Sziasztok!
Detti!
Tiszta ideg vagyok, de haladok!!! Egész héten mostam, hogy minden tiszta legyen, amit vinni akarunk, egy része még hajtogatásra vár. Tudod, én nem vasalok.

De majd ha visszajöttünk. Totál kivagyok. Úgy elméletben..., most este kész lett a bőrönd, mind a négyünk holmija benne van + egy táska ennivalóféleségekkel. A bőröndöt nem bírjuk el....

Gurul, de lépcsőn cipelni kell. Holnap jönnek az apróságok, gyógyszerek,játékok,fényképező, strandholmi meg ami elől van a kocsiban, csere ruhák....stb. Lényegében egész héten ezt csinálom.
Ki kell találni valami jó módszert. Következő talin meséljetek!!!!! Ki hogy csinálja egy óra alatt. Nagyon érdekelne.
Nettke!
Ügyesek legyetek Benivel!!! Drukkolok nektek!
Brigi!
Azért reméljük megoldódnak a problémáid.
Anyukád meg nagy segítség lehet, ahogy elnéztem. Olyan kedvesen segédkezett.
Elköszönök, nem tudom jövök e még géphez, holnap még benézek, ha sikerül. Amúgy szombat hajnali 3-ra tervezzük az indulást. tavaly is így akartunk indulni, de csak ötkor sikerült. Most messzebbre megyünk, úgyhogy jó lenne időben menni, főleg, hogy a kompot sem szeretném lekésni. Szerencsére elég sokszor megy egy nap.
Idő: kb. 5 nap esőt jósolnak, de Horvátország déli részére is rossz időt írnak. Remélem ez változni fog.
Na megyek aludni, mert reggel kelni kell.
Jó éjszakát!