A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat!Kép

KÖSZIKép, hogy gondolsz "rá" helyettem!Kép
Most nekem megdőlt egy elméletem: miszerint a cici a magas progeszteronszinttől fáj... na nekem most egyáltalán(!) nem fáj a mellem, pedig a progim igen-igen magas!
Most hogy van ez?

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita

a múlt hónapban nekem is magas lett a progim, talán 33, mégsem fájt különösebben a cicim, sőt most se fáj (talán picit bizsereg), bár most nem is volt vérvétel. Egyedül a legelső Clostys hónapban, amikor cisztám volt, akkor volt nagyon erős cicifájásom.

Móni
Monik

ZitaKép
Nekem sosem fájt a cicim, csak hetes terhesen kezdett el. Nem a progitól van, egyéni dolog.KépKép
Van akinek minden ciklusban fáj a mensi fele.

MgabiKép
Üdv. a topikban. Ne maradj sokáig ! EgycsinekKép is ilyen utazó férjecskéje volt, mégis hetes terhes.KépKép Innen indult.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Zita Kép
Akkor a cicifájáshoz én is hozzászólok. Nekem a lombik stimuláció alatt fájt, de a terhesség 6. hetétől már egyáltalán nem. Azóta sem fáj, csak nő Kép Tehát szerintem ez nagyon egyéni, hogy kinek fáj és kinek nem... és Cattel Kép mi a terhességi tünetekre is eléggé rácáfoltunk Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZitaKép

a cicifájáshoz én is hozzászólnék. 10 napig progipótlót szedtem és azóta úgy fájnak a cicijeim, hogy csak na, tehát nekem egyértelműen a magasabb progiszint okozza (már 2 napja nem szedem de még mindig fáj). A menzimnek is most kell (nem)megjönnie, ezért szerintem ez is okzhatja.

Lenne egy kérdésem a tapasztaltabbakhoz. Ha a 12. napon van pé-m akkor mikor tesztelhetek? Várjam meg a min 28 napot, vagy nekem eleve rövidebbek a ciklusaim és ha nem jön meg 26.-ra akkor előbb is tesztelhetek? Nem akartam idegeskedni ebben a hónapban a mai napig sikerült is nyugodtnak maradnom de a nyugalmam már elszállt. (Tesztet még nem vettem nem támogatom feleslegesen a tesztgyártókatKép és elegem volt az egycsíkosokból)

egynagyonidegesAnita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Anita Kép
Akkor a saját taktikám Kép ereménye: 18 ciklus 1 teszteléssel, persze az is negatív. Szóval volt egy 35. napos szabályom, tehát, ha 1 hetet késik, akkor tesztelek... sajnos addigra mindig eldőlt.
A lombik kapcsán az is kiderült, hogy tesztek nagyon mebízhatatlanok. Cat Kép 2 pocaklakóját sem mutatták ki, amikor már az egekben volt a HCG szintje.
Tehát szerintem ne tesztelj idő előtt, persze mivel rövidebb a ciklusod, így az idő a 26. nap környékén van, de én azt korainak tartanám.
(még megjegyzésként sem írom le, hogy én mikor teszteltem a lombik alatt, mert az minden elvemnek ellent mondana Kép)

Orsi + 2 kismaczkó
14+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Köszönöm a véleményeteket a cicifájásról, ez kb. olyan, mint a terhességi tünetek... egyénenként változik.
Nekem most a progim bizonyítottan az eget verdesi, (legalábbis a 21. napon), de cicifájás semmi... Egyedül a hőmérsékletem mutatja, hogy tényleg OK minden, mert mostmár 36,9 körül mozog (szájban), ennyi sose volt még. (az alap hőm 36,3)
A tesztelésről: én is türelmetlen tipus vagyok, teszteltem is egy párszor már - persze negatívat, de legtöbbször mire a tesztig jutnék, már nincs rá szükségKép
Most is játszom a gondolattal, hogy mikor is teszteljek, mert - bár próbálom magam visszarángatni a valóságba - nagyon beindultak a gondolataim erre a progi eredményre! Tudom, hogy ez csak fél siker, de annyira megnyugtatott!!Kép
Ezen a héten, legkésőbb vasárnap minden kiderül! Addig próbálom magam nyugton tartani!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

OFF
Búzaszem
Elnézést, hogy ide nem illő témával jövök, de láttam, hogy most lettél keresztanya és én is az leszek pár héten belül, de teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit vegyünk ajándékba. (aranyat nem akarunk) Ha van kedved megírnád, ti mit vettetek, vagy valami ötletet?
Köszi Dorki
Mindenki másnak drukkolok, néha benézek, hogy mik a hírek errefelé. Én is innen indultam, bár csak háttérolvasó voltam és most már 6 hónapos a lányom. Kép
dorki

Dodo Kép Nagyon sajnálom. Nem tudom, vigasztal-e, de legalább összejöhet spontán, ez pozitívum azért. Volt progi-pótlásod?
Búzaszem, Dorki Kép Nekem két keresztfiam van, legalább velük babázhatok. Nyáron jönnek hozzám egy hétre nyaralni.
Pusz, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Zitus, lehet nem jól látom, de szerintem az, hogy ilyen magas a hőmérsékleted, ez mindenképp nagyon jó jel!Kép
A progiszinted szintúgy gyanús jelKép
Itt valami készülődik...
Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Dodo!

Mi van veled? Kérlek írj valamit!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Még új vagyok, csak most kezdünk el készülődni a babaprojectre. Többen említettétek az aloe verás készítményeket. Írnátok róla bővebben? Hol érdeklődjek?

Mindenkinek sok sikert a babához! Dodónak üzenem, hogy ne csüggedjen! Pihenjél, hogy kiegyensúlyozottan, örömmel tudd fogadni a megszületendő babádat!

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok,

ZitaKép drukkolok Neked, szupi lenne ha sikerülne neked is meg nekem is és akkor pont egyidősek lennénk.

Én mára kicsit megnyugodtam (ezt most kivel is akarom elhitetniKépKépKép). A 26. napon vagyok, a hőm reggel 37,0 és a cicim még mindig fáj. A gondom csupán az, hogy egy picit barnázom és feszül a hasam (mintha meg akarna jönni). Lehet még ebből baba? A hét végéig mindenképpen kell tesztelnem, mert szombaton utazunk el és tudnom kell mennyi gyogyit (és főleg mit) vigyek magammal. Ti mit ajánlanátok?

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!Kép

Orsi!Kép

Nagyon boldog lennék, ha úgy lenne, ahogy gondolod!Kép
De még azért hátra van pár nap, mert sztem kb a 16-17. napon volt tüszőrepim, és ez a pár nap alatt még bármi történhet!KépKép

Anita!Kép

Háát, a megnyugvással kb. én is úgy vagyok mint te!KépKép Folyamatosan azt mondogatom magamnak, hogy "nyugi, ha a baba ott van, akkor már ott is maradKép, ha pedig nincs, akkor úgy is megjön, kár feleslegesen idegeskedni!" /azrt ez nerm könnyű!/
Sterintem, ha tényleg korábban volt tüszőrepid, akkor esetleg pénteken próbálj meg egy tesztet! De hamarabb ne!
Én is majdnem elmentem venni egy tesztet, de milyen baromság lenne feleslegesen stresszelni magam! Hátha vasárnap már tesztelhetek!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Bodza!Kép

Üdv köreinkben!Kép Hol laksz?
Pesten, Szegeden és talán Debrecenben? van az FLP-nek - az Aloe termékek forgalmazójának - központja! Próbálj rákeresni a Neten!
A termékekről:
Amit én ill. Dodo szedünk, az megtalálod az arhívumban Dodo egyik hozzászólásában ( máj.7. 10.16.)!

ÉS TÉNYLEG NAGYON JÓK!!!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!Kép

Megkaptam Leonétól a táblicskut, megpróbálom feltenni, de ez most még elég pontatlan lesz!
Kérlek szépen benneteket, hogy írjátok meg a pontos adatokat, hogy ki tudjam javítani! Itt főleg a ciklusnapokra gondolok!
ha véletlen még nem lenne tökéletes, akkor bocsi, és kössszi a türelmet!Kép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sikerült!!Kép

Aki szeretne még a táblicskun lenni, az is írjon nekem!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

mi sikerült?csak nem az????????írj egy kicsit érthetőbben!légyszi!
Vendég

Nem Viki!Kép Csak a táblázat sikerült!!! Most csináltam először!Kép
/Pedig de jó is lenne...Kép/

Z

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsa!

Te vagy Zsuzsa - Budapest - 27 év - HSG?

A pontosítás végett, nehogy vkit 2x írjak!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zita!
Én is szeretnék bekerülni a táblicskuba! 2002 augusztusa óta próbálkozunk. 30-35 nap a ciklusom de elég rendszertelen. Kecskeméti vagyok és 26 éves. Gyermekünk nincs még(sajna) és július végén lesz a fagyibaba visszaültetés. Volt egy sikertelen lombikunk előtte. Hát ennyi!
Köszi!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zita!

Köszönöm az infókat!

Bp-en lakom, bár eredetileg szegedi vagyok. Még csak most kezdem el magamba szívni az infókat, amiket leírtok, és majd csak év vége felé kezdünk el igazán próbálkozni.

Addig is izgulok értetek!

Kép

Kép

Kép
bodza

OrsiKép ZitaKép

mindenképpen megvárom a pénteket a teszteléssel (ha addig nem lesz semmi, de miért is lenne) most biztosra akarok menni. Drága férjem teljesen biztos benne, hogy van baba mert említettem neki, hogy a tegnapi ebédemet a gyomrom gyorsan letiltotta és azóta állandó hányingerem van ha megmozdulok. Rossz hír, hogy még mindig barnázomKép egy picit.

A táblicsku szuper nagyon ügyi vagy.

BodzaKép üdv itt, ne maradj sokáig vár az alattunk lévő topik.

Mindenkinek szép napot
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Már nem kell tesztelnem, megjött.

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok Lanyok!

Koszonom, hogy izgultatok ertem. Hat itthon vagyok. Eddig elveztem a SOTE II-es vendegszeretetet. Eloszor nem volt olyan rossz amig meg remenykedtem, akkor meg szepnek lattam a vilagot, de aztan tegnap mikor megtudtam, hogy nincs semmi mehen belul, akkor megvaltozott minden, es utaltam ott lenni, haza akartam jonni, de meg bent kellett aludni egyet.
Nem egy felemelo hely. En meg soha nem voltam korhazban, teljesen furcsa volt. De amit ott lat az ember, az valami orulet. Akinek nem kell odamennie, nem is tudja, milyen esetek vannak. Hozzajuk kepest en tenyleg semmi vagyok.

Tegnap nagyon sirtam, meg persze penteken is, de aztan hetvegere megnyugodtam, mert azt mondtak van remeny, de aztan tegnap nagyon rossz volt. Ma mar megnyugodtam egy kicsit, es majd remenykedek ujra.

Anita! Sajnalom.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
Sajnálom nagyonKép Az én kórházi tartózkodásom is megrendített lelkileg, mert egymást váltották mellettem a vetéléses/abortuszos esetek.KépKép

AnitaKép
Sajnálom, hogy megjött. Nem akartam vészmadár lenni, de a barnázás sajnos nem jelent jót. Én 2 évig barnáztam a mensi előtt, nem is lettem akkor terhes. Amikor terhes vagy, nem fogsz barnázni. Ezt ki kellene vizsgáltatni, mert ez sajnos előrevetíti a sikertelen ciklust.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Dodo!
Örülök hogy "jól" vagyKép! Nagyon izgultam ám érted!

Anita! Kép
Új hónap, új remények!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZitaKép
Az enyém 13cn. Bár elindítottuk az örökbefogadást, de azért mellette próbálkozunk is. Soha nem lehet tudni....
Lujza
lujza

ZitaKép
Az enyém 13cn. Bár elindítottuk az örökbefogadást, de azért mellette próbálkozunk is. Soha nem lehet tudni....
Lujza
lujza

Koszi lanyok. Az az igazsag, hogy az ember nagy igazsagokra jon ra, amikor ilyen helyzetbe kerul. Pl most arra, hogy az ember azt hiszi, amikor neki nagyon roszz, hogy ennel rosszabb nem lehet. Aztan kenytelen rajonni, hogy igenis lehet meg rosszabb. De aztan azt is felfogjuk, azt is tuleljuk, es megint megy tovabb minden, es egyre edzettebbek leszunk. Aztan egyszer csak persze biztos minden jora fordul, mert en is alapvetoen optimista vagyok, de addig azert nagyon meg kell szenvedni. A masik meg, hogy az ember arra is nagyon rajon, hogy vannak nala sokkal rosszabb helyzetben levok, es akkor rajottem, hogy ez a 2.5 ev probalkozas, meg most ez a babuci elvesztese semmi ahhoz kepest, amit masok atelnek, es nem is egy valaki, hanem igenis nagyon sokan!!!! Sajat magam korul lattam!!!!

Lujza!

Annyira orulok, hogy megint itt vagy, es hogy kezdenek alakulni a dolgok, es nagyon igazad van, hogy soha nem szabad feladni. A baratnom meselte, hogy a kollegajaek sokaig probalkoztak, lombik is meg minden, aztan orokbefogadtak egy kislanyt, aki tok edi, es aztan megjott spontan a sajat babajuk is, mert ugy megnyugodtak, es ellazultak!!!!!!!
Egyebkent a korhazban eszembe jutottal, mert egyutt fekudtem egy Kaalis lannyal, aki 35 eves, 4. lombikja sikerult, most ikreket var, 17. hetben van, de mar 7 hete fekszik, nagyreszt a korhazban, veszelyeztetve, es meg ki tudja meddig kell fekudnie, valoszinuleg vegig. Es olyan jokedelyu volt, pedig ok is 5 eve probalkoztak, es a 2. lombik probalkozasa elment mert mehen kivuli volt. Persze mondta, hogy ok is megjartak a pklokat, es nagyon ki volt borulva sokszor, de most ez nagyon helyretette ot. Nahat, ez volt meg a legegyszerubb eset a korhazban a szobamban...

Bodza!

En eleg sok minden tudok az aloes termekekrol, ha tenyleg erdekel, dobok egy mailt, ha megadod a mailedet, es megbeszeljuk.

Zsuzsa!

En is clostit szedek, szedtem. Az elso ciklusban nekem is voltak kis rosszulleteim, sot egyszer majdnem elajultam a 13. napon egy boltban. De azert ha nagyon nagyon szur, akkor azert hivd fel a dokidat. A masodik ciklusban semmi problema nem volt. Minden klappolt. Terhes is lettem 2.5 hetre...

Zitus!

Nagyon drukkolok neked, jo lenne, ha most sikerulne ilyen szep progival!!!!!!
De ha kiderul, hogy sikerult, akkor rogton kezd el az utrot, es menj el vervetelre azonnal, hogy lassatok hogy all a progid, mert nekem is az volt a baj, hogy csak a 31. napon kezdtem el az utrot, es akkor mar keso volt. A 32 napon volt vervetel, es akkor a progim mar csak 10,5 volt!!!!! Mar keso volt akkor. Nagyon remelem hogy neked nem igy lesz!
Sajnos ez volt, ne haragudj, hogy leirtam. De ebbol most azert tanultunk!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dorki!
Mi sem aranyat vettünk a keresztfiunknak. Megkérdeztem, hogy mire lenne szüksége. IGy etetőszéket kapott a baba. Szerintem az a hasznos ajándék, amire szükség is van, igy evidens hogy örülnek neki. A gyerek úgysem fogja még fel.
Dodo!
ÉN is rengeteg rosszat tapasztaltam azalatt az 1 hét alatt, mig a kórházban voltam. TÉnyleg semmi az ami velem/ velünk történt azokhoz képest. Ez valahogy erőt is adott nekem, hogy elviseljem a fájdalmakat. Ma már újból optimista vagyok és tudom, hogy sikerülni fog. ÉS neked is!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!Kép

Dodo!Kép

Örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon sajnálom ami történt, és remélem nagyon gyorsan megint babás leszel!

Köszönöm a drukkot lányok, de valószínű, hogy most sem sikerült...Kép Fájdogál a hasam, és az idegállapotom is mensire utal... Nem akarok hiú ábrándokat kergetni, úgyhogy edzem magam arra, hogy pár napon belül megjön.
Most kicsit magam alatt vagyok -ez mindíg így van mensi előtt - de szokásomhoz híven igyekszem gyorsan túljutni rajta! Csak ez mostmár egyre nehezebb...de azért sikerülni fog!

Táblicsku javítva! Szóljatok, ha valami nem OK!

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Jó reggelt mindenkinek,

DodoKép örülök,hogy jelentkeztél és már jobban vagy. Remélem hamarosan beköltözik valaki a pocakodba. Mit mondtak az orvosok mikor kezdhettek újra próbálkozni?

ZitaKép küldök sok ++++++++++++++++++++

Tegnap jól kisírtam magam, aztán elmentem megnézni unokanővérem kisfiát akit tegnap engedtek haza a kórházból és az a pici baba erőt adott (őérte is sokat küzdöttek). Este már teljes elánnal vetettem magam bele az utazás előkészületeibe és már alig várom, hogy itthagyjuk ezt a ramaty időt.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!
Anita Kép Kép
Ma megyek 14.napi uh-ra, holnap inszem. Már nem is reménylem. Meg fogom beszélni vele,hogy sürgessük már azt a lombikot.
Majd jelentkezem,hogy mi volt.
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Drukkolok az inszemhez !!!! Azért ne add fel, tudod a legreménytelenebb helyzetekben is összejöhet. Az a lényeg, hogy a Ti lelkiismeretetek tiszta, mert mindent megtettetek az adott körülmények között a piciért. Én szintén a Te cipődben jártam, mert nem hittem az inszemben, csak gépiesen csináltam, a lelkiismeretünk miatt.

DodoKép
Most van a babaneten egy cikk a progeszteron szint és a vetélés kapcsolatáról. Nem azért megy el a baba mert alacsony a progeszteron termelés, hanem mert beteg a megtermékenyített petesejt, és az nem termel elég progeszteront amiatt, hogy sérült. A megvizsgált vetélések 85%-ában ez volt a gond. Tudom ez nem vigasz, de talán annyira igen, hogy nem volt egészséges az embrió, és nem annak a hibája volt, hogy későn kaptál progit. A fejlődési rendellenességeknél bármennyi progit adnak az nem marad meg, mert maga a sárgatest nem termel progit. De ahogy összejött spontán ez a babus is, úgy össze fog jönni egy egészséges kis rosszcsont is.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy ismerősöm, akinek kb. másfél éve nem jön össze a kistesó. Első szülése császár volt. Talán ezért is gondolta, hogy kellene nála egy átjárhatósági vizsgálatot csinálni. Az lenne a kérdése, hogy tudnátok-e olyan helyet mondani ahol ezt a vizsgálatot nem laparoszkóppal, hanem UH-al végzik.
A másik kérésem az lenne, hogy aki tudja ajánlani a dokiját (Bp-en), megírná esetleg a dokija elérhetőségét? Sajnos itt nálunk nemigazán vannak olyan dokik, akik meddőségi problémával foglalkoznak, így ismeretlenül meg olyan nehéz találni.
Sajnos nekik nincs internetük, ezért kérdezem én. Csináltam neki egy freemail-címet, ide is írhattok. progmed@freemail.hu

Előre is köszi a segítséget.

spectro
spectro

Sziasztok Lányok! Kép

Elég régen jelentkeztem megint, mert nem voltam netközelben.De most vagyok, és most jöttem a 12. heti UH-ról. De most aludt a kis lurkó, nem rúgkapált úgy, mint a múltkor.6,57 cm-es.Eddig minden OK vele.
Én viszont voltam a körzeti orvosnál, mert még mindig köhögök, főleg este, éjjel, és reggel, ha vízszintesben vagyok.Nem írt fel semmit, csak valami reflux-ot emlegetett, hogy ez terhessé alatt elég gyakori betegség.Ti hallottatok erről valamit, meg hogy mit lehet ellene tenni?Aki igen, az írjon valamit légyszi. Egyébként nem tudott pontos diagnózist adni, így beutalót írt a gégészetre. Bár azt is mondta, hogy ott se tudnak majd sokkal többet, mivel rtg-ezni nem lehet...
Egy másik dokinál is voltam előtte, az meg olyan gyógyszert írt fel, ami már több hónapja megszűnt létezni, ill. terhesség alatt nem is adható!
Na, így bízzon meg az ember az orvosokban!!!
A gyógyszertárban ajánlottak köhögésre egy szirupot: Theiss-lándzsás útifű szirup, amire a doki nem mondott semmit, hiába kérdeztem, hogy szedhető-e.
Ha valakinek hasonló problémája volt már, vagy csak egyszerűen tud valami megoldást, vagy hogy szedhető-e ez a szirup, akkor írjon nekem itt a fórumon! Kép Előre is köszi!
Babóca
babóca

Sziasztok!

Babóca!
A Theiss lándzsás útifűszirupot szerintem pocakosan is lehet használni. Leírom az összetételt:lándzsás útifű (plantago lenceolata) 1:1 arányú kivonata, méz, borsosmenta, olaj cukorszirup és kálium-szorbát. Úgy tudom ezek nem károsítják a babát.
A használati utasítás szerint ellenjavallat nem ismert.
A reflux nem korai még 12 hetesen? Úgy tudom, hogy az okozza, hogy a méh nyomja a májat, epét, gyomrot, ezért nem működik az emésztés és visszafolyik a nyelőcsőben az étel. Erre én Rennie-t és tejet használtam Kép. Segíthet még az ülve alvás is.
Üdv, Virág
virga

Kedves Dodo,

sajnálom. Majd...reméljük...

Milena
milena

AnnaKép

drukkolok, hogy most sikerüljön az inszem

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Cat!

Elolvastam a cikket, koszi. Csak en tudod mindig arra emlekszem, hogy azt mondtatok, itt mindenki, foleg Leoneval kapcsolatban, hogy ez biztos a progi hiany volt, es amikor megkapta az utrot, akkor nem ment el a baba. Elotte meg ketszer vagy haromszor igen utro nelkul. Most akkor mennyiben lehet jelentosege hogy az ovulaciotol kapod az utrot vagy csak a 31. naptol? Semennyi?

Anna,

Drukkolok az inszemhez, irok neked a masik topicba is!

Lanyok, koszonom a tovabbi egyutterzest is, Anita, Milena, Zsu, Zita.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Bzsuska!

Nekem meg mindig faj az alhasam, ha nem fekszem meg a melleim. Neked ez meddig fajt? Mi lehet ez?Es te meddig fekudtel utana? Neked kellett muteni muszeresen korhazban?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!
Nekem a műtét után a 10. napon olyan volt amikor leültem, mintha késbe ültem volna bele. Rohantam a gyógynövényeshez és elkezdtem inni a cickafarkfűteát. Nagyon jót tett, és 45 napról 36ra csökkentette a ciklusomat. Két hétig iszom, utána szünet. Remélem visszaállitja a műtét előtti 30-33 napra.

Kép

KépKép
búzaszem

Babóca!
Én is beteg -lázas voltam a múltkor,
(egyébként egyidős terhesek vagyunk kb.,)
nekem a homeopátiás szereket ajánlották!!!
és nagyon jók!!!!
tudom ajánlani mindenkinek!
pusz,eszti
esztyx

Buzaszem!

Igen, azt mar ajanlottak a masik topicban is. Koszi!!!Hoz is haza most a ferjem mindjart. Meg azt irta az a masik lany, hogy jo meg a palastfu is mehregeneralasra. O a kettot vegyitette, ugyhogy en is azt fogom csinalni. Remelem hatni fog. Egyebkent nekem nem volt mutet. Annyira fiatal volt, hogy kiurult magatol szerencsere. Es meddig maradtal otthon? Merthogy en ugy tervezem, hogy hetfotol dolgozom.
Szerinted lehet? Nekem csak valahogy ugy kicsit nyom a hasam, amikor ulok, vagy allok, vagyis nem fekszem. Illetve meg faj a cickom, ugy, mint amikor meg terhes voltam. Ugy iszod a cickafarkfuvet, hogy a mensi elmaradasa utani naptol 14 napon keresztul? En ugy hallottam.

koszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Én nem nagyon feküdtem vele semmit! Miután véreztem feküdnöm kellet mert még volt remény de amikor kiderült hogy már nincsenek ott akkor már nem pihentem. Nekem nem kellett kórházba se mennem mert nem maradt ott semmi. Én a terhesség jeleit éreztem még utána három napig amik szép fokozatosan elmúltak. A hasam csak akkor kezdett el fájni amikor megjött. Előtte két nappal már éreztette magát (előtte ilyen sose volt). Aztán a ciklus harmadik napjáig derékszögben jártam. Utána semmi. A cicim sem fájt. Úgyhogy sokat nem tudok segíteni. Lehet hogy neked is a mensid akar megjönni. De biztos ami biztos kérdezd meg a dokidat. Mit mondtak mikor próbálkozhattok újra?

ZsuKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

Azt mondta a doki, hogyha kb 4 het mulva jon meg rendesen, akkor mar akkor elkezdhetem szedni megint a clostit, de ha elobb, valamikor mostanaban, akkor azert meg kell varni meg egy verzest, es csak akkor kezdhetem el.

Azert segitettel. Merthogy nekem sincs kedvem tovabb mar fekudni. 4 napig folyamatosan fekudtem, meg sem mozdultam, kizarolga a WC-ig mentem el, semmi tobb. Ja, merthogy nekem is mondtak, hogy esetleg van meg esely. Merthogy mult penteken lattak meg valami 10 mm-es valamit ott bent. Ami lehetett akar petezsak is...De aztan ugy latszik hiaba fekudtem. Eltunt a kicsike onnan. Egyhelyben fekves. Ennyi.
De nekem is kiurult magatol, ugyhogy nem kellett muteni.

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Nekem a Kaáliban azt mondta a dokim hogy 10 napon belül kell megjönnie a mensinek. Meg is jött. De én már akkor elkezdtem szedni a clsotit, mert azt mondták. Egyébként nekem csak azért kell szedjem hogy rendben tartsa a ciklusomat és hogy Augusztusban biztosra menjünk. Ami a pihenést illeti szerintem felesleges. Amúgy meg ezt neked kell érezni. Ha úgy érzed bírod, akkor inkább kapcsolódj be az élet körforgásába. Én azon a véleményen vagyok hogy ez nem betegség, és műteni sem kellet tehát megy minden tovább a maga útján (sajnos). Hát ez van. Izgulok hogy megjöjjön minél hamarabb és hogy megnyíljon újra az út a megszületendő gyermeketek előtt. Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok Csajok!Kép

Nincs jó hírem! Megjelent a tejeskávé a papíron(bocs)-ilyen progival!Kép. Tehát kb. holnap meg is jönKép
Kicsit szar most, mert megint nem látom a végét, de hátha egyszer eljön az én időm is!

BZsuzska!Kép

Hanyadik ciklusnapon vagy? A táblicsku miatt kérdezem!Kép

Babóca!Kép

Én most nemrég használtam a Bioparox-ot, direkt azért ajánlották, mert azt lehet használni terhesség idején is, ill. gyerekeknek is lehet adni! A tájékoztatója is írja, hogy használható terhesség idején is!
Nagyon jó, a torokra, ill. az orrba lehet fújni, nekem két nap alatt elmúlasztotta a több hete tartó köhögést és torokfájást, és még az orromat is kidugította!

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

BabócaKép
A reflux még korai lenne 12 hetes terhesen. Előrehaladott terhességi korban fordul elő, amikor a méh nyomja a gyomrot, és a szerveket. Szerintem ez valami vírus a gégéden. Nem tudnak onnan kenetet venni, és kitenyészteni, hogy mi a kórokozó ?

DodoKép
Ez a progi dolog érdekes ám. Valamennyi önálló progi termelés szükséges, hogy a nyh-át előkészítse a babó befogadására. Ezt egyszer megkérdeztem a dokimtól. Ezért jó az ov. után már kezdeni az utrot. De, ha egészséges a magzat, akkor megugrik a progi, és a biztonság kedvéért szedetik az utrot, ami nem segít, ha nem egészséges a magzat. Az az érzésem, hogy ez még nem tiszta az orvosok számára sem, de ártani nem árt az ember vele, így szerintem jó ha szedi az ember.Egyébként amikor LeoneKép babás lett, akkor nem szedte, csak miután kiderült, hogy babás. Dehát Ő gyógyszerek nélkül is működött.KépKép

ZitusKép
Nagyon sajnálomKépKép De új ciklus, új remények!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?