2004.06.04 09:38
Ebben nem lehet okos tanácsot adni. Persze az ember úgy gondolja, nem kell mindent eltűrni, de ugyanakkor nem tudom, mennyire kapna másik állást, és ha most nem lesz melója, ugyebár az sem hangzana valami jól.
Jó neked, hogy semmi keményedés. Sokan cserélnénk veled! Amúgy tényleg vigyázz az emelgetéssel.
Bár az nem tuti, hogy meggyógyít a náthából!
Öltözz fel, és vigyázz magatokra!
Eddig nem is volt nektek? Akkor nagy jó lesz! Én nagyon élvezem a kötöttségek hiányát!
Számolj majd be, mi volt.
Úgy tűnik, ebből lassan mindehova jut.
), és én is nagyon szeretem őket. Bár tény, most szétesett az alig 2 éves papucsom
2004.06.04 10:07
Eladták a fejünk fölül a házat.
Már voltunk az alpolgármesternél is ez ügyben, de természetesen "nem ígérhetett semmit...". Azért még egyszer -kétszer lesz torna, de utána kétséges a babamasszázs és a baba-mama klub sorsa.
Majd a fiam!
Van egy reklám amiben édes pici fiú szervál a járókából, az a kedvencem. Mindig vigyorgok rajta és elképzelem ahogy majd a kisfiam... Szegény Bertold!
Nekem is keresni kell egyet!
Szerintem kezdjen keresgetni másikat, hátha talál egy jobbat. Én se engedném el 3 hétre, pláne, hogy a múltkori utazásból is egy csomó bajotok lett!
Megfázás
Jobbulást!
Holnap megint jövök, hacsak nem kell ladikkal közlekedni az eső miatt!
2004.06.04 10:09
2004.06.04 10:29
Egyébként jól hangzik ez a pelenkázó szivacs is, köszi.
Hááát ha kettőig fenn voltál, akkor mégsem pihizhettél olyan nagyot.
Remélem a szüléssel neked lesz igazad, egyébként a kórházunkban mindenképp csinálnak gátmetszést. Ezzel a félsszel meg az az érdekes, hogy eddig tényleg úgy voltam, hogy meg kell ennek is lennie, de ahogy közeleg a nagy nap,csak nő bennem is a feszültség. Igazából nem is félelem ez, mert fogalmam sincs mitől féljek, inkább olyan izgatottság, ami azért nem felhőtlenül csak a vidámságról szól.remélem értettetek.
Persze a babám már mindennél jobban szeretném látni!!!!
Kaptál papucsot? Azért jó, hogy néha le tudod passzolni Zsófit, gondolom így neked is könnyebb egy picikét.
Örülj, hogy jól érzed magad, használd ki minden percét, persze ne erőltesd meg magad!

2004.06.04 10:44
2004.06.04 10:51
Eddig mezei internetünk volt, ami elég lassú is, meg hát elég sokba is került.
Bár most anyagilag sem biztos hogy jól jönne. Jó Zsófi mentes napot! Azért pihenj is!
Elvileg kötelesek küldeni rendőrt segíteni, hogy ez a valóságban hogy működik, még nem próbáltam
Timinek is üdv! Párod mikor jön?
Lánykám nem tudom kitől örökölte a fogdoki imádatát
Mi mind a ketten nagyon rettegünk tőle! 2004.06.04 12:04
Kókuszmatracot is vágnak méretre. Tőletek nem is olyan messze. Az Üllői út 81. alatt van a Novetex mintabolt, bármilyen formát és méretet megcsinálnak. Nekünk onnan vannak a matracok. És az amit az idén csináltattunk az emeletes ágy felső szintjére, forintra ugyanannyi volt, mint két évvel ezelőtt az alsó szintre az ugyanolyan. A telefonszámuk: 216-0139. 2004.06.04 13:19
2004.06.04 13:46

2004.06.04 14:02
Sikerült venni? 

Egyik sem rossz, de egyikröl sincs különösebben meggyözödve
Adott egy listat, az összes itteni orvosrol és egyelöre abban maradtunk, hogy ha a babaval minden rendben van, akkor hozza (marmint a körzeti orvoshoz) fogjuk vinni a szokasos vizsgalatokra, oltasokra.
)
)
Emellett tényleg nagyon szép minden.(a mi hazunk egyébként több, mint 80 éves, aminek meg van a maga hangulata, szépsége, de gond is van vele elég.)
minden rendben, Timinek pedig jobbulast!
2004.06.04 14:18
Meg bevásároltam... Az eper sem maradt el persze...
Mostantól nyílik majd a világ!
, Zita
)
És mennyit kér? Ha itt nem, akkor add feladványba, vagy mailbe!
Szép barna a pofija a lánykának! Napoztatod???
2004.06.04 15:07
2004.06.04 15:44
Reméljük,most nem is lesz!
Valaki ajánlotta egyébként? Tarifát beszéltetek?
Most keresel másikat?
Vigyázz,mert sok közöttünk a vizuális kismama!
29 hét
2004.06.04 15:45
2004.06.04 16:03
Nekem azt mondták, hogy fel kell hívni a 112-t, mondani, hogy hol laksz, éppen szülsz, dugó van, és elvileg kötelesek küldeni egy motorosrendőrt, de azt nem garantálom, hogy meg is érkezik
Pocakkép
Na, jó ráér, mire hazajövünk a kórházból. Igazából tartok tőle, hogy ha már most összerakjuk, a lányok el is foglalják
Vagy nem is fogod tudni, hogy itt sorban megszületnek a babák?
Szerintem Lili mazochista
Előbb is itt ujjongott, hogy milyen jó már csak egyet kell aludni a fogorvosig. 2004.06.04 16:33
Én amúgy ezt nem is tudtam, de ki tudja, mi lesz! Max. megyek a villamossal!
Jó nektek! Bár annyit ülni???
2004.06.04 17:16
Jó mozizást holnapra, én nem láttam a filmet, de bizti jó lesz kikapcsolódni!

Épp tegnap figyletem fel rá, hogy ha ülök és nem dőlök hátra akkor már szét kell nyitnom a lábam, mert nyomja a combjaim a pocim. pl. kaja közben meg a mellékhelyiségben.
Meg alulról már olyan jól kézbe tudom fogni az alját!
De adós maradtál azzal, hogy Dani idejében hogyan, mivel fejtél????Egyébként annyira klassz a gyrekszoba, nagyon-nagyon tetszik, ott én is szívesen lennék gyerek!!!
Örökbefogadsz?

Hétvégén ígérem teszek fel képet!!!
Írj a napjaitokról, hogyan telnek?
De 20-ig, még 16 nap van.
Jaaaa és azonnal rohantam a tükörhöz az orcám és az orrom megnézni.

Gyönyörű a pocid!!!

De az arcod miért takarod????
2004.06.04 17:17
2004.06.04 17:45
2004.06.04 17:56
Köszönöm a mailt, válszoltam is rá.
A nullás empátiát már nem is említem.
Képek?? A ház hibái:
Még jó, hogy esett az eső és így kijöttek ezek a rejtett hibák.
Táblázat ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is elég a születési dátum, nem kell napokra bontani a babák korát.
A nővéred se semmi, hogy gyermektelenül ilyen okosságokat ad elő. Teljesen hiteles lehet.
Jó a felvetésed az eltűrni-nem eltűrni kérdéskörről. Én a nem tűrni (minden áron) felé hajlok. Vagyis már az elején "kijelölöm", hogy eddig és ne tovább. Ugyanott dolgoztam ahol Ádi, úgyhogy tisztában vagyok azzal miféle vezetési stílus van ott. Én már az elején nem hagytam magam és egy idő után elfogadták, tudták, hogy én mennyit vállalok be és a kisújjam az a kisújjam volt nem az egész karom. Állítólag velem kihalt az "ellenállás". Sajnos az emberekkel sokmindent meglehet csinálni, mert féltik az állásukat, holott összefogással sokmindent ellehet érni, főleg egy ilyen több ezres létszámú munkahelyen. Félreértés ne essék, én elvégeztem a munkámat, sokszor többet is, de pl.a "kötelező" túlórára nem voltam hajlandó,(pláne, hogy a hapsiktól 10 ezerrel kevesebbet kerestem, nettó, csak mert nincs farkam) sőt mikor elakartak küldeni vizsgázni olyan munkakörből amit nem oktattak(!)és soha nem csináltam(!),arra nem voltam hajlandó elmenni. Jó kis patália lett belőle nem mondom, de hát abszurd volt az egész. És a többiek elmentek így vizsgázni!!! Engem berendeltek a nagyőnökhöz. Bementem és kiderült, nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal. Igazat adott nekem. Rengeteg ilyen sztorim van erről a helyről. Szomorú. Nem mondom, hogy én vagyok a követendő példa, de én így működöm.
Szóval jobbulást!!
2004.06.04 17:56

Remélem müködni is fognak majd!
(bocsi, ha valakinek vulgaris voltam).
2004.06.04 17:59
2004.06.04 18:18
2004.06.04 18:31
Minden ok velunk (elköltöztunk, még háborús övezet a lakás, de alakul. Férjem épp az új szekrénysort szereli össze..) csak nagyon nagyon nagyon sokat írtok, ezt tényleg képtelenség követni munka mellett-a legnagyobb sajnálatomra
De már csak 1.5 hónap és itthon leszek
)2004.06.04 18:33
Kiderült, hogy apa dolgozik holnap délután
Szuper.
Gondolom azért is mert elég kicsi a korkülönbség köztük, meg a szövetek se tartanak már ugyanúgy. Úgyhogy nekem most tuti kell a haskötő.
Na, de ahhoz gyáva kukac vagyok.
És mivel nálunk ez a munka piszkálás összefügg anyóspiszkálással, hát …
Éjszaka
Szegény Dani! Praxis
Változatosság kedvéért dolgozik. 2004.06.04 18:43
2004.06.04 19:14
2004.06.04 19:18
Mennyiért vetted?
2004.06.04 19:20
2004.06.04 19:29
tthon is jó lesz a látogatás.
Végre egy jó hír! 2004.06.04 19:42
2004.06.04 19:46
, ugyhogy csak 2 sorra "ugrottam be".
...esetleg atkuldhetem, mint multkor? 2004.06.04 19:51
Elmenjek veled?
Lehet, hogy nem is a hormnjaimmal van a baj? Akkor az időjárás?
Örülök, hogy jól vagy.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|