Kata!
Boldog szülinapot a lánykádnak!!
Sasha!
A biciklizést kezdem kinöni "hasilag", mivel eddig is volt, most meg ugye már baba is lakik ott!
Egy darabig még próbálkozom, de nem akarom, hogy bajunk legyen, ugyhogy figyelek minden apró jelre! A Marianna még jobban is illene a vezetéknévhez, úgyhogy ezen még gondolkodunk, de ha Mariann lesz, akkor kap még egy keresztnevet. (Valami rövidet, egyszerüt: pl.: éva, edit) Ha van jó ötletetek, örömmel veszem!! Barbi!
Hát, igazán nem irigyellek a kis öröknyüzsgöd miatt, de vigasztaljon az (elkeseredett, fáradt perceidben), hogy egészséges!
Talán ennél nincs is fontosabb! Azt nem mondom, hogy késöbb jobb lesz, mert ha ilyen a természete, ilyen is marad, de biztos, hogy ahogy okosodik egyre kevesebb lesz vele az ilyen jellegü probléma! Hát, Stuttgart tényleg itt van közel!! Gondolom oda mentél férjhez. Szoktatok haza jönni? Az ország melyik részéröl mentél ki? Vagy pesti vagy? Gondolom a németek más stilusúak, mint mi, azért is nehéz jó barátságot kialakítanod ott. Bár, elég barátságosnak találom öket, de csak a felszínen. Mélyebbre biztos nehéz lehet "betörni". (Német cégnél vagyok, van német kollégám. Róla vontam le ezt a következtetést!)
Györgyi!
Merre vagy? Gyógyulsz már? Alig hogy rendbe jött a torkom, ismét (2-3 nap pihi után) elkezdett rendetlenkedni! Pedig nem ettem-ittam hideget, nem is nagyon nótáztam, és mégis! A lagzi jó volt, a zenekarba nem kellett beállnom (trombitálni)!
Ma voltam a 16 hetes vérvételen. Az egyéb eredmények 1-2 napon belül meglesznek, de az AFP csak bö 2 hét múlva! Nekem reggel kellett innom 2 dl tejet + egy zsömlét, egy óra múlva vették le a vért (5 kémcsö)! Még jó hogy "szép" a vénám, nem okoz problémát a vérvétel. Egyik kolléganöm még attól is rosszul lesz, ha megmutatom neki honnan vették le a vért! Szegény! Mi lesz vele, ha kismama lesz?
Egyenlöre ennyi!
Puszi
Marica
(16)