Judit, gondolom nem szeretnétek most kistesót, ha már gyógyszert is szedsz

én is mindig ettől parázok, gyógyszert meg nem is szedek mert az én koromban már nem való, na meg semmilyen korban ( ezt jól megaszondtam

)
Nekem az első babánál volt 3 hónapig barnázás, hormonális oka van, de a méhenkívülit s.o.s ki kell zárni!!!
Legyen úgy ahogy Ti szeretnétek

én drukkkk ++++++++
Anya, ne máááááááááááá! Nem akarom, hogy depis legyél
Figyu, nem tudsz olyat csinálni, hogy állatkert vagy IKEA vagy valami plaza, ami bababarát és vinnél kaját ?
Merre laksz Budán? ( priviben is megírhatod ) Ha esetleg érdekel van egy pszichológus barátnőm a VI,ker.-ben lakik olyan öreg, mint én

, de nincs senkije nagyon tuti csaj, összehozzalak bennetetket, fel is megy Hozzád ha szeretnéd?
CSAK GYÓGYSZERT SOHA NE KEZDJ EL SZEDNI!!!!!! ( kedélyjavító,antidepresszáns) SOHA,SOHA,SOHA
VAN EGY BARÁTNŐM, ANGOLTANÁRNŐ, A HARMADIK GYERKŐC SZÜLÉS UTÁN LETT DEPIS ÉS GYÓGYSZEREZETT, ALIG BÍRTA ABBA HAGYNI, ELHÍZOTT, MINT A KOCA...JAJJ NAGYON NEHEZEN SZEDTE ÖSSZE MAGÁT!!!
Pároddal tudsz erről beszélni? Elmehetnétek kettesben vhová, előtte keresnétek babysittert aki megismerné Kincsőt
Vagy szervezzünk valami jó talit!!!! NA, benne vagy?
Pisi

nálunk is dettó ez volt , nem olyan régen kezdett el Lilla is inni ( még nem alkesz

) előtte csak kiskanállal , majd kis kávés pohár, de ugye ez elég macera ha elmész valahová. Most már megy üvegből is és már ma csak tiszta vizet ivott, nem kell neki már tea ( nem baj, örülök neki ) és most már napról-napra többet iszik, de elég nagy macera volt, mire eddig eljutottunk.
Dalma, nem biztos, hogy megy a kiságy projekt, mert apa már fürdés után mondta, " ugye apával alszol éjszaka is " ?
Ditta, megzabálom Ágostont, annyira bírom, olyan helyes kis cuki pofa! Ismerős az apaápolás , nálunk rosszabb, mint a gyerek
Andy, sztem ez ekcéma ami a foton van, de mi okozza azt nehéz megállapítani, a málna ha Te eszed nem hinném, hogy csinál ilyet, bár ki tudja
Anyukádnak megy a drukk!
Klarissza, nekem is volt az elején ilyen bőgős korszakom, a hormonok okozták, de elmúlt magától, a család tudta, hogy még dicsérni se lehet előttem Lillát, mert rögtön pityeregtem.
Anyánál ez már inkább a "gyesbetegség" a monoton napok és az egyedüllét, mert igen ott van Kincső, de egy idő után besokall az ember az "ügyülübügyülütől" , neki nincs otthon egész nap senki akivel beszélgetne csak a malenkijrobot aminek se eleje se vége, mert ezt el kell ismernünk, hogy hétfőtől vasárnapig tart
Halászlé

igazi pasi, már most tudja mi a jó!