ablakok, tűzfal, a kémény teteje, aztán vakolás. Nagyjából eddig kellene eljutni július végére. Aztán egy hazaút, pihenés, és aztán áram, festés, fűtés. És idén ennyit terveztünk.

Már nem voltunk otthon vagy három hónapja, de sajna most nem fér bele. Én mondjuk annyira nem sajnálom, csak a nagymamák miatt. A máshol alvás meg az otthoni élet annyira nem hiányzik :roll: Meg a rokonok sem :roll:

Kép
vindolanda

Vindo ezután jön a pepecslősebb, kevésbé haladósabb munka nálatok is
A falak felhúzása, tető olyan nagyon látványos munka.
Emlékszem mikor anyuék építkeztek de utána azt hittem sose lesz kész :roll:
Hazamenetel nekem is hiányzik.
Talán a kiköltözés után hazamegyek pár napra cicussal :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én az alapot utáltam a legjobban. Egek, mekkora kosz volt mindenhol. A fogunk alatt csikorgott a homok, meg R. fülében vastagon állt.

Na meg azok a sóderben áthempergett délelőttök (nem nekem) :roll:
Hát az nem hiányzik :roll:

Csak már nagyobb rend lenne.

Igen, a fal meg a tető elég látványos, tempós.
A betonlocsolást is untam. Azért remélem, karácsonyra már lesz benn egy ágy, meg függönyök is :roll: És persze lámpa.

Na, majd meglátjuk.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Anyu itt is aludt, most kint vannak a kertben Szelivel. Majd én is csatlakozom, csak pakolászok, mosogatok, mosok, meg majd vasalnom is kéne... :?

Heni! Tegnap Szelire Apa is tudott volna vigyázni, este itthon volt. Anyu akart kijönni! Érdekes, ide többet jár, nem értem miért... ;) :lol: Most is kertészkedik! Imádja a házat! :) (Mint mi. :))

Anitja! Nagyon jó szíved van! :) És figyelmes vagy! (Nekem ilyenek nem jutnak eszembe... :oops: Annyit szoktam megtenni, hogy a nem hordott ruhákat bedobom a vöröskeresztes konténerbe.)

Vindo! :lol: Igen, mostanában a lila a kedvencem rajta, azt jól lehet párosítani a rózsaszínnel és a fehérrel! :) (A farmerhoz meg minden megy ugyebár...)

Bili: Mivel reggel nem rohantunk (ma itthon leszünk), így próbálkoztam én is a bilivel, Szeli negyed órát elvolt pucér fenékkel, de nem kellett pisilnie, bár ráült, de nem pilist most. A kakit akartam megvárni, de megelégelte, kivett magának egy pelenkát a szekrényből, és követelte, hogy adjam rá... :roll: :lol:

Húúú, kakaós csigát én is akartam sütni... :? Na, mindegy, most már megvárom a fogyi végét... ;)

Maggie! Mi volt az a meglepetés????

Fleur! Igazán csini vagy! :)
Lilla csodaszép!

Sense! Mi sajna nem tudunk menni, pedig mennék szívesen... Ezt az időszakot most ki kell húznunk... Remélem, hamarosan fordul a kocka!

LMóni! Hú, már költöztök is??? De jó! :)

Ezt most elküldöm, mert lejárt a mosógép...

Kép

Kép
regcsiken14

Mi is megvagyunk, bár egészségügyileg nem a legjobban, de már nem is részletezem. :?
Zsozsinak vettem Flavon kids lekvárt, most azt esszük - egy kis immunrendszer erősítés.

Írtam korábban, hogy Zsozsi alig alszik napközben, és vannak napok, mikor f5-től húzza reggelig.

Volt nálunk a védőnő (ugye Gegi miatt jön mindig. A látogatás úgy néz ki, hogy Szia Erika, Zsozsi így, meg úgy, ezt meg azt csinálja, hogy kéne?..... Ja, Gegi kúszik... aha, ő jól van. Szóval Zsozsi... :lol: )

És ő mondta, hogy egészségügyileg is kell neki a délutáni alvás, kell a rendszeresség, ezt vissza kell állítani.

Na mondom szép lesz, mert a két hónap hiszti alatt lazult minden.
Úgy csináltam, hogy 12-kor ebéd, onnan egyenesen az ágy. Bekapcsolom neki a Vizipókot, vagy a Kisvakondot, vagy mást, 10 perc után kikapcsolom (ez egy átmenet, hogy mesét néz), majd szép álmokat kívánok, és kijövök). Ez megy három napja, és tegnap már majdnem egy nyikk nélkül elaludt. És alszik 2 órákat. :D

Teszek képeket:

Kép
Kép Kép

Nem is mondtam, hogy mikor hétfőn vittem dokihoz Zsozsit, összefutottam Gicával! :D Zsozsit ismerte fel. Én azt hiszem elmentem volna mellette :oops: mondjuk nem is az embereket figyeltem, mert Zsozsi gyalogolt. :)
Egy bűbáj csajszi, remélem valamelyik talin összefutunk.

Na Gegi nyűglődik a dzsungelesben, Zsozsi meg kiment motorozni és nem látok rá, csak ha elsuhan az ajtó előtt. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! Örülök, hogy jól haladtok! Ez szuper hír! :)
És jobbulást, gondolom Zsozsi füle... ???
Védőnő: :lol:

A vitamin szerintem jót fog tenni!

Szeli épp most fogy el, de nem látom, hogy lenne csokis rágó a Lenkeinél. Nem tudja valaki, megszűnt?

Kép

Kép
regcsiken14

=Szelinek... Természetesen nem Szeli fogy el, hanem a vitaminja... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! LMóni! Kitartás az építkezéshez/felújításhoz, lesz az még szép! :D
Mi végülis csak belül csináltuk meg az egészet (1-2 apróságot leszámítva, pl. 2 ablakon még hiányzik a függöny). A külső rész, szigetelés, festés, tetőcsere még hátra van, és persze a kertrendezés. De így már jól érzem magam itt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Anyu elment Szelivel aludni, fél óra alatt ki is vasaltam! :)

Ha így eltűnt mindenki, akkor nézek egy kis House-t felvételről! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi, akkor sínen vagytok Zsófival :D A betegségekből pedig előbb-utóbb kilábaltok :wink:
Szerintem nagyon hasonlítanak egymásra a gyerekek. Szépek :D Gegi nagyin husi :shock:

Regina, már én is várom, hogy jól érezzük magunkat itt :wink:

Két reggeli kép a kakaó-ivás utáni zenehallgatásról:
Kép

Kép

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Halihó mindenkinek!

Nálunk épp szunya van :D Péter ma reggel 4.40kor ébredt :shock: még 5.30ig pihengetett, de ez egyre durvább. Muszáj leszek este csak 9 után letenni, mert igy hajnalban kelni :? nagyon rossz. 6kor szeretnék!Eddig arra gyanakodtam, hogy éhes, azért ébred, de nem. Sötétitő is van a szobájában. Passz...

Áron arany baba továbbra is :D

Lilla, Rugó, ZSozsi és Gegi nagyon édesek! Gegi kis Michelin baba:-)

K.Timi jó hogy te is megkerültél!

Fleur szép poci:-)

Vindo, hogy vannak az ácsok? Nem fényképezed őket?

Regi nem akar anyukád oda költözni? bár mindenkinek legjobb külön. Anyu is mindig szuper cuccokat túr ki, főleg NEXT ruhácskák. Én sajna ilyen helyre nem jutok el.

Sense örülök, hogy az alvás Botonddal megoldódott:-) egyszer csak nem ülj le mellé....éjszakák is megfognak meglásd!

Bili: tegnap úgy csináltam mint Kaqk mondta, ébredés után csücsülünk a bilin, szépen bele is pisilt, örültünk, tapsoltunk, együtt kiöntöttük a wc be. Mentünk ki a teraszra, na mondom akkor nem adok rá pelust. Becsurran a pisi, szalad Péterke a bilihez, ráül és semmi. Megint jáccunk tovább megint csurran, szaladunk, csücs és semmi :? Ez megtörtént vagy 10x 3 óra leforgása alatt :shock: a én nem tudom. Ma megint próbálkozunk ha ébred.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mesi: nem semmi dundi kicsi Gegi, mint egy kis vasgyúró, nagyon édes! :D Zsozsi meg mint egy kész hölgy azon a kalapos képen :)

Regi: tegnap vettem Chamomilla 15-t, én csak este adok neki lefekvés előtt, csak azt nem tudom, hogy ezt lehet folyamatosan is adni, akár hetekig is?Amíg ki nem bújnak a fogai?

Vindo: Rugó nagyon kedves arcú kissrác! :)

Dávidka tegnap megkapta a bárányhimlő elleni oltás 2. részét, volt sírás, de szerencsére nem tapasztaltam mellékhatást. Egyébként van még valaki, aki beadatta?Nekünk a dokinénink javasolta, mert elég sűrűn szövődménnyel jár már gyerekkorban is, és azt mondta inkább előzzük meg :roll:

Mindjárt rakok képet az új frizurásomról. A minőség nem valami jó, mert Dávidka valamit elállított a gépen, és még nem tudtam visszacsinálni :oops: Kép Kép

Kép
aniko15

Ja igen, amint a képen is látszik, új szokása, hogy az én cipőmben járkál :lol:

Kép
aniko15

Anikó, addig örülj, míg nem a körömcipőket húzgálja fel, mint R. néha :wink:
Dávidka aranyos, nagyon laza frizója lett 8)

Heni, most elmentek ebédszünetre.
Amúgy három fiatal srác, a legidősebb is olyan lehet max., mint én.
Már jöhetnének, másfél órája áll a munka. Mondjuk nem órabérre dolgoznak.

R. mikor beteg volt, akkor állt át kb. egy hétig a négy-hat körüli kelésre. De úgy, hogy 10-11kor feküdt este :x
Aztán meggyógyult, és most napközben két-három órát alszik, reggel meg normálisan kel 8) 8) 8)
Jó világ van rám.
Ja, és éjjel vagy nem kel, vagy egyszer 8)

Hónapok óta nem voltam ilyen kipihent, mint most 2-3 napja.

Péterke is visszaáll majd :wink:

Kép
vindolanda

Mesi le se tagadhatnák, hogy testvérek :lol:
szépek nagyon :lol:

Regi kívül mi sem csináltunk semmit.
Csak belül lett újítva, majd jövőre ha lesz pénzünk :roll:

Vindo maradjon is így az alvás++++++++++++++++++
én a kőművessel voltam úgy, hogy akárhányszor mentem evett vagy kávézott
még mondtam is neki, hogy jó, hogy nem órabérben van :D
Rugó meg :lol: :lol:

Anikó15 jó Dávid frizurája :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok, nektek a gyerekek megtűrik a kalapot a fejükön?

R. mindent leszed, amit rákötök madzaggal, azt meg kibogozza, és azután szedi le. Nagyon cseles.

Csak Zsozsiról jutott eszembe :roll:

Remélem, azért nem kap napszúrást, mert persze a tűző napon szeret motorozni :roll: Mire összekapjuk magunkat, és kijutunk az udvarra, fél 11 szokott lenni :roll:

Mondjuk a kocsmában jó hűvös van 8) De az odaút verőfényes.

MOst megint nagyon dolgoznak a srácok, kilesek az ablakon, hogy haladnak. Meg elpakolom a konyhában az edényeket :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Fleur, még régebben kérdeztem a tóga színét. (Remélem, tényleg Te kérdezted.)

Az egyetemi diplomához anno egy elég gusztustalan barna színűt adtak ránk, itt meg zöldet kaptunk. A barnától ez amúgy jobb volt egy árnyalattal. Annak inkább nem írom le, mire emlékeztetett a színe.

Hú, mintha már a tetőfóliát húznák :!: :o

Amúgy az egyik ácées a meleg ellen a "tetőtől talpig beöltözök" technikát választotta (farmer, sötét póló, kendő), a másik kettő meg szinte pucéran szaladgál fenn.

Szegények, ebben a melegben nem irigylem őket :roll:

Kép
vindolanda

Szasztok!

Heni!
:oops: én úgy elfelejtettem,pedig hétfőn még kezemben is volt :) ma postára mentem feladtam :)

Fleur!
ragyogsz :) nagyon szépek vagytok :)

Sense!
nekünk jó hétfő szerda is :)

Mesi!
hjó a kalap :) Gegi :) alvás :) :)
gondolom Te is pihentebb vagy :)

Vindo!
B. szereti :) pesze azért mert M is imád kalapban fejvédőben lenni :) napszemcsi is ezért menő nálunk :)

Regi!
jók az ilyen turik :) nálunk 1 van de kicsit drága :(

tegnap apa telefonált ,menjünk érte Vácra megyünk kajálni :) persze B. aludt :) 10 percen belül válaszolnom kellett életemnek megyünk vagy sem :) B. 8 perc múlva kelt :) olyan jót ettünk,du f4kor h. ma reggelig semmit nem kívántam meg :) ritka nálam az ilyen :)
ma meg megtöltöttük a pancsoldát,fürödtek egy nagyot :)

Míra tegnap mesélt :)(pöttyös Panniból) "Panni és Tamara nagyon jó barátnők voltak.Szétválaszthatók" :) s folyxtatta :) én akkorákat mosolyogtam rajta :) olyan édi volt :) Aztán duplóból épített zsiráfcsaládot:Apa:Milán(anagy szerelem) anya Mirella(azaz Ő mert most kitalálta nevezzük így és ne Mírának) a gyerek:Míra

:arrow: mennem kell agyas öcsi itthon hagyta munkáscuccát :)

pusza

KépKép
viranka

Halihó!

Azt hittem tudok írni, de Gergő és Bercó nyúzzák egymást.

Regi, boldogságos szülinapot kívánok Neked! (igaz kicsit későn, de annál nagyobb szeretettel)
Mennem kell.
dmaggie

Sziasztok!

Most csak a képeket tudtam átfutni, Zsozsi és Gegi édesek, Rugó továbbra is tündéri, Fleur, Te pedig tényleg ragyogsz :)

Este Fruzsit 21:40-kor megetette, 6:15-ig aludt, Zsófi meg majdnem nyolckor kelt :lol: Kényeztet a család :)

Zsófinál most kezd előjönni a féltékenység, este fruzsi Apánál volt, Zsófi az ölemben, nagyon anyás volt, és elkezdte lehúzni a pólómat, hogy akkor ő most szopni fog :shock: De aztán megbeszéltük, hogy a kicsi babák szopnak, ő nem :roll:
Vendég

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vendég

Vajon a hajvágást is távoktatásban végzik? :roll:

Én lassan lépek vezetni. Szép estét, majd holnap jövök, V.
:arrow:

Kép
vindolanda

Panndi!

Kicsit fejjél (pár cseppet)ZSófinak,hagy kóstolja meg és utána tuti nem fog kérni :) Nálunk bevált :) :) nem ízlett Mírának és mikor legközelebb ismét meg akarta kóstólni emlékeztettem h. nem finom :)

KépKép
viranka

Vindo!
aha :)

KépKép
viranka

Ja, csak az elméletet :D Pedig már azt hittem :roll:

Kép
vindolanda

Heni! Volt róla szó, hogy eladja a lakását, és abból bővítünk, és ideköltözik, de gyorsan elvetettük. Akkor működik, ha Anyu hetente max 2x jön, egyébként vita van. :? De ezt már meséltem máshol, nem is olyan rég. :) Akkor eldőlt a kérdés...

Anikó! Én adtam hetekig Szelinek (1 éve kb.), bár nálunk utólag kiderült, hogy nem a fogak miatt ébredezett Szeli, hanem csak nem találta a cumiját... :?
Bárányhimlő ellenit én nem adatok, de én pneumot sem... :roll:
Dávidka nagyon helyes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Mióta ilyen meleg van, Szeli állandóan leveszi a kalapját... :roll: A babakocsiban egy ideig megtűri, de gondolom zavarja, hogy beizzad.
Zsolti is így dolgozik, le is ég állandóan, persze minek kenné be magát... :? Bár már szerzett egy baseball sapkát legalább... :roll:

Vera! Nálunk most egyre több turi nyílt (a másik itt is drágább volt, ez viszont kilós, és nagyon jó állapotú ruhák vannak! :)), asszem leszokok a teszveszről! ;)
Mirella :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Vendég

Viranka!
Szerda?
Móni, Mesi! Nektek jó?
Írok amoda később.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

Gyerekek alszanak, Fruzsi megint az este 10 órás etetés óta nyomja :lol:

Apa reggel ötkor jött haza, bulizni volt a szomszéd sráccal, nálam itt aludt a szomszéd csajszi, fél négykor feküdtünk le, jó kis nap lesz :lol:
Vendég

Halihó!

Most nyugi van, hátha sikerül... :lol: Bár most meg már nem nagyon emlékszem. Mondjuk a képektől elájultam megint rendesen. Nem lehet betelni ezekkel a gyerekekkel. Én is teszek hamarosan, le kell nullázni a kártyát majd, hogy férjen rá jó sok kép.
Látom van néhány turi fun köztünk. Én is imádom, tiszta kincsvadászat az egész. Már jó idje nem nagyon tudok elmenni. A múltkoriban eljutottunk az egyik kedvencembe, csak du. volt, addigra kifosztották, de így is sikerült néhány jó dolgot találnunk. Bercó is élvezte, felültettem a nagy asztalra, belefeküdt a ruhákba, meg játszott az asztal alatt talált játékokkal. :oops: :oops:
:lol: :lol: Gergő is imádja, meg apa is. Én is inkább az igazi turikat szeretem, nem azokat, ahol vállfán kiteszik és bolti majdnem új áron kínálják a ruhákat.

kalap, sapka: Bercó is leveszi a fejéről, hiába próbálom meggyőzni, hogy szükség van rá. Egy baseball sapit szeret nagyon, talán még azt tűri meg legjobban a fején.

bili: Bercónak is van, eddig még nem sikerült bármit is produkálni eme nemes használati tárgyba. Valamelyik nap átjöttek Johannáék, na ő annál inkább használta. Bercó is kedvet kapott, le kellett venni róla a pelenkát. Attól kezdve talpig fütyiben rohangált, nem pisilt a bilibe. Fürdéskor a fürdőszobát locsolta meg inkább. Kb. ilyenek a próbálkozásaink. Ráül ő, meg mondja is, hogy bili, de ennyi az egész.

Egyébként egyre többet beszél, mond utánunk mindent. Nagyon szeretem ezt az időszakot. Mondjuk sokszor elég kitalálnom, hogy mit is akar mondani, de eddig még sikerült megértenünk.

vizsga: nyelvészetből lepődtem meg, a többiekkel ellentétben én nem hittem el, hogy gyakorlati lesz. Erre az volt. Mondjuk nem volt annyira gáz, csak az egyik feladat, ahol egy szó hangjait kellett elemezni. Na utólag jöttem rá, hogy evidenciákat nem írtam, pl. hogy magánhangzó v. mássalhangzó. :oops: :oops: De biztosan van még más hibám is. Kíváncsian várom, hogy mi lesz vele. A kreditpont a lényeg, azt meg megkapom akkor is, ha kettes lesz. Csak legalább annyi legyen!!!!

Most ennyit, itt vitatkoznak a nagyok, hogy ki mit fizessen, mert menni szeretnének strandolni. De szerintem nem lesz annyira jó idő, akkor meg az Aquaticumba mennének másokkal együtt. Hiányzik nagyon így az utazás előtt.
dmaggie

Szép napot!

Kalap..na most nagyon szereti Emma kis szalma, basball sapi, sima kalap, kendő...de jól is áll neki.:-)

Panndi: szép kis napod lesz...ha bírod :wink:

Maggie:biztos meg lesz az meg még jobb is. nagyon ügyi vagy..Mikor utaztok? majd talizhatnánk is...eljöhetnétek hozzánk...pancsizni, csuszizni...

Tegnap pancsi volt..2 óra, nagyon élevezte telejesen kiázott.:-)

Mától rosszabb időt mondanak..pedig apa ma déltán-este megy szülinapi kert ottalvós partyra..szegények..reméelm az eső nem fog esni..a szoboszlói strand camping-jében lesznek.:-)

Továbbra is jól megy szobatisztaság, nappal és éjjel..mondjuk
tegap előtt történt este kis baleset ..kissé kómás voltam mikor kiabált..így mire beértem becsorgott..ágynemű, ruha csere, vissza az ágyba..erre továbbra is mondja hogy pss....kérdezem menjünk wc-re, heves bólogatás..és igen visszatartotta mert rengeteget pisilt..utánna jó kis alvás..Mióta bugyi van jobban is alszik..:-)

Emma csoda édes volt. Éjjel 3 kor szól h anya..rohanok..mondja pss..kérdezem menjünk pisilni..nagy bólogatás..és láss csodát mentünk,,csorgott is a pisi..:-) nem hiszem el..:-) most tudta tartani!!

KépKép
kaqk
Debrecen

kagk! Nagyon ügyes Emma. :)

Még vissza kell olvasnom...
varga tünde

Vindo: nálunk most a szomszédba szedték le a tetőt,hát nem tudom elég ramaty idő van.

Panndi: az én párom is bulizni volt ő éjfélkor jött haza.. te párod jól bírta :D igaz az enyém ment ma dolgozni reggel f8ra. tiéd most pihenget?

Regi: a legjobb külön lenni,hidd el :wink:

Én is imádok turkiba járni :)
varga tünde

Enyém délig aludt :wink: Mi meg közben a lányokkal kitakarítottuk a lakást :lol:

Emma nagyon ügyes, Zsófi tegnap pelenka nélkül volt a kertben, beleült a medencéjébe, öt perc múlva belekakilt :roll: Ezt nem nevezhetném nagy lépésnek a szobatisztaság felé :lol:
Vendég

Sziasztok, itt vagyok én is!!!

Panndi, hát, ez a mi szintünk is a szobatisztasággal :lol: :lol:
De ilyen esetekben mindig oda kell mennem, és hosszan csodálnom a végeredményt.

Sőt, mostanában már rá sem akar ülni a bilire. Megmutattam neki, hogy hogy kell, erre meg 10 percig egyfolytában rá akart ültetni :shock: :D Én marha.

Még a wc-szűkítővel kellene próbálkozni. Ha kinn vagyok, mindig felkéredzkedik az ölembe, úgy ülünk ott ketten. De mozog a wc-deszka, G. meg nem csinálja meg hónapok óta :?
Na, ami késik, nem múlik.

Regina, azért az a sapka is haladás :wink:
G. apja is itt keménykedett a múltkor, hogy neki nem kell kendő meg kalap, na persze napvédő sem :roll: Lehajított még hozzá pár felest is, de délben már jött be fejfedőt kunyizni :D

Az a vicc amúgy, hogy ha jön egy szél és a hűvös, magának rakja fel. De a melegben nem hajlandó.

Maggie, Bercó jó lehetett a turiban :D Én valahogy nem járok. Mikor kamasz voltam, rengeteget túrtunk, de pár éve már nem voltam :roll:
Hová utaztok???
Lehet, csak én nem figyeltem.

Tünde, hát mi is itt izgulunk, hogy mikorra ér ide a hideg. Egyelőre tűz a nap, eső egy csepp sem, és dög meleg van :roll: Bár a szél már elkezdett fújni.

Kaqk, hát, szobatisztaságban bajnokok vagytok, az tuti :wink:

Rólunk:
Most egyszerre van itt a kőműves meg az ácsok. G. a tűzfalnál segédmunkázik. Szegény.

Hírek:
- az egyik alkesz a kocsmában vett egy Sport-szeletet Rugónak
- mikor bejöttünk, ráadtam a nadrágot, és otthagytam a szobában. Egy perc múlva nagy puffanás, sírás. Megyek, megnézem, hát látom, hogy mind a két lábát a nadrág egyik lábszárába gyömöszöltem bele. Fel sem tűnt :? Azért haladt benne pár métert, utána esett fel.
- délben nagyon nyűgös volt, de az altatásban nem volt partner. Végül öt perc sírás után sikerült egy mesével elaltatnom 8) Semmi táncika 8)
Most alszik.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Rugó teszi fel a sapkát magának, ha jön a hideg, nem G. apja :D

Kép
vindolanda

Vindo hát nem vagytok semmik 8) még jó, hogy alkesz nem egy sört vett neki :roll: :wink: csuda jót nevettem :D
Képet a munkállatokról!

Kaqk jaj de nagyon ügyesen tartja Emma a pisit. Mikor kezdtétek el? Mi már 2 napja több kevesebb sikerrel üzzük a bilis bulit. De Péterke partner rá szerencsére.

Panndi hogy vagy? birod még?

Regi tényleg emlékszem....apának épp ma mondtam, hogy milyen nyugi van amióta magunk vagyunk, még mi sem veszekedünk:-) Mert ugye általában miattuk balhéztunk, tam.

És egy jó hir: Áron 2 hósan NEM alussza át az éjszakát :D :wink: ez volt a 3. éjszaka..

Heni
KépKép
heni81

Rendben, Heni, fotózok is majd.

Na, felhők gyülekeznek :roll: :shock:

Akkor jó alvást Neked az elkövetkezőkben!

Kép
vindolanda

Halihó!

Bercó alszik, én is nemrég keltem. Nem volt ám hosszú alvás, alig egy negyedórányi. De jól esett. Most kávézom. Hú, Bercó hogy irigyli tőlem. Inna ő is mindig. A végén megkapja a kiskanalat, azért is nagyon hálás tud lenni. Hosszú kávét iszom, sok tejjel.

Kaqk! Ez nagyon jól hangzik, de elég húzós hét elé nézek még. Elhatároztam, hogy sütök egy csomó linzert, mert ugye nem leszünk nagyon eleresztve, az legalább jó lesz majd nasinak az úton, meg a nyaralás alatt is. Még be is kell szerezni pár dolgot. Hétfőn meg tanácsadásra megyünk, hogy megbeszéljem a dokibácsival, hogy mit kell feltétlenül magunkkal vinni.
No, meg időjárás függő a dolog. Lassan indul a vihar. :x Pedig egy körül még a kertben ebédeltünk. Tegnap ballagott a szomszéd kislánya, kerti buli volt. Jól laktunk az este is, de még mára is jutott kajcsi bőven. Meg még maradt is szerintem.

Vindo, Horvátországba megyünk Brac szigetére. 29-én este indulunk. Aztán majd valamikor júl. 11-én érkezünk. Már teljesen be vagyunk zsongva. Ma megnéztük azt a kisbuszt, amivel majd megyünk, szerencsére a Kedves teljesen elégedett volt.
Te, nincs olyan munka, ahol az alkeszekkel kellene valamilyen felmérést csinálnod? Két legyet üthetnél egy csapásra. Állásügyben mi újság van?

Panndi :lol: :lol: Hasonlóan áll Bercó is a kérdéshez. De én nem aggódom, majd ha megérik rá, akkor nagyon gyorsan elrendeződik.
Hogy van Zsófi, olvastam, hogy valami baj volt?

Heni, akkor nem gratulálok. :wink:
dmaggie

Na, épp végeztek a tetőfóliával, le is szakadt az eső 8)
Aztán hiretelen el is csendesedett :roll:

Maggie, két hét vakáció :shock: Egek :shock: De jó lesz valakinek 8)

Mi már a horvát egészségüggyel, kórházakkal és sürgősségi ellátással megismerkedtünk, nyugodjatok meg, jól dolgoznak :idea: :wink:

Jó nyaralást!
Majd hozz sok fotót!

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Még egyben Natival :lol:
A hidegfront és az erős szél meg se kottyant... :lol: Bár én nagyon kómás vagyok, meg Nolka is

Heni!ááá azért nem sütök ám mindennap, de szeretek sütni-főzni az biztos, ma barackos-túró volt az uzsi

Fleur! Lilla csodaszép kislány, micsoda loknik, gyönyörű!!!
Aranyos a pocid! Rosszullét?

Mesi! De édes Gegi!Kis vasgyúró! Zsófi meg kész Nagylány már! Örülök, hogy alakul a dolog Zsozsival! Ügyesen csinálod!

Vindo! Rugó nagyon jó fej :lol: Ja! Képet tegyél már légyszi, én már nem is tudom pontosan mit építetek...

Anikó! Milyen nagyfiús lett Dávid az új hajjal :lol:

Hát gratulálok a "nem" átaludt éjszakákhoz :shock: , én nem számítok semmi jóra, Nolka nagyon sokáig szopizott éjjel is :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hát, beadtam a pályázatra a csomagot vagy két hete, de hát még a jelentkezési határidő sem járt le. Majd nyáron kiderül. Elvileg augusztus vége a hivatalos döntés határideje. Azért remélem, informális úton fény derül az eredményre hamarabb, mert Rugót egy hét alatt nem tudom hová tenni :roll:

Kép
vindolanda

Volt egy komoly felhőszakadás, most meg hét ágra süt a nap :shock:
A fólia jól bírta, ettől nagyobb eső úgy sem lesz.
Holnap már lehet, jön a cserép meg a kémény befejezése 8)

Kép
vindolanda

Anitja, bővítünk egy nappalival meg két hálószobával :wink:
R. kb. két hónapja nem szopik éjjel :roll: De "cupizni" szokott, ha minden kötél szakad abból a mellemből, ami már nem nagyon termel.

Hát, Natinak nagyon jó helye lehet odabenn :D
Azért mindig figyelem a telefonomat 8)

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?