2004.06.06 19:54
Én nem meddőségi központba, hanem a Schöpf-Mérei kórházba jártam, és az itteni orvosom foglalkozik meddőségkezeléssel, így ő csinálta végig a lombikot (végül a Nyrőben csinálta meg a petesejtleszívást és a beültetést). Te hova jártál? Siekrült teljesen kikezelni az endódat?
Gondoom, mekkora volt az öröm és a meglepetés!!
: 2004.06.06 22:19
2004.06.07 09:36

2004.06.07 09:38
2004.06.07 09:48
Olvasgani megy, egy ideid, irni kevésbé...

2004.06.07 10:29
2004.06.07 11:05
Amikor elhatároztuk, hogy veszünk, akkor az üzletekben minden fellelhetőt kipróbáltunk, hogy melyikben érzi jól magát. Ez az egyszerű jött be, ebben nem sírt, a többiben ordított. Ha ezt kinövi, akkor hátihordozót szeretnénk majd venni. Apa szerint abban "könnyebb" cipelni. Hogy mennyira, azt majd meglátja, ha cipeli.
Nekünk még van hátra 1, az majd június végén esedékes. Forgás miatt ne izgulj, csak figyeld, esetleg játssz vele úgy, hogy oldalra forgatod - ha nem ellenkezik.
Emlékezz: Kincsem is milyen váratlanul fordult meg.
Sajna nem tudok semmit javasolni.
Zebi súlya miatt ne aggódj, nemsokára megnyúlik, s akkor nem tűnik fel annyira.
Nálunk legalábbis így történik: hol hízik, hol nyúlik, most épp előbbi.
Szavakban: katasztrófa, váltsál, akár ott helyben is. Elvégre szabad orvosválasztás van, vagy mi, de javaslom, előbb menj el tájékozódó beszélgetésre. Az orvostól is függ, hogy egyáltalán átvesz-e. Minket nem buzeráltak eddig ezzel.
Amúgy jól vagy(tok)?
A Dentinox nálunk is csak ideig-óráig használt, és nem sokáig volt fájdalomcsillapító hatása. Viszont a pelusban meg meglátszott, mert mindig meghajtotta Kincsem.
Na ja, hozzászoktam, hogy 1 hónapos kora óta este 9-től reggel 6-7-8-ig alszik. Ha 2-kor ébredt, akkor megsimogattam, cumit adtam a szájába, s kis nyöszörgés után aludt tovább. Reggel 4-kor már mellre tettem, mert akkor már nem csak a fog, hanem az éhség is bántotta. Szopi után-közben szépen visszaaludt kis időre, mikor hogy.
Kanállal nem kell neki. Ez is csak úgy egyik napról a másikra történt, spontán. Mikor kínáltam, nem kellett.
Olvastam, hogy gondot okozhat, ha hozzászokik a baba. Bár ha nappal sötétítés nélkül is alszik, akkor nem lehet olyan nagy baj.
De ez így már sokkal jobban hangzik.
2004.06.07 13:07
!
! 2004.06.07 13:19
2004.06.07 13:26

Ugyanis észrevettem, hogy szeret odabújni dolgokhoz (mint Vencel a sok plüss-haverral bélelt ágyban
)
De ezt még jó darabig el kell viselnünk

2004.06.07 15:25

Természetesen, amint megtudom az eredményeket rohanok hozzátok!
Na, jó előtte még hazavonatozok...
És rögtön menetirányban megy a leányzónak? Zsanim inkább hátrafele kezdte.
, a lehetséges okokat a lányok már leírták. Sőt, amíg nem kezd el ömleni a tejci, szemrehányóan magyaráz neki.
Bár én nem vagyok fiús anyuka, de mi a fenének piszkálják?
Saját tapasztalatból csak annyit tudok mondani, hogy ne érdekeljen, mit szól a doki, azt tedd, amit jónak érzel, mint Anya. Én már néhányszor "póruljártam", hogy nem az anyai megérzésemre hallgattam. Én azt tanácsolom, hogy ne félj a saját véleményed mellett kitartani, bárki bármit mond vagy gondol a lényeg, hogy a Te babádról van szó!
Remélem azért nem rajtad próbálgatja.
Számomra is hihetetlen mennyire más a 2 csajszi és mégis mennyire hasonló.

, kocsi
Igaz a mérleg szerint most 3 hét alatt 500gr-ot hízott, de szerintem csak a pocakjában lévő jó adag "dolog"-nak köszönhettük. Ráadásul már nincs naponta széklete csak 3-4 naponta.
Nekem is hiányzik néhány emberke a topicból, de remélem ez csak múló állapot és visszajönnek közénk.
Amúgy most hallottam, hogy az alma tisztító hatású: valamilyen "alkatrésze" megdagad a bélrdsz-ben és ennek köszönhetően magával viszi a ronda bacikat.
Holnapra szorítok a szurihoz!
Ha véletlenül máshol alszik el abból csak baj lesz, hamar felébred, mert nem találja a helyét. A kiságyba csempészés mindig kudarcba fullad, bezzeg Zsaninál, ha 1x beájult...
Pénteken lettek kész a képek és kiválasztottam a kedvencemet vagyis csak annyira volt időm, hogy beszkenneljem, mert a Nagymami már tette is el a táskájába.
2004.06.07 15:41
2004.06.07 18:42
2004.06.07 21:08

De azért csak almát nem adok neki. Most az alma-őszibarack a sláger. Ma alig evett utána 50 ml tápszert.
Liliánát mostanában altatnom kell, eddig soha nem kellett!!! Annyi inger éri és annyit van kézben, hogy nem tud elaludni mostanában egymaga. De legalább az éjszakát végigalussza!!!
Utál már feküdni, forogni nem akar. Nekem is uncsi lenne egyfolytában háton, mint egy büdösbogár, így megértem...
Nagyon ügyesen tartja magát, nem sok kell majd neki ahhoz, hogy egyedül üljön. Szerintem ez előbb lesz, minthogy forogjon.
Jól elszúrtam pocok bőrét azzal a bizonyos "védőnők is ezt ajánlják"
fürdetővel, nemis tudom miért használtam, amikor már sok mamától hallottam, hogy nem jó a babájának. Na mindegy ennyit rólam...
2004.06.07 21:52
2004.06.07 22:08
2004.06.07 22:11
Néha fáj egy kicsit a szívem, én uis kislányt szerettem volna, de ezt gyorsan visszavonom, mert nagyon örülök a vidám, állandóan nevetgélő kismanómnak is.
2004.06.07 22:19
nem vagyok valami szereplős típus!

2004.06.07 22:29
2004.06.08 06:54
Mivel már elég zombi voltam ezért amikor éjjel ébred kiveszem a kiságyból és jön közénk szopizni, és igy alszunk el újra, de ekkor legalább alszik reggel, ha visszateszem az ágyába, akkor másfél óra múlva újra kell
Szerintem kérdezz rá a dokinéninél az esetleges tápszer lecserélésre, hátha megoldást ad. 2004.06.08 11:54
Én, pl. neszkvikk kakaót tettem a tápszerbe, amikor sztrájkolt.
Kitartás, és ha gondolod, írj akár privibe is. Ja! És nálunk u.az a férjeffektus! Még csak fürdetni sem, a többiről ne is beszéljek ... 2004.06.08 14:41
Milyen huncut a képeken!!
), bármikor lehet baja. És ha lesz kistesó, akkor meg pláne kell mennünk...
Nincs egy közelebbi kép a most elkészültek között? Annyira aranyos a kis arca!
Nálunk is ez volt: Dani utált a hátán feküdni. Amikor végre megfordult, attól kezdve szinte egész nap elvolt/elvan egyedül, jól elszórakozik azzal, hogy jobban tudja uralni a saját testét. Most, hogy ül, meg nagyon élvezi, hogy mindkét keze szabad.
De gratula a forgáshoz!
), tök-paradicsom-csirkemell. Múltkor ez utóbbiba tettem egy kis fokhagymát is, hát olyan lehellete volt a manónak...
2004.06.08 14:41
De! A többiek olyan szépeket írogattak, hogy hozzátenni is kár lenne.
Próbálkozz, mást nem lehet tenni. Illetve csak annyit, hogy próbálj meg pihizni kicsit - ha megy. Van valami segítséged?
Tűzfalat is próbáltunk feltenni, de sajna akkor nem műxik a net.
Nem volt szenilis kicsit az atya?
Oltások -
és
Persze mást is, de azt előszeretettel. Fene se tudja mi olyan élvezetes benne.
Közben kicsit irigykedtem, de azért nem adnám a fiam.
Akkor is csak hasról hátra. Háton meg felelmeli, megfogja a csülköket, s eldől oldalra. Majd kirúgja magát és kezdi elölról. Viszont nagyon édesen hernyózik, ha kedve van. S az megy neki előre is, meg hátra is.
Persze egyelőre csak a kiságyban meg a pléden gyakorolhat.
2004.06.08 15:33
2004.06.08 16:23

Mostanában már bojkottálja a teát is. Szoval a főszerep az anyatejé, annak ellenére, hogy én azért már szeretném egy kicsit kiváltani a szoptatást. 2004.06.08 16:34

Mostanában már bojkottálja a teát is. Szoval a főszerep az anyatejé, annak ellenére, hogy én azért már szeretném egy kicsit kiváltani a szoptatást. 2004.06.08 18:14
2004.06.08 20:02
nekünk is le kell gyilkolni az egész gépet ?!?!?!?
, meg szurira
Mi a baj az almával?
Ha ez bejönne, akkor pedig már ki tudod húzni 5töl 6ig! Sok sikert és még egy kalappal!
De igen, csak már más a fontossági sorrend. Viszont kellett a napirend, hogy tudjam majd a napjainkat szervezni, és igy tutira tudom, hogy most éhes, nem pedig más baja van. Bence zöldségére kérdezted a répát? Ha igen, akkor nem. Ö evett azt is, keverve tökkel, tegnap vegyeszöldségpürét evett, ma pedig zöldborsót, de ez nem jött be, huh de csúnyán nézett rám amikor rájött, hogy mit eszik!
Szerinted már kezdhetem a csirkehúsos dolgokat adni neki? 2004.06.08 20:10
2004.06.08 20:42
. MI lenne, ha legközelebb csak 9-9.30-10 körül adnál neki tízórait? Vagy akkora ő már nagyon éhes? Lehet, hogy eggyel kevesebb etetéssel, nagyobb lenne az étvágya.
Liliána is csak pohárból iszik. Ez enyhén macerás, mert akármit teszek elé, azért csak végigissza magát.
).
2004.06.08 22:28
Nekem ez nagyon nagy segitség és áldom is a helyzetemet.
remélem nagyon jó időtök lesz és nagy élmény lesz a babócáknak
2004.06.09 06:17
2004.06.09 11:37
2004.06.09 16:13
2004.06.09 21:08
) 2004.06.10 06:59
Boldog szülinapot magunknak
2004.06.10 13:12
2004.06.10 13:17
2004.06.10 21:58
Irigyellek a sok utazás miatt ... jó lehet kiszakadni a mindennapokból!
vagy
Égszkadás, földindulás! És nekem össze kellett szednem a kertben mindent, ami mozgatható volt, mert a szél széthordta semmi idö alatt! bugyiig áztam ... ma meg takaritottam, mert tényleg földindulás volt, leverte a cserepest az ablakból

2004.06.10 22:50

2004.06.11 08:59
Erre persze nincs garancia, de sokkal rugalmasabban kezelik a kérdést, mint itthon. Szoboszlóra már régen vágyom. Azért majd írd meg, hogy telt, milyen volt.
A fürdetőkenőcs érdekes találmány: mi is kértünk, de aztán félretettem, mert kipróbáltam az ajándékba kapott Gabit. (Azóta azzal fürdünk, meg a Bübchen is jó.) Minap elővettem a tégelyt, s megfürdettem vele Kincsem. Leírni nem lehet, hogy milyen szép pöttyös lett tőle.
Szerintetek elromolhat a fürikenőcs?
vagy
. Szegény Pöttömök és szegény cickóink ...
Majdcsak rájön, hogy útban van az a kis kezecske.
Miket tud?
Köztünk u.is nem nagyon férne a 140 cm-es ágyon. 
Én sajna lemaradtam, nem leltem meg a napvizsgáló szemüvegem (ebben a felfordulásban nem is csodálkozom).
Így majd csatlakozom a többiekhez.
Nekem 5-6 órát sikerül éjjel aludnom, s talán hetente 1x napközben is 1-2-t, amikor már kibukok a fáradtságtól. Talán 1x majdcsak sikerül újból 8 órát végigaludni felkelés nélkül. Vagy ez csak álom marad?
Anyásodás: a bébiszittyó reméljük segít a dolgon.
Csak nehogy fordítva süljön el! (Amúgy mennyit kérnek most a felügyeletért?) Takarítónőt hogy szereztél? Nekem is elkelne majd valaki az új kéróban, aki kivasal, meg besegít a nagytakarításban. Ha jól számolom, 13 ablakot kell majd pucolni, amiből 3 erkélyajtó, tehát teleüveg, 1 meg padlótól-plafonig 2 m-es üveg. Az ajtókat meg se számolom.
Viszont álomszép. Nem is tudom, ki engedheti meg magának, hogy ennyiért vegyen meg 1 szekrénysort.
A 2. fogacskánk mellett Kincsem spontán megfordult hátról hasra többször is.
Megpróbált négykézlábazni is, de az még nem megy. Még túl nehéz a popó.
Elkezdtük a vakaródzást is: szopi közben a fejünkön.
Na és a cicirágcsát, merthogy 2 idegen testtel a szájban mit is lehetne jóízűen rágcsálni, ha nem a cickót?
(Remélem átvészeljük sebesedés nélkül.)
2004.06.11 09:51

a szekrénysor többe kerülne mint maga a lakás
így maradt a tévé
2004.06.11 12:09
)
Úgy szokott a karomban elaludni, hogy befúrja magát a hónom alá (de hülye szó
). Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint