A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gica! Akkor jó, DM szinte mindenhol van. :)

Bizony, nagyon kell vigyázni, őket a fejük húzza le.
MA a konyhaszékről esett le, kicsit elharapta a nyelvét, volt kis sírás is. Valamelyik nap meg ő feszt egyedül akart lemenni a lépcsőn, hiába szóltam, így leesett 3 lépcsőfokot. Nem kaptam utána, mert láttam hogy nem fog nagyot esni, kis horzsolással megúszta. Nem is tudtam volna elkapni, mögötte mentem cuccokkal.
De ebből tanulnak. Ha nagyon veszélyes a helyzet, ott vagyok, rászólok, nem engedem, hogy egyedül csinálja.

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönjük a szúnyogos infókat :D

Regina, bizony, kis ügyesek, figyelik a kocsikat :D

Gica, hát, akkor szép karcsú lány lesz Zsuzska :D

R. a lábát emelgeti fel a kádban, teljesen a peremig, át is dugná. Nagyon kell figyelnem mindig :roll:

Szegény Zsozsi :?

Kép
vindolanda

Mesi!
Hát igen a lépcsőzésnél engem is a szívbaj kerülget, mert mostanában közlik, h "egyedül" és nem hajlandóak megfogni a kezem. :shock: Én meg közöttük, mert persze nem egymás közelében mennek, hanem az egyik még fenn a lépcsőn, a másik már lenn, egy emelettel lentebb.
A múltkor Gergő egyszerűen ugrott egy fejest a kanapéról. Hogy miért??? Még a kezét sem tette le. Szerencse, h ott volt a szőnyeg.

No, mennem kell, ébredés van..

Pusz Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Emese lehet, hogy kaszkadőr lesz 8) hagyd nyugodtan kibontakozni! :wink:

Mi már a szunyogokat soha nem várjuk meg, ha jönnek gyorsan húzunk befelé, bár nem igen vannak :shock: Ipoly mellett :shock:

Nekünk van 2 kocsink, egy Chevi meg egy tragacs (apa munkáskocsija) szerintetek melyiket imádja Péter? Naná, hogy a tragacsot! minden nap el kell menni egy körre. Ha jön haza apa, mondom hallgasd! Erre ő: apa trach ( Traktor) :shock: úgy zúg mint egy traktor! ha lemegy az udvarra az az első, hogy megy, beül a kocsiba és vár :shock: A rendes autónk az nem autó számára.

Heni
KépKép
heni81

Zsófi egyedül közlekedik a lépcsőn, de annyira, hogy mi már lenn vagyunk, ő jön egyedül, néha visszamegy valamiért, és azt is hozza :lol:
Vendég

Panndi :shock: ügyes!

Heni
KépKép
heni81

Megszokta, akkor kezdett el járni, amikor terhes lettem, és igyekeztem minél kevesebbet emelni, ezért kénytelen volt egyedül jönni :)
Vendég

Halihó!

Csak gyorsan életjelet adok, aztán pakolok, készülődök tovább. Este indulunk, úhogy elköszönnék. Legyetek nagyok jók, amíg nem leszek, aztán meg igyekszem sokszor jönni. :wink: :lol: Ölelek mindenkit, Anitját legfőképp, látom, még mindig nincs itt Nati.

Péterkének nagy pusszancsot küldök!

Mennem kell...
dmaggie

Mi meg ahogy kiköltöztünk, Szeli nagyon gyorsan megtanult ügyesen lépcsőzni a teraszlépcsők miatt. Meg se lehetett volna állítani... :lol:
A harmadikra meg cipeltette magát a régi lakásban... :roll:
Már a csúszdára is teljesen egyedül mászik fel, és csúszik le! :)

Szeli ki is rakja félig a lábát a kád pereme felett, mikor már ki szeretne szállni, de én még törölközök! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Jó utat! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
KB 4 oldallal vagyok lemaradva. Most megpróbálom pótolni (ha hagyják)

Vera!
Tök jó, hogy itt voltatok. A fiam azóta is emlegeti Dedét. ... és dobálja lefele a papucsokat a lépcsőről. :lol: Majd én is felteszem azt a pár képet, ami készült. Elég bénán sikerültek sajna. :evil:
Dettyk!
Jó nyaralást! Nálunk idén kimarad. :cry:
Tünde!
Diólevél-limonádé? Még sosem ittam ilyet. Milyen lehet?
Remélem, azóta Domi jobban van!
Maggie!
Sajnálom :( Jobbulást!
Vera!
Festékezés! :lol: Hát nem semmi gyerekek, az biztos!
Regi!
Én július 1-től tervezem, hogy "új életet" kezdek. Nem igazi fogyókúra lesz a szopi miatt, de NAGYON oda fogok figyelni. Kb1200 kkalóriát tervezek magamhoz venni. Ha gondolod, ezzel társulhatok hozzád!
Ja és még almaeceben is gondolkodom.
Székrekedés!
Mint Vindonál! Állandóan most is.
Nektarin!
Jó utat! És nagyon vigyázz Magatokra!
Móni!
Azóta már meg volt a költözés. Remélem, minden rendben ment!
Mesi!
Én is előre félek a hozzátáplálástól. Lotti is csak a cicit hajlandó elfogadni. Cumisüveg nem kell, kanál nem kell. Tea nem kell. Csak friss, cicibő jövő tej. Még a vigantolt is képes kilögdösni a nyelvével. Jövő héten kapja a rota második felét. Megőrülök, ha kiköpi a 18e ft-os oltóanyagot. Szóval nincs neked tippem. De rögtön írd le, ha vmi negoldásféléd van!
Lotti nem nagyon forgolódik. Tud hasrafordulni, de nem nagyon gyakorolja. :roll:
Elküldöm...

Ildikó
KépKépKép
sense4

A Vigantolt én mindig az ujjamra cseppentettem (kézmosás után, persze :roll: ), mert megfigyelte, hogy a kiskanállal az üvegcsékből rossz ízű dolgokat próbálok a szájába juttatni :D

Pl. Cebion. MOndjuk azt kézzel nem tudtam volna beadni neki, mert több csepp :roll: Így aztán sokszor be sem adtam, vagy kajával keverve. De ez utóbbi verzióban is képes volt néha kiöklendezni...

Szóval nagyobb adagra nincs tuti tippem.

Kép
vindolanda

Maggie, jó utat!!!

Rugó három és fél órája alszik :shock: :shock: :shock:
Néha fel-felkacag vagy szuszog kissé 8)

Kép
vindolanda

Rugó felkelt, én is eltűnök :arrow:

Este vezetek, szerintem holnap jövök.
Viszlát, V.

Kép
vindolanda

Sense!
cseppentsd a cicidre :) 2-3 cseppet úgy tuti jut a szervezetébe :)

Maggie!
nagyon jó utat és érezzétek jól magatokat :)

Mesi!
Zsozsi nem semmi :shock:

:arrow: megint balhéznak :? 8) :lol:

KépKép
viranka

Maggie: jó utat!

Péterkének boldog névnapot!

Pár kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

[color=blue]Péterkének Boldog Névnapot!/color]

Szupik a képek mindegyik nagyon aranyos. :D

A házat jól meg néztük,nagyon tetszik nem nagy,de
meg felel.
Lesz rajta kevéske munka is.
Ami nagyon jó ez egy kis zsák utca nincs nagy forgalom.
Már csak a pénz kellene hozzá és a mienk.
Az ára is nagyon jó 2szoba összkomfort 9,6M-ért.

Maggie!
Jó nyaralást!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gyerekeim repültek :) kicsit sok lesz bocsi :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Most tudom folytatni.

Anitja!
Ez a vidék-Bp párhuzam azért egy kissé rosszul esett a 3-as ikrek vonatkozásában. Nem hinném, hogy a doki azért mondta, amit mondott, mert vidéki lenne...

Lépcsőzés:
Na ja. Botond régóta egyedül megy felfele, mos már váltott lábbal. Lefele is tud menni kapaszkodás nélkül, de legtöbbször még kapszkodik a korlátba, vagy fogja a kezünk.

Zöldség-gyümölcs:
Egyre jobb a helyzet. Gyümölcsöt szinte minden megeszik már. Különösen szereti a pirosakat (eper, málna, cseresznye, meggy), de sokszor kér almát, banánt és narancsot is. Zöldséget nyersen nem eszik, csak paradicsomot. Azt viszont sokat. A főzelékek viszont mostanában megint csúsznak. Ennek örülök.
Érdekes, hogy pár hónapja nagyon sok joghurtot evett. Most inkább szendvicset kér helyette.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!
Azért milyen rendes vagyok 8) reggel-este bejelentkezem :wink:

Mesi
! De édesen alszik Gegi :lol:
Pont ezen gondolkoztam ma, vajon járókáztok-e? A teraszra is kiteszed? Én most ott beüzemeltem egy járókát felemelt állásban, hogy majd kint is tudjon biztonságosan csicsizni Nati, és szem előtt is lesz így.

Kaqk! Aranyosak vagytok, főleg a talicskás képen :lol:

Köszönöm Lányok a ránk gondolást és az értünk szurkolást! Nagyon-nagyon jól esik!
Hoztam egy friss pocifotót is csak Nektek :wink:

Kép 40.hét

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hörcsög! Ügyesek vagytok, hogy ilyen hamar találtatok lakást!

Viranka! a repülőmókuskáid nagyon jók :lol:

Sense! Sajnos a Lány lakhelyén ezt a megoldást találták, nem volt orvos aki vállalta volna a Babákat így, valószínű az ellátás hiányossága, ez tény. Magyarországon katasztrofális állapotok vannak, itt Vörösváron például nagyon jó az eü. ellátás, de ez nem minden esetben van így.
Ne vedd személyeskedésnek, mert nem ez volt a cél, félreértettél.
Egyszerűen az, hogy megdöbbentő helyzetbe került szegény Lány és Férje, és végül nagyon megkönnyebbültek, amikor Pesten találtak olyan orvost aki megnyugtatta Őket.
A lakhely szerinti orvos miért nem ajánlotta fel azt például (ahelyett, hogy az egyik egészséges, élő magzatot megölik) hogy segít olyan orvost találni aki meri vállalni a hármasikrek terhesgondozását és születését.
:?: :?: :?:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hihetetlen, hogy nem bírok befejezni egy hsz-t :evil:

Anitja!
Értettem én, mire gondolsz! Csak úgy gondolom, hogy számtalan bp-i orvos is reagált volna hasonlóan, mint ez a "vidéki". Sajnos!

Aztaaa! Ez aztán pocak! :shock: Megértem, hogy már nagggyon szülnél. Júl 1. Szerintem.

Rugó most is mint mindig nagyon édes a képeken, a repülő Viranka család pedig fantasztikus.

Rólunk!
Múlt héten itt voltak Virankáék. Nagyon jó volt. Kösznöm a mei-tei.t. Szuperül bevált! Mira csúcs egy csaj, Bálint pedig mindenben követi. Ha minden jól megy hozok képeket.
B-nak kiszedték a varratokat, jól van.
Botondnak volt egy balesete péntek este. Futott az udvaron, és pont a lépcsőnél esett el, úgy, hogy bevágta a lépcső aljába a száját. Vérzett, de hamar elállt neki. Aztán éjjel sírva ébredt, teljesen fel volt dagadva az arca egyik oldalt, és némi vér is szivárgott belőle. Nyilván fájt neki, mert alig lehetett megnyugtatni. SZombaton óráról órára csúnyább lett, úgyhogy szombet este inkább elvittük a balesetire. Megnézték, megröntgenezték. Szerencsére nincs törése, csak belül a száján egy nagy seb. Mostanra egész szép neki, már a szája sem áll félre.
Lottesz továbbra is tündér. Egész nap vigyorog, nevet. Csak elalvások előtt van némi sírás.
Most megyek, mert randizom a vasalóval. De előtte még dobok képeket.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép Kép Kép Kép Kép Kép szemléli magát a tükörben Kép úgy döntött, ma lotti nadrágjával a fején mászkál :) :) Kép a héten sk csináltunk egy homokozót az udvarra. botond imádja

Ildikó
KépKépKép
sense4

Próbálom valahonnan felvenni a fonalat. Nem hiszem, h onnan sikerül, ahol lemaradtam, de biztosan nem haragszotok. Most teljesen úgy érzem, h egyre kevesebb időm jut magamra és értelem szerűen az idő nyerési csatában a babanet marad alul.
:? :( még nem tudom mi lesz, ha Zsebi is itt lesz velünk. Azért itt ott biztos mindig bejelentkezem és a talikon számíthattok rám :lol:

Össze vissza fogok válaszolgatni, mert azért olvasgatni itt-ott sikerült.

Regi
Nagyon ügyes vagy a fogyival és tuti sikerülni fog :)
Mekkora hagymák kellettek a töltött hagymához????
Öltözős hiszti: nyugtasson az, hogy minden gyereknek van valami heppje és minden gyerek hisztizik. Főleg a lányok....
Öltöztetős baba: mire gondolsz? Papír? Vagy játék baba. Mert én az Alexandrába láttam valami mágneses öltöztetőst.
Hát ez a motoros kép nagyon édes.

Viranka
Az a néhány kép is jó.
Festés :lol: kép van?? látom már írtad. Akkor várom :)
Mira :)

Dettyk
Akkor remélem ma utaztok :) mikor mennél? Szeptember? Szerintem a mai helyzetben ez tök jó :)

Éjszakai ébredés. Nálunk is rendszeresen felsír éjjel. Hol csak szolíd anya, hol 15 perces ne ne nes

Michael Jackson :( én is nagy fan voltam vagyok....kár, h az arcát úgy tönkre tette.

Maggie
Remélem már minden rendben....+++ hogy most már csak jó jöjjön

Viranka
Mi a fene az a leg magic???

Heni
Ez tök jó :) és egyszeri volt, vagy máskor is lesz ilyen?

Anitja
Tudod mit én akkor július 2.-re tippelek a 2-t nagyon szeretem, de nem haraxom meg ha Nati beijed és előbb kibújik. :)

Vindo
++++állás
Rugó nagyon cuki

Mesi
Zsozsi duma :lol:
Kajcsi: türelem és még esetleg próbáld meg a hipp-es sárgabarackot vagy az univeres sütőtök sárgabarackot. Lillának is voltak rosszabb időszakai és akkor ezekre nagyon harapott.
De ha nem megy és kicsit később kezdi a hozzátáplálást,mint fél év sztem az sem lesz baj.
Gegi amúgy nagyon ügyes :)

Ágica
Hát ahogy az alvást leírtad én tudom miért vagy depi...fáradt vagy.

Péterek boldog névnapot!

Kaqk
És mit fog itt csinálni a férjed?

Mira, Bálint és Emma fotók is nagyon jók és Anita mekkora pocak :shock:

Sense
Szegény Boti...:( és micsoda új haj :)

No ez egész jól sikerült :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Anitja???? No én bebuktam a tegnapi tippemet.

Fleur
! Egyáltalán nem haragszunk, hogy lemaradtál az olvasásban. Ezzel Gegi születése óta folyamatosan így vagyok, bár most megtáltosodtam kicsit. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Köszi az ötletet, beszerzek majd sütőtököt is, meg s.barit is.

Kép
Kép
Kép
gremese

...még Natival a pociban...
ma hajnalban még annyi görcsölgetés se volt mint szokott...

...de legalább sehol egy felhő, süt a Nap :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!
még jó,h. bejelentkezel :) :) itt izgulna mindenki :)
végén Nati lesz az első igazi júliusi baba :) :wink:

Azta gyerekeitek ennyi mindent szeretnek :shock: B-nek az iszli pöc-cel a kedvence :)

:arrow:

KépKép
viranka

Anitja! Gegivel is volt egy vihar előtti csend. :wink: Éjjel semmi, nyugodt alvás, felkelés, semmi, majd 9 felé indult a mandula!

Viranka! Uhhh a szárnyaló gyerekeid. :shock: :lol: Nagyon jó képeket csináltál!

Mi az az iszli pöc-cel? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
Virsli kecsöppel :) :lol: :lol: 8)

Anitja!
hatalmas pocakot növesztettetek :) nekem tetszik :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Délelőtt voltunk a játszóházban (és Dúdolón), Szeli nagyon jól érezte magát szokás szerint. Elég sok gyerek volt, legalább szokja a társaságot, meg hogy meg kell osztozni a játékokon... még nem nagyon megy neki... :? Én meg jót dumáltam az ismerős anyukákkal bölcsiről, munkahelyre visszamenetelről...

Most a pelenkázásnál vittünk magunkkal színes ceruzákat, észre se vette Szeli, hogy kicseréltem a pelust! :lol: És az elmenetel is jól jött ki. Szeli kb. 10 perccel a vége előtt jött oda hozzám, hogy szomjas, éhes, így az almával ki tudtam csalogatni! :) (Mindig azt viszek tízóraira neki.) Meg is evett egy felet. Hazafelé nem aludt el a babakocsiban, de kicsit bekómázott, így gondoltam, teszek egy próbát, hogy nem fekszek mellé, csak otthagyom. Már 15 perc eltelt... :D

Na, olvasok vissza, közben fő a lecsó! :)

Kép

Kép
regcsiken14

...Reggel már felaprítottam a paprikát és a paradicsomot + a hagymát, így csak bele kellett dobálnom az edénybe! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Rugó tegnap túlaludta magát nappal, így este fél egykor dőlt ki. Kb. 3/4 11-től altattam. Reggel meg fél hatkor kelt kipihenve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Délelőtt szomszédoltunk az utca elején, aztán el is aludt délben.

Akkor most reakciók jönnek:

Kaqk, Emma nagyon kis csinos. Hú, már orvososat játszik :D

Hörcsög, milyen munkálatokat fogtok majd végezni a házon?

Viranka, repülő gyerekek :D :D

Sense, szegény Botond :? Azért ez az éjszakai kelés nagyon rossz lehetett... Még jó, hogy semmi komolyabb baja nem lett.
Aranyosak a képek. Távirányító 8)

Anitja, mekkora pocak :shock:
Én mára tippeltem, de szerintem már lecsúsztam a sikerről :roll:

Regina, nem is tudom, hogy ilyen korban a játékokon való osztozkodás megy-e már a gyerekeknek. Szerintem még nem. Még ha próbálkozunk is. Legalábbis Rugónál tuti nem működik :wink:

Milyen lett a lecsó?
(Az az egyik étel, amit soha nem eszek meg. Rajtam kívül mindenki imádta a családban, állandóan csinálták, én meg a szagától is szenvedtem.)

Lépek vasalni, szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sense! Szuper! :)
Végülis én is ezt csinálom, csak 1000 kalóriával + szedem a Cefamadart mellé, így könnyebb. És nem is szoktam éhezni, mert olyanból eszek sokat, aminek alacsony a kalóriatartalma. Na, meg persze husit, mert azt szeretem! :)
De szerintem, ha elhagyod az édességeket, azt nem sínyli meg a szopi. Így is bejut egy csomó szénhidrát. Még a zöldségekben is van, úgyhogy hiányt nem fog szenvedni Lotti! ;)
Nekem az almaecet nem vált be, még régebben próbáltam, de nagyon éhes voltam tőle... :? Mondjuk, ha székrekedéses vagy, akkor jót fog tenni szerintem, mert gyorsítja az emésztést!

Emma nagyon cuki, ahogy orvososat játszik! :lol: Többi fotón is nagyon édes! :)

Hörcsög! Ez a zsákutca nagyon jól hangzik! :)
Átalakítanátok több szobássá, vagy építetek hozzá?

Vera! :lol:

Anitja! Hú, van ám pocak! ;) :D Nem csodálom, hogy a bőröd nem bírja... :?
És milyen szép gömbölyű! :)

3as ikrek: szerintem is orvosfüggő... egyik bevállalja, másik nem... :roll:

Jaj, szegény Botond... :(
Minitalis képek nagyon jók! Sense! Jól áll ez a hajszín! :)

Fleur! A töltött hagymához az a jó, ha minél nagyobbak a hagymák. De a receptem úgy el volt írva, hogy rengeteg hús maradt, így ügyesen kiszedtem belső részeket a félig megfőtt hagymákból, így azokba is töltöttem a húsból! 8) Ja, és azt nem írtam, hogy a tetejéből picit le kell vágni töltés előtt!
Játék babára gondoltam.

Apa felkötött nekem néhány szárítókötelet a teraszra! :) Minden délelőtt odasüt a nap, így egy kicsit felgyorsítom a ruhák száradási folyamatát! 8) Feltéve, ha nem esik az eső... :?
És csak 2 hetet vártam rá! :lol:

Leg magic:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Hát a mi éjszakánk érdekes volt :evil:

Az este 9.30 kor aludt csak el P, mert d.u. aludt 3.5 órát. Erre 3kor jött át, és nem tudott visszaaludni :shock: vergődött 4.30ig, aztán mérgemben már megfogtam és átvittem az ágyába és otthagytam, hogy mit csinált nem tudom, mert csendben volt, erre 5.30 kor jött és bedobott közénk egy párnát :shock: apának már úgy is kellnie kellett, igy átvitte a szobájába és 6.30 ig aludt :shock: szóval szinte semmit nem aludtunk :?
Én továbbra is a fogára gyanakszom, este megpróbálok adni neki Nurofent, hogy ne fájjon neki éjszaka.

Nagyon feszit az inye, ömlik a nyála és egész nap turkál a szájában :evil: hogy nem tudnak ezek a fogak észrevétlenül kijönni :evil:

Most aludtak el, kell csinálnom levest.

Viranka hát ezek a repülős képek:-)

Sense jaj de jó a hajszined!

Regi ügyesen csináltad ma akkor
8)

Vindo lépj át ide is :D

Kaqk Emma nagyon szép! Kis doktornő!Mit csinál apátok pontosan a szallasterezőnél?

Anitja hűha mekkora pocakod van! de mintha csak a pocak nőtt volna, nem?

Heni
KépKép
heni81

Vindo! Hú, akkor jól lefáradhattál az altatásnál... :?
De legalább szokják, ha valamilyen játékot nem adnak nekik oda! ;)
Finom lett a lecsó! :)
Én a sült sütőtökkel vagyok így... a szagától is hányingerem van... de az okát nem tudom, hogy miért... ???

Kép

Kép
regcsiken14

Na, a sütőtököt meg egyedül én szerettem otthon, a többiek nem :lol:

Heni, hát, még gondolkodom rajta :roll: Ha folyik a nyála, biztos a foga szegénynek...

Vasalok ám közben, még a kezemben is egy ing van, miközben gépelek 8)

Kép
vindolanda

Heni! :(
Milyen levest főzöl?

Én nem tudom, mi legyen ma a vacsim. A lecsót tuti felfalja Apa, ha hazajön... :roll:
Valami friss salátát ennék (uborka + paradicsom van csak itthon, még gazdagítanám), de ahhoz el kell menni valami boltba, ami itt a közelben nem nagyon van... De most jut eszembe, hogy, hogy itt az alkalom, hogy elsétáljunk az ABC-be, láttam már a buszról, hogy itt pár utcával arrébb van egy! 8) Nem tudom, mit árulhatnak ott, lehet, hogy csak tejet és kenyeret... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

ááááááááááááá kész vagyok..Emma elaludt..erre most jönnek a upc-sek...ha nem ébred fel...csoda lesz!!!! Pont aza jtója előtt mellett dolgoznk..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Emma lecsót ebédelt ..mi is..mi nagyon szeretjük...Emmánka összeturmixoltam+ rizs+ tejföllel ette..ízlett neki..

most ennyi...dühöngök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi saláta levest, mert grillezett nyuszicombok vannak hasábkrumplival főételnek, aztán azt tegnap sem nagyon ette Péter :?

Mi is szeretjük a lecsót:-) Péter is. Nálunk sokszor van télen is, mert anyu mindig elrak vagy 50 üveggel :D

Heni
KépKép
heni81

Szerintetek fehér színű lehet a nyákdugó? :roll:

Csak csendben mondom, görcsölgetek is megint :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

kaqk: megkérdezhetem, hogy miért turmixoltad?

Hmm, most én is ennék lecsót :) Én ma párolt zöldséget ebédeltem 8)
Vendég

anitja, nekem rózsaszínes volt, de hát akár fehér is lehet :roll:
Vendég

Anitja! Nekem áttetsző volt... de szerintem is lehet fehérnek mondani...

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi: azért mert elég nagy darabokban volt a paprika, hagyma ( apu csinálta) és úgy ne enné meg.. így meg ette, meg a kapott mellé rizset is.

Anitja: Ma lesz a napja?????

NA közben a postás is csengetett és a vízóra leolvasó is 2X. :evil: :evil: :evil:

De Emma alszik...remélem jól van.... :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja, nálam olyan rózsaszínes volt. De szerintem is az lesz :wink:

Kaqk, ez tényleg így megy, mikor elalszik, akkor csengetnek, jön a szomszéd, a szerelő, a szippantó, az ételhordó bácsi :x (mármint ez a foglalkozása)

Kép
vindolanda

IGEN!!! ez van... :cry:

Ja és a kedvenc sorozatom ilyenkor van..persze akkor szerelték a tv-t is....kész is lettek mire vége lett. :?

Mindegy..túlélem :?

KépKép
kaqk
Debrecen

ilyen sorozat van ilyenkor? Én most a Szomszédokra kattantam rá :lol:
Vendég

Én most már felveszem a kedvenc sorozataimat, mert este sose láttam őket! Jó ez a digitális upc... 8)

Kaqk! Bosszantó! :evil:

Lakásban én is utáltam ezeket a dolgokat. Itt Szeli úgy el van különülve (direkt így alakítottuk ki a szobácskáját), hogy szinte semmilyen zajt nem hall, a csengőnk is elég barátságos, nem szokott rá felkelni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Off: Most írt a csaj, hogy a hastánc tábor másik helyen lesz... pedig olyan jó szállást találtam 5 percre, ez most 2 km... remélem, lesz buszjárat, mert nekem nincs autóm... :? Mennyi az a 2 km??? Nem hiszem, hogy minden nap lesétálgatom oda-vissza... Vagy de?

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?