Sziasztok!
Boldog hófordulót IZÁNAK, ÉS KRISTÓFNAK!
Sinlac-ot dokinéni írja fel vagy simán lehet venni gyógyitárban?
Andy: jó h apa hamar túl lett a fogorvoson..jobbulást!
anyud nem semmi... ha tőled nem veszi komolyan h küldöd, nincs valaki akire esetleg jobban hallgat? egy barátnője pl. aki fogja és elmegy vele?
apu nálunk se volt egyszerű.. ránk nem hallgatott... egy kollégája mondta neki, ( de csak Ő, ha más mondja akkor se megy el.) ,
De jó hogy a kislánynak sikerült a műtét! Jó egészséget nekik!
Boci: málna.. hmmm.. köszi h gondoltál rám.. simán csomagolhattad volna egyesével
azóta már vettem..
Tök jó áron vettétek az utazóágyat, teszel képet?
Villám.. együttérzek.. dettó velünk is pár éve..telefon összeolvadt,
tévét 2 hétig szerelték.. én meg úúúúútálom ha villámlik.
Márton nem fogacska miatt sír fel? Nálunk is volt felsírás ritkán, aztán itt a fogacska, amit az okos anya 2 nap után fedez fel..
Sarmon: nagyon szépek a gyerekek!
Szopi ügyben van valami javulás?
Laura: elhiszem h megijedtél.. de az a szerencse nem lett baja Hunornak!
Iokka: gratula a második fogacskához!
Solya: szép méretek Olcsinak!
Főzi: én sem mérem soha mennyit eszik belőle.. amennyit elfogad.. ha marad az adagból amit főztem , elteszem másnapra, ha nem akkor főzőcske
Habtapi: mi kaptunk egy kis csomit ( 9 db. ) de hát ez édeskevés, még vettem hozzá . olyan szempontból tényleg szuper, h nem nyalja fel a szőnyeg /pléd szöszeit, és ha bukik, egyszerű tisztán tartani. bár hiába van a fél nappaliban, fölösleges már. Tegnap a számítógépasztal alól szedtem ki, betolatott..
Kubu: milyen programjaitok lesznek? jaj de jó nektek, irigy a Balcsira.. migrént sajnálom.. szedsz rá valamit?
Miért mentek Marcival dokihoz?
MBT nem volt rajtam még, de már javasolták h lehet jó lenne.
de ennyi...
sajnos piszok drága. de valamit tennem kell, mert nagyon fáj a lábam..