A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Orsi: Nálam aznap távozott a nyákdugó mikor szültem, nyálkás véres váladék.
Lorca: Sajna nem elég a tejci, én azt gondoltam, hogy elég lesz, de sajna nem :( , sőt inkább kevesebb lesz :( , mint több. Milupa Pepti 1 a tápszer neve.
marietta1982

Lorca: nekem már rég nem működik az automatikus bejentkezés.

Kép
Kép]
hendegabi

Köszi csajok a bíztatást! Nincs gond, nem akarom én megindítatni a szülést és a dokival is csak poénkodtunk, hogy jó lenne, ha így alakulnának a dolgok. Az bizti,hogy hétfőn találkozunk és vizsgálat is lesz, de a többit majd utánna megbeszéljük. Szóval a dokim rendes volt, csak viccelődtünk. :D

Közben rájöttem a hisztim okára. Nem bírom a semmittevést, bár ezt már sokszor mondtam, de most tényleg kiakadt a kakukkosóra. A lakás élére állítva, szar az idő, és van időm agyalni. Na ez így már veszélyes összetétel nálam. De ez is elmúlik 1x. :roll:

Egy biztos. Én tudom, hogy Jázmin tudja mikor kell kibújnia és én bizom benne maximálisan. :D

Nikici! Mi történt? Már jobban vagy?
Vendég

Orsi: nekem barnás sűrű nyák volt.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Norka!

na, akkor jól reméltem, hogy csak viccelődött a doki... :wink: Viszont annyira egy cipőben járunk, hogy csak na. Annyi különbséggel, hogy én azért vagyok türelmesebb a szüléssel kapcsolatban, mert várom még, hátha befordul a bébi. De én is mindennel elkészültem már, nem dolgozom, megy a semmittevés és én is bele tudok néha őrűlni. Kimozdulni meg már csak a kórházba fogok holnap nstre meg csütörtökön a dokihoz. Az nst-től meg azért nem is várok semmit, mert fájásokat nem érzek, gondolom a gép se fog mutatni, mocorogni meg mocizik a babim egyfolytában, az meg nem újdonság. Max. az érdekel, hogy a méhszájammal mi a helyzet, de az a megérzésem, hogy maradt 2000, mint a múltkor. Ja! Időjárásprobléma detto, mert ha sütne a nap, akkor legalább elmennék sétálni, vagy kiülnék a kertbe olvasni, de így marad a sötétség és a bentlét...

Viszont szerencsések vagyunk, hogy nyári babánk lesz, mert több téli babástól hallottam, hogy az nagyon rossz, hogy pont télen a nagy sötétségben maradnak otthon egy újszülöttel a sok újdonsággal, amikor amúgy is hajlamosabb az ember a depire. Úgyhogy ennek lehet örülni! :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok! :lol:

Szonibaba: GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: Jaj, de jó, van újabb babánk :lol: :lol: :lol:

marietta: örülök, hogy végre otthon lehettek, és hogy sikerült végre kideríteni a baj okát :lol: így már sokkal nyugodtabbak lehettek :lol: A képeket meg várjuk ám, nagyon helyes kispasitok van :lol: :lol: :lol:

Engem enyémapa már nem "enged" vezetni... inkább úgy alakítja a dolgait, ha mennem kell, el tudjn vinni :D Úriő lettem :D
Úgyhogy ma együtt voltunk védőnőnél, meg gyogyitárban, boltban, meg orvosi műszerboltban :lol: Jelentem, mindent beszereztünk már! :lol: Most még össze kell pakolnom a kórházi cuccot, és ölbe tett kézzel várni a babót :lol: :lol: De addig még újrarakom az asztali gépet, mert mint kiderült, a netszakadásnak valószínűleg nem a modem vagy a vonal az oka, hanem vagy a vista /nem csodálkoznék/, vagy esetleg a hálókártya /na de az csak 2-3 hónapos/. Úgyhogy enyémapa ma éjszakás lesz, én is szolidarítok vele, és éjjeli műszakban gépeket "kalapálok" :lol:
Így még néha benézek ide, hátha lesz egy- két babánk :lol: :lol:
Bár ami azt illeti, én a hét végére vártam a babadömpinget, de úgylátszik, ehhez sem értek :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Nyuszi!

Én ugyan még nem beszéltem a szülésznővel, de anyutól tudom, hogy saját ruciban vannak a babák, szóval be kell tárazni, mert eleinte vlsz. etetésnél és peluscserénél is lesznek bakik :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

SZONIBABA! GRATULÁLOK LILIENHEZ!!!! :D :D :D :D :D :D

Marietta! Nagyon örülök, hogy hazavihettétek Domit, elhiszem, hogy naphosszat csak gyönyörködsz benne!!! :D :D :D :D

Nekünk holnapután, szerdán kell 7 óra körül jelentkezni a szülőszobán. Aztán valamikor sorra kerülök én is, szóval 2 nap múlva már külön leszünk Petrával. (Sajnos szó szerint, mert a császárosoknak első éjszakára nem adják oda a babát érthető okokból)
Izgi nagyon! :D :D :D

Kép
katy76

Sziasztok

Megjöttem a dokitól. Minden rendben van. A belsőméhszáj zárva van, a külső továbbra is 1 ujjnyira van nyitva. És a méhnyak fel van puhulva.
Uh-on minden rendben van, jó nagy baba BPD 98, AC 370 és kb 3500-3700 között van most. Csinált áramlást az is rendben volt, és a lepény kezd meszesedni.
Legközelebb 1 hét múlva hétfőn nst, aztán kiírás napján szintén, és ha jövő héten szombatig nincs semmi, akkor csinál oxitocin próbát, nem engedi nagyon túl hordani mert nagy baba nagyon és nem akarja hogy gond legyen szülésnél. Ja és nincs beilleszkedve a buksija, de azt mondta hogy többedszer szülőknél ez csak a szülés előtt szokott lenni tehát nem jelent semmit.

Marietta nagyon örülök hogy megoldódott a probléma, és tök jó hogy már otthon vagytok. Babázd ki magad, és egyáltalán nem baj hogy gyönyörködsz benne

Orsi nekem igen az első terhességemnél, ez egy ilyen csúszós nyálkás váladék, ami lehet átlátszó, rózsaszínes és barnás véres is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Katy, ha valamikor, akkor 24-én én is szívesen szülnék, Szent Iván éj. Irígykedem.
Gabi, akkor még húzod? Ki tudja...
Nyákdugót én mindkét eddigi fiúnál egyértelműen észrevettem és véres volt. Most csak színtelen nyálka, de igaz volt közben méhszáj vérzésem.

Nálunk lehet bevinni saját babaruhát, de én biztos nem fogok, elég lesz az itthonit majd mosni.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano azt mondta hogy nem lehet tudni simán megindulhat akár éjszaka is.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kisfiam ma 6-kor kérte a kakaóját :?

Na én meg nutellás kalácsot nyomok, kell a szénhidrát ilyen korai ébredéshez...

Boo! Sajnálom! :( Tényleg nehéz lehet!
De mi itt vagyunk Veled ne feledd! 8)
Rennie: én lassan 1 hónapja ezen élek, nem telik el éjjel, hogy nem kellene beszednem :?
Édea lett a Babasarok :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Édea=édes :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt koránkelők !!!

Boo :

Sajnálom, hogy Teapának ilyen menő-manós munkája van.Biztos nagyon rossz nektek így, de hát dolgozni meg kell ugye.Nekem már akkor nagyon hiányzik az én Drágám, ha később jön haza a megszokottnál , pláne ilyen időben , amikor teljesen elszigetelve érzem magam a külvilágtól. De le a kalappal elötted , hogy nem depizel, hanem ilyen f@sza csaj vagy.

Nekem is iszonyú savam volt este és persze, hogy most nem volt itthon tej, szakadó esőben meg meg sem mertem kérni szegény Páromat, hogy hozzon.

Anitja :

Nutellás kalács :roll: :roll: :roll: nyammmm, mondjuk én fiss fehér kenyérrel szerettem anno, bár nem én voltam sosem a törzsvásárlója.De most annyira ennék, hogy ha kicsit eláll az eső ( vavgy rászánom magam ) , akkor megyek és veszek.

Kép
ikoka7

Boo :

Naaagyon szépséges a babasarok!!!!!!!!!!Nem veled van a baj , mi vagyunk lassúak :D .

Kép
ikoka7

Sziasztok! 8)

Köszi csajok az érdeklődést!! Szédültem, de vmi iszonyatosan....megmértem a vérnyomásom 120/70, de lefeküdtem, mert azt hittem elájulok. Anyumék elmentek, és épp hogy elmentek, még rosszabbul lettem, megmérem ismét a vérnyomásom 160/100 :shock: :shock: . Soha életemben nem volt magas vérnyomásom, persze rögtön belém állt az ideg, és még rosszabbul lettem...hívom a párom, és szalad haza, szegényre a frászt hoztam, nem mondtam semmit, csak hogy siessen, itthon is volt 5 perc alatt...hazaér megmérem a vérnyomásom 110/70 :shock: . utána pihentem a vállán, és attól már sokkal jobb volt, megnyugodtam, de nagyon-nagyon ijesztő volt!! S hogy ez mitől lehetett?! fogalmam sincs, mindenesetre majd holnap mondom a dokimnak, úgyis megyünk, tegnap ugyanis nem tudtam elérni, persze attól még idegesebb voltam, de ahogy hazaért a párom, megnyugodtam. Drága kis tündérkénk meg annyira mocorgott este, biztos ő is átérezte, hogy mennyire megijedtem, utána meg olyan lelkiismeretfurdalásom volt :cry:

lorca: ma mentél a Klinikára? nekem holnap kell. Neked is a terhes ambulancián csinálják az nst-t? Nekem ott csinálták, a vizeletet és vérnyomást is, de az nst picit fura volt, ugyanis most csak a picit figyelték, a méhtevékenységet nem :shock: vagy itt csak a kicsit nézik?

gabi: szuper híreid vannak! akkor Te már hamarosan (talán holnap) babázhatsz! :wink: S nagyon szépek a manócska méretei is! :wink:

boo: elhiszem, hogy minden bajod van, hogy elment Teapa melózni, nekem is az lenne...! De a babasarok nagyon-nagyon édes lett!!! :D Nekünk is ilyen az ágynemű, vagy hasonló, mivel nem látom pontosan, és a légzésfigyelőnk is ilyen. De nekünk olyan hülyén működik :shock: sokszor azt jelzi minden ok, mikor nincs a kiságyban semmi, ha megmoccanunk az ágy körül, akkor úgy jelez, hogy minden ok :shock: úgyhogy túl sokat nem lesz használva szerintem :lol: :lol:
A vezetéssel kapcsolatosan annyit, hogy én még hétvégén is vezettem.... :oops: de most a tegnapi rosszullétem óta nem is mernék, szóval most már majd csak szülés után :D

Csajok! itt nagyon depis idő van :roll: esik az eső, egész éjjel esett, és most is esik, és sötétség van, nagyon el van borulva :twisted:

f.nikici

Itt is esik és esik és…. :?

Anitja, örömmel olvasom, h már nem diétázol! :D

Boo, nagyon aranyos lett Zsiri-lak! Irtó helyes, vidám rajzok, nagyon tetszik! Ügyi vagy!! :D
Az Apa nélküli hetekhez pedig kitartást, nem lesz egyszerű így az utolsó hónapban :( …de azt is tudjuk, h Te nem az a csaj vagy aki a fenekén ülve búslakodna.. :wink:

Nikici, sajnálom ezt a hirtelen rosszullétet!
Én is holnap megyek nst-re, elvileg még össze is futhatunk.. :roll:

Gabi, ez igen! Szép méretek, gratulálok!! :D

Csibe! Kiara szobája is nagyon édes, a hinta meg különösen tetszik, biztos nagyon fogja értékelni a pici leányzó! :D

Niki, ha van időd nézz be, és mesélj hogyan telnek a napjaitok! Hogy van a pici Alex?

Sziszi merre vagy??

(Lányok, Szonibabáéknál a Bodza végül meg lett vétózva?? Csak mert Lilien van a táblában is, és mindenki így is gratulált…lehet már megint lemaradtam vmiről..)
o.heni

Sziasztok!!!!

Boo, sajnálom, hogy egy hónapig egyedül leszel, cefett rossz érzés lehet. Zsirilak csudahelyes lett, és az üvegmatricák zabálnivalóak!!! Nem te csinálsz semmit rosszul, jobb esetben ennyi idő alatt el elhet készülni.

Gabi, drukkolok, hogy ne kelljen az oxi próbáig eljutnotok..

Nikici, sajnálom a rosszullétet. Pihizzél sokat!!!

Marietta elhiszem, hogy boldog vagy és egész nap a fiadban gyönyörködnél!!!!!

Lemértem a pocakom: 109 centi, ahhoz képest, hogy Bende is hajaz a 4 kiló felettiségre szerintem nem olyan nagy. :lol:

kispiskóta

Kispiskota hát én se szeretném az oxi próbát ha nem muszáj. Így aztán remélem hogy ő is meghallgat és szót fogad nekem, és kibújik addigra. A hétvégére már jobb időt mondanak, kiegyeznék egy hétvégi szüléssel. Beszéltem tegnap a szülésznőmmel is, a héten még szabin van, de már nem megy sehova, így ha megindul akkor betud jönni, és ez lenne a legjobb mert akkor tényleg csak velem foglalkozik, míg egyébként benne van a pakliban hogy épp akkor ügyel és több helyre rohangál.

Kép

gabi1

Jó reggelt kismamik!

Boo!! Sajnálom nagyon,hogy elment tiedapa,de meglátod,hamar elfog menni ez az egy hónap,főleg,hogy mi tényleg itt vagyunk neked. Nagyon jó lett Zsiri sarka!!
Nekünk tegnap sem fejezte be az asztalos a melót,állítólag ma tutira,de tegnap apa már elküldte őt a halál f....ba,hogy nem ez volt megbeszélve. Amúgy nagyon jó lesz,csak hát nem haladnak. Mindegy,nem akarom magam felidegesíteni,mert attól nem lesz jobb.
Vezetés: engem sem szívesen hagy már apa vezetni,meg én sem nagyon "kívánom" már,de rövidebb utakra azért elmegyek,ha messzebb megyünk,akkor apa nálunk is úgy intézi,hogy ő vigyen. Most azért elmegyek kismama tornára,bevásárolok ott a MOM-ba,de utána egyből jövök haza.
Addig is legyetek jók,élvezzétek a "jó" időt!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Itt vagyok,még mindig egyben!Úgy látszik csak a front okozta ezt a sok keményedést,meg jóslót.
A hasam jócskán lejjebb ment,elég murisan néz ki.
Estére egy jó nagy zuhanyfürdő után már csak a hátam fájt,azt apa megmasszírozta...és..hát összebújtunk! :oops: :lol: :lol: :lol:
Na most aki kitalálta h ettől valami is beindul!
Úgy aludtam éjjel mint a bunda,és azóta egy kósza fájásom nem volt. :shock: :lol: Persze az éjjeli járat nem maradt ki(inni,stb).
UH most tök jól vagyok. :roll: Lehet csak ez volt a bajom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Boo:Ari a babasarok!!!Látom már Te is beüzemelted a légzésfigyelőt is.Vidám lett,tetszenek a színek! :wink:

tímea83
Ajka

szép reggelt mindenkinek!

Boo!
nagyon aranyos lett a zsiri sarok...sajnálom,hoghy párodnak el
kellett mennie,de biztos pikk-pakk eltelik ez a pár hét...
még én is vezetek.igaz csak itt óbudán belül.és ha meyünk
valahova akkor párom vezet.

Gabi!
szép méretekkel rendelkezik Nóri.gratula...

Dodi!
Botond is szép nagy már.olyan fura,hogy van közttünk majd 2hét és
nekem meg annyira saccolták lánykánkat kb,mint amekkora neked
most Boti!

Marietta!
de jó,de jó.el is hiszem,hogy egész nap csak gyönyörködsz a
gyönyörű fiadban.szerintem én se fogom kibírni...ha vannak friss képek
szívesen nézegetnénk...

én ma megyek ctg-re és megtudom a strepto eredményt is és
ha jól tudom vért is vesznek ma...és persze remélem a dokinak lesz
ideje az uhut elintézni,mert akkor ha kell én inkább elmegyek ismét egy
4D-re,de jó lenne tudni,hogy megfordult-e a lánykám vagy még
mindig a fenekén csücsül...

és íme a mai tábla: Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

SZIASZTOK!
Tegnap este szórakozott velem a babanet (meg úgy általában a net), de látom nem maradtam le semmi fontosról.
Gabi: látom a helyzet változatlan. Remélem nem úgy leszel, mint Rékával. A meszesedés miatt nem kéne egy kicsit jobban figyelni?

Boo: szegénykém, látom egyedül maradtál (jobban mondva Műzlivel). Azért te egy nagyon talpraesett csaj (asszonyka :D ) vagy!
És a babasarok is nagyon jól sikerült.
Nálunk is a szobánkban lesz a babó, és tele van a szoba mindennel (babakosár, mózeskosár, pelenkázó, babakocsi, szatyrok), már csak a kiságyat nem hoztuk haza (kölcsönben volt nagybátyáméknál). De ilyen szupi dekorunk semmi.
A pakolásról meg annyit, hogy lehet gyorsan is, de én olyan hülye álmodozós vagyok, hogy minden darabot 5-ször kiteregetek, megszeretgetek....

F.Nikici: jó, hogy jobban lettél. Biztos téged is az eső zavarhatott meg. Azért a dokidnak említsd meg, hogy kerested..... :twisted:

Amúgy piszok nyűgösen ébredtem. Az éjjel azt álmodtam, hogy egy nagy terem tele van terhes nőkkel, és mindenki sorra megszül, én meg csak várok, várok, és semmi... :?
Kicsit el is aludtunk, és szegény Nócira zúdítottam a rosszkedvem.
Mindenért letoltam, amit máskor azért jócskán szoktam még tolerálni. :oops:
És nincs kedvem semmihez. És remélem ma nem az lesz, mint tegnap, hogy egész nap csörög a telefon, hogy hogy vagyok, és megszültem-e már..... Különben asszem fel se veszem ma a vezetékest, mobilt is csak Gábornak.

Kép
Kép]
hendegabi

Az előbb hívott a párom h hogy vagyok.Mondtam neki h jól,kutya bajom..azt mondta h többször meg kell ezt ismételni valószínűleg úgy hatásos! :roll: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Most is szédeleg az agyam, de most 110/70 a vérnyomásom, a front miatt lenne?! Végülis lehet, a múlt héten még 35 fok volt, most meg alig 15 :?

o.heni: Neked hányra kell menned? Nekem 8-9 között csinálják majd valószínűleg. :roll: Vagyis a dokimmal akörül beszéltük meg. Neked ki a dokid?

kispiskóta:
Tőled kedvet kapva én is lemértem a pocakom. :D Nekem 110 cm :shock: igaz én eddig nem mértem, max terhesség előtt vmikor :lol: Nekem is nagy babát jósolnak, szóval így már nem is csodálkozom, már tudom, hogy elfér :lol: :lol:

nyuszi: az asztalosokkal mi is mindig így járunk, a konyhabútor elkészülése is kész rém volt...kétszer fújta újra, mivel először szó nélkül kitalált egy színt és neki a piros meggybordót jelentett :twisted: , na de a határidőkkel pontosan ugyan ezt játszottuk le, amiket Ti, úgyhogy nagyon meg tudom érteni, hogy idegesítő!!

tímea: lehet csak a szex hiányzott :lol: :lol: :lol: nekem most valahogy nem menne, de mégis jó lenne, szüval furcsa kettősség ez. :D Akkor nekem még mindig nem illeszkedett be Dorka, ha ez ilyen feltűnő, hogy Te is észrevetted a pocidon, enyém még teljesen fent van.

csibe: egészen biztos, hogy el fogja intézni a dokid, hiszen ez az Ő felelőssége, és fontos, hogy hogy fekszik a picur. :wink: Ha meg mégsem sikerül elintéznie, gondolom nem fogod bánni a 4D-t :lol: :lol: :lol:

Mára maradtak az itthoni házimunkák, mivel tegnap nagyon kész voltam délután...délután meg majd még bank, bevásárló körút is vár ránk. Meg várom Anyuékat, jön Apa jön MR-re és addig Anyu elnéz. :D De azért jó hír is van ám mindemellett, elállt az eső!!! :D :D :D Esküszöm az én kedvem is sokat javult!

f.nikici

f.nikici:Ja én is így voltam a dologgal...
A pocimon azért is olyan feltűnő a változás ,mert olyan mint mikor egy labdát a pólód alá csúsztatsz.Az érdekes az,hogy azt ígérték nekem h ha ez megtörténik a savam is megszűnik,de nem.. :x

tímea83
Ajka

hendegabi: szerintem az idő miatt van, én is ugyan így ébredtem, amíg jobb idő nem lett. :D
Bizti, hogy meg fogom említeni, tök rosszul esett, hogy ki volt kapcsolva, tiszta pánik lett rajtam úrrá, hogy akkor most akár mi lenne, kihez fordulnék?! Igaz mondta, ha van vmi induljunk a kórházba, és ha mi nem is akkor onnan elérik...és biztosan jön, na de ha kérdésem lenne, azért jó lenne elérni. Igaz a héten szabin van, és holnap is bejön a kórházba szóval egy szavam sincs, csak nem érintett jól. 8) :roll:

timi: na mondom én..... :lol: :lol:

Jajj csuklik Dorka, nagyon cuuuuuki, már hiányzott a csuklása, már pár napja nem éreztem csuklani. :D De most valahogy máshogy fekszik, mert nem ott érzem a csuklást ahol szoktam :roll:

f.nikici

Jó reggelt Kismamikák!

Én bizony 9-ig aludtam, ebben a mocsok időben nem voltam hajlandó kikelni az ágyból. Ráadásul ez volt az utolsó "szabad" reggelem, mert holnap 7-kor már a szülőszobán kell lennünk....
Utána meg azt hiszem, hogy jó sokáig nem lesz olyan, hogy addig lustálkodok, amíg kényelmetlenné nem válik a sok fekvés. :D :roll:

Boo!

Zsiri sarok nagyon édi lett! Nekem pl. azért tartott sokkal tovább, mert Apa a beteg lába miatt még bevásárolni sem tudott segíteni, mindent egyedül csináltam és mellette dolgoztam elég sokat. Szóval én nem vagyok mérvadó. (és annyi rucija van, hogy 3 teli mosást kellett csinálnom, és azt mind kivasalni).

Vezetés: én tegnap vezettem utoljára, legalábbis ma azt hiszem, hogy már nem kell sehová se mennem egyedül, mert a Gáborral elintézünk együtt mindent.
Délután vissza is viszem az övterelőt a Minimanóba.

Nutella: nem történhet meg, hogy elfogy és nincs... Mindig van itthon, én még Albert kekszre rákenve is imádom!

Jajj Lányok, egyre jobban izgulok a holnap miatt!
Boo! megy majd holnap az sms!

Még azt akartam Neked írni, hogy majd szépen le fog Téged kötni az a babazápor, amit mi itt produkálni fogunk, így sokkal hamarabb el fog telni az a hónap!!!!!

Kép
katy76

tímea: na akkor most kíváncsi leszek, hogy hajas babád lesz-e :D :D Nekem nincs lentebb...mégis a savam most sokkal jobb már 4 hete, mint előtte, majd megőrültem tőle. :roll: Most is időnként előjön, de már közel sem olyan rossz, hiszen csak egy pár pillanatig érzem.

f.nikici

katy: holnap be is kell feküdnöd? (Nekem lehet) Mikor császároznak, melyik nap?

Van egy Albert kekszes receptem, Zebra-süti vagy mi a neve, akkor biztos azt is szeretnéd. :D ismered?

f.nikici

Boo

Nagyon klassz lett a babasarok, Lócié is hasonló. Bevallom, én is "csak" kimostam és kivasaltam a dolgokat és azóta ott várakoznak a fiókban. És milyen kevés dolog... épp ami feltétlenül szükséges.

Én ugyan örömmel megvennék mindenféle színes és gyögyörű dolgot, játékokat zenélőket stb.
De igazából azt gondolom a babának eleinte úgyis az lesz a fontos hogy legyen egy nyugodt és kényelmes kuckója és minél többet a mellemen és a karomban lehessen.
És ez szerencsére nem kerül pénzbe :D

Nem láttam amikor integettél nekem. Miért nem kiabáltál? :lol:

hgabi

Én is nyűgösen ébredtem pedig végre hűvös van és tudtam volna aludni. Tudtam volna, ha hajnalban nem sikoltozásra ébredek. Távolról hallatszott de szinte folyamatosan. Nagyon megijedtem, felkeltem és körülnéztem. A nappaliban a nyitott ablaknál erősebben lehetett hallani. Aztán rájöttem hogy valószínűleg macska ad ilyen hangokat de annyira felzaklatott az egész hogy nem tudtam visszaaludni és később is nyomasztó álomképeim voltak :(

Tegnap voltam nst-n semmi különös jövő héten újra várnak. A kb. 20 várakozóból 8 "sötétbőrű" volt.
Hatalmas hanggal voltak, félóránként kijártak cigizni
:shock: :shock: :evil:
és némelyiken olyan márkás és drága ruha volt amit én soha nem engedhetnék meg magamnak. Ismét elkapott a félelem, hogy egy ilyennel kerülök egy szobába...
Amúgy kollégista voltam tehát nem vagyok különösen finnyás de azért vannak határok..

007

nemrég azt írtad nem látod kövérnek a fejem mert nincs viszonyítási alapod. Nos, íme

Kép pufiÉvi
Vendég

Tegnap elfelejtettem mesélni, hogy a Nyugatiban álltunk sorba a nővéremmel a postán, és odajött hozzám egy félőrült nő, és megkérdezte, hogy nem kellene-e nekem már a kórházban lennem, mert olyan nagy a pocakom? Visszakérdeztem, mert mondom biztos félreértettem, majd megismételte, és még hozzátette, hogy aggódik, hogy nehogy beinduljon nálam a szülés. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mondtam neki, hogy tessék csak megnyugodni, ha a kórházban kéne lennem, akkor már nyilván ott lennék.
Csak a fél posta kezdte azonnal nézni a hasamat... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szegény biztos nem szült soha, és nem tudja, hogy a lényeg, hogy beinduljon a szülés, és csak azt követően megy az ember a kórházba normál esetben. :D :D :D :D

Kész élmény a városban járkálni, csupa hülyével találkozik az ember.

Kép
katy76

Nikici!
Holnap reggel megyünk a szülőszobára, és onnan én már csak két darabban jövök ki, mert holnap meg is császároznak! (nem olvastál vissza elég figyelmesen, ejnye! :wink: )

Zebrás sütit ismerem, az is fini!

Kép
katy76

Katy: hú, már nagy lehet az izgalom. Postán a nő: :x

vezetés: a faluban még simán el-autózgatok, sőt, ha muszáj lenne, bemennék Cellbe vagy Sárvárra is (13-15 km), de inkább ha lehet, apával megyünk.

Gyereke, a szomszéd szippantóst hivatott. Becsuktam az ajtót, de így is érzem ezt a bűzt!!!! :x

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi nem kell jobban mert, nem olyan mértékben két fehér pötty van a lepény felső részén, a többi része tökéletes. Erre mondta hogy kezd meszesedni, de rögtön csinált áramlást is, és azt mondta hogy ez sokkal előrébb vetíti a magzat állapotát mint a ctg. És ez tökéletes lett. Mozog rendesen, láthatóan jól érzi magát odabent. Szívhang is jó volt.

Remélem én is hogy nem jutunk odáig mint Rékával, de azért ott is örültem annak hogy indítani nem kellett, mert magától indult meg. Ebben azért reménykedem most is.

Boo nagyon jó lett a babasarok. És sajnálom hogy a párod ilyen sokáig távol lesz tőled. Én nehezen bírnám az tuti. Mi még sosem voltunk távol egymástól, csak azt az időt amikor a kórházban voltam a szüléseknél, de az is kínszenvedés volt.
Most közölte hogy beköltözik velem a kórházba :D :D

Kép

gabi1

HGabi én is csak itt Halásztelken vezetek. De ha muszáj akkor elmegyek messzebbre is, de inlább azért már apára hagyom a vezetést.

Kép

gabi1

Katy, nagyon-nagyon drukkolunk holnap!!!!!!!!!!

egy pocakfotó (sajna csíkos): Kép

kispiskóta

Sziasztok!

Boo, sajnálom apa dolgot, így nincs mese, még húznod kell 1 hónapig. Nagyon barátságos a babakuckó.

Lányok, igaz, hogy ahány terhesség annyi féle, én vagyok az élő példa. Ma éjjel 3 órán át görcsöltem fél órástól a 8 percesig minden volt, gyenge és erős vegyesen. Aztán szépen abbamaradt és beleszundítottam.
Norbival is így indult, de nem maradt abba. Martin tankönyvszerűen erősödött. Paráztam is, mert ha jöttek volna az 5 percesek és be kellett volna hívni a szüleimet gyerekvigyázni, akkor lazán több, mint fél óra eltelik mire a kórházba érünk. Ez necces az előző szülés ismeretében. Na, de nem lett gond. Mindenesetre ma szóltam anyámnak, hogy ha megy éjjel a telefon akkor csak ugrás a játszós ruhába és spuri, mert így is idő amíg beérnek és amíg mi a kórházba bejutunk. Igaz a forgalom az nem zavaró iylenkor.

Holnap NST, majd beszélek a dokival is.

Na dolizom még egy kicsit, ma apa hoz kaját (de jó) és holnaptól szabin van pár napig.

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.06.23 09:08-kor.

KépKépKép
agmano

Nikici!
hát én biztos nem fogom bánni,ha esetleg 4D-re kell mennünk,de
azért tény,hogy eléggé vicces lenne,hogy egy kötelező uhut nem
tudnak nekem csinálni és ezért fizetnem kell.páromat eléggé
idegesíti ez a része is,hisz tényleg eléggé gáz...

Katy!
de jó,de jó.holnap már te is babázhatsz...majd várjuk a híreket és
ha tudsz akkor esetleg képet is...

sex:
hétvégén végre mi is együtt voltunk,hát egyenlőre nálunk se indított
be semmit.még jóslót és keményedést sem...
de igyekszünk újra kipróbálni,hátha...

has:
hát nekem se ment le egyáltalán a hasam egy milit sem...
tegnap mondott valami olyasmit a védőnőm,hogyha tényleg faros,
akkor nem is fog lejjebb menni a pocim...

Kép
Kép
csibe83

agmano nekem is azt mondta a dokim hogy ahogy érzem a fájásokat rögtön hívjam, mert neki is idő kell amíg beér, meg az antibiotikumot is jó lenne ha sikerülne 2x beadni.

Nekünk kell egy fél óra amíg beérünk, meg mire összeszedelődzködünk, az 10 perc, szóval egy 3/4 óra összességében, és a dokimnak is kell annyi.

Kép

gabi1

Nikici,Katy:Ezt nevezem!Ez ám a bunda!Tényleg beindul a babaözön! :D
Katy:Én is vonzom az ilyeneket,én általában a menekülést választom.A múltkor pont arra a bizonyos foghúzásra vártam,és a hölgy akiből erősen áradt a a tablettás rám nézett és tök hangosan megkérdezte h csak nem terhes? :roll:
Nem voltam túl jó kedvemben már a foghúzás előtt sem uh odaböktem neki h nem csak valami iszonyatosan bekajáltam.. :roll:
Na erre meg majdnem belemászott az arcomba úgy fürkészett.
Most ha nem mondod el is felejtem elmesélni,de hát a fogászat után nem csak a jóra emlékszik az ember...
Állítólag kiskoromban minden erősen alkoholos pasit aki szembejött megkértem h legyen az apukám.. :lol: :lol: :lol:

Sillia:Azért annyira nem vészes a dolog!Szerintem csak Te látod úgy!
A frizud is más..na jó egy kis toka van..de ha rajtam csak ennyi lenne! 8) Rám már rám fér az optikai tuning..

tímea83
Ajka

Sziasztok! :)

Egy fél órája keltünk. Nyuszi vasárnap délután óta olyan mint egy kis kergebirka, úgyhogy tegnap korábban is kaptuk vissza a nagyanyjától. :shock: :shock: :shock: Az esti lefekvések is nehezen mennek, azért kihasználtam, hogy most sokáig akart aludni és vele tartottam.
Amúgy minden okés, továbbra is jól alszom, nem fájok, semmi bajom sincs. Egyetlen dologgal nem tudok mit kezdeni: úgy el kezd néha fájni a bőr a pocim egy részén, hogy meghülyülök. Mintha jó alaposan leégett és után összekarcoltam volna. Nem lesz jobb a krémezéstől sem. Jön-megy, mikor milyenje van. Nem látszik rajta csík, folt, pötty, semmi. Csak fáj. :?

Folyamatosan olvasok, de attól tartok ma csak ahhoz lesz kedvem, hogy Manóval játsszam, most nincs érkezésem az írásra. :oops: De holnap délelőtt megint kimegy a telekre és csak péntek este jön haza, úgyhogy holnap mindenkinek írok! :wink:

katy76!

Pihenjél, ne foglalkozz semmivel, érezd magad jól, ez az utolsó TE napod, holnaptól minden megváltozik egy életre! Megy a drukk ezerrel és folyamatosan gondolunk rátok!!!!!

marietta1982!

Üdv otthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.23 09:15-kor.

Kép
Kép
200907?

Sillia!
én is tartok/tartottam,hogy sok sötétbőrűvel fogok egyszerre szülni.
viszont amióta tudom,hogy senki nem jöhet be látogatni azóta kicsit
nyugodtabb vagyok.igaz a párom se fogják beengedni max üvegen
keresztül láthatja majd a lánykáját,de nem ezen a 3 napom múlik
semmi.majd otthon bepótolunk mindent...

Kép
Kép
csibe83

Jó világuk van az apukáknak!Sex minden mennyiségben..persze csakis a cél érdekében! :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

katy: jól olvastam, csak nem értettem, vagyis kicsit furcsálltam, hogy befekszel, és még aznap műtét :shock: de akkor gondolom beöntés meg ilyenek lesznek, hogy még aznap megcsinálják. csak mert nekem arról volt szó, hogy ha csaszi előzőnap kellett volna befeküdnöm és másnap csaszi. Akkor részemről nagyon-nagy drukk Értetek!! :wink:

Gabi: mi is ugyan így vagyunk a párommal, nem szeretünk távol lenni egymástól...azt mondta ő is jön majd minden nap meló után :lol: :lol: hát nem tudom, hogy hogy bírja majd, hiszen csak Szolnok-Bp...de azt mondta ki se bírná, hogy ne jöjjön minden nap, szóval nagyon édes, úgy szeretem :D :D

f.nikici

Sillia: szerintem sem vészes. Reggel kb én is így nézek ki.
Sötétbőrűek: :x
Táskákra vigyázni (lásd Nelliapuka esete!)
Különben, már vázoltam, hogy nálunk is meg van az esélye, hogy ilyen kedves, aranyos, jólnevelt, intelligens busmanokkal kerüljünk egy kórterembe :?

(Végre elment a szippantós, de még mindig oltári bűz terjeng mindenütt. Fejem is megfájdult egy kicsit :x )

Kép
Kép]
hendegabi

csibe

Fehérváron sem mehet be senki az gyermekágyas szobákba még az apukák sem.
Viszont több nemrég szült ismerős mesélte hogy ezek a szabályok sajnos nem mindenkire érvényesek.

Szerinted az osztályos nővérek ki merik zavarni az ágy szélén ünneplő és hangoskodó "családot"?

:evil: :evil: :evil:

hgabi

csukj be minden ablakot és gyújts meg egy füstölőt. (ha van otthon)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?