A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

yuyu az erkélyajtókeret megvan, ajtó van, rács van, de kilépni nem lehet-
Vendég

Ja, nem tudtam, hogy azt így hívják :oops:

yuyu79

halihó mindenki!

Minden névnaposnak
Kép

Beni bevásárlókocsija nagyon szupi. Zsófi nálatok már életveszélyesen mehet a kipakolás minden fiókból szekrényből.

Jaj Zsigi milyen édi ahogy pancsol! nálunk is volt hétvégén erkélypancsi :) de csak kis vizzel
Kép

A héten rengeteg felé jártunk kopaszin, liget, turiztunk, vásárlás, vendégségek kezdek kicsit elfáradni de holnap megyünk először úgymond strandra Áronnal ( Honvéd Üdülőbe) ott legalább nincs akkor a nyüzsi, kiváncsi leszek hogy fogja bírni.

Én elkezdtem bogyit szedni , egyenlőre nem lesz tesó, de annyira fáj a hasam az első napokban hogy a dokim azt mondta vagy szedek gyógyszert és nem fog fájni mint régen, vagy ad valami bogyit amit szedjek mielőtt megjön de az drág gyógyszer vagy szenvedhetek tovább és nem hat semmi.
Zsófi sztem érdemes elmenni dokihoz, ártani nem árt.

Talis képek nagyo jók !

Múlkor kérdeztem, de senki nem reagált rá, hogy valaki gondolkodott vagy utánna nézett e a Gyes Gyed alatti tanulásról? Én próbáltam de nem sok helyet találtam eddig :(

Beleki jobbulást cicinek! Nekem ez olyan régnek tűnik mikor még én is ilyennel szenvedtem. Néha még mindig hiányzik :cry: Pedig még van tej a cicimben pont tegnap nyomiztam meg kiváncsiságból. De Áron úgy csinál mintha már nem is tudná mit kell csinálnia.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Köszönjük a köszötéseket.Aranyosak vagytok!! Mi most tartjuk.

Laurának is boldogat így utólag!

Zsófi Beni nem semmi! Tök jó a bevásárlókocsija. Hol vettétek?

Mecsi én úgy tudom,h kb 3-4 éve megszüntette az állam a gyed/gyes alatti ingyen oktatást. :roll: lehet ezért nem találsz semmit?

kb mennyi idő telik el míg a gyerkőc a magától felállás és az oldalazós-kapaszkodós járás után magától elindul és rendesen megy? 2-3 hónap?

Boni nagyon édes Zsigacsiga, nekem az ártatlanos kép a kedvencem -haláli. :lol: :lol:

nagyon jók a talis képek!

Kata jobbulást cicidnek! Már én sem nagyon emlékszem,h milyen is a cicisfájás. :cry:

még akartam valamit.... :roll: de mit? :shock:
makadu

van csak már nem ingyenes a foglalkoztatás hanem valahány%-ban támogatott. De nem fősulira gondolok arra nincs időm.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Én még azt akartam megkérdezni mennyit eszik nálatok egy adagra a gyerkőc, nálunk már elég sokszor 250got betol :shock: de minden kajára

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

köszi a dícséretet. igen életveszélyes a lelkem! de hát mindenkinél eljön ez egyszer, gondolnám, szóval reszkessetek! :)

a bevásárlókocsit a régió játéknagykerben vettük. 1700 valamennyi pénzért, de ez üres. lehet venni műanyag gyümiket, kajcsikat, de az még plusz 1800 lett volna, így én inkább minden egyebet belepakolászok! :) ezzel is elvan. úgyis a tologatás a cél. ja, és kattoga a kereke. nem olyan nagyon idegesítő, de a gyerek nálunk ezért is szereti annyira :)

http://www.regiojatek.hu/termek-23470-b ... kocsi.html

a fürcsis képek szuperek.

Boni. nem mondtam volna meg, hogy "csak" francia erkély! tök olyan, mint az igazi! :) és legalább a gyerek sem lóg ki rá... nálunk ez is menne, ha nem csuknám folyamatosan bukóra az erkélyajtót :(

Mecsi. én is kerestem volna ingyenest, de az tényleg megszűnt, max. támogatják valamilyen szinten... én mondjuk fősulin gondolkodtam, mert nekem az érné meg! meg valami nyelv, de az is esélytelen nálam. legalábbis egyelőre! :(

Julcsi. de jó neked... nekem még mindig megvan. sajnos elég sokmindenre vagyok allergiás. de a főszezon a parlagfű nálam is! :( francba. de utálom!

fiókba ujjbecsukás volt már párszor. de hamar elfelejti és csinálná újra, ha hagynám! :)

Kitti. nálunk ez a folyamat, amit leírtál, hogy kapaszkodva oldalazva jár, illetve aztán mostanában már az volt, hogy nem kapaszkodott, de néha odanyúlt még megtámaszkodni, és most már sokszor megy magától. hát szerintem jó 1 hónap volt! ha nem picivel több!

sophie27

Mecsi, Beni kb. így eszik:

reggeli - 240ml tápi
tízórai - néha kimarad, ha pont akkor alszik, de ma két danonino volt azt hiszem, szóval az 100g
ebéd - ez az uzsi után nem sokkal, kb. 1 órával, 220g-os üveges
uzsi - 190g üveges gyümi vagy tejpépből egy adag
vacsi - 240-300ml tápi

sophie27

Szasztok!

Talis, Csigás képek nagyon szupik! Zsigacsiga nekem is kedvencem, zabálnivaló a kissrác!

Boldog névnapot Levinek, s boldog hófordulókat!

Sóginőméknél meglett a baba tegnap, 4180gr, 52 cm, 2-3 óra vajúdás után végül császár lett, mert gyengült a szívhang. De minden oké, Andriska olyan mint tesóm kicsiben, na meg picit gyűröttebb, csúcsfejűbb, de kis falat!

Ezért is sok progi lett, látogatás, ismerősök, most épp tejfakasztani voltunk.
Kicsit le is vagyok maradva mint a borravaló a topikolvasással, majd jövő héten pótolom, mert holnap meg irány Szeged....

Cs-Andi privit küldök piknikpléd ügyben, ha nem megy át, légyszi szólj!

Most megyek, hulla vagyok, beesek az ágyba, remélem RÉka is megkegyelmez, és nem ébred éjszaka...

Jó éjt, mindenkinek!

panna1

Panna
Gratulálok a sógornődnek, nagyon szép súllyal született Andriska.

Mecsi
Én is gondolkodtam egy időben a tanuláson, de mire ide jutottam, már nem ingyenes gyes, gyed alatt, úgyhogy én kihagyom, meg különben is nem rég fejeztem be a főiskolát és már nagyon elegem volt.

Nagyon édes Áron, ahogy pancsol.

Allergia
Nekem is parlagfű, és nagyon durván, úgyhogy félek is az augusztustól, mondjuk én csak augusztusban szoktam vele szenvedni.

Kaja
250 gramm? Én örülök, ha 100 lecsúszik, vagy maximum 160 gramm, ami egy kisebb üveges. Tápszerből csúszott most le az utóbbi két napban kétszer is 240 gramm.
kittina30

Zsófi!Igen kibujt a 2.foga is,így már eszik is.
Nagyon jók a pancsis képek!
l.veronika

Jó reggelt!

Panna gratulálok kisfiúhoz a családnak! :lol:

köszi a dicséretet

Yuyu hogy Málnussal jól kijöttek :wink: :lol:
Vendég

Áron naggyon édi ahogy pancsizik :lol:

Csigulino reggel este 200g tápi 10órakor kb 100g gyümi, túrókrém, joghurtosgyümi , 7gabonásgyümi
13kor 200g főzelék, 16kor gyümi 18kor tejpép vagy főzi de csak 100g körüli,

és éjjel jelenleg 2szer kel és akkor cicin nyammogás :lol:
Vendég

sziasztok!

Panna, gratula sógornődéknek! nagyon szép súlyú lett a bébi! de túl is hordták már. jól emlékszem? a lényeg, hogy megvan, és egészségesek mind a ketten! :)

Barbi, nagyon boldog születésnapot! remélem, hogy a depressziód ma jó messzire elkerül, és párodnak is eszébe jut, hogy ma nagy nap van... ;)

gratula Mikunak a 2. foghoz! édesek kis egérke foggal! és olyan furi, akinek már van felül is, mert ugye nekünk még nincs, és még szokatlan a látvány! :)

nálunk sajnos nem alakulnak jól a dolgok! Beni tegnap is kb. ugyanazt produkálta, mint az elmúlt napokban mindig. iszonyat nyűgösség, sírdogálás. kevés alvás. és beindult durva orrfolyás.

így tegnap óta többször, még éjjel is szívom az orrát. mivel sokat piszkálja a fülét is, ma elmentünk a dokinénihez. nehogy hétvégére durranjon be a lelkemnek... tudjátok, múltkor is a fülére ment a betegség. sajnos most nem látta jól a fülét, így a fülészetre irányított, de előtte még megnézte a torkát is. és, akkor derült ki, hogy iszonyat mandulagyulladása van szegénykémnek! így érthető a nyűgösség, a hisztisség. gondolom a közérzete sem az igazi! :( szóval kaptunk atibiotikumot, mert brutál durva a gyulladás. mondta dokinéni, hétfőre már sanszos lett volna a tüszös mandulagyuszi... király! szóval mi hétvégén itthon dekkolunk. gyógyulgatunk. szerdán meg megyünk kontrollra!

ja. c vitaminra azt mondta a dokinéni, hogy ilyen nagy gyerekeknek már nem szokták ezt a cebiont adni, hanem inkább egyen sok gyümit. kivit, narancsot, citromos limonádét... :shock: na mindegy. nekünk még van az üvegben, így azt még beadom neki! :)

láza egyébként nincsen. max. hőemelkedése. nurofent kapott hajnali 1/2 5-kor ma. attól jobban is tudtunk picit alukálni, de sajnos a doki miatt ébreszteni kellett... francba. na mindegy. most újra alszik. remélem pihen egy kicsit!

szóval nálunk ezek vannak.

Kittina. de jó, hogy neked csak augusztus a húzós. nálam még az ősz eleje is brutál szokott lenni... :( tápi mennyiség jóóó!

Winona, lánykádnak nagyon boldog hófordulást!!! ;)

ja. és tudna valaki átdobni mail-ben (b.zsofiakukacgmail.com) egy babás vásárlási listát!? tudjátok, hogy mit kell venni. akár a szüléses is lehet már benne! szóval szüléshez, babának. köszi előre is!

sophie27

Sziasztok!

Zsófi: nagyon aranyos a bevásárló kocsis videó Beniről! A pakolás-szekrény mánia ismerős. Bence mindennapot úgy kezd, hogy elővesz a hajszárítómat (az én kis kopaszom) és azzal játszik! Napi kajálásotok szinte egyforma Bencémmel, még mennyiségek is, bár ő mindig eszik tízórait (gyümi vagy tejtermék), és ebédre mindig saját főzésűt eszik.Délután az uzsi szintén vagy főzi, vagy gyümi vagy tejtermék. Tejpépet továbbra is utálja!

Beleki: sajnálom a cipőt, mármint, hogy elkapkodták és nincs nagy kínálat már. Szandink most van, úgyhogy az most nem érdekel. Azért köszi a lehetőséget!

Boni: Zsiga-csiga is nagyon édes! Jó a fel, lemászós kép is. Felmászni már felmászik nekem is Bence, de le még csak úgy, ha beállítom pozícióba, akkor már le tud mászni! :) Krokodil édes!

Mecsi: Áron is nagyon aranyos! Nekem is távolinak tűnik a szopizás, bár néha nekem is eszembe jut, hogy hiányzik. Bence nagyon cicis volt. Két és fél hónapja nem cicizik, én is megmutattam egyik nap neki. Bekapta és ráharapott! Ennyit az anyai szeretetről! :)

A talis képek is nagyon jók, parókás jópofa!

Velünk minden ok. Ma lesz Emese évzárója, ötkor. Csak én megyek vele, apa itthon marad a kicsikkel, mert a suli aulájában lesz az ünnepség (tömeg, meleg, fulladás), úgyhogy megkímél tőle az aprótalpúakat.
Bencének továbbra sincs foga, de szenved piszkosul és az alsó kettőnél látom az ereket és puklisabb, hegyesebb is, de még nem törte át az ínyét. Versenyben vagyunk még mi is továbbra is! :)
Dórika egy tündér. Most kezdte igazán mondogatni az anyát, még mindig elég gyér a szókincse, kb. 8-10 szó, azt is inkább, ha én kérem, hogy mondja. Védőnéni szerint Bence neki visszahúzó erő beszédben, szobatisztaságban, de hát ez van. Szobatisztaság annyiban érdekli, hogy szól utána már, ha kaka van, szeret pelus nélkül lenni, de ha pisilni kell, nem jelzi. Mondjuk szeret elvonulni. Bilitől egyenlőre még irtózik, wc szükítőtől is! :(

Bence mászik ezerrel, mindenhol feláll, rámol, felül, ül. Lépeget, ha a kezét fogjuk, de annyira nincs még elvarázsolva a menéstől. Nem érdekli még. Egyedül még nem áll (csak kapaszkodva), ez sem zsibbasztja még. Majd idővel. Így is ő a legmozgékonyabb, leggyorsabb gyerekem a három közül! :)

Na megyek, alszanak a kicsik, Emese most ment el barátnőjéékhez, addig megfőzöm Bence hamiját (cukkini, krumpli, csirkemáj). Aztán vasalok még kicsit.

Sziasztok

Szép napot!

Szilvia

LEVIKNEK, LAURÁNAK boldog névnapot kívánok!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Beninek jobbulást kívánok! Cebiont, normaflore-t vagy bonolactot szerintem mindenképp adj neki! Nekünk tavaly Dórinak a sok antibio tönkretette a bélflóráját, olyan tüneteket produkált, mintha tejallergiás lenne (de megnézték, nem volt az és azóta sem). Diétáztattam (semmi tejtermék), bonolact kúra és helyrejött. Azóta nem is annyira beteges.

Most már mindig adok nekik bélflóra helyreállítót. Dokinéni mondta, augusztusban kezdjek el mindháromnak bonolact kúrát (napi egy), a vírusos betegségek előtt.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gratulálok Panna unokaöcsijének, Andrisnak a születéséhez! Szép súlyú baba ő is! Kereken ennyivel született 7,5 éve nekem is Emese 4180 grammal, de ő 53 centi volt! Most nosztalgiáztam kicsit! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Néhány fotó még...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika Emese barbiejaival (csak meg ne lássa) :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Rosszalkodás utáni édi mosoly

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Tv szerelőnk :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese pózol a játszótéren

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika homokozik

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Vad motoros kisfiam

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Új értelmezése a széknek (áll benne)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Thomasos alsónaciban (alatt pelus).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Zsófi!

Köszi! Rád aztán lehet számítani! Hihetetlen egy csaj vagy! :) Még egyszer nagyon köszi, jól esett a figyelmességed! Bár én lennék ilyen! :oops:

Depi egyébként hegyekben. Esik...

Barbi
Vendég

Barbi: boldog születésnapot kívánok Neked! Fránya eső... sok napsütést kívánok Neked innen!

És egy-két idézet, csak Neked, tiszteletem jeléül:

“Az anya nemcsak egy gyermeknek ad életet, hanem a szeretetnek és az örömnek, amit valaha magának remélt.” (ismeretlen)

“Amikor a szeretet nem győz le mindent, akkor a házi sütik következnek.” (ismeretlen)

“A legtöbb anya született filozófus.” (Harriet Beecher Stowe)

“Egy új világ kezdődik minden nyelv küszöbén, a szépség új birodalma új értelmi és érzelmi törvényekkel. Mi tehát a tíz legszebb magyar szó? Ezt felelném, abban a tudatban, hogy válaszom merőben önkényes, és éppúgy jellemez engemet, mint nyelvünket:

- Láng, gyöngy, anya, ősz, szűz, kard, csók, vér, szív, sír.“
(Kosztolányi Dezső: A tíz legszebb szó)

ISTEN ÉLTESSEN MÉG HOSSZÚ, HOSSZÚ ÉVEKIG!!! Depi huss! Csak a gyerekek számítanak, hidd el!! Nekik meg egy édes, mosolygós, vidám anyukára van szükségük!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence és Apa - El a kezekkel csajok! :)

És még egy kis vicc mára...

Kép
Kép
Kép
emesedora

ZSófi apának annyira tetszett Beni, hogy most hívott hogy vett Csigulinónak is bevásárlót :roll: :lol:

Jobbulást! egy idős gyerekorvos mondta egyszer régen mandulagyulladáskor zsályateát kell csinálni abba belecsepegtetni 10 csepp Betadint és azzal ecsetelni a mandulát..

nálunk a családaban ez mindig bevállt torokfájásnál is!

BArbi nagyon boldogat! remélem azért lesz napsugár is!

Emesedóra tüneményesek a gyerekek!
Vendég

Aranyosak vagytok, de sajna csak a depim nö. Elfelejtettem Enit idöben elküldeni az iskolába. Ma volt - éppen most fejezödött be - az osztályuk nyári ünnepsége a kalózok jegyében. Egész de. erre készültel elö és Eni is percenként kérdezte, hogy mikor kell indulnia. Sajnos nekem nem 15 óra, hanem 17 óra volt a kobakomba, így tökéletesen mellécsúszott az egész. Itt van már órák óta az anyósom tesója, a párom nagybácsija, akivel jó kapcsolatunk van. Jött felköszönteni, közben én összevágtam a gyümölcsöt, amit Eninek kellett volna vinnie, beöltöztettem szép komótosan és vártunk az indulásra, míg az órára, majd a cetlire néztem és kétségbeestem. Nagyon el vagyok kenödve, hogy Eni örömét is sikeresen tönkretettem akaratomon kívül. Ö nagyon rendes, nem sírt és elnézi nekem a hibámat, de akkor is baromi rosszul érzem magam a börömben. Mondanom se kell, hogy még sehol egy torta vagy egy szál virág. A páromnak fáj egy hólyagtól a talpa és nem tud - vagy rosszindulatúan hozzáteszem, nem akar - kimenni a gyerekekkel a rétre. :(
Ajándékot soha nem kapok, arra nincsen gondom, meg tulajdonképpen virágra sem. Eni közben elkezdett kalózos dolgokat barkácsolni, hogy olyan legyen, mint az iskolában.
A szülinapomon minden balul üt ki. :(
Pedig tegnap elmentem a 4 gyerekkel epret szedni, hogy majd csinálok epres tortát. Csak az a kérdés, hogy mikor jutok hozzá.

Mentem egereket itatni, szomjasak szegények...
Vendég

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

Barbi, sajnálom, de mi itt mindannyian BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk Neked és sokat gondolunk Rád, remélem azért ez számít valamit :D

yuyu79

Emesedora, édesek a képek!!

Panna, gratulálunk a rokon babához, nem semmi méretek, jó kis dundi lehet :)

yuyu79

Sziasztok, csak gyors bekukk, mert tgnap óta feje tetején áll itt minden:(

anyósom rosszul lett Erdélyben, szédül, így Ferci ma ment megint... útközben a kcsinkat is felveszi, ha minden igaz és úgy néz ki holnap jönnek haza mind a ketten...

Barnusnak tegnap óta ismét szívom az orrát, kapja az Oscillo-t, Calcium-Sandoz- Cvit-t egy negyedet, Euphorbium orrsprayt, semmi más tünet nincs, kivéve, hogy nagyon nyűgös és be van rekedve (iszonyúan üvölt, ha meglátja a porszívót), ha nem javul hétfőn dokinál kezdünk:(((

Beninek jobbulást!!!

Barbikám, isten éltessen sokáig!!! Nagyon nagy ölelést küldök neked és ne légy szomorú!!!

Panna, gratulálok a babához, nem semmi méretek!!!

na most mennem kell, mert felébredt!

puszi lányok!

sniky

Barbi hatalmas szülinapi ölelés!

és egy Ausztriai nyári rét csak Neked!

Kép

Snicky jobbulást ABrnusnak

Zsófi BENi jobban? Csigulinónak is bejön kiskocsi :lol:
Vendég

Sziasztok!

Miután délután írtam egy hosszú levelet, mindenre reagáltam, legalábbis igyekeztem, jött Málnus és egy elegáns mozdulattal kikapcsolta a gépet, mielőtt elküldhettem volna :(

Szóval így nézzétek el, hogy csak a legfontosabbat írom meg:

BARBI, NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED MINDANNYIAN!!!

Írt a szállás, ahova megyünk, köszöni az előlegeket, érkeznek sorban, és kéri, hogy pontosítsuk le, ki milyen szállást kér, szóval bemásolom a táblázatot, és kérlek benneteket, hogy aki még nem jelezte milyen szállást kér, tegye meg.
Mecsi, Columbine Ági, Mazska, és Katica)
Köszi lányok.
Táblázatok:
1245442678.7606.xls
1245442692.8413.xls

Utoljára pedig egy kicsit kellemetlen kérdés: Bordács Tamás személyében kit tisztelhetek, aki elküldte már az utalást? Vera, ti vagytok? :oops: :oops: :oops:

Akinek beérkezett a pénze, azt feltüntettem a táblázatban, ezt igazolta vissza a szállás, természetesen ha valaki elküldte, és mégsem írtam be, akkor azt is jelezzétek!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi Drága Neked sem maradhat el :
Kép

A betegeskedő manócskáknak pedig jobbulást és sok gyógypuszit :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ma voltunk strandolni hát én jól leégtem, de nagyon jól éreztük magunkat alig voltak, Áron a jéghideg vízbe is beleakart menni, nem tudtam neki nemet mondatni igy többször mentünk be csak pár percre. Pár kép:
itt voltunk
Kép
pancsi
Kép
játék
Kép ezt a sátrat tudom ajánlani mindenkinek
mától így sétálok
Kép
az új fürdőnacim
Kép

Újabb fogacskákhoz is gratulálok Szuszu még nektek is láttam a képeken, nekünk még mindig semmi :lol: :lol:

Panna gratula sógiéknak!

Egyre jobban gondolkodom egy szülinapi partyn itt kint Annavölgyben, lehet sétálni erdőben is akár, ebédet és szobát is lehet igényelni , és óriási nagy területek vannak árnyékos napos is, és nem csak katonák jöhetnek ide be.

Bocsánat ha nem mindenre reagáltam kicsit elvagyok pilledve nagyon :shock: :D

SZép hétvégét mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Barbinak mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Sziszka!Mi vagyunk :lol:

Mecsi!Szuper Áron fürdőgatyija!
l.veronika

sziasztok,
én alapjáraton futok már néhány napja, mert tegnapelött estére belázasodtam ami aztán az éjszaka közepére magától elmúlt, de még a másnap húzós volt.mintha tonna súlyok lettek volna rám kötve és fájt minden porcikám.mindemellett a torkomban minden a mandulák és nyirokcsomók a duplájukra nöttek...szóval már jól vagyok, de még nem eröltetem meg magam, nem szeretnék visszaesni.
BARBINAK MÉG ANNÁL IS SOKKAL BOLDOGABB SZÜLINAPOT MINT SZERETNÉ :wink: :D :D
mecsi ,
nagyonfrankó kis sátor és elég nagy árnyékot is ad!!uv szűrős is?
hol lehet beszerezni?quechua?
Vendég

Még egyszer köszönöm, hogy gondoltatok rám! Boni így képzeltem a virágos rétet!

Tegnap elég szarul sikerült a napom, de este 9-re a szülinapi tortámmal is készen lettem, csináltam képet is róla, majd bemásolom a napokban. Nagyon szuperül sikerült, nem is vártam volna, mert a nem élesztös sütikkel nincs sok sikerélményem. Na de most legalább! El is fogyott, mint vacsora ill. reggeli.

A strandsátor ránézésre Quechua és nagyon tuti szerintem. :)
Mecsi nagyon jók a képek! Ismerös vagy Anna-völgyben? Van ott rokonunk!

Ma reggel 6-kor felkelt Dönci, így kihasználtam az alkalmat és ellopakodtam vele a bolhára. Vettem a gyerekeknek vagy egy tucat szuper könyvet, mindenkinek 1-2 ruhadarabot az ellenállhatatlanok közül és Regönek egy nagy kirakót. Csináltam a zsákmányról képeket, azt is bemásolom.

Marhasült kész, mellé salátás és csipetkét kell meg gyártanom, de az is aránylag gyorsan megvan.

Tegnap kapam a barátnömtöl, akivel mindig gyerekruhákat csereberélünk polókat, amiket ö kihízott úgy 30 kg-val. Nem minden az én világom, de már csak azért is hordani fogom, ha a páromnak nem is tetszik, hogy öt bosszantsam. Ha nem tetszik, szabad beruházni. :twisted:
Mivel azt meg nem fog, így muszály lesz neki ezt néznie. Nem vészesek egyébként, vagy uni vagy csíkos és nem mintás, a kivágás sem olyan nagy, csak éppen olyan nöies...
Csupa márkás darab, ha valakit érdekel, elküldöm.

Tegnap ha nem is veszekedtünk, de volt este késön szóváltás, mert ö ledölt, hogy akkor neki pihennie kell, én meg nem vagyok elég pedáns, hogy nem teregettem ki, stb. Ez volt este 10-kor! Itt elpattant a türelmem utolsó vékonyka szála és kifakadt belölem a nyügöm. Közben ki is teregettem, hogy levezessem az indulataimat.
Megmondtam neki, hogy nálam igénytelenebb és szorgalmasabb asszonykát nem fog úgy hirtelen találni és ha neki már az is túl sok gondjába telik a gyerekekkel kimenni a mezöre pár virágot bokrétába gyüjteni, akkor nem ismerte meg a nöi lelket ennyi idö alatt sem. Ö azt mondta, hogy miért játsza meg magát, ha neki ez nem fontos... Ha neki nem lenne fontos, akkor nem várná úgy az ünnepeket, mint egy kisgyerek és nem örülne az apró meglepetéseknek. Valami nem kerek a történeten. No comment.

Mennem kell, Eninek mennie kell az iskolába a cipöre szerelendö chipért, ami a Mini-Maratonhoz kell. Izgi!
Ma estig nem is leszek, mert du. lesz a futás, aztán mire annak vége, stb.

Sziszka: amikor nekünk még stand-alone számítógépünk volt, a mi dedjeink és élvezték annak a kikapcsolását, de körbebarikádoztuk magunkat, ami persze nem hozott sokáig tartó védettséget, de akadálypályának jó volt... :)

Szép napot!

Puszi: Barbi
Vendég

BARBI , A FÉRJEDNEK ÜZENEM, HOGY NEM NEKI KELL FONTOS LEGYEN, HANEM MERT SZERET ÉS BECSÜL TÉGED ÉS TUDJA, HOGY EZZEL ÖRÖMET OKOZHAT NEKED!!EZ KELL, HOGY FONTOS LEGYEN!!VEGYEN MÁR KICSIT ERŐT MAGÁN!!

elnézést :roll:
Vendég

Barbi! Így kicsit megkésve én is kívánok Neked nagyon boldog születésnapot! Nem tudom, hogy csináltad, de tuti, hogy türelemnél, szorgalomnál, szeretetnél, ... többször álltál sorba! :)

Mecsi! Tényleg szuper a sátor, engem is érdekel, hogy hol és mennyiért vetted!

Tegnap lefoglaltuk a szállást Szigligetre 1 hétre, várom!

Szép hétvégét mindenkinek, ne legyen akadály ez a csúnya borús idő! :shock:
Vendég

Gyors bekukk. Elhoztuk Eni maratoni szerelését. Nagyon profin van szervezve eddig! Voltunk még egy kört tenni a bolhán és megint beplüssöztünk. :wink:
Most gyors tápolás, aztán nyomás!

Puszi: én
Vendég

[quote="cs-andi"]B írta:cs-andiARBI , A FÉRJEDNEK ÜZENEM, HOGY NEM NEKI KELL FONTOS LEGYEN, HANEM MERT SZERET ÉS BECSÜL TÉGED ÉS TUDJA, HOGY EZZEL ÖRÖMET OKOZHAT NEKED!!EZ KELL, HOGY FONTOS LEGYEN!!VEGYEN MÁR KICSIT ERŐT MAGÁN!!

elnézést :roll:

ez pontosan így van!!!!

BArbi kiváncsian várom a képet sütiről

egy éves szülinapra ötlet? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Barbi:
nagyon mérges vagyok így látatlanba, ismeretlenül a férjedre! Annyira utálom ezt! Azért mert már "száz éve" a felesége vagy, vannak gyerekek, már annyira biztos a dolgába, hogy nem foglalkozik ilyen dolgokkal. Én nagyon erősen az orrára koppintanék!!!
Az ünnepeket ezentúl ne várja, csak a gyerekek én biztos nem törekednék arra, hogy ő is boldog legyen! Bosszantó dolgai vannak!!!

Lányok, holnap apák napja!!! (már aki ünnepli az ilyesmit, nálunk apának és apukámnak baromira jólesik).

Mecsi: pont ilyen békás gatyója van kiskukimnak is, meg van egy száras is neki! Jó lehetett a strand! De ne takargasd már magad ennyire! :)

Képzeljétek, a nagy elsős kislányom kitűnő lett, tegnap volt az évzáró! Felolvasták az ő nevét is, kapott oklevelet, meg kitűnő bizonyítványt, jutalom könyvet. A művészeti iskolába, ahova meg képzőművészetre jár (alap képzés), ott is kitűnő bizonyítványt kapott. Édesem! Annyira büszke vagyok rá!!

Na megyek, pihis délutánunk van!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Én sem tudom, mit vegyünk Bencusnak. Fisher Price-ok sok van már. Nem is tudom. Ötletek?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ajándék! Én egy kézzel készítettet tervezek.

A tesóm a kislányának keresztszemes párnát készítet és most 7 éves és nagyon szereti.

Én is valami hasolkó készítek csak valami fiúsat, de lassan neki kell álnom, mert az nekem lassan megy.

Na megyek. Mos voltunk egy bő 1 órás sétán esőben, nagyon jó volt, meg délelőtt befőztem a meggy lekvárt. Fini lesz, remélem nem romlik meg, mert nincs benne tartósító.

Ha valaki esetleg készített már így az írja le a tapasztalatait és persze a receptet.

Köszönöm :)
Vendég

helloka !
csak gyorsan ma mert nagyon nincs kedvem gépezni tiszta nyügik vagyunk inkább mindenkit ágyba dugok :)

a sátrat tesz-veszen vettem 3000ért, de a Decatlonba lehet kapni 5990 másik változat aminek van egy felcipzárazható része az pedig 7990ha jól emlékszem.
http://www.decathlon.co.hu/HU/hiking-shelters-12782982/
De most néztem felemelték az árakat mert amikor én vettem nemrég még olcsóbb volt valamennyivel. :( De nagyon jól szuperál!

Szilvi nem takargatom magam a fotóalbumba van fürdőrucis kép is :D :lol:

Barbi nem vagyok ismi Annavölgybe csak az Üdülőt ismerjük és járunk oda pár éve. Anno az esküvőnket is oda terveztük csak eléggé lehúzosak ezért mégse.

jó éjt Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?