A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Képzeljétek el reggel találtam a házunk elött egy kiskutyát. :lol: Olyan aranyos.Pár hetes lehet.Adtam neki tejcsit meg csináltam neki vackot ahol aludhat.
De nem tarthatom meg mert lakásba nem való.Jobb helyet érdemel!!! Most alszik mert kifárasztottam.

Kép
Kép
melánia

Melánia: Remélem, hogy látni fog majd valamit, de a hcg érték úgyis megmutatja, amit meg kell! Bár ő is azt mondta, hogy bármi lehet belőle. Felszívódhat, méhen kívüli is lehet és rendes terhesség is maradhat. Tovább bizakodunk! :)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee:semmi rosszra ne gondolj most!!! CSak jóra!!! OTT VAN ÉS JÓ HELYEN VAN ÉS MINDEN JÓL ALAKUL!!! Csak még bújkál egy kicsit. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.06.24 11:04-kor.

Kép
Kép
melánia

csomee
na itt vagyok, csak ez a dili gép ledobott
előszőr is HATALMAS GRATULA, tutira jó lesz minden,hidd el :wink:

Én pont úgy jártam, ahogy irtad, olyan "sokkot" :lol: kaptam reggel meglátván a 2 csikós tesztemet, hogy visszabújtam a párom mellé s nem is akartam ma kiszállni mellőle, de mennie kellett melózni, úgyhogy kb 9-ig tartott az idill :lol:
bocsi, hogy megvárakoztattalak :D

nagyon örülök neked, meg persze magamnak is, soha ez előtt még nem volt ilyen tuti tesztem,persze túlságosan nem élem bele magam, olyan vagyok, mint te :lol: , nem vagy te is oroszlán véletlenül? :wink:
Na mindegy, azt hittem ma már megnyugszom, de még jobban tele vagyok izgalommal, alig várom a holnapi vérvételt, mert ma nem mentem, aztán a jövő heti UH-t, stb., stb.,....

egyébként mindenkinek nagyon köszi a drukkokat
ercsikati
látod megy ez neked igy is, ez a "táv-szerencse-hozás", köszi
agnyesnek
is köszi a könyvet, tegnap azt olvasgattam, lehet benne valami :wink:

és egyébként mindenkinek miciona, emerenc., s. monika., albi., bodza., modrooka, melcsi., repcsi-mindenkinek köszönöm és azt kivánom, hogy minden legyen úgy ahogy ti akarjátok-magyarán: Válljon valóra az álmotok!!! :lol:

... na most, hogy elmondtam az Oscar dijjas beszédemet, megyek eszem egy kis husit :lol: :lol:
chilike1

chilike:épp azt akartam kérdezni,hogy vérvételen voltál-e? De ezt már megválaszoltad. :oops: Na tessék Rencsi2.

Kép
Kép
melánia

Chilike: Ha erős a teszted, a holnapi vv is nagyon jó lesz. Jövő hét szerdán pedig apánk megerősíti amit már ma is tudsz: hogy kismami vagy! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Akik már anyák azoktól kérdeznék valamit:Szóval kint voltam a játszótéren egy barátnőmmel és kislányával.A kislány leesett arcal lefelé a földre és anyukája felsíkitott amikor meglátta a lányát és szó szerint pár percre földbe gyökerezet a lába.Én is megijedtem de valahogy észnél voltam.
Vettem elő zsepit hogy a kicsinek megtöröljük az arcát stb.Úgy sírt.Aztán olyan rossz érzés fogott el,hogyí biztos hogy én jó anya leszek????
Ti gondoltatok arra mielött anyák lettetek? Vagy csak én dillemázok ezen? Biztos nem,.

Kép
Kép
melánia

Chilike:én is várom a képet a tesztről!

Kép
Kép
melánia

elküldtem a teszt képeket a babanet09@gmail.com-ra, ha valaki meg akarná nézni... :wink:
délután feltöltöm ide is a jó minőségű, szép felbontású képeket.
chilike1

Chilike:megnéztem.HATÁROZOTTAN POZITÍV!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

ritu:látom itt vagy! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia: Ez milliószor eszembe jutott nekem is, hogy jó anya leszek-e. De hidd el, ha oda kerüsz, hogy a kezedben tartod a saját gyerekedet, ösztönösen jönnek a dolgok és nem is gondolsz majd erre. (Legalábbis nálam így volt) Időm se volt azzal foglalkozni, hogy jól csinálom-e, mert mindig gyorsan kellett cselekedni.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

addig is várom a kommenteket... :wink:

csomee
hát azért az első csik erősebb, mint a második, de kifejezetten látszódik a második és mondom, szinte azonnal mutatta a teszt, megvártam az 5 percet, de már előbb mutatta, szóval remélem erősődni fog.
arról meg nem is beszélve, hogy azt irják a reggeli első vizeletből kell nézni, de én nem birtam ki egész éjjal pisi nélkül, negyed 4-kor voltam kint a mosdóban, de akkor még valahogy nem akartam megcsiálni, várni akartam még, lehet, hogy féltem :roll: , na mindegy, szóval fél 6 -kor csináltam, tehát kvázi kb.2 óra telt el a két pisilés között, azt irják ettől is lehet világosabb, hogy hig volt a vizelet., na mindegy, nem részletezem, úgyis csinálok holnap is, remélem csak erősebb lesz :lol:

melania
de én is szoktam gondolkozni, azon, hogy tudok majd jó anya lenni, de sztem sehogy. Ez mindenkinek egy új feladat, yilván becsúsznak hibák, amiket később majd úgy látsz, hogy nem úgy kellett volna csinálni, de pillanatnyilag mégis úgy érezted jónak.
Mi közösen neveljük a párom kamasz lányát, mindketten fiatalok vagyunk, párom 35 én 32, 19 -éves volt amikor jött a gyerek, szóval elég rugalmasak vagyunk, mégis borzasztóan nehéz a kamaszkor, sok mindent megbán az ember amit csinált vagy amit mondott, de ez ezzel jár, szokták mondani, hogy senki nem tökéletes.
Szóval azt meglátni, hogy ki mit csinál rosszul, sokkal könnyebb, mint azt, hogy kéne jól csinálni.
Ezt most nem a játszóteres sztoridra mondom, hanem magamból kiindulva, én is mindig azt látom, hogy na ezt igy vagy úgy biztos nem fogom csinálni. például: ha nem eszik a gyerek nem fogok neki édességet vagy valami car kaját adni, hogy ha azt megeszi mégis van valami a gyomrában-sok ilyet látok magam körül..., persze ezt mindig könnyű kigondolni, aztán majd meglátjuk, hogy csináljuk majd mi is élesben...
hamarosan meglátjuk :lol:
chilike1

Chilike: megnézte, és ez már most is Nagyon is pozitív! Itt minden rendben lesz! Örülhetsz! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jaj csomee-kám a Jó Isten hangja szóljon belőleg, visszaolvasok, megnézem a te kis tesztjeidet is...
utólérlek ám, ne fél.j... :lol: :lol: :lol:
chilike1

Az enyém nem volt ilyen erős, pláne nem a 13. napon. Úgyhogy ne is hasonlíst össze, nálad tutira lehet látni majd legalább 1 petezsákot, ha nem kettőt! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee:a te tesztjeid is nagyon rendbe vannak. :lol:

Kép
Kép
melánia

Az az igazság, hogy én egy picit kiábrándult vagyok. Most jön ki rajtam a sok feszültség. Jobb lett volna, ha apánktól megtudok valami okosabbat, mint amit már gondoltam. Útálom ezt a bizonytalanságot. Vagy legyen terhesség, vagy ne, de döljön már végre el!
Bocsi, csak úgy kiszaladt belőlem! :oops:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Azt a mindenit mennyit írtatok hétfő óta! Alig győzőm visszaolvasni!

Kitti: Elvileg jövő 7en kell megjönnie, akkor kell menni Apánkhoz, aztán majd megmondja, mi legyen. Ha köv. ciklus, akkor jó, ha csak szeptember, az is jó. Mondjuk, már tegnap mondta a főnök helyettes, hogy nem tudja, hogy fogok tuni elmenni majd állományba, annyira sok órája van mindenkinek. Ez egy kicsit szarul esett, de laszarom ( elnézést! ), nekem most a baba a legfontosabb. Az a szerencse, hogy a kollégák teljes mértékben támogatnak. Te jól vagy? Minden rendben?

Ritu: Üdv a csapatban!

Melánia: Hát, ahogy így olvasom miken mentél már te is keresztül, nem egyszerű. De az a jó, hogy mindig fel tudtál állni és folytatni. Én is még csak 27 vagyok, ezért nagyon bizakodom.

Csilike: De jó!!!!!!! Szupi!! Nagyon örülök, hogy pozítívat teszteltél! Mikor mész majd Dévaihoz?

Kata: Remélem, ez a próbálkozás lesz majd a nyerő, de gondolom, te is ebben reményedsz!

Csomee: De jó, hogy neked is sikerült! Péneteken már tuti látni fog ja Apánk a pici babót!

Rólam annyit,hogy fájdogál a pocim, meg ami nagyon-nagyon fáj, az a 2 mellbimbóm. Ilyen még nem volt! Annyira rossz, hogy a melltartót is nehezen tudom csak elviselni, annyira dörzsöli. Gondolom, ez a sok hormontól van. Hétfőn csináltam egy ovu tesztet, olyan közepes csík volt, de sajna nem volt itthon több és azóta nem voltam olyan helyen, ahol tudtam volna venni. Így nem tudom, hogy azárt volt közepes, mert már volt, vagy azért, mert most lesz. Azért próbálkozunk Apával :D , hátha!

Szimba: Igazából olyan 10 tüszőm volt a stimunál, a doki szerint nem a darabszámmal, hanem a méretükkel voltak gondok.

Zsu
uzsuzs

Chilike:persze,értem én.Nem is megszólni akartam én az anyukát,dehogy.Csak rossz volt látni ezt. :cry: Tudom hogy ez sokszor előfordul gyerekeknél.
Van két keresztfiam.Náluk már elég gyakorlott vagyok.A kicsi születése után anyukájuk kórházba került elég súlyos betegséggel.Így 2-3hónapig nélkülözni kellett az anyukáját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.06.24 11:37-kor.

Kép
Kép
melánia

nem baj, csomee, teljesen megértelek, igazad van, ez a várakozása legrosszabb, de ha arra gondolsz, hogy pár napja még amikor 29-es volt a hcg-teljesen el voltál keseredve és nem biztál benne, hogy sikerülhet, mostmeg felment, ha jól emlékszem 70-80 körül,szóval ez tutira jó hir, legalább van egy kis remény
arról meg nem is beszélve, hogy Kittivel is igy volt, ha jól emlékszem amit meséltél és nézd meg milyen jól végződőtt.
Tudod az ember nem gép nem parancsra és nem időre cselekszik, lehet, hogy tényleg később tapadt meg és pénteken már látszódni fog. tuti., ne aggódj
chilike1

Holé!

Csomee!+++++++nagyon szorítok! Tuti lesz meglásd...

Chilike! Jól megvárakoztattál! :lol: De annál nagyobb az öröm! Vigyázz magadra nagyon! Semmi heveskedés! :D

S.Mónika! köszi! :P

Melánia: Én is felteszem magamnak a kérdést, hogy jól fogom e csinálni. A férjemnek van az előző kapcsolatából gyermeke, sokat van nálunk és sokszor kétségeim vannak...hogy csináljam? Jó amit mondok? De anyukám mindig megnyugtat, minden rendben lesz, ahogy csomme is írja,kezünkbe fogjuk, és egyszerüen tesszük amit kell. Szerintem Te nagyon jól reagáltál, és remek édesanya leszel!

A Nők lapját nézzétek meg, ha gondoljátok, mert nagyon testhez álló cikkek vannak benne!
emerenc

csomee:én is megértelek természetesen.Nem jó ez a bizonytalanság.Én sem bírom.Még a beülti utáni időt is nehezen viselem.Mintha nem is én lennék olyankor.
De én BÍZOK ABBAN HOGY BABÁD VAN!!!
ÉS CHILIKÉNEK IS! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.06.24 11:42-kor.

Kép
Kép
melánia

Uzsu:hú de jó.Akkor nem én vagyok itt a legfiatalabb!
emerenc:te hol is tartasz??

Kép
Kép
melánia

melania
ja , nem is gondoltam, hogy meg akartad volna szólni az anyukákat, elvégre mi is lassan azok leszünk :lol:
tudom mire gondoltál, néha én is elképedek miket tudnak csinálni az anyukák, pl: a játszótéren, sebaj, majd mi megmutatjuk nekik, hogy kell ezt csinálni :wink:
amúgy, meg ha van 2 keresztfiad akkor már te is gyakorlott vagy... :lol:
uzsuzs
csak köv héten megyek a dokihoz, ez még csak olyan idő előtti engedélyezett teszt volt, mert én nagyon kiváncsi ember vagyok és ráadásul türelmetlen is, szóval tutira nem birtam volna ki jövő hétig :wink:
a cicim nekem is mindig igy van, nagyon érzékeny, nem is hordok melltartót-amikor csak lehet, szerencsére itthon vagyok, szóval megtehetem-annál rosszabb nincs mint amikor az utcán kéjelegnek a tekintetek a meltartó nélküli nőkön :lol: vagyis én utálom ezt, ezért én hordok melltartót, csak itthon nem.
Tutira rendben lesznek a tűszőid :wink:
chilike1

Tegnap aerobikoztam,és most olyan izomlázam van hogy csak na.
Pötyikém alszik továbbra is.Kiskutyust így neveztem el.Dalmata keverék lehet.

Kép
Kép
melánia

Lenne még valami...

Voltam a háziorvosomnál, hogy kitudna e írni táppénzre amikor kezdődik a hormon kezelés a végéig . kb 4 hétre.
Azt mondta, hogyha viszek neki szakorvosi igazolást. De lombikkal nem tud kiírni. Ti, hogy oldottátok meg? Én most szabin vagyok, mert éreztem, hogy pihennem kell és nagyon bíztam abban, hogy táppénzre mehetek. Lehet, hogy rosszul tettem.
emerenc

sziasztok!

chilike gratulálok! Már nem kell sokat várni az UH -ra,meglátod minden okés lesz! Olyan izgalmas!

csomee tessék picit örülni! ott van az a kistesó ,hidd el!

melania szia! Te aztán tuti jó anyuka leszel,ezen nincs mit aggódni! :D már eddig is mennyi mindent megtettél érte! És a keresztfiakon gyakorolni meg jó dolog- nekem is van részem benne.
Mi lesz a kutyussal? Párod mit fog szólni?
ritu75

emerenc:engem kiírtak mással.Valami mást kell beírjon a gépbe a doki.

Kép
Kép
melánia

Annyit írtok közben, hogy csak kapkodom a fejem! :D

Melánia: Ha minden jól megy júliusban kezdem az első lombikot.
emerenc

emerenc én éjszakás műszakot kértem,hogy el tudjak menni vérvételre,és UH-ra, utánna meg szabit- 2 hetet.
Remélem nem lesz baj az időzítéssel és minden úgy lesz ahogy elterveztem..
ritu75

Melánia: De, hogy szereztél szakorvosi papirt? Esetleg ad a Dévai Intézet??????
emerenc

Igen ez a tempó nekem is kicsit gyors, gondolkodom írjak-e egyáltalán,mert mindig lemaradok :oops:
ritu75

ritu:párom már tudja.Ő is látta reggel.Hát a ház elé raktam neki ki vackot meg enni inni valót.A szomszéd kiscsajnak nagyon tetszik.Azt mondta,hogy ő lehet hogy tudja hova való a kiskutyi.Délután majd visszaviszi.

Kép
Kép
melánia

emerenc:1hónapig nem kell papír sehonnan.Addig megtudja oldani a dokid ha akarja.Utána a nődokitól szereztem egyszer.Mondtam neki hogy lombik és írt a körzetinek.

Kép
Kép
melánia

Hívtam reggel a Dévait, kenetem rendben,kezdhetünk ha jön a mensi, telefon- és a Vass doki fogja beállítani-elkezdeni a gyógyszert,amíg nem jön vissza Dévai dr.
De akkor most hogy dől el milyen gyszert kapok? Tudtok vmit mondani?
ritu75

MELÁNIA:
Akkor jól kifogtam! Nagyon ellenségesek voltak, jó, hogy kinem dobtak....még sosem voltam táppénzen...Majd megoldodik valahogy, ezen nem fogok most rágodni...köszi a segítséget!

késöbb jövök....
emerenc

ritu:nyugi,a doki tudni fogja.

Kép
Kép
melánia

Chilike! Jaj, de nagyon szuper!!!!!!!! Veled örülünk kisMami!!!! :D

Csomee! Csuriban a kezünk a következő megerősítésig!!! Teljesen érthetőek az érzéseid KittiMamika!!! Minden rendben lesz, kis szégyenlős kukis lesz ott bent :wink: vagy szemérmes punáska. :D

Csomee és Melánia! Pont ilyesmit akartam írni én is.

Katás! Eszti azt üzente, mielőtt elaludt, hogy puszikál!!!! :D
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.24 12:13-kor.

Kép
bodza2005

Nem semmi, mire elküldtem, lett vagy 10 új hsz., olvasom. :lol:

Kép
bodza2005

Szia bodzi. :lol:

Kép
Kép
melánia

El kéne mennem a boltba kutyakájért.Bár pár hetesen nem is tudom hogy mit eszik a tejen kivül.

Kép
Kép
melánia

Szia Melikém! :D
Édes lehet a kiskutyuló! Van junior kaja, azt kérj, nem?

Kép
bodza2005

bodzi:de. :lol: Most itt van mellettem.Szőrmén alszik.Királyi helye van.De jó lenne ha visszakerülne a családjához.

Kép
Kép
melánia

Meli! Ezt most Neked (anya-gyermek):
"Két karodban gyermek vagyok, hallgatag. Két karomban gyermek vagy te, hallgatlak. Két karoddal átölelsz te, ha félek. Két karommal átölellek s nem félek."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.24 12:26-kor.

Kép
bodza2005

Nem volt szívem kint hagyni egyedül reggel.Úgy sírt.Olyan aranyos jön utánnam minden hova.Kivéve amikor alszik.
Remélem csak elkoborolt és nem kidobták.Ha mégis akkor elég szívtelenek voltak.

Kép
Kép
melánia

Kár, hogy nem tarthatod meg, de egyetértek, jobb Neki egy kertben. Mi is találtunk tavaly egy kismacsekot, le-fel rohangált egy bank oldalán, rémülten. Hazahoztuk, megetettük, megszeretgettük és kerestünk Neki gazdit, nagyon jó helye lett.

Kép
bodza2005

Macsekok:szeretem nagyon őket is.Én kertes házba nőttem fel,mindig volt állat otthon.Kutya,macska,csirke,disznó.Volt sziámi cicám is.

Köszönöm a versikét. :lol:

Kép
Kép
melánia

Nekem állandóan szerkesztenem kell utólag, amit írtam, mert mindig elírok egy-egy betűt vagyis sok betűt és később veszem csak észre... Még jó, h ki lehet javítani. Talán diszes lettem... :oops:

A kutyinak ne száraz eledelt vegyél, mivel kicsi még. Puszik!!!

Kép
bodza2005

Malaczka? Az édesség, főleg, amikor kicsi!!! :lol:

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?