Ezt a cikket olvasta valaki?
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=0906181
Pont a lényeg nem derül ki belőle.

A kosarmagazin.hu-n csak az tudja a teljes cikket elolvasni (táblázatostul), akinek van rá előfizetése. A másik verzió, hogy megveszi a nyomtatott példányt. Esetleg van valakinek valamelyik?
Most egy kicsit bővebben a tegnapunkról, aztán reagálok nektek.
Első körben a háziorvosomhoz mentem, kitöltetni egy papírt.Mivel nemrég költözött el a rendelő és csak a múltkor voltam ott először Manóval, a környéket viszont nem ismerem, nagy bátorság volt felpattanom a buszra úgy, hogy csak sejtésem volt hová-merre - ráadásul idő szűkében

. De végül simán odataláltam és újfent megállapítottam, hogy hülye ötlet volt hegyre költöztetni.
Időben érkeztem, hamar végeztem, volt még időm, így bementem a Mammutba, mert a doki által mért 100/80-as vérnyomásom, a meleg és gyomrom azt sugallta nekem, hogy nem ártana ennem valamit, mielőtt leesek a lábamról. Úgyhogy bementem szépen és megkajáltam. A McDonald's-ban.

Mentségemre legyen szólva, hogy halas szendvicset ettem, úgyhogy ez még viszonylag egészségesnek számít.

Aztán meg irány a posta és a Klinika.
Egyszer nem megyek korábban, erre richtig akkor állhatok sorba a büfénél egy kis koffeinért és "felejtenek ott" a CTG-n. A kaja és a jegeskávé megtette a hatását: Hugi úgy beindult, hogy egyszer még a CTG-t és beriasztotta, mondván tartósan 160 felett nyomja.

(A vérnyomásomat 120/80-ra mérték, reggeli 100/80-nal szemben

) A 20 perc helyett kb. fél órát dekkoltam ott. Ami alapból egyáltalán nem zavart volna, ha korábban megyek vagy ha Hugi nem ennyire aktív. (A végén már azon gondolkodtam, hogy teszek még egy "kis" hangot a kütyüre, hogy jól hallja az egész folyosó, hátha valamelyik nővérke bejön megnézni, hogy miért hallani ennyire a szívverését.

) Mire leértem, addigra már kb. 3/4 órája rendelt a doki és legalább 3 emberkét letudott ennyi idő alatt. Máskor meg simán késik legalább fél órát. (

) De így is hamar bekerültem.
Azt mondta csak jövő héten vizsgál meg, megpróbált "lebeszélni" az előrébb hozott ultrahangról, viszont nagyon örült a laboromnak meg a CTG-mnek.
Utána elmentem a vadi új, 2 gyereknek is ellenálló, strapabíró szemüvegemért.

Megnézettem a szemem is. A csajszi azt mondta, hogy rendben van, de kérdezzem meg a dokit a kontaktlencsében való szülésről, mert részéről nem preferálná (mint, ahogy döntően nem is szokták). Úgyhogy, jövő hétre ez a házi feladatom.

(A kartonomon rajta vagy, hogy milyen dioptriám van, tehát elvileg tudja, hogy mi a helyzet, de erről még nem beszéltünk)
(Még múltkorról felejtettem el írni.
Megkérdeztem, hogy megnézik-e a császár utáni heget. Azt mondta, hogy már nem, mert sok más egyéb tényező nagyobb súllyal bír a latban, mint ez. )
Voltam a Spar-ban is. De csak én voltam ott, a türcsik nem. Viszont tegnap előtt láttam kitacepaózva az egyik Kaiser's-ben, hogy július 11-ig meghosszabították a pontbeváltást. Tehát: igenis lesz törülközőnk!

(Elképzeltem, hogy milyen jól fog kinézni az usziban vagy a strandon, hogy minden 10. gyereknek törpikés türcsije van.

)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.19 08:13-kor.