Már kezd majdnem összeállni a kórházi motyóm.

Ma még a biztonsági tartós elemeket is megvettük a fényképezőhöz. Persze mit sem ér, ha elfelejtjük vinni a gépet, mint Nati születésekor.

Ami egy kicsit morcossá tett, hogy nem sikerült olyan Tena bugyit vennem, amilyent akartam. De a jövő héten megyek megint a Klinikára, a szemben lévő gyógyiban nagy a bizalmam.
007,
Még ettől is jobb megoldás "bele etetni" őket.
Natim 58, Szabi 50 cm-rel született. Egy időbe beletellt, amíg sikerült beleetetni a ruhákba.

Időközben meg valahogy meg kellett oldani a ruhadolgot, nem volt kedvem 50-es szériát beszerezni.

Ráadásul Nati volt a jó evő.
Csiga:
Ha pechük van, akkor Oli akváriumában landolnak. Bár az biztos gyorsabb halál, ha bekap egy ragadozó teknős. Én legalábbis őt választanám a csatorna helyett. Nálun nem életbiztosítás akváriumi csigának lenni.
Szopis felsőkkel én is sokat szemeztem. De mindig úgy voltam vele, hogy biztos nem fogok már sokáig szoptatni. Robi csak egy gyereket akart, a szopi nehezen indult, nem akartam beruházni. Szabi meglepő, hogy egy évig kihúzta, mivel nem volt egy szopi rajongó, utána nem terveztünk újabb bébit. Most meg tuti utoljára vagyok terhes, ha eddig nem vettem, most már nem fogok.
Einstein nem is volt normális.

Én nyelvórán szoktam felhozni példának. Nem beszélt vagy 6 éves koráig, jól megvolt nélküle. De nem mindenki születik zseninek, a tanítványaimnak meg kell szólalni.
Elég sokat küzdöttem azzal, hogy Natinak meglegyen a napi tejadagja, így mindik mindkét cici étlapon volt, többször is egymás után. Ezzel meg elejét vettem annak, hogy melyik is volt utoljára, mert ment a bal-jobb-bal-jobb.
Enyémek is szeretik a savanyú dolgokat. Főként az ubi menő nálunk. Volt nem egyszer, hogy próbáltam pár darabot adni a fő kajához, azután az ubi végezte fő kajaként, mert mást nem akartak enni.
Ancsurti,
Jól kikerekedtél.

Nekem ugyan nem jött be, de a 9. hónapban állítólag leáll a súlygyarapodás. 30 kilónyi + azért nehezen hihető.
Az instant élesztő, ha nem is a természetesség csúcsa, azért jó találmány. Azzal nehéz nem boldogulni. Még nekem is sikerült.
Ági,
Hogy megnyugodjál, két hetet már nemigen engednek, hogy ráhúzzál a terhességre. Anyukádat nem irigylem érte.
Norka,
Egy pár hónapos babát elég kevés dolog tud zavarni, ha aludni akar. Mi voltunk úgy vendégségben, hogy az asztal körül vagy 10-en ültünk, Szabi pedig a hordozójában nézelődött az asztal közepén. Egyszer csak fogta magát, elaludt. Mindenki megrémült, hogy hűűű, most aztán legyünk csendben. Robival meg jót nevettünk, beszéltünk tovább, nemsokára a többiek is felbátorodtak. Csak akkor volt ismét csend, amikor Szabi előadta az álmomban szopizok és nagyokat cuppogok mutatványát.
Reggel 8-kor anyukám se látogasson meg, nemhogy a védőnő.

Ha valakit, még a legjobb barátot is meglátogatom, odacsörgök, hogy nem alkalmatlankodom-e. Miből gondlja, hogy olyan jó haverok vagytok?!
Hendegabi,
Ideje megtanulni ülve is szoptatni. Na meg állva, járkálva, telefonnal a másik kézben.
Fürjek?!
Tímea,
A dinnyét el lehet tenni télire, anyukám néha le is fagyasztja. Szerintem annál borzalmasabb nincs, de ő váltig állítja, hogy majdnem ugyan olyan jó, mint az eredeti.
Eléggé gondolkodnom kell, hogy mi volt az esküvőnkön. Azt hiszem, ez:
http://www.youtube.com/watch?v=ylb9qAhlZlM&feature=related
Megkérdezem apát is. Az biztos, hogy Moby.
Most ez lenne:
http://www.youtube.com/watch?v=rU_dmrwom6c&feature=related
Boo,
eleinte úgyis egész nap alszik a baba, nem?
Igen, kb az első két napban.

De tényleg sokat alszanak, csak a szopik peluscserék tartanak olyan sokáig, hogy szinte 24 órás az üzemmód.