A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Teranita:Eppen azt a filmet neztem egyik este...nagyon jo tenyleg...sajna bealudtam az utolso 20 percben,de ez nem a film milyensege miatt tortent! :oops:

A masik film ami tetszett mostanaban:Benjamin Button kulonos elete...

Gyakorlott mamiknal mar nem ujdonsag a pocifoto....varjuk am nagyon azt az egyet!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok
Ma délelőtt 9 óra után megszülettek Pagika kislányai.Hajnali 4-kor elfolyt a magzatvíz,utána ctg-n volt 9-ig,majd megműtötték.Súlyuk 1800-2100g között van,hosszuk 43-45cm között,mindannyian jól vannak! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
teranita

sotske! :)

Csak emlegetni kellett őket! :shock: :D :D :D :D Nagyszerű hírek, köszönjük szépen!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

pagika!

NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!! Nemcsak a babákhoz, hanem ahhoz is, ahogyan végig csináltad az egészet és ráadásul természetes módon indult meg! Ha ilyen volt a kezdet, akkor a folytatás sem lehet kétséges! :wink: Gyors hazatérést és sok-sok-sok-sok tejet nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
200907?

Az arcom sajna már nagyon puffadt, mint egy röfi. A barátnőm a Nász-ajánlatot ajánlotta még. Igyekszünk az utolsó napokat még kihasználni.

Pagika nektek is millió gratula! Ma mindenki lebabázik? Danika neked is kint lenne már a helyed!

Kép
Kép
Kép
teranita

Meg van a kép Dorkáról:

Kép

KépKép

KépKép
boo

Pagika!! Ez hihetetlen!! Ennyi gyerkőc :D :D :D :D :D
Vendég

Tündéri a kis Dorka, én is babázni akarok!

Kép
Kép
Kép
teranita

Pagika
Sok szeretettel gratulálok!

Teranita
Nagyon csinos pocikád van! :wink:

Dorka baba nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És most kivételesen nem csak a legelső, hanem az első 5 bejegyzése következik pagikának :lol: :lol: :lol: :

[quote="pagika"] írta:pagika

"Sziasztok

Bocsánat, de úgy látszik nem értek a vonalzóhoz...

Sikerült!!!

Szia!
Ezért voltam fenn tegnap éjfélig!

Sziasztok!
De jó ez a táblázat!
Gabi83, meg is láttam, hogy te is kméti vagy! Kihez jársz orvoshoz, megkérdezhetem, ha nem vagyok tolakodó?
Rólam még annyit, hogy első baba lesz nálunk is. Idén nyáron házasodtunk össze a párommal, aug. 16-án (bár már 9 éve hogy együtt vagyunk, igen, nem siettük el! ). Az esküvő óta próbálkozunk, úgyhogy viszonylag hamar összejött, bár nekem úgy tűnt, hogy nagyon sok idő volt (persze,mert már március óta foglalkoztatott a dolog! ). 26 éves vagyok. Neveken is gondolkoztunk már, viszont nem nagyon jutunk közös nevezőre. főleg mert nekem még nincs is konkrét elképzelésem, viszont a párom kijelentette, ha lány, Viktória, ha fiú, akkor vagy Viktor (őt is így hívják), vagy Richárd. Régebben apósom után még a Jánost is erőltette, de sikerült lebeszélnem róla! Nekem meg még sok név van a tarsolyomban, nem tudok dönteni...
Gabi1, megkérdezhetem, hogy így mennyi volt a hordozó? Még nem is nézegettem a babaholmik árait, de gondolom, sokba fog kerülni. Eddig egy babakocsit láttam, amiről sok jót írtak, és jól is néz ki, viszont azt írták 19990.-. És ez olyan hihetetlen. A neve: Touragoo: Royo. Tudtok róla valami infot?"

Szerintetek megvették a babakocsit? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.27 19:36-kor.

Kép
Kép
200907?

Ma sok munkája volt a gólyának :lol: :wink:

Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

teranita! :)

Szerintem neked van a legkisebb pocid! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

boo! :)

Köszi a képet, nagyon aranyos Dorka! :D :D :D :D :D Van még valamilyen plusz infód? :?:

Kép
Kép
200907?

iringó! :)

Ez telitalálat!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Pagika: gratulálok, jól felturbóztad a mai babaesőt!!:)

Lorca: nekem is a harmadik:) De végre lány!!!

ronmay: ez durva ez a fotó....a fenébe, de jó neked...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Hat ez hihetetlen!!!!!BABAZAPOR van!!!

Pagika!!!

Minden elismeresem a Tied!!!Nagyon szepen vegig vitted!!!
Naggyon nagy gratula!Jo egeszseget csajok!!!Na es persze sok-sok tejcsit!!!

Kép
Kép
ancsurti

Boo

Szerintem én is az utolsók között leszek :)
Vendég

Dorka egy tunemeny!!!Csak az a baj,hogy ki sem latszik igazan a cumobol!!! :lol: :lol: :lol:

Teranita:Nem nagy a pocid,az teny Neked se!De legalabb konnyeb cipelni :wink:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo
Szülők könyve
Nagyon jó!!!!!!
Vendég

(Istenkém, csak ne lennék ennyyire jó fej... :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

[quote="pagika"]S írta:pagikaziasztok! Voltam az ügyeleten, holnap be kell feküdnöm. Megvizsgáltak, minden rendben van, van szívhangjuk. Ugyanis ikrek. Csak azért befektetnek, mert azért valaminek csak jele a barnázás. Szóval ezt se hiszem! De nagyon örülök, csak még nem merem beleélni magam. Majd a 12. hét után. A páromat kicsit sokkolta a hír, de azért ő is örül. Csak már olyanokon agyal, hogy akkor kicsi lesz a kocsink, meg ilyesmi. Jaj, de boldog vagyok! :D

[quote="pagika"]S írta:pagikaziasztok!
Köszi az aggódást.
CSak röviden: voltam uh-n, a vérzés miatt nincs semmi gond, viszont kiderült, hogy hármas ikrek. És ezzel együtt az orvos redukciót ajánlott. Sajnos fogalmam sincs mitévő legyek. Már teljesen kimerültünk a párommal, annyit agyaltunk. Több orvossal is beszéltünk, a többsége azt mondja, tényleg nagyon kockázatos a többes ikerterhesség, és kevésbé kockázatos a redukció, inkbb azt ajánlják. De hát hogy ölhetném meg bármelyik babámat is??? Viszont ha meg túl korán születnek, akkor akár mind a hármojukkal lehet baj, akár bele is halhatnak, vagy betegség, bármi. Amibe még rosszabb bele gondolni.
Senkinek nem kívánom ezt a helyzetet. EGyébként nagyon is jók a méreteik, minden rendben van velük. szóval passz................... Most légy okos domokos......................... Totál el vagyok kenődve.

Kép
Kép
200907?

"Viszont Apa síkhülyének fog nézni: reggel közöltem vele, hogy ma is született egy baba, aztán délután, hogy még egy, most este meg mondom majd neki, hogy még 4!
Tuti beparázik, hogy én is lebabázok"

Nem attól fog beparázni, hogy lebabázol hanem, hogy 2*-esével emelkedik a számuk, ahányszor csak beszéltek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Valahogy ezután derült ki,h nem is 3an,hanem 4en voltak? Jól emléxem? Még poénkodtunk is,h ne menjen több uh-ra,mert ultrahanggal szaporodnak a gyerekek benne.
Vendég

....éééés pagika :) gratulálok a három csajszihoz,hu de kíváncsi vagyok rátok/rájuk egy képen :D .Nem semmi,amit véghez vittél,király csaj vagy :wink: .Istenem,de jól döntöttetek,hogy belevágtatok ♥

Kép

Kép
lidike

Conversano,épp ezt meséltem most apánknak :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

conversano! :)

Arra jól emlékszel, hogy ezzel poénkodtunk, de "csak" 3-an voltak. A doki kérdezte, hogy most hányat is kéne látnia 3-at vagy 4-et. :lol: :lol: :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

hip-hip hurrá a 3-asikreknek és Pagikának!
sok boldogságot, minden jót nekik, és sok kitartást az anyukának és a "tenyészbikának" :D

teranita: csini vagy.

007: (Istenkém, csak ne lennék ennyyire jó fej... )

megcsinálhatná bármelyikünk, de nem akarjuk elvenni a kenyered.... :twisted:

Iringó: igen, ez a mai termés szimbóluma

Stoke: köszi a híreket!

Kép
Kép]
hendegabi

csibe és sillia most felkötheti a gatyóját, ha követni kívánják az eseményeket!

Nikici: Dorka nagyon édddddddes!

Kép
Kép]
hendegabi

Tuti,h nem volt ott egy negyedik is? Eskü úgy emléxem,h volt,csak felszívódott..Vagy csak álmodtam...
Vendég

Nellikéék 3-as ikreiből szívódott fel az egyik.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Azert az oszinteseg rovasara ne menjen a provokacio.....es az emberi mivolt semmibevetele....de tenyleg csak az eloadas alapjan itelhetek,es az ismerosom elmondasabol....Tevedni szerintem barki tevedhet,es lephet veletlenul rossz utra!De azert nem biztos hogy mindenkinel celravezeto,mikor az a bicska tenyleg kinyilik!!!
Sebeket szerintem azert sokunk nyalogat... :oops: :oops: :oops: nem?De azert lealazni nem feltetlenul szukseges....

Conversano:En sem emlekszem 4.re,csak poen szinten....Nellikeeknel volt meg 3.babacska szerintem,es ez zavarhatott ossze :wink:

Kép
Kép
ancsurti

boo,én mindennap szándékoznék szülni :lol: :lol:

Amúgy ma azzal vicceltek velem a cseten,hogy menjek át inkább a szeptemberi topikba,ott tuti én leszek az első :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

Bammeg.. jól benéztem akkor.Melyik ország,melyik bolygó..
Vendég

"Szerintem veszenek egy leselejtezett Ikarust és ők lesznek az új 5ös busz"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Közérdekű felhívás!!! :!: :!: :!: :!: :!:
Arra gondoltam, hogy f.nikici és pagika is valószínűleg örülnének neki, ha kapnának tőlünk egy pár személyes üzit. F.nikicit valószínűleg meg tudom látogatni hétfőn, pagikát nem tudom mikor, úgyhogy ezt most még nem ígérném meg. :roll:
Ha gondoljátok, akkor írjatok pár sort nekik én meg gondoskodom a kézbesítésről.
Ha valaki gondolja, akkor csatlakozhat. :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo: én hétfő estére szándékozom feliratkozni.... :D
(álmodik a nyomor)

Csernus biztos nagy koponya, és valóban néha célravezető, hogy az embereknek szemébe vágják az igazságot. De alapjában véve valahogy nekem mégis az jött le, hogy ez a fazon a bunkóságán lett ismert (és persze gazdag).

007: köszi a lehetőséget, gratulációinkat mindenképp átadhatod...
ha valami eszembe jut még, akkor holnap írom!

Kép
Kép]
hendegabi

Bond!
Kérlek add át:

KépKépKép
Vendég

Sziasztok!
Hazajöttünk a kórházból, nagyon fáradt vagyok, úgyhogy a beszámoló holnapra marad.
Megpróbálok senkit nem kifelejteni (ha mégis, akkor elnézést...):
Tabati, Gabi, Breki, Nikici, Pagika, Merion, Moncsy! Gratulálok!!!!!

Petra egy tündér, jól van, én is jól vagyok. Van tejem, de szoptatni most nem tudok, mert ha ő szopik, akkor felázik a sebem, és vérzik, ezért most fejek, de van minden etetéshez elegendő.
Remélem, hogy hamar meggyógyul a cicim, és akkor újra tudok szoptatni, mert annyira hihetetlen élmény, hogy soha nem is gondoltam volna!

Csibe! Kérlek, hogy javítsd a táblában a méreteket, 56 cm és 3380 g. A hülye műtős azt mondta nekem, hogy 53 cm, és mindenkinek ezt írtam meg, majd kiderült, hogy 56.

Holnap megpróbálok jelentkezni! Puszi mindenkinek és köszönöm a gratulációkat!!!
És Boo! Köszönöm, hogy tudósítottál! :wink:

Kép
katy76

Sziasztok! :lol:

merion: szívből gratulálok Mirához! Nagyon édes a kiscsaj! :lol: :lol: :lol:

moncsy: Neked is gratulálok Benedek babához! :lol: :lol:

f.nikici: Neked pedig Dorka babához gratulálok! :lol: :lol:

pagika: Neked is nagyon gratulálok a három kislányokhoz! :lol: :lol: :lol: Nagyon jól bírtátok idáig! :lol:

Minden anyukának és babának jó egészséget, gyors felépülést és sok- sok tejcit kívánok! :lol: :lol:

Még csak jövő héten lesz elseje, addig hány júliusi baba vált át júniusra? :lol: :lol:

o.heni: igen, a McCafee- ban tudsz venni koffeinmentest :D Jobb is, mint a sima, nem olyan torokkarcolós :lol:
Mi az a bontóbuli?

bond: jól hámoztad ki a lényeget :lol: pont most mondták a tévében, hogy aszalt gyümikben meg mazsolában is sok a vas. Holnap veszek mazsolát, azt még szeretem is :lol:
Ezek szerint nektek hétfőn újra NST?
A rést a szekrény és a parketta között nyomd ki sziloplaszttal :lol: :lol:

iringó: üdv itt nálunk :lol:

sillia: te a ribizlidzsemből hogy szeded ki a magot? Sehogy?

hgabi: a meggylekit is nagyon szeretem, de az ilyesmit én inkább anyura bízom :lol: Pedig most néztem, hogy a kenyérsütőgép lekvárfőzésre is alkalmas.... hmmm... talán majd egyszer kipróbálom... majd ... :lol: :lol:

szonibaba. nekem is mindig mondják, hgoy biztos fiú. Mondom: lány! Erre: nem lehet, hogy mégis fiú?! De..... ráadásul idegenek, akiket még életemben nem láttam, de meg akarnak győzni, hogy nem láttuk jól az uh- on. :roll: Persze, mi is, az uh- s néni is meg a rutinos dokibácsi is összetéveszti ezeket az alkatrészeket :roll: :lol:
Én még azért reménykedem, hogy legalább megközelítjük a kiírt időpontot.... bár már egyre nehezebb :D

lorca: az utolsó vérvételi eredményem: hemoglobin 104, vörösvértest 3,5, hematrokrit 0,305 :arrow: ezek voltak alacsonyak. Ezekre mondta a dokim, hogy ha ilyen értékekkel megyek szülni, akkor ő elégedett, de a védőnő meg hujjogott. :D

katy: üdv újra itthon! Petra nagyon szép kislány :lol: :lol: Örülök, hogy van tejed elég, reméljük, a seb hamar begyógyul! :lol: Picit azért próbálj pihenni is, bár én biztos inkább a babóban gyönyörködnék :lol: :lol:

Kép
agi125r

Katy:De szuper hogy otthon vagytok!!!Gyorsan gyogyitsd meg a cickokat!!!

Agi:Ribizlibol magot kiszedni???? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: betegseeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!

A makos dolgokat szereted?Abban is sok a vas!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti: :oops: :oops: nem szeretem, ha roszog a fogam alatt :oops: :lol: A mákot is szeretem :lol: Akkor mákostészta mazsolával? :lol:

Kép
agi125r

... bár meggyes pitét terveztem holnapra... abban nincs vas? :lol:

Kép
agi125r

Ha ezt a koreográfiát így, ebben a szerelésben lenyomom a folyosón nem biztos, hogy nem kerülök érdeklődő tekintetek középpontjába és jöhet a muszájkabát... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

De jó, hogy feljöttél!!!! :P :P :P :P :P :P Üdv otthon, gyógyulás a cicinek (a legjobb, ha rákénsz egy kis tejet és hagyod megszáradni, szellőzni :wink: ), sok-sok tejet és továbbra is haladjon minden ilyen jól, mint eddig! :wink:
"A hülye műtős azt mondta nekem, hogy 53 cm, és mindenkinek ezt írtam meg, majd kiderült, hogy 56."
Nem a műtős volt hülye: 3 centit nőt ennyi idő alatt. A tejedtől. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Őssejt levétel okés volt?

agi125r! :)

Xiloplaszttal? Inkább nem gondolnék bele, hogy ez mekkora mennyiséget jelentene, tekintettel arra, hogy azért ennek mélysége is van... :roll: :roll: :roll: :roll: (Illetve érdekes látvány lenne, nem? Nekem inkább amolyan ék jellegű panel jutott eszembe, minta mit a konyhapultoknál szoktak használni a fal és egyéb rések mellé) Továbbá mielőtt bármivel is eltorlaszolnám a rést, azért nem ártana valahogy kiszedni a még ott rejtőző dolgokat, különben tényleg csak akkor fognak előkerülni, ha összedől a ház. Tehát -elvileg- jó sokára. :lol: :lol: :lol:

"te a ribizlidzsemből hogy szeded ki a magot? Sehogy? "
Dehogynem. Egyenként. Közben számolja is és ha elrontja, akkor kezdheti előről... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nem baj, ha benne marad a mag, outputkor kifejezetten jól jön. :wink: :oops: :oops: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Régi, bevált recept a vaspótlásra: szöget az almába és másnap almát az arcába (immár persze szög nélkül :wink: ). :wink:

"kenyérsütőgép lekvárfőzésre is alkalmas"
Nem értettél félre valamit? :shock: :shock: :shock: :shock: Nem arról akart szólni a kínai fordítás, hogy lekváros kenyér is készíthető belőle, miután megsült? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

"A makos dolgokat szereted?Abban is sok a vas!"
És azt is jó buli megszámolni szemenként.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Hűha, ez aztán a babazápor! :shock: :shock:
Minden újdonsült Anyukának hatalmas gratula! Merion, Fnikici, Moncsy, Pagika nagyon jó egészséget, sok tejcsit, minél gyorsabb felépülést és nagyon, de nagyon boldog babázást kívánok! :D :D

Katy76, örülök, h jól vagytok, és végre már otthon! :D Szellőztesd minél többet a cicid, sokkal gyorsabban fog gyógyulni. :wink:

Szisz, köszi az infót Timiről, szorítunk Neki!

007, igen eredetileg 10.30-ra volt időpontom (ezért is írtam, h tuti el fogjuk kerülni egymást) de sikerült 10-re odaérnem és vmi véletlen szerencse folytán rögtön fogadtak is 8) 8)

Szia Iringó! Most már tessék pihizni is!! :wink:

Ikoka, szép pocak, tök jó, Te is csak a hasad növesztetted! :)

Ronmay, nem ér, ilyen fotót feltenni!!! :? :roll: (basszus, nagyon csini kismami vagy!!) Na ezután meg pláne nem teszek fel magamról képet :oops: (nem mintha szándékoztam volna.. :roll: )

Agi125r, akkor én ezért nem ittam még soha, mert McCafe-ba nem járok, a sima mekiben viszont tuti nincs csak koffeines. Na majd egyszer kipróbálom!
Sárgabarack is nagyon jó vashiányra!

Bontóbuli: igazából csak kreáltak vmit ami miatt együtt lehet a fiúcsapat. :wink:
Amint hallottam Apától az egész napos program így néz ki: marhapörkölt főzés, sörözéssel egybekötve, előtte egy kis melléképület bontás, sitt hordás, majd utána levezetésnek helyi kocsmák feltérképezése, aztán szalonna sütés és tivornyázás. 8)
Apát így ma nem is láttuk, és ma egyedül vagyok kénytelen aludni is, de legalább van időm netezni, olvasgatni, körmöt festeni… :D
A következő fiúbuli majd tejfakasztó néven fut, és a mi tiszteletünkre lesz (szerintem már alig várják, h megszülessen Zalán :lol: )
o.heni

hát ez nem semmi!!!!!
Moncsy,merion,f.nikici,pagika hatalmas gratula!!!!
nikici:Dorka nagyon édes....

és ha már ennyi minden történt,akkor dobom is a friss táblát...
viszont el is búcsúzom,mert kicsit sok idő volt megfejteni az új
excelt,ami itthon van,így reagálni már eléggé késő van....

táblák:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Iringó!
Üdv köztünk!!!!

Kép
Kép
csibe83

kicsidodi! :)

Olvastál, de nem írtál. :o :o :?: :?: :?: :?:

Most már csak alig több, mint 30-an maradtunk júliusra. Próbáljuk beosztani... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Gabi1,Breki gratulálok nektek a babákhoz,egyenlőre eddig tudtam visszaolvasni,de folytatom. :D
Vendég

Tabatinak is gartulálok!
Lorcának volt talán egy bejegyzése a 300. oldalon,hogy nem toxémia,ha nincs fehérje.Bizony,a dokitól tudom,hogy a toxémiának is több falytája van.A magasvérnyomás és alacsony trombocitaszám is toxémia.Nekem ez van,illetve nincs már,mert emelkedett a trombocitaszám. :D Így hazajöhettem.
Olvasok tovább... :wink:
Vendég

Merionnak is gratulálok Mírához! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?