Hivatalosan én is augusztusi vagyok

, de nem tudom, az is leszek-e. A menzesz alapján ráadásul 22-én kellene szülnöm (28 napos ciklussal számolva). De én elve későbbre rakattam az időpontot az orvossal, mert nagyon nem szeretnék azzal szórakoztatva lenni, hogy "jaj, túlhordás", meg naponta CTG és kétnaponta UH a túlhordás miatt, ami ténylegesen nem az. Mondjuk az orvosom mindig rákérdez, mennyire vagyok pontosan szülő, én meg mindig csak azt tudom mondani, hogy pontos vagyok, ha jól írnak ki.

:D Ez eddig 2-szer sikerült, amikor az orvos rám hallgatott a kiírás dátumával kapcsolatban, és 2-szer nem, amikor nem. Az elsőnél még nem ismertem ennyire a dolgokat (és net se volt, hogy utánanézzek), ott 28 napos ciklussal számolva 10 napot késett a fiam, illetve a legkisebbnél meg hiába mondtam, hogy az nem lesz jó dátum (szintén a 28 napos ciklusszámítás miatt), nem hallgatott rám, szintén 10 napos volt a hivatalos késés, de amikor a magzatvíz elfolyt, akkor ott mondták, hogy annyira szép tiszta, hogy biztos nem volt túlhordva.
Szóval én úgy számolok, augusztus vége lesz a dologból, de esetleg még szeptemberre is átcsúszhatunk, majdnem biztos vagyok benne, hogy lesznek többen, akik megelőznek a hivatalosan szeptemberre kiírtak közül is.
Aztán majd meglátjuk!

:D
Tena: én Supert vettem korábban, lehet, hogy az eggyel kisebb is elég (az nem az Extra?).
Hálós bugyi: 1 csomagban 2 van, nem? Az elég.
Manó!
Én is ismerek valakit, aki 5,3 kg-os és 63 cm-es babát szült természetes úton, 2 óra alatt. Nem tudták, hogy a baba ekkora. Mondjuk a pocija akkora volt, amekkorát én még 1 gyereknél nem láttam (és főleg az alakja volt olyan, szabályszerűen előre dinnye alakú), nem is tudom, hogy nem sejtették, hisz az UH méretekből kellene tudni becsülni, legalább azt, hogy 4 kg felett lesz.
Ruci: én se megyek ruhabolt és bevásárlóközpont felé!

:D (Azt, hoy ezt hogy oldom meg, még nem tudom...

). Tegnap is beugott pár dolog a kosárba és a kezembe, pedig már nem is akartam semmit venni. Erre két különböző helyen vettem mindenfélét: kiszoknikat, cérnasapit, rugikat, pólókat és pulcsit is... Na most már tényleg állj!! (Bár azt tudom, hogy valószínű ebben élem ki, hogy magamnak meg nem tudok normális áron normális holmikat venni. Akartam már vagy 2 hónapja terhes szoknyát, hát azóta se sikerült vennem, de mostmár szerintem nem is fogok, hisz lassan itt a vége, szerintem kihúzom a meglévő ruházatommal.)
Bibi!
Én sem tudom, hogy kellene mérni magas cukornál, mert semmi oka nincs annak, hogy legyem itthon mérőm. eddig soha nem volt magas a cukrom, terhességek alatt sem. Két ok miatt vettem: tágabb családilag volt ilyen gond, illetve pont a terhességek alatt akartam tudni, mert nem éreztem azt, hogy rendes ellenőrzés alatt vagyok (írtam, hogy a védőnőm súlyt és vérnyomást mér, de vizeletet soha nem vizsgál). Ugyanígy van itthom vérnyomásmérőm is (az is gond a családban sajnos).