A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

A ház a feje tetején, az autó még üres. Jelenleg nem tudjuk eldönteni, hogy 1 vagy 2 tetőbox kell.... :lol: :roll: De majd csak lesz valahogy! A gyerekek már ágyban! 8)
Jók legyetek és írjatok sokat, hogy majd legyen mit olvasni. Ha taliztok, akkor kérek képeket! :P
Elvileg 28-án este érkezünk. ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

szép jó estét :D

kipihentebben vagyok, és imáááááááádok itthon lenni :D

tali nekem úgy lenne jó hogy ha nem nagyon korán taliznánk mert ugye miskócról fel kell menni pestiába, tehát egy délutáni taliban nagyon szívesen benne vagyok, olyankor már annyira meleg sincs... :roll: én kb július közepéig itthon vagyok úgyhogy még van idő olyan időpontot találni ami mindenkinek jó :P

Katka megy a drukk a horvátországi időnek :) reméljük összeszedi magát.. bár az a 25 fok nem is hangzik olyan rosszul ha nem esik az eső :roll:

Nemlajos: babybluest sajnálom, nekem is volt/van néha olyankor kidühöngöm magam és sajnáltatom magam aztán utána jól vagyok :D

Vica: olaszországi turné: :shock: :? :lol: én is most már viccesnek látom a hazautunkat, de akkor ott csak kínomban nevettem

mensi:
mint írtam nekem egyszer jött meg aztán én is megijedtem hogy jön Nicotesó, vettem is tesztet de szerencsére negatív. azóta a nagy út alatt barnázgattam, de ennyi volt nem jött meg.. nem is hiányzik mondjuk :D

éjszakai kajálás nálunk úgy van hogy kb este 10-kor pancsi után elalszik aztán 3-kor ébred. de volt már párszor olyan is hogy fél 5-ig bírta. de utána 2-3 óránként kéri a kajcsit. napközben viszont 3-4 óránként elég.
megyek pancsiztatom a fiatalurat :D holnap megint vendégeink jönnek.. mindenki Nico csodájára jár hehe .ma a magyar védőnéni nézte meg (néni..jah.. van vagy 25 éves a dög :lol: :lol: ) és meg is dícsérte hogy milyen ügyes, erős nagyfiú. aztán szombaton megyünk a nagymamámhoz bemutatni neki a 4. dédunokát :D és anyum nővére is ott lesz, aztán jövő hét másik rokonozás.. Nico meg csak kapkodja a fejét hogy minden nap új és új arcok vigyorognak rá és beszélnek hozzá :D egyelőre élvezi és csak mosolyog rájuk :D
szép estét, jó éjszakát.

KépKép
KépKép
adryn

moncsi
sztem ne ereszkedj le a szomszéd szintjére. Védőnőnek meg udvarisan meg lehet mondani, hogy oltások stb alkalmával úgyis látják a gyereket, ha kérdésed van, majd keresed. Egyébként meg kinyalhatják... :oops:

depiről
én meg úgy vagyok néhány napja ahogy Anna írta, magam alatt, vagy átlagosan. :? Ha magam alatt, akkor próbálok arra gondolni, hogy milyen jó, hogy van kikért gályázni...
Nálam 0 gyerekesből 1 gyerekbe nagyobb volt a depi, főleg mire beállt a tél. Aztán kitavaszodott, Luca járni kezdett és bárki bármit mond, hiába veszélyesebb egy helyváltoztató gyerkőc, mégis sokkal könnyebb lett. Aztán a játszótér volt a gyógyír a depire: sok új ismerős, nagy dumálások napi kétszer.

Olvassátok el Stephani Calmantól Egy rossz anya vallomását!

Bea, idézetet köszi, kitől van?

tali
Nekem Normafa nagyon messze van, járgányom meg öreg, légkondi nuku :roll:
Kopaszi gát nem volt jó?

marq
Kép
Kép
marqueza

Katka
horváto-ba hová mentek? Homokos?

marq
Kép
Kép
marqueza

katka, jó utat, vigyázzatok magatokra!!!
És persze érezzétek jól magatokat :wink:

Adryn
, remélem, összefutunk míg itthon vagy!

depi: csak az a baj, hogy ilyenkor egyáltalán nincs türelmem, és szegény Döme issza meg a levét :cry:
Majd csak jobb lesz, bár a mai nap se segített (pedig úgy indult).
Kis dolgok, pl. hogy mikor megkértem a Zuramat, hogy ő tolja a babakocsit, és én meg vigyem a kutyát, a pórázt úgy adta át, hogy az leesett a földre. És persze én hajoltam le érte...
Nem nagy dolog, de szinte úgy tűnt (bizonyára a sötét napjaim miatt), mintha lassítva látnám, ahogy mosollyal az arcán elengedi a kezemtől két cm-re a pórázt, aláhullani a porba :?
Szegény, a párom is issza a levét a rossz hangulatomnak...

No, hátha holnap jobb lesz! 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy, a lányaink nagyon hasonlítanak abban, hogy utálnak hason lenni. Érdekesképp néha meg pont így tudom elaltatni, de ahhoz már elég fáradtnak ell lennie és jó hosszúakat szokott így aludni (szokott = kb. 2-3 alkalom volt ilyen :) ) És nálunk is az van, hogy ha rajtam van, szépen emeli a fejét, a törzsét, de hason nem igazán. Közben látom, hogy másoknál is van hasonló helyzet, de azért vedd figyelembe, hogy a mi babáink a legfiatalabbak itt. :)

Vica, hát jól kifogtátok ezt a lázas vírust... örülök, hogy mindenki jobban van. és így utólag is boldog szülinapot :)

Babaúszás: épp most találkoztam egy véleménnyel, hogy nekik anno (úgy 2 éve) nagyon nem jött be a Pólus Hotelben lévő babauszi...

Katka, érezzétek jól magatokat Horvátországban! Szerintem Peti bírni fogja az utat, legalábbis remélem.
Ja, és egyelőre nagyon csúszik szopi alatt a ciklus, mert nincs is. :lol:

Erpé, mi is Újpesten voltunk csípő uh-n, és tényleg 6 hetes kor körül szokták vinni az első vizsgálatra a babákat, majd 4 hós korukban kell visszamenni kontrollra (mindenkinek). Amikor ott voltunk, volt 4 hetes baba is.

Rszg, köszi a táblát. :) Én lementettem a babaszakácskönyvet.
Örülök, hogy a kontrollon minden rendben volt... mondjuk ez elég durva csúszás. Estére nem volt Máténak láza?

Adryn, hát jó izgalmasra sikeredett a hazautatok. :roll:

Bea, örülök, hogy anyudnál nem rosszindulatú. :) Mi szopizunk éjjel is, változó, hogy 1-szer vagy 2-szer. Ez úgy néz ki kb. hogy valamikor 1-3 között ébredünk először, majd valamikor 4-6 között. Persze csúszások vannak, van, hogy az első kelés 4-kor van és ehhez képest mondjuk 7-kor a következő. De van, hogy már 1/2 1-kor kelünk. Egyre több a hosszan átaludt éjszaka. a 4-től a 8 óra alvásig már minden volt :) Egyébként nem mindig örülök a hosszabb alvásnak, mert volt, hogy reggelre (8 óra alvás, azaz kb. 8-9 óra nemevés után) annyira megtelt a mellem, hogy amikor előre hajoltam, az egy dolog, hogy elkezdett csöpögni-folyni, de úgy spriccelt néhány sugártban, hogy csak néztem. :D Szóval ez veszélyes üzem, mert könnyen bedurranhat a cici... ezt megelőzendő, este igyekszem mindkettőből szoptatni.
Szegény Majus. :(

Wicca, gratulálok a fiadnak a Mosolyrendhez. :) Ezek szerint szeretik. :)
Én nem ringatom Mártit fektetésnél, mi ciciről megyünk a kiságyba. És pár napja - kb. 4-5 napja - leteszem és utána rögtön vagy viszonylag hamar elalszik. Előtte a fektetés néha több órás program volt.

Anna, beszél és Dosztojevszkijt olvas, mi? :lol: Hogy tetszett a Kopaszi-gát?

Moncsi, mindenhol van ilyen hülye, rosszakaratú szomszéd??
:? Szerintem nem kötelező ehhez a védőnőhöz járnod, de igazából nem tudom... :roll: Mi már pár hete nem láttuk a saját védőnőnket, eddig ő látogatott, az oltást itthon kaptuk meg a doktor nénitől, szóval vele akkor nem találkoztunk. Mondjuk a mien szimpatikus, csak valahol feleslegesnek tartom...

Gabka, akkor hamar elmúlt Lilinek ez a szemgyulladás.

Nemlajos, nem csak Dániában, nálunk sincs kerekítve a születési súly. :D 2920 g :)
Kit érdekel, hogy miket szólnak be? Jó, tudom, zavaró, az is, ha 100-szor kell ugyanazt elmondani ugyanazokra a kérdésekre, de ilyenek miatt ne maradj már otthon!

Lányok, mi ez a sok depizés ???

Kukli, nekünk még nincs 3 hós adatunk, de majd lesz. :)

Masut
masut

Katka, jó utat!

Látom, sokan küzdötök rossz hangulattal, engem szerencsére most elkerült. Samunál sem ilyenkor jelentkezett, hanem fél éves kora után lett nagyon elegem az itthonlevésből (Marq-hoz kapcsolódóan: jött az ősz és a tél...) Mondjuk Samunál nagyon sokat itthon volt a párom akkoriban, sokat segített, kevésbé voltam egyedül. Most meg a két gyerek mellett nagyon telnek a napok...

És nagyon lüke vagyok, segítséget kérek tőletek: holnap megyünk a Balatonra hétvégére, és ma eszméltem rá, hogy az utazóágyunk (ami a kocsink csomagtartójában lakik alapesetben) ott maradt a szüleimnél a múlt héten... Persze lemehetnék holnap a szüleimhez, de nagyon nem esik útba a Balaton felé...
Ha van valamelyikötöknek erre a hétvégére egy szabad utazóágya, azt nagyon-nagyon megköszönném. Nyilván Bp jöhet szóba :) (Barátainknak jellemzően már nagyobb gyerekeik vannak, túl adtak az utazóágyon, illetve akinek van, azokkal megyünk :) )
Köszi!
É

erpé

Katka jó utat!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Erpé
én kölcsön tudom adni a miénket!
mikor indultok?
mert mi holnap megyünk a barátnőmhöz, olyan 9-10 között indulnék el, és olyan 5-6 fele érek kb. haza...
de be tudom rakni a kocsiba, és valahol tudunk találkozni, és odaadom. Mom park- Örs vezér tér útvonalon mozgok!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, köszi, életet mentesz! (de legalábbis könnyebb lesz így Katát altatnom)
Az kiváló, ha össze tudnánk futni valahol a városban. Én is 9 körül indulok el itthonról (Csepel), és a Városligethez tartok (párom hugával találkozunk).
8 után hívlak telefonon, addig végiggondolom, h hol lenne jó találkozni.
Évi

erpé

Katka, érezzétek nagyon jól magatokat!

Gyöngyi, örülök hogy Lilike jobban van.

Marqueza, nem tudom kitől sajnos, mert én is az iwiw-en kaptam, csak úgy megfogott:)

Masut, nekem a múltkor be is csomósodott a mellem, tettem rá vizes ruhát, mert a sima maszír és fejő nem hozta ki, csak fejtem a csomó ugyanazon a helyen, alig jön valami, utána úgy megindult, nekem is spricolt. :oops:

Kuklika(azt hiszem te írtad) adtam Majának Normaflort is, még sokat bukik szegény, és ami rosszabb megint elkezdett köhögni, ha nem múlik, még egy lyen kúrát szegény gyomra nem bír ki :twisted:

Átvertek a Teszveszen, bébikomp szállítással 9130, a komp nem működik, a pénzt nem adja vissza, bejelentettem, de lehet nem érek vele semmit, viszont buktam tízezret.

Bea, Maja

Kép
bea1978

valali nevű felhasználó, bemásolom a levelezésünket, ha szükséges, rejtett hibákkal postázott egy gyermekterméket, ez nem etikus, és mivel bébikompról van szó és nem működik, két kereke is kihullik, balesetveszélyes, ez ráadásul csúnya dolog is, lehet nem érek vele semmit, de azért jelentem, hogy van köztünk ilyen felhasználó is. Természetesen a pénzt nem adja vissza, azt mondta fotózta a terméket, persze a hibáit nem fotózta, sőt elrejtette, meg azt elfelejtette közölni, hogy hibás nem működik, szóval buktam az árát. Még keresem a lehetőséget, hogy hova fordulhatok(fogyasztóvéd. média, stb, de lehet az idegességem nem ér annyit, volt elég bajom a kislányom születésénél, és nyilván rá vagyok szorulva azért vettem használtat, hát így most nincs kompunk. Gadnai Beáta

Itt a levél(vigyázzatok ezzel a felhasználóval, ha vásároltok!)

Bea, Maja

Kép
bea1978

köszi a gyedes linket!! :wink: :wink:

Bea a sógornőmet is pont most verték át, csak neki egyáltalán nem küldi amit vett, telefonon nem lehet elérni, e-mailra nem válaszol :? :? Ő azt mondta feljelenti.. de sztem ezzel a rendőrség nem igazán fog foglalkozni :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Az is nagyon gáz!Egyre durvábbak az emberek, és hallanád hogy fogalmaz, azt kezdek vele, amit akarok, szerintem meg kellesz csináltatnom, ha nem akarok újat venni.

Bea, Maja

Kép
bea1978

ő mennyit bukott?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé: Nekem is van ágyikó, ha még aktuális

Kép

Kép
gabka77

Bea:húú, sajnálom. Én ezért nem nagyon szeretek látatlanban vásárolni. Múltkor engem is megetettek (mondjuk csak 500 forint bánta) Mese dvd-t vettem 1500-ért, erre hétvégén megláttam a tescoba 999-ért :evil:

Nyaralóknak jó utat és pihenést

Kép

Kép
pgyöngyi

Az a baj, hogy 20000 forint felett van csak bűncselekmény, alatta nem foglalkozik vele a jard :?

Kép

Kép
pgyöngyi

8000 et bukott vele sajnos :s ő babakocsit vett, a régit már eladta úgyhogy most -8000 és - babakocsi :s

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

A rendőrség tényleg nem fog foglalkozni vele az tuti. a páromnak pesten feltörték a kocsiját elvittek mindent. erősítő, hangfalak minden... és azóta is csak jön a rendőrségi idézés .. de pénzt azóta se láttunk

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jah, több vele a mászkálás stb. jegyzőkönyv, idézések, rosszabb esetben még meg is fenyegetnek, ha olyan helyre nyúlsz, és ennél nagyobb bűncselekményekre nem derítenek fényt.

Bea, Maja

Kép
bea1978

és egyébként mi a hibája??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Gyöngyi, én is a múltkor vettem játszószőnyeget is, 3200 fizettem, erre megjön, hát látszott, hogy már használt, és az új ára rajta volt a tartóján 2999.-
de ez a mostani mindent felülmúl

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: úgy tudom ezeken az aukciós oldalakon is fel tudod "jelenteni" az embert, bár a rendőrséggel is lehet próbálkozni.

Kép

Kép
gabka77

hát csak annyi, hogy nem gurul(végül is bébikompról lévén szó, nem nagy gond :twisted: ), meg a kereke le van törve, visszatenni próbáltuk, kiesik

Gabka, be is jelentettem, felül a másolat

Bea, Maja

Kép
bea1978

oké bocsi :)
gabka77

így jártam, tanulópénz :) megpróbálom javíttatni, ha nem túl drága, ha az hagyom a fenébe, de azért írtam egy pár szaftos e-mailt(amit kicsit meg is bántam :oops: :oops: ) nem szeretek veszekedni

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, ez nagyon durva :(kisbabásokat kihasználni! :? :( :(
képzeljétek, megjött a tejem! 1,5 hét után...imádkoztam egy csomót, hogy a kisfiam olyan szépen megtanult szopizni, ne már, hogy csak 4 hónapos koráig szoptathassam, és a Jóisten meghallgatott! :)napközben ha tudtam, fejtem, mindkét mellett, ittam vagy napi 5 litert, és félretettem mindent, és aludtam napközben is. Már kétségbe voltam esve, mert a növekedési ugrásoknál 2-3 nap alatt eddig beállt a tej, de most tényleg 1,5 hétig semmi, a melltartóbetétet is elhagyhattam.de most újra éjjel is kiömlik:)
moncsi, én gyermekvédelmis vagyok.egy-két jótanácsot adhatok :wink: a védőnőhöz menj el havonta egyszer magadtól, legyél vele kedves, kérdezz, és tuti nem fog kimenni hozzátok. ha a gyermekvédelmist is kiküldik hozzátok, ne legyél ideges, és utána keresd fel magadtól az irodájában párszor/rövid időn belül/. ő sem szereti a macerát, 1-2 hét után le fogja írni, hogy tökéletesen együttműködő vagy, semmi gond, akta lezárva. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

pulcsi köszi szépen a tanácsot :wink: :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea!
Tudom, nem vígasztal(nagyon durva azért az ilyen :evil: )de hátránya nem lesz Majának, ha nem lesz kompja.Tudom, erről is eléggé megoszlanak a vélemények, de én abban hiszek, hogy kifejezetten hátráltatja a gyerek mozgásfejlődését.Abba az illúzióba ringatja, hogy tud közlekedni, pedig nem is.Asszem itt a babaneten is olvastam egy cikket, valami szakértőtől, aki azt írta, hogy nem érti miért nem tiltják be úgy ahogy van, semmi haszna a gyereknek :roll:

Kép
Kép
zazzy

jah én is írni akartam, azért az is durva, hogy egy normális családdal kötözködnek, hiszen tényleg látszik Lívián, hogy egy kiegyensúlyozott baba, és Moncsiról is, hogy tőrödik a gyermekével, rendes anya, lehet elküldeném a sunyiba őket védőnőstől :oops: na szerintem mára belőlem elég is volt :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zazzy :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, vagy aki emlékszik...mi lett Döme rózsaszín pelusának az eredménye??? Mitől volt???? Ma reggel nekünk is olyan volt, hívtuk dokinőt, azt mondta, lehet, h vmi hugysav miatt. Egyelőre ne aggódjunk. Na ja... :shock:

Bea, jól megszívtad basszus. hogy lehetnek ilyen genya emberek??????????? Költse a pénzedet patikára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

zazzy: teljesen igazad van, sőt még rossz is lehet, ha a gyerek lába nem ér le rendesen, csak a lábujjaival hajtja magát még rossz beidegződés is kialakulhat benne.
nekünk sem volt és meg kell mondjam Levi nagyon ügyesen elmászkált négykézláb (alig lehetett utolérni) majd egy évesen elindult és azóta meg sem állt. :)
Ha nem nagy és tágas a lakás, még bosszantani is fogja a gyereket, hogy állandóan elakad

Kép

Kép
gabka77

Pulcsi, gratula a tej visszatéréséhez! :)
Nekem továbbra is spriccel a tejem, ha Lili szívja, de fejni nem tudok, akkor egy csepp sem jön :(

Kép

Kép
gabka77

gabka, én is csak 5-30 mlt tudtam lefejni mellszívóval!hiába, a babák szívókái erősebbek :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!
Bea nagyon sajnálom ami történt. Hihetetlen milyen emberek vannak. Nem ragozom, többiek már kivesézték. Nekünk amúgy volt kompunk, de Boti nem szerette. Jól el is ajiztam. Katának nem lesz.
Erpé bocsi, nem olvastam végig, csak rögtön reagáltam.
Pulcsi hatalmas gratula! Ügyik vagytok! Tudom mekkora szó visszahozni. Ez azt jelenti, hogy innentől addig szoptatsz míg csak akarsz.
Vki írta (bocsi asszem Gabka) hogy a baba oldalt alszik. Nem reagálta rá, de sokszor eszembe jut, irtó édes lehet. Kapunk majd képet?
Az átfordulásokhoz pedig gratula. Mi egyenlőre oldalra fordulunk, meg kúszunk. Éjjel Katát alig találtam meg az ágyában. Ma megjött a nagyobb. Abban kereshetem majd rendesen hova bújt, melyik sarokba.
Normafa bármikor jó nekünk. Mennem kell. Akik utaznak legyenek óvatosak és érezzék magukat jól!
Vica Boti a tv-nél dvd-t akart levenni, és nagyon csúnyán összetörte az arcát. Remélem ő sem ólálkodik arra többet. Bakker itt állok mellette és ilyet csinál. Majd rakok képet, de most nyúz….

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

erpé: máskor nyugodtan keress engem is, van utazóágyunk, csak anyósomékhoz visszük, kéthavonta egyszer :twisted:

masut: igen, de a m.o-i vége 0, csak a Dáné nem nulla, nézd csak meg a táblát! Adryné asszem 6-ra végződik, mindenki másé 0-ra... :roll:

moncsi, bea: ilyenkor negatív értékelés, bejelentés. Max. polgári peren lehetne ilyenkor visszaszerezni a pénzt, szóval tényleg tanulópénz, de - ha normálisak az üzemeltetők, és téged ez vigasztal - kizárják a felhasználót (mondjuk más néven/címen még újraregisztrálhat :? )

tehuti: nekünk volt, folyadékhiány (húgysav, valóban, és annak az oka a folyadékhiány).
Tegnap nem volt szokatlanul nyűgös, kevesebbet evő? Nálunk mindháromszor ilyen nap után fordult elő.
Ma tedd mellre, amikor csak úgy látod (Döme akár óránként is szopizik ebben a melegben)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jött levél, a teszvesz fellépne ellene, csak kérték hogy fejtsem ki a negatívban, hogy mi történt, de én már nem foglalkozok vele, ha ez neki örömet okoz, nekem nem fog a bosszúállás.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli, Maja is oldalt alszik el nagyrészt, most is úgy alszik az ölemben :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea akkor te is dobj oldaltalvós képet. :wink:
Sztem fejtsed ki, mert ha nem lépsz fel másokat is becsaphatnak. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép
most oldalt

de valamikor így :lol: :lol:
Kép

na még egy, ha már fotót töltök:)
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Maja édi bébi :)

Eldobom az agyam, most nézem, hogy már van 2010 februári babák topik :shock: ...megy az idő :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti legújabb dolga, hogy cicizés közben "morog",dünnyög :D

normafa merrefelé van? :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi

Tyű de szép Maja bébi! :) Konkurecia!!!! :roll: :lol: :lol: :lol:
Jaj Gyöngyi robog az idő. Olyan husik ahogy cici közben elvannak már. Kata mindig leskelődik, és vigyorog ha nézem. Imádnivalóak.
Lilit hova dugta a cérnát? :roll: Orrába? Tegnap kimaradt. :oops: Amúgy neked is jöttem írni, mert megérdeklődöm, hátha horgolnak Katának egy kendőt. :roll: Már írtam a maminak. :wink: Tényleg gyönyörűek a munkák, köszi, hogy megmutattátok.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Köszönöm az utazóágy felajánlásokat és a telefonokat! Nagyon jól esett, hogy ennyire segítőkészek vagytok (imádom ezt a topikot! :D ), és lett egy utazóágy kölcsönbe a hétvégére! Juhéjj! Végül nem Csibb-bel találkoztunk (mert bár kereszteztük ma egymás útvonalát, de különböző időpontokban :) ), hanem Gabkával futottunk össze az M0-as mellett. Köszi mégegyszer, Kukli, Nemlajos, nektek is!

Bea, nagyon sajnálom ezt a teszveszes ügyet. Elhiszem, hogy bosszant. Ha pedig a teszvesz csapat segítőkészen reagált, szerintem akkor tényleg írd be az eladó negatív értékelésébe az okot (rejtett hiba, ami használhatatlanná tesz, semmi segítőkészség)
és a bébikompot illetően én is Zazzy és Gabka véleményén vagyok: nem biztos, h annyira jó találmány... Amikor én kicsi voltam, anyuáék vettek nekem és akkorát estem a küszöbben, hogy kórház lett a vége (felrepedt a fejem..) És sokan állítják, hogy kis lakásban balesetveszélyes. És jó ám az, ha sok ideig mászik a gyerek, nagyon fejlesztő hatású!

Kukli, Kata szokott az oldalán elaludni - befordul oldalra és már horpaszt is :) Majd lefotózom.

Lépek, Katababa sír.

erpé

hűű Bea.. nem semmi milyen mocskok néhányan :( na ezért nem mertem én venni semmit... pedig kinéztem egy gps-t de most meggondolom.. bár az új és lehet átvitelkor fizetni... hmmmm... és szerintem is simán lépj fel ellene ne hagyd hogy ő nyerjen.. igenis valakinek meg kell állítani az ilyen marhákat hogy másokat máshogyan ne verhessen át. és az igaz hogy más nicknéven beregelhet, de szerintem amikor ezt csinálja akkor az igazi nevét is meg kell adnia a teszvesznek meg e-mailcímet telefonszámot, meg bankszámlaszámot.. és ha rossz nevet ad meg akkor nem érik el.. szóval szerintem segít ha kitiltják.

szóval délutáni taliban kik lennének benne?

KépKép
KépKép
adryn

Nekem jó Adryn jövő7en vagy a 13-ai 7en

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos, köszi infókat. Tegnap nem volt nyűgös Szonja és evett is rendesen. Remélem nem lesz több ilyen!

Gyöngyi, Szonja is nézelődik cici közben, meg vigyorog.... :lol:

Kis tündér csoki Maja... :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Bea, ne csináld, nem is értem, hogy most, hogy melletted áll a teszvesz, miért visszakoznál :?: :shock:

tehuti, ma is picit rózsaszínű volt Döme pelusa, 1-től fél hatig nem evett szegény, pedig kínáltam.

Majababa :lol: :lol: :lol:

Adryn: nekem CSAK délutáni tali jó :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?