Sziasztok!
Bocsi, de mostanában alig van időm. Dobok pár képet, voltunk a gáton, megörökítettem merre ültünk kb. Kicsit ellepte a víz.
Bea te mintaanya vagy! Ha az én gyerekem közelébe hajol vki, már rászólok, ha megfogja mérgesen szólok rá, ha kivenné a kocsiból, visszavenném és elküldeném a fenébe még a szomszédot is. Félre értés ne essék, Kata és Boti is anno simán lehet bármilyen ismerősöm nyakában, ölében, kezében, bárhol, de őket tudom mennyire ápoltak, rászólhatok (meg is teszem) mosson kezet, stb….
Moncsi neked meg nem tok mit mondani. Ha megszületik egy baba, onnantól mindenki mindent jobban tud róla, mint az anyja. Sztem csak nem tudnak mit mondani, azért okoskodnak. Ma már elengedem, de engem is nagyon zavart anno. Sajna sztem csak megszokni lehet ezt, és nem törődni vele.
Gyöngyi nagyon cuki hátonEszti. Milyen jól alszik ott tényleg. Döme is husin nézeget. Látszik neki ez még új. „Anya hol ha én itt vagyok?”
Képzeljétek elkezdtem Katát rávenni, aludjon el magától. Hát erre kiderült, erre nem nehéz rávenni, megteszi ő szívesen. Kő leesett.
Csibb elmúlt ami megjött? Mennyire jött meg? Bocsi de én úgy parázok. Botival nagyon görcsöltem meg véreztem, előtte meg alig alig. Annyira boldog lennék ha kihúznám még pár hónapot.
Papillon nektek is jó utat! Jövő hétre kánikulát mondanak. Az viszont tuti, hogy 17-től jön a rossz idő.
Nekem a csütörtök asszem nem lesz jó. Az az egy nap nem, de majd igyekszem átszervezni.
Pulcsi, Lilla, szebb éccakákat! Lehet ha több képet kapnánk tőletek, jobban tudnánk telepatikusan küldeni pozitív pamacsokat…. Na jó ez hülyén hangzik. Azért várunk képeket.
Majdnem ilyen kengurut vettem 5000-ért.