A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nem alvósokat sajnálom. Én úgy érzem, annyit, de annyit tudnék aludni. Hajjaj. :oops:

Depiseknek kitartást!!Tudom könnyű ezt mondani.

banokla

Na laptető. :oops: :oops: Még valaki azt gondolja, milyen lusta vagyok. :oops: :oops: :lol:

Hiányoltatok, és tessék tele írtam az oldalt. :oops: :oops: :oops:

Most már eldugulok. Csendes szemlélő üzemmódba váltok. :lol: :wink:

banokla

Sziasztok!

Kukli hogy csinálod hogy fél 10-kor már alszol? :shock: Nekem ez valahogy nem megy, sokszor fél 10 mire el tudok menni fürödni, pedig mostanában rám is rám férne az alvás, reggel olyan kóma vagyok :?
Kata nem semmi az új ágyában ahogy vándorol. :D Nimród egyenlőre még csak az előre kúszást gyakorolja hason. :D

Erpé tök jó hogy jól telt a balcsis hétvége. Áruld el melyik ez a boglári szállás nagyon jól hangzik a fedett terasz és a medence :wink: Balatonlellére akarunk menni nyaralni, de még nem foglaltunk semmit :? mert egyenlőre nem tudjuk az időpontot, de ha így haladunk akkor nem lesz hely :( úgyhogy akár még Balatonboglár is szóba jöhet, max. kocsival megyünk a strandra.

Csibb nem a Hotel Soprtonba mentek, mi is nézegettük meg filóztam rajta. Szeretem Sopront és nagyon szép a környék. Csak azért nem akarunk inkább hotelba menni, mert szerintem nem tudnánk megreggelezni meg vacsizni nyugodtan a három gyerekkel :? pedig jó lenne ha nem nekem kellene kaját csinálnom legalább nyaraláskor. Az olyan szálloda meg kevés van ahol már reggel van játszószoba ahova bevihetem a gyerkőcöt és persze figyelnek rá, amíg mi befejezzük a reggelit, este meg a vacsit.

Kukli nálunk sem bírnak magukkal a gyerekek, nem tudunk sehova menni mert egyfolytában esik :evil: :evil: Én tegnap akadtam ki egy kicsit a sok hisztin :oops: aztán gyors hívtam anyósomat, mielőtt megőrülnék, még szerencse hogy 5 perc múlva már itt is volt. Azért van előnye is hogy közel van :D
Hova mentek nyaralni? Irigyellek hogy csapatostul mentek, tavaly én is úgy terveztem, hívtam is tesómékat, de ők nem akartak balcsira :? egyik barátunk meg szintén valahova máshova akart :? Pedig szerintem a balcsi is tökéletes, legalábbis a gyereknek mindegy hol vagyunk amíg ilyen kicsik.

Banokla jó befőzéseket :wink: akkor te sem unatkozol.
Én is kimagoztam tegnap még egy adag meggyet úgyhogy megyek is eltenni.
Ja és anyukám kezét megint meg kell műteni :( , az egyik oldalon nem jól forrt össze a csont vagy mi :roll: és oda is kell berakni fémet. Szegény nagyon el van keseredve, pont felrakták neki a könnyített gipszet tegnap miután megröntgenezték és látták hogy nem jó valami, csak azt tudnám miért nem fordítva csinálták, kiváncsi vagyok hogy most újra ki kell-e fizetni a könnyített gipszet miután most 10 perc után le is kapták róla :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Gyorsan dobok egy képet két Tündérről (Erpé Katája és az én Lilim) :)
Legközelebb a fiúkról is csinálunk majd közös képet :)

Kép Az első barátkozás :)

Kép

Kép
gabka77

Hú de husik együtt a csajok! Irigy vagyok! :twisted:
Vica nekem ahogy elalszik Boti szinte zuttyanok is. Nem sok időm van apára. :oops: Fürdeni pl. most fürödtem, hogy alszanak. Reggel port töröltünk Botival, főztünk, gyurmáztunk, egész jól elment eddig a nap. Igaz Kata ma jól alszik. 8) Sajnálom anyukádat. Reméljük ez az utccsó műtét mostanában, és szárnyalni fog a gyógyulása. :)
Nyaralás: mi mindig csapattal megyünk. 2 csapat, 2 hely. Páratlan év Szentbékálla gimis barátokkal (most 4 család, 5 gyerek + 2 facér fiú), páros év Balatonszabadi Sóstó régi barátokkal, ott csak egy család van,a többiek szabadúszók. Ha nem tesznek vmit az ügy érdekében, jövőre is Szentbékálla lesz a cél, a sok gyerekkel. :lol: Utána augusztusban bnőmékkel megyünk 4 napot, és ősszel kicsit 4-esben is. Vica ha nem jön össze Lelle, ajánlom Sóstót. :wink: Sztem ott még van hely.
Banolka írjál csak. Van mit pótolnod. :wink:
Papillon a nagy pisiket én ismérem. Boti rekordja 450 g. Ez 2 éves korra értendő. Ma ült a wc-n 10 percet, kijelentette nem elsz pisi, leszállt, és akkorát csurrantott a plüss papucsomra mielőtt felöltöztettem, hogy csak na. Annyit hallottam, jogy JUJUJUJ. :lol:
Erpé sajnálom, hogy benézted a naptárat. Azért reméljük nincs gond, és augusztusig ráér a dolog. Túrógombócot átdobnál párat lécci? Mi ma borsófőzit ettünk sült májjal. Fincsi lett.
Bakker Gabka, a gyerekek már most nagyon hasonlítanak egymásra! :) Irtó cukik! Annyira édesen vigyorognak egymásra! Jó utat! :P
Nem tom meséltem e, nekem a kocsiban Boti szórakoztatja Katát. Vmi iszonyat mikor együtt kacagnak. Boti vagy énekel, vagy Katázik. Asszem nem panaszkodhatom. :roll: :)
Többiek! A képeket nem csak Gabkától kértem. :wink:
Ébredezünk (hapcizva)…
Jah és bedühödtem nincs vevő, így elképzelem az életünket itt helyben, ehhez pedig kell egy mosogatógép (amit elvileg utólag kapok szülinapra) :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

OKÉ vettem, én ma már nem teszek fel több képet :)

Egyébként Levi is szórakoztatja Lilit és ha sirdogálás van, akkor magyaráz neki, hogy "mindá odaéjünk és kapsz inni" :)
A kezét pedig szinte mindig fogja :)
Lili meg vigyorog a bátyára :)

Ma nem hajlandó a fruska aludni, 3x20 percet sikerült eddig, pedig ennél azért lényegesen többet szokott. Nem is haladok a dolgaimmal, úgy ahogy terveztem :(
gabka77

hoztam én is pár képet..
Kép Kép Kép Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nagyon édesek a lányok! :D
Kukli köszi a tippet, megnézem. Voltunk egyszer már Siófokon nyaralni, tetszett úgyhogy meggondoljuk.
Eltettem a meggybefőttet 8) Pedig Nimród pont akkor ébredt fel mikor nekiálltam, de aztán visszaaludt, és még mindig alszik mind a három :D
Ja és nálunk is túrógombóc volt az ebéd, illetve csak én ettem belőle egyenlőre, mert anyósom küldött főzeléket és csodák csodájára Bulcsú megette :D :D Ilyen szerintem több mint fél éve nem történt hogy főzeléket evett. Úgy látszik használ a Béres csepp, vagy az hogy Panna itthon van és látja hogy ő is megeszi.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Én is teszek képet, bár látom, Gabka már tett egyet Liliről és Katáról :)

Ez pedig Samu és Kata tegnap
Kép

Most csak ennyi voltam, sietek.
Kukli, az oldalfekvős fotók másik gépen vannak, de egyszer azok is jönnek :)
Papillon, Banokla, jó h jelentkeztetek.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Mi is gyümi elrakásba kezdünk a hétvégén. Meggy, ribizli, málna, meg az egres, ha jó lesz.
Voltunk ma Lilivel hasi uh., szerencsére semmi gond nincs vele. Anyós meg ma volt pet ct-n, remélem nála se találnak semmit.

Gabka: én is azt a pillanatot lesem, mikor találja meg Eszti az ujját:)

megyek, mert bepisilek:D

Kép

Kép
pgyöngyi

erpé: ééééédesssss

Kép

Kép
pgyöngyi

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

erpé:samu milyen szép nagyfiú!!!!!!!!!!
mi öklöt szopizunk, rágunk, jönnek a fogak..a dentinox gél jó, de csak napi 3szor lehet, mert lidokainos. kipróbáltam magamon, mint ahogy az orrszívó porszívót is anno :D kicsit zsibbaszt tényleg.
moncsi:cukik vagytok, látszik, mennyire szereted liviát:)
tesós képeket kérünk még
ui.:egyik bnőm 9 hós kislánya mellett esett teherbe.megjött a mensije/a baba 8 hós korában először/, köv. hónapban meg már nem :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

szavaztam:)

Kép

Kép
pgyöngyi

Helló!
Kata alszik, Boti pancsizik. :wink:
Visszajött a tejem. Talán Kata nagy alvásainak köszönhető, talán hogy Boti állandóan hozza a homeós golyócskákat és azzal kínál, mert megtanulta, hogy attól lesz a tej. :lol: Én mindig elfelejtem bevenni. :roll:
Vica nekem kedvenc helyem a Balcsin. Nem mély a víz, közel van Siófok, de helyben is sok a progi. Jó időben, rossz időben is ok a hely. A tulajokat szívből ajánlom. Kiadó ház, több apartman, a kertben homokozó, hinta…. És olcsó. Ennyi jut eszembe. 8) Örülök, hogy Bulcsú újra eszik. Nekem is újra repetázik a gyerek 2 napja (de fura, nem szoktam gyereknek hívni).
Erpé de cuiki Samuék! Kata hogy vigyorog. Mintha direkt a gépbe tenné! Rettentő aranyosak! Remélem nemsoká letöltöd a másik gépet is. :wink:
Nekem ha Katus gépet lát, kikerekedett szemmel lesi. :?
Gabka, tudod hogy nem úgy értettem. Várjuk a fotókat továbbra is. Édes lehet Levi ahogy vigasztal. "Kapsz inni!" :lol: Nálunk mindig tejet ígér.
Livi nyelves képe is nagyon jó. Nagyon aranyosak vagytok Moncsi. :) A hozzátáplálásra nem válaszoltál. Jól emlékszem, hogy ti elkezdtétek már, ugye?
Bea? Hol vagy? Nem depizni vhol! Maja bébi képeinek is van itt hely!
Gyöngyi anyósról jó hír? Be ne pisilj miattunk! :lol:
Menek, lassan jön az estimese! Jut eszembe, Bartos Erika verses könyvét ismeritek? Nagyon jó. És most meg is zenésítette vmi együttes. Tud vki vmit erről? Érdemes megvenni?
Szép éjszakákat! És nem kukkolni, hanem írni csajok!!!!!!!
:wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én is szavaztam :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok

én is vagyok csak pörögnek az események. babó minden nap új arcokkal találkozik, utazunk, rokonozunk, az idő minket nem zavar :D pesten jövő héten járok majd valamikor, a csütörtök az tuti mert apát viszem a reptérre, de előtte is szerintem valamikor. kinek melyik nap lenne jó egy talihoz?
mi is forgunk meg ujjat is szopunk már.. meg megfogja a két kezem és kirugja magát és feláll :shock: és akár 1 percig is tartja magát... és élvezi.... :lol: én is élvezem amikor épp nem telehólyaggal vagyok és a hasamon gyakorolja :lol:

képek vannak, de erre a gépre még nem pakoltam fel (anya gépéről írok ezen van net). amint feltettem rakok fel én is.

szép estét, bocsi hogy most csak ennyi voltam

KépKép
KépKép
adryn

jaj kukli bocsi elfelejtettem... sajnos tejem már szinte egyáltalán nincsen, akármit csinálok...
legtöbbször tápszert kap, de napi 1 szer eszik bébi tejpépet, meg egyszer bébikaját.

köszike a szavazatokat :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Papillon!
Most kaptam tippet, hogy egy polifómot félbevágni és pont jó a kiságy két oldalára :wink: Lara is folyton kidugdossa a lábait, aztán beragad a sonka :lol:
Ez a polifómos megoldás sztem tökjó ötlet,és költségkímélő :wink:

Kép
Kép
zazzy

hello!

Fotók nagyon jók! Na. majd én is...

fejlődés: nálunk is nagyon eltér eddig a két csaj, Luca nagyon hamar csinált mindent, kivéve a járást, azt 16 hósan!!!, viszont 12 hósan már tök egyedül evett villával is, balkézzel!, 15 hónaposan meg egy csomó szava volt már.
Hanna a héten lesz négy hónapos, sokat dumál, sokkal mosolygósabb Lucánál, tömi a kezét a szájába és patakokban folyik a nyála. Néha nyúl egy-egy játékért, aztán meglátja a kezét, és gyorsan betömi a szájába. 8) Nem forog, viszont ha a combomhoz ér a lába, megáll és rugózik. :roll:

Vica
Hotel Kolping, Alsópáhok, itt nem gond, ha a ygerkőc az asztal alatt kúszik, sőt, vigyáznak rájuk, amig ti esztek, csak nagyon megkérik az árát.

Bea
sajnálom a bébikompos sztorit. Én nemrégiben vettem a vaterán egy kék pörgős szoknyát Lucának. Az eladó csak azt felejtette el közölni, hogy fog. :shock: egy mosógépnyi ruhánk látta a kárát. Viszont velem meg jól járt vki, mert eladtam férjem engedélyével a nagyijától örökölt porcelán étkészletet, mint utólag kiderült sz...-ért h...-ért. :oops:

csibb
Le a kalappal Fanni előtt!!! Luca is szopja az ujját és elmúlt négy. Sok mindennel próbálkoztam már, eddig nem igazán jött be semmi. Legutóbb mondtam neki, hogy kiálló fogai lesznek és csúfolni fogják, mire lazán csak annyit válaszolt, hogy akkor majd azokkal nem fog barátkozni. :roll: Most hallottam vmi krémről, próbálom beszerezni, hátha azzal sikerülni fog.

erpé
Hová mentetek volna kardiológiára? Mi Heim Pba megyünk a csajokkal júliusban, de tudok egy másik teszámot is itt a 18. kerben, ha gondolod.

kuklika
Hanna is nagyon keveset alszik napközben! 8) 2-3xfél v. egy órát. Nagyon ritkán kettőt. Én is a sok hurcolásnak tudom be. Anno mindig Lucához igazítottam a progikat, most viszont Lucához hannát. Össze-vissza jövünk megyünk, néha úgy sajnálom.

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq
akkor ajánlom a Nemo-t!!! :lol: Fanninak nagyon bejött Undi!!! :wink:
na és persze az a fél éves akna-munka, amit folytattunk az ujjszopás ellen. de a fogszabályzó volt a leghatásosabb. részleteztük, hogy az egy drót, amit ráragasztanak a fogára, és mindig kicsit meghúzzák, hogy visszahúzzák a fogait a helyére, és milyen kényelmetlen, stb... és akkor jött Undi a fogszabályzójával!!!

a soproni szálloda a hotel fagus!

Gabka
gyönyörűek a gyerkőcök!!! és a két csaj együtt is tündéri!!! :D

én is mindjárt letöltöm a képeket...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép saját termékek

Kép Luca gondoskodik

marq
Kép
Kép
marqueza

Kép már unokám is van

marq
Kép
Kép
marqueza

csibb
fogszabi részletezése még nem volt. Kipróbálom, hátha...Köszi a tippet!

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq
de szépek vagytok!!!
ja, én is nagymama vagyok már! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép

Kép

Kép

itt az én kis kopaszodó nagypapim... :lol: szerintetek le lehet már vágni a hajukat?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb
nagyon helyes Máté! Sztem már lehet vágni a hajukat. Hannának nem kell, hullik. :wink:

marq
Kép
Kép
marqueza

buli volt nálunk még csütörtökön:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Marq
nekünk is hullik, de hátul megmarad, meg oldalt, és elég viccesen néz így ki... lehet, letolom neki a maradékot... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb
jó kis buli, most az esőben lehetne fürödni :?
látom, nálatok is legyező alakban fordul a lépcső. Fanni nem esett még le róla?

kuklika
asszem te kérdezted Bartos Erika verseskönyvét. Mintha tavaly azt vettük volna ki a könyvtárból. Zsákbamacska talán a címe. Felejthető. Szokásos annapetigergő grafikával, és olyan versekkel, amilyeneket egy kis anyagi motiváció hatására akárki írhatna. A valódi költészettől, mondjuk mint Weöres Sándor vagy gazdag Erzsi fényévekre van. Bartos E. egy szerencsés nő, aki átlagos írás és rajzkészséggel gennyesre keresi magát rajtunk. :roll:

marq
Kép
Kép
marqueza

hű, micsoda fotók :shock:
Én nem hoztam 8)

csibb: vigyázz, tényleg nehogy szüksége legyen később Fanninak fogszabályzóra (manapság egyre gyakoribb), akkor hogy neveled ki belőle Undit?
Máté szemhéja is piros? Döméé is szokott, hol előjön, hol eltűnik. Ez vajon mitől van?
Ugyanígy, a tarkóján lévő piros folt, a védőnő azt mondta, a méhszájam nyoma, és hónapok, mire elmúlik. Azóta volt már, aki lehülyézett, mert állítólag császárosoknak is van ilyen tarkófoltjuk, semmi köze a méhszájhoz. Nahát :shock:

Én ma majdnem délig aludtam a fiam engedelmével (jelnyelv ugrott a rossz idő miatt :? ), aztán meg turbó módon takarítottam 4 órát, majd bolt, majd főzés... Úgyhogy most kivagyok :oops: :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Kukli, te szoktad kezdeni a napot :)

Marq, te miért viszed mindkét csajt kardiológiára? Egyébként nagyon köszi a felajánlást, elküldenéd a telefonszámokat? (Heim Pál kardiológia nekünk közelebb van...) Tegnap nem értem el a dokit, ma újra megpróbálom. Ő egyébként ráírja a beutalóra a konkrét intézmény nevét, gondoltam, segítek neki.
És alapvetően egyetértek veled B.E. megítélésében, a verseskötete felejthető (mármint a versek színvonala). Tavaly én is megvettem. Katka simán írt ilyen verset a gyerekeknek rendezett akadályversenyen... Szerintem egy dologban viszont hiánypótló B.E.: a választott-feldolgozott témái nagyon a mi és a gyerekeink mindennapjairól szólnak, és nagyon könnyen utat találnak a gyerekekhez. Én még nem találkoztam más költővel-meseíróval, akinek szinte minden meséje (pláne egy kötetben, töményen) ennyire a mai életünkről, történeteinkről szólna... Szóval a témaválasztásban kitünő, annak kibontásában - igazad van - tök átlagos.

Nemlajos, bár nem tőlem kérdezted: a csecsemők szemhéján és a tarkóján (gyakran homlokon, fejbőrön) levő piros folt az ugyanaz a jelenség, a köznyelv "gólyacsípésnek" nevezi. Pici értágulat, érhálózat a bőrben, ami az újszülöttek egy részénél megvan. Magától elmúlik, ártalmatlan. Ld pl itt: https://www.babanet.hu/szak/gy186.php
Katának is van a tarkóján és a fejbőrén is (azaz kettő darab), Samunak egyáltalán nem volt. Baromságot mondott a védőnőd, pedig ezt neki aztán tudnia kellene...

Banokla, felőlem játszatunk egymást jobban megismerős játékot. De akkor állj elő a jó példával! :) Mikre gondoltál (kedvenc mesekönyv, zene, weboldal? illetve ki-nem-állhatom ennivalók? stb)

No, ébredezik a család, megyek.

erpé

Jó reggelt

gyors leszek, megyünk szurira

Erpé: nálunk most a nagy favorit Marék Veronika Boribon könyvei. Lili imádja a maga kis egyszerűségével. És én is szeretem

kukli: elvesztem a szó dömpingben... hol van az az üdülő a Balcsin? Családosokkal terveznénk hosszú hétvégét.

megyek is

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt!

Minnyá indulok a fodrászhoz, de jöttem dicsekedni :)

Az én pici fiam, aki nappal még bepisil, éjjel pelus nélkül aludt :) Több mint egy hete mindig száraz a pelus reggelre, ezért este "elfelejtettünk" pelust adni rá :) És ennek tetejébe reggel fél 7ig aludt és nem mászott át közénk, ami szintén egy heti állandó visszcipelésnek köszönhető :)
A pici drága lánykám is csak fél 6kor kért elöször enni :)
Egész kipihent vagyok :)

Gólyacsipés: Levinek is volt egy nagy piros folt a tarkóján és kb egy éves kora körülre eltünt. Lilinek egy pici van a feje búbján és egy nagy a bal lábfején, a nagy-lábujja a közepe.

Csibb: nagyon ügyesek vagytok a leszokással és szépek a gyerköcök.
Minden gyerköc cép, nem tudok mindenkit felsorolni, bocsi.
Liviára én is szavaztam :)

na futok

Kép

Kép
gabka77

Vica, kérdezted a boglári apartmant, mi itt voltunk: http://www.balatonboglarapartman.hu/ - az 'A' apartmant foglaltuk. Ez egy éjszakára (lealkudva, cakkundpakk) 20ezer HUF volt - van ennél olcsóbb is, de végülis ebben tényleg elfér bőven 8 felnőtt is, úgy már egy főre nem rossz.
A többi apartman olcsóbb és kisebb is valamivel, de a honlapon ez kiderül. A tulajdonos imádja a kisgyerekeket, és a strand nagyon közel van. Sajnos nincs a kertben játszóalkalmatosság (pl. homokozó, mászó), de van grillező.
Ja, és még ezen a honlapon van egy rakat szállás:
http://www.zimmerinfo.hu/balaton/ - mi egyébként itt találtuk a mienket is :)

Marq, Csibb, nagyon jók a fotók!!!

Gyöngyi, Boribon könyvek nálunk is bejönnek Samunak :) Egyébként a Bartos Erika könyvek is (kettő van meg, plusz a verses).

Gabka, gratulálok Levinek az éjszakai pisimentességhez! Nagyon ügyes! Jól nyomjátok: a te fiad előbb lesz éjjelre szobatiszta, mint nappalra! :D :D
Csibb, Fanni hogy áll az éjjeli szobatisztasággal? Azóta is minden OK?
No, megyek főzni. Most jöttem meg piacról.

erpé

Én is vagyok, de leginkább csak kukkoló formában. Ez az idő kezd egy kicsit uncsi lenni. Tök nyomott vagyok. Már bevezettem a délutáni alvást Mátéval, mert fáradt vagyok. Amúgy jó a kedvem, de már jöhetne vissza a jóidő. Ma jönnek a tesóim, csajos napot tartunk. Meg persze Máté is ott lesz, mert a cicit nem tudom itthon hagyni.
Szombaton délután költözünk ki a Balcsira, és szeptemberig ott leszünk. Remélem jó nyár lesz.
Hoztam egy hétvégi fürcsis képet. Remélem még nem tettem fel :oops:

Kép

Kép

Kép
rszg

Ja és Nemlajos, Neked akartam még írni, hogy múltkor írtunk az együtt fürdésről. Azóta mi már Mátéval többször is fürödtünk együtt és tök élvezi.

Kép

Kép
rszg

Zazzy: már késő :? vettünk az ikeába 2500-ért körbeérős ágyrácsvédőt :lol: de azé köszi

Gólyacsípés: a császáros unokaöcsémnek is van a tarkóján jó sok :roll:

na mek, mosok ezerrel, pakolás, stb, hétfőn lépünk nyaralni. Tapasztaltak megosztanák velünk,h mi kell egy csecsemőnek nyaraláshoz? ÉS kicsi a kocsi, nem tom,h fogunk beférni. KÁD, Ágy, játszószőnyeg, pelenkázó, stb... :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, kádat nehogy vigyél!
Brutál nagy helyet foglal, és ha olyan helyre mentek, ahol van nagykád vagy nagyobb mosdó a fürdőben, akkor abban meg tudod fürdetni. Nagykádban akár együtt is tudtok fürdeni. (ld Rszg-t)
Egy ennyi idős csecsemőnek egyébként az is megfelel, ha esténként melegvizes textilpelenkával alaposan áttörölgeted.
Egyébként mi Samunál azt csináltuk, hogy vettünk nagy műanyag dobozt, amibe tök jól lehetett a kocsi csomagtartójába pakolni, és egyúttal az szolgált kádként is. Pl. IKEAban biztos találsz erre a célra megfelelőt.
Játszószőnyeget sem vittem sehova, ahova nyaralni mentünk. Vastag pléd több rétegben megfelel.
Lépek Samuért.
É

erpé

Köszi, erpé, de ahova münk, nagyi nyaralója, ott egy kis lyuk van, ami a klotyó is és külön zuhanyzó sincs, hanem a pvc-n, a wc előtt lehet letusolni. A kádba is lehet pakolni, arra gondoltam, hát, nem tom. Állványt nem viszek, az ebédlő asztalon fürdetünk. Viszont kipróbáltuk az utazóágyat és IMÁDJA!!! Úgy örülök, kicsit para vót.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!
Ma elaludtam fél 8-ig én is. Ritka pillanat, Erpé nem sokszor adom át az ébresztő lehetősségét valóban. Ez a szállás nagyon jónak tűnik! Lehet kipróbáljuk egyszer. Tényleg nem drága. Mit főzöl?
Rszg nagyon husin pancsizik Máté. Reméljük azért onnan is fogsz jelentkezni. Könnyű költözést! :)
Zsákbamacska könyv nekünk bejött. Boti szereti még az egyszerű dolgokat egyszerű rajzokkal. :roll:
Levinek nagy gratula! Nappalra biztos akkor még ennél is könnyebben fog menni. Kérünk „fodrásztól hazaértem” képet.
Nem is tudtam, hogy van akinek nincs gólyacsípése. Akkor őt mi hozta? :lol:
Ki az az Undi és mit csinál? Nézzek mesét? Marq régen leszoktatáshoz egy kis algopyrines vizet használtak. Azzal bekened, és olyan rossz ízű, hogy kikapja az ujját. Sztem túl sokat emiatt nem éri meg költeni. Igaz vmi mást rosszízű kéne, nem gyógyszer. Ecet, citromlé? Csak elgondolkoztam. Én nem tom tenném e. :roll:
Csibb jó kis buli lehetett. Édesek a medencében. Ikeás edények látom nálatok is játszanak. Mi Botinak 7 hósan vágtunk először hajat, géppel. Addig én kutacs miatt nem mertem vmiért.
Marq gyönyörűek vagytok! Mennyire csajos Hanna arca! Nagyon szép kislány! :)
Moncsi s bejönnek a kaják? Édesek mikor először nyammognak.
:lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

erpé, köszi az infót :D
Most már ugye látjátok, miért fogadom fenntartással az orvos/védőnőm tanácsait...?

ööö... már nem tudom, mit akartam...
kezdek picit lekattanni a netről (na nem nagyon), úgyhogy ha nem vagyok, ne keressetek, de azért minden nap benézek :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ezt kreáltam. Ötleteket, adatokat szívesen veszek. :wink:
Kép
Vhogy majd igyekszem nagyobbra venni. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

ÜGYI VAGY! KÖSZÖNJÜK!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos, és ez mit jelent? mennyi idő után hiányoljunk?
És miért kattansz le a netről?
É
erpé

vörös folt:nándinak a homlokán van egy olyan, mint a paciknak a csillag a homlokukon,és a tarkóján is nagy vöri folt, de azt apjától örökölte-csap apunak elfedi a haja.a doki a homlooosra azt mondta:tűzfolt, és nem fog elmúlni. de sztem meg elfog:)
jajj, kukli, meghatódtam, h én is rajt vok a táblin:) majd küldök adatokat, gondolom priviben sztnéd.
nani még nem forog. de ez olyan lesz, h már mindenki írta, h kitámaszt a babója, én meg aggódtam, aztán 2 hét múlva kinyomta magát:)szóval ezek szerint 2 hét múlva mi is forgunk :lol:
mivel lehet kezdeni a hozzátápit?barack v répa?még nem akarom, csak majd kóstoltatni esetleg :wink:
ja, és rájöttem, ha egész nap babakocsival mászkálok-50 perc ide a város-az nem tesz jót a tejcimnek, nagyon nem.szóval lehet ha intéznivaló van, kenguruzok-eddig sose használtam-nándigerinc miatt. hordozokendőtől idegenkedem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi várjuk az adatot. Miért nincs tejed a babakocsitól? Bocsi nem értem. :oops:
Nemlajos azért nem eltűnni. :wink:
Egy kis reggeli:
Kép
Kép
Tesós (na ilyen fejet vág Kata ha fényképező kerül elé :lol: )
kuklika
Budapest VIII. kerület

bocsi :lol: nem a babakocsitól, hanem ha reggel8-9től du 4ig úton vagyok, és gyalogolok, ügyeket intézek...
nem vok ennyire értelmetlen, csak ha nándi tekeredik a karomban, és sírdogál,oszlik a figyelmem :D

pulcsi

Én is megvagyok, nem vesztem el. Úgy látom felkavartam itt a kedélyeket a teszvesszel :lol: :lol: van azért nekem is pozitív tapasztalatom, pl nemrég nyertem egy nagy cicafejű játszószőnyeget 1700-ért :o :P

Kuklika ismét köszi az érdeklődést, tényleg nagyon rohan az idő, sok az intézni való, tegnap voltunk a Papnál Péntek helyett, átették, készülünk a Vasárnapi keresztelőre, nem kicsi a család, már ma elkezdtünk sütni. Izgulok, mert én mondom az anyák imáját, vagy 6 -7 sor gépelve, nem lenne jó lebőgni, az egész család meg a gyülekezet előtt a templomban, plusz még öt keresztelős család előtt :lol:

Maja 3 hós: ( mai adatok) 5650 gr, 59 cm és fáj a lába az oltástól :x :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú Katának micsoda gyönyörű kék szeme van!

Pulcsi, Moncsi, már 4 hóban kezditek a hozzátáplálást? Ez a megszokott vagy csak valami miatt kell?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?