A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziszi! mennek a recik a másikba:)
katuska79

sziasztok!
Úú,da jó annak aki ilyen csínos,mint Hanna,Csöre....Én 63 kg-al jöttem össze a férjemmel,nekem az volt a versenysúlyom.Aztán pár hónap alatt 70 lettem.Még az is jó lenne,ha annyi lehetnék...Aztán a babapoject előtt még10 kg.Az már ugye-80... :( +23kg terhességi hízás...103kg.Szülés után -10kg és most 94kg vagyok.Elég gááz.Ezt a pocakot nem lehet takargatni apa előtt... :( És senki előtt.De neki is jó nagy bendeje van...Neki szoktam ugrani...És nézegetjük a hasunkat a tükör előtt,hogy milyen szép nagy :oops:
A Férjemnek így is egy istennő vagyok én ilyeneken nem parázok...Ti se ezen aggódjatok!Ahogy befejezem a szopit nekiállok fogyózni.70kg a célom!És el is fogom érni,mert addig nem akarok újra terhes lenni!Jövő év elején pedig megint babásosnak' szeretném látni magam! :oops: :roll: :o :D
Benci :nekem is +30kg.Miért nem fogyhatnál vissza?Nekem elég a 70.Akkor jó vagyok...
Hanna:Hajrá-hajrá babapojekt!Nagyon édes fiad van...Vadmotorosos
Katuska:TI IS?? :wink: :P :D Jó lett az új blogi!Még nem olvastam,csak megsassantottam!

Eszter

Kép
eszterem

Tagnap óta jó sokat írtatok!

Sajnos nem tudok annyit jönni mint szeretnék.

Hanna: szerintem semmi szégyelnivalód nincs. Szerintem csinos vagy! És biztos vagyok benne, hogy Laca is így gondolja. Én tréningelni szoktam magam ebben az ügyben. Oda állok a tükör elé, és mondogatom magamnak, hogy ahhoz képest, hogy szültem egy gyereket, aki most 5 hónapos, tök jól nézek ki.
Kg: amikor Andrist megismertem 60 kg voltam. (ruhaméret 38) Ez szépen lassan felkúszott 65-re. Aztán tovább 70-re, onnan vissza 65-68-ra. Motani méretem 42 lett. Szülés után pár hétig 44 volt. Reméltem, hogy nem marad úgy, mert nem volt kedvem ruhatárat csrélni.
Teherbeesés előtt, mivel úgy gondoltam akkor nem állok neki diétázni és fogyókúrázni felment 70-72-re. 74-el estem teherbe. Szülni 92 kg-al mentem. Múlthét pénteken mértem, akkor voltam 72. Nem fogyózom, egyszerűen szoptatok. Ha pedig a szoptatást abbahyagyom, akkor nekiállok a fogyinak. Azétt jó lenne a 65-68 kg-ra visszaállni.

szex téma: én nagyon szégyellem magam, de kedvem nem sok van hozzá. :oops: Mire odakerülne a sor én olyan fárdt vagyo, hogy na. Ráadásul osszeszedhettem valami fertőzést is, mert megint nagyon fájt. Azt szerencsére már kikezeltem.

Peni, néha én is gondolkozom a pszichológuson. Akihez jársz az
Pesten van? Priviben meg tudnád adni az elérhetőségét, és hogy how many?

Kép
Kép
cs_erika

38-as ruhaméretet akartam írni, de valamiért odakerült az a pofa

Kép
Kép
cs_erika

Nyugi csajok majd fogyizunk együtt! én kipróbáltam az update módszert, kapásból lement egy hét alatt egy kiló....de abbahagytam mert majd szopi utánra tartogatom a dolgot. csak piszkálta a fantáziám.

Szex: nekem is a fáradtságtól meg az egész napos feszültségek miatt nicns kedvem hozzá. Nehezen oldódom fel de a végén mindig jól sül ki a dolog. Testemet illetően nincs mit szégyelnem. Olyan érdekes ez az egész mert Máté születse után amikor nem is vágtak csak picit szakadtam és pár öltést kaptam csupán, nagyon fájdalmas volt a szex. Főleg a tili toli rész :oops: most meg azt hittem sosem leszek ép újra, vágtak, szakadtam és egyáltalán nem fáj, sőt! A doki azt mondta mert rákérdezett van-e valami probléma ezen a téren, hogy igen előfordulhat, hogy azt a pár öltést annak idején rosszul kaptam, majd most átvágták, valszeg egy két ideget is így nem annyira érzékeny ott.
De azért már nem csináljuk mi sem annyit, mint annó....hetente egy alkalom. INkább a minőségre megyünk 8)
katuska79

Sziasztok.
hat hizas, en azt hiszem kb mint Erika, versenysulyom, amivel nem nezek ki tul vekonynak az 63-65 kilo. Atival mikor terhes lettem 72 voltam, mert felcsuszott terhesseg elott egy ketto, es az elso terhesseg alatt aminek veteles lett a vege a tobbi, szoval a 72 utan, 88 nal altam meg kb. Most vissza mentem 72-re, fogytam fokozatosan a szopi alatt, most meg 3 hete hizok, ma mar 76 voltam, kikeszulok. Pedig megy mar a sport is ugy nahny napja. Hat nem tudom. Na de ezt mar elemeztem, ugy hogy en 38-40-es ruhakkal meg leszek elegedve, monjuk 174cm magassaghoz a 36 nem is lenne jo.
Ugy hogy Hanna tessek megnyugodni, sulyra semmi panaszod nem lehet.
Na megyek kisbogaram felebredt, meg valamit dolgozgatni is kene.

Kép
brestovsky

Jó reggelt!

Na, nem mintha most keltem volna, régen volt ilyen car éjszakánk, itt dicsekedtem múltkor, hogy Borka átalussza az éjszakát, na, egy hétig tartott, most 3 napja megint 2x kel, az éjjel meg 3x :shock:
12kor már fent volt, aztán 3 óránként, és nem is tudtam simán visszaaltatni, ott dugdostam félórákat a cumit vissza minden menet után...6kor meg úgy döntött, hogy elég volt, máskor ilyenkor még visszaalszik 10ig :evil:
Ehhez képest eddig aludt ma félórát-a szokásos 2-3 helyett-most letettem megint, és most is hallom, hogy sikongat a kiságyban...én nem tom, mi van vele, de még 1-2 ilyen nap, és felvágom az ereimet :evil:
Kilók:50kg volt a versenysúlyom 30 éves koromig, 55kg-val ismeretm meg a férjem, leszoktam a cigiről +10kg, első gyerek után-szoptatással jött fel :shock: -megint +10kg, most 85kg-val mentem szülni, és most is annyi vagyok :oops: ...tehát kb.7-8kg jött már fel rám, mióta szoptatok...ebből már szerintem sosem lesz 55kg, de én is elégedett lennék 65kg-val is...
Pár hete elkezdtem az Update-t én is, de látványosan megcsappant a tejem, abbahagytam...Gondolkozom a 90 naposon is, de azt meg asszem nem bírnám csinálni...Amúgy én nem is csodálkozom, hogy hízom, egész nap édességet ennék..és eszem is :lol: Dehát most derült ki, milyen jól hízik tőle a gyermek :lol:
Eszter,
irigyellek a hozzáállásod és önbizalmad miatt, így is kell!Sajna engem is nagyon frusztrál, hogy így nézek ki, és emiatt nálunk is alig van szex :oops:

benci

Rita, akkor kb ugyan úgy nézünk ki, én is 174 cm vagyok

Kép
Kép
cs_erika

Benci! én is azért hagytam abba az update-et mert kevesebb lett tőle e tejem. Viszont tényleg jó és egyáltalán nem nehéz betartani, még éhezni sem kell. Ha vége a szopinak egy nagy méregtelenítéssel fogom kezdeni az egészet.
katuska79

peni:
úgy végül is engem a császárral kapcsolatban minden érdekel, hiszen nekem mind a 3 fiam spontán szüléssel születtek, csak azért gondoltunk a császárra, mert akkor egyúttal az elkötést is meg lehet csinálni, nem beszélve, hogy akkor ingyen lenne és nem kellene fizetnünk érte.
Jövőhéten szerdán vagy csütörtökön mehetek a dokihoz, ma beszélt vele a párom akkor majd azért rá kérdezek én is tőle. erre a dologra, hogy mi a véleménye.

Ma adtam a Joelnek almát-krumplival, most már ízlett neki, olyan édes volt, tartottam a kanalat és egy pillanatra elfordítottam a fejem erre megfogta a kezem amiben a kanál volt és oda emelte a szájához olyan tündéri volt majd meg zabáltam.
Szép apránként majd próbálkozom nála a többi étellel is.

manocskak

Csajok!
Ég a pofám! Létezik olyan díj, hogy a "Legbénább Anya" ? Mert akkor én a várományosa vagyok! :cry: Rájöttünk mi baja Bencének...Éhes! Eddig 150 ml-t kapott, aztán mikor már 3 napja sírt, Anyu mondta, hogy próbáljunk meg emelni az adagján. 210-re emeltem az adagot, a fiam gond nélkül beszlopálta, és azóta varázslatos csend vesz körül minket, eltekintve kisebb viharoktól.
Totális csőd vagyok, nem veszem észre, hogy a fiam éhes! :twisted:

Müllert hol találni?????

Kép
Kép
Kép
mágnes

Uff.... jelen.
Megcsináltam az ebédet, sütöttem sütit, erre ebédnél már megint összekaptunk Zazával :evil: annyira elegem van abból, hogy ennyire "kisvilág" :evil: persze, miután elmondtam neki, hogy mi a panaszom, kapcsolt, és bocsánatot kért... :)
Majd Sacit is el kellett volna altatni, erre jött Papa, hogy kéne neki a kulcsom a lakásukhoz, mert nem tud bemenni (hosszú és igen tanulságos történet végkifejlete volt ez :roll:), majd Saci újra cicire, erre Zaza csatakiált valami rettentő fontos dolog miatt :roll: úgyhogy kemény 45 percembe került megszoptatni és elaltatni Sacit.
Hanna: kérdezted (nem tőlem, úgy általában), hogy lehet leszoktatni Olivért a cicin elalvásról... na ebben a kérdésben azt hiszem, én is okosodásra szorulok :oops: mindhárom gyerekemet elrontottam... igen, Sacit is sikerült. Na jó, elalszik kendőben és MT-ban is, de azért csak nem köthetem állandóan magamra, ha alvásidő van :roll: :?

Eszter: azt a csinost azért én gondolatban idézőjelbe tettem :D legalábbis saját magam vonatkozásában :)
Mindenesetre egyetértek veled, fő, hogy az ember hogyan látja magát... én most ott tartok, hogy ez van, sokat fogyni nem fogok, nem is kell, csak éppen kicsit alakformálni, le a párnácskákkal pocakról, meg a hátsómról :) Az meg jön idővel :D (meg némi sporttal, amiben ugye nem vagyok az a hajde penge :roll: :oops:)

Móni: örülök, hogy Joelnek bejön a hozzátápi :)
Én még egy 2 hétig szüneteltetem, mert Sacinak éppen alábbhagyott a lelkesedése, nem kis mértékben (feszítővassal sem lehetne szétszedni a szájacskáját, ha közelítek a kanállal), gondolom, átmeneti, mert eddig nem volt ilyen gondunk. Vagy csak rosszkor próbálkoztam.

Csöre
csöre74

Katuska: köszönöm szépen, a második lesz az! (nyelvkidugós szmájli :D ) Meddig áll el hűtőben? Egyből dupláznék :roll: NEM főzök mindennap! :wink:
A pelusos témához: jófejek, hogy frissítik az árakat :shock: Egyébként próbáltam a rossmannos pelust (babydream? mindegy, volt 2 dbos próbacsomi 100 ft-ért), egés zjó pelus, gondoltam, itthonra remek lesz. Erre mit nem látok? A midi 42 ft-db. Te jó ég, akcióban szinte ennyiért vettünk pamperst! Arról nem is beszélve, hogy a berni pelus 40 ft-db, és itt van a a mintaboltjuk egy utcára, mindenhol gumírozott, egy libero v. pampers minőség! Viszont iszonyat pipa vagyok, vettünk huggiest, és már legalább a 15.eset, hogy kifolyik belőle a pisi!

Móni: nem szeretnék beledumálni, de azért a császár mégiscsak egy hasi műtét. meg ugye, nem véletlenül úgy találták ki a szülést, ahogy van természetesen. a császár azért van, hogy ha veszélyben van az anya vagy a baba, segítsenek. úgy tudom, Magyarországon nem is lehet császárt kérni, de gondolom, van olyan doki, akinél ez is megoldható. ez csak az én véleményem persze, megértem, hogy sokba kerülne az elkötés, de sztem azért gondold át. bocsi, ha okoskodtam
:roll:

szexhez visszatérve: én még mindig érzem azt a nyavalyás heget :shock:

Csöre: mikor Márti felvettette a táskákat, akkor mondtam neki, hogy már megkaptam a babanetről a képeket, és megemlítettem, hogy hozzá is innen jutottam el, tőled. Persze csak annyit tudtam mondani, hogy Lillával egykorú kislányod van, Sacinak hívják, és madarasat vettél. Erre beugrott neki, hogy nem Te kértél hosszabb derékpántokat? De, de. Még a nevedre is emlékezett :)

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Csöre, Hanna, ha megvan, hogyan kell elaltatni cici nélkül a manókat, szóljatok nekem is! Bár Lilla tegnapelőtt jóllakott, aztán nem aludt el, nyűglődött, odaadtam Apának, hogy te jössz, erre mit nem csinál? letette, és elaludt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Sziasztok!

Hanna: szerintem is nagyon csinos vagy, de együttérzek veled. Bár nálam is sokkal több a kg-ok száma, nyílván mindenki saját magához viszonyít. Én akkor tudok kikészülni, ha a 2008. januári képeket látom magamról. Én sem vagyok magammal kibékülve és sajnos ez tényleg rányomja a bélyegét a minden napokra. Egyszerűen máshogy öltözködik, máshogy jár az ember. Mivel alapban te szerintem nem vagy hízékony típus, figyeld meg, pikk-pakk vissza fog menni a mérleg nyelve anélkül, hogy bármit is tennél érte. Nálam már más a helyzet, de mindenkit (saját magamat is) arra tudok bíztatni, hogy nézzen rá a csöppségére és rájön, hogy megérte!

Pszihológus: én is jártam már 16-17 évesen és szerintem sem hülyeség!!!

Manocskak: egyébként az elkötés nem hüvelyi úton történik???

Rólunk: Bianka 3-4 napja ismét átalussza az éjszakákat!!!! Hallelúúúúújjjjaaa!!!
És a több napos napközbeni 20 perces alvásait tegnap kipihente. Délelőtt aludt 2 órát, délután 3 órát!!!!!! Biztos az időjárás kavart be szegénykémnek.

Kép
jandrea

Sziszi: áááá, értem :) hehe, akkor tudod, hogy hívnak :wink:

Mági: http://www.mueller.co.hu/unternehmen/co ... e_@hu.html
Örülök, hogy megoldódott a sírás probléma :) És ne aggódj, nehéz észrevenni, hogy éhes, ő még nem tud szólni :wink:

Csöre
csöre74

vsziszi
Köszönöm a véleményed. Tudod még egyenlőre csak infókat szerzek erről az egészről, bár a dokim annyit mondott, ha esetleg császározni kellene akkor egyből megcsinálná ezt a műtétet is.
Hogy őszinte legyek egy kicsit ódzkodok a császártól.
Mert tudod én nyitott gerinccel születtem amiről csak 8 éve van tudomásom, hogy én így születtem, és én inkább az epidurális érzéstelenítéstől tartok ez miatt a problémám miatt.

manocskak

Mági :D
Jó, hogy rájöttetek...akkor van remény, hogy a nyaralás hátralevő része már kellemes is lesz :) Nem semmi amúgy, hogy mennyit bír enni Bence, Borka még mindig csak olyan 80-100milliket :shock: ...igaz, ezt 2 óránként...Viszont gyümiből ma bevágott 200gr-ot, bukott is utána rendesen...

benci

Megtörtem egy fél zsák diót...Ma anyósom főzött...frankfurtilevest meg kápi főzit...ű
Mági:Örülök,hogy minden megoldódott... :wink: Szegény manócska...sírt,hogy ő még éhes! :D
Csöre:sport...Mióta együtt vagyok a férjemmel,azt sem tudom,hogy mi az...Addig viszont rendszeresen sportoltam...Futás,kosárlabda... :roll: Az lenne a jó,ha este be vennék egy kis kapszulát és reggelre annyi kg menne le,ahány korty vizet iszok rá... :roll: :lol: Nem??? :wink:
Vsziszi:a multkor vett a férjem huggiest,mert olcsó volt.Nem tudom,hogy hol de összecsomósodik benne a vatta...szerintem azért folyik ki...Még nem próbáltam ki a lányomon,csak nézegettem :roll: :?
Eszter a Cicin általában csak vacsi időben alszik el...Nappal meg akkor,ha éhes meg fáradt is egyszerre.Ha látom rajta,hogy álmos lesz,be rakom az ágyába háton.Ha feszeng,akkor hasra teszem és már alszik is.Na jó.- van,hogy nem egyből és kínlódik még,de 5percen belül általában csucsu van.Bár ez is csak vagy 2 hónapja van.Előtte meg csak néha.Mert mindíg bealudt kaja után,vagy közben...
Jandrea:Örülök,hogy Bianka ilyen jókat alszik!Gondolom,akkor te is... :wink: :D
Manócskák:Az orvos ajánlotta a császárt?Ehhez nem tudok hozzászólni...Az elkötést sem vágom. :roll: De bizti megtaláljátok a legjobb megoldást! :wink: :)

Eszter

Kép
eszterem

Halihó!

Én is jelen.

Katuska! Köszi!

Köszi Csajok!

Csöre! Sziszi! Na, akkor nem vagyok egyedül a cicinalvással. :oops:

Mági! Örülök, hogy minden oké.

Móni! Császár: no para. Én is be voltam s.arva, de semmi az egész. :wink:

Na, mentünk csavarogni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mági! akkor karöltve megyünk a díjért mert én meg Mátét szoktam éheztetni...egész egyszerűen elfelejtek neki enni adni. AZtán csodálkozom, hogy dührohamai vannak :shock: :shock:

Benci! akkor Petra és Boróka együtt indulnak a legkevesebbeket evő baba címért. Ő is inkább sűrűbben kér.
katuska79

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy lopom a helyeteket és talán az időtöket, de talán valaki közületek tud nekem segíteni.
Tegnap indítottam egy topic-ot azzal kapcsolatban, hogy bizonyos dolgok miatt szeretném megőrizni a kondíciómat terhesség alatt és ehhez lenne szükségem tanácsra, tapasztalatra.
Sajnos úgy néz ki, hogy a kérdésem eléggé elveszett a szénakazalban, nem örvend túl nagy látogatottságnak... :-(
Ha esetleg tud nekem valaki segíteni, akkor örömmel várom a hozzászólásokat a Babanet Társalgó » Várandósság » Hogyan lehetünk fitt kismamák? cím alatt.
Még egyszer ne haragudjatok a zavarásért!
Vendég

Társulunk a legkevesebbet evő baba című pályázatba :wink: bár a mennyiségekről gőzöm nincs, de 2 perc alatt rendes mennyiséget nem lehet megenni :roll: igaz, utána még megy a cicirészés, de az már nem szopi, csak csócsa....

Lányok, azt hiszem, ma lesz a napja, hogy leengedjük az ágyat... teljesen. Saci majdnem felállt. Azaz két talpra állt, közben könyéken támaszkodott egy magas párnán :shock: Ez naggyon korai még :shock:

Eszter: ó, én sportoltam, amikor kötelező volt az egyetemen... azóta :roll: :oops: szinte semmi... és nem ma végeztem, ugye... Na jó, jártam kondizni haverokkal, de Mesi születésével annak is vége szakadt....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2009.06.25 16:22-kor.

Csöre
csöre74

Csőre, szerintem a csócsával is eszik még valamennyit...nálunk túlzás nélkül kb.2-3 perc alatt végez mindkét cicivel, aztán már nem kell neki, ahogy már nem ömlik a szájába... ahogy már 2 szívás kell egy nyelethez :lol: , abbahagyja ...ezért gondoltam, hogy nincs már tejem...de pótlást, tápit csak kb.50-80ml-t tudok beleerőszakolni naponta, egyszer eszik gyümit, a Sinlacot csak 3-4 napja kapja, szóval csak a tejemtől hízhatott 1 kilót 5-6 hét alatt...igaz, eszik vagy 8x naponta :shock:
Sport:én még az egyetemi kötelezőt is ellógtam :oops: ...meg előtte a sulisat is többnyire...sajna...pedig jó lenne, már a tetőtérbe felmenni is nehezemre esik néha :oops:

benci

Zitocs,
köszi a HA-s tejpép fellelhetőség ötletet :)
Violának boldog névnapot :)

benci

Enikő: na ja, ameddig szívja... de amikor már nem szívja, csak nyamnyog.,,

Violának boldog névnapot :D
(de figyelmetlen vagyok :oops:)

Hehe, Anyum szagot fogott :D megtalálta a meggyes lepényt :D

Na, kíváncsi vagyok, hogy a mostani doki hogy áll a sinlachoz meg a tejpépekhez... elvileg ő azt mondta, várjak a hozzátápival egy hónapot (jövő héten jár le). Az előző dokink nagyon sinlac párti volt, Mesi meg nem szerette...

Csöre
csöre74

Tényleg nem értem, hogy lehet ennyiféle eltérő álláspont hozzátápi ügyben a dokik között :roll: ...és nem hiszem, hogy csak életkor függvénye....Én most el is bizonytalanodtam a Sinlac-kal kapcsolatban, dokink szó szerint rámmordult, hogy felesleges, ha hízik a gyerek-a tejpéppel együtt-és nem is ír fel többet...más meg esküszik rájuk, és a gyümik-főzik helyett/előtt ajánlja :shock:

benci

Suly problema!?Az van az elsovel 59kg-rol indultam felmentem 92kg-re!!!!!Vissza jottem 74-re felment a sulyom ismet92re es most ha becsuletes akarok lenni bevalom,hogy 77 kg vagyok,nem zavarna ,de amikor haza megyek anyumekhoz es azt mondjak a nenikek,,milyen jol nezel ki'' orditani tudnek mert a szekelyleany akkor mehet ferjhez ha elerte a 70kg es van annyi esze,hogy esos idobe felre alljon az eresz ala :P en utom a mercet mi?? :twisted: De a lenyeg tenyleg az,hogy egeszseges gyerekeink vannak a tobbit az ido es mi majd megoldjuk :idea:
Udvozlet a foldieknek es nem csak... :D Brestosky(alig tudtam leirni a neved)
sex?tudtatok azt amikor egyujdonsult hazaspar a naszejszaka elott leulnek es megbeszelik a kenyesugyeket,hogy kesobb ne legyen problema,megegyeznek hogy csak az ,,R''betus napokon fekusznek ossze.Igy is lesz de eljon a pentek es igy szol a pasas ,,ma prentek Bozsi!''na mi kihagytuk mar a prenteket :oops:
Magnes meglesznek ilyen bakik nem olyan nagy dolog

Tetyk& a fiúk
tetyk

Tetyk ez jó....préntek:))))

Nem csodálom ha nem szeretik a babák a sinlacot....nem valami finom.
AKi hozzátáplál az úgy tudja eldönteni, hogy melyiket adja, hogy pl szopik és jóllakik akkor elég a gyümi. HA szopik és nem lakik jól, akkor jöhet a tejpép. Ez meg baromság, hogy hízik tőle....non stop mozognak valamit, jár kezük lábuk, egy baba sem fog elhízni, anyatejes babák is lehetnek pufik...sőőőt.
katuska79

Móni: nekem meggyőződésem (lehet, hogy téves) hogy az elkötés hüvelyi úton megy. Nem hinném, hogy azért csinálnak egy hasi műtétet......De tényleg kérdezd meg a dokit.

Én az első császárt nagyon nehezen viseltem. FÁjt a sebem, alig tudtam kiegyenesedni, alig tudtam felállni leülni hetekig. Nem tudtam emelni....konkrétan majd bele döglöttem.
A másodikat gyakrolatilag meg sem éreztem. A műtét után 8 órával törökülésben ültem az ágy tetején....nem tudom miért viseltem ennyire máshogy a kettőt.
AZért ez egy nagyon komoly hasi műtét,ha meg tudtam volna szülni "rendesen" a fiúkat én nem választottam volna császárt. MInt minden műtétnek itt is komoly kockázatok vannak, dehát ez végülis egyéni mérlegelés kérdése.
A lábadozás a második császárnál gyakorlatilag 2 nap volt. KIcsit húzódik a seb, kicst érzékeny...ennyi. Vigyázni kell a hirtelen mozdulatokkal, emeléssel....de más extra nincsen.
Nekem mindkétszer spinális érzéstelenítás volt, az sem fájt...az első szúrás kicsit kellemetlen de leginkább csak azért mert nem látod mit csinálnak, a hátad mögött matatnak. Nem fáj, nem kellemetlen.....így utólag visszagondolva nem egy nagy szém az egész. BÁr most is azt mondom, ha tehetném én hülvelyi úton szülnék.

Férfiakat is elkötnek ám Móni........csak úgy mondom!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

Szép estét!

Csak bejelentkezem, aztán néhány napig nem jövök. A hetek óta fájlalt derekam eljutott arra a szintre, hogy már állandóan csillagokat látok. Nem bírok menni, nem bírok lehajolni, vagy ha lehajoltam kiegyenesedni, és nem bírom megtartani a vállamon Ágnest. Amíg nem leszek jobban örülök ha a napi teendőim negyedét elvégzem valahogy :?

Most meg ráadásul még csuklom is. ÁÁÁÁÁÁááááááááá :evil: :evil: :evil:
kisbogacs

Sziasztok!

3 napig nem jövök, és annyit írtatok, hogy esélyem sincs visszaolvasni :cry: Így bocsi, de csak az utolsó oldalra tudok reagálni.

Alak, kilók: lányok, nehogy már ezen pörögjetek megint! Mindenki úgy szép, ahogy van, és punktum. Én régen nagyon kritikus voltam (magammal és másokkal is), de aztán rájöttem, hogy sokkal jobb mindenkit úgy elfogadni, ahogy van. Persze apróbb dolgokon lehet változtatni, sőt néha érdemes is (pl. Apa egy-két rossz szokását sikerült kiiktatni, pl. a szennyest a szennyestartóba kell tenni, nem mellédobni :-) ), de amúgy igyekszem elfogadni magamat is és az ismerőseimet is. Na meg amúgy is, itt mindenkinek van egy (kettő, három, négy :-) ) gyönyörű gyereke, akik többet érnek, mint az a pár felszedett kg :-)

Hozzátápi: én most már kivárom a hat hónapot, még bő egy hét :-) Aztán őszibarackkal akarom elkezdeni, ezt javasolta a védőnéni és a dokinéni is. Kíváncsi vagyok, hogy fogadja majd Bálint...

Csöre: sport ügyben sajnos csatlakozom :cry: Én se vagyok túl sportos, pedig érzem, hogy kellene az izmaimnak egy kis mozgás :cry: Azta, miket művel Saci! Azért felállni még tényleg korai, beszéld meg ezt a lánykáddal :-) Ja, ma megrendeltem a mei-tai-t :-) Lassan kérhetsz részesedést Mártitól :-)

Szilvi: Huggies-szal én is így jártam, és még van egy nagy csomaggal :evil: Azért ki nem dobom, inkább gyakrabban mosok :-)

Mági: a lényeg, hogy megoldódott a probléma, ráadásul ilyen banális módon. Hogy lennél már rossz anya???

Zitócs: boldogságos névnapot Violának!

Rólunk: elég mozgalmas hetünk volt, kedden egy kismama barátnőm volt itt babázni, ős is, én is és Bálint is nagyon élveztük :D Aztán szerdán én látogattam meg egy egyetemi barátnőmet, ma meg Apával csavarogtunk szinte egész nap. Holnap meg jönnek a hétvégére párom nagybátyjáék, így kicsit ki kellene takarítanom, plusz főzni is kellene. Szóval holnap se fogok unatkozni, meg a hétvégén se. Így lehet, hogy csak hétfőn leszek legközelebb, így már most jó hétvégét mindenkinek!
Ja, és mi most tartunk ott, ahol Mágiék pár hete: Bálint hasrafordul, de szegénykém még nem tud visszafordulni, és nyöszörög. Délután meg úgy szorult be a kis keze a járóka rácsai közé, hogy fogta a játékát. Nem jött rá a kis drágám, hogy ha elengedi a játékot, akkor ki tudja húzni a kezét :D Inkább nyüsszögött :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Kriszti: jobbulást!!!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok!

Tegnap este meg volt bolondulva a fiam, azt hittem kiugrom az erkélyrő, úgy ordított mint akit ölnekl. Negyed 12-kor aludt el végül, az Adamo hintában, még szopizni sem akart. Ma este is megy a műsor, de ma itthon van apa, hagyom érvényesülni...

Hétvégére mi sem leszünk, aztán jön 1 hétre Milán keresztanyuja, de igyekszem képben lenni.

Kriszti: jobbulást!

Szex: hazudnék ha azt mondanám olyan, mint régen... Lévén még mindig érzem a hegemet odabent, vagy azokat a keloidos izéket, tudja fene, de hosszú állás után feszít még mindig... Ezért forult meg nekem is a fejemben a császár, de dokim közölte, hogy valószínű ott is ilyen pazar lenne a sebgyógyulás, így nagyobb a kockázat stb... Szóval gyári hibás vagyok :?

Gyerek ordít, Apa nem győzi, megyek segítek...

Jóéjt!

biga.csiga

Sziasztok!

Hanna: enyim fiú is csak cicin alszik el este, vagy a hordozóban kell elrázni, mert az "okos" apája rászoktatta, hogy abban altatja, aztán átcsempésszük az ágyba (átvette mástól ezt a marhaságot, én meg szenvedek vele éjjel, mert ugye abban kell visszaaltatni, ha cicin nem megy...

Csöre, Benci: Benedek is csak kb. 2-3 percet szopizik intenzíven, aztán csak nyammog, elfordul, visszajön, ha átteszem a másikra, azon is szivornyázik rendesen 2 percet, aztán csócsál... de kibír 4 órát is szopi nélkül, hát gondolom elég neki. :)

Sinlac téma: nekünk írt fel a dokinéni, azt mondta ő is, meg a védőnő is, hogy keverjek bele valami gyümit. Mondjuk én a 150 ml víz helyett 30-50 ml vízből és arányosan ahhoz adott porból csinálom. De most jól hízott a legény, egy hét alatt 250 grammot. És egy nap egyszer kap Sinlac-ot.

Most ilyen "meggyes" év lehet... az évek kb. 3 szem meggyet termő fánk idén dugig van meggyel. Katuska, nagyon jó a meggyszörp recept, neked olyan jó receptjeid vannak! Asszem én is kipróbálom a szörpöt, és a meggyes rétest amúgy is imádom!!!

Szilvi
Kép
xania9

Palacsintas,palinkas jo reggelt mindenkinek remelem megalszotok :) azert nincs itt senki.Kerdes van valaki aki a babakajat otthon hazilag kesziti erdekelnenek receptek,hogy mivel kezdhetnem Bence gasztronomiai ismereteit :?: elore is kosz
Moni mibol vizsgazol vagy mire?

Tetyk& a fiúk
tetyk

Jó reggelt!

Ma kidobta a gyerekeimet korán az ágy. Már csak Saci alszik...

Szilvi: nekünk is egy szem meggy volt tavaly a fán :roll: igaz, ez tényleg fiatal fa, mint az összes többi gyümölcsfánk. Barackunk is nagyon sok lesz, tavaly is sok volt... majd azzal kezdem újra a hozzátápit másfél-két hét múlva.

Kriszti: jobbulást! Szegénykém, megint összejött valami?

Edit: milyen MT-t kértél?
Gratula Bálintnak :D Édes lehetett a beszorult kezecskével :D Így lehet majmot fogni :D Bocsi a hasonlatért, de rögtön ez jutott eszembe, hogy valamelyik természetfilmben hasonló módszerrel fogtak majmocskákat :D

Szilvi: ez a hordozóban altatás agyrém lehet... nem tudod leszoktatni? Apáknak vannak néha hülye ötleteik... aztán persze nem ők szívnak ...

Tetyk: jók a viccek :lol: :lol:

Éjszakánként újabban állandóan bealszom szoptatás közben. Megeszik a Csajszi két cicit (ja, nappal elég neki 1 is...), majd még nyomul egy ideig. Ő is, én is bealszunk a nyomulásba.

Csöre
csöre74

Csore mikor kijottunk a korhazbol egy ejszaka elaludtam a gyerek mellett akkor unnepejes fogadalmat tettem,hogy ulve etetek.Mert a nagyobb addig szopizot ejjel mig en aludtam,hogy egyszer csak nem lehetet tobbet berakni a kisagyba es ne mondjam,hogy 3eves korara tudtuk ki szoktatni magunk kozzul addig ott aludt

Tetyk& a fiúk
tetyk

Tetyk: a nagyok tavaly őszig csak velem aludtak el :wink: nem kicsit rontottam el :oops: :lol:

Csöre
csöre74

Csore szuperek vagyunk :D

Tetyk& a fiúk
tetyk

peni
A műtét az hasi úton történik nem hüvelyi úton.
Amúgy is állítólag egy kis vágást ejtenek a ködök körül, legalábbis ezt hallottam, de majd a dokitól kérek több infót erről.

tetyk
Szociális Gondozó és ápoló vizsgám lesz. Már Januárban kellett volna vizsgáznom, de halasztást kaptam, mert pont akkor szültem.

manocskak

Szilvi! köszi. egy dolgot nagyon megtanultam mikor kicsi voltam anyukámtól mivel nagyon szegények voltunk, hogy a semmiből hogyan kell 3 fogásos ebédet varázsolni bárhol bármikor :)

Tetyk! amikor már többfélét esztek akkor innen érdemes recepteket lopni! Nagyon jók!:

http://babaszoba.hu/services/recipe?BXI ... 1-C97E7897

AMikor nagyobb volt már Máté akkor sokszor csináltam azt vacsorára, hogy a tápszerbe kevertem banánt és darált kekszet és azt itta. Főleg mikor nem akart enni mert nőtt a foga. (na jó nem sűrűn de amikor minden kötél szakadt akkor mindig bevált vacsira)

Nálunk is buli volt este, Petra 10 órakor még hancúrozott. Fel is vettem videóra, majd feltöltöm valamikor. Ja és fél tízkor álltam neki meggyes-mákos rétest sütni...én se vagyok nagyon meglőve!

Most meg elszaladok lisztet venni mert lepényt sütök:)
katuska79

Halihó!

Csöre! Nem semmi Saci! :shock:
Nem is engedem Olivér közelébe, mert megint csak parázok, milyen lusta az én kisfiam.

Kriszti! Jobbulást!!!!

Xania! Na, az sem lehet egyszerű a ringatós altatás. Már jó nehezek. :)

Katuska! Biga.Csiga! Csatlakozom! O. sem aludt el este. :?

Kép
hanna30

Bucsuzom a hetveget a Hargitan toltjuk hetfon jovok addig is kuldok nektek gondolatban friss levegot :P :oops:

Tetyk& a fiúk
tetyk

Na, azt hiszem nálunk kezdődnek a horror éjszakák :evil:
Borka a 8 órás elalvás után 11kor olyan ordításba kezdett, hogy félórán keresztül nem tudtam megnyugtatni, fél 1re sikerült elaltatnom-közben a vihar, égszakadás miatt az utca összes kutyája elkezdett vonyítani, ettől a gyerek 2 percenként sírórohamot kapott-1-kor elaludtam, fél 3-kor már fent volt, ezután fél 5kor, fél 7kor...aludtam kb.másfél órát 3 részletben :(
folyt.köv., aludt kemény 20 percet :evil:

benci

Köszönjük a köszöntéseket!

Móni: ne parázz, biztos szépen fejlődik Joel- ha meg éhes, látod, előbb-utóbb szól :D

Edit: :lol: :lol: Cuki lehetett Bálint, ahogy szorongatja a játékot és nyüszög!!! :lol:

Kajálás mennyisége:
Egy-két hete gyanakszom, hogy nincs elég tejem... tegnap este óta totál biztos vagyok benne. Mi még nem jutottunk oda, ahova Mágnesék, de szerintem csak idő kérdése. Az egy dolog, hogy mostanában szinte mindig két ciciből eszünk, és tudom, hogy az egyik már nagyon vacakol, valamiért igen kis mennyiséget termel... Aztán tegnap este lefejve itthon hagytam 200ml tejet (két napig gyűjtöttem, szopikat péppel váltottam ki)- gondoltam, bedurmolja, és alszik reggelig. No nem. Hazaértem, addigra minden megivott, majd kérte még a cicit. És SOKAT evett belőle :shock: Egyszerűen 100% biztos vagyok benne, hogy nincs még a két ciciben összesen sem 200ml feletti tej. Az a fura, hogy továbbra is 3 óránként kért nap közben- más kérdés, hogy kezdte éjjel is ezt játszani.

Fordulás: no, mit össze rinyáltam, hogy nem fordul a gyerek- azóta persze megtanulta, és rendszerint a pelenkázón mutatja be- a legrosszabb pillanatban :lol:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs! Violának boldog névnapot!

Tetyk! Jó utat! :)

Móni! Minden oké a kisfiaddal. :)
A vizsgához egy kalappal.

Kép
hanna30

maszatmanó
Most egy pár napja a Joelnek úgy adok enni, hogy reggel tápszer később amikor ennie kell akkor adok neki desszertet és délután meg tejpépet elég jól bírja így az etetéseket, majd ma kipróbálok neki valami főzelék félét is de még nem tudom mit adjak neki. :shock:

manocskak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?