A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Klarissza, most látom, hogy kerestél,csak épp altattam, ezért nem tudtam felvenni bocsi! Látom nem érted el a vonatot :( Bár most mi sem tudunk menni, főleg, hogy Natasa most alszik... De a jövő hét okés, vagy várjuk be Katicát, végül ő szervezte az egész talit, szóval szerintem várjuk meg míg kinyaralja magát!

Lányok jó talit, aki mentek végül. Sajnálom, hogy így lecsökkent a létszám, még mi sem jutunk el a délutáni programunk miatt!

Kép
pipal

Sziasztok!

Tali miatt irigy vagyok, pont most kellett megbetegednem. Remélem jövő hétre nem csak a nyár tér vissza hanem én is meggyógyulok és Zsombi nem kapja el tőlünk. Eddig ő tünetmentes.

Majd tegyetek fel képeket milyen volt.

Kri

Kép
Kép
kri29

Csajok most hirtelen annyi gondom lett tegnap óta, hogy sík ideg vagyok.
1. találtam egy anyajegyet magamon, ami eddig nem így nézett ki világosbarna hullámos lett a széle eddig teljesen szabályos ovális karika volt.
2. párom papája bőrrákban halt meg, így tegnap este még apát is vigasztalnom kellett, hogy nekem semmi bajom! :roll: Pasik :!:
3. nem jött meg és ez az ami teljesen kétségbeejt képtelenség bármi is hisz apával csak 1-szer voltunk együtt ebben a hónapban :oops: bocsi, hogy ilyet írok, de nagyon pari vagyok
4. ha esetleg az van ami ugye nincs :!: akkor megint tolódik a szájsebészeti műtétem ami már lassan esedékes lenne (nagy méretű cisztám van a foggyökéren) mivel már nem akkora gond, ha az anyatejjel Mátyás is szív magába egy kis zsibbasztó fájdalomcsillapítót :wink:
Hétfőre többet tudok majd mindenről :roll:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Akkor jövőheti talira jelentkezők névsora:
Klarissza
Pipal
Kri
Harivera
és még :?:

Aztán szervezünk még egyet időben, hogy mindenki szabaddá tegye magát addigra!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Mai minitali nagyon jól sikerült, jó volt személyesen is megismerkedni. A csajok tünemények, szépek, csinosak, nyugisak. :)
A helyet nagyobb gyerekeseknek nagyon ajánlom, nem az a tipikus játszóház, hanem a csúszdás-labdás-mászós-dühöngős és mindezt napi 900Ft-ért! Azért babzsákokból nekünk még egy kis bébisarkot is sikerült odavarázsolni. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
dreika

dreika :)
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, a babák írtó édesek voltak! :) A Pici fiad egy tündérkirályfi, annyit nevettem, nagyon aranyos!!! :)

katica :) A Te lányod egy gyönyörű kis hercegnő. :) Annyira édes!! Minden baba nagyon tünemény volt!! :) Én is örülök, hogy megismertelek Titeket!!!

Majd rakok fel én is képeket!!

Kép
Kép
anya1118

Mi is feltöltődtünk, tünemények voltak a gyerkőcök együtt és külön külön is csoda édesek!
Nagyon jól éreztük magunkat, és Léna is olyan szépen elaludt hazafelé, biztos élvezte a pajtikák társaságát.

Erika
tök jók a képeid!Tehetséges fotós vagy, na! :D én is hozok majd.

Klarissza
reméljük egyik pontból sem lesz semmi baj! Hogy az ilyeneket mért mindíg 7végén veszi észre az ember? :roll:

Pipal
köszi, kedves tőled h. gondolsz ránk!

Kép
katica_75

Kép szétszednek a nők! Kép megtapizlak téged is :) Kép áááá engem nem is érdekel ez a flakon! Kép vagy mégis? Kép ráfekszem, az a biztos Kép látod, majd jól kinyitom :)

Kép
katica_75

hahó

dreika de jók a képek! h az az üveg milyen népszerű volt:)

klarissza nemár:( hétfőn mész akkor bőrgyógyihoz? nagyon szoritok biztos nem lesz semmji baj ne félj!!!

amugy nálunk is ez van sajna anyum elég beteg és még nem tudni pontosan mi a baja:( vmi bélszindróma lesz de a vizsgálatokra is csomót kell várni viszont már 3 hete fájdalmai vannak utóbbi hónapokban tök sokat fogyott egy hétig lázas is volt meg olyan elesett alig bir felkelni tök sápadt stb...:( vérképe töxar lett, de szerencsére rosszindulatú cuccra nem gyanaxanak hanem vmi Crohn betegségre:( ez sajna nem gyógyitható de mondjuk szinten tartható. csak sajna nála elég régóta fennál már vsznű. felszivódási zavarral járó krónikus bélgyulladás. na még nem tuti de vsznű h ez. ja és állitolag örökletes:(
ma én sem vok vmi jól fájnak az izületeim (mostanában soxor van ez nemtom mitől lehet-remélm csak a baba emelgetésétől) meg ma hányingerem volt a kocsiban (ok néha szokott) meg csak aludtam volna (lehet amugy a fronttól )

na jó nem panaszkodom csak gondoltam megosztom..

teszek mai combos dédis képet:)

ezek a combik anyatejből vannak még mindig:)csak napi 60 a főzigyümi még.

Kép
Kép
ja és az uj fürdőrucink:)

andy

Kép
andy30

Sziasztok Lányok!

Már elég régóta olvasgatlak Titeket, nagyon jó kis társaság verődött itt össze remélem azért még "befogadtok" :)
Nagyon irigyellek titeket a tali miatt biztos jó lehetett együtt babázni:)

Rólunk gyorsan:
Dominik november 4-én született, nagyon rendes nyugodt baba volt kezdetektől fogva, öröm az ürömben hogy szoptatni nem tudtam amit kész tragédiaként éltem meg én azért sírtam mert nem szopizott ő azért mert nem tudott de ez hosszú történet most ide.
A lényeg hogy mára már van egy 8 kilós gyönyörű mosolygós kiegyensúlyozott hajasbabám !:)
Minden baba nagyon-nagyon gyönyőrű!:)))))
Mindjárt dobok én is pár képet!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mammuci üdv itt! várjuk a képeket!

andy

Kép
andy30

azért ha van kedved ird le mi történt..

Kép
andy30

Andy köszi a gyors üdvözlést:)

Hát a sztori annyi hogy megszületett este fél 7 kor, éjszakára elakarták venni hogy pihenjek...de nem engedtem valami megérzésem lehetetett...:(
Reggel már mondták h nagyon sárgának tűnik el is vitték vért venni kb 20 perc múlva azon kaptam magam hogy a gyerekem kékfény alatt napozik bekötött szemmel fejébe bekötve az infúzió kiterülve mint egy béka, engem meg már harmadszorra próbálnak szúrkálni (amúgy tűfóbiás vagyok :oops: )
Mikor megláttam teljesen kiakadtam zokogtam mert egy beteg baba kinézetét keltette.:(
A lényeg annyi hogy nem élettani sárgasága volt hanem mindketten pozitívosak vagyunk és neki a vére negaítvos antitesteket termelt amitől besárgult állandóan aludt ébreszthetetlen volt még a csecsemősök sem tudtak segíteni a szopiban csikiztük levetkőztettük mindent csináltunk szopott 3at aztán szunya:( Mindig csak etetni adták oda aminek az lett a vége h álmában döntötték bele a tejet pohárból. Szerda reggeltől szombatig ez ment és én egyre elkeseredettebb lettem hogy mi lesz velünk otthon stb...tiszta depi:(
1hetet voltunk a kórházban kereken és még mindig sárga volt mikor hazahoztuk. Mai fejjel már okosabb lennék és nem akadnék ennyire ki valószínű a tejcim is ennek köszönhetően folyamatosan csappant le. Na meg nagyon nem akartam tápit adni neki folyamatosan ezen paráztam de sajna végül ez lett a vége.
Hát ennyi "röviden":)
Mára már szerencsére csak reggel meg este van tápi a többit megoldjuk gyümivel péppel meg főzivel:)

Bocsi ha hosszú voltam...

Andy azok a sonkáááááák..... :D Jól megharapdálnám:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Nem tudja valaki véletlenül hogy kell Picasaban kicsinyíteni?
Nem jövök rá már mióta próbálkoom:(

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mammuci kicsinitést sajna nemtom.
sajnálom ami történt de örülök h már ok a dolog.
regi is sárgult kicsit és uaz volt mint neked h nem lehetett felkelteni első egy héten alig evett vmit de én akkor is csak cicit adtam neki.
utólag én is bánom h engedtem elvinni éjjelre de mozdulni se birtam a gátsebtől és ugyse tudtam volna kivenni szoptatni stb ráadásul azt se tudtam h kell szoptatni na meg ő is aludt mindig. igy kapott teát cukorral sztem az osztályon:( 24 óra mulva szopott először akkor se sokat és modom első héten kb 10-20akat tudott.
de amint látod behozta:9 és mi még mindig szopizunk. és még igy is kiakadok ha visszagondolok az első pár napra.
nekem is inkubátorba tették h "fázik" de sztem ez is hülyeség volt inkább lett volna velem.

kisfiad időre született? mert nekem arra hivatkoztak h 2-3 héttel hamarabb született és tul kicsi (3kiló volt 53cm)

na mind1 utólag okkos az ember lényeg h már itt vannak a szép babók csak erre kell gondoolni.

majd szüléstörténetet is irj!

jóét

andy

Kép
andy30

Jajj, de szépek a talis babók! Jó volt? Írjatok azért róla. Gondoltam rátok akkor (2-kor)
Andy, hát regi csúcs a dédivel! Elbírta azért? :) Nagyon édes!
Mammuci, hello! Már írtam, hogy nem a szoptatás tesz egy anyukát jó anyává! Egy pillanatig ne aggódj ezen (bár már nem teszed) A következőnél bizti könnyebb lesz!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Andy,
azta! Ezek a husis combok! :lol: :lol: :lol: Hány kiló Regi?
3 kilóval és 53 centivel miért lett volna kicsi??? :shock: Nekem az egyik 39+5 3060g volt, a kicsi 38+5 2900g és semmi ilyen fel sem merült, hogy kicsik lennének. :roll: Illetve nekem is volt inkuban a kicsi és oxigént is kapott, de azt azért, mert a 45 perc alatti szülés kissé gyors volt a lelkemnek és nem tudta a szíve és a légzése követni a tempót. De csak 2 óra hosszát és utána már sehová nem engedtem. :)

Mammuci,
szia! :D Hol szültél?

Dalma,
mire vagy kiváncsi? Nagyon édesek voltak a gyerekek, a lányok nyugisak, megfontoltak, Kincső tiszta anyukája, roppant csini volt, igazi lány, Léna szemei eszméletlenek, vékonyka, igazi tornász alkat, nagyon ügyesen mászik és áll fel. Én fiam ennek ellentéte, egyfolytában mozgásban, többször próbált szökni :D de mi nyertünk. :lol:

KépKép
dreika

Ja, Katica, Anya, adjátok meg az e-mail címeteket, küldök néhány képet. És én is kérek szépen. :D

KépKép
dreika

Jó reggelt! :)

Mammuci :) üdv közöttünk! :) Tényleg, szüléstörit írhatnál....
Megértelek, ami történt a szülés után, de látod,most már ott van neked az egészséges kicsi fiad :wink:
Képeket várjuk! :)

Lányok, szuperek a képek, édesek a babák, a tali miatt irígy :? :D

Andy :) Hát Regi...csúcs édes!!! :)
Anyukám is szenved hasonló betegségben, ő is eléggé fogy, meg hasonló a te anyuddal a probléma :?

Dalmi, milyen volt az éjszaka?

Marcell eléág sokat fent volt éjjel, tegnap is nagyon hisztis volt és még ki sem nagyon tudtam vinni őt sétálni délután a xar idő miatt.Igaz este 7 után kimentünk egy kicsit, az jót tett neki :)

Mi még lavórban nyomultunk :lol:

Kép

Kép
Vendég

Csajok nagyon jok a talis képek édesek nagyon a gyerköcök :lol: :lol: :lol:

Andy:jo kis husi a lánykád :lol:

Mammuci:Üdv itt
:lol:

Melaszka:nagyon édes a picurod :lol: kis vigyori :lol:

000kata

A képek! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
anya1118

Melaszka, Marcell nagyon édi a lavórban, mi gyerekkorunkban az erkélyen lavóroztunk mindig! :)

Köszi kérdésed, elég szar volt az éjjel, mint mindig. Mint láttad, éjfél előtt még itt ültem a laptop előtt, nem volt értelme lefeküdni, mert úgyis kelt óránként. 10-11-ig volt fennt, meg éjféltől fél 1- ig, majd 2-4-ig. Ekkor már bevallom kiabáltam is vele tehetetlen álmosságomban, amitől mégjobban üvöltött persze, úgyhogy marhán előbbre voltam vele. :? :cry:
Aztán aludt 6-ig, végre ekkor tudtam aludni 2 órát... :shock: Utána 7- 10-ig, de persze ébredtem 9-kor, mert Kornél meg apa hangoskodtak. Komolyan mondom a hócipőm tele van már, hogy nem tudok aludni rohadt 2 óránál többet egyhuzamban már lassan 8 hónapja. :evil:
Apukám szerint valami idegi baja van, vigyem orvoshoz. De az orvos azt mondja, biztos a foga. Ez hülyeség, mert nem fájdalmasan sír, csak panaszosan, meg unatkozva, meg nem tudok aludni-san. DE nappal is csak 2x alszik összesen kb másfél órát. Ma a késői kelés miatt kimaradt a délelőtti alvás, és csak du 1-2.30-ig aludt. És kibírja simán este 8-ig.

Ha unjátok az alvás témámat, légyszi szóljatok! Itthon már nem merek panaszkodni, mert Peti szerint én ragasztom rá az álmatlanságot azzal, hogy már 7-től azon izgulok milyen lesz az éjjel....

Kép
Kép
dalminha

Dalma!
Azt írtad a múltkor, hogy amikor a férjed vette át az esti "műsorvezetést", akkor hamarabb elaludt........., vagy nem jól emlékszem?
Nem próbáljátok ki Valaki mással az altatást (nagyszülők, testvér)?
Így leírva (meg belegondolva) hülyén hangzik, de abban biztos van valami, hogy a Te feszült állapotod hatással van az Ő nyugalmára is :roll:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, de én nem akarok senkit kitenni ilyen iszonyú éjszakáknak. Nem lakik itt Győrben semmilyen családtag amúgy, ha meg máshol vagyunk ott meg mindenki fitt akar lenni másnap, hogy játszhasson a gyerekekkel. Peti meg dolgozik, úgyhogy nem csinálhatja mindig ő az éjszakázást. Vagy hülye mazohista vagyok?

Kép
Kép
dalminha

andy
Nagyon édes, husos Regike. Képzeld a férjem mikor meglátta a dédis képet azt hitte valami Görög faluban fotóztatok. :) Nagyon édesek együtt! Tényleg hány kilók vagytok?

mammuci

Üdv közöttünk! Hogy csinálod, hogy már csak 2-szer esztek tápit? Mikor kezdted a hozzátápit? És mit adsz a babádnak? Azért mert sajnos mi is tápisok vagyunk, de Kincsőnek nem elég a hozzátápi. :(

klarissza
Sajnálom, hogy ennyi minden rádzúdúlt így hirtelen. Nekem is késett, azt hittem már megint jön a baba, de sajna megjött. :) Biztos neked is "csak" késik. Ez a hülye össze-vissza időjárás miatt. :(

maleszka
azok a szőke fürtök!! Zabálnivaló! :)

dalma
Nem irígyellek. :( Tudom milyen ez Nekem 2,5 hónapig volt így. Szerintem is hatással van a picire, tudod Ők mindent megéreznek!! Próbálj nem görcsölni rajta (persze tudom könnyű mondani). :( Kitartás!!

Kép
Kép
anya1118

Dalma!
Szerintem nem mazochizmus kérdése ez!!!!!
Lehet, hogy Vele hamarabb leállna a sok ébredéssel.

És Neked is szükséged van az alvásra, különben beteg leszel, de tényleg!!!!!!!!!

Ja és én simán kitenném mondjuk anyukámat egy ilyen éjszakának, hogy 7 és fél hónap után tudjak aludni egyben 6 órát minimum.

Nem szeretnék hülye tanácsokat adni, de annyira sajnálom, hogy így alszotok (pontosabban nem alszotok) hónapok óta :(

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hello!

Tesztem nega :lol: mensi sehol :cry: Anya én már nem igen szeretnék több gyereket Anyukám tuti kitagadna :lol: Meg már annyi mindent elterveztünk előre pl. decemberben megyünk külföldre bátyuskámhoz ha terhes lennék nem repülhetnék. :roll:
skacokat meg nem engedem el! még anyummal sem!

Mazohista Dalma szerintem is legyél egy kicsit szadista és tegyél ki valakit ennek! Apa nem tudna kivenni esetleg egy nap szabit, hogy te is aludhass egyet. Jó tudom a múltkor segített rajtad és aludtál, de az nem elég :!: :!: :!: Barátnőmnek volt ilyen nem alvó babája a mai napig este 11-kor alszik el reggel 8-ig. nappal semmit.

Talis képek szuperek!

Andy Regi combjai és fürcsiruhája hát szavakat nem találok :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Dreika! az István kh-ban szültem miért?

Jövök majd szüléstörténettel is csak ahhoz több idő kell:)

Dalmi nagyon sajnálom a nemalvást borzalmas lehet eszembe is jutottál este nem istudom hogy bírod szegényke:(
Próbáld meg túlélni ezt az időszakot akármennyire is nehéz aztán úgyis inkább a jó fog megmaradni Pannababa kicsikorából.
De nekem nyugodtan panaszkodhatsz én még új vagyok szóval nem unom:lol:

Nekem egy szavam sem lehet Domi 9 hetes kora óta alszik éjjel bár lehet azért mert tápis.
Nappal ő is 2szer vagy 3szor 30 percet alszik de éjjel húzza a lóbőrt bár még nincs egy fogunk sem lehet majd akkor küszködünk:(

folyt köv...

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Nektek nem hisztisek a babuk most ebben a hülye időben??? Enyim gyereket szinte le sem lehet tenni egész nap az ölemben akar játszani amúgy meg tök jól elvan már a szőnyegen.
De most nem bírok vele tegnap óta sőt éjjel is ébredt igaz elég volt egyszer a cumi egyszer meg negyed óra séta a lakásban de én már elszoktam iylenektől... :oops:

tényleg Dalma az se használ ha sétálgatsz vele vagy énekelsz?? Nem alszik vissza vagy sír?

Anya! Mi 4 hósan kezdtük a hozzátápit prvos ajánlására. Almával ahogy kell de gyümi jöhet neki bármi bármilyen menyiségben úgyhogy ez könnyen ment. A főzelékkel már nehezebb dolgom van mert csak azt hajlandó megenni ami édes dehát ha neki jó a banán spenóttal :shock:

Én addig adom neki míg jólesik és tátja a száját jelzi ő ha nem kér már. Kincső mennyit eszik meg? Domi benyomja az egy üveggel ebédre.
Tízóraira meg megeszik egy almát kötrét fél banánnal. Najó hagy belőle picit hogy anyának is maradjon :D

Délután 5 kor pépet kap és fél 9 kor vacsizik akkor megeszik 200ml-t.
Ti hogy esztek hányszor? Ha érdekel leírom a mi napirendünket hátha segít.

Klarissza ne aggódj a mensi miatt nekem 9hetes volt domi mikor megjött és azóta sem rendszeres majd beáll az:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kép

Kép

Kép

Kép

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Édesek a talis fotók. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mammuci, üdv köztünk. Én is november 4-én szültem az Istvánban. :lol:

Zsombi is ma nagyon nyügi, tuti a vacak idő miatt. No meg a 6. fogunk is már igencsk ki akar bújni. Legújjabb időtöltésünk, hogy Zsombi felakarja állásba húzni magát ahol csak sikerül megkapaszkodnia, persze még esés a vége és bömbi. Négykézlábból már ügyesen ül és húzza fel magát térdelésbe. Olyan kis ügyes nagyon büszkék vagyunk rá. :lol: A mászás is igen jól megy. :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Szia Anikó bocsi, de elfelejtettelek üdvözölni :oops: Micsoda göndör fürtös gyerek! a topikban a harmadik, de dúshajban jelenleg az első :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Csuri, anyukám sajnos szívbeteg, és kb 8-kor már alszik, és másnap kb 9-ig húzza a lóbőrt. Sőt a lába sem jó, így még babakocsit tologatni sem tud (nagy segítség, mi? ) Ja, egyébként már fennt van a kisebb, de nem szórakozok már visszaaltatással, kivettem a kiságyból, lehoztam, és leraktam a földre, itt jön-megy előttem, nem úgy néz ki mint aki aludni akar. Fiúk már fürdenek, bennem meg meghalt a remény, hogy ma alszunk. Majd ha beájul felviszem, nem kísérletezgetek már. meguntam

Pénteken megyünk Bp-re dumaszínházba, addig a szüleim fognak rájuk vigyázni, de már most aggódok, mi lesz. Kértem őket, hogy csak éjfélig bírják ki Pannával, addigra itthon vagyunk, de nem mondták, hogy utána aludhatok azért, mert átveszik a szolgálatot, én meg nem kérem őket, már paráznak így is attól az éjjeltől... :cry: (nagy kedvem van így elmenni)

Anikó, nagyon helyes a kisfiad, kis bongyi! :)

Kép
Kép
dalminha

Kri! Tényleg? Hánykor? A mellettem levő szobában vajúdott egy kismami és kb 1 órával elöbb szült mint én. Domi 18.30 kor született. Asszem nappal csak mi 2en szültünk de aztán lehet hogy nem :D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Dalma,
én is biztosan keresnék valakit, aki bevállal 2-3 éjszakát. És akkor kiderülne, hogy csak Neked szólnak az éjszakák, és ki is tudnád magad pihenni. :roll:
Kornél megy oviba ha betölti a 3at, vagy csak jövő szeptembertől?

Anikó,
kiváncsiságból. :D Én is ott szültem. Csak október 28-án. :)
Nagyon édes a kisfiad, micsoda haja van! :shock: :D

KépKép
dreika

Dalma!
Nem tudtam, hogy beteg az anyukád!!!! Ne haragudj!
Ez csak egy ötlet volt :roll: :( !

Azért jutott eszembe ez, mert emlékszem amikor 1x :) Katus elaludt a nagypapi kezében, holott előtte ilyet senkivel (még a férjemmel sem) csinált. Velem csak cicin, vagy hosszas ringatással.
Egy új ember kitartóbb, kipihentebb, és talán könnyebben veszi az akadályt, de aztán lehet, hogy nincs igazam......

Ki lesz a fellépő a dumaszínházban? Én Badárt bírom nagyon :) . De az igazi kedvencem a Beugró :D . Néha látok belőle 10 percet :wink: .

Anikó!
Nagyon aranyos a kisfiad!!!!
Én is "Istvános" vagyok :wink: .

Klarissza!
Egyenlőre jó hírek!!! :) Szorítok a bőrgyógyászathoz!!!!!

Kincsőanya!
Háááát a Te lányodnak sem kell a szomszédba mennie egy kis huncutságért :wink: . A szemkinyomós kép a kedvencem :lol: , még szerencse, hogy B. bírja a kiképzést!!!!!

Kri!
Jól belehúztatok a fogzásba :shock: . Vehetitek lassan az első fogkefét :)

Melaszka!
Marcell milyen nagyfiús :) ! Jó ez a lavóros kép!!!!

Nálunk felütötte a fejét valami kórság :(
Katus lázas! A kúptól és a sziruptól is csak ideig-óráig (értsd: max 1 óra) láztalan, aztán újra felszökik: 39,2 volt délben és most is este :( .
Elég nyomi tőle.....
Este lehet, hogy kell még kúp vagy szirup.
Érdekes, mert más tünete nincs, így bízok benne, hogy ez a 3 napos láz, és aztán mindennek vége!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Na találtam orvost aki esetleg a héten meg tudna vizsgálni
potom 10000 + 500ft anyajegyenként :shock:
Az általános bőrgyógyin meg szóltak, hogy nincs telefonon bejelentkezés! menjek oda 3 napi hideg élelemmel és a gyerekkel, ja helyiség nincs ahol megszopiztathatom esetleg a wc. Köszi nemibeteg gondozó is egyben :roll:
na keresek tovább................

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

KLarissza nemá... 10000 ft? Plusz anyajegyenként is? Nekem is van bőrgyógyim, mert állandóan újak jönnek elő, és van 2 a hátamon, amiket évente megnéz a nő. 4500 ft az egész vizsgálat, pedig átnéz tetőtől talpig. Kornélnak uszodaszemölcsei voltak, fél évig jártunk havonta leszedetni hozzá, és olyan emberséges volt, hogy csak az elsőért kért 2000 ft-ot, a többit ingyen csinálta a magánrendelésén. Nagyon rendes. Győr és környékieknek ajánlom nagyon.

Csuri, annyira nem beteg ám. Volt infarktusa kb 10 éve, azóta elég gyenge, meg nagyon hamar elfárad (jó kövér is :? ), de amúgy nincs baj.

Tegnap 10-kor dőlt ki, aludt 1-ig, gyors szopi, 3-kor ismét kelt, apa ringatta háromnegyed órát, de nem akart aludni, tök éber volt, odatettük magunk mellé, ott bőgött, és sírva mászott csukott szemmel rám ( olyan cuki volt) szopizni akart. Adtam neki, és elaludt rajta. Még alszik...

Erika, novemberben kezdi az ovit Kornél (okt. 27 szülinap). Ha felépül addig az új ovi, mert addigra ígérték. Ha nem épül addigra, akkor a következő faluba kell járniuk a gyerekeknek. Én addig nem viszem, de amúgy rögtön. Te?

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Dama, sajnálom az éjszakákat :cry:

Csuri, már vettem neki fogkefét :lol: , de jelenleg csak azt használjuk amit rágcsikálni tud és így enyhíti az ínye viszketését.

Mammuci, Zsombi 13:29-kor született meg. És délelőtt tele volt a szülészet. Én úgy tudom aznap 5-en szültünk plusz a császárosok.

Hatodik fogunk is mindjárt kint lesz. Most, hogy ilyen vacak az idő Zsombi mintha többet aludna. Nálatok ez hogy van?
Lesz a hétvégén tali, szervezi valaki?

Kri

Kép
Kép
kri29

Dalma:de hogy unjuk!!!!!!!!sajnálom nagyon.Együttérzek én tudom milyen :? :cry:

Anya:nagyon jok a képek,nagyon édesek :lol:

Anikó:nagyon jok a épek,és azok a göndör fürtöcskék :lol:

Csuri:sajnálom a lázat,remélem hamar elmulik :cry: mentek orvoshoz?

Kri: jó bele húztatok a fogacskákba :lol:

000kata

Lányok, borzasztó ez az idő!!! :( Kincső tegnap is ma is holt nyűgös, nem tudom mit csináljak vele, egész nap sír, sehogy se jó neki. :( Se ölbe, se játszi, se mese, se ének, semmi... :( :cry: Még annyi a szerencse, hogy legalább alszik, sőt többet is mint szokott, most is letettem és egyből elaludt. Na, de ez az idő!! :evil: :x :evil: :shock: :?

mammuci
Írtó édes a kisfiad, igazi hajasbaba. :) Na, mintha Kincsőt látnám, már ami az édes kaját illeti , Ő is mindent banánnal hajlandó csak enni. :) Máshogy kiköpi, meg öklendezik. :( Na, de mennyi adsz neki, hogy nem kell utána tápi?? Az enyém 4* 150 tápit eszik ezt reggel 8- 13-16-majd fél 19 körül. És 12 főzi, na meg 14 gyümi. Írd le te is lécci.

Nekünk úgy látszik nem lesz jó a szombat, mert más programot terveztünk. Átadom Klarisszának a szervezést, hátha sikeresebb lesz, bár nem rajtam múlt sajna. :(

Klarissza az tényleg soknak tűnik. :shock:

kri Kincső is többet alszik, de ahogy írtam sokkal nyűgösebb is. :( Zsombikád nem???

kata

http://pandababahaz.hu/shop_art.php?shop_id=9159&cat=980369

Kép
Kép
anya1118

Dalma, ne viccelj már!!!! Nem unjuk, nyugodtan gyere és panaszkodj, amennyiszer úgy érzed, hogy ki kell írni magadból!!!
Nálunk is dettó zűrös éjjelek vannak, de a nagyágyban nyugi van, csak hát előbb-utóbb úgy megszokja, én még 10 év múlva is itt panaszkodok, hogy enyim gyerek nem alszik a helyén :roll:

Tegnap jó hosszú napunk volt, repülőtér, barátnők, gyerekek.
Bementünk a Lurdy-játszóba, mert a sok gyereknek ott volt jó és anyukák is nyugiba beszélgethettek :lol: nem utolsó szempont.
ESte 9-re értünk haza, már Lilla nehezen viselte az utolsó fél órát, unta a hosszú utazást.

Csajok, a tali miatt majd szét pukkadtam, olyan irigy voltam, hogy nem lehettünk ott :cry: nagyon jó fotokat csináltatok!!!

Különben azt mondta a doki, hogy nem lesz barihimlős a gyerek, mert ez fordítva működik. Bárányhimlős gyerektől felnőttek kaphatnak övsömört , de biztos ami biztos anyám még nem jár hozzánk egy darabig pedig már jó lenne, pláne most, hogy beszorultunk a lakásba a nyomorult eső miatt és már olyan nehéz a kisasszonyt bent tartani.

Anikó, szia! Gyönyörű kis göndi Dombi baba anyukája vagy, helyes kiskrapek nagyon :lol: Éjszaka miatt irigy-irigy!!!

Anya, mi is 2x tápizunk, reggel és este, de kora este van egy tejpépes attrakció.
Rggel: tápi
Délelőtt: gyümi+valami sűrítő bele
Délben: főzelék+husi
Délután: gyümi
ESte: tejpép
Fürcsi után tápi
Te mennyiszer adod még a tápot?
Kincső, hihetetlen milyen csajos, csini a piros ruhácskája!

Klarissza, sajnálom az anyajegyet, nekem is lenne mit megmutizni az orvosnak, de mindig csak halogatom, mert fosok.
Írj, mi a helyzet, de ez a 10ezer nem gyenge ezen kiakadtam, ki ez a doki, valami "atyúristen" szakrendelésre én sem járok, de nálunk plafon 5 ezer egy magán vizsgálat!

Csuri, láz van még? Hogy vagytok? Ha tényleg a 3 napos amire gyanakszol utána jönnek a kiütések is, de gondolom ezt Te is tudod.

Kri, neketek milyen tempoba bújnak ki a fogak, ez hihetetlen :roll:
Érdekes időszak vár Rátok, majd mindig-mindenhol állni akar és jönnek a puff-ok, tanítsd majd meg leülni, én mindig mondtam Lillának, hogy csücccccs és működik a dolog kivéve, ha csúszós talaj van alatta, mert akkor nem segít még a tapadós zokni sem, dőlés van és visítás...de anya mindig jobban megijed.

Melaszka, ötletes a lavóros fürcsi! Milyen nagyfiúsan ücsörög, de a szemében ott van azért a huncutság :lol:

Andy, Regit már beírathatod oviba, olyan nagylány!!! De jó a dédis foto. Nekünk is van dédink, de még nem látta Lillát, Ő olyan "nagyságosasszony" magával van elfoglalva csak, pedig már 85 éves!!!

Dreika, fiacskád jól tűrte a talis lányok rohamát, annyira jó a kép róluk, nagyon elkaptátok a pillanatot. Gondolom nem tudott választani a gyönyörűséges csajok közül és gondolta játszák le Ők :) :) :)

Katica, Léna szemei, hihetetlen szépek :D olyan helyes és olyan kis ártatlanul tud nézni! Csini nagyon, a rózsaszín kis megkötőt ilyen jól tűri a farmeron?

Kb.fél 10- től írom a hsz. már 2x teregettem azóta, de mikor száradnak meg a göncök fogalmam sincs, használ valaki szárítógépet? Ha igen, milyen a tapasztalat, félek tőle, hogy esetleg olyan ruhát is beletennék amit játékbaba ruhaként vennék ki :lol: :lol: :lol:

MELASZKA, DALMA!!! Felétek milyen az idő, esős? Tudom, hogy péntekig ezt jósolják, de én nem akarom elhinni :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Evi, Kata!
Köszönjük az aggódást!!!
Hát, mégsem egy "sima" 3 napossal kerültünk szembe :( !
Reggel kihányta az összes tejet, majd 2x telerakta a pelenkát, úgyhogy elnyargaltunk (na jó, kocsival mentünk :) ) a dokihoz.
Azt mondta vírusfertőzés, és hogy adjak Neki láztól függetlenül 3x 2,5ml Nurofent, meg 2x Normaflore-t . Ja és ha lázas lenne ennek (mármint a Nurofen) ellenére, nyomjak be kúpot :roll: :( .
Most nem lázas, pontosabban csak hőemelkedése van, ami szerintem sokkal rosszabb (saját tapasztalat :roll: ), úgyhogy szenved piszkosul.
Eddig Anna volt az aduász...., most bármit csinál (tényleg mindent bevet, annyira jófej :) ), csak ül és nézi, semmi vigyor, semmi dumálás :? .....

Evi!
A játszóház jó lehetett. Mi nemrég fedeztük fel, hogy van kölyökpark a Sárkány Centerben, és már voltunk 2x azóta.
Én még nem szeretem Annát elengedni egyedül, de Ő ezzel nem sokat törődik :)

Klarissza!
Ez az ár tényleg durva :shock: ! :shock: :shock: Találtál valaki mást?

Kincsőanya!
A nyűgösségért nem irigyellek! Nekem ilyen napokon tuti nő egy centit a bicepszem, annyit hurcolom a nagyságos asszony fenekét!

A játszóházban így mulattunk:
Kép
Kép
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri: remélem hamar jobban lesz Katus,nagyon édesek a képek

000kata

Csuri
jobbulást Katusnak! :cry: Normaflort Léna kiszipolyozta a műanyagból, tökre tetszett neki, utána már csak egy kis cukros vizet kellett belenyomni, az sokkal nehezebb volt.Édesek a lányok a játszóházban!

Évi
Akkor fellélegezhettek a himlő miatt! hurrá!
köszi.Lillának sem kell szépségért a szomszédba mennie, pont multkor csodáltam a közeli képen milyen szépséges, eddig nem is láttam ilyen közelről. A megkötő a gatyóra van rávarva, amúgy esélye sem lenne.Tényleg szuper volt a tali, nem is miattunk hanem a gyerekek (is) annyira élvezték!!!! Még sok ilyen kellene!

Dalma
én is mindíg csak drukkolok hátha ma sikerült aludnod! :wink: Sztem is kérj valami segítséget, bár nem okoskodni akarok,de én magamon is érzem h. ezt azért nem lehet hosszú távon épen megúszni, pedig nálunk azért jobb a helyzet.
Képzeld nálunk holnap lesz a főpróba mert megyünk a DM koncertre! Juppi már úgy várom!!! Anyós jön át, és tuti neki szó nélkül aludni fog.

Anya
ilyen kocsid van??? Mik a tapasztalatok??

Mammuci
üdev itt, nagyon édes a kisfiad!!!

Kép
katica_75

Azta Katus milyen barna :lol: sajnálom a betegséget nincs is annál rosszabb, mint amikor az embernek beteg a gyermeke.

Totál cudar időben szerintetek hol van nagyobbik fiam? Horgásztáborba! Tiszta Murphy az életem!

Mondom Anyumnak, hogy nem tud-e egy börgyógyit, mert mennem kellene azt kérdezte minek szerinte én tiszta hipohonder vagyok meg mindent túllihegek. Nézzem meg neki mennyi anyajegye van mégsem parázik. Mondom neki, hogy hallott-e már a melanómáról? hogy ennyire nem érdekli a dolog? Nem!:twisted: Mondom neki, hogy én 3 gyerek anyja vagyok és nem leszek felelőtlen. Erre Ő: nem felelőtlen csak képzelt beteg! A lényeg találtam egy dokit jövőhéten tud megnézni a másik kettő csak júliusban vagy augusztusban. Ennyi beteget? :roll:

Evi én is most teregettem sosem szárad meg alapon :wink:

Végülis nem igazán reagáltatok az új tali időpontra :cry: Mondhatnátok dátumokat kinek mikor jó!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya:[color=orange] köszi.Itt csak rendelni lehet?[/color]

000kata

Köszönjük a dicséreteket!:)
Kri, akkor biztos rosszul tudom, te akkor jóval hamarabb túl voltál rajta:)

Klarissza ez a bőrgyogyi elmehet a sunyiba 500 Ft anyajegyenként??? Mit képzel ez? Ááá hihetetlenek az orvosok néha.

Dalma akkor ez azért jobb volt minta többi éjszakátok kicsivel. Tényleg próbáld ki mással is ha van rá lehetőség hátha tényleg csak veled/tek csinálja.

Anya, este megpróbálom leírni a napirendet kaját illetően most nem megy de igyekszem

Csuri, tündériek a lányok Katus olyan édesen csücsül:) zabálnivalóak! Sajnálom a betegséget de legalább jobb ha most lázas és nem akkor amikor kint is 40 fok van!

Kri. 6.fog? Aztaaa ez igen tényleg jól belehúztatok!
Nekünk még egy sincs de nem is bánom!:)

Remélem mindenkinek írtam, majd jövök még este Anya a napirendel!
:D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anya, Zsombi nem nyűgös szerencsére. Egész nap magyará,z pakol nagyon édes :lol: :lol: :lol:

Évi, köszi a tanácsot eldőlés ellen. Mindenképp kipróbálom.

Fogaink: betöltöttük az 5. hónapot kibujt az első, majd rá két hétre a 2. ekkor kis szünet és mikor betöltöttük a 7. hónapot kibujt a 3. majd egy hétre rá a 4. és másfél hétre rá az 5. Most fél hétnél járunk és a napokban kint is lesz a fog azaz a 6. Már alig várom mert akkor kicsit fellélegezhetek. Nagyon remélem. :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29

Csuri, te kérdezted? Aranyosi Péter, Benk Dénes, Litkai Gergely lesznek a dumálók... :) A lányok annyira szépek!!!! Katus csokibaba! Mekkora játszóház... Mi a Kikába szoktunk menni, meg a győrplazaba, itt 600 ft egy óra, de egy kis luk az egész. Van egy kölyökpark, ahol még nem voltunk, de ott olyan 1200 ft körüli az óradíj, meg a játszóházakba is.
Most itt is fosi vírus van, az összes gyerek fosik a házban, meg a szembeszomszédé is. Panna még nem. Itt is Kori az aduász... vele tök jól elvan. Olyan édesen kacarészik neki, Kornél meg élvezi, hogy van közönsége. Jobbulást kívánok a manónak!

Katica! Depesh koncertre mentek? Nemááá Irigy vagyok nagyon!!! Bár egy U2-t szívesebben megnéznék, de ez is tuti lehet!!!!
Léna csodás szemű kis balerina!!!

Klarissza, tök igazad van! Én is eljárok szűrővizsgálatokra rendszeresen. Mindenkinek el kellene járni! Barátnőm anyukája nem volt nőgyógyásznál, mióta szült (30 éve). Ez nekem tök furcsa, mert már mammográfiára is kellene járniuk az annyi időseknek (meg lassan a fiatalabbaknak is)

Évi, én is imádom az ilyen napokat, amikor bevásárlóközpontban trécselünk a barátnőkkel... Bár ez már alig van, mert akik nagy barinőim, azok mind szétszéledtek az országban, meg külföldön. Most már a babás csajok maradtak a házból meg a játszótérről...

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?