A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Haaahóóó!

Azt hittem ebben a rossz időben mindenki a gép előtt ül. De tévedtem! :(
Vendég

sziasztok!

én vagyok. olvasó üzemmódban mindenképpen! :( Beni még mindig beteg, így az éjjeleink nagyon nehezek. tegnap volt itt anyukám, én furikáztam autóval, mert időközben a párom is szarul érzi magát, szóval nem volt kedve kimoccanni. viszont legalább gyakorlom a vezetést! :P tök jól is ment, ahhoz képest, szóval 7végén csak én autókáztam, igaz, többnyire csak egyedül :(

szóval antibiotikum még mindig kitart... de szerencsére talán használ, mert az orra már kevésbé folyik, illetve ami jön belőle, az már a betegség végét jelzi, azt hiszem! igaz, vagy attól, vagy a betegségtől úgy általában, kb. minden kajálás után kakil. kicsit büdi is, meg hát jó híg... nem mondanám még hasmenésnek, de közel állunk hozzá... holnap hívom is a dokinénit, mert így a gyogyi is talán hamar kijön belőle és nincs ideje hatni. bár nem vagyok orvos! :roll:

fotók nagyon szuperek. Mecsi, Szilvi. nagyon tetszik minden kép. édes Áron a fürdőbugyiban :) láttam is ma a tescoban ilyet, de végül nem vettem... Szilvi. gyerkőceid nagyon édesek! nagylányod tünemény, ahogy pózol! :)

jó szar az idő! :( nincs is nagyon kedvem semmihez...

ez amúgy a 36. nap. mensi még mindig sehol... jövő hétre tervezem a sorsdöntő tesztet... Benivel a 37. napon teszteltem halvány második csíkot... nem biztos, hogy ezért holnap csinálom, nem akarom összehasonlítgatni a két tesztelést, meg aztán nem akarok még nagyobbat csalódni! amúgy a hasam fájdogál... tegnap azt hittem, hogy na, éjjel tuti megjön!

Mecsi, köszi a sátras linket. nagyon szuper. lehet, hogy én is vadászom majd a közeljövőben ilyesmire!

Kata. majd küldj élménybeszámolót a dzsemről... szerintem, ha dunsztolod, tehát forrón teszed el, és aztán is lassan hagyod csak kihűlni, akkor az már önmaga tartósít! nem? kérdem a nagy szakácsoktól! :P

Csutak Judit, tesód volt pénteken. remélem, hogy élőben is tetszeni fog, meg minden stimmel vele, de mondtam neki, ha bármi gáz van, csörögjetek. remélem azért, hogy nem lesz, és tudod hordani :)

Leinek nagyon boldog névnapot ezúton is!!! :)

Barbi, sajnálom, hogy rosszul alakult a szülinapod :( remélem, hogy azóta sikerült valamelyest felvidulnod, és az előttem szólók (Cs-andi, Boni) mindent leírtak párodról és az ő hozzá(d) állásán, stb. csak helyeselni tudok!

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még... remélem, hogy nem sokmindent hagytam ki és elnézitek nekem...

szép délutánt, a csúnya idő ellenére is!

sophie27

ja igen, Niki, neked szerettem volna még! Barnuskának jobbulást. remélem, hogy Ti szerencsésebbek vagytok, és nem egy csúnya mandulagyuszi neki is... azért, ha úgy érzed, mindenképpen kezdjetek a dokinál hétfőn! nekem sajnos bejött a megérzésem, és jó, hogy elmentünk pénteken... :( de legalább már kezeljük a kis betegünket! (amúgy szerintem nem nagyon mondaná meg róla, hogy beteg, mert, ha éppen nem nyüszizik ezerrel, akkor tök jókedélyű és huncut! :)) remélem, hogy hamar túl lesztek rajta ti is!

bevásárlókocsis fotókat tessék feltenni a lurkókról! :)

sophie27

Sziasztok!

Zsófi, sajnálom a pénteket. remélem majd pótoljuk.
Szombaton dechatlonoztunk, ami egy rakás sz.r lett, de ez már egy más kérdés...szóval beugrottunk a gulliverbe és elcsábultam én is. Bár én csendeset fogtam ki, szóval a kerekei nem kattognak. :?: :roll:

Aztán jól otthagytuk anyósoméknál. Amúgy rettenet lett a tegnapi nap, Péter jól eltűnt focizni, pedig már kora délután látszott, hogy Levi totál kész lesz. Persze este7kor került elő, addigra már ájultra ordította magát Levi, mivel nem tud idegen helyen aludni mostanában. Szóval puszi minden baba kobakjára aki tud enni/aludni máshol, de mi sajna nem ez a kategória vagyunk. Hiába a babakocsi, szoptatás, semmi sem használ. :cry:
Úgyhogy kicsit félek is a jövő héttől, mert két hétre elutazunk ide-oda és nem lenne jó hazacaplatni a közepén.

Nem tudom ez az idő hogy hat a babóitokra, de mi tegnap fél6kor, ma fél5kor keltünk, egész nap nyűglődünk, semmi sem jó....ja és a hideg sem hozta meg az étvágyát Levinek, mi is max. 100-kat eszünk meg egyszerre, de abból is csak 4x max.
Semmi tejtermék, most már semmi gyümölcs és zöldség sem. Már a hajamat tépem, hogy mit adjak, mert nuku. A 100 is csak úgy megy le, hogy mindkét kezében játék, észre ne vegye az úrfi, hogy bevarázsolok néha egy falatot. Komolyan minden ötlet jól jön, mert már a kajaidő közeledtével kifutok a világból.
:cry: :?

Na, remélem a rosszidővel elhussan a depi is.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo. fordítsd meg a kerekeket... amit előlre raktál, az való hátra! ha megnézed a kerekeket belül, kis küllőszerű cucc van rajta, hátul pedig kis pöcök, ami kattogtatja. na, ezt jól megmondtam!

kajcsival kapcsolatban! :( sajnálom, hogy ilyen nehézkes. nem tudom, hogy hogyan lehetne... tejpép sem jön be neki??? tápit nem akartok, ugyi?

fiam most fejelte le az ajtót... szép kis lila csík lett a fején! :( úgy sírt! nem is engedte, hogy hideget tegyek rá, de nem lett oltári puklija szerencsére

sophie27

Zsófi, tejpépet eszi Prücsi, de abból is max 100-120. Tápi szagától is öklendezik, szóval szóba sem jöhet. Vettem hippes babatejet, öklendezés, nestlés babaitalt, öklendezés detto. Utálja a gyümileveket is, teát is. Folyadék így csak a víz jöhet szóba, hát az meg baromira nem tápláló...

Puszi Beni fejecskéjére....kerekeket megpróbálom. köcccc, apája nagy örömére, ugyanis, amikor megállapítottam, hogy a mienk csendes, vigyorgott ezerrel....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Én is vagyok, csak olvasgatva.

Köszi, Zsófi, értesültem róla :) , a jövő héten meg is kapom, biztosan minden rendben lesz.

Másik Zsófi: ez nekem is nagy félelmem, hogy nyaralás alatt hogyan fog aludni+enni, ezért nem megyünk nagyon távolra (csak az ország másik végéig merészkedünk), hátha haza kell ugrani közben aludni :? . Evésre nincs ötletem, eddig imádta a tejpépet Danim is, most meg nem bírok belediktálni egy adagnyit sem, áttértünk a tápszerre. Most még napról-napra változhat az "ízlésük", próbálkozni kell :roll:.

Kérdezném a gyakorlottakat, hogy milyen szerelésben viszitek vízbe (uszodába) a manókat? És hol szereztétek be a hozzávalót?

Kép
Kép
csutak33

holnapi jógára van érdeklődés ??
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom,h nem eszik Levi, bezzeg a druszája. :? agyrém nem lehet előtte semmit enni,mert kunyerál és ordít amíg meg nem kapja a "részét". ha eldugom és már meglátta az sem használ.bélpolos. :lol:

Nagyon jó lehet a strandolás Mecsi! :) mi is megbeszéltük,h megyünk, de 7végére mindig rossz idő van és úgy meg nem akarom elvinni. minek?! :roll:
gyors kérdés: miben alszanak a lurkók? kezeslábasban vagy kétrészes pizsiben.? azért kérdezem,mert levire egyszerűen képtelenség ráadni a kezeslábast, ordít, hasrafordul és már startol is el. :shock: :roll: :roll: ... így gondoltam kipróbál a kétrészest...
makadu

MAkadu! Mi eddig hálózsákban altattuk, body és zokni alá. De pár napja azt vettük észre, hogy fészkelődik benne, nem olyan kényelme neki, így most áttértünk a talpas hosszúujjú rugira, ez most úgy tűnik, hogy bevállik.
Én 2 rászest még nem adnék rá, mert ha nyomja a derekát vagy felcsúszik... de ezek lehet, hogy csak az én félelmeim.

Nyaralás, strandos tapasztalat engem is érdekel, mert mi 1 hónap múlva megyünk a Balcsihoz... máshol alvással nincs gond, a szüleimnél, tesóméknál jól elvolt. :)

Makadu! Még azt szerettem volna Tőled, hogy Levi miket csinál, azért kérdem , mert Kristófomtól 2 nappal "idősebb" és fiú.

Sajnálom a nem jól evő babókat! :(
Nálunk meg mintha kevesebbet enne, szopi kb. 5 perc, régen se volt sokkal több, 7-8 perc, de pár napja éjjel 2* kel: program: este 8-1/29 között szopi, alvás, aztán 12:15 és 3:30-kor (PONTOSAN) evés, aztán 7 körül ébresztő, hami, aztán 2 óra szunya. A szilárdat örömmel elfogadja, lehet, hogy át kéne állni, hogy abból legyen a több. 5* szopi 2* szilárd--> most

Már egyszer kérdeztem, most újra!! Millenáris van akinek jó tali helyszínnek?
Vendég

beleki, nekem jó a millenáris is!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Beleki nekem is jó a millenáris!Melyik napra gondoltál?
l.veronika

ApróZsófi

Nálunk ugyanez megy, mint nálatok evés terén, de már kb. 1 hete. Tejtermék semmi, főzelékből 1-2 kanál, maximum 100 gramm, és az is úgy, hogy közben rázza a székeket, vagy dobál valamit, én meg veszem fel neki. Szörnyű. Tegnapi borsófőzelékből 2 kanállal csúszott le.
Aztán ebédre rántott csirkemell volt, meg sültkrumpli. Kiszedtem a panírból a husit, tettem mellé a krumplit és megeszegette, igaz, hogy nem sokat, de kezdetnek nem rossz.
Úgyhogy ma paradicsomos krumpli lesz, de sütök mellé csirkemellet zöldségekkel, kíváncsi leszek, hogy melyiket eszi meg, de az is lehet, hogy egyiket sem.
A bolti tejpépek sem mennek, tegnap én csináltam neki tejbepapit rizsdarából, tettem bele 1 kocka Tibi csokit és abból megevett 100 grammot.

Úgyhogy szerintem Máté most éli azt a korszakát, hogy "nem eszem meg a főzeléket".

[b]Zsófi
[b]Szegény Beni, tegnap mi is ajtót fejeltünk le. :-( De szerencsére nem látszik a fején, csak nagyon ordított.
kittina30

Sziasztok! Mi tegnap este értünk haza Szigligetről, 1 hétig ott nyaraltunk. Szuper volt, rengeteget sétáltunk és fürödtünk. Emmát is próbáltuk bemártani, de ahogy víz érte a lábujját, bömbizni kezdett. Lehet, hogy a 22 fok még hideg volt neki.

Sajnálom, hogy lemaradtunk a taliról, majd legközelebb. Minden fotó nagyon klassz, olyan jó, hogy ilyen sokat feltöltöttetek!

Emma sokat fejlődött a héten, mindenre fel akar mászni, feláll, és ülni is próbál, de általában eldől.
Sziszka - nekünk sincs még fogunk, szóval még versenyben vagyunk veletek!

Millenáris nekünk is jó lehet, és egy ligetes talinak is örülnénk.

Barbi - utólag én is boldog szülinapot kívánok! Szerintem hamarosan jön a jó idő is, bár még nem látszik...

Betegeknek jobbulást!

sushy

Sziasztok!

Nekem igazából bármelyik nap jó, apa mindig dolgozik hétköznap. Alkalmazkodom. Írjátok meg, hogy kinek mikor jó.

De, ahogy nézem az előrejelzést, egész hétre esőt mondanak... :(
Vendég

Sushy!

Hol szálltatok meg Szigligeten? Mi is oda megyünk 1 hónap múlva. MEsélj!! Köszi
Vendég

sziasztok lányok!

Zsombinak és Zéti bátyónak nagyon boldog hófordulót! :)

én csak megcsináltam a tesztem ma... de minek! :( kicsit el vagyok kenődve. na mindegy! majd csak lesz még jó hónapunk nekünk is!

én is közben bekrepáltam! :( a torkom fájdogál, meg olyan rekedt vagyok, mint még soha. úgy érzem, mintha valami a torkomra lenne tapadva... szóval jól jártunk!

remélem, hogy hamar átvészeljük ezt az időszakot + a rossz időt, mert mindkettő kikészít engem is!

Kata, a Millenáris nekünk is jó lehet, főleg, ha nem vagyunk betegek...

Kitti, nálunk az utóbbi időben a napozó szerű, rövidnaci, rövidujjú egybe cucc jött be alvásnál. ha hűvösebb van, kap a lábikóra valamit, amúgy meg mezítláb nyomja! ;)

Aprro, azért annyira így sem hangos a bevásárlókocsi! :)

Judit, én még sosem vittem úszni Benit, de szerintem egy úszópelus lesz nyaraláskor is, aztán annyi :)

Anna, gratula Emmának a gyors fejlődéshez! eszméletlen a kiscsaj! :)

nálunk is Beni egyre durvábban nyomja az ipart... olyan távokat képes megtenni egyedül! :) a tegnapi ajtófélfa fejelés is csak azért volt, mert apájának pont akkor támadt kedve hozzászólni kicsi fiához, aki akkor már rögtön apára koncentrált, nem pedig az akadályra! :) szegényem! még mindig lila a kis kobakja! :) egyébként megtanult járás közben fordulni is, ami még kicsit darabos ugyan, de egyre ügyibb! büszke vagyok rá nagyon ám! :)

iszonyat gáz az idő! remélem Barbi, nálatok már kezd javulni az időjárás, mert most ide jött a szűntelen eső... :(

Nikianyu, voltatok dokinál??? mi van Barnussal?

sophie27

Fázik a lábam, szívem szerint begyújtanék a cserépkályhába...
Vendég

Kata, hát igen. nagyon nincs meleg... :(

sophie27

Sziasztok csajok!
Vagyunk mi is, de néhány napig csak olvasóra futotta....
Szombaton vendégek voltak, tegnap pedig fürödni voltunk Tengelicen.
Szóval a fürdő témához érdemben is hozzá tunék szólni. Egy csomag úszó pelus ára min. 2000 Ft, és ugyan én egy pelenkát 2-3 alkalommal is használok, mert ha kiszárítom, akkor simán jó még, akkor is nagyon drága. Két hete vettünk a Tescoban egy olyan fürdőruhát a Málnusnak amiben vagy egy Gumi bugyi jellegű betét, ami ugyanúgy bent tartja a kakit, mint az úszópelus..1500 ft volt.fiú naciban is volt, de annak az árát nem néztem, szerintem nagyon megéri!

Aludni mi is talpas rugiban alszunk, jó idő esetén rövidujjúban, ilyenkor pedig egy hosszú ujjasban.

Nagyon szuperek a képek!

Boldog hófordulót kívánunk mi is Zsombinak és Zétinek!

Zsófi, nagyon sajnálom, de azért ne legyél elkeseredve! Fel a fejjel, bár tudom, hogy ebben a rossz időben nem könnyű, ráadásul még beteg is lettél, de azért próbáld meg! Nagyon gyors gyógyulást kívánok neked!

Kicsit én is el vagyok keseredve, úgy látom nagyjából minden érintett tojt a találkozóval kapcsolatos kérésemre, pedig van járt erre azóta...kicsit úgy érzem, hogy ebből is lemondás lesz, na mindegy, akik eddig jelezték, hogy jönnek, és akik be is fizették az már egy nagyon jó kis csapat, és aki ebben nem akar részt venni, az sajnálhatja :(

Szilvi

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszi, Zsófi!

Azon tanakodtam, hogy az úszópelus (amit a babaúszók képein láttam), amiben viszitek a vízbe, az nem az az eldobható fajta, amit csomagban láttam Rossmann/Dm/ ilyesmi helyeken, hanem valami (textil?)anyagból készült, és az alá kell e valami? Jól gondolom, vagy hogy is van ez? Ja, és kérdezni még nem kérdeztem, de eddig nem láttam olyasmit bababoltban...

Kép
Kép
csutak33

Szilvi, kicsit megelőztél, de kezdek képben lenni :P . Köszi!

Kép
Kép
csutak33

Kitti
Mi kétrészes pizsiben alszunk, illetve most, hogy melegebb van body és rövid vagy hosszú naci. Már elég régen elhagytuk a rugis hálóruhánkat, elég macerás volt fürdés után ráadni, és annyi patenttal megküzdeni.

Zsiszka
Biztos jó lehetett a fürcsi, majd tegyél fel képeket!

Utálom ezt a rossz időt, nem lehet kimenni a gyerekkel, mert esik. Ő meg mindig ki akar menni, de én meg utálom az esőt!
kittina30

ÚSzópelus ügyben: NEkünk van a mosható, de mi nem voltunk meggyőződve róla, hogy a kakit benntartja, ezért vettünk a dm-be eldobhatót, így most mind a kettőt ráadjuk.
Vendég

Zsófi
Ne keseredt el, majd legközelebb sikerül. Most egyébként is ilyen depis időszak van a rossz idő miatt.
Torkodnak jobbulást.
Beni nagyon ügyes, hogy már ennyire jól halad egyedül, nem tudom mi mikor leszünk már ehhez elég stabilak.
kittina30

Kata, mi Szigligeten az alkotóházban szállunk meg mindig (Eszterházy kastély), mert a szüleim Művészeti Alap tagok. Ti hol lesztek? Ha szerettek kirándulni, nézzétek meg a kirándulababát, jó sok tipp van Szigligetre és környékére. A nehezebbnek számító babakocsis utakat inkább hordozóval ajánlom.
http://kirandulababa.turistautak.hu/turak.htm

sushy

Sziszka ment a privi és ne haragudj!

Csutak mi mindig úgy úsztunk hogy vettünk dm-be vagy bárhol úszópelust liberosat vagy huggiest és erre adtam rá a fürdőbugyit.
Azt mondják hogy vízbe elvileg nincs inger a kakira , na ez nálunk a strandolás alkalmával meg is dőlt, mert bekakilt.De ha plusz rajta van a fürdőbugyi az akkor tutira bentarta a cuccost mert az még fogja.

Zsófi fel a fejjel lesz még II csíkod!
Jobbulást a torkodnak!

pizsi mi egy pizsirugiba alszunk, vagy rövid body nacival.

Eső mondjon le! :lol: :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sushy! Köszi, mi a Sziklakert panzióban. A Várat tervezzük megnézi és a kastélyt, de köszi a tippet meg is nézem. Hármasban megyünk, így jól jön.
Vendég

Sushy! Látom csak beutalóval lehet megszállni.

Voltatok a község strandján?
Vendég

Sushy! Látom, hogy a kastélyba 300.- a belépő, a várba is kell fizetni?
Vendég

Sziasztok!

Mi túl vagyunk -talán- első betegségünkön, Gergő köhögött, lázas volt és állandóan szívni kellet az orrát. Ma már talán jobban van. Persze én is lebetegedtem, meg úgy a családban mindenki. :roll:

Kitti! Bocsi, hogy csak most reagálok, de igen, ez az a zenebölcsi, ahol mi is voltunk egyszer. Próbáljátok meg, hátha nektek bejön, mi biztosan nem megyünk, Gergőt nagyon nem kötötte le a dolog. Talán fél/1 év múlva újra megkíséreljük, hátha :D Mi már csak bodyban alszunk, mert nem viselt el magán semmit, próbáltunk mindent, de így nyugodtabban alszik. Persze mindig takargatni kell, mert lerúgja magáról a takarót, dehát velünk alszik, úgyhogy így könnyű. Ja, és éjjel minimum 2x tisztába is kell tenni. :oops:

Zsófikám! Fel a fejjel, lesz még 2 csíkos teszted és jobbulást! Beni nagyon ügyes, hogy ilyeneket produkál, büszke is lehetsz rá! :D

Én is kerestem ezt a gumi bugyi típusú fürdőnacit, de nem találtam eddig még sehol. Pedig jó lenne, mert állítólag nagyon jó. Mi vasárnap indulunk nyaralni, addig kéne beszerezni. A huggies sima úszópelusát megvettem, de örülnék, ha a másik fajtát is sikerülne valahol találni. Persze, ha ilyen idő marad, lőttek a pancsinak :cry:

Barbi
Kép
manci79

Manci, én láttam a Tescoban, nézd meg!

Mecsi, őszíntén sajnálom, remélem azért egy napra tudtok jönni.

:( :( :(A következő mondat nem Mecsinek szól, kérlek ne is vedd magadra egy pillanatra sem, de azért sajnálom, hogy sorba mondjátok le, mert kevesebb férőhellyel voltak ennél sokkal jobb szállások is, ha tudtuk volna, hogy ilyen rohamosan csökken a létszám, akkor lehet, hogy olcsóbban, és jobb szállást is találhattunk volna, eddig mínusz 3 családnál vagyunk, simán mehettünk volna Badacsonyba Boni kedvenc szállására ennyien már ott is elfértünk volna :(

Pelus: mi 3 hónapos kora óta rendszeresen úszunk, de még sosem volt a vízben kakink, Mecsi erre most rácáfoltál :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!
Nálunk elég kicsi a tescó, talán ezért nincs, de majd, ha megyek Győrbe vagy Pestre megnézem, hátha találok. Köszi :D

Sajnálom a szállásos talis dolgokat :(

Barbi
Kép
manci79

Zsófi!

Kitartás! Leszel te még sok sávos! :) Jobbulást a torkodnak! Sajnos rossz hírem van idöjárás tekintetében, mert a tegnapi vegyes meleg és szeles után mára erösen hideg és esöben gazdag idö van és ez marad is a héten, habár tendenciáját tekintve melegebb lesz a hét vége felé, vagyis gyorsabban felszárad az esö.
Tegnap a párom kitalálta, hogy ö is halálos beteg, mert fáj a torka és nem megyünk a tóhoz, lemondta. Mondta, hogy menjek egyedül, hozzam és vigyem a kottákat, stb., de mondtam neki, hogy felejtse el. Ehelyett kimentem a gyerekekkel egykori egyetemem botanikus ill. egzotikus kertjébe, az is nagyon szép volt.
Csináltam otthon szendvicseket és gyümölcsöt, azt vittük magunkkal és így szépen piknikeztünk a füben. Eni a házi feladatát is ott csinálta meg. A párom meg otthon pihent... Hazafelé meg beugrottam még gyorsan epret szedni.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Barbi. Tesco-ban sima fürdőbugyi van, nem Sziszka? amúgy a fiú fürdőgatyók, mint pl. Ároné a fotón, az is 1500Ft. és anno, bocsi, hogy nem emlékszem ki volt, de a Brumimaci bababoltot mondta, hogy ott lehetett kapni úszóbugyit... Meg is lesem neked, hátha van házhozszállítás! ;) nem találtam semmit róla! :( bocsánat...

köszi lányok a bíztatást! tudom, persze, csak tényleg ez az időjárás... na meg amúgy is tök érzékeny vagyok. most írt a nagynéném mail-t, azon bőgtem kb. 5 percig egyfolytában... kész vagyok!

Sziszka, mi mindenképpen megyünk, de sajnos csak 1 naposra! :(

pólókkal lesz valami amúgy? én kérdeztem korábban is. vagy akkor azt hagyjuk inkább?

sophie27

Barbi. nagyon szépek vagytok még mindig! ;) férjed meg mondjon le! :)

sophie27

Barbi, meseszépek a képek :) Örülök, hogy egy kicsit jobb az idő, és a kedved is :) A múltkori kirándulásról is ígértél képeket, és a bolhapiaci szerzeményekről is!

Csajok, ezt olvassátok el:
http://index.hu/bulvar/2009/06/22/gabon ... ny/?rnd=26

Ezt hogy lehet kivédeni? Egy újabb dolog aminek ki vannak téve a gyerekeink és nem tudunk ellene semmit sem tenni? :(

Julcsi, ha lesz egy kis időd, elküldöd a múlt heti képeket?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Vagyok én is, bár most olvasó üzemmódban is csak félig voltam mert kicsit lebetegedtem, sajnos a hasammal valami nem jó meg a közérzetem sem túl fényes. Na de mára már több erőm van, de lehetnék még ennél is jobban. Na mindegy, nem panaszkodni jöttem.

Zsófi,
Sajnálom, fel e fejjel! Mi baj a nagynénéddel?

Barbi,
Ismét tüneményesek a képek! Utólag is boldog szülinapot, bár sajnálom hogy nem sikerült túl jól!!

Mi voltunk pénteken a Csepeli strandon, kicsit borsos a belépő ára, annyit nem ér, de azért jó volt. Virág nagyon élvezte! Bevittük a felnőtt medencébe úszó gumival, nagyon jól elvolt. Mi úszópelust használunk, a DM-ben is van Babylove-os, 10db 1000 ft aszem. Nekünk ez bevált!

Kép
Kép
dia123

Sziszka, bocsi, még mindig nincsenek letöltve, de ma este vagy holnap küldöm :oops:

Betegeknek jobbulást!!

Barbi, nagyon jók a piknikezős képek, gyönyörűek a gyerekeid, de ezzel nem mondtam újat ;-) :) :)

Zsombinak és Zétinek boldog hófordulót!!

Én is várom a jó időt vissza, mert péntektől nyaralunk :roll: Anyumék meg most áznak-fáznak a horvát tengerparton, szombat óta :cry:

yuyu79

Sziszka, írtam üzit iwiw-en, majd szólj, ha érdekel a dolog, mert akkor Domboriban úgyis találkozunk, ha minden jól megy, és előtte meg kéne beszélni...

yuyu79

Julcsi, olvastam, és lehet, hogy érdekelne, csak nem a mostani méretünkben, mert most van mindenünk, viszont a 86-től szerintem érdekelne, ha tényleg jó árban van! Képek alapján, vagy hogy lehet választani?

A képeket várjuk :) Nagyon :)

Zsófi, Kata: mi a tescoban olyan fürdőrucit vettünk, aminek belevarrt gumibugyija van!
Kép
Talán alul látszik is a gumibugyi, kicsit kilóg. Most hétvégén már ebben fürödtünk, de kaki nem volt, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy rendesen bent tartja-e. De hosszú távon jobban megéri, mint az úszópelus szerintem.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok

köszi a pizsis véleményeket. azért kérdeztem,mert levi is folyton kitakarózik, sőt ha be van takarva forgolódik,míg le nem rúgja a takarót. de a kezeslábast képtelenség szinte ráadni fürcsi után... :roll: :roll:

Kata Levim kúszik, mászik, felül, ül, feláll mindenhol és kapaszkodva mászik, pápázik, nemet int brümbrümmöl és dajdajozik. :lol: Kristóf?

okés Barbi lehet megnézük.

Sziszka sajnálom a talis lemondásokat, de mi eleve nem is jelentkeztünk. Levivel nem merek olyan messzire elindulni még 1x.

Zsófi kitartás, jönni fog a tesó, ha úgy gondolja!!! :)

Nálunk egész nap szakad az eső... :cry: :cry:
makadu

nem kapaszkodva mászik hanem megy, csak közben lurkó nyaggat... :D
makadu

MAkadu!

Már egy ideje kúszunk és bő 1 hete elkezdtük a lábunkat felhúzni mászásra, magától nem ül, ha az ölünkbe van, akkor felül, de nem is ültetjük. Van 6 foga és mondja, hogy virág. :)
Vendég

Nekünk ilyen az úszópelus, mosható 12 kg-ig, elől tépőzár plusz megkötő.

Kép
Vendég

Kata, és hol vetted?

Kép
Kép
csutak33

Beleki,
Jó az úszópelus, csak egy gond van vele, ha belekakil a strandon :? Most legutóbb a strandon Virág is elhasznált 2 úszópelust, mivel két pancsi között kakilnia kellet.

Kép
Kép
dia123

Mától végre működik a kirándulababa saját fóruma!
http://kirandulababa.turistautak.hu/forum.htm

És ha valaki túrát szeretne beküldeni, azt is lehet rendesen itt:
http://kirandulababa.turistautak.hu/kapcsolat.htm

sushy

Sziasztok!

Anna, beküldtem az utolsó két utunkat kissé hiányosan, mert nem nagyon igazodtam el a térképen :oops: inkább rátok bíznám :)
Viszont mindkettőről vannak képek is, küldjem el a mail címre?

Zsófi, és aki még felvetette, szerintem ne mondjunk le a pólóról, nekem Boni utolsó rajza, ahol minden horoszkóp szerepelt, nagyon tetszett, de épp most ajánlotta fel Ági is, hogy a férje ezzel foglalkozik, ő tudna nekünk Logot tervezni, és mivel nagyon olcsón tudja nyomatni, így szerintem kár lenne kihagyni, természetesen nem köztelező jelleggel, csak aki benne van.

Kata, ez a pelus is nagyon vagány, én nem ezekre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy a másik jobban megéri, hanem az egyszer használatos, eldobhatóra!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?