Sziasztok!
Gabi1: Nórika nagyon édi. Irigyellek.
TAbati: Noé is igazán szép kisfiú!
Ancsurti ilyenre gondoltál?:
(ez a darab kb 30 éves lehet, hisz anyám nálam is ezt használta. Nócinak rengetegszer reszeltem rajt almát!)
GYors kérdés, mivel ebben te vagy a szaktekintély:
Anno folyásra vettem Pulsatilla 15CH-t. Írtad, és a neten is olvastam, hogy bizonyos C-sek helyettesíthetők D-sekkel. Ha jól tévedek: 15CH = 30D. És ugye a bábakoktélba 30D-s kell a Pulsatillából!
Ugye jól gondolom, hogy akkor használhatom a 15CH-sat bele????
Bond: drukk!
Iringó: neked is drukk! Gondolom, már csak a tejcsiért!
Viki: én őszintén megmondom, becsüllek, hogy ilyen belevaló csaj vagy. Tudom, nem lehetett könnyű "szembeszálni" az ősökkel, hogy azzal lehess, akit szeretsz, és biztos vagyok benne, hogy tényleg csak a kényszerűség miatt akarod megtenni a tervezett lépéseket.
Bár csak kicsiben, de sokmindent átéltünk ebből mi is.
Én csak kitartást kívánok az egészhez, és azt, hogy adott helyzetben úgy tudj dönteni, ahogy az a legjobb lesz mindannyiótoknak!
Norka: ügyes fotó! mikor is készült, áprilisban?
Nellike: szupi, hogy otthon lehettek! Én azért javasolnám, hogy apa regisztráljon külön néven.... és mindkettőtöket várunk! Na meg a fotókat is!
Minden kórházban lévő kismamának és anyukának kitartást kívánok!
Enyém tegnapeste:
5 előtt 5 perccel beestünk a bababoltba, ahol elvileg hozattak nekem méretes szopis cicitartót. Persze nem jött megint méretemben, ezen jól felhúztam magam (illetve már előtte, mert piszokul kapkodtunk, hogy odaérjünk).
Utána bementünk Pennybe bevásárolni, egy 50 körüli nő 3-szor jött nekem, + 1 pasi is meglökött egyszer, de az legalább elnézést kért. Amikor a nőci harmadszor lökött meg, már olyan szinten fel voltam spannolva, hogy hangosan megkérdeztem, hogy nem vagyok elég nagy, hogy észrevegyen?
Utána kórház, Nst: bevonulok, átvedlek, szülésznő felszerel: ki küldött? Mondom az orvosom nevét. AHA. Mondom: megjött már a doktor úr (ugye a hétvégén Erdélyben volt). Hát, ő még nem látta.
Mire letellt az időm (enyém bébi 2-t nem mozdult, ilyen még nem is volt), kiderítette, hogy a dokim nem is jön, elcserélte az ügyeletét.
Az ott lévő fiatal (és nagyon jóképű, magas) dokibácsi megnézte az NST-met, megkérdezte, mire vagyok kiírva, és mondta, ha bármi van, jöjjek, szívesen megvizsgál, és azért majd telefonon elérjük ám a dokimat....
Hazafelé leloccsant az eső, de olyan szinten, hogy amíg a kapuból beértem a lakásig (kb 4 méter) egy az egyben ronggyá áztam.....
Ezekután éjszaka nagyon fájt a hasam (olyan epésen), így éjfélig semmit nem aludtam, aztán fél 2-től fél 5-ig ismét csak lesegettem.