A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nati nem akarodzik kibújni :? mondjuk ilyen ramaty időben...
Fúúú már nagyon kemény egyébként, éjjel szó szerint bunyó megy a helyért :lol: Én a bal oldalamon szeretnék, Ő a jobbot kedveli, és húúúúúz lefelé. Sokat keményedek, meg fájások is vannak, hajnalban tuti biztos voltam ma szülünk, erre most semmi, megint "jól" vagyok...
Ha így haladunk túlhordás és csaszi lesz :cry:

Regi! Én fogyóznék Veled szívesen :wink: 97kg vagyok-vagyunk Natival

Tündi! Jobbulást Dominak!++++++++++++++++++

Jaj ez az időőőőőőőőőőőőőő, mintha trópuson lennénk, reggel hajat mostam, képtelenség megszárítani...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hello Lányok,

Anitja miatt bekukkantottam, de látom még egyben.

Móni, drukkolok nagyon! A költözködés már önmagában egy horror, hát ha még az idő is nehezíti :twisted:
Egyébként én is nyomom a pozitív gondolkodást az időre, mi holnap szabadtéri esküvőre megyünk :roll: Gyerekemnek beszereztem egy ujjatlan nyári ruhát, háááát, majd meglátjuk... Kidőlésig maradunk, kíváncsi leszek, meddig bírja a kisasszony. Ja, és tök jó, mert a Szentendrei szigetre megyünk, állítólag a komp már nem is megy az árvíz miatt és az odavezető út is necces. Rossz vicc lenne, ha nem tudnánk hazajönni :?

Regi, én szívesen tartanék Veled, de totál elhagytam magam akaraterőben. Én is vettem anno cefamadart, nekem nagyon nem használt. Lehet, h rosszul szedtem? :roll: Te hogy adagolod? Ráadásul nálunk most az ünneplések hava jön, tortákkal a köbön...

Folttisztító: Ariel professional gél. Regi, Te is erre gondoltál? Nekem előtte soha semmi nem használt, az egész vanish palettát kipróbáltam, de hiába. Panndi, azt nem mondanám a huzatra, h szebb mint újkorában, de a piszok kb 85-90 %-át kihozta. Nekem pl volt egy s.kék farmerom, ami gyönyörűen befogta a fehér huzatot, sajnos kb 1 hónap után kaptam észbe. Na ez az elszineződés nem jött ki teljesen, de látványosan javult a dolog. Áztattam a folttisztítós vízben vagy 4 órát, utána a foltokra kentem + a gépbe adagoltam, és irány a mosás. Ja, és nem kínlódtam a vasalással, hanem félig vizesen húztam föl, hát sokkal simább lett, mint vasalóval.

Szegény Jacko, először azt hittem ugrat reggel a férjem a hírrel. Én kifejezetten imádtam/dom a mai napig a 80-as évekbeli slágereit. Szerintem a 20. század 10 legjelentősebb zenésze között volt. Kár, h bekattant és már csak a botrányaitól volt hangos a média az elmúlt 10 évben. Alapvetően sajnálom, h nem jutott neki hosszabb élet.
No meg szegény Farah Fawcett-ről se feledkezzünk. Nem volt túl jó ez a mai nap. :cry:

silka
silka

Móni! Édes vagy, nem áll úgy a dolog, hogy szülünk...:?
Jó költözést Nektek holnapra! És jóóóóóóóóóóóóóó időőőőőőőőt+++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Silka!
MI ELHALASZTOTTUK vISEGRÁDI UTAT ÉPP AZ ÁRVÍZ MIATT :) DE A MEDVEFARM KÖZEL ÍGY ODA MENTÜNK :) KŐCŐK ÉLVEZTÉK :) :oops:

Móni!
minden rendben lesz :) majd drukkolunk ne szakadjon az eső :)

Regi!
nekem sincs akaraterőm,pedig kellene még fogyni,mert karikagyűrűm még mindig nem jó rám :oops: akupunktúrára azóta nem mentem,viszont fel sem jött semmi azóta :)
viszont elővettem leg magic-emet és tegnap óta használom újra :) olyan izomlázam van :) :)

Anitja!
bebuktam 25-ét :( a csudába :) 27-e :) :) az olyan szép dátum :)

Panndi!
ügyes Fruzsi :)

:arrow:

KépKép
viranka

Képzeljétek, R. kapott egy betonkeverő autót. Megpróbált beszállni puci lábbal (kb. 25 cm az egész), nem sikerült, és elkezdett sírni :shock: :roll: :D

Egész elkeseredett. El is pakoltam :roll:

Meghalt az egyik aranyhalunk kinn.

Rakják a cserepet :D

Később visszaolvasok :arrow:

Kép
vindolanda

Móni, a vudu megy, sms-t meg majd küldök :wink:

Kaqk, hát, ezt az esküvőt sajnálom. Szerintem nem lesz baj az alvással, ha nem vagy ott, akkor más is el tudja altatni majd. Esetleg egy próbát tehettek előtte, hogy nyugodt legyél.

Én ilyen helyzetben nem is tudom, mennék-e.

Kép
vindolanda

Mondjuk nálunk más a helyzet, egy hónapban ha egyszer találkozik a nagyikkal, az már jó.
De szerintem nem lesz semmi gond.

Silka, majd írd le, mi volt az esküvőn és hogy utaztatok :!:

Viranka, tetszettek Bálintnak a medvék???

Megsült a hal Rugónak :arrow:

Kép
vindolanda

Anitja, legyen június 30. :wink:

Kép
vindolanda

Legyen Júli.1!! Nekem is akkor van a szülinapom.. :) :wink:

Oké Emese,nem is értettem az egészet.. :D

Oké Regi! :)
varga tünde

Sziasztok,

Nemsokára indulunk, kész káosz volt, most megyünk fürdeni, aztán éjjel indulunk, jaj úgy várom. Amúgy Olaszországa megyünk.
Bocs most csak magamról. Szóval én jól vagyok, elkezdtem szedni az elevitet, hát attól nagyon rosszul lettem, így most nem szedem :shock:
Hazajöttünk megyünk Uh-ra és azonnal jelentkezem, addig is gondoljatok ránk.
Ha valaki akinek megvan a számom, küldene egy sms-t Anitjáékról, megköszönöm, úgy izgulok értük, és szorítok.

Most megyek, puszi mindenkinek két hét és jövök.

Kép
Kép
nektarin

Viranka! Igen, az jó dátum, mert Apukám névnapja :lol:

Nektarin! Mi vaaaaaaaaaaaaaaaaaaan???? Ennyire lemaradtam volna?????

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Halihó!

Köszönöm szépen a kedves szavakat. Bercó már rendben, a dokibácsi jó utat kívánt du-n. :lol:
Az öcsémet megint infúzióra kötve találtam du-n. Azt mondta, a röntgen szerint sok kicsi, 1-2 mm-es kövecskéje van. Ki kell pisilnie.
De rendesen szenved.

Drága Móni, nekem is megfordult ez a fejemben, de mivel lefoglalt utunk van, meg a többiek ebben az időpontban érnek rá... Nem is ragozom tovább. Már az elején megmondta a Kedves, hogy korai az időpont, de egyszerűen nem lehetett mást választanunk.
Költözést meg csak "ízirájderesen". Ne erre akarj majd emlékezni. Mi tényleg megfogadtuk, hogy nem idegeskedünk semmin, be is tartottuk. Annyira jó lesz majd nektek. Gondolom, ha egy helyen kell majd leginkább pakolnod, akkor már neked is könnyebb lesz. Nagyon gondolok majd rátok és kívánom, hogy szép idő legyen.

Vindo, nagyon szorítok!!!! Rugó meg ultraszuperügyesvagány kislegény. :lol:

Panndi, gratulálok. Ügyesek vagytok. Tényleg jó lehetett így vezetni. :lol: Mondjuk én meg állandóan énekelek Bercónak, miközben szól a rádió is. Ha le van húzva az ablak, csak kicsit néznek rám.
Hízás hogy halad?

Dettyk, Nektarin szép nyaralást Nektek!

Regi, Te meg már így is olyan bombasztikus formában vagy. Csak irigykedem itt. Én meg mindig elcsábulok. A vizsgákra való készülődés alatt is állandóan nasiztam. Egyszerűen nincs most akaraterőm. Kíváncsi vagyok, majd hogy alakul a dolog, ha elkezdek dolgozni. Egyébként szerintem így kell csinálni, ahogyan Te is csinálod. Ez a Cefamadar dolgo meg nagyon izgat, de nem nagyon lehet szopi alatt. Bercó meg nem nagyon hagyja magát. :wink: :lol: Jut eszembe, már csak két vizsgám eredményét nem tudom, eddig megvan mindegyik.

Kaqk, egyszer el kell kezdeni ezt is. Nem lesz semmi baj. Játszira majd mi is csatlakoznánk, csak egyszer én oszthassam már be az időmet.

Emese, olyan jó, ha olvashatok rólatok. Ölelem a babákokat.

Viranka, hogy Ti miket nem csináltok. Költözzetek ide a közelembe, jóóóóóó???!!!! Hogy van Báló bőre? akupunktúrát én is akartam már kérdezni.

Anitja, annyira meg tudlak érteni. Én is hasonló cipőben jártam. Már alig vártam, hogy Bercó megszülessen. Állandóan votlak fájásaim, olykor már rendszeresek is, de aztán ritkultak, majd el is múltak. Soha nem volt eléggé rendszeres és erős. Aztán a végén meg időben jött a szentem. Minden egyes frontot úgy vártunk az orvosommal, hogy majd ez... :lol: Aztán egy idő után feladtam. Nem reménykedtem már tovább, elfogadtam a helyzetet, teljesen a kisfiunkra bíztam a dolgot. Én meg türelmesen "szenvedtem" tovább. Legyen szép, könnyű, emlékezetes a nagy esemény!
dmaggie

Sziasztok,

mai napunk jó mozgalmasra sikerült:-) Reggel ugye elmentem tolmácsolni, tesóm volt a gyerkőcökkel, teljesen oda volt tőlük, milyen jó babák:-)
Igy még kicsit shoppingoltam is 8) mivel túl hamar végeztem.
Napközben tönkrement a dvd lejátszó, igy beugrottunk a tescoba venni egyet, mondtam is, hogy költekezünk mint a multik.
Szerintem a ventilátor is meghalt a laptopban :evil: jaj már rá sem merek gondolni az is mennyi lesz :evil:

Vindo birósági tárgyaláson kell tolmácsolni az elitélt és a biró között.

Anitja hihetetlen, hogy a frontok nem hivogatják elő Natit.

Panndi jaj!!!

Nektarin jó utat és vigyázz magatokra!

Viranka képeket nem csináltatok?

Regi jaj ne fogyózz már annyit! szuperul nézel ki!!!!!

Kaqk ne aggódj, nagyik megoldják!

Heni
KépKép
heni81

A 2009 júliusi topikban már 9 baba megszületett (ebből egy ikerpár ugyan), én július 2.-ra vagyok kiírva :shock: Nati születése már "csak egy újabb baba" lesz :lol:

Persze mindenkire hatnak a frontok :lol: Natit nem izgatja, remélem majd idekint sem :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Basszus Anitja, láttam, hogy este 11-kor írtál, azt hittem, mentél szülni. :shock: :D

Nyugi! Nálunk nem "csak egy újabb baba" lesz Nati, hanem "Az Anitja babája", "Nolka kistesója"!

Készülj, hétfőn szülsz! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

De ari vagy Mesi! Ez jól esett! :lol:
Ja igen, Nolkával elaludtam altatásnál, aztán meg még itt kukorékoltam :D

Hát ma hajnalban is voltak komolyabb fájásaim, sőt napról napra erősebbek. Úgy érzem, mintha miliméterről-miliméterre haladnánk előre, nagyon kis rendes Nati, szép lassan megy lefelé, vigyáz Anyucira :lol: Ez gondolom a tágulás, így talán nem lesz olyan durva a vajúdás sem.

Ma beterveztem egy csomó mindent: sütök halat tartárral-rizzsel, takarítok, mosok, és lehet még valami sütikét is összedobok, gondolom délutánra mosott kaki leszek :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jó reggelt!

Anitja!
én meg már azt hittem a kórházból jelentkezel az örömhírrel :) :)
Nati búúúúúúúúújjjjjjjjj máááááááááááár kiiiiiiiiiiiiii :)
Vááárunk :) :)

Maggie!
majd megdumálom apával :wink: de reményeim szerint Augusztusban megyünk :)

Heni!
de csináltam képeket(a festésről) de a nagy géppel,s azokat még ki kell szűrni,konvertálni amihetz én nem értek :)

:arrow: húz Günti :)

KépKép
viranka

Halihó

Csak egy kis "reklám" Párom itt dolgozik...akit érdekel...www.szallasszeriv.hu....

:arrow: mennem kell..bocsi majd jövök..
Anitja: hoooruuukkk..én mára tippeltem..de amennyit munkát beterveztél kissé fáradt lennél egy szüléshez :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

Móni, igazi jó költözködő idő van. Gondoltam Rátok! :) Sok türelmet kívánok!

Nektarin, jó utat Nektek! Már biztos odaértetek. :wink:

Anitja, nekem is pont ez jutott eszembe, ha ennyi mindent csinálsz, nem marad erőd szülni :D Egyébként meg tök jó, h szépen lassan haladnak a dolgok, mert biztos jobb így a hegednek. Anno én is 3-ára voltam kiírva (elsőnek Maricával, Timivel és Hörcsöggel) aztán a tábla közepén szültem. A picik tudják, mikor jön el az ő idejük és a sorrend SEMMIT NEM VON LE AZ ÉRTÉKÜKBŐL!!!! :D :D :D Szóval szépen lassan Hajrá!

Na megyek ebédeltetni meg utána készülődni, gyermeket szerencsére sikerült előbb leraknom, úgyhogy talán sikerül 4-kor elindulnunk.

silka
silka

Ajjaj, dörög az ég kegyetlenül! :twisted:

silka
silka

Sziasztok!

Sajnos az egyszerre kelős reggeleken nem sok időm marad a gép előtt ülni :roll: De R. alszik, én meg végre ide is eljutottam 8)

Tegnap este kilenckor jöttünk be az udvarról, fél kilenckor még javában szomszédolt Rugó. Unokák voltak itt, és ilyenkor R. átsomfordál :roll: Homokozott, meg "rücsilabdát" kergetett. Szóval olyan labda, aminek nem sima a felülete. Ma megpróbáltunk beszerezni egyet a kínaikban, jól körül is írtam, mire az eladó felvilágosított, hogy rücsilabdát keresek. De sajnos nem volt sehol, viszont azt mondták, kisállatboltban nézzem meg, mert ez eredetileg kutyáknak készült :shock:

Az ácsok szépen haladnak, a cserepekkel már végeztek is. G. beszerezte a csatorna-anyagot, talán azt is megcsinálják ma. A vakolással viszont csúszunk egy hetet, mert G. lenne a segédmunkás, de ő jövő héten elfoglalt, nem ér rá. Na nem baj, azon a héten beteszik majd az ablakokat-ajtókat is, és végre pihenünk és rendet rakunk 8) Viszont apósom jön vakolni :shock: :shock:

R. már két napja a hátamon fekve alszik el :shock: Elég sokáig tart, míg elhelyezkedik. Korábban a mellkasomon aludt, de most megváltozott az ízlése :D

Ja, amikor bementünk rücsilabdát keresni, azért mondta, hogy "abda", szóval néha villant valamit :roll:

Tegnap este még jó híreket kaptam az egyetemről, egyelőre úgy tűnik, összejöhet az állás. De még azért eltelik vagy egy-két hét, mire megírják a pályázatot :roll: Na, meg mindig közbe jöhet valami...

Nektarin, jó utat. Majd írunk sms-t.

Anitja, a hidegfrontok mellettünk is csak úgy elsuhantak, én meg szépen túlhordtam Rugót vagy négy-öt nappal :roll: Azért ne erőltesd túl magad :!:

Maggie, majd keresünk alkalmas időpontot akkor :wink:

Heni, ez azért izgalmasan hangzik... És mit szoktak elkövetni a tettesek, akiket fordítasz? És milyen nyelvről?

Silka, jó szórakozást Nektek is!

Móni, majd ha rendeződött a helyzet, számolj be a mai napról.

Na, szép napot akkor mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok :D !

Nem tudom, lesz-e időm holnap elköszönni, úgyhogy megteszem most :D . Bár arra gondoltam, reggel még lenyírjuk a füvet stb., és csak 10 körül indulunk, hogy Panka lehetőleg jó sokat aludjon útközben :D .

Ha Nati kibújik, küld nekem is valaki SMS-t?

Én mostanában rászoktam, hogy itt nézegetem, közeledik-e felénk vihar:
http://www.met.hu/kepek/index.php?id=blhh
Klasszul animálva a villámtérkép 8) .

Na, leülök írni, erre felébred :roll: .

Este még megpróbálok azért benézni :) ... :arrow:
dettyk

Zsozsi telefonál.

- Kivel beszélsz Zsozsi?
- Postás bácsi.
- És mit hoz a postás bácsi?
- Levelet.
- És hova dobja a levelet a postás bácsi?
- KUKÁBA!!! (És nevet hozzá egy jó nagyot!) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Délelőtt úszáson voltunk, Szeli hétről hétre egyre jobban élvezi! :D

Anitja! Majd lefogysz Te is! :)

LMóniéknak jó idejük van! (Legalább is itt reggel óta süt a nap! Remélem, ott is! :))

Silka! Nekem a Cefamadar rásegítésnek kell, hogy ne legyen farkas éhes, és mérgemben ne zabáljam ki a hűtőt, mikor már elérem a mélypontot éhségileg. Egyébként úgy kajálok, hogy nagyjából 1000 kcal alatt eszem naponta! A bogyót akkor szoktam bevenni, mikor már éhes vagyok, de még várni akarok 1-2 órát az evéssel, és 2x szedtem egy nap, nekem nem kellett a 3 szem. Ja! És rengeteg vizet iszom!!!

Fel is ébredt Szeli.
Míg aludt a konyhát takarítottam, így nem maradt időm az olvasásra... :? De legalább az kész van! :)

Szép napot Mindenkinek!
Délután játszóterezünk, ha ilyen marad az idő! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

It is jó idő van,vagyis inkább vihar előtti csend :( de délelőtt klassz idő volt,elmentünk bölcsi játszónapjára(nyári szünet előtt egy szombati napon mindig csinálnak játékos vetélkedőket,arcfestés,táncosok) :) Bálint kisördögnek lett kifestve(persze csak azért mert M-et festeték először),Míra tündérlánynak :) találkoztunk M. régi dadusával úgy megölelgette jányom h. csak na :) mondta is kérjem majd azt h. B. hozzá kerüljön :) azt én is élvezném :)

Mesi!
édes Zsozsi :) imádom azta mély hangját :)

Dettyk!
jó nyaralást és szép időt nektek jövőhétre :)

Kaqk!
az nem szallasszerviz.hu :) úgy bejött az oldal :)

:arrow: megjött az angyalarcú kisördögöm :)

KépKép
viranka

Még próbálok... hátha hagynak! ;)

Silka! Még annyit akartam írni, hogy áprilisban én is azért hagytam abba a fogyit, mert jöttek sorba az ünnepek. Ezért most folytatom! :)
Igen, arra gondoltam! De fehéreket még nem áztattam be, majd akkor kipróbálom! :)

Vera! Az se lehet rossz! :)
Én sajnos (vagy nem sajnos?) csak a kevesebb kajától tudok fogyni... Amikor CSAK tornáztam, akkor semmi nem ment le... :roll: Így viszont gyorsabban haladok. 8) És még azt le akartam írni, hogy mióta szedem ezt a bogyót, azóta fogyi alatt is tudok tornázni, ennek annyira örülök! :D Régen ez nem ment, mert szédültem, meg erőtlen voltam a kevesebb kalória-beviteltől... :?
Ebből is látszik, hogy mindenkinek más válik be! :roll:

Kaqk! Emmával tuti, hogy semmi gond nem lesz a nagyszülőkkel elalvással! ;) Alkalmazkodó kislány! :)

Maggie! Kár, hogy nem csatlakozol! :( (Silka sem... :() Meglesz az a 2 vizsga is, sőt...! :)
Öcsédnek jobbulást, szorítok, hogy gyorsan kijöjjenek a kövek!!! ++++++++++

Nektarin! Jó utat! :)

Heni! :) De fogyózok, mert a hasamon még van bőven felesleg, és az zavar! ;) Na, meg van még 1-2 felső a szekrényemben, amit hordani kéne! ;) :lol: Azért köszi a dicsit! :D

Egyébként grillen (sütőben villanygrill) sült csirkecombokat ebédeltünk Szelivel, hozzá párolt zöldség (karfiol, brokkoli, sárgarépa). Szeli csak úgy tömte a brokkolikat, az egyik kedvence! :lol:

Vindo! Nem lehet valami kényelmes... :?

Dettyk! Jó utat, érezzétek jól magatokat!!!! :)

Mesi! :lol: kukába... :lol:

Anitja! Most már tényleg menj szülni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vera: igen az lesz az..csak mindig kihagy 1-2 betüt...valahogy ..agy olyan gyorsan pötögöm h fel sem eszmél a billentyű h lenyomtam :wink:

www.szallasszerviz.hu.

Móni: remélem nálatok is jó az idő és jól haladtok.

Jaj kis drágám olyan sírással ébredt..mostmár tényleg áttörhetnének azok a szemfogak..ahogy érzem 3 nak a helye is iszonyatosan duzzadt, piros..már vagy 3-4 hónapja kilódik vele..de most pár napja folyamatos....:-(

Mondtam már hogy Emmát is felvették a bölcsibe..szep 7-től.. :? Nem egész napra ...csak délelőttre! Most lelkes..meglátjuk...

Maggie: akkor jó pihenést nektek!!! Ha hazajösztök akkor keresünk egy mindenkinek alkalmas időt a játszizáshoz!

Dettyk, Nektarin: jó utat, pihenést!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Zsozsi: kuka :lol:

Úgy vág a kis agyuk..imádom..Emmán is folyton nevetünk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na megjöttünk. Még nem írom le mi miatt rohangálunk Apával... Boszitopik miatt.

Gegi elég sokat ült az ülésben. Itton letettem a szobában a földre. Háááát.... Már nem csak azt kérdezem: Hol a Zsozsi, hanem hol a Gegi?! Bejárja az egész szobát. Megy mindenfelé. Most éppen a szárító alatt van, de van úgy, hogy a pihiszék lábát rágcsálja. Most jól megmozgatta magát, pörgött forgott hasról hátra, és vissza. Még kacarászott is hozzá, olyan jól esett neki. :D
Úgy megy, mint egy desszantos. Négykézlábra áll, a lábaival jól mozog, de valamelyik keze mindig a hasa alá szorul, olyankor hasra vágódik, és kihúzza a kezét, majd ismét négykézláb. Olyan cuki. Majd ráérez, hogy is kell.

Azonban ez a hozzátáplálás nem igazán megy. Kellenének jó ötletek!
Adtam reszelt almát szopi előtt, meg szopi után, és egyszer üveges őszibarackot is, de az első kanál után zárja a száját, sír ha közelítek, neki nem kell semmi, csak a cici.
Hogy fog így mást is enni? Zsozsival nem volt gond, ő evett, lelkes volt.
Szerintetek??????????

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és a leadott 4 kilóból visszajött 2, most 86 vagyok. :evil:
De ha nem eszem, nincs elég tejci. Zsozsival azért is kezdtem hamar a hozzátápit, mert nem volt elég tejcsi, szenvedtem a defektes cicivel. Most annyi van...nem is sürgettem, de jövő héten már fél éves lesz az én Nagyfiam, kell mást is ennie, mint anyatejet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, anno Rugó is eljutott pár nap alatt a fél üveg babakajáig.

Hirtelen az jutott eszembe, hogy talán szoptatás előtt kínáld meg. Hátha :roll:

De szerintem nem tragédia az sem, ha pár hetet vagy egy-két hónapot csúszik a dolog. Elő-előveszed neki, egyszer biztos rákap az ízére.

A tető szinte kész van, még hétfőn jön a srác kisebb igazításokat végezni rajta 8) 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok

Életjel erejéig jöttem.Tök magam alatt vagyok és a miértjét nem tudom ma mindenen sírtam.Petiből is elegem lett.....De nem rontom a hangulatot a depimmel. :oops:

Viranka,Sense: Ne haragudjatok hogy nem tudtam menni.Olyan lelkiismeret furdalásom van tényleg ezer boccs. :oops:

Petrával újabban ismét éjszakázom tuti a foga szerintem mert úgy rágja azt a cumit hogy lassan elharapja szeintem :lol: Minden éjjel mellettem köt ki hozza éjjel a pelust meg a párnát és meg áll a fejemnél hogy itt vagyok engedj fel :D És kb. mint a mosott sz.r olyan vagyok reggelre :? Ma pl semmit nem aludt egésznap és fent volt már fél6-kor :shock: az általában fél9-kor kelő lányom.Amúgy megint Kunfehértón vagyunk és szívem szerint ha lenne jogsim már itt sem lennék! :roll:

:arrow: lefekszem jó éjt.

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Hazaértünk, ha lesz erőm, írok oda, Anitja miatt benéztem ide :)
Vendég

Panndi! Írtam :evil:

Vindo! Nem az a bajom, hogy nem eszik meg fél üveggel, vagy csak pár kanállal, egy kanállal sem kell! :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Gegi fél6 óta fent van. :?
Most meg mászik be a szekrénybe. :lol: Egyébként sokszor kerül olyan pózba, mintha felülne. Csak a karjával kellene kinyomnia magát. Na de az még odébb van.

Ágica! Nyugi! Egy kicsit telítődtél. Próbálj meg egyedül kikapcsolódni egy kicsit, kiereszteni a gőzt. Kunfehértón anyósodék vannak? :roll:
Azért vagy fáradt - mikor Petra melléd kéredzkedik -, mert forgolódik, nem fértek el, vagy mert sokszor felébred?

Kép
Kép
Kép
gremese

Átnéztem a júliusiakhoz. Hát ott olyan babaeső van.....
Tegnap hármasikrek (lányok) születtek!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Bizony Mesi! és nagyon ügyesek voltak, hogy ilyen sokáig bírták. Amikor kiderült, hogy 3-an vannak a Lány dokija (vidéken) el akarta venni az egyiket, mondván túl veszélyes :shock: :x :evil:
Szegény teljesen kétségbeesett, de végül jól döntöttek (nem volt semmi probléma, azon kívűl, hogy hatalmas volt a pocija, és pár hete már kórházban vannak (szerncsére Pesten)) és most egy boldog 3 gyerekes családanya :lol:

Mi egyébként megvagyunk fájások vannak, mostmár erősebbek, és mensi szerűek, de nem rendszeresek...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mára senki nem tippelt! Na majd akkor én tippelek! MA!!! június 28! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mesi! Ne aggódj szerintem, Gegi teljesen rendben van, csak kínálgasd kitartóan! Azt már biztosan figyeli, hogy Ti mit esztek? Megnyalni mindent meg szabad szerintem, csak, hogy ismerkedjen az ízekkel. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Nektarin!Detty!
Jó nyaralást és nagyon jó időt kívánok nektek! :)

Mesi!
Ne add fel, lehet csak pont az amit kínáltál neki nem ízlett.
Nálunk is sokszor előfordult,hogy megvettem több babakaját
és mehetett a kukába.
Zsozsi beszéd :D

Ágica!
Nem lehet,hogy azért ébred Petra mert ismeretlen a hely neki?
Vagy amúgy is kelne?
Depit ne is mond én is átestem rajta két napja. :(

Anitja!
Drukk-drukk mára! :D
Nati baba gyere-gyere! :D

A 3-as ikreket én is olvastam és nagyon szép súly-al születtek. :D

Légyszi szorítsatok nekünk ma megyünk meg nézni egy házat,
kívülről már láttuk nem rossz már csak belüről kell meg nézni.
És nagyon jó ára is van.
Délután megyünk este írok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese, a fél üveget nem azért írtam... Csak hogy eszembe jutott, hogy Rugóval nem volt ilyen tekintetben gond :roll:
Tényleg csak a sorrend cseréje meg a próbálgatás jutott eszembe :roll:

Anitja, hajrá :!: :!:

Ágica, nemsokára hazajöttök, és jobbra fordulnak a dolgok. Ha hazautazunk, én is olyan ideges vagyok, itthon meg minden rendben van :roll:

Panndi, a vizsgálat eredménye mikorra lesz meg?

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

De hüle vagyok hoztam két képet is,azt meg elfelejtettem.

Kis bohóc! :D
Kép
Az apja így szokta haza hozni :D
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Napsugarast :)

Mesi!
Míra ilyen volt :) 9 hós koráig szinte csak szopizott,max. az almát volt hajlandó banánnal megenni :)
Meggyet próbáltad? azt állítólag szeretik nagyon kicsinek és most úgy is szezonja van :)

Vindo!
de jól haladtok,jól fog kinézni a házatok :)

Anitja!
akkor szülj ma,de bújjon már ki Nati :) mond meg neki sokan várják már idekint :)

Ágica!
mindjárt felhívlak :)

s tegnap 3 hónapos csúszással elkészült Míra ágya :) Apuka végre befejezte :) volt nagy öröm,ugráltak a matracon :evil: :roll: kacagtak,s lányom annyira örült neki :) Bálint meg megkapta Míra ágyát feltettem a vonatos falvédőjét :) igaz fiam hajnalban üvőlteni kezdett,apja bement,kicsúszott az ágy végén az asztalka alá és ott ordított :) aztán autót kerresett :)
s most még alszik :) (bár este 10 volt mikor Míra elaludt Bálint nem sokkal előtte)
én barom meg hajnalig olvastam :)

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok

Mesi: Azért nem alszok mert nagyon sokszor ébred és kelek és megyek megnézni miért nyüszög.De van hogy hallom hogy elkezdi és várok pár pillanatot hátha visszaalszik ha nem sikerül neki akkor megyek oda hozzá.Éjjel meg van mikor csak ő jön és mellettem akar lenni ilyenkor szorít magához és elalszik szépen de vissza tessékelem az ágyába akkor csak forgólódik és nem alszik.Jobban alszunk ha mellettem van. :roll: :D Kunfehértón a Peti öccséék laknak.

Nagyon ügyes Gegi a kúszással :D

Kép

Kép
agica1126

Anitja: a 28-a egy nagyon jó nap :wink: :D

Kép

Kép
agica1126

no meg ezt megosztom veletek :)
tegnap MÍra tisztába tette Bálintot :)
este csinálom a tejbegrízt csajszinak hallom a konyhából,h. Bálint nyugi kitörlöm a fenekedet,maradj nyugton :) megyek belesek a szobájukba :) M: térdel B. fekszik(csak a lábát láttam :) ) és közben magyaráz a lányom :) rohantam a kameráért :) M. olyan büszke volt magára :)

:arrow: végre felkelt :) azt hiszem mai nap alvás kimarad :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Elsétáltunk a tescoba, ugyanis ott van egy gyógyszertár, vennem kellett Cefamadart, mert holnap elfogy... :? (Még jó, hogy a nyaralásra tettem félre pénzt, abból meg tudtam venni, míg nem kapunk gyedet...)

Mesi! Szerintem hagyj neki időt! Próbálkozz, de ne erőltesd!

Egyébként a reszelt almát Szeli sose ette meg. Jobban szerette a bébiételeket, azok valahogy pépesebbek. Nála a mai napig egyébként meghatározó az étel állaga... :lol: Vagy legyen nagy darabos, vagy teljesen folyós (max joghurt). A folyósban darabkák nem kellenek neki... :lol: Főzelékekből ki szoktam szedni neki a zöldséget, úgy eszi csak... :lol:

Ja! Barátnőm kislánya most kezdett el igazán mást enni (a tápszeren kívül), fél évvel fiatalabb Szelinél... ;) Már totál kivolt szegény, hogy meddig kell még megvennie azt a drága tápszert... gondolhatjátok! :?

Ágica! :( Panaszkodj nyugodtan! Nem fogsz mensizni? Én a hormonváltozásoknál vagyok ilyen extra érzékeny... :? De lehet a fáradtság is, pláne, ha nem is érzed ott jól magad... :( :( :(

Tegnap egyébként én is kiborultam már. Szelinek ez a folyamatos „nem hagyom magam se pelenkázni, se öltöztetni” totál kikészít... (És ez azóta így van, mióta mászik... csak mostanában fokozta a dolgot.) Tegnap az ölembe ültettem, hogy úgy adom rá a nadrágot, mert nem volt hajlandó együttműködni, erre úgy hátravágta a fejét az államhoz, hogy csak úgy sajgott. Aztán persze elkezdtem bőgni, hogy elegem van már ebből a macerából, hogy állandó harc megy. Szeli is sírt, mert fájt neki. Apa meg mindkettőnket vigasztalt. Aztán Szeli egyszer csak odajött, odaadta a nadrágját, és leült, hogy ráadhatom... :shock: A kis bestia... :roll: :)
Általában figyelemeltereléssel próbálkozom, olyan 30%-ban bejön, egyébként legtöbbször lefogom, és úgy adom rá a ruháit... szörnyen fárasztó... :evil:

Ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Hörcsög! Jó háznézést! +++++++++++ :)
Édesek! :) Ildike kifulladt... :lol:

Vera! De legalább kész van! ;)

Ágica! És miért nem jó ott? Az éjszakák miatt, vagy más is van???

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja: Nati baba gyere ki!!!!!
Ma lesz a napja..érzem.. :lol:

Hörcsög:++++++++++++++++++++++++ a házhoz, várjuk h milyen !!! A gyerekek csúcs édesek..nem semmi szállítási mód! :wink:

Ágica: :? Remélem hamar átlendülsz..de egy kis egyedüli kikapcs segítene.

Vera: Mírán mindig kész vagyok.....peluscsere.. :lol: nagyon ügyes!!!

Mesi: +++++++++++++továbbra is..bár nem tudom mihez. :wink: A kicsi fiad.. :lol: ..majd eszik..tudja ő mikor mi kell neki..de azért ha több ízt csak nyalakodás szinten megmutatsz..hátha vmelyik megtetszik neki!

Vindo: nagyon jól haladtok! :lol:

Színház tegnap nagyon jó volt. A kölcsön lakást néztük..és nem mosott el az eső :D , pedig akart..volt pár cfsepp..de elijesztettük...Gesztesi csúcs volt, meg Ullman Mónika is..a többiek is..Csak folyton a telcsit lestem h megy az alvás....hát a fürcsi is szuperül, öltözés, tejcsi ivás....na aztán jött a fekete leves..ANYA? ANYA, ANYA?...csak úgy nyugodott meg hogy a mi ágyunkba vitte nagyi és mondta h mindjárt jön anya...nehezen aludt el....:-) egyfolytában mondta anya.......aztán próbálta hogy apa, apa....:-( A szívem szakad meg...mikor 11 kor hazaértünk mélyen aludt az ágyunkban..átvittem és aludt tovább..2 kor kelt, hívott,úgy ölelte félálomban a nyakam ..:-) pisi, 5 kor ránéztem ...f7 kor volt ébredés, reggeli...aztán mentünk Bim-bam-ba..tempolm..annyira édes..ahogy térdepel és lálá-zik...mikor énekelünk, kiskezeit összeteszi, imádkozik....otthonosan érzi magát..annyira cuki.

Délre nagyihoz jöttünk mert kereszt névnapját ünnepeljük Peti, du-án meg tesómhoz megyünk mert ő meg apu Lacik..ott majd uncsi tesóval játszik....sűrű a program. :-)

majd hozok képeket!

Be be lesek Anitja Miatt. Nati látni szeretnénk már!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sehol senki?

Anitja, nem szülsz még??? ;)

Jó kis zuhi volt, szerencsére nem tartott sokáig! :)
Szelike alszik, én meg kivasaltam.
Megyek, keresek valami házimunkát. Már rend van, most porszívózni nem tudok... de azért körülnézek! ;)
Látszik, hogy fogyózok, pörgök már megint... :lol:
(Már csak azért is, hogy nehogy unalmamban egyek! ;))

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?