http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=3;t=1 Ez olyan, mint Manóék Chicco Ponee-ja
Ildi,
Jaj de gyönyörűséges Tomi!!!!!!! És mennyi haja van már!!! Most irigykedek
Kriszta
2004.06.01 09:37
2004.06.01 10:08
2004.06.01 11:41
Így kinézetre nem látok semmit, d erémlik hogy élőben azért volt különbség.
Én régebben kirándulgattama barátnőmékkel sokat, de a férjem 1x jött el velünk, amikro is télen eltévedtünka hegyekbnem és ránk esteledett. És ez még nem a mobil telefonos korzsakban volt
na szóval azt mondta ő többet nem jön olyna túrára amit a barátnőm tervez
2004.06.01 20:34
Krisz, köszi a linket - igazából most azon morfondírozok, amit mondtam is: hogy lapra csukható a babakocsi és hát ugye a Suzuki csomagtartója meg kicsi. Talán egy esernyőkocsi jobb lenne... lehet, hogy várok és tán megpróbálok szerttenni egy kikás kocsira, amit ismerősök is vettek és én is közelről is lemeóztam
De ez a Ponee is csábító ám! A bőség zavara!
De hát sajnos ez is úgy sikerült, mint a többi játék, amiben már játszott. Tán majd egyszer
És édi Miksabuc még mindig, főleg ebben a kalózkendőben
És jól értetted, két doki kétfélét mondott a pöttyökre. De én sajnos hajlok a mi dokink által állított allergiára, annál is inkább, mert mihelyt leálltunk a gyószerrel, rendeződni kezdődött a helyzet
Babakocsiban meg hát kell is tapasztaltnak lenni, ha az embernek nap mint nap 25 lépcsőn kell le-fel cipelni, meg aztán most már számít, hogy könnyű legyen. Ha nem kellene cipelni, mint pl. nálatok vagy Sziroméknál, meg majd BKV-zni, engem sem érdekelne ennyire
Még alvás előtt is mindig ezt teszi, aztán bedől
2004.06.01 20:43
.
Mondjuk a Nehrut én tudtam, de lehet, hogy előtte meg kiestem volna
A szállodát jó, hogy mondod, mi is mászkálósok vagyunk. Az árával mi a helyzet?
Mondjuk egyedül tényleg nem nagyon lehet vele közlekedni.
Mondjuk már az elején sejtettük, hogy valami nem okés, de a felsőbb éves, aki vezetett minket az csak ment, ment, ment...
2004.06.01 20:44

2004.06.01 20:55
Ennél darabosabbat még ő sem evett, viszont elkezdtük a husis kajcsikat, és mingyá jobban csúsznak, mint a zőődek
Férfi....2004.06.02 07:38
De előbb -utóbb mind kinövi és megszereti adarabosat, csak ki előbb, ki utóbba, de kb 1,5 éves korára már a legfuldoklósabb is simán eszik
2004.06.02 14:20
2004.06.02 19:54
Az az igazság, hogy igazából akkor tudnék írni, ha Miksa alszik, de Miksa itt alszik lent a nappaliban, és olyan füle van a kölyöknek a billentyűgombokra, hogy nem is értem... Szóval olyankor csak olvasni tudok. Az emeleten azért nem akarom altatni, mert egy, hogy nem is hallanám jól, kettő meg, hogy én hiszek abban, hogy azért alszik ilyen rendesen éjszakánként, mert abba az ágyba tényleg csak éjjelre tesszük. Szóval az ágy nem játszótér, nem hempergő, hanem alvóhely a kezdetektől fogva. Ennek ellentmond egy kicsit, hogy most a járókában altatom, de eddig működik
És kocka lesz a jele
Nekem gyilkos galóca volt
Na jó, pettyes, piros sapkás gomba
Elmondod, miért mész vissza dolgozni? Nem fogja Emma megsínyleni? De gondolom, te ezt már százszor átgondoltad.
De azt nem nagyon értem, hogyan főzöd meg félig a répát. Nem főzöd meg teljesen, vagy hogyan? Én még eddig nem nagyon adtam Buckovics kezébe semmit, csak az én kezemből kapott banánt meg répát. De apró, egy falatkára való darabokat. Most már pedig ki kéne találni valamit. A kenyeret még nem mertem kipróbálni, tök ellentmondó dolgokat olvastam a gluténról.
2004.06.02 20:17
Voltak szemészeti klinikán, de nem szemészeti, hanem idegi eredetű szerintük. Holnap megy idegorvoshoz.. egyáltalán nem nyugtat meg. Kicsit haragszom rá, mert már hétfő óta van ez a tünet, de nem ment sem a nagyiéknál, sem a telken (tegnap) orvoshoz.
És doki néni szerint is minden rendben van vele
Nagyon jó ez a kép róla, nekem nagyon tetszik
És az a jó, ha napközben fáradt, akkor bealszik, oszt kész
).
2004.06.03 07:10
Ez van, anyukám m indíg mondta hogy olyanhot menjek aki el tud tartani, de nem tettem
2004.06.03 13:14
és a férjem is így néz
Most gondolhatjátok, megjelenni velük bárhol

És a hazsnált ülés ami a kocsiban van az is úg ynéz ki, mondjuk az nem nálunk kopott ki, hanem íg vettük. Egyszerűen kiszívja nap az ülésne át. Mondjuk ennek is megvan a maga előnye, mert miután kiszívta a nap már tuti nem lopják el
2004.06.03 13:22
2004.06.03 20:03
2004.06.03 20:30
Akkor már szinte semmit sem tudnék megvenni, max épp kifizetnénk a rezsit meg szűkösen a kaját és kész, sé akkor azt hiszem megőrülnék itthon.
Cinkes krém van itthon, de semmit sem csinál. Most vettem 2 napja linola fett fürdetőolajat, de inkább romlott, pedig ez elvileg direkt ekcémára van. eddig csak ritkán vakarózott, most alig tudott elaludni
pedig ez elvileg zsírozna, pont hogy ne viszkessen. Lehet el kéne vinnem bőrgyógyászhoz, d enem tudom kell e beutaló, meg hogy hány ezren vannak. De ez már nem fog elmúlni
pedig már gyógyszertári fürdetőre is visszatértünk
2004.06.03 21:15
Ekcéma...mindkét gyereknél van, Elocom, vagy nekünk még ami tuti az FLP-s krémekből a zöld. Ezentúl próbáltunk már mindent, semmi nem jött be
2004.06.03 21:42
2004.06.03 21:46
Az a baj hoyg terjed, még olyna áprilisban cska pelenka vonalon volt mega lábszárán, mso kezd durvább lenni. Már egyedüla kézfején nincs. 2004.06.03 21:51
Egyébként élőben nem látszott ennyire veszélyesnek
2004.06.04 08:47
Örülök, hogy láttunk képet, de ez nem elég ám!
Még, még
2004.06.04 19:29
Jaj, órákig el tudtam volna nézni őket
2004.06.04 22:14
Hogy alszik anya ölében! De szerintem tán csak a tejcsi miatt lázasodott be, nem? Legalább is remélem!
Akkor egy jó ideig eltart, mire meggyógyul. De CT után többet tudok (és remélem, hogy semmi mást nem mondanak).
Egyébként 6 hónapos korig javasolják, problémás babánál 1 éves korig. Mi augusztusig használjuk, akkor átszáll az unokahugira (vagy öcsire, ha mégis kiderül, hogy kukis).
Nálunk Marcus anyuéknál elvolt evésig, aztán itthon bealudt és aludt 2.5 órát - velem együtt
Hulla voltam
2004.06.05 18:20
2004.06.05 21:21
Pedig azért vennéka biztonság kedvéért. 2004.06.06 09:06
Hétfőn erősítik meg, hogy jó-e az időpont. Olyan, amilyet az ember szeretett volna, már ami a fekvését illeti. Északi part, közvetlen vízparti, hosszú stéggel, úgyhogy szinte az udvarból tud horgászni. A stégről van lépcső is a vízbe, úgyhogy fürdeni is lehet, és tényleg nagyon szép tiszta a víz. Nagy füves udvar, tűzrakó, rendes méretű terasz. Na eddig ok
A ház viszont elég kicsi, emiatt ugye zsúfolt is, de úgy döntöttünk, hogy jó lesz, mert az egyik szoba elég okés, és úgyis csak aludni járunk be. Ami kétesélyes, hogy nincs kerítés a szomszéd telek és ez a telek között, igaz, hogy a tulaj sógoráé. Hát ha rigolyásak lennének, talán húztak volna már kerítést
Ja, és az ára is megfelelő. De baromira elfáradtunk, az ember ma dolgozik, nekem is kéne, mert határidőm van, Miksa viszont abban a pillanatban mászik, mint a gép, ahogy talajt ér
Úgyhogy sorry, de ma egy kis időt el kell töltenie a járókában is, mert különben önveszélyes. Persze szerintem megint elcsábulok, aztán negyed óra után kiveszem, és majd éjjel melózok...
Most ha minden igaz, megmarad az üdülési csekkünk (merthogy a balcsis hely magánban megy), úgyhogy lehet, hogy benevezünk a Mátrába, vagy máshová. Én kinéztem a Kolpingot is, mert csekkel megérné még akkor is, ha drága, de nem tudom.
2004.06.06 13:36
Van itthon bünchen, johnsos és Rossman-os, de egyik sem ér semit sem, túl vizesek az ő bőrének. Az ilyen ekcémás bőrt nagyon ekll zsírozni, most tegnap a gyógyszertárival kentük be, amit a itta rendelőben ajánlanak ekcéma esetén bőrzsírozásra, de ettől is kiszáradt reggelre, míg a dove-tól szép bársonyos volt reggel is. Egyébként a babaszobán olvastam hogy kb ennyi idős gyereknek a dove-ot ajánlotta bőrgyógyász. Hát remélem bbeválik. 2004.06.06 17:23
Emma nagy huncut, a szeme se áll jól!
A másik kicsi a barátosnéd csemetéje, ugye? Ilyen rugija Buckovicsnak is volt, csak kékben.
Meg ha egyszer már összefutnánk, akkor leledzik itt a fiókban kifejezetten adalék nélküli krém, mivel a párom gyógyszergyárban dolgozik, aztán ott jár nekik munkavédelmi kézkrém néven. Pl. szerintem olyat is érdemes lehet megpróbálni. De végülis hülyeség itt kampányolnom, amikor a Dove meg jó
2004.06.06 19:08
Sokat jártunk el az üdülőből is kirándulni ilyesmi. De van konditerem, szauna, gőz stb. stb., nem tudom, hogy ez mennyire jön be a párodnak. Na meg vannak animátorok is, bár inkább gyerekesek ugye a progik
Ja, és iszonyat dőzs van a kajából, úgyhogy ha mást nem, a kajálásokat tuti élvezné
2004.06.06 21:20
Emma nyúzza rendesen, de jól tűri a drága, nyugodt természet
Rugit rgyütt vettük, nekem is nagyon tetszik. Ő még 62-est hord, nekem tök fura, ennyi idősen Emma már 68-asban nyomult
(csod ahogy nem dobtak egyébként minket ki, mert se 5-12 éves nincs egyikünk sem, na meg én a 130 cm-es határt is meghaladom azért úgy 30 cm-el
, de épp elfértem. 2004.06.07 11:31
Persze nem akarok kotnyeleskedni
Olyan cuki 
2004.06.07 13:05
De végülis mégse oda megyünk, amit szombaton találtunk, hanem ugyanabban az utcában egy másikba, mert végülis sikerült megegyezni abban, hogy a barátaink, akik 3 napra jönnek le, hozhatják a kutyát. A jószág viszont nem teheti be a lábát a házba. Ami egyébként ez:
2004.06.08 09:43
2004.06.08 18:24
A Balcsit most láttam hétvégén, meg mondják is, hogy majdnem ivóvíz minőségű. A Tiszát meg akkor szoktam látni, ha megyünk az emberékhez Tiszaszőlősre. Én inkább a Balcsira szavazok
És tényleg aranyos is
2004.06.08 19:42
Krisztocsé mint mindig (ma végre megkaptam azokat is, amik a cégnél készültek Mátéról is)
Emma csuda édes, azokkal a göndör fürtjeivel
A héten először tettük itthon is járókába - Horányban abban volt a kertben végig majdnem. Tetszik neki, berakom a játékokat és elvan, játszik, kutyázik és abban is alszik
Mivel ez egy régi tipusú járóka (hálós) és a fejének kell a támasz, ezért mikor felébredt, tiszta hálómintás volt a buksija
Megnéztük a hátihordozós felhozatalt, meg fájdítottam megint a szívem az Aria-ért
Megemeltem a Ponee-t is, ahhoz képest nehéznek tűnt, pedig az Aria-ra is 5.7 kg-ot írnak.
Az tény és való, hogy a folyó vizek tisztábbak, mint az állók (főleg, hogy az alja kavicsos - asszem a homok alatt a Tisza is - így az szűri a vizet). Én tavaly kb. ilyenkor a szúnyoglárvás Balatonban fürdödtem - mivel nagyon lárvás volt, ezért vszleg tiszta is (még ezek a fránya állatkák is tudják, hogy mi a jó). 2004.06.08 20:34
2004.06.09 15:48
Mondjuk az én füzetemben nem Concord ülés van, hanem Trio Guard.