A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

boo! :)

Hirtelenjében most csak ezt tudom előrántani a mellényzsebemből :roll: :

http://wi-fi.lap.hu/nemzetkozi_wi-fi/14521011

illetve

http://www.wififreespot.com/europe.html

ancsurti! :)

A dokim nem is volt kíváncsi a heg hogylétére, csak én. De nem tudták megmondani ennyiből. Nem baj, csak kíváncsiskodni akartam. :roll: (Viszont annyira lekötött, hogy Hugi mekkora, hogy teljesen kiment a fejemből, hogy képet kérjek. Ilyen se volt még... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :? :? )

Köntös: na azért!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Kép

Kép
Kép
ancsurti

Na ez hihetetlen!!!!
Itt frissitgetek folyamatosan...

Tabati!!!Ez am a meglepetes!!!Gratulalok Noehoz!!!Es vegre megtudhattuk hosszu varakozas utan kit is rejt a pocakod!!!Gyors felepulest!!!Es sok tejcsit!!!

a szoveg persze lemaradt....

Kép
Kép
ancsurti

Na csajok kezdek nagyon izgulni....rendesen beindultak a dolgok :oops: :oops: !!!

Ennek hatasara osszekeszitve most mar a tatyom,bar meg a kisagyban vannak a cuccok!!!Mar nem halogathatok semmit.....Jujjjj kezdek berezelni rendesen!Mindjart ripityomba hullok.....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tabati!

Gratula Noéhoz!!!!!
Vendég

boo! :)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Ha jól tévedek, akkor később bepótoltam - egy 6 órás üzivel... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )

kicsidodi, csibe83, sillia! :)

Húzzatok bele ti is, ki-ki a maga okán! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tabati : Nagyon gratulálok Noéhoz! :lol: :lol:

Úgy tűnik, szép nap ez a babázásra! :lol: :lol: :lol:

Talán timea is melglep bennünket egy babóval :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Tabati! Gratulálok Noéhoz! Sok tejecskét és gyors felépülést Neked!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Óriási gratuláció Noéhoz!!! :D :D :D
Ma már többször gondoltam rátok, hétközben elég sokat járkálsz erre. :lol:

H.gabi,
A Boyle féle verseny (Britain's Got Talent 2009) nyertese:
http://www.youtube.com/watch?v=PtwVfJqBfms&feature=fvst
A koreográfia szerintem fantasztikus, megérdemelték a győzelmet. :wink: Engem mozgással sokkal könnyebb lenyűgözni. :D Végül ők nyerték a Ł100.000-t.
http://www.youtube.com/watch?v=qPROXhnoUm8&feature=PlayList&p=f4sfIAyOgwc
Ez egy olyan, ami tetszett. :) Ne számíts nagy művészi értékre. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok csajok!!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!!
Az újdonsült babázóknak sok sok puszi, gratuláció, sok tejcsit, és boldogságot kívánok!!

Mi még egyben vagyunk, szoba felújítás alatt áll még. szombaton lesz kész az ablak végre (elbaszta az ablakos, és akkor jön kijavítani), a parkettázás kész, már csak a szegélylécezést kell holnap befejezni.Anyuval ma egész nap bútor után furikáztunk, hát mit ne mondjak, szarabbnál, szarabb mindenhol a minőség!! Végül az RS bútor lett a nyerő. Csudiszép szekrényünk meg lett rendelve, de "mörfi", hogy majd csak 15-ére lesz kész, és utána 1-2 nappal szállítják :evil: :evil: :evil:

Hétfőn a ctg-m nem lett a legjobb, hiába a kv, és a bubis víz, bébike nem úgy akart mocorogni, bezzeg utána... No de a dokibácsi gyorsan megnézte utána UHun, és minden rendben. Méhösszehúzódásaim már 50-60asok, úgyhogy azt mondták, hogy korábban jön, mint a kiírt 14-e. A méhszáj még teljesen zárt, Streptococus negatív, viszont valami kevéske ellenanyag van a véremben, így csak egy bizonyos vért kaphatok ha gebasz van. De nem lesz. Apukám meg amugy is nullás.

Nos mégegyszer gratulálok a mamiknak!
Mindenki vigyázzon magára!!Amint helyreállt a rend a lakásban és van egy kis időm, és energiám ígérem írok és visszakapcsolódok !!

Hendegabi!
Köszi az sms-t, aranyos vagy! :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D

Kép
szisz89

lorca: nem kell mindenben egyetértenünk :D Én a terhesgondozás kihagyását azért büntetném, mert az ember a saját és születendő gyereke érdekében megy el a vizsgálatokra, szűrésekre. S ha én meló mellett el tudtam menni, akkor szerintem más is meg tudja oldani :? A saválló meg bagós anyákat viszont egyértelműen büntetném! Pedig nekem is volt egy gyerekkori barátnőm, aki a második terhessége alatt cigizett, "nem lesz tőle semmi baja" Aha. Nem tudom, hogy ettől- e, de a gyerek nem kezdhette el most időben a sulit, visszatartják egy évig még ovisnak. Ezen kívül hihetetlenül agresszív. A nővére meg tökre az ellentéte, vele nem cigizett a terhesség alatt.
Kiskoromban meg volt az utcánkban egy olyan "anya", aki alkesz volt, és a gyerekeknek is adagolta az anyagot rendesen /terhesség alatt is/. Egyik sem tudta elvégezni még az alsót sem. Felnőtt korukra még mindig az utcán brümmögnek bicajozás közben. :roll: Persze, a muter már elpatkolt, egyedül kell elviselnie a két szerencsétlen "gyereket" az egyetlen normális családtagnak, az apának. Csoda, hogy még nem lett öngyilkos....

Kép
agi125r

Ház ez nem semmi!!!!
Hatalmas gratula Tabatinak a kicsi Noéhoz...

007!
ne is mond!!!ez a vihar megint görcsre késztetett,de befeküdtem a kádba
és el is múlt...

lorca!
szülésznőm nincs.orvos nem tapogatta ki,a védőnőről ne is beszéljünk...
reakciója az uccsó faros uhura:jaj istenem,jaj istenem!!!

na én eltettem magam holnapra.jó éjt!!!!

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

Mulaszd el a görcseidet, mert különben ki csinálja a táblát? Mars a sor végére! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szisz89! :)

Jó, hogy jelentkeztél és, hogy a dokid ilyen kis figyelmes! :D (Bár "csak" azért, mert ilyen fájásokat mutatott a CTG még nem feltétlenül jön korábban a baba :roll: )
Ha tudsz gyere, ha nem akkor jelezd, ha meg már annnyira ráérsz, akkor kérünk szépen képeket tőled is! :wink:

Kép
Kép
200907?

007!
igyekszem...egyre jobban van rajtam a para már...
és holnap lesz az uccsó napom a melóba!!!!!!
jó lenne még jövőhéten eljutni fodrászhoz...

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

Ne parázz, holnap viszont legyél nagggyyyyonn laza és hagyd a fenébe a munkát! :wink: 8) Eleget dolgoztál és még bőven lesz is rá lehetőséged. :? :? :? :? Most már tényleg csak magatokra figyelj, menj fodrászhoz, vágd le a körmeidet, reszeld babásra a talpadat, szőrteleníts és hasonló dolgok foglalkoztassanak (a törpös törülközők mellett :wink: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

TABATI HÁT EZ MEGLEPETT!!!

SOK TEJET! BOLDOGSÁGOT!!!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Szonibabáék hazamehettek?????

Kép
Kép
200907?

Én is gratulálok Tabatiéknak!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Tabati, Noé baba:
Juhuuu-juhuuuu :D :D :D

Nnna, ennyit a lányos-megérzésemről :roll: :lol: !

Boo!

Fejet kell hajtanom a nagyságod előtt :twisted: :lol: :lol: :lol: !
Bár ahogy elnézem túl is lesz ez teljesítve :wink: !

Persze, mire mi megszülünk, 40.-nek :lol: , már csak annyi lesz a reakció: höhh, az is valami...? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!

Ez egy roppant örvendetes nap, és nem is akarom elrontani, de hallottátok, hogy Jacko meghalt?! :shock: :( :( :(
Tudom, kicsit hülyén hangzik, de azt beszéltük apával,hogy a mi gyerekeinknek olyan lesz Michael Jackson, mint nekünk Elvis, és bizony van abban vmi misztikus, mikor vki egy legenda halálával egy napon jön a világra.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati, Noé baba:
Juhuuu-juhuuuu :D :D :D

Nnna, ennyit a lányos-megérzésemről :roll: :lol: !

Boo!

Fejet kell hajtanom a nagyságod előtt :twisted: :lol: :lol: :lol: !
Bár ahogy elnézem túl is lesz ez teljesítve :wink: !

Persze, mire mi megszülünk, 40.-nek :lol: , már csak annyi lesz a reakció: höhh, az is valami...? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!

Ez egy roppant örvendetes nap, és nem is akarom elrontani, de hallottátok, hogy Jacko meghalt?! :shock: :( :( :(
Tudom, kicsit hülyén hangzik, de azt beszéltük apával,hogy a mi gyerekeinknek olyan lesz Michael Jackson, mint nekünk Elvis, és bizony van abban vmi misztikus, mikor vki egy legenda halálával egy napon jön a világra.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati, Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nektek is minden szép és jót kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért nagyon terhes vagyok, legalábbis az agyam-itt gondolkoztam azon, hogy a Noé fiú vagy lány név! :lol:

Dodi, ha ti szültök, annak is így fogunk örülni!!!!!!!! :wink:

Csibe, azért nem semmi, hogy idáig dolgoztál! Emelem kalapom!

Boo, nekünk is az esti CTG lenne a legjobb. Tuti 2 perc alatt végeznénk!!!!! :lol:

2009, értem. :D Nekem idáig nem is néztek hegvastagságot. Igaz nem is fáj. Te szoktad érezni?

Tegnap este szabályosan 4 percenként keményedtem. Hol fájt a pocakom hozzá, hol nem. Érdekes, mert Marcival ilyen nem volt, gyakice vele semmi.

kispiskóta

Tabati micsoda meglepi :lol: :lol: .Gratula innen is Noéhoz :)

Csibe van ám dolgod mostanában a táblával :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Jó reggelt! :)

kispiskóta!

Nekem semi bajom nincs a hegemmel. (Legalábbis a méhfalamon, mert amúgy a bőrömön nagyon csúnyán kiforrt. :( :( :( :( :( De ez a méhen lévőre nézvést semmit nem jelent.) Még néztem is, amikor tegnap a doki megvizsgált, majd ráírta a papíromra, hogy a hegvonal nem érzékeny. :o

kicsidodi!

Lehet(ett) szeretni vagy nem szeretni, de az tény, hogy mindenki ismerte és nem lehet kétségbe vonni, hogy maradandót alkotott.
Ne csodálkozzatok, ha lassan jön be az oldal, viszont hallgassátok:

http://www.quart.hu/cikk.php?id=3868

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt!

Tabati!

Gratula Noéhoz! :D

És én még azt hittem, hogy az elsők között leszek a 8.-i kiírásommal...
Én is úgy érzem mint Dodi, hogy mire mi megszülünk addigra már már mindenki csak legyint majd, hogy : na, mégegy baba..

Képzeljétek: Olyan sokat aludtam az éjjel mint amennyit már hónapok óta nem sikerült. Felkelés pisilés lábgörcs forgolódás nyűglődés nélkül aludtam egyfolytában 6 azaz hat órát!!!

hat órát!!!

A vicc az egészben, hogy még mindig álmos vagyok :shock:
Vendég

Tímea?????
Vendég

sillia! :)

Ha teheted, akkor bújj vissza az ágyikóba, azt teszem én is. :wink: Még egy kicsit ráhúzok, aztán vár rám egy jóóóóóóó hosszzúúúú (de azért nem megeröltető) nap: úgy akarok holnap reggel CTG-re menni, hogyha esetleg bent fognak, akkor rendben legyen minden utánam. Szóval, takarítás és egy kis pakolászás vár ma rám.
(Még boltba én gyógyszertárba is kéne mennem, de azt már ráfogom az időre, ha mégis kimarad. :oops: :oops: :twisted: :twisted: )

Már akartam neked újságolni, hogy tegnap megvettük az új Fable könyvet és a hétvégén tuti neki esek. :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt!!!

Tabati! Óriási gartula Noéhoz! Sok tejcsit kívánok.
Lányok! Mi is egyre közelebb vagyunk a végéhez... Egyik nap úgy érzem,hogy már túllenék rajta,másnap viszont még halasztanám,mert szó ami szó,be vagyok parázva a szüléstől,bár bízom benne,hogy nekünk sem lesz nehezebb,mint a többieknek,remélem kipottyantjuk mi is hamar a babókat. De azért pozítivan állok a dolgokhoz!!
Ma elég jó éjszakám volt,a tegnapi fájás kicsit megijesztett,de ma megyek dokihoz,bár nálunk nem a doki vizsgálja meg a méhszájat,hanem a szülésznő és ő is csak a 38.héten,azt modnta,addig nem piszkáljuk.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok jó reggelt Kismamik!

Tabati!
Nagy-nagy gratula neked és a bébinek :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

07!
Igenis értettem sűrűbben jövök :roll: :wink:

Lányok nálatok mindenkinek van kézi vagy elektromos mellszívója??? én azon gondolkodom, hogy vegyek-e vagy nem??

Kép
Kép
minimano74

Most jelentem lelépek vérvételre (a műtéthez kell) majd jelentkezem :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok !!!

tabati : Gratulálok Noé -hoz !!!!!

Sillia :

Nagyon jó az összeállításod. Igenigen folytasd légy szíves, mostanában lesz dolgod neked is és csibének is ahogy elnézem itt ezt a dömpinget. :shock: :shock: :shock:

Csajok , nagyon eltelt az idő! El sem hiszem, olyan mintha 1-2 hete tudtam volna meg, hogy Zsombi a pocakomban van..... és talán már ma magamhoz ölelhetem, de 2 héten belül tuti. :D :D :D

Itt eddig mindenki kicsit elkapkodta a dolgot, na de kéééérem ...a határidők betartása hol marad. Kis kapkodósok, de azért már nagyon irigylem azokat , akik már megpuszilgathatták Pocaklakójukat.

Éééééés a tegnapi napom : Drágám hazajött már 2 körül, úgyhogy 3 körül elmentünk sétálni. Kb. 2 órát mászkáltunk, vettünk dinnyét is :roll: :roll: :roll: , aztán hazajöttünk. Bekapcsoltam a gépet és ideültem, amikor egyszer csak begörcsölt a pocakom és úgy éreztem pukiznom kell. Na mentem is gyorsan a wc-re .... és mentem még utána 5*. Olyan hasmenésem volt , amilyen még soha életemben, rázott közben a hideg és egy elefánt simán megirigyelte volna a mennyiséget. :shock: :shock: :shock: Bocs , hogy ezt leírtam, de ez is hozzátartozott a tegnapi napomhoz. Estére már semmi bajom nem volt, de azon méláztam, hogy akkor lehet, hogy szülni megyünk, azért ürült ki a gyomrom ??? Tök nehezen tudtam elaludni, vártam , aztán nem történt semmi és elaludtam. Hát ennyit az izgalmakról.

Megint be van borulva , ezt a nyamvadt időjárást :twisted: :twisted: :twisted: , nincs is kedvem semmihez. Most készül a káposztás tészta, aztán úgy gondolom ennyit fogok ma csinálni.

Kép
ikoka7

Tímea :

Hol vagy ??? Bent tartottak ??? Sőt lehet már kibújt a bébi ???

Kép
ikoka7

Bakker , mindenki alszik ??? Vagy szül ??? Na megyek akkor én is bepunnyadok, tele a pocakom káposztás tésztával. Bár ebédre készült ,de le kellett ellenőriznem egy tálnyi mennyiséggel. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
ikoka7

szép reggelt!

007!
hát elhiheted,hogy már egész héten szinte csak ülök a helyemen és
szörfölök a neten,olvaslak titeket,csacsogok egész nap koleganőim
örömére.szóval ma sem hiszem,hogy túl fogom hajtani magam...

Timiről remélem hamarosan kapunk valami infót...
lehet már ő is babázik...

Minimanó!
én vettem kézi mellszívót.csak jókat hallottam róla...az aventnek van
viszonylag olcsón a mellszívó és sterilizáló szettje egész jó árban...

és akkor a mai tábla:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi!
egy kicsit én is elkezdtem félni a szüléstől.de én is remélem,hogy
nincs mitől.
csak félek a bizonytalantól,hisz nem tudoim mire számítsak...
viszont ilyenkor mindig azt mondom magamnak,hogy ha a koleganőmnek
sikerült,akkor nekem is fog...neki nem túl nagy a fájdalomküszöbe
mégis szült két gyereket is...

jövőhét szerdán 4re kaptam a 4D-re időpontot.bejelentkeztem biztos,
ami biztos alapon...ki tudja mi lesz....max lemondom,ha a doki
mégis el tudja intézni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Hol vetted te a avent csomagot???

Kép
Kép
minimano74

Bond

Szonibabáék otthon már, tegnap is láttam Bodzát, olyan mini a talpaaaa! :lol: :lol:

Majd jelentkezik ha lesz ideje..

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! 8)

Csak egy gyors bekukk, de visszaolvastam, igaz felületesen. :oops: :D

boo: igen, holnap kell befeküdnöm!! Fosok is rendesen. :lol: :lol: Úgyhogy tessssssssék drukkolni Értünk is!! :lol: :lol: Ctg-ről hasonló a véleményem, Dorkili nekem is mindig alszik, legalábbis nagy átlagban, este bezzeg....:lol: :lol:

Bond: Te is holnap reggel mész ctg-re? akkor akarva-akaratlanul össze fogunk futni :D A Klinikán minden betegfelvétel előtt vesznek vért???? Csak mert a dokim megkérdezte szerdán az asszisztensnőket, hogy ki fog szombaton dolgozni...jelentkezett az egyik, hogy Ő, és erre a dokim odanyomta a kezébe a papírt, hogy miket kell, és azt mondta legyen vérvizsgálat is. Most voltam 2 hete. :roll: Igaz lehet, hogy mindenkinek csinálnak!

f.nikici

minimano: én a Coraban vettem, ott volt a legjobb árban: 19.990Ft, igaz most 2 hete volt 18eFt is, de az akció miatt.

f.nikici

én ezt nem értem, miért marad ki egy-két hsz-om?? :shock:

tabati: HATALMAS GRATULÁCIÓ A KISFIAD ÉRKEZÉSÉHEZ!!! Ennyit az én lányos megérzésemről is. :lol: :lol:

f.nikici

Sillia!

Akkor sipirc aludni! Használd ki az ilyen pillanatokat :wink: !

Ikoka!

Én is úgy tudom, hogy a hasmenés simán lehet az előjele a szülésnek :wink: !
Ugyanakkor ma én is sürgettem a lépteimet a budi felé (pedig de rég volt ilyen), de én inkább arra fognám, hogy tegnap ipari mennyiségű dinnyét toltam a búrámba, és mást alig-alig :oops: :lol: :lol: :lol: ! Szóval azért ezt is vedd alapul...

Csibe!

4D-t a magamtok gyönyörűségére akartok csináltatni? Vagy más miatt? Mert "babamozira" már sztem ne menjetek, ezzel az erővel átugrok a pénzért, ha nincs hová tenni :twisted: :lol: ! Ilyenkor már annyira lent vannak a bébik, és olyan kevés a magzatvíz, meg a hely, hogy csodaszámba megy használható felvételt készíteni!!! Persze lehet, hogy meg tudja mutatni a talpát, de nem vagyok benne biztos, hogy tizenezerért arra vagytok kíváncsiak :roll: ! Tudod, nekem ingyen van, mégsem mennék már, mert még a benzin is kidobott pénz, és az odaút is csak felesleges fáradtság! Nekem már a 33. héten azt mondták, örüljünk hogy legalább profilból látszik...
És ezt nem a saját tapasztalataimra építem, hanem többen is mondták nekem, hogy max. 34. hétig érdemes, utána hülyeség, de ezt a fizető vendégeknek nyilván nem reklámozzák :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Hatalmas Gratula Tabatinak Noéhoz!
Én is kislányra tippeltem!

Azt hittem ez a mi napunk lesz,de még nincs veszve semmi!
Reggel óta 10 perces fájások jönnek mennek!
Az elöbb mintha múlóban lett volna,de most megint érzem!
Tegnap óta menni is alig bírok annyira érzem a kis buksit ott lennt!
Minden lépésnél!
Volt valakinek ilyen?

Minimanó!
Örülök hogy jelentkeztél,bár én sem vagyok valami aktív mostanában,de épp valamelyik nap jutottál eszembe!
20140328174041

Nikici :

Megy a drukk holnapra!!!! Meg persze az utána következő 70 évedre is :D :D :D !!!

Moncsy:

Ajjaj, akkor megy Neked is a drukk !!! Pár napja érzem a buksiját lent, olyan , mintha túrná magát kifelé :shock: , szóval nyom rendesen .

Kép
ikoka7

Moncsy,ha te is lelépsz szülni,akkor kinek írjak,ha velünk is van valami? :P :lol: :lol: .Persze miattam ne fogd vissza magad,csak viccelek :D drukk azoknak a fájásoknak

Kép

Kép
lidike

Moncsy!

Jujjj, de izgi!
Folyamatosan értesíts, hogy mizújs :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi csajok,remélem beerősödnek ezek a fájások,és nem állnak le!
Mindenképpen értesítelek benneteket,Réka ír majd ha indulunk a kórházba!
20140328174041

Addig is, amíg én babaképpel nem szolgálhatok, teszek fel legfrissebb pocakfotót :D :
Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

TABATI

NAGYON NAGY GRATULA A FIADHOZ

Kép
Kép
orsi777

Moncsy megy a drukk Neked is. Végülis már Te vagy a soros.

Tímeával mi lehet már?

Eddig jöttek a meglepi babák, most már szerintem szép sorban fognak jönni. Moncsy, utána Norka stb.
Tényleg Norka hol vagy?

Dodi, szép kismama vagy.

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?