Sziasztok, ideértem én is
Péterkének boldog névnapot kívánunk!
Panndi, Zsófi nagyon ügyes akkor az elalvással
Viranka, nagyon konstruktív akkor B. a pelenkázásnál

Aranyosak lehetnek a gyerekek. Furulya:)
Mi olyan tíz hónapos kora óra állva pelenkázunk. Kezdetben a kiságyban kapaszkodott, aztán egy ideje futni kell utána.
Nyolc hónaposan meg már elmászott, néha a pelenkázóról is lement oldalt, a kiságy rácsainak a tetején osont volna, mint egy kis majom
Járműkarbantartás nőknek - na, ezt majd lehet kiveszem a könyvtárból
Heni, nehogy komolyabb bajod legyen
Gica, nagyon ügyesek vagytok a játszóterezéssel

A Túró rudi sok szörnyű helyzetben kisegíti az embert, az biztos
Azt akartam még megkérdezni, hogy van amúgy a gyerekek között méretben különbség vagy olyan kis egyformák?
Ha R. elalszik, azt onnan veszem észre, hogy kb. egy-két perce nem mozog és szuszog. Kigurulok alóla, ő meg oldalra huppan. Nem ébredt még fel rá soha
Regina, ez a motorral hazafelé ismerős

Nálunk is marad a babakocsi hosszabb távokra, vagy ha konkrét céllal megyünk.
Homokozás
Fájások (Anitja) - nekem csak fájásokkal indult a szülés, mindenféle jóslófájás nélkül. Kettő körül ébredtem, hogy kavarog a hasam. Aztán olyan nagyon kicsit fájt. Ekkor még bizonytalan voltam. Háromkor padlót fogtam, akkor ébresztettem Gábort
Gyümölcs: R. mindent megeszik, kivéve a banánt. Azt még soha nem evett egy falatot sem, a babakajákból sem tudtam beletunkolni anno a banánosakat. Kedvencek: sárgadinnye (mindenek felett), görögdinnye, ribizli, málna, eper, nektarin. És a szőlő, amitől nagyon megy a hasa.
Zöldség: paradicsom, paprika, uborka nyersen. Főzve minden.
Szárítás - á, vagy három napig száradnak a ruhák, utálom.
Képzeljétek, ma a postáról hazajövet a 47-es úton jöttünk végig. R. mindig nézi az elsuhanó autókat. Elég komoly forgalom van, percenként elmegy vagy húsz jármű. Kb. fél úton járunk, mikor egy, a miénkhez hasonló autó ment el mellettünk (bordó D. Logan). Elkezd mutogatni, és mondja, hogy "ede" (apa).
Teljesen ledöbbentem. Bár azt már tudnom kellene, hogy bizonyos kocsikat felismer, a szomszédék Chevrolet-jét is messziről kiszúrta. A nagyáruházak parkolójában is célzottan megyünk a mi autónkhoz
Délelőtt még motorozni voltunk, és a korábban számunkra ismeretlen ötödik szomszédhoz furakodott be csirkéket és cicákat nézni, valamint lépcsőzni
Haláli, amennyire otthon érzi magát az utcában
Kérdés: van tippetek szúnyogriasztó spray-re? Ami nekünk van, az nem nagyon működik... Este nyolc körül elözönlenek minket a szúnyogok, és Rugót is megsorozzák :x
Most röviden ennyi, szép napot, V.