Hát sziasztok!
Én is itt! Jelentem Szerencsehozó Kata is fórumozik!
Melánia!
Bodzinak igaza volt! Már össze szedtem magam, és 3 hónap múlva meg még jobb formában leszek és akkor tuti összejön! Most már csak nekem kéne találni valakit aki szerencsét hoz!
Bodzi!
Nem csodálom, hogy Eszti 3x alszik! Én is tudtam volna ma aludni! Ez a lüke idő! Teljesen kész vagyok én is! Akkor nem csodálom, hogy Eszti is "ki van"!

Moncsigával ha beszélsz Üzenem neki, hogy Tudni kell, hogy Neki is szerencsét hoztam, úgyhogy úgy készüljön, hogy nemsokára babaruhát és bababútorokat kell nézegetnie!

:):):) Sok-sok puszát küldök Neki. És persze Egyetlen Esztimnek is!
Szimbáné!
Éppen ma jutott eszembe, hogy Mi igazán összefuthatnánk az Intézetben, és akkor nektek is Borítékolva a Szerencse! Mit szólsz? Nekem sajnos most úgy alakult, hogy jövő 7en megyek UH napokon! Ti nem akartok jönni?!!

:):):D
Ritu!
Üdv köztünk! Remélem hamar megszokod a fórumunkat, és jössz te is gyakran, hogy tudjunk rólad is "mindent"!
Pénteken esetleg reggel nem jön valaki Apánkhoz? Azt tudjátok, hogy jövő 7en hétfő, kedd és szerda nem lesz? Megy valami konferenciára, tegnap mondta! Vass - Doki veszi át a helyét erre a 3 napra!
Jövök még ám, csak lehet elmegyek futok egyet, mert 7 körül varrónőhöz kell mennem! Vettem egy gatyót, ami persze szokás szerint hosszú! Le kell vágatnom!
Puszi Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ercsikati 2009.06.23 17:15-kor.