Gabi, Hurrá, hurrá, éljen Nóri baba!
Breki, Gratuláció Nektek is
Az ablakosok végül reggel 9-kor jöttek, 5-en. Végigdolgozták az egész napot, a maradék 2 este 9-kor ment el. Valahol azért megértettem, mi kerül ilyen sokba egy ablaknál.

A takarítás az majdnem kész, de még van mit csinálni. Az egyik ablak alatt volt egy radiátor, felhívtunk egy gázost, hogy le kéne szedni, majd vissza. Adott árajánlatot. Csak a leszedés 25e lett volna.

Anyucikája. Sk légtelenítettem a rendszert, majd odahívtam az egyik ablakost és Robival leemelték a radiátort és arrébb rakták. 3 perces meló volt, gondolkodással együtt.

Vissza egy kicsit bonyolultabb, de azért sem vagyok hajlandó egy húszast kifizetni.
A takarítástól teljes KO vagyok.

Még a mai órámat is lemondtam, ciki lenne az tanítás közepén közölni, hogy bocsi, egy kicsit rosszul vagyok, megyek lefeküdni.
Norka,
Dani is tuti a kiutat keresi, olyan erővel képes nekimenni a hasfalamnak. Az anya-gyerek kommunikáció még nem a legjobb, már rég mondogatom neki, merre is kéne mennie.
Nikici,
Benne vagyok, hogy mindenki megszül már júli elején.

Csak Boot fogjuk a végére rakni.
Sillia,
Szerintem nagyon jó a montázs, folytasd!

Azután meg lehet csinálni megint pár havonként, hogy jól látszódjon, miből lesz a cserebogár.
NellikeApa,
Ha nem jön össze a tejtestvér, lehet kérni a gyerekorvostól tejet, aki felírja receptre. Nem fog minden etetést fedezni, de minden nap kaphattok, korababák prioritás élveznek.
Egy babának három dologra van szüksége az éleben maradásra. Hamira, tiszta popsira, meg arra, hogy érezze a bőrén, hogy valaki ott van vele. Ezzel nem lehet elrontani.
Hendegabi,
Nati ovistársai hétfőn mentek a Balatonra egy hetes táborba - amikor a vég nélküli esőzések kezdtőtek. Van rosszabb, mint Kőszeg

. Miért is nem akartál kirándulni? Nem értem.

Nekem olyan érzésem van, hogy ha "tábor" vagy "kirándulás" szó benne van a mondatban, ahhoz jár a "felhőszakadás" is.

Amikor Nat az állatkertbe ment a csoporttal, az volt az egyetlen esős nap kb abban a két hétben.