ritu
nem tudom mennyire vagy jártaos ezekben a dolgokban, de érdemes a délibe menni gyógyszertárba,mert ott tutira mindig van minden. én csomószor jártam úgy, hogy nem mentem el a déliig, gondoltam a Nyirőbe a gyógyszertárba, vagy valahol máshol is ki tudom váltani, de mindig volt valami ami hiányzott, úgyhogy a végén mindig vissza kellett mennem. Gazdagréten a busz végállomásánál is van gyógyszertár, állitólag az is jó, habár én ott még sosem voltam.
julcsi
Hát igen, én is nagyon várom már az első találkozást
...addig is tele vagyok izgalommal, aggódalommal, stb, szóval már számolom a napokat visszafelé.
csomee
na , örülök, hogy jól telt a hétvégétek.
A terv úgy néz ki, hogy reggel felkelek, csinálok tesztet-utánna hivom Dávait, hogy pozitiv és ő biztos mondja majd, hogy akkor irány hozzá. Én ilyenkor szoktam neki mondani, hogy jó, de még el kell készülnöm fürdök, stb

erre ő mindig mondja, hogy jó , de azért 1 órán belül érjen ide

, hát kösz szépen, igyekezni fogok
..., de egyébként biztos tényleg igyekezni fogok, már alig várom az uh-t, szóval szerintem ott leszek 10 körül
Jó lenne találkozni, főleg, hogy úgy néz ki együtt leszünk kismamik
Figyelj csak csomee-amikor Kittivel voltál igy az elején te is tele voltál kételyekkel, izgalommal, ugye? Próbálom leküzdeni ezeket a gondolatokat, de olyan nehéz, úgy szeretnék már bebizonyosodni róla, hogy minden rendben. Habár a párom azt mondja, szerinte a 9 hónap igy tellik el, hogy mindig van min izgulni.
Te tesztelsz még, vagy már nem kell?
Én holnap meg pénteken csinálok még tesztet a saját magam megnyugtatása céljából, de azért persze drukkoljatok!
Moncsiról tud valaki valamit?