Helló csajok,
ma anyósék voltak nálunk, ezért írtam csak röviden.
Megpróbáltam kicsit odafigyelni a kajára, de mióta babóka megmozdult(kb 2 hete), egyfolytában éhes vagyok és múlt hét óta rá vagyok kattanva a fagyira.Segítség!!!
Vettem sokmagvas kenyeret, meg korpovitot, meg candereles nápolyit nasinak.
Áfonyácska, addig ne nagyon mászkáljatok ki a kertbe, míg el nem tűnnek teljesen a méhek!És nem baj, hogy rákérdeztél a ruhaeladásra, inkább tőled venne valamelyik lányt váró anyuka, mint egy vadidegentől a neten!
Reni, remélem jobban vagy!
Monke, Zsuzsi, kismama "szerű" felsőket ne vegyetek drágáért, gyönyörűeket lehet kapni az angolt turiban, többet nem érdemes rá költeni szerintem.
Nekem amúgy tavalyról és idén tavaszról van jónéhány rucim és felsőm, ami nem kimondottan kismama, de mell alatti kötős, tök jó, hogy most ilyen a divat!Nacit és szoknyát tavaly

még vettem a christina modaban, az jó lesz őszre, most meg kaptam egy barátnőmtől 2 nacit(1 a méretünk), az egyik farmeremet meg már derékban átszabtam, vettem hozzá sötétkék gumis anygot és elviszem varrónőhöz.
Az a baj, hogy a kismamanacik mind óriási méretűek, nekem farmerben például egy sem jó.Kimondott tehéngatyák, már bocsánat.
Babakocsi, hm.Szerintem ez a legnehezebb döntés.Legyen könnyű vázas, ha cipelnünk kell, nagykerekű a járdák miatt, stb.
Mi körülnézünk majd a brendon baby outletben, nem érdekel, ha kifutó modell vagy anyaghibás vhol.
Képzeljétek, egy peg perego baba mózest már kaptunk ajándékba, sógornőméké volt, nagyon megkímélték, kék-piros, így szerintem a fiacskánknak is jó lesz.Kocsiülésre is be lehet kötni, 6 hónapos korig jó és nem nyeklik ki a gyerek háta, mint a hordozóban.
pusz,
Kata