A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

norka81! :)

Reméljük, hogy nem vészes a dolog és mihamarabb hazamehetnek!!! Ha szopi van, akkor már nagy baj nem lehet! :wink:

Az ázott hortobágyi palacsinta a kedvencem, úgyhogy kűggyed csak bátran! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike! :)

A profilodban tudod megadni a linket, ahonnan bemásolódik. Az aláíráshoz írd be a megfelelőt sort, ami így néz ki:
[uerel]http://...[/uerel]
Ezen kívűl még engedélyezni kell, hogy mindig látszódjon az aláírásod (itt, az üzenet írásnál is) és kész. :wink:

anitja! :)

Ott akadtam el, hogy én még nem hallottam róla, hogy a kamilla szélhajtó lenne. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Pláne a cukor... :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

ronmay! :)

Felesleges szabadkoznod. Akinek jó teste van, az mutogassa. 8) 8) 8) 8) 8) 8) (Ami meg nem szerencsés, azt takargassa. Mondjuk a fejét... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Attól mert valaki vékony vagy sovány nem feltétlenül csinos is. A te testeden viszont látszik a sok nyócplusz, bátran kiteheted a kirakatba. (Legalábbis most. Mert ha visszafogysz, akkor búcsút inthetsz a kerek idomaidnak. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
(Jól rémlik amúgy, hogy ezt a fajta csípőficamos beállítást kontraposztnak hívják...? :roll: :lol: :lol: )

boo! :)

"pizsi, türi, papucs, bugyi, betét, melcsi, melcsibetét"
Még egy ilyen sorcsi és kivetem magam az abcsiból, dacára annak, hogy a földcsin lakunk!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Főzés: sokan azért szeretik, mert sikerélményt ad az elkészítése illetve az, hogy látják, hogy milyen jó étvággyal fogyasztják mások. Még többen azért rühellik, mert melós, hamar elfogy de leginkább még mosogatni is lehet utána. Ez utóbbit viszont azért kedvelik páran, mert tök jókat lehet közben gondolkozni mindenfélén.
Szóval, tanuld csak még szépen, hogy mit hogy kell csinálni - és készíttesd el Apával. 8) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én úgy emlékszem, hogy "csak" az egyik cicijéből probémás etetni katy76-nak. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.28 15:09-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo!

Soha nem mondd, hogy soha :wink: !!! Én 17 évesen szembesültem vele, hogy bizony ez az enyémemberem ez olyan, hogy igényli a házi kosztot :shock: :? :lol: ! És mindezt tőlem várja :?: :shock: ! Gondolhatod mennyire voltam 17 évesen sztárszakács :roll: :lol: ! A nulláról kezdtem: még receptből is elakadtam, mert ki a fene tudja mi az a "világos rántás" :? :lol: :lol: :lol: !
Mostanra viszont minden alapkaját el tudok készíteni (jól :D ), és receptből is minden sikerül! És meg is szerettem! :wink: ! Mert ha van rá idő, és nem hullafáradtan kell összedobni egy gyors vacsit, akkor van lehetőséged kibontakozni. Arról nem is beszélve, mennyire jó érzés, mikor apa gyermeki lelkesedéssel közli, hogy nagyon finom, kérdezem: mi? Háát, minden! 8) :D :D :D !

A bazinagy, lehangoló rumlit pedig úgy tudod elkerülni, hogy ha van idő, már ez egyes munkafolyamatok között is elpakolászol,és nem a végére hagyod az egészet. Nameg ugye a mosogatógép is sokat javít a helyzeten! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

agmano: HAJRÁ!!! :D

Én mondtam a fiamnak, hogy a butorait várja meg mig berendezem neki a szobáját, aztán tölem jöhet!
:lol:
Jövöhét szombatoon jönnek a butorok...... :roll:
ronmay: igen a pocim kicsi, de a lényeg ami benne van az tökéletes, az uh és a védőnő szerint is!
Remélem is hogy így lesz... :D Egészséges, és szépséges kisfiúcska :D

KépKép

Viki
viki23

Vissza olvastam. Az egyikre jobban panaszkodik, mint a másikra. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: De akkor sem szabad feladi, menni fog! (Még akkor is, ha már a fogacskái is kint lesznek. Az lesz az igazán nyami!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

kicsidodi! :)

"Arról nem is beszélve, mennyire jó érzés, mikor apa gyermeki lelkesedéssel közli, hogy nagyon finom, kérdezem: mi? Háát, minden!"
Jaj, te kis naív! Azért mondja, hogy "minden", mert akar megsérteni azzal, hogy le borsófőzelékezi a rántott májat... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Nameg ugye a mosogatógép is sokat javít a helyzeten!"
Nameg... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Asszem itt van a kutya...akarom mondani: a kamilla elásva :roll: :roll: :roll: :roll: :

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kamilla_(gy%C3%B3gyn%C3%B6v%C3%A9ny)

http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3mai_kamilla

(Nem tudom, hogy miért ilyen hülyén jelenik meg. :shock: :?: :x Másoljátok be a címsorba, úgy bejön az oldal. :? )

Kép
Kép
200907?

Tike! Nem is üdvözöltelek itt a nagy szopiügy miatt...
Szia! vonalzót úgy tudsz csinálni, hogy rákattintasz egyikőnk vonalzójára, és követed az utasításokat, majd a profilodba beilleszted amit az oldal ad URL-t az aláírásnál kell.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na újra itt.

Köszi a tanácsokat mindenkinek :wink: !!
Láb fel-le húzogatás megtörtént. Beszereztem kamillás, köményes teát. Mecsek baby teakeverék. Ti már hallottatok róla??
Bond, na igen, tudom én, hogy nem kéne a gyerekkel a kezemben bőgni, de mikor úgy sajnálom, majd megszakad a szívem.
Remélem nem fog 3 hónapig kitartani a hasfájós korszak.
Agmano: megy a drukk, hajrá :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!
marietta1982

Azért a Wikipédia egy szabad enciklopédia - az információ lehet akár hiányos is :roll:
Esetleg itt többet írnak róla:
http://www.hazipatika.com/topics/gyogyn ... ekfu?id=55
http://www.femina.hu/egeszseg/kamilla
Annyi van vele, hogy hosszútávon a bélbolyhokat izgatja, ezért nem szabad hónapokig inni, illetve ahogy a wikipédia is írta a szemborogatás formája allergizálhat egyeseknél (kötőhártya-gyulladás).
De én nagyon hiszek benne, meg eleve a gyógynövényekbe
:wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja Bond! a cukrot még a csecsemősök mondták nekem anno (kristálycukor!!!), hogy enyhe hashajtó hatással van a Babákra.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Tike: üdv köztünk!

Marietta, Katy: jó, hogy benéztetek. Bizony, minden kezdet nehéz, kitartást nektek. (lényegében mind a cicisebről, mind a hasfájásról leírták a többiek, amit tudtam volna mondani)

Ronmay: ugye tudod, hogy csak az irigység beszélt belőlem :oops:

Boo: én eléggé szeretek főzni (enni is). A mosogatás valóban nem a kedvenc elfoglaltságom, de azért az is megvan mindig.

Beszélgettem tegnap falubeli anyukákkal, köztük olyannal is, akinél szintén 5 év különbség van a gyerkőcök között, és mondta, hogy bár teljesen más volt a két szülés, ne higgyek a védőnőnek, korántsem olyan, mintha újrakezdeném.
A másik meg 2 nagy fiú után 13 évre szülte a kislányát, és megkérdezte: akkor én minek számítottam, szűznek? :shock:

Majd még jövök, de asszem kicsit kifekszem, nagyon fáj a derekam (kimagoztam azt a sok meggyet, még fől a lekim).
Ja, és a férjem szerint a héten még tuti nem lesz baba. (nem tudom, miből vonta le ezt a messzemenő következtetést)

Kép
Kép]
hendegabi

Köszi a segítséget, remélem sikerült. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Hendegabi

no para, lemaradt egy ilyen az előbbi hszből:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Ágimano hajráááááá

KépKép

KépKép
ronmay

Nem szabadultok olyan könnyen tőlem :lol: Leálltak a fájások, most csak keményedek 10 percenként :? .
Szivatnak anyám, stop.

Holnap reggel amúgy is UH, NST és a mai nap után tuti vizsgálat is. Eléggé elfáradtam ma pszichésen és fizikailag is.
Minden jót!
Holnap jövök... vagy nem.

Éva

KépKépKép
agmano

Micsoda egy grafomán a társaság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Katy
Nekem ismerősök a Medela Pure Lan krémet ajánlották cicire.

Tike
Üdv itt.
Én is most csatlakoztam, de nem bántam meg :wink:

Marietta
Én nem akarok megszülni júniusban :wink:

Kicsidodi
Egy nap alatt 2,5 kiló? :roll: :cry:
Az nem nagyon sok????? Fejfájás :cry:

200907
36. hétre illik összekészülni? :roll:
Én még most jutottam el addig, hogy előszedtem a táskát, amibe bele kellene pakolni :oops: :wink:

Lidike
Ma én is egész nap dolgoztam...egy nap alatt akarom megcsinálni, amit hetek óta halogatok.

Ágmano
Hajrá!

Jobbulást Benedek babának!

Boo
A mosogatást én 3 perc alatt lerendezem főzés után, bepakolok a gépbe :wink:
Házikoszt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki
Ti se kapkodtátok el, ha még csak ezután lesz meg a bababútor :lol: :wink:
Vendég

Holnaptól már Iringó hivatalosan sem lesz koraszülött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Délelőtt megyek CTG-re.
Vendég

Na, nagyot pihentem megint! Apa szólt, hogy keltek kiskacsák, nézzem meg.
Megnéztem, utána kimentem a hátsókertbe, végigettem 2 sor málnát (nem volt rossz, össz-vissz 2 db bogárízűt sikerült kifognom a 4 maréknyiban :D )
Aztán bejöttem lesasolni a lekimet (még mindig fől), és észrevettem egy kullancsot a lábamban, amit a szomszédasszonyom ügyesen kikapott.....

Holnap reggel szokásos védőnői pofavizit.
Este Nst, és holnap délután már itthon lesz a doktorbácsink is, úgyhogy akár alakulhatnának a dolgok.
Nóci szept. 29-én született, ez a baba jöhetne júni 29-én :D

Iringó: mars a sor végére a hátralévő 22 napoddal!!!! :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Kép babatabló

Nincs még fotónk Noéról, Benedekről és Pagika hercegnőiről.

Én még mindig itt rontom a levegőt. :?

Délelőtt pityeregtem egy kicsit, csak úgy, a semmiért, illetve azért mert mindenhol fáj és seholsem jó :cry:

Holnap reggel NST.
Nem lenne megoldható hogy ne legyenek éjszakák? Nappal még elvagyok valahogy, de a lefekvéstől már előre félek :(
Vendég

anitja! :)

"Ja Bond! a cukrot még a csecsemősök mondták nekem anno (kristálycukor!!!), hogy enyhe hashajtó hatással van a Babákra."
Elhiszem, de még itt tartok: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

hendegabi! :)

"Ja, és a férjem szerint a héten még tuti nem lesz baba. (nem tudom, miből vonta le ezt a messzemenő következtetést)"
Jaaaaaj, hát a férfiak már csak tudják. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agmano! :)

"Szivatnak anyám, stop. "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ( :( :( :( ) Nyugi, meglesz az! :wink:

iringó! :)

Mondom, hogy én sem voltam összepakolva... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

sillia! :)

Nagyon ügyes vagy, klassz ez a tabló. :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.28 17:53-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: jó étvágyam van, de azért nem ennyire..... :D :D :D :D

Kép
Kép]
hendegabi

boo! :)

Még egy ilyen és rád szabcsizom az anycsidat, hogy legye melletted valcsi, aki gondoskodik róla, hogy legyen mindig kajcsi, nasi, fürcsi és minden amit és amikor csak ő szercsizne, te pedig közben befogod a szájcsidat és végig szót fogadsz! Oksi???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Iringó: Babonás vagyok, és ezért mondtam, hogy az utolsó pillanatban mindent!
Igaz már mindene meg van kivéve a butor, a bnőm férje szó szerint vette és egy kicsit ráérősen intézte a butor témát.
Ő asztalos és megcsinálja nekünk, mint babaváró ajándék! :D

KépKép

Viki
viki23

Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni.... Sütit AKAROK enni....

És ilyenkor már nincs a faluban semmi.... :( :(

KépKép

Viki
viki23

[quote="200907?"]b írta:200907?oo! :)

Még egy ilyen és rád szabcsizom az anycsidat, hogy legye melletted valcsi, aki gondoskodik róla, hogy legyen mindig kajcsi, nasi, fürcsi és minden amit és amikor csak ő szercsizne, te pedig közben befogod a szájcsidat és végig szót fogadsz! Oksi???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépKép
Vendég

viki23!

Ezt neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép
Kép
200907?

Bond :

Huh igen , ez a fajta "rövidítés " engem is idegesít :D :D :D

Boo :

de azért ari volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én szeretek főzni, bár a mosogatás nekem sem a kedvenc elfoglaltságom, de ahogy dodi is írta, folyamatában egyszerűbb és akkor a végére kész a kaja és tisztaság is van. Enni is szeretek és Apa is elégedett a műveimmel , szereti a főztömet nagggyon, sőőőt a barátok is megdícsértek már jópárszor. Úgyhogy a dícséret kárpótol a mosogatásért.

Viki :

Én is ezt éreztem, csak én már reggel s bár nem süteményekben nem vagyok nagy ász, mégis elmentem boltba a hozzávalókért és összedobtam kb. 10 perc alatt egy meggyes sütit, aztán 30 percig sült és most ettem belőle kb. fél órája. Jó lett :D :D :D Esetleg teleportálok , ha gondolod.

Ma reggel voltunk ctg-n, az én Kicsikémet fel kellett ébreszteni, ilyen még nem volt.Aztán a gép szerint voltak elég szép , erős fájásaim, amiből én semmit nem éreztem. :shock: :shock: :shock:
Aztán volt méhszájvizsgálat is , amiből kiderült, hogy 1 cm-re nyitva van a méhszájam. De ez állítólag szinte semmi, úgyhogy majdcsak kibújik ez a gyerek :roll: :roll: :roll: Hát persze, hogy megint állati szar volt a vizsgálat, azt hittem leugrok az asztalról (vagy mi az), de max. legurulni tudtam volna.Lehet, hogy egy nyámnyila pics@ vagyok , de nagggyon fájt, úgy éreztem felnyúlt a torkomig. :cry: :cry: :cry:

Kép
ikoka7

:D köszi 200907!
Nem szokot ilyen rám jönni, de teljesen bepörögtem mindegy milyen sütire...

ikoka7: Én imádok sütögetni csak rossz a sürönk és mindent eléget... :(

KépKép

Viki
viki23

Iringó!

De bizony, az rengeteg! Főleg, ha azt nézzük hogy a 8 hónap alatt híztam 13-14-et! De tuti hogy ez "csak" víz, érzem és látom is. Ezért is ilyedtem meg, nehogy toxémia legyen, mert én amúgy cukorbeteg vagyok (eleve), és az hajlamosít rá, bár végig minden teljesen rendben volt :wink: !
Az arcom valamivel lejjebb apadt: most már csak olyan, mintha egész nap bőgtem volna, de legalább nem verésgyanus :lol: !
Ettem 2 zöldalmát, hátha segít, meg pihiztem is kicsit (igaz, közben ki-nagytakarítottam a hálót :oops: ), de úgy látszik ez ilyen nap (lsd. lidike :wink: )

Bond, Anitja!

Tudomásom szerint a kristálycukor azért hajtja meg a babákat, mert nem képesek megemészteni. De ennek ismeretében én még akkor sem adnám, ha beválik,mert vannak más alternatívák is :wink: . (Anitja ez közel sem szemrehányás, hiszen neked ezt javasolták...)
A kamillát és is hallottam már :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Heni:Jo kis progit szerveztek a pasik......marhaporkolt...szalonna-sutes... :wink:
De azert az sem utolso,mikor van idod a gondolataidat rendezni,es egy kis kozmetikazas,koromfestes is belefer....

Bond:"Muszajkabat" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na ettol kifekudtem rendesen!!!

Lilisgabi:Orulok azert hogy jobb lett az eredmenyed!

Bertina:En is juliusban szandekozok szulni!!! :wink:

Anitja:Szepen kihuzzatok a kiirasig ahogy elnezem!En mar kivancsi lennek milyenek az "igazibb"fajasok,de nehany derekfajas,hasalj fajas,es enyhe szemeremcsont fajason kivul meg semmi extra....ja es oriasi virgonckodas zajlik nap mint nap a pocakba....Azert meg az is erdekelne,hogy itt mikor monitoroznak....bar nem surgetem...de azert mar lassan nem artana....
Szopiban mindenki csak a sajat tapasztalatait irja le,ugyanugy mint Te.Kar ezen mergeskedni,van akinek ez jo,van akinek az.Max.megkerdojelezheti barki.....En nem probalok feltetlen olyan tanacsra hallgatni,ahol nem igazan mukodott a dolog :roll: de osszevetve nem annyira rossz az ha valaki leirja a bevalt modszeret!(tesomeknal nem valt be semmi,csak a szelcsovezes(modjaval persze) pocifajasra,de a szoptatas tobb mint 2,5 eves korig rendesen ment...) :wink: :wink: :wink:
Azert az otletek johetnek :wink: !

Lorca:Korhazkeszre borotvalva.... :wink: Azota hatott a kajalas?

Ikoka:Remelem mar beindul a vizsgalattol valami....

Iringo:En a heten pakoltam be a taskamat...kb.2 napja...szoval siman belefer!!! :wink:
(engem is megdobbent a sok csaszar,mas topikokban is rengeteg volt....)De ha igy kell lennie,legyen....

Norka:40.het :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Sillia:Tenyleg nem azert.....de egy picit :wink: :wink: :wink: Bar ha van jol bevalt technikad....en imadom a kiwi,az eper,a ribizli magjat!!!Lehet en vagyok beteges...kiskoromban a paradicsom magjait egytol-egyig osszeszedtem a tanyerrol,mert imadtam!!!!
Alvas: :roll: :? :evil:

Katy:Jo hallani hogy a csaszit jol viselted...a cicibajt mar kevesbe!!!
Jobbulast!!!

Tike:Udv koztunk!!! :wink:

Viki:Azert meg 2 het boven ratok fer szules ugyileg,ne surgesd a dolgokat...lesz meg tuja nyiras is!!!Nem ertem miert akarsz ilyen koran szulni :roll: :roll: :roll: Azert van egy bizonyos ido,amit nem art kivarni...de ez az en velemenyem.... :oops:

Marietta:Sajnalom hogy nehez ez az elso idoszak....tanacsom nincsen,tornaztasd,hason altasd...es tarts ki...ne keseredj el...!!!Remeljuk rendben lesztek hamarosan!

Dodi:Ne parazz mar!!!Azert ilyenkor teljesen normalis a vizesedes...en a 10.heten puffadtam fel rendesen...na az para volt,a fejem,a kezeim,a labam...aztan elmult.Most ilyenkor mar okes...En nagyon vizes vagyok mar joideje a kezfajasom mar emiatt 2 honapja tart....ez sokaknal meg csak most kezdodott.Ha semmi mas nincsen,akkor nem kell ordogot a falra festeni.Csak pihenj!

Lidike:Ha birod,akkor csak nyomjad a melot! :wink: Ugy is eszreveszed ha nem megy mar...

Agmano:Na a finishbe ertel???

Ronmay:Gratulalok baratodnak a kepzohoz!!!Anno en is oda jelentkeztem,meg a kicsire,de aztan rajzszakos gimi lett belole...
Tenyleg jo a kep! :wink:
Szerintem nem a malnalevel-tea a hibas...max.te is benne vagy a finishbe,es ez ilyenkor vizesedessel jar...

Boo:Magat a fozesi folyamatokat nem mindegyiket szeretem,es amig egyedul eltem nem is nagyon kedveltem fozni.Pl.krumpli pucolas,panirozas,es a mosogatas nekem sem a kedvenecem,de a vegeredmenyt azt imadjuk :wink: :lol: :lol: En is kozben tuntetem el a mosatlant,es en 2 napra legalabb fozok,igy nem tunik el 3 perc alatt!!! :wink:
Sajnalom hogy megint nem beszelhettetek....

Hendegabi:De jo...mennyi allatka van a kornyezetedben!Mondjuk a kullancsot kihagyhattad volna!!!

Ikoka:Meggyessuti johet!!!Itt nincs meggy,csak befottben :? :? :?

Bond szetrohogom az agyamat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

ikoka7! :)

Dehogynem jelent valamit!!! Egyrészt mostantól egy kicsit jobban figyel magatokra, hogy elkerülj mindenféle bacit, másrészt pedig már ennyivel is előrébb vagy a vajúdás folyamatában. Minden ujjnyinak és minden órának jelentősége van! :wink:

viki23! :)

"ikoka7: Én imádok sütögetni csak rossz a sürönk és mindent eléget..."
Jó duma! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Végül úgy döntöttem, irány egy CTG. A szokásos vígan nyomatjuk és pikk-pakk tökéletes eredmény helyett egy laposka görbe lett. :? Szerencsére egy kis noszogatásra azért megadta magát és produkálta, ami kellett. Igaz, ott álldogáltam egy tappanccsal a hasamon, jobbra-balra dülöngéleve, de azért megfelelt. Holnap megint megyek, dokinéni vár. Micsoda lelkes vagyok, naponta ctg. :roll:

Meghallgattam a jövő heti időjárást. Teljesen bepánikoltam, de hiába mondogatom babunak, hogy ne szivasson már azzal, hogy 35 fokban kelljen szülnöm. :roll:

Agmano,
Szivatnak anyám, stop. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anitja,
a cukrot még a csecsemősök mondták nekem anno (kristálycukor!!!), hogy enyhe hashajtó hatással van a Babákra
Imádom a hozzáértést. :? Kötelező nekik a továbbképzés, talán oda is kéne fülelni. :evil: A kristálycukor nem ajánlott bébiknek, mert emésztés során vizet von el.

Boo,
Lehet utálni a főzést, az nem gond, de a lényeg, hogy tudjad, hogyan kell. :lol: Mivel a "háztartás" kategóriába tartozik, én alapból utálom, de ha muszáj... :wink: Folyamatosan kell mosogatni, takarítani, megtanulni félórás recepteket. Úgy már nem is olyan gáz. Belezakkannék, ha napi rutinná kéne válnia, de ad hoc jelleggel kibírható.

Ronmay,
Nehogymár szabadkozz azért, hogy remekül áll a terhesség és még szexi is vagy nagy pocival. :lol: Had legyen csak kit irigyelnünk. :D

Dodi,
tegnap reggelhez képest 2,5 kilóval vagyok több...
Holnapra meg lefogysz.. láthatóan mérlegfóbiád van, használd kevesebbet. :lol:

Tike,
Szia, örülök, hogy váltottál a rejtőzködő üzemmódból. :D

Katy,
Kitartást a szopihoz. :wink: Sebes ciciből húzós szoptatni, de előbb utóbb begyógyul, csak addig azért jól meg tud kínozni.

Norka,
Rajtam sem múlik, teljesen kórházkész vagyok. Tudom, hogy lesznek jópáran, akik túlhordanak, de az nem én szeretnék lenni. :lol:

Iringo,
Sok a császár, de ha megnézed a szomszédos topicokat, szinte a fele az. :( Azért Brazíliát még nem előzzük be. 8) ott kb 80%

Kép KépKép
lorca

Ancsurti:Köszi,aranyos vagy. :wink:
Vendég

ancsurti! :)

Csak én érzem úgy vagy ma tényleg jobb kedved van valamiért? :o :o :o :?:

lorca! :)

Klassz, hogy elmentél egy külön CTG-re! Ezt így kell csinálni. :wink:

"ne szivasson már azzal, hogy 35 fokban kelljen szülnöm."
40 már jó lesz...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Azért Brazíliát még nem előzzük be. ott kb 80%"
Hurrá! :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Viki,
Miért nem csinálsz egy kis sütit? :lol: Egy palacsinta hozzávalói kb mindenhol megvannak. :wink: Vég esetére jó még az instant kakaópor is. :lol:

Kép KépKép
lorca

200907: De igaz.... :cry:
Szar, és akár mit csinálunk vele már csak még szarabb.. Öreg.. Jó nem tudok, francia krémest meg ilyeneket, de azért az alapot én is kisütögetem..

KépKép

Viki
viki23

A 7ten 2szer sütöttem már palacsintát :D
Mindegy mert most a süti helyet átkoncentráltam magam egy jó kis rántottára, hagymával meg mindennnel és most már nem is kell a süti... :D

KépKép

Viki
viki23

Lorca!

Olllyan genyók vagytook :evil: :lol: :lol: ! Ezzel csak számszerűsíteni akartam a dolgot, mert ha csak azt írom, hogy ducibb a fejem, meg a lábam, az nem valami konkrét :? !
Volt már olyan, hogy pár nap alatt 1,5 liter vizet tartottam be (mint vmi teve :lol: ), de szépen elmúlt, de ez most a duplája, és egy nap alatt, pedig nem volt jellemző, mondom 1* volt. Besz@rtam na :roll: ..... De nem azért, hogy jajistenemdemeghíztam, hanem mert megijedtem, nehogy gáz legyen! De nem gáz, hanem víz :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mondom Manónak, hogy Csilla lesz Hugi neve. Elismétlem párszor, majd vissza kérdem, hogy fogják hívni. Mire a válasz: "csiga".
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Viki!

Ejha, szép váltás :shock: :lol: !
A sütikén még elméláztam,de rántotta....fúúúúj :? :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="lorca"]
írta:
lorcaIringo,
Sok a császár, de ha megnézed a szomszédos topicokat, szinte a fele az. :( Azért Brazíliát még nem előzzük be. 8) ott kb 80%

Haladunk arra :wink: :cry:
8 császárra 4 normál szülés jutott eddig a topikban :arrow: 66% :!:
Vendég

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="lorca"]V írta:lorcaiki,
Miért nem csinálsz egy kis sütit? :lol: Egy palacsinta hozzávalói kb mindenhol megvannak. :wink: Vég esetére jó még az instant kakaópor is. :lol:

Nem Vikinek kell palacsintát sütnie :lol: :lol: :lol: :lol:
Valahol olvastam a palacsintasütés szülésbeindító hatásáról....

Meg is van....
http://indexesbabak.uw.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.28 19:15-kor.
Vendég

[quote="200907?"]M írta:200907?ondom Manónak, hogy Csilla lesz Hugi neve. Elismétlem párszor, majd vissza kérdem, hogy fogják hívni. Mire a válasz: "csiga".
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

És lehet előcsalogatni, hogy "csiga-biga gyere ki..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mármint Csiga Bige... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
Vendég

iringó: nem gyenge az a cikk... Akkor vissza is veszek a palacsinta sütésből, mert már tényleg függő szinten 7i alakalommal nyomattam.......

KépKép

Viki
viki23

Dodi: reggel és este között nekem is van 2 kg különbség.
Éjjel nem iszom, viszont 3-4 alkalommal (sokat) pisilek!
Nem lesz semmi baj, ne aggódj! Beszélj anyukáddal is, ő bizti megnyugtat!

Ikoka: ismerős az érzés, amiről írtál. :? És tényleg nem elkeserítésként, de szerintem ilyenkor fájdalmasabb a vizsgálat, főleg vajúdás alatt, mikor fájás közben vizsgálnak.
Nem tom, apás szülésre készültök-e, nálunk az a szokás, hogy apuka veled lehet, de az ilyen vizsgálatoknál mindig kiküldik :?
Úgyhogy még az a támaszod sincs.

Erről eszembe jutott, hogy mikor Nócit szültem, Gábornak másnap feldagadt a keze, annyira szorítottam minden fájásnál (és közel 10 órán keresztül szorongattam). Most az egyik ismerősöm azt javasolta, ezúttal ne a kezeit szorítsam, hanem a t.két :D :D :D
(mindazonáltal elvetettem az ötletet, mivel még nem adtam fel a reményt egy 3. gyermekre :D )

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

"Most az egyik ismerősöm azt javasolta, ezúttal ne a kezeit szorítsam, hanem a t.két
(mindazonáltal elvetettem az ötletet, mivel még nem adtam fel a reményt egy 3. gyermekre "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

007,
Azt hiszem a Sote egyik jó tulajdonsága, hogy ha valami ilyen extra vizsgálatot szeretnék, akkor simán bemegyek és megcsinálják. Mire a Péterfyben erre rávettem őket, már túlvoltam a teljes papírmunkán és bent fogtak. Igaz, aznap meg is szültem. Ma nem fogok, még annyi jele sincs.

A császárról meg nemrég hallottam, hogy a fehérvári kórházban csak az, hogy faros a baba, még nem indok. Ilyen esetben külön főorvosi engedély kell. Nem tudom, hogy most ez jó vagy rossz.

A Csiga az nem olyan rossz. Van olyan gyerek, aki a t-t nem tudja kimondani, helyette megy a k. Ha pont Katának hívják, remek. :wink:

Viki,
Hogy lehet egy sütit rántottára lecserélni?!

Franciakrémes tuti recept: elszaladok az egyik 15 percre lévő Tescoba és mire hazaérek, benyomom. 8) Legyen már valami hasznom a büdi városi levegőből. :lol:
Meg az 2 liszt, 2 cukor, 1 vaj morzsolva és tegyél bele valami édeset is egyszerű. :wink: Ja, sütni is kell.

Iringo,
Hm...jó ötlet, a gyerekek imádják a palacsintát. :D
Egy többes szülés vagy kora az erősen valószínű, hogy császár. Most már elég sokan vagyunk időre, hogy javítsunk a statisztikán.

8 császárra 4 normál szülés Az pont 50 % :lol: Nem a babaszámot kell alapul venni, extra szivatás lenne ikreseknek, ha az első normál, a második meg császár. :lol:

Kép KépKép
lorca

Bond:A kedvemmel nincsen baj...csak egyre mihasznabb az allapotom...legalabbis en azt erzem,bar a dolgok haladnak!Ja igen...pasikam nekiesett afurdoszoba kipucevalasanak....en mar nem ferek be rendesen...

Na egyik este mi is palacsintaztunk...mar napok ota emlegettem :wink: :wink: :wink: Csinaltam finom malnas turokremet tolteleknek....hmmmm....isteni lett!

Csiga Bige: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?