A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anita: nálam is abbamaradt a csordogálás, aztán estére meglett Fruzsi :wink: Drukkolok!

vindo: na nem látod közelről a kanapénkat... horror :shock:
Vendég

R. a "valahol a lakásban ülve-feküdve elalvás" képességét még nem fejlesztette ki :roll: Pedig trenírozhatna rá.
Bár tegnap délután is mesére aludt el (5 perc nyöszörgés után). Este meg szopott, aztán elindult G. irányába, aki a gép előtt ült, de az ágy közepén megpihent.

Éjszaka szerencsére nem ébredt.

Panndi, hát olyan ronda nem lehet, látszana a képeken :wink:

Megyek pakolgatok a lakásban, de fél szemmel a fórumon leszek 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Az ácsok nem jönnek. Nem tudom, hol késnek. Az eső sem esik már.
:o

Kép
vindolanda

Zsófi mindenhol, minden pózban el tud aludni, ha fáradt. Etetőszékben is aludt már el evés közben :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy én ennyire eltűnőben, de úgy érzem, nem érem utol magam :oops: ...Igyekszem visszaolvasni, csak szükségem lenne a tanácsotokra, írok amoda :arrow:
kispocc

Sziasztok!

A képek nagyon jók :D

Anitja!
Mennek a +++++++,hogy Nati elinduljon.

Nektarin!
Neked is sok++++++.

Fleur!
De jó gratulálok.

Nálunk sajna esik útálom az ilyen időt.

Mi biztos,hogy idén nem megyünk nyaralni,
de biztos,hogy az állatkertbe elviszem a lurkókat.

Később teszek képet én is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Tegnap kint voltunk SK, falunap volt anyuknál, na de egész nap esett az eső. Végül is 5kor tudtunk kimenni, de addigra tiszta ko lett már Péter, mert nem volt hajlandó délután aludni, csak az úton aludt odafelé.
Ingyenes hinták, ugrálóvár, gulyás, árusok, sok fellépő. Visegrádi négyek találkozója volt egyébként, szuper lehetett a program, Magyarországról Aracki György volt a fellépő. Kár hogy végül is az idő nem kedvezett a gyerekeknek :evil: bár 8kor amikor jöttünk már haza, még javában mentek a hinták :roll: Na de majd jövőre:-)

Nektarin gratulálok, mennek a tesótapasztók+++++++++++++++

Anitja ez már tényleg a vége lesz, most komoly frontok vannak, csak előbújik a kis Nati:-)

Emese szegénykém! Én általában akkor netezek, ha Áron alszik és Péter pedig mesét néz. Szerencsém van, hogy nagyon leköti ( mint annó engem) mert igy mindent megtudok csinálni, fél óra is sok idő!

Sense jaj de szép helyen voltatok! A gyerekek pedig gyönyörűek!

Maggie hát hogy neked mekkora nagy fiad van
:shock: és milyen jóképű! Bercó is milyen nagylegény már!

Áronnál, meg valami fejlődési ugrás lehet megint, mert 1-2 óránként kéri magát cicire, olyan édesen cummog, hogy rögtön adom is neki:-) éjszakát továbbra sem alussza át! Imádom!

Heni
KépKép
heni81

Araczki László nem GYörgy volt a sztárvendég :oops: az vénasszonyok csak úgy csápoltak neki az első sorban 8)

Ja, anyu azt tervezi, hogy Péterkét elviszi magához egy hétre :shock:

Heni
KépKép
heni81

Hú, ez a csápolás kemény lehetett.

A falunapoknak speciális feelingje van, az biztos. Mi a Gábor falujában szoktunk reprezentálni olyankor, a múltkor Szandira csápoltak :D

És volt a "Nem csak a húszéveseké a világ" is? Meg az "Isten véled édes Piroskám"? :D

Kép
vindolanda

Anya is tervezett régen ilyeneket, de mára, azt hiszem, belátta, hogy Rugóval nem boldogulna egyedül :roll:

Elég bonyolult lélek.

Ja, akartam még írni.
Tegnap kinn dolgoztak az udvaron Gáborék, a kéményt rakták.
Rugónak meg apa-hiánya lett.
Az eső esett, így nem mentünk ki.
MOndtam Rugónak, szóljon apának, hogy jöjjön be gyorsan.
Erre a feje mellé tette a kezét, úgy csinált, mintha telefonálna, és beleszólt, hogy Ede (apa).
Hát, jót nevettem rajta :D

Megjártuk a két kínait, de nem volt a méretében esőkabát. Nemrég vitték el az utolsót :x Na, majd a mega-kínaiban :wink:

Kép
vindolanda

Vindo bizony volt minden slágere 8)
Volt már nagyon sok sztárvendég falumban innen, de csak az bosszant, hogy itt Őrhalomban meg szerintem senki :shock: legalábbis amióta én itt vagyok. De Püspök, meg Papok rendszerességgel járnak. Csak az egyházat nyomják, pedig már nagyon kevesen járnak templomba.
Lehet polgármestert kellene váltani?
2 kinai is van nálatok? itt van 2 kocsma, meg 2 élelmiszer( ahol csak kenyeret és tejet kapni) :evil: ja meg persze útszélén kapni krumplit!

Babák alszanak, egyszerre 8) 8) 8) most nekem 8)

Heni
KépKép
heni81

Nolka mondja két kézzel átölelve a pocakomat:
- Natasa kibújik hooorukk! :lol: :lol: :lol:
Már nagyon várjuk a Kishugit :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Heni, és adod Péterkét? Mi is tervezgetjük az első nagyszülőknél töltendő éjszakát...
Vendég

anitja :lol: :lol: :lol:
Vendég

Heni, hát ezeken a falunapokon én inkább csak kínomban tudok szórakozni és max. a többi emberen. Nagyon nem nekem valók :roll: :roll:

De a semmitől jobb, az biztos :wink:

Igen, itt van vagy 4-5 bolt, két kínai, fagyizó kettő, sőt, egy kicsi turi is, de ott még nem voltam. Meg fornettis, hamburgeres, pizzázó, cukrászda (ott sem voltam még), zöldséges (ebből kettő), benzinkút, meg egy fogadó-szerűség, ahol szobákat is lehet kivenni - szóval igazi metropolisz 8)

De bölcsőde, az nincs. És annyi gyerek van, hogy nem férnek az óvodába :roll:

Kép
vindolanda

Panndi először csak 1 éjszakára, aztán majd meglátjuk a többit! Én nem is attól tartok, hogy majd Péter nem alszik el ott, de korán kel és anyu meg reggel nehezen ébred :roll: hogy azt hogy fogják kivitelezni. Meg persze megvárjuk aput, mert akkor anyu csak Péterre tud öszpontositani! Jaj de nekem nagyon fog itthonról hiányozni!

NEm is dicsértem meg, milyen édesek a lányok! Te balatoni lányka vagy? nem is tudtam...

Itt voltak a szomszédok, hoztak sütit, jaj mind megettem :oops: :oops: :oops: tegnap ráálltam a mérlegre és megállapitottam, hogy lehet este vissza kellene fognom már magam. Bár tegnap mindenki csodálkozott, hogy most szültem és milyen jól nézek ki :roll: hahaha....megvannak a trükkjeim öltözködés terén :wink:

Heni
KépKép
heni81

Vindo nem semmi :shock: és mindez hány lakosra esik? muszáj leszek már itt kultúrát teremteni 8)

Én is csak azért szeretek menni, mert ott tudok találkozni régi barátokkal, osztálytársakkal.

Anitja édes lehetett Nolka:-)

Heni
KépKép
heni81

Bizony, balatoni :wink:

Hát, nekem most sütik, csokik kilőve. Legalább lefogyok :lol:
Vendég

Olyan 4000 körül lehetünk itt, azt hiszem. Valamennyivel felette.

Én se nem fogyok, se nem hízok már kb. egy éve. Beálltam, de azt inkább le sem írom, hogy mennyire.

Anitja, :D

Kép
vindolanda

Panndi és hogy birtad otthagyni? jaj de szivesen laknék ott:-) de dunakeszin is szivesen laknék, csúcs vagyok mi. Lehet valami nomád voltam előző életemben? :roll: én mindig költöznék, új helyeket ismernék meg, új emberekkel barátkoznék. De most úgy néz ki itt maradunk :roll: aztán ki tudja :roll:

Panndi na neked tuti nincs miből fogynod!

Itt szakad az eső! Depis idő van, nem is csináltam semmit ma, de ez egyébként általában jellemző hétfőre nálam. Munkában sem erőltettem meg magam annó hétfőn, mindig csak kávézgattam :oops:

Heni
KépKép
heni81

Én már nem nagyon szeretnék tovább költözni, itt jól berendezkedtünk. Költöztem már eleget életemben :roll:

Dunakeszin még nem jártam soha :roll:

Itt dél óta nem esik, sőt, süt a nap. Délelőtt viszont végig esett :?

Kép
vindolanda

Na itt :) Karcsika ide engedett :)

Heni!
Nem lehet könnyű így vásárolni.

Nálunk van 3 kínai sok kis bolt ,penny,rossmann, kis tesco.

Anitja!
De aranyos :D

Timi26!
Neked akartam írni:
Köszi az ajánlatod,de nem szeretnénk Pilisről el költözni.
Gyertek ti ide :)

Mesi!
Jobbulást a náthásoknak.

És a képek:
Van segítségem :D
Kép
Karcsika szeret autózni.
Kép

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Próbálok reagálni, míg Szeli fel nem ébred. Apa eddig pihizett, nem gépelhettem... :evil: (eső miatt nem tud dolgozni...)

Nektarin! Minden rendben lesz! ++++++++ :)
Vindo! Jót nevettem a nadrágos sztorin! :lol:
Irina! Graulálok a vizsgához! :)
Maggie! Jobbolást! Vicuskának is!!! "++++++
Anikó80! Szuper lehet a körút! Szépek vagytok!
Emma csúcs a bilizéssel! (Én is várok, míg megérik rá... 8) Állítólag onnantól már gyorsan megy!)
Péter és Áron nagyon édesek! :)

Másra nem emlékszem... :oops:

Szombaton szuper volt a bográcsozás a barátnőméknél! Nagyon finom is volt minden! Nyami! :) Kicsit be is zavart a fogyimba a lekváros paraszt kifli... :lol: De utána már nem ettem egész nap, így jól haladok! :) (Eddig lement az a 2 kiló, ami azóta visszajött.)
Szelike eleinte félt Dalí kutyától, aztán egész jól elfogadta, de közel nem szerette, ha jön... :lol: Azóta is emlegeti: Dajííí :lol:

Holnap elmegyünk játszóházba, ha már ilyen rossz idő van. Nem fogunk itthon rohadni. Ma csak bankban voltunk, meg vettünk paradicsomot.

Na, megyek, mert nem hagynak írni... :x (nem Szeli...)

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

kissé lemaradva...
csütörtökön szaladgáltunk egész nap, pénteken fodrász (csak nekem), szombat állatkert, tegnap meg anyósom szülinapja volt, áthívtuk ebédre, úgyhogy már fél 9-től csináltam a kaját.

Gyerekem tegnap olyat produkált, mint még soha, egész nap zokogott. Semmi nem volt jó neki. Néha abbahagyta 10-20 percre, aztán hirtelen újra folytatta. Biztos a front viselte meg. Annyira sajnáltam szegényt.

Fleur, nagyon szépen alakalul a pocakod, csini kismami vagy! Most is! :D

Vindo, hogy nálatok milyen jó fej alkeszok vannak! :lol:

Irina, gratulálok! És h hibátlan lett! :shock: :D Nagyon ügyes vagy. Engem 2x meghúztak, pedig rengeteget tanultam rá... :oops:

Nektarin, gratulálok! És persze drukkolok! Küldj adatokat! Beváltható kártyákon én is gondolkodom 8) de, h ez a lottó milyen jó ötlet. Azt hiszem én is felhasználom. Köszönöm!

Anitja, vuduk menjetek! ++++++++++ A hegedet ellenőrizték már? V azt csak szüléskor fogják?

Panndi, kanapé ügyben írok. Vettem egy új csodaszert és kiszedte a fehér huzatból a rászáradt eperfoltot (mert persze Lizi rárakta a párnát, és nem vettem észre napokig) és tök szép fehér lett maga az anyag is. Most belelkesültem és lehúztam minden fehér huzatot (közelről barna ill szürke volt :oops: ) egész de áztattam, most megy a program. Majd beszámolok, ha érdekel.

Lányok, édesek a képek!

Mindjárt lebucskázik a fejem. Hmmm, most vagy iszom egy kv-t, és nekiállok vminek, vagy ülve elalszom...

silka
silka

Sziasztok!

mi is metropoliszba lakunk Vindo :) :) 8) itt is van minden s Dunakeszi sincs messze :) nálunk Bálint állandóan öcsémet hívja :) ija Bala :) és halandzsázik összevissza :)

Panndi!
cukik a lányok :) hova akarsz fogyni? csoki megvonásos tünetekre Schüssler sóból Nr7-es jó rá :) elméletileg megszünteti a csokihiányérzetet :) én már vettem,de még nem ettem belőle :)

Sense!
kocsival megyünk :) lusta vok Pestre azért bemenni és Veresen keresztül Aszódon át támadnánk :) max. eltévedünk és akkor hívlak :)

Mesi!
egyszerűen ilyen hülye időben könnyen megfáznak :) erősödik az immunrendszerük :) Apával jó rohangászást :)

Anitja!
de aranyos Nolka :) biztos sokat fog segíteni :) mennek a ++++++ ne nőjjön óriásra Nati :) de 25-én szüljén :wink:

Tegnap elmentünk vásárolni :) nem volt egyszerű :) B. egyfolytában brümmögött,M. minden csajos játékot meg akart vetetni :)
B kapott nínós autót amit a mai napon már ki is dobhatok a kukába 8) szétszerelte,3* földhözvágta ebből 2*a c&A-ban :) sokáig tartott 8) még szerencse h. nem volt drága :) made in China :?
aztán Jysk-be is bementünk vettünk 5 méter anyagot 4m áráért :) jó nap volt :)

ezt az esős időt én sem szeretem :( Míra egész nap mesét néz Géza Mégzával :) ahogy Ő mondaná :) Bálint meg kidőlt :) du. elmegyek dokihoz velük B. körmét megmutatni+tápszert iratni,mert teljesen elfogyott :(

KépKép
viranka

Sziasztok Csajok!

Most talán van egy kis időm írni bár kb.fél órája annyira rosszul érzem magam iszonyat fáj a fejem pedig már vettem be gyógyót és hányingerem is van :?

Nektarin gratulálok mennek a tapasztók innen is++++++++++

Felur: Gratulálok Danihoz! :D

Vindo: Esőkabátot én is pont most vettem Siófokon a Brendonba 1390 Ft-ért Eperke van rajta :D

Mi is nevezünk az utolsóként bilizők és beszélők versenyébe.Bár már van egy új szavunk: néni :D

Lmóni: Köszi hogy hívtál nagyon ari vagy. :D

Viranka: Nem nagyon olvastam eddig vissza csak felületesen de Mirella mellett nem tudtam nem elmenni :lol: :lol:

Maggie: Jobbulást nektek! Remélhetőleg egyben lesz a csapat az induláskor :) Tegnap a híradó alatt eszembe jutottál hogy milyen vihar van a tengernél :?

Silka: Szegény Lizkó akkor extra rossz napja lehetett ha ilyen sokat sírt.

Kaqk:Nagyon de nagyon ügyes nagy lányod van aki igy szól és igy bilizik le a kalappal előtte.Annyira kis édes. :D Páromnak meséltem hogy milyen ügyes Emma elvolt ő is ájulva és utána közölte hogy mi fényévekre vagyunk még ettől :D Szájpenész?

Irina: Gratula a vizsgához nagyon ügyi vagy!

A nyaralás alatt kijött a 12.fogunk!!!!!!!!!!! :D Ahhoz képest hogy egy hónapja még csak 5 volt :roll: 8)

Mesi: Jobbulást a gyerekeknek! Milyenek az éjszakák?

Anitja: Az én tippem 06.24 :wink:

Panndi: De most komolyan honnan szeretnél fogyni? :D Hisz olyan vékony vagy. :D

Lmóni: Sajna lehet még sem lesz jó a szerda de előtte úgyis felhívlak ha tuti nem. :roll:

Nyaralás: Nagyon de nagyon jó volt az idő is kegyes volt hozzánk az első éjjel esett de utána csak napsütés volt.Átmentünk Siófokra is és onnan meg Tihanyba hajókáztunk nagyon élveztük.Nagyon hamar elment ez a pár nap.Petra annyira élvezte a Balatont hogy alig lehetett kirángatni belőle mert amint meglátta hogy a lépcső felé közeledünk tőlünk zengett az egész part :D Másnap meg mikor leértünk ő ugy gondolta hogy ruhástól fürdik és neki indult a víznek az apja mire elkapta már a lépcsőn járt :shock: Ez kb 2 perc leforgása alatt történt pedig nem olyan közel cuccoltunk le a vízhez.
És a délutáni alvásoknál is nagyon jót aludt másfél két órákat nálunk ez rekord az itthoni 40perc és 1 órás alvásokhoz képest.

Kép

Kép
agica1126

Hol vagytok lányok??

Hoztam néhány képet.A cumi állandóan a szájában lógott :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Egy kicsit sok lett :oops:

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt :D !

Szomszéd elment dolgozni, sikeresen felébredtem fél 6-kor :? . Legalább megpróbálok reagálni, míg Lujzi fel nem ébred.

Ágica, nagyon szupik a képek :D ! Olyan szépek vagytok, és látszik, hogy tök jó volt :D !!!!!
Gratula a fogakhoz, látod-látod :wink: :lol: ?????

Hörcsög, jók a képek :D ! Sok sikert a keresgéléshez, most jó áron lehetne venni, pang a piac :roll: .

Anitja, jaj, de édes Nolka :lol: :lol: , micsoda boldogság lesz neki Nati :D ! Tippem: június 26. +++++++++++++

Mesi, jobbulást a gyerekeknek :D ! Ne viccelj, ilyen sz@r időben...dehogy csinálod rosszul 8) !

Panndi, nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: , csodaszépek a csajszik :D ! Ezek a pózok :lol: ...

Tünde, nagyon köszönöm a szállás infokat :D , úgy néz ki, nem lesz belőle semmi, elrakom őket jövőre :( :? ...

Maggie, csak a többieket tudom ismételni: nagyon helyes a nagyfiad (is) :shock: ! Bercó pedig igazi kis zsivány háziférfi :wink: :D .

Sense, nagyon szépek a gyerkőcök :D ! És az a puszi :D . Csodaszépek a horvát képek :D !!

Irina, naggggyon ügyes vagy :D !!!!!!! Gratulálok!!!

Nektarin, de jóóóó :D ! Sok ++++++++++++++++++!!

Kaqk, a könyvek címe: Kapcsold ki a tévét! és Gyerünk a szabadba!. A szerzők Steve és Ruth Benett.

L.Móni, a leglustább férj versenybe szerintem mi is símán benevezhetnénk :wink: , tudod: én Pató Pál úr reinkarnációjával élek együtt 8) .

Ébredezik Panka-a saját ágyában 8) . Szakad az eső, tiszta depi vagyok napok óta, jönnek a rossznál-rosszabb dolgok, és rohangálhatok a kocsival a papírokat intézni :evil: . Holnap este itt alszik anyósom, hogy csütörtökön el tudjam vinni a kocsit műszakira :? .

Vindo, itt dícsérek: nagyon tetszik a házatok :D ! Nagyon szépen megcsináltátok a régi részt is :shock: , na a miénk soha nem lesz még csak hasonló sem :roll: ...
dettyk

Ha sehol senki, teszek néhány nyáridéző múlt heti képet :roll: :
Kép Kép Kép
Valami el volt állítva a gépen, elég torz :? ...
dettyk

Lányok, hol vagytok?? Máshol jó idő van :shock: ?? Na mindegy, elmegyek az OTP-be :roll: , gyerekeket kicsit leadom a hugomnál.

Egyébként Panka beszédfejlődése is nagyon felgyorsult, állandóan jön: "Anya, nézd!!" Már több 4 szótagú szót használ a kiskatona óta 8) : pl. lovaskocsi, ma reggel pedig azt mondta: "Odatettem a vijját." :D (Odatette Bence tányérjára a villát...). Egész jól használja a jelen és múlt időt, és a ragokat is.
De már mindent utánunk mond, reggel lehülyézett egy legyet :oops: ...

Heni, én a Te sütited is 3x sütöttem múlt héten, vasárnap felére málnát, felére sárgabarackot szórtam, nagyon finom volt :D .
dettyk

Sziasztok

Megvagyunk de ez a depis időjárás.. :evil: Ma mosnom kel...de mikorra fognak megszáradni... :? :?
Tegnap voltunk zenebölcibe...ma meg anyósom jön....legalább valami történik is.:-)

Emma nagyon ügyes...a zenebölcsis wc-t meg nagyon sereti. :-)

Gica: azt hiszem te kérdezted....mostmár nem kérdezgetem Emmát..1,5 óránként ( kb ) monom neki h megyünk pisilni ..és jön pisil...tehát ha olyan helyre kell menni ahol nem megoldható a pisilés..akkor csak akkor megyünk ha 1,5 óra alatt megjárjuk. Nagyikhoz visszük a kiswc-jét vagy csak a szűkítőjét.....Igazából nem nyilvános helyen még nem pisilt csak a zenebölcsibe...hát nem tudom.....Én sem szeretem a nyilvános wc-ket...ha nagyon muszály akkor is wc-papírral betakarom. :?

Anitja: +++++++++++++++++++++++ Jaj Nolka de édes!!! :lol: :lol:

Ágica: de jó képek..kis tündérkéd nagyon szépséges!

Dettyk: köszi. Nyáridéző képek... :lol: Emma is pancsizott...és most is menne ki folyton..de minden vizes :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nálunk minden rendben:-)
Áron továbbra sem alussza át az éjszakákat! Egyébként meg mintha elkezdett volna fogzani :shock: kicsit korai nem? alul már duzzad az inye, meg fehér is. Péterke kicsit estére leveszi a fogzás, az este már annyira fáradt volt, hogy nem birt aludni, csak dobálta magát, vergődött. Reggel még mindig túl korán ébred :evil:

Dettyk én is ma sütök egy adagot meggyel :D tegnap köldött anyóson valami ribizlis piskótaszerüséget, de annak se ize, se kinézete nem volt jó :roll: na majd ma küldök le neki belőle, hogy lássa hogy is néz ki egy gyümölcsös piskóta. 8)
Gyerekek a kertben nagyon édesek!

Viranka de hát az M0 elkerülöd Pestet.Én is utálom azt a depis időt.
Megjött a csomag! még barátkozunk:-)

Agica jaj de irigyellek a nyaralásért! szuper időt fogtatok ki!

Heni
KépKép
heni81

sziasztok

kis betű,mert zétus bealudt a karomban. :shock:

mi jól vagyunk, bár átszaladt hétvégén valami a családon.

képzeljétek, tegnap beszéltem a területi vezetővel. szeretettel várnak, nagyon kell az ember, menjek ahogy tudok. :D azt hittem majd mászkálhatok mindenfelé munkát keresni, erre ők kerestek meg engem. úgy örülök. remélem a nyelvvizsgám sikerül hamar.

nálunk zétus alvásával van baj mostanában. nem akar a helyén aludni. :? jó ideje csak leraktuk és bealudt. most hiszti van. vagy ölben akar, vagy mellettünk. ha átrakom akkor ébred.
tapasztalt valaki hasonlót? egyszerűen nem tudom hogyan szoktassam vissza nagy ordítás nélkül. délben is visít ha csak meglátja, hogy altatni akarom.

megyek megpróbálom lerakni.

puszi

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

nektarin nagy gratula, most olvastam kicsit vissza! :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna, én ezzel kínlódtam az elmúlt kb. 1,5 hónapban. Panka este cicin aludt el, ágyába be, de kb. 1 óra alvás után rendszeresen visítva ébredt, és csak az én ágyamban volt hajlandó aludni :? . Még nem akarom elkiabálni, de már 4. éjszakája bekapcsolom esténként a kis éjjeli lámpáját, és azóta nem is ébred, illetve néha hallok nyöszit, de visszaalszik. Nem tudom, van-e összefüggés, de most megint jól alszik, este 9-től reggel 1/2 8-ig :D .

Heni, úgy van, mutasd meg anyósnak, milyen az igazi süti 8) !!

OTP-t megjártam, 2 év múlva jár le a személyi kölcsönöm, annyi pénzem lesz, hogy nem tudok majd vele mit kezdeni :wink: . De hogy kölcsönt soha többé nem veszek fel, az tuti :evil: .
dettyk

Sziasztok, megkerültem én is :wink:

Altatás kapcsán én nem nagyon tudok tanácsot adni... Rugónál az is nagy eredmény, hogy négy napja mesemondásra és a mellkasomon pihenve alszik el. Ez azért kevésbé fárasztó, mint a séta. Sőt, ma már nem is tiltakozott, csak elsétált háromszor, én meg mindig visszahoztam 8)

Dettyk, nekünk még van pár év hitelünk :? De már most várom, hogy lejárjon :roll:

Miléna, hú, azért ez jó hír munka-fronton 8)
A nyelvvizsga meg majd csak meglesz, csak ne úgy csináld, mint én a szóbelit :roll: :D

Heni, akkor jó sütést :!:

Ágica, Dettyk, aranyosak a képek!
Petra a Balaton-parton :D
Dettyk, nálatok jó dolga volt a múlt héten a gyerekeknek :D

Most röviden ennyi, szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Délelőtt voltunk Dúdolón + játszóház (a játszóházban tartják, így olcsóbb is a kettő együtt). Előtte el akartam szaladni a dokihoz Vigantolt iratni, de szabadságon van... a tanácsadást nem is helyettesíti senki... :? Utána piac.
A jásztóházban nagyon jól érezte magát Szeli + barátnőmék is ott voltak! :) De a hazajövetel... kész katasztrófa... Szeli akkora vérhisztit (ahogy Mesi írná) levágott, hogy még most is remegek az idegtől. Fáradt volt már (pl. ülve eldőlt), meg persze nem akart hazajönni... Én meg nem tudtam elég gyorsan kihozni, hogy hamar túllegyünk rajta (ez be szokott válni). Fáradtan amúgy is kezelhetetlen... Nehezen adtam rá a kabátját, közben láttam, hogy elszakadt a bélés, és ott próbáltam átdugni a kezét... ááááááááá kész vagyok...
Persze mindenki minket nézett, Szeli teli torokból üvöltött. Cumit se akarta elfogadni először. Amint kiértünk az ajtón, kezdett megnyugodni... de még akkor sem szabadott megállítani a babakocsit, különben folytatta.
Gyorsan hazajöttünk busszal, el is aludt a babakocsiban, itthon áttettem az ágyikójába.

Teljesen lefáradtam ettől...

Kép

Viszont készítettem egy csomó fotót, majd teszek fel! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!!

Próbálok bekapcsolódni...már ha engedik Kölkecskék :roll:

Regi!vérhiszti :lol: !Ez a "mindenkiminketnéz" dolog ismerős :lol: !De vígasztaljon a tudat, hogy akinek van gyereke, biztos, hogy járt már ilyen cipőben :lol: !
Én egyszer hazavittem Botit távolsági busszal anyuékhoz. 9 hós várandósan. Végigüvöltötte a hazautat, mire ideértünk, már én is sírtam, mert agyonrúgta a hasamat, csípett, rúgott. Van ilyen. Majdcsak kinövik!

hitelek: nekünk már "csak" 18 év van hátra az építési hitel visszafizetéséből :roll: . Kényszer nagy úr. Sajnos.

altatás:
Miléna, próbáltátok esetleg alvóállatkával, vagy valami kis kedvenccel az altatást?
Nem szeretném elkiabálni, de Botond maga alszik már nagyon régóta. Megnéz egy Thomas epizódot, vagy Vakondot, aztán kakaózik, bújás, pusziszkodás, majd ölben az ágyáig. Betesszük, szertartásosan hajtogatjuk a takarót, bal kézbe plüssmacska, jobb kézbe micimaci, jóéjtpuszika, ajtó rácsuk, alvás. Ha ez nem így lenne, Bulcsi mellett nem is tudom, mit csinálnék :roll: :)

Heni!Hamarosan itt lesznek a jól megérdemelt, átaludt éjszakák, hidd el!Minden gyerek más. Boti 6 hetes korától átaludta az éjszakákat, Bulcsú egyszer minimum, de van, hogy 3-4szer kel. Vagy enni, vagy csak dumálni :lol:
Fogzás: hát, szerintem is korai még...de ki tudja! :wink:
Jó sütögetést!

Kaqk!Emma de nagyon ügyes!!! :wink: Boti is próbálkozgat, de mi ettől fényévekre vagyunk!
Én is épp hasonló mosási gonddal küzdök :D !ÚÚÚgy utálom, mikor napokig száradnak a ruhák :roll: ...
kispocc

Képek mind csodaszépek!!!Gyönyörűek a gyerkőckék!!!

Anitja!hooorukk :lol: :lol: :lol: !

Vindo!Falunapok :D :D :D Itt Csopakon még csak ok., de anyuméknál(250 fős település)aztán vannak ám programok! :D Nagymamám szomszédjában van nyaralója már 30 éve egy budapesti Kandós tanárnőnek. Nagyon kedves, imádja ezt a falut, s kultúrnapokat szokott szervezni minden évben. Baráti köréből meghívott pl. gitárművészt, hívott már kórust, meg vonósokat, és színjátszókört...a dumazajtól alig lehetett hallani az előadást. Aztán annyira elege lett az őshonosoknak a sok kultúrából, hogy minden bátorságukat összeszedve meghívták a Postás Józsit koncertezni :D :D :D :D :D !Na, anyu mesélte, volt olyan ereszdela hajamat, evés-ivás(főleg ivás :D :D ), hogy csak na!

Muszáj menjek, Boti hív :arrow:
kispocc

Sziasztok,
megfőzve, megsütve 8) cukkinifőzelék, csirkemellpöri+meggyes süti :D levest nem csináltam :oops:

Kispocc tudod mivel ez egy boszitopic, ezért mindig az ellenkezője történik a dolgoknak. :wink:

Regi nálunk ilyenkor azzal lehet kábitani, hogy megyünk tatata, és akkor hagyja magát öltöztetni, hát még ha brüm brüm -mel megyünk 8)
várom a képeket!

Miléna nem lehet hogy nagyon fogzik, aztán azért bújósabb? feküdj mellé, kell neked is a pihenés!

Heni
KépKép
heni81

Heni! Szelihez se hozzászólni, se hozzáérni nem lehet ilyenkor... Szegény barátnőm próbálta vigasztalni, de csak rontott a helyzeten... :roll:
(Szokott ilyen lenni, csak általában hamarabb "lerendezem" a dolgot, csak most nem voltam elég gyors, hogy öltözzünk és kijussunk... :?)

Kép

Kép
regcsiken14

Hát, Postás Józsi nagy királyság, az biztos :lol: :lol: :lol:
Kamaszkoromban pár sör után én is tomboltam volna rá, az biztos :wink:

Szegény tanárnő :shock:

MOndjuk én sem szólok semmit, tavaly Jódlis Csocsesz volt itt a településen :roll: Na jó, aztán volt PG Csoport meg Bikini is :roll:

Heni, ügyes vagy :wink:

Regina, akkor majd pakold fel a fényképeket :wink:
Kipihented már idegileg a délelőttöt?

Kép
vindolanda

Kispocc! Az se lehetett semmi! Köszi a vigasztalást! :) Már kezdek kicsit magamhoz térni! :)
Közben töltött hagymát készítek vacsira! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Sense! Szép helyen voltatok! :)
Botond és Lotti annyira édesek! :)

Bercó meg azzal a fagyival... :D Maggie! Tényleg helyes nagyfiad van! :)

Fruzsi meg... azzal a hajjal! :lol: Nagyon cuki! :) Zsófi tüneményes! :)

Anitja! terhes csíkok... :( (Én Szelinél megúsztam. Most azért is fogyózok, hogy kibírja majd a bőröm, ha esetleg...)
Megy a vudu!!! +++++++++++++++
:lol: Nolka miket mond! :lol:

Heni! Kár, hogy rossz időtök volt SK... :(
És Péterke mennyire van anyukádhoz szokva? Szoktak kettesben lenni??? (Nem emlékszem, hogy írtad volna...)

Hörcsög! Édesek a gyerkőcök! :lol:

Ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi egyedüli ember akivel elvan. Igen szoktak, főleg mostanság, ha megy ki Lali segiteni levágni a füvet, ott marad anyuval Péter mindig. JAj ő nagyon ért a gyerekekhez, elvégre pedagógus.

Töltött hagyma???? hogy kell??? jól hangzik.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Maggie!
igen nagyon helyes pasik vesznek Téged körül :)

esőkabát: esetleg Auchan,Tesco néha ott is ki lehet fogni :)

Ágica!
de édes Petrus :) no akkor felkészülök én is a vízletámadásra :) ajajj jó kis nyaralás lesz már félek előre :) de majd letámadjuk Poccékat :) :wink:

Heni!
Ma M0-son mentem jó sokat,mentünk rokonlátogatóba :) persze odafele szakadó esőben :) de hazafelé már tudtam haladni és hn óra alatt itthon voltunk :)
Fogzása Áronnak már elkezdődhet,max hamar fogas baba lesz :)

HIszti: engem nem érdekel ha gyerekeim rákezdik,próbálom ugyan nyugtatni Őket,de előbb utóbb abbahagyják :) Bálint profi abban h. boltokban rákezdjen :) MÍra ilyet sem csinált :) no de 2 gyerekem nem lehet egyforma :)

Sense!
ÍRj majd címet légyszi :) meg h. Tőlünk h. jobb menni :) Gps-em nincs :)

Miléna!
ez olyan jó hír :) tök jó h. ennyire várnak :) biztos szükségük van tapasztalt védőnőre :) én magamból kiindulva attól a csajtól kaptam a legjobb tanácsokat aki maga is anya volt :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Most csak Sensenek mert rohanok fürdetni
Sajnos nem tudunk menni holnap :( jön a gázszerelő és Z-t nem engedték el szabira mert holnap indul 1 nagyobb munka amiben Ő is részt vesz. Így mi megyünk ki a házhoz megint :? Nagyon sajnálom :( Pedig még Ágicát is vittük volna :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Csak gyorsan életjelet adok, aztán a gyermeké a nap további része, nem mintha az eddigi nem az lett volna. Bercó megbetegedett, elkapott valami vírust, most próbálom kezelni, a gy.orvossal majd még találkozunk mindenképpen többször is. Délben még hőemelkedése is volt. Nehogy már minden simán menjen. Vicuskát megoperálták, még kórházban, de hétfőre zöld utat kapott. Momó remélem nem lesz beteg, mert a hideg Balaton mellett táboroztat.
Szóval csak ennyi. A három lányból kettő kilőve, nincs is dolgom, bár ez a része nem gond, megoldom szépen, csak ne legyenek betegek a gyerekek.

Fleurnek még nem is gratuláltam én balga. Annyira ügyesek vagytok. Én nem is tudom, hogyan lehet vegyes páros összehozni. :wink: Tiszta szívemből gratulálok, jó egészséget Nektek!

Nektarin! Csak a legjobbakat tudom nektek is kívánni! Rettenetesen szorítok.

Anitja, azt hittem leesek a székről. Hogy miket nem mond már ez a legényke. :roll: Csodabogár. Hát akkor hoooruuukkkk. :lol: Ma még nem is jelentkeztél.

Sense, Neked meg külön köszönöm a kedvességedet, hogy ilyen gyorsan előkaptak a képeket. Tényleg igazi kis gyöngyszem. Már nagyon várjuk, különösen Gergő, hogy én ma mennyit hallgattam: Már csak hat nap....!!!!
Lotti olyan szépséges, jó kis dögös ruhácskái vannak. Botond meg kész modell. Te kapod el ilyen jól a pillanatot, vagy pózol? Azt néztem, hogy rendesen hasonlítanak ám.

Emesém, ne ostorozd magad, nem tehetsz semmiről. Tudod, Anyai Nobel. Akkor mi meg nem kívánunk semmit. :wink:

Vindo, azta, hogy mennyire haladtok!!! Sikerült esőkabátot kapnod? Vezetés?

Irina, örülök a remek kis eredményednek. Hiányoznak az aranyköpések Áditól!!!! Vizsgaidőszak?
dmaggie

Helló, drága Lányok!

Anikó: nyaralásotok képein csak úgy csorgattam a nyálam, a pici fiú is szemmel láthatóan nagyon élvezte! :-)

Vindo: Eszem megáll, Debrecenben is ilyen drága a csana? A horvát rémtörténetetek elég megrázó volt...

Nektarin: szívből gratulálok és sok-sok +++++++++-t küldök!
Micsoda remek szülinapi ötleteid vannak! Mi a széchényis másolást anyuék házassági évfordulóján vetettük be, nagyon meg voltak hatva az 1973-as Népszabadság-címlaptól ;-)

Sense: rettentően hasonlítanak a kis gyönyörűségek egymásra!! Főleg a két alsó képen... néha nem is tudom, kit látok ;-)

Maggie: igazi Huncimunci Bercó, és az arckifejezései egy sokkal érettebb kisfiút mutatnak, mint egy nemsokára kétévest... A nagyfiad meg nagyon helyes srác, hát nem irigyellek... (vagy nagyon is???);-)
Drága vagy, hogy kérdezed, igen, vizsgaidőszak van... ha rajtam múlna, olyan szigorúra venném a bölcsészkaros vizsgákat, mint a műszaki egyetemeken szokott lenni, egyszerűen elképesztő, emberek milyen tudással jutottak el diplomaközelbe. Mert mindenki átengedi őket előbb vagy utóbb. Hát én nem, amíg meg nem tanulják a minimumot. Irgumburgum.
Ádó-mondatok: épp hozni akartam ;-) Ma nagyon formában volt, akkori idézek is párat:
(miután látta, hogy a mérőszalag visszahúzódott a tokjába:) - Elmentek alukálni a számokok. (mármint a számok)
(épp táncolni kezdtünk valami zenére, az apró játékmotor a kezében volt Ádinak, mire:) - Motor is táncol!
(kiszúrta a nagy anyajegyemet az államon, mondom neki: ez anyajegy, neked is van, apának is van, mire Ádi:) - Apának a jegye? :lol:

Panndi: édes kis cukrok a lányok! :-)

Mesi: már mit cisnálnál rosszul?! Ne viccelj, úgynevezett Profi Anyuka vagy ;-)! A titkos dologhoz, bármi legyen az, szorítok Nektek!

Anitja: annyira megértelek, én is aggódtam a méretek miatt (tudom, Te inkább a heg állapota miatt aggódsz, mert itt csak úgy röpködtek a 4 kg feletti babák). NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!

Heni: imádom a bejegyzéseidet: "Áron nem alszik! Imádom! Megint nem aludt! Imádom!" :-))))))))))))))))))))))))))))

Hörcsög: Nálatok szerintem mindig iszonyú jó hangulat van, mert a kicsik tündériek, fülig érő szájak akciózás közben!!! ;-)

Viranka: tönkretett játékok: abban Ádi is nagyon menő! Távirányítós autót 2 perc után kellett elrakni, mielőtt végleg tönkrevágta volna, a tegnap kapott kismotor már elvesztette pár részét. Hát szereti földhöz csapkodni és kiborítani a játékokat....

Ágica: Petrus micsoda kis hölgy, még a tartása is olyan hercegkisasszonyos! Nagyon szépek vagytok! :-)

Dettyk: sajnálom a rossz dolgokat, remélem, ahogy az idő kiderül, a dolgok is megjavulnak. Ne idegesíts, anyósod ugye nem marad sokáig? ;-)
Valóságos gyerekparadicsom van Nálatok! Hú, mint Az arany emberben a sziget... Nagyon örülök, hogy Panka már ennyi mindent mond, cikor lehet (hülye légy: :-)))))))

Kaqk: Emma hihetetlenül ügyes! :-)

Regi: nagyon bírom, hogy ilyen belevaló vagy (meg lesem el az ötleteket, ha majd végre beköltözünk a város belsőbb részébe, na onnantól engem sem állíthat meg senki!)! Sajnálom a hisztit... a semmiből jön és olyan sokáig tart...

Kispocc: hát szia, Duplamami :-)!!! Sokat gondoltam Rátok! Hozz képeket, ha van időd!

A KRESZ-vizsga-gratulációkat nagyon köszönöm, de szeretném is rögtön Silkának írni: azért fontos momentum, h tényleg nagyon jól oktatták ebben a suliban a kreszt, saját tankönyvük volt, a tesztekhez hozzáfértünk, és szerintem a kérdések sem voltak a vizsgán vészesek. Amúgy teljesen azon múlik, milyen kérdéseket szór ki a gép.

Na, tönkrement a régi mérlegünk (Ádi ráállt a nem megfelelő helyre), vettem egy digitálisat, ami 2 kilóval mutat többnek, ezért meg is utáltam rögtön. Viszont a nadrágjaim egyre bővebbek, lehet, hogy tényleg az van, amit páran mondtak, hogy a szopi miatt tartalékolt a szervezet, mert most is kb. ugyanannyit eszem. A szoptatás legelején meg attól fogytam le, hogy akkor még rengeteget szopiznak a kicsik, csak úgy viszi a kalóriákat. De ez csak teória részemről.

Alvás: este elég nehéz ügy, szegény apának kell min. fél órát, de inkább többet énekelnie, elég nehezen alszik el Ádi, viszont legalább cipelni-ringatni nem kell, így, 21 hónaposan...
:lol: Próbálunk kitalálni valami mást, mert ez így már nagyon fárasztó. Az időbeli eltolást erre-arra már csináltuk, hatástalan. A rituálé azonos a születése óta (vacsi-fürdés-altatás). Egyéb rituálék is vannak, én hosszasan búcsúzkodom tőle stb. A mesére való átállásra is gondoltunk, de szerintem akkor éjjel 2-ig fent lenne vagy egyáltalán nem lenne kíváncsi rá (a zenét szereti, nem a mesélést).

Kép
Kép
irina

Csak jelentkezek! Még Natival a pocóban!
Nagyon kakául érzem magam, le akar szakadni a gerincem főleg a keresztcsont tájékán, fáradt vagyok, nyűgös, megyek aludni...
Puszi Csajok!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?