Na, végre ideértem.
Viranka - nekünk is megy a boltban hisztizés, de csak és kizárólag a nagy bevásárlókocsik miatt

Egyedül kell neki tolnia, persze mindennek és mindenkinek nekitolja

Ha hozzáérünk, visít
Nálatok mi a baj?
De a múltkor a Corába mentünk. MIvel korábban ott a kis bevásárlókocsikkal befürödtünk, most bébitaxival próbálkoztunk, és nagyon bejött.
Egy fél órát ült benne, kormányozott... Nem is tudom, mikor shoppingoltam ilyen jót
Maggie - hogy van Bercó?
Pakoltok már?
Panndi - sikerült aludni?
Tünde -
Mennyit utaltál át?
Heni - hej-hej
Kiegyensúlyozott baba lehet Áron.
Irina - számokok
A földhöz csapkodás nálunk is menő

Bizonyos tárgyakat azért nem hagyok neki, de a többi esetében mindig nagy a vigasság egy-egy csattanás után
A szoptatással kapcsolatban én azt olvastam, hogy 2-3 kiló pluszt szed fel a szervezet ilyenkor
Megtaláltalak a szegedi konfi programjában:)
Altatás - hát, én annyival próbálkoztam, hogy az altatás mostani pozíciójához igyekeztem Rugót hozzászoktatni. Pl. mikor visszaaltattam, vagy korábban, mikor letettem aludni. Vagy mikor már annyira fáradt volt, hogy nem bírt az ágyból sem elmászni, de azért mocorgott megállás nélkül. Aztán rögzült neki (gondolom), hogy a hozzám bújás és a mese az altatást jelenti.
Elég ügyes lett, kb. 4-5 napja egy mese alatt elalszik rajtam/mellettem fekve.
De az is lehet, hogy nem rajtam múlt, hanem pusztán eljött ennek is az ideje, és én csak rásegítettem egy kicsit.
Van egy pesti ismerősünk, ahol a kisgyermek autizmus tüneteit mutatta még régen. Elég hamar speciális fejlesztő csoportba került a kisfiú, és nagyon ügyesen szintre is hozták. Most öt éves, és magától, a számítógép segítségével a monitorról tanult meg olvasni magyarul valamennyire angolul is

Az írott betűket viszont nem ismeri
Az ácsok holnap jönnek csak cserepezni. Állítólag ki kell száradni a tetőleceknek, mert különben bepenészednek
Állásügyben történt egy megkeresés Db-ből, az egyik tanszéken van üresedés. Holnapra hívtak be beszélgetésre

Hát, nem tudom, mi lesz belőle. Majd meglátjuk.
Eddig az önéletrajzom frissítésével foglalatoskodtam.
Sír