Sziasztok,
Olvastalak titeket, de mindig késő este, így írásra már nem marad energiám.
Zsuzsa, együttérzek veled...egy szimpla elírással nem semmi idegességet és izgalmat okoznak egy kismamának. Örülök, hogy semmi gond, most már tényleg megnyugodhatsz
Kriszta, megértem, hogy izgulsz, én is szeretném mindig ellenőrizni, hogy jól van-e a baba. Mostanában nagyon nyugis és keveset mozog. Akkor zendít csak rá, ha gyerektársaságban vagyunk és hallja a zsivalyt, úgy látszik Ő is szeretne csatlakozni.
A toxoplazmozison valóban a legtöbben már átestünk, a veszélyes az, ha valaki az első trimeszterben fertőződik meg. A tüneteket is nehéz felismerni, mert hasonlít egy egyszerű vírushoz...
A himlőtől én is félek, mert az sem jelent 100 védettséget, ha már átestünk rajta. Blani múlt héten tele volt apró pötyökkel. Kivert a víz, mikor megláttam, de szerencsére csak melegkiütés volt.
Áfonyácska, sajnálom, hogy csak most tudok írni, mert lehet, hogy meg tudtalak volna előbb nyugtatni, nekem is volt ilyen érzésem már kétszer pár napig. Mivel voltam a kettő között dokinál a másodiknál már nem izgultam, sőt ahogy végiggondoltam, hogy mitől lehet, szerintem...a kissé hevesebb együttléttől...
Kata, pár nap és megtudod az eredményt. Nekem még hosszú idő, mert a dokimnak küldik, aki jövő héten szabin lesz. Szurkolok nagyon neked is
Dy, hát én is sokszor utólag döbbenek rá, hogy már pihenni kellett volna...Blanival álandóan pörögni kell, sokszor cipelni (13 kg). Vannak olyan helyzetek, hogy pl. elalszik a kocsiban, fel kell cipelni a lépcsőn...na olyankor érzem a pocakot is meg alig kapok levegőt.
Rám már alig jó pár ruha

, a melltartók egyáltalán nem. Most a sporttopokat hordom. Jól tartanak, de nyúlnak is rendesen
Jó éjt mindenkinek
R