Sziasztok!
Hát nem ígérem, hogy mindenre tudok reagálni, amire akarok, de igyekszem.
Lucus: Zille csodaszép

Ó Milánnal akkor a napirend miatt is összeillenek. Milánnak igyekszem kialakítani, de a kis lüke nem mindig akar akkor aludni, amikor én szeretném... Na, meg sokszor császkálunk is, de akkor is a kajákat igyekszem fixálni... Ez persze a szopikra nem igaz. Ami tuti, hogy olyan fél 11 körül van tízórai gyümi, és én olyan fél 1-1-re tenném az ebédet, ami tápszer, na ez eléggé mozgó időpont... Délután alvás, aztán szokott lenni uzsi, ami szintén nem fíx még, én olyan fél 4-re tenném. Még kora este van kajcsi, aztán este 8 fürcsi aztán kaja, de öltözéskor már ordít...

Azt hiszem holnap én is iratok tejpépet, és az lesz a kora esti kaja, aztán fürcsi után már csak tápszer vagy cici. tervezem én aztán majd kiderül...
sziszi: Lilla tüneményes. Hogy itt minden baba gyönyörű

Engem amúgy érdekelne a kendő... Méterben milyen hosszú? Milánt mi is sűrűn visszük. Kéthetente nagyszülők vidéken, ott is alszik. Már megjárta Pécset két éjszakára, de nem zakkantotta meg. Igazából (én úgy gondolom), hogy egy gyerkőcnek tök mindegy hol van, csak anya és apa ott legyen (biztonság), kaja (komfort). Nagyikkal is elvan, de inkább én szüleimre szoktuk hagyni őt, lévén ők vannak közelebb, meg amúgy is, szerintem normális, hogy a saját szülőnket pereferáljuk, hiába bíznék meg adott esetben a másik oldallal is. Rájuk is hagytuk már, de szigorúan nem kaja időben, és tiszta pelussal
Eszter: Milán minden fürcsinél piszkálja magát
Krisz: grat a fogacskákhoz, és a szép méretekhez

Megnéztem a bébikajákat, mivel vettünk párat... Szóval Kecskeméti őszije, és az őszi-alma-rizs vmi-ben van cukor, sőt a Hipp sárgabarijában is

Milán amúgy tök jófej kölök, mert neki a Nestlé, ami a legdrágább nem jön be (még szorulást is okoz), de az Unilever, ami a legolcsóbb, azt imádja
Csöre: Saci is nagyon tetszik

A járgány is vagány

A régebbi képen, az a teraszatok? Tök jó a kő, meg a fal, meg a bútor is
Barti: grat Pötyinek

Nekem az él élesen az emlékeimben, amikor nagy vagányan azt mondtam anyunak dobja ki a cumim. Ő kivitte a szemetet, kezében a cumimmal. Visszajött én meg már megbántam, hogy milyen hülyeséget mondtam, és megkérdeztem, hogy kidobta-e, ő egy kicsit húzott, aztán odaadta

Akkor még nem értem meg a cumi elhagyására... Amúgy arra nem is emlékszem, hogy váltam meg tőle végleg
Írtad, hogy Ádival nehezen megy a kajálás, én a helyedben kipróbálnám, hogy a már ismert tápszert is kiköpi, ha kanállal adod?
Enikő: drukk a költözéshez, remélem mielőbb tudsz jönni
Moffli: férjeddel hogy álltok?
Kriszti: gart anyudnak. Hol dolgozik? Apás-babás kép csodás, kendő szuper
jandrea: jaj úgy élvezem én a strandot

csúcs az a kép
Katuska: napba lövés

Ha Máténak lenne ikre, lehet nem is lenne ilyen
peni: jajj, jobbulást!!! Képek?
Mágnes: sajnálom, Bencét szerintem megint a foga nyúzza, az új hely ennyire nem boríthatja meg szerintem. (Off: Elmoék már 900,- Ft-on állnak...)
bárányhimlő: hát apáról nem tudok nyilatkozni, de nekem elég durva volt... 7 évesen 3 hétig, és a gyerekdogi azt mondta ő ilyet a praxisában nem látott, mindenhol hólyagos kitüséses voltam, egy-kettő meg is maradt

Szóval mi majd benevezünk rá, ha itt lesz az ideje...
Rita: kiöntötte a tejet, húúú hát lehet első felindulásomban megfojtottam volna...
Erika: sajnálom az otthoniakat, de örülök, hogy rendeződtök. Zsófi lehet, amiatt kelt ilyen sűrűn, mert érezte a feszkót.
Manocskak: remélem haladsz a tanulással, de a dokihoz azért jusss el!!
Zitocs: azért remélem nem lesz birkózó Vioból
Hirtelen ennyi! Így is jó sok voltam...