A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Köszi az üdvözlést :)

Nos, 33 éves leszek addigra már, és idén február végén döntöttük el, hogy szeretnénk már kisbabát, de még elmentünk kivizsgálásokra. Úgyhogy nem mondhatom, hogy sok erőlködésünkbe került a próbálkozás, szerencsére :)

Dr. Timmermann Gábornál fogok szülni a SOTE II.-n. Hétfőn megyek hozzá legközelebb, akkor elvileg 11+1 hetes leszek, de gyakorlatilag annál picit kevesebb a hosszú ciklusok miatt. Kombinált tesztre július 10-én megyek az OGYEI-be.

Hányingerem nincs, de a közérzetem elég rossz, nagyon puffadok, és egyetlen (!) nyári nadrágom, szoknyám sem jön rám. Vettem egy kismama nadrágot, olyan lezserebb fajta térdnadrágot, és azt hordom, felváltva a hosszú farmeremmel. De ez csak puffadás, és úgy veszem észre, kezd csökkenni. Eddig 1 kg-ot híztam.

Ő az első babánk lesz, de kettőt szeretnénk. Örültem volna az ikreknek is, de úgy néz ki, nekem nem azt osztottak :) Ha kislány, akkor Emese, ha kisfiú, akkor Levente néven éli majd az életét.

[quote="heydie"]Clara - üdv nálunk, hasonló jókat neked is ;) van egy táblázatunk, az előző oldalon is fent van, ha szeretnél bekerülni, akkor küldd el az adataidat nekem!

Pontosan hol az a táblázat, és mit tartalmaz?

Klári

Kép
claracroft

Brigi - jó hírek, gratula!!! :D
Kicsit nézegettem a képet, de rájöttem, úgyhogy nagyon cuki :D

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Clara - akkor tényleg könnyen összejött a baba, ez tök jó :)
Ha visszalapozol a 40. oldalra, akkor megtalálod a táblázatunkat, a 15:27-es hozzászólásomban van, és akkor látod, h mit tartalmaz ;)

Kép
heydie

Pici! :lol: Köszi, megnyugtattál most, akkor mégsem vagyok megzakkanva :D

Hékás! Wow, gratulálok, csodás eredmények, szép a babóca! Ez 4D-s UH-kép?
Igen, most szingliként nyomom, mindenki itthagyott :cry: :D
Vadast nem csináltam meg...győzőtt a lustaság...azért is örülök picit, h egyedül vagyok, mert legalább nem kell főzni :wink:
Clara! Üdv minálunk és gratulálok a babócához! Csodás babavárást neked!
Örülök, h hamar összejött a bébike :D szerencsés vagy...bár én se panaszkodhatom, az első próbálkozós hónapban összejött :wink:

afra.h

Heydie! Nemsokára 12.heti UH-d lesz!!! :shock: :D Akkora élmény lesz, meglásd! Állítólag ilyenkor lehet a legjobban látni a babókat, mert már megvan mindene, szép babaformájú, de még belefér egyben a képbe!
Tényleg csodás élmény :D

afra.h

Hékás, szuper már mennyi adatod van ketteskéről :lol: most már igazán van rajta mit mérni :) én is szeretnék már itt tartani.. mert a mai UH nagyon megnyugtatott, de azért a genetikai lesz majd ami tényleg elaltatja minden aggályom.. de az még 3 hét..

Clara, nekem bejön hogy ha vigyázok mit eszek ,nem puffadok.. próbáld ki hátha..
nem eszem brokkolit, karfiolt, kukoricát :cry: , paprikát , csak kevés cseresznyét..

végülis nálam ezek voltak a mummusok szoptatás alatt is.. minden ami engem puffasztott a tejbe átmenve ZSófit is hasfájóssá tette... emlékszem amikor lecsót ettem egyszer ebédre és vacsira is mert annyira kívántam, kb 2 hónapos volt akkor ZSófi, a másnapot végig ordította... pedig egyébként soha nem sírt..
( csak még egyszer, amikor odacsíptem a body patentjával a nyakát :oops: )
pici76

Üdvözöllek köztönk Clara, döbbenetes, de Te is pont úgy akarod nevezni a gyerkőcöt , ahogy én ha lány: Emese, ha fiú: Levente. Összebeszéltünk volna? Úgy látszik benne van a levegőben, bár én az Emese nevet már évek óta dédelgetem, anyukámat is így hívják, aki sajnos nagyon beteg, parkinson kóros. És még nincs unokája, ezért titkon abban is reménykedek, hogy a mi kis babucink új életcélt ad neki, ahhoz, hogy küzdeni tudjon a betegségével.
Hékás köszönöm kérdésed, csak azért nem írtam magamról, mert igazából nem nagyon változott semmi. A vérezgetés úgy néz ki abba maradt, bár még egy egy megerőltetőbb napon jelentkezik még.
Somaanyu A biciklizésről én pont azt hallottam, hogy ideális sport a kismamáknak, de nem a megerőltető túrázás csak az a „koca bicajozás”. Örülök, hogy már engedékenyebb veled a doki, de azért ne bízd el magad, ahogy az előzőekben írtam nálam is még vissza jött a vérzés, ha kicsit jobban megerőltettem magam (nagyobb séta a kelleténél) Pedig engem a doki nem is ítélt szigorú ágynyugalomra. Vigyázz magadra, ha kicsit is úgy érzed, hogy valami fárasztó, akkor inkább hagyd abba.
Ollem nem is értem 24 évesen mi szükség kombinált tesztre. Nagyon kicsi az esélye bármilyen rendellenességnek, csak pénzkidobás. Én helyedben inkább majd egy alapos 4d uh-ra fizetnék be, ahol mindent megnéznek.
Az UH képek gyönyörűek a picikről, már igazán babaszerűek, kis gömböcök.

Nóra

Kép
fikuszka

Udvozletem mindenkinek! :D

Koszonom a biztatast a "fonok" temaval kapcsolatban...igy fogok tenni jovo heten :wink: Majd megirom mi volt :roll:

Irigykedve olvasom, hogy figyelnek ratok a dokik, vedonok, csalad....ez ami foleg hianyzik :oops: Valoszinuleg, ha nem elso gengszetermocsing lenne, nem aggodnam halara magam, hogy nem jutok el a tesztekre....epp bujom a netet, hogy tudnek olcson hazajutni es mikor lenne erdemes. Szerintetek melyik jobb: 18 vagy 21. het?

A receptes oldal nagyon jooooo!!! nyami... :wink:
Vendég

Francesca Uxi javasolta ezt az oldalt:
http://www.babamozi.hu/szolgaltatas.html
ott megnézheted melyik tesztet mikor kell megcsináltatni.
Itthon legalábbis ilyenkor csinálják, bár nem hiszem, hogy ez ország függő.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok!

Remélem nem baj ha én is csatlakozom hozzátok :lol: ?!
Nekem 2010. január 13.-án fog jönni a kis jövevény.
Amit már nagyon várunk!!!! :D Július 7.-én megyek a 12 hetes UH-ra, remélem minden rendben lesz!

Mindenkinek jó babavárást kívánok!!!

Üdv:Icu03[/b]
icu03

Szilardhino, Hekas: nagyon jok a fotok! Kis pockosok a manok :wink:

Heydie: SP-ben, ha szabad kerdeznem mere fele eltek? A legjobb baratnom Valenciaban lakik es egy gyonyoru egeszseges kisfiu anyukaja. O is kint szult, jokat mondott az ellatasrol.

Bogaracska: oszinten nekem egy kis kola bejott a gyomoreges ellen, de tul sok nem, mert a sok edestol meg rosszabb…probald ki a light colat

Nora: koszonom! pont az elobb, hogy visszaolvastam lattam. Ugy tunik a 18 es a 21 a nyero, csak sajnos a ketto egyszerre nem megy... nu, majd kalkulalunk :roll:
Vendég

Francesca szerintem elég lesz neked a kombinált teszt, ami olcsóbb csak 35 éven túl emelkedik a veszélyeztetettség jelentősebben, meg ha esetleg az apa korosabb már. Sajnos nálunk mind a két veszélyeztetettség fenn áll ezért én nem kockáztathatok, de esetedben, főleg ha nem engedhetitek meg akkor elég lenne egy alapos 4d UH. Az azért elég nagy biztonsággal ki tudja szűrni a problémákat. Persze érdemes lenne a helyi fórumokon is szétnézned, mert nem mindegy, hogy az ember fia milyen szonográfust fog ki.

Ma nagyon divatos, hogy mindenkit tesztelni küldenek, de gondoljatok arra, hogy ez valakiknek milyen jó pénzt jelent, kihasználják, hogy a kismamák szeretnének mindent megadni a piciknek, még ha valamire nincs is igazán szükségük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fikuszka 2009.06.25 18:26-kor.

Nóra

Kép
fikuszka

Icu, szia, üdv köztünk! Arra meg majd visszatérünk még, hogy mikor jön. Mert hogy nem 01.13 lesz, az szinte tuti :lol:

Francesca, nálunk a 18. hét körül van a következő genetikai UH.

Nóri, örülök, hogy múlik a barnázás. És akkor tessék többet pihenni, ha ez használ :wink: És nagyon megható nekem, hogy miért szeretnétek Emesének hívni a lányotokat.

Hát igen, Pici, tényleg akkor nyugszik meg az ember, ha túlvan a genetikain. Aztán meg akkor, ha a kezében tartja :lol:

Afra, ez sima 2D-s volt. Azaz a gép 4D-s, de nem váltottunk át. 4D majd a júli 20-i hétre van betervezve, de holnap szóljatok rám, hogy ne felejtsek el bejelentkezni :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Üdvözöllek Icu! Ha a 40 oldalra lapozol, Heydie-nél megtalálhatod a táblázatunkat. Ha te is csatlakozni akarsz, akkor írd le az adataidat.

Már szépen gyarapszunk, minden értelemben!

Nóra

Kép
fikuszka

Lányok, van köztetek egészségügyben dolgozó? Lenne egy kérdésem :?

Tényleg, engem annyira érdekelne, hogy ki mivel foglalkozik. A cég nem kell, csak a munkakör...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Üdv Mindenkinek az Újaknak is

Brigi! Irtam neked pü.t az Istvánnal kapcsolatban amúgy én a Bajcsyban dolgozom

Móni
KépKép
reunion

Icu! Isten hozott téged is! Boldog babavárást! :D

Nóra! Ezzel most nagyon meghatottál...annyira szép ez tőletek!

Hékás! Sajna nem én vagyok a te embered...nem vagyok e.ü.-s, művészeti irányban vagyogatok

afra.h

Brigi én is inkább a művészetek irányában vagyogatok, belsőépítész vagyok.
És Te mivel foglalkozol a gyereknevelésen túl?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fikuszka 2009.06.25 19:16-kor.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok,

Gratulálok az eredményekhez :). Én jövő héten fogok tudni beszámolni nektek Babócáról. Már nagyon aggódom miatta :(

Reunion: Én sem voltam kombinált teszten..

Ollem: szupi lehet ismerős védőnőhöz járni, én kicsit mindig tartok az új orvosoktól, szerencséte az enyém egy angyal :).

Engem nem küldtek el belgyógyra, de így is állandóan orvosokhoz járok.

Ma megkíséreltem elmenni a fogászatra, de BP-en nem ismertem senkit és a rendelőintézetbe sem adtak időpontot, metrhogy nem tartozok senkihez. Kb egy 1,5 vártam arra, hogy valamit közöljenek, hogy kihez kapok sorszámot, vagy behívjanak, aztán visszakértem a papírjaimat és hazajöttem :(..

Hékás: én bankszektorban dolgozom..
cat__

Reunion, válaszoltam, sőt azóta kérdeztem is :lol: :lol:

Hát én Katihoz állok legközelebb szakmailag, ugyanis részben bankszektor. Konkrétan bankinformatika a területem, ott vezettem egy osztályt szülés előtt.

Nóra! Belsőépítész??? Az annyira jó! Egyik ismerősöm belsőépítész és lakberendező, együtt utaztunk nagyon sokat vonaton, amikor suliba járt, és mutatta a feladatait. Én élveztem :lol: :lol:

Kati, ne aggódj, minden rendben a babával :wink: OPTIMIZMUS! :lol: Engem is a háziorvoshoz küldött el a védőnő, mutatta, hogy hova fog írni a doki, de ott meg az van, hogy belgyógyászati vizsgálat eredménye. Most gondban vagyok, hogy elmenjek a maszek belgyógyászhoz, vagy a dinka háziorvosomhoz. :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Cat

Én valamikor novemberben voltam a szentkirályi utcán nem volt beutalóm csak annyit mondtam, hogy babatervezésben vagyunk és jobbról balról alul felül röntgen meg minden volt
ennyire alaposan még sehol nem vizsgáltak meg
én sem tartozom sehová, ugyhogy szerintem megint oda fogok visszamenni

Móni
KépKép
reunion

Brigi, lehet, hogy jobban jársz a belgyógyásszal :D; Köszi, máris jobb a kedvem :).

Reunion: akkor tényleg jól jártál velük. Most előbb védőnőzök, aztán kedden megyek babanézőbe, addigra eldöntöm, hol próbálozom :).
cat__

Én könyvelő vagyok, szintén nem eü.

Nóra, akkor remélem lányod lesz, hogy valóra válthasd a névhez fűzött reményeket :) Anyukád nagyon szerencsés...
Az elején én is véreztem, nem barnáztam, hanem rendesen véreztm, és görcsöltem. Két hét ágynyugalom, Utrogestan hüvelykapszula napi 2X, még most is. De már dolgozom, és azóta semmi gond nem volt.

Hédi, elküldtem az adataim, örülnék, ha rákerülnék a listára.

Köszi a tippet a puffadásról, valami hasonlót mondott a védőnőm, hogy próbáljam kitapasztalni, mitől puffadok. Ha gyümölcstől, akkor próbáljam ki pl. levesként, mert úgy ált. nem puffaszt. Vagy meghámozva, pl.

És végül: észrevettem a táblázatban egy nevet: henyo75. Lehet, hogy találkozunk a kórházban :))) Szerintem egyébként később fogok szülni, húszonvalahanyadikán, a dokim szerint is, de ki tudja... :)

Klári

Kép
claracroft

Hű, termeltetek du., mi elmentünk anyummal vásárolni, vettem egy nadrágot. Még nem kismamacucc, de széles gumi a dereka, szóval akár még akkor is hordható lesz...bár nem hinném, mert térdgatyó, és mire úgy rendesen pocakos leszek, addigra itt már ennél is hidegebb lesz. De hát a nyaralásra is kell vmi :P

Francesca - Spanyolországban Afra lakik, én a szomszédból vagyok :D

Icu - üdv itt nálunk! Táblázatba szeretnél bekerülni?

Clara - az adataid megjöttek, köszi, be is tettelek, még ma este rakok fel egy friss táblát!

Nóra - Clarához hasonlóan én is drukkolok, h akkor kislányod legyen... :)

Kép
heydie

Brigi valószínűleg a barátnőd csak lakberendező, ha két éves sulit végzett. Csak ezeknek a pénzes suliknak úgy akarják emelni a színvonalát, hogy elhitetik a tanulókkal, hogy végzett belsőépítészek. Én az Iparművészeti Egyetemen tanultam 5,5 évig a szakmát, belsőépítész és bútervező iparművész vagyok. Remélem ezzel nem bántottam meg senkit, csak általában a köztudatban nem tudják az emberek, hogy mi a különbség a lakberendező és a belsőépítész között. A lakberendezés is szép szakma, de ott nem tervezhetnek olyan mélységig, mint egy belsőépítész. Egy lakberendező általában meglévő bútorokkal rendez be és tesz ízlésesebbé, festéssel, új anyagokkal egy meglévő teret. Egy belsőépítész teljesen újratervez, falakat bont, födémeket épít, lépcsőket tervez be utólag, egyedi berendezési tárgyakat, bútorokat tervez. Teszi ezt sokkal magasabb szintű felkészültséggel, hisz az egyetemre több hetes felvételi vizsgákon keresztül jut be, ahol lemérik rajztudását, ábrázoló geometriai, formaérzéki felkészültségét. És aztán tovább csiszolják stílus és forma érzékét jó ideig az egyetemen megfelelően felkészült a szakmában elismert tanárok.
Hát ez a különbség, örülök hogy ezt itt leírhattam, mert legalább így már Ti tudni fogjátok mi a különbség.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok lányok!
Megvan a kombinált teszt eredménye negatív!!! :lol:
Nekem teljesen ingyen volt a kórházba ahova tartozom,még csak meg se kérdezték akarom e megcsinálták de én nem bánom,legalább megnyugodtam.
Valakinél csináltak toxoplasma vizsgálatot,és EKG-t?Mert van egy ismerősöm őt elküldték ilyenre,engem még nem...
Nagyon édesek az uh fotók...
Üdv az új kismamiknak!
Szép estét!
gyöngyi-30

Köszi lányok a drukkot, egyébként is kislányt szeretne az egész család, persze ha fiú jön akkor sem "dobjuk ki." Bár nagyobb a valószínűlsége a fiúnak, mert a peteérés és az együttlét is, nagyon úgy néz ki hogy egy napon volt.
De a remény hal meg utoljára!!!

Nóra

Kép
fikuszka

Francesca! Mi Barcelona mellett lakunk..itt is egész jónak tűnik az ellátás, csak még nem érte tisztán, h mi hogy megy errefelé :lol:

Gyöngyi! Gratulálok a jó eredményhez! :D

Heydie! Te hogy állsz a pocakosodással? Mert látom a fotódon, h te is a vékonykák táborát gyarapítod, mint én :oops:
Nálam már picúrkát látszik, de ez lehet a nagy étvágyam következménye is :oops:

afra.h

Ha nem költöztünk volna ki, akkor valószínűleg én is belsőépítész vagy lakberendező lettem volna. Ha belsőépíteszetet tanultam vna, akkor csak azzal foglalkoztam volna, ha lakberendező tanfolyamot csináltam vna, akkor pedig amellett elvégeztem volna még egy műkörmös (kézápoló, lábápoló, manikűr) tanfolyamot is. Utóbbi lehet így is meglesz :D

Kép
heydie

Gyöngyi: Igen, volt toxoplasma, volt ekg is. A nőgyógyászom kérte őket vércsoport meghatározás, TSH, teljes vérkép, vizelet mellett, de beutalót (nagy morogva) a házidokim írt hozzá. Még nem estem át a toxoplasmán, úgyhogy figyelnem kell.

Klári

Kép
claracroft

Klári!
Te is a II.Sote-n fogsz szülni? :P
Csajok, nagyon édik a fotók!!! Alig várom már,hogy én is a 12.hétben legyek! Olyan lassan telik az idő... :roll:
Egyébként én sem eü.-ben dolgozom. Már 10éve pultos-felszolgálóként dolizom, egyébként az eredeti szakmám varrónő. :lol: Elég távol áll egymástól a kettő.

Kép

Kép
henya75

Ja, Afra - neked akartam még reagálni, h bizony mindjárt megyek a 12. hetire, már csak 4-et kell aludni...pedig még csak most osztottam meg veletek, h pozitív lett a tesztem :) azért megy az idő...
Nekem a pocim egész eddig nem nőtt, most már nagyjából észre lehet venni, de ha felveszek egy sima pólót (se nem feszül, se nem bő), akkor abban egy idegen még mindig nem tudná megmondani, h babás vagyok. Én látom, de nem szembetűnő, apukám nem vette észre, csak amikor olyan nagyon mutogattam neki :) majd hétfőn hozok nektek egy képet. Pedig elvileg talán a vékonyabbakon kellene előbb látszania, én mégis csak most vettem észre, h mintha vmi lenne :D

Kép
heydie

Vércsoport meg vérkép nekem is volt még rögtön az első UH után, de EKG-t meg toxoplasma-vizsgálatot nekem nem is mondott meg nem is csinált senki.

Kép
heydie

Nóra, igazad van. Ezek szerint csak elhitette mindenkivel, mert tényleg csak 2 éves suli-félét végzett. :twisted: És mivel nem ismertelek még, simán el tudta hitetni velem :? De már képben vagyok, köszi :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi, gratulálok az eredményhez! Milyen furcsa, pár hete a pozitív tesztekhez gratuláltunk, most meg a negatív eredményekhez :lol: Én holnap jelentkezem be EKG-ra, és a toxo vizsgálat is megvolt az elején. EKG-ra a védőnő, toxora meg a doki küldött

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]M írta:hékásilyen furcsa, pár hete a pozitív tesztekhez gratuláltunk, most meg a negatív eredményekhez :lol:

Na pont ezen gondolkodtam én is! :D

Kép
heydie

Henya75: Igen, Sote II., és az 40 hét elmélete szerint január 17-én.

Klári

Kép
claracroft

Ez nagyon klassz, hogy eddig még nem volt rossz eredmény csak így tovább lányok.

Nóra

Kép
fikuszka

Lányok! van köztetek olyan akinek nincsen fogadott orvosa, és nem is akar?
Én elég hülye helyzetben vagyok, mert a lakhelyem szerint a Dunaújvárosi kórházhoz tartozom. Tehát ha netán úgy indul meg a szülés, hogy a párom dolgozik, esélyem sincs arra hogy eljussak Pestre... hacsak be nem ülök a kocsi ba és indulok útnak... :lol: Mentővel innen nem visznek Pestre sajnos

Kép

Kép
henya75

Hello Lányok!

Hékás, Szilardinho, nagyon szuperek az UH képek, és grat az eredményekhez! :lol: :lol:

Soma, tökjó, hogy minden rendben, jó utat, és vigyázz magatokra!

Nem tudom, ki kérdezte a kombinált tesztet (a hülye vihar miatt alig megy a vezeték nélküli internet a hálószobában, így nem tudok nagyon lapozgatni), de anno Bogaracska feltett néhány linket, sztem úgy a 37. oldal táján, ott lehet nézelődni. + 1 cikk a hvg-ből, ezt beállítottam ui kedvencnek: http://hvg.hu/egeszseg/20080923_down_kor_szures.aspx

Üdv az Újaknak! 8)

Hékás, én értékesítéssel foglalkozom, nem egészségügyben, de a közelében, szolgáltatás területén.

Bejelentkeztem 12. heti UH-ra, július 17-re. Még 3 hét...Már nagyon várom! Utána én megcsináltatom a kombi tesztet is.

És jövő pénteken tutira bejelentem én is a melóhelyen a nagy hírt, nagyon kíváncsi vagyok mit reagálnak... :oops:

Én totál fáradékony vagyok mostanában. Ma egy reggeli rendezvény és 2 hosszú tárgyalás után hazaértem 5.45-re, egyből megcéloztam az ágyat, aludtam 20-30 percet. Aztán elvittem a kutyákat sétálni, közben elkapott az eső, de isteni volt a viharban mászkálni. Mire a jég jött, szerencsére hazaértünk!

Megérkezett a vacsorám, rántott pulykamell sok paradicsommal, most mennem kell! :wink:

Üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Lányok!

Azon gondolkodom, hogy van akinek csinálnak toxot van akinek nem de hol a szifilisz, chlamidia, herpes, citomegalovirus, meg a rubeola (TORCH) vizsgálatok?
Már nem szokás?

Móni
KépKép
reunion

Szcsm - jég esett otthon? :shock: tényleg jó, h addigra már hazaértetek...akkor még mindig olyan szép idő van, mint a múlt héten? :?
Én is fáradékony vagyok, folyton tudnék aludni...ma felkeltem 9-kor, de 11-kor visszaaludtam 2-ig. Pedig amúgy én szeretek pörögni, de most nem bírom az iramot...

Kép
heydie

Mai friss tábla :)
Kép

Kép
heydie

Nekem a vizsgálatokat megcsinálták a BMC-ban (Budai Meddőségi Centrum) csak indokolt esetekben végzik, mert drága szűrővizsgálatokról van szó és mint tudjuk az egészségügyben most mindenen spórolnak. Nálam nézték a herpes, toxoplazma, chlamydia, bárányhimlő és a rubeola fertőzöttséget.
Az volt a furcsa, hogy egész eddigi életemben volt cicusom és mégsem kaptam el a toxoplazmózist. Szegény cicusok sokszor szenvednek azért, mert kirakják őket otthonról azért mert jön a pici. Pedig sokkal nagyobb az esély nyers hústól elkapni a fertőzést.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fikuszka 2009.06.25 20:41-kor.

Nóra

Kép
fikuszka

Heydie: ma gyönyörű napos és meleg idő volt, aztán estére megérkeztek a fekete felhők dörgés és villámlás kíséretében és leszakadt az ég. De most már vége, és az internet is működik ;-)

Pont annyian vagyunk, mint Gimiben az osztályban ;-)

Kép
szerencsemák

szép nagy osztályotok volt: :P

Nóra

Kép
fikuszka

na, a rántott pulykamelltől felfordult a gyomrom :? Tök gáz, de egyáltalán nem kívánom a húst. még annyira sem, mint eddig...Akkor most nekiesek egy vajas-sajtos zsemlének :)

Kép
szerencsemák

Tényleg milyen sokan vagyunk :D
Nagyon jóóóóóó!
Igazán Jól tette aki elindította nagy köszönet érte
én sokszor csak ezt olvasgatom egész nap annyira nincs mit tennem

Móni
KépKép
reunion

A hússal én is így vagyok, viszont annál inkább kívánom és élvezem a zöldségek ízét.
Ti nem érezitek úgy, mintha az ételeknek zamatosabb lenne az íze, mint a várandósság előtt?

Nóra

Kép
fikuszka

Reunion Te is otthon vagy a babócákkal betegszabin?
Látszik már valami a pocakodon?

Nóra

Kép
fikuszka

Szcsm - pont amikor feltettem, akkor néztem meg én is, h 32-en vagyunk, annyira jó, h így kibővültünk :D az elején még attól tartottunk, h senki nem akar csatlakozni, aztán mennyien lettünk :D

Én tudjátok mit kívánok kb. 1 hete? Olvasztott sajtot ketchuppel (lehet röhögni) :D

Kép
heydie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?