még mindig bejárok a suliba, azt hittem a főnököm lesz olyan nagyvonalú, és azt mondja, már nem kell jönni, de tévedtem. Így minden de. bent dekkolok. már nem csinálunk semmit, csak vekengünk...
Csilla
Tündi
egyébként lassacskán mi is készülgetünk minennel. Mosom ezerrel a kisruhákat, hogy csak be kelljen rakni a szekrénybe és kész, ne legyen vele gond. Csak hát igen, a vasalás...ebben a rohasztó hőségben... Itt tornyosulnak a hátam mögött, és szépen süt rájuk a nap...
Adri
Itt voltál Tbányán? csak mert tegnapelőtt egy elég tapló doki volt bent, beutalókért mentem, erre jól kiosztott, hogy miért nincs kitöltve a kiskönyv, és miért nincs nálam az összes leletem. Úgy rámpirított, hogy amikor kijöttem, még jól el is pityeredtem, pedig nem jellemző...
Ja, lenne egy-két kérdésem, ami lehet, hogy már szóba került, de akkor nem figyeltem eléggé:
- kötelező-e kivenni a szülési szabit, és az mennyi a fizetett szabihoz képest (pedagógusként ui. ez utóbbi nekem a szülésig jár)?
- mitől függ a szülési szabi összege? vagy ez egy átlagos összeg? valami ilyesmit hallottam.
-naponta hány melltartóbetéttel számoljak a kórházban kb? nem akarom elvinni az egész dobozzal... :?: