A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Érdemes elnézni a Tescoba 70%leértékelés van, mi vettünk 1100ért egy sötétkék és zöld őszi-téli kabátot , és egy hálózsákot télire 1800ért. Persze lánykáknak megint dömping van :D :wink:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Használjátok még a hordozókendőket, hogy bírják a manók?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hahó Csajok!

Látom azért fel-feltűnik a nevem a sorok között... :lol:

A babás háromszögmatricát gyártó srác(Balázs) email címe a következő:auto.motor.dekor@citromail.hu
Rendes csávó és olcsó és elég gyors.Olyan matricát csinál,ami nem jön le a víztől és nem szívja ki a nap sem.Csak olyan képet kell küldeni,aminek fehér vagy legalább is világos a háttere és se túl közeli,se túl távoli ne legyen rajta a bébi pofija.

A jövő heti összeruccanásunk,ha lehet,akkor minél később legyen,ugyanis Majám csütörtök délután óta iszonyú szintű fosással és 39-40fokos :shock: lázzal küszködik,hogy a hét elejére biztos nem áll talpra.Már voltunk injekcióért is,mert képtelen vagyok lenyomni a lázát.Nagyon le van gyengülve,nem sokat eszik,inkább csak iszik(még szerencse,mert már tuti kiszáradt volna).
Szóval max csüt. vagy péntek részünkről,de csak akkor,ha addigra nem kapja el Marci is! :roll:

Szisz!
3 karton popsitörlőt tudtam nektek még szerezni egyelőre.Ha megyünk,akkor viszem.

Képeket végigszaladtam,nagyon édes és milyen komoly nagy gyerek már minden kis topikmanó! :lol:

Barbi!
Hülye hasonlat,de nekem a kutyám evett meg anno 30 darab kitűzőt(az osztálytársaimnak csináltattuk a gimiben) és nem lett semmi baja tőle.Átjutott az összes a bélrendszerén. :shock:
Szerintem ez sem gáz,ha már leért a gyomorba.Inkább csak a torokrésznél veszélyes,de azon már túljutott...

binyek

Sajnálom Majácskát, jobbulást neki!!! Mi pénteken már megyünk haza, de a csütörtök az elvileg jó lehet.... Csak ne kapja el Marci! :roll:

Katica, sajnálom, hogy Ti nem tudtok jönni :cry:

Sziszka, ha nem esik az eső, és Zsolti bevisz minket, akkor megyünk sünizenére, majd még hívlak előtte, jó? Megvan a kiskutya? Milyen fajta? Remélem meg tudjuk nézni :) Aztán utána együtt kijövünk, vagy ha mégse megyünk, akkor csak Ti jöttök hozzánk...

Zsófi, sajnálom, remélem hamar rendbejössz!

Koadrit én is akartam már hiányolni, remélem nincs gond náluk
:roll:

Bencének grat a fogacskához, meg kinek is még?? :oops:

Most csak ennyi voltam, bocsi, ja még annyi :oops: , hogy örülök hogy Dönci jól van, és nem lett gond az üveg miatt...

yuyu79

Sziasztok!
Szuszu!Ha tudsz gyere gyakrabban! :D
Sziszka!Megvan a kutyus!Kiváncsi leszek Málnus mit szól hozzá!Miku most már egész nap Masnit követi,vagy etetni!

Majának jobbulást!
Bencének gratulálunk a fogacskához!
Vera
l.veronika

Sziasztok!

Köszi még egyszer a gratokat a fogacskához. Azóta nincs újabb, de ez már egyre jobban látszik (már mint a teteje).

Binyek: örülök, hogy túl vagy a dolgokon! Nem semmi volt a kitűzős kutya.... :)

Most megyek, fürdetek, etetek. Dórika nem aludt délután és nagyon nyűgös már.

Sziasztok
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Akkor: Hamzabégi-Cimborám Borzi :D Egy gyönyörű kis PULI

Kép Melyiket válasszam? Kép Utazunk haza Kép Kép Kép Kép

Szerencsésen hazaértünk, minden rendben volt, Málnus választotta ki a két kisfiú közül, hogy melyiket szeretné, annyira édes volt, tényleg úgy csinált, mintha válogatna :) 8 hetes, ma még bent alszik a házban, holnaptól kiköltözik majd a kisházába, remélem jól érzi majd magát, egyenlőre Málnus reakciói változóak, vagy fél tőle vagy incselkedik vele, ha én a kutyával foglalkozok, akkor féltékeny :D Remélem hamarosan ők is úgy lesznek majd, mint Masni és Miku :D

Julcsi, és Binyek: Csajok, nekem lenne lehetőségem Csütörtökön Pestre menni, szóval őszíntén remélem, hogy Majus nagyon gyorsan meggyógyul, és akkor tudunk szerdán találkozni :) Szóval küldöm a gyógypuszikat! A popsitörlőt pedig köszönöm, az unokatesó még nem született meg, szóval az övéké még ráér.

Be is vásároltunk ma, mi is vettünk egy olyan sátrat mint Mecsiéké, nagyon tetszik, Málnusnak egy tengerjáró cipőt falatnyi, és nagyon édes, és bent voltam a Deichman-ban, ahol nagy cipő kiárusítás van, de sajnos csak az utolsó párak mindenből, van köztük Elefanten is, de nekünk nem volt jó a méret, szóval lemaradtam, de ilyen üzlet előtt mentek, szerintem érdemes benézni! Aztán vettünk még egy plédet, aminek az egyik oldala vízhatlan, Csandi bíztatásán felbuzdulva, megyünk egy hosszú hétvégére Málnussal a Balcsira sátrazni :D Majd elmesélem milyen volt, de majd csak 1 hónap múlva megyünk.

Julcsi, holnap várunk benneteket :D

elfelejtettem mit akartam még, megyek visszaolvasni :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

na, újra :)

Anna, neked akartam még írni, hogy ülést végül nem vettünk, mert a Dechatlonba nem volt semmi normális, a Mountexben ugyan volt, de sötét kék, akkor még azt hittük talán kapunk csajosabbat is...végül ülés nélkül jöttünk haza. Ráadásul azt sem döntöttük el hogy akkor Römert Jockey Comfort legyen, vagy az a Hamax, amit te javasoltál....azért nagyon köszönjük a segítséget! :)
Megnézem mit töltöttél fel és ha van nekünk jobban sikerült, akkor elküldöm :)

Mecsi, kiflit már mi is ettünk, igaz inkább a házi kenyeret szereti, de nem lett/lesz tőle semmi bajotok :)

Makadu Kitti, megkérdezem, és jelentkezek a válasszal :)

Békés éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kép
Napsugaras szép reggelt mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

hahó korán kelőink hol vagytok?

Zsófi hogy van Benike???

Sziszka nagyon cuki a kiskutyus :D

Binyek nagyon tuti az új hajszíned!!! Popsitörlőről lemaradtam lehet kérdezni újra róla van még lehetőség?
Majácskának is gyors gyógyulást! Ez a hasmenés felnőtt korban is brutál car hát még ilyen kicsin :(

Andris nagyon kis huncutka :D
Virág és Emma igazi hajcsoda :lol:

Barbi hogy van Regő ? Döncike sztorija hmm, én biztos hajamtépve rohangásztam volna eszetlenül mindenhova.
Most akkor minden és mindenki jól működik :lol: A Te óriási nagy lelked is jól van?

Szép időt és felmelegedést mondanak a hétre!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Lányok valakinek esetleg van bébiszitter ismerőse aki megbízható? Muszály leszek keresni valakit, mert anyósék sem járnak már fel és nincs senkim akire bízhatnám Áront akár egy órára se, de nem tudom mindenhová magammal vinni :( Apám továbbra is letoj minket.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hahó kicsit lemaradtam.. ez a két gyerekes dolog hmm :lol: hétvégén meg szülinapi partyn voltunk, illetve fiam sarkában kell lennem, mert a kedvenc szórakozása a játékok erkélyen át való lejuttatása Judit néni unokájának a belső kertbe ! :lol:

Zsigi egymaga feláll segítség nélkül, meg egy lépést tesz és összerogyik :lol:

kiskocsit imádja

ma sátrat építettem neki a járókából :lol: azt is imádja most szunyál én meg megyek pucaválni..mert ,múlt héten erre nem volt időm.

remélem mindenki jól van. puszi mindenkinek!
ja vettünk barátnőmmel az Operettbe bérletet, az utolsó előadás jövő júniusban lesz, így a tesóprojekt hanyagolva ...mert az utolsó előadáson is ott akarok ülni ... így kb október végéig szélcsend :roll:
Vendég

sziasztok csajok! köszi a drukkokat, biztosan minden okés lesz! :) de nagyon jól esik a bíztatásotok!

köszi a hiányolást Mecsi! :) megvagyunk. bár Beni orra még mindig szívásra szorul! :( ma hívtam a dokinénit, hogy mi legyen!? volt már mandulagyuszi, fülgyulladás az elmúlt 1-1,5 hétben, így kérdezem én, vigyük-e újra vissza. de azt mondta, hogy az orrszívás az eltarthat hosszabb ideig is, így csak akkor kell először fül-orr-gégére, ha nagyon nyügi, és nem múlik az orrfolyás sem 2 hétig. szóval most akkor már gyógyultnak számítunk, úgy 90%-ben :) juhéjj!

Binyek, szia itt! köszi az infókat matrica ügyben! Majusnak

sajnos bébiszittert nem ismerek, mert nálunk hál istennek megoldott a helyzet. nagyon sajnálom, hogy apukád még mindig nem érett be a nagypapaságra! :(

Bencunak gratula a fogacskához! nálunk úgy 1/2-ig nőtt ki a fogacskánk, mire a másik is elkezdett kibújni!

Virág, Emma, Andris, Málnus és Borci, mind nagyon édesek vagytok! az a kiskutyus nagyon jó kis társa lesz Málnusnak! és annyira zabálnivaló! :)

Adrival és Dorcával mi lehet? és még sokan mások nagyon el vannak tűnve :(

sophie27

Boni. az igen! :) de még úgyis szopiztatod Zsigid, szóval akár reális is lehet az október utáni babaproject. nem?

sophie27

Sziasztok!

Zsófi: a maradék kis betegségre további gyógyulást Beninek!! Emesének annak idején úgy volt, emlékszem, hogy az első fog után 1 héttel jött ki a másik. Dórinak pontosan nem emlékszem, de fel van írva. Nála, mivel 11 hósan jött az első, nagyon pörögtek az események. Bencének a felső is már be van duzzadva és fehérlik. Kivi vagyok...

Binyek: megnéztem én is az albumot, szőkével is csini voltál, de tényleg nagyon jól áll az új hajszíned!!!

Sziszka: ez a kiskutya, egy tündér!!!!
Meg persze Málnus is vele!

Boni: jót mosolyogtam a bérlet-tesóproject eltolás dolgon! :) Hogy Neked mik nem jutnak eszedbe??

Mecsi: köszi tescos tippet, én már voltam múlt héten is, mindháromnak találtam nagyon jó cuccokat. Bébiszitter ügyben én sem tudok segíteni! Én is sajnálom, hogy nincs a családodban senki, aki vállalná Áront. Hát komolyan... minek van az embernek a családja, nem?? :)
Nekem hál istennek, ezzel gondom nincs...

Na megyek, ma ment el férjem fia, most eltakarítom a romokat, amit négyen csináltak! A kicsik szundiznak.

Sziasztok

Szép napot

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok! Többnapi elmaradásban vagyok az olvasásban, de kaptam ma egy nagyon jó hírt, amit gondoltam megosztok veletek is. Talán emlékeztek rá, hogy Zsombi májában a hasi UH-on több foltot találtak, amivel járunk vissza kontrollra. Nagy valószínűséggel ezek értágulatok (ki tudja miért vannak??) és a mai kontrolon végre azt mondták, hogy a négy folt közül kettő teljesen eltünt és a másik kettő is sokkal kisebb! Nagy megkönnyebülés, mert a múltkor még nem volt változás, most olyan boldog vagyok :)

Hétvégén kirándultunk, egyik nap még egy kinti medencében is sikerült fürdeni egyet, kitartott pár órát a jó idő az esők között. Most tölktöm le a képeket, dobok fel később néhányat.

Sajnos a mai jógára sem sikerült eljutni a kontrollvizsgálat miatt :( volt valaki?
Vendég

Sziasztok!

Ha lesz tali a héten én/mi is szívesen mennénk. Bele kell szoknom... :)
Vendég

Csenge szupi hírek juhéj!!!

Lesz a héten ligetes tali?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Megjöttünk.....

Köszönjük a ránk-gondolást és a köszöntéseket!

Az idő ritka car volt, a szálláson mini szobák, sehol egy nagyobb nappali/dühöngő, így Levinek kellett folyamatosan a progi, vagy ölben volt. Mert ki nem mehettünk a szakadó esőben, más lehetőség nuku.
Szóval a csopaki feltöltött, dagonya homokozót (ajánlom mindenkinek, csúcsszuper) sajna nem tudtuk kipróbálni. Voltunk Tihanyban, de lezárták a dombot, terepbicanga-verseny miatt. Azért a fagyizóig eljutottunk!
Aztán füredi séta is volt, de a legjobb: Szerencsére rokonaink épp Alsópáhokon nyaraltak így ingyen bemehettünk és használhattunk mindent! Elképesztő egy hely, mondjuk én már voltam ott, de 8-10 éve, akkor még csak a fele volt kész. Döbbenetes volt és szerencsére pont aznap volt az egy szem napos idő, így a külső medencéket is végigjártuk, Levi totál extázisban.... sajnálom azért ilyenkor, hogy olyan megfizethetetlen....:-(

Levi ezalatt a 4 nap alatt megtanult fél kézzel kapaszkodva is szaladni és megtette az első 5 önálló lépését is. Ha mondjuk hogy nemnem rázza a fejét veszettül és dacosan orrhangon közli hogy dede. Persze miközben megy vagy koncentrál magában folyamatosan a nemnemnem-et mondja, olyan mintha mindig dacoskodna/morcogna. Írtó cuki. Amúgy mindenkire mosolyog, kokettál, integet, élvezi, ha lekenyerezhet mindenkit, berreg ezerrel, és ha látja hogy rajta mosolyognak, megy a produkció.
Az alvások borzalmasak voltak, de döbbenetes mennyiségeket vágott be mindenféle kajából, csak lestem. Szóval nem lehet minden egyszerre, ennek a kajasztrájk végének is rettenetesen örültem.

Nekem megvolt az első szopi-illúzió elvesztésem, mert tegnap este rámharapott a drága. Tudom, tudom, örüljek, hogy ennyi idő után, de vékonyak a falak és azt hittem benyitnak a szomszédok, akkorát visítottam....

Na, hozok majd képeket is, de ezerrel pakolok, holnap után megyünk tovább.
Ja, a családi nyaralós házunkat szétégették a mostani lakók, ahova mentünk volna (apum totál magába zuhant, dec. óta tervezi, többször lement, stb.....) sikerült ugyan másik szállást találni, de koránt sem olyan jót. Mindegy, megyünk, ez nem tart vissza, de olyan mérgesek vagyunk. Hogy lehet leégetni egy panziókonyhát, passzzzz....

:evil: :twisted:

Zsófi, ne harizz, hogy zavartalak, és remélem tényleg csak 3 hónap! Válaszolok ám majd, csak most megyek vissza dolgomra. De lényegében bármikor jó nekünk jövő keddtől. Szóval dumcsizzatok, alkalmazkodunk.

Andi, szuper lehet a játszó, én szívesen elmennék megnézni!

Képeket még még, nagyon édesek a lurkók!

És igen, Adri, jelentkezz, mesélj, mi újság a kicsilánnyal?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi! NEkünk volt hordózókendő, de nem szerettük és lett helyette kenguru, azt nagyon csípi. Mi már kevésbé, mindig apa viszi olyankor és kb. 1 -1 1,5 órát bír, aztn derékleszakadás és társai. De mi csak pl. az Ikeaába,... használtuk, sétához babakocsi.
Vendég

Aproo, okés, akkor megbeszélem Edinával és akkor indul a mandula jövő héten! ;)

Mecsi, én sosem tudtam hordani Benit semmiben! :( most már bevásárlásnál jó ideje a bev.kocsiban ücsörög, vagy a sport babakocsit visszük és úgy elvan egy darabig!

Csenge, de jó hírek! örülök nektek!!!

sophie27

Csenge, ön is örülök a jó hírnek :D

Sziszka, jó volt a mai nap, szerencsére az idő is tűrhető volt, és a kutyus is nagyon édes :-) És tényleg hihetetlen, hogy milyen jól el tudnak játszani már együtt a lánykák ;-) Képeket majd rakjál fel lécci, én nem tudom mikor tudom letölteni azt a párat...

Beninek jobbulást! Eninek is még mindig szívjuk az orrát (1 hónapja :roll: ) és majdnem egy hete köhög is... De neki más szövődmény nem volt (eddig) szerencsére...

Sziszka, jók a tegnapi képek is, de már meglestem őket picasán is

:wink:

yuyu79

Hahó Csajok!

Mi biztos nem megyünk,mert már Marci is lázas és fosik. :cry:
Nagyon sajnálom!

Mecsi!
Van még valamennyi popsitörlő,csak már nincs műanyag dobozban,csak maga az utántöltő.12 van egy kartonban és 4000Ft.Ja,azt tudod,hogy NEOGRANORMON?
Két kartont össze tudok kötni és feladva 930 Ft.(az egy karton is ennyibe kerül feladva,hülye posta :shock: )

Sziszka!
Huhhh!Bátrak vagytok azzal a kutyával! :lol: Majd jussak eszedbe,amikor épp tele lesz a hócipőd vele... :wink:

Apró!
Jaj!Ahogy olvastam a ciciharapást,szinte nekem is fájt! :cry:

Köszönöm a hajdicsiket! :lol: Lassan tényleg elhiszem,hogy jó,mert mindenki azt mondja.Csak én kapok frászt minden tükörbenézéskor! :shock: Elvégre 20 éve vagyok/voltam szőke...

binyek

Barbi, nekem is tetszik a hajad ;-) Sajnálom a törpéket :cry: Ez valami vírus? Majus jobban van már legalább? Kár hogy nem tudtok jönni, akkor legkésőbb augusztusban talizunk... Jobbulást az ikreknek :!:

Ez a popsitörlő ilyen 62 darabos, vagy hány van benne? Ha lesz még, lehet hogy engem is érdekelne... Lehet, hogy Sziszkáék el is tudnák juttatni hozzánk, ha találkoztok, és jönnek Paksra is valamikor... :oops:

yuyu79

Julcsi!
Hasmenésvírus+mandulagyulladás.

Popsitörlő 72 lapos,aloe-s és kamillás egyszerre.
Ha kell majd,akkor írj privit!

binyek

Sziasztok lányok!

Nagyon arik vagytok, hogy hiányoltok minket is, pénteken este akartam jelentkezni, akkor megyünk ugyanis kontrollra, akkor talán tudok valamit mondani is, hogy sikerült a műtét!
Most csak röviden: A második szem iszonyat volt, úgy a műtét utáni állapot, mint a lábadozás. Háromszor kaptunk injekciót a szembe kontrollok alkalmával, mert begyulladt. Volt, hogy nem is tudtam róla, hogy szuri volt, csak azt, hogy iszonytosan sírt - nem is sírt, visított - ébredés után. Szóval, nem részletezem, szerencsére ez már elmúlt, de most meg lázasak vagyunk. Vagy a fog, vagy a strand, bár fedett volt - a fényérzékenység sajnos életünk végéig megmarad -, de azért még megfázhatott!!!???

Építkezünk is, a szobánk raktár lett, anyum bútoraival, párom a fiúknál, én a nappaliban alszom 3. hete, Dorca a mama hálótársa lett a volt dolgozóban. Már lerombolták a kérdéses régi házrészt, de a kőműves nem tud kezdeni az állandó esőzések miatt. Szóval nagyon lehangoló most minden körülöttem.

Azért minden harmadik- negyedik este elolvasom a bejegyzéseiteket, és nagyon élvezem az új fejleményeket, a sok önállóan induló, dumálkodó babusról, és a képeket különösen, mindenki óriásit fejlődött!!! Enikőt meg se ismertem a kis kunkorodó hajacskájával, Szuszu Andrisa is kész legény.

Zsófi! érdekes lenne egy újszülött - 10 hónapos kollázs, melyiknek melyik lehet a párja! Sok babát nem ismernél fel azt hiszem :lol: :lol: :lol:

Majácskának, Marcinak és aki még betegeskedik, mielőbbi jobbulást!

Mecsi!
Kacagó Elmónk mindenkinek nagyon tetszik,.... csak Dori fél tőle :cry:

KépKép
koadri

Pár kép a strandolásunkról:

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
koadri

ZSófi!

Sok babát nem ismernék fel - ezt akartam írni4 :oops:

KépKép
koadri

yuyu ne haragudj hogy kihagytalak benneteket, nektek is jobbulást jó lenne ha Eni is végre már teljesen meggyógyulna.

Tehát minden pici betegeskedőnknek mennek a gyógypuszik!

Binyek ment a privi! köszi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Húh Adri, dukkolok Nektek, hogy jó híreket kapjatok!!! Köszi a képeket!! Dorca gondolom már szalad, amilyen korán kezdte az állást ;-) A kollázs jó ötlet!! Majd gyere pénteken a hírekkel! :wink:

yuyu79

OKé Barbi, köszi előre is, még beszélek Sziszkával, meg a sógornőmmel, mert ha neki is kell, akkor jöhet két kartonnal ;-)Majd küldöm a privit!! Gyógypuszik a 2 gyerkőcnek :!:

yuyu79

Adri örülünk hogy jelentkeztél és várjuk majd a kontrollról a híreket!

a ma esti fürdésünkről töltöttem fel egy felvételt :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Binyek: lenne még popsitörlő? Egy karton engem mindenképp érdekelne, de lehet, hogy összebeszélek valakivel itt a környezetemben, akinek szintén jól jönne és akkor két kartont rendelnénk (posta miatt jobb így). Jobbulást Marcinak is!
És tényleg jó a hajad, nyugi! :)

Koadri: annyira sajnálom, hogy szegény Dorcának fájdalmai voltak! Szegény... örülök, hogy legalább ezen túl vagytok, kontroll eredmény megvan, írd már meg, jó?
Strandos képek szupik, Dorca nagyon ügyes!

AproZsófi: sajnálom cici ügyet! Nálunk is így indult három hónapja, minden evésnél harapás és én feladtam. :(

Jobbulást Eninek is!

Csenge: szuperek a hírek Zsombi májáról!!!:)

Na mentem lányok, Bencét apa most altatja, Dóri már aludt egyet, de előbb sírva kelt, altatom vissza. Emesét is. Jó lenne már néha emberi időben lefeküdni és olvasni mondjuk. :(

Pöttömékkel mi lehet? Nagyon sokszor eszembe jutnak ők is!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mecsi, szenzációs a videó! annyira husi Áron, ahogy kacag, sőt, rötyög, vagy nem is tudom, hogy ez már melyik fázisa a nevetésnek! ;)

Adri, pénteken várunk a már orvosilag is megerősített jó hírekkel!!! küldjük a sok sok drukkot nektek továbbra is!!! építkezéshez is persze! ;)

szuperek a strandolós képek! Dorca nagyon édes a fürdőruckóban! :) és jobbulást nektek is! apa már jobban???

a kollázs ötlet szuper! lányok, ha esetleg van kedvetek, dobjátok a fotókat mail-ben nekem, hogy ne lőjük le előre a poént. szóval újszülött és 10 hós fotó. szerintem csak pofi legyen, mármint nem egész alakos. oksi? :) b.zsofiakukacgmail.com

Aproo, ciciharapás nem hangzik túl jól... sőőőőt! kis vámpír Levi :(

Várhalmi ikreknek jobbulást! mandulagyulladásunk mellett a hasmenés nekünk szerencsére kimaradt, viszont lett jó kis fülgyulladásunk extra... :( szóval mihamarabb gyógyuljatok meg!!!

és akkor végül, de nem utolsó sorban! Eninek is jobbulást!

jó éjt lányok!

és persze minden hófordulós babának sok sok puszi, akiket az elmúlt napokban nem elmítettem név szerint (bocsánat), időrendben, Nonó, Málnus, Lizo, Levi, Niki, Réka, Majus, Marcell, Kristóf, Vikica, Zorka és Alma baba

sophie27

Szilvi, Pöttömék szerencsére már jól vannak. valamikor a közeljövőben átugrunk hozzájuk Aprooval. nincs nagyon ideje jönni, de szerencsére kiderült, hogy neki volt igaza, és tényleg gond volt Nonoval, azóta kezelik, és szerencsére tünetmentes, vagy sokkal jobb az állapota, mint volt! végre Pöttömék is megnyugodhattak. szar dolog, hogy ennyire sokat kellett ennek a pici fiúnak szenvednie, hogy végre tényleg kivizsgálják, és elkezdjék a kezelését... :( magyar egészségügy! :(

sophie27

Sziasztok!

Csenge! nagyon örülök a jó híreknek! Nagy puszi a fiúknak!
Adri, rólatok is olyan hallani, azért legalább minden második olvasásnál adhatnál hírt magatokról :wink: Nagyon édesek a gyerekeid, szuperek a képek! Pénteken mindenképpen írj még, és nagyon sajnálom, hogy a fényérzékenység megmaradt, ez meddig marad, örökre?
Apró: sajnálom a rossz időt, de nagy nagy gratula Levinek :D Nagyon kis ügyes! A következő nyaraláshoz sokkal jobb időt kívánok!
Binyek, szerintem is jól tetted, hogy hagytad magad rábeszélni általam, nagyon vagány az új hajszín :D A én popsitörlőimet el ne add!!! Jobbulást a csöppöknek, mi szerencsére nem kaptuk el tőletek :)
Zsófi, nagyon örülök, hogy már majdnem meggyógyultatok :) Szerintem ez a kollázs szuper ötlet, én benne vagyok!!!! Akár küldeném is a képeket, és biztos nem tudom majd összepárosítani a gyerekeket, annyit változtak, de az ötlet nagyon jó, ha vállalod?!
Boni, irigy vagyok egy kicsit az Oprettért, a régi szép időkben nekem is volt minden évben bérletem Pécsre, de most Málnus nagyon anyás, így mostanában tuti nem jutok el színházba, ráadásul nyáron nekem sincs egy nagymama sem, aki vigyázna rá egy kicsit....bár elaltatni sajnos senki nem tudja rajtam kívül :(
Szilvi, akkor mi Dórival vagyunk egy időben,akkor készüljek fel a legrosszabbra? Gyorsan kibújik az összes fog, és hamarosan annyi lesz, mint Várhalmi Marcinak...azt hiszem ő itt most a rekorder ebben....

Julcsi, mi is köszönjük a mai napot, nagyon jól éreztük magunkat, Málnus nagyot aludt, amikor hazaértünk :) (jelzel Borzi is :) )Kifáradt a család :D Popsitörlőt el tudjuk nektek hozni, ahogy meggyógyultak a kis betegek! Ha Binyek semmiképp nem tart velünk, akkor mi továbbra is találkoznánk veletek szerdán, persze csak ha nektek is jó :) Eninek nagy nagy puszi :)

Csajok, továbbra is úgy tűnik, hogy csütörtökön jövünk Pestre, akár ligetes. akár másmilyen taliban benne lennénk!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Augusztusi tali!

Kérlek benneteket, nézzétek át a táblázatot, hogy jól írtam-e be. mert holnap el kell küldenem!

Összesen 4 rácsos ágy van a hotelben, ebből én egyet kértem, az maradék 3 db.-ot még le lehet foglalni. Binyekék szerintem elsőbbséget élvezhetnének, remélem olvasod....
(mi onnan egyből megyünk nyaralni Montenegróba, és mivel ott adnak ágyat ez miatt nem cipelnénk el :oops: remélem elnézitek nekünk)

Néhány helyről hiányzik még, hogy milyen ellátást kértek, bár szerintem ezt ott is el lehet majd dönteni.

Köszi: Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Csenge! Gratula a jó hírekhez!

Áron videója nagyon édes!

Adri! Jó, hogy jelentkeztél, szegény kis lánykádnak sokat kell szenvednie, remélem pénteken jó híreket kaptok! Kitartás az építkezéshez.

Kis betegeknek jobbulást! Sajna mi is köhögünk.

Aproo! Jobb folytatást nektek nyaralásügyileg. Gratula Levinek!

Mi rengeteget csavarogtunk a hétvégén. Szombaton még mákunk is volt az idővel, a gyerekszigeten voltunk. Vittem a hordozókendőt és nagyon jó szolgálatot tett az altatásnál, pedig már elég rég használtam, de kb. két perc alatt bealudt benne Viki. Szóval nálunk Vikinél nagyon bevált a kendő. Vasárnap meg a Lánchídnál lévő rendezvényt néztük meg + siklóztunk, na meg áztunk...

KépKép
jazmin2005

Zsófi, az titkos, hogy végül mi volt a baja Nononak? Annyira kíváncsi lennénk...annyit aggódtunk érte....

<
sziszka78
Tolna

Sziszka! Málnus + kutyi párosítás is nagyon édes!

KépKép
jazmin2005

Két kép, aztán dőlök be az ágyba.

Kép

Kép

KépKép
jazmin2005

Jo reggelt!

Andi - en is orulok a jo hireknek, remelem a masik ket folt is teljesen eltunik legkozelebbre! Puszi nektek!

Zsofi - remelem gyorsan rendben leszel es ujra indulhat a kisteso projekt.

Mi sem vedekezunk mar egy ideje, de amilyen rohanas van allandoan a koltozkodes miatt, nagyon meglepodnek, ha osszejonne most. Majd ha bekoltoztunk es lenyugszik minden - legalabbis remelem :)

En is kivancsi lennek, mi volt vegul a gond Nono-val. En is szivesen csatlakoznek a talihoz, mert ez a resz nekunk sincs messzire.

Sziszka - mi vettunk utazoagyat most a kertbe, ugyhogy mi azt tudjuk vinni. Etetoszekek vannak, vagy azt is kell vinni? Tolunk hianyzik meg adat? Csutortokon jo lenne talalkozni - ligetes taliban benne lennenk mi is!

Ugy nez ki, hogy talan hetvegen tudunk koltozni - mar nagyon varom, mert most egyenlore a dobozok kozott ulunk itthon, napkozben meg tobbnyire a kertben vagyunk, csak ez az allando esozes nem tul jo.

Laura is fel tud mar allni onalloan barhol kapaszkodas nelkul, leguggol, felall es o is megtette az elso onallo lepeseit (2-3 lepes egyszerre). A kisautot maga elott tolva meg mar keresztul tud menni a kerten is - kozben nagyon magyaraz, annyira edes pofa. Egyre tobbet beszel, segit az oltozkodesnel, probal kanallal onalloan enni - hihetetlen, hogy mennyit fejlodnek naprol-napra.

Puszi mindenkinek es jobb idot! A betegeskedo babaknak jobbulast!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

:oops:
Lehet, hogy nekem is be kellene festetnem a hajam, ennyire szőke nem lehetek :D :oops: Most látom, hogy nem szúrtam be a táblázatot :)

1246349179.0713.xls

Málnus bömbizik, szóval a többit később.

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

lányok, persze, hogy vállalom a kollázsos történetet, de akkor küldjétek a fotókat! újszülött és 10 hós fotókat várok, inkább csak arc, szóval nem egész alakos. eddig két pályamű érkezett. szuperek!

a lényeg, hogy ha van, akkor esetleg olyan képet küldjetek, amit nem annyira ismerünk, így nehezebb lesz kitalálni, hogy ki van a fotón. talán! :P

Mazska, megkérdezem Pöttömöt. elvileg hozzájuk megyünk, és nem én vagyok a házigazda, és akkor jelzem még neked! ;)

Andi, szuperek a fotók! annyira cukik a csajok! a harmadik kislány keresztlányod?

Szisz, nem akarok hülyeséget írni, de valami köze volt a refluxhoz azt hiszem... az tudod, hogy folyamatosan bántja a gyomrot, felmaródhat a nyelőcső is. stb. stb. egy pár hós kisbabánál szerintem nagyon brutál lehet. nem véletlen, hogy feszített végig a kismanó! :( de talán Pöttöm is jár erre és akkor leírja pontosan, mégis csak az ő tiszte, én csak belepofázkodtam :oops: bocsánat! :(

Andi, írd már meg anyudék címét légyszi priviben. elmennék egyszer bevásárolni ;)

sophie27

Sziasztok!

Betegeskedőnek jobbulást!!

Zsófi: köszi a híreket Nonoékról, én is ezt szerettem volna kérdezni, mint Sziszka, hogy végül is mi lett a baj? Azóta nincsenek különös viselkedései, sok alvása és a kevés hízás??

Tündéri a kukoricaevős brigád! :)

Nagyon ügyes Laura, gratula neki!

Sziszka: hát.. igen, Dórinak úgy volt, hogy 11 hósan az első, aztán négyesével jött. Olyan kis barátunk, akinek jóval előbb jött, mint neki, másfél évesen még 6 foga volt és mikor kérdezte, hogy Dórinak mennyi, mondom, 16, majdnem elájult! Most már 18 van neki!

Na mentem, Bence alszik, most evett, karalábé+durumtészta+sertéshusi+kefír+vöröshagyma főzit főztem neki, nagyon ette. Nekünk pöri+tészta+ubisali van.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mecsi: nagyon aranyos a fürdős videó!!! :lol: Már-már kicsit perverz! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

SzilviEz a durumtészta, karalábé sertéshusi, kefír, vöröshagyma főzi jól hangzik, turmixolod? Én még nem adtam neki saját főzésű tésztát, csak üvegesben kapott.
kittina30

Jázmin
Kicsi lányod milyen ügyesen eszi a kukoricát! :-D
kittina30

Én is meglestem Mecsi fürdős videóját, nagyon tuti. Áron nagyon cukin pancsizik. Az én gyerekemet nem lehet elfektetni a fürdőkádban, mi ülve, de leginkább állva fürdünk. :-D
kittina30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?