A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Megjegyzés:

1.Nem csak az első 2 év fontos, de az nagyon
2.A hímneműek nem csak a babakorban szeretik a cicit :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kedvesem hazajött , evett és kidőlt ettől a melegtől.Mostmár fél órája szunyál, én is próbáltam bealudni mellette, de persze, hogy nem sikerült. Remélem két szoptatás közt majd fogok tudni aludni, mert ez már kezd gáz lenni, hogy 2-3-4 órás alvásokkal vagyok el egész nap.

IRINGÓÓÓ, BOOOND !!! Mi a helyzet veletek ???? Folyamatosan keményedik a hasam, de semmi fájásféle , ez jelent valami szülésre utalót azért ??? :roll: :roll: :roll: Teljesen elhúzta gyermekem a pocakomat balra, most ahogy itt ülök olyan kis csálé...és keméééény nagyon, és mindjárt szétdurran...

Kép
ikoka7

Iringó valakivel megbeszélte, hogy értesíti, ha megszül?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :lol:

nyuszi: ok, köszi, megnézem. Hogy mi lehet az oka, nem tudom: s szavideje alapján még bőven sokáig jó... Na mindegy :D

sillia: :oops: :oops: simán az volt bennem, hogy fiú, bocsi! :oops: :oops: így viszont talán nehezebb a dolgod, testőrökkel kell levinni :D Nem akarjátok, hogy legyenek kisáfonyák? Vagy nem akartok ilyesmivel foglalkozni?
A fűnyíró meg szerintem elpusztíthatatlan, van már vagy ezer éves, a hangja kilóméterekre elhallatszik, így legközelebb inkább menekülünk :roll:

lorca: én is mindig nyári szünetben lettem náthás/lázas kiskoromban. Suli alatt bezzeg egyszer sem hiányoztam ilyesmi miatt :evil: Ha szerencsések vagytok, akkor hamar elmúlik :D

Na megyek, és eszek egy kis mákostésztát /ancsurti utasítására :twisted: :twisted: /, mert már régóta éhes vagyok, de csak most végzett a szúnyoghálós ajtót csináló bácsi. /Azt hiszem, redőnyös amúgy :D /

Kép
agi125r

Sziasztok!!

Gyors bekukk, mire „kiolvaslak” bennetek, már nincs időm írni.

Iringó: megy a drukk :lol: :lol: :lol: !!!!
Bond: hát eljött a te időd is, hajrááááááááá :lol: :lol: :lol: .Sokat gondolunk rád :D !!!
Gabi: Olyan kis cukorfalat a kislányod :lol: :lol: :lol: !!!
Nellike: HURRÁÁÁÁÁ, Üdv otthon :lol: :lol: :lol: !!!
Kissé megkésve :oops: :oops: , de íme a beígért képek :D
Kép
Kép
marietta1982

Hirek meg sehol???

Lorca:Es a gyerekek mennyire szerettek az elso reszelt gyumolcsot???
Vagy egybol meghamoztak maguknak es gerezdekben nyomtak??? :wink: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Marietta:Szetzabalom azt a forditott-szivecske orrat!!!

Kép
Kép
ancsurti

Nálam is egyfolytában megy a gép, hogy mi van a csajokkal?

Lorca!
Terveink szerint NEM leszek többet terhes. Csak most kicsit kívülállónak érzem magam, mert sztem az egészben az egyik legizgibb, amikor már bmelyik pillanatban beindulhat a szülés és az ember figyelgeti magát. Ez meg nálam most kimaradt, mert olyan váratlanul korán jött Bodzi.

Ronmay!
Na, megint kapni fogsz a fejedre :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ancsurti: Fordított szívecske orr :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
marietta1982

Marietta! Nagyon cukííííí Dominik!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Marietta:Apam konnektor-orrnak hivta..........de szerintem ez edesebb igy!!!En is ilyet akarok Hanginak!!!!

Szoni:Ne erzd magad kivulallonak...ez mar nem sokaig lesz igy....meg egy kis ido,es mindenkinek elobujik a pocaklakoja!!!
Az utolso pocakos hogy fogja erezni magat???

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Ma 9:45-kor megszületett a kislányunk, Iringó. 3420g és 53cm. Anya és baba jól vannak.

Apuka
Vendég

Ancsurti: konnektor orr :shock: :shock: :? :?
Iringó: hatalmas gratula, sok boldogságot és tejecskét kívánok :lol: :lol: !!
Várjuk a képeket :D !!!!
marietta1982

Vendég

Gratulalok Iringo vilagrajottehez!!!Mindkettotoknek jo egeszseget kivanok!Iringonak sok fincsi tejet!!!

Koszonjuk Apuka :wink: !!!

Kép
Kép
ancsurti

Bár minden kívánságom így teljesülni, mire megírom, már itt is vannak a képek!!!!!!!
Jaj de kis édes!!!!!!!!
marietta1982

Ezek nagyon jol sikerult kepek a fotoalbumban :shock: :shock: :shock: Annyira atjon az erzes....a hangulat....!!!Szep kepek,szep szuletes!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Gratulálok Iringó születéséhez!!! Gyönyörű baba!
Sok egészséget és boldogságot a picurhoz!
A képek pedig fantasztikusak!
Vendég

Gratuláció Iringó születéséhez!!! :D :D

Szonibaba,
Nekem ez a szülésvárás inkább olyan, mintha a zebrán csukott szemmel várnám, hogy jöjjön az úthenger. Azért én inkább irigy vagyok rád, amiért ilyen váratlanul, de azért jó időben jött Bodza. :lol:
A babaforumozgatásnak ez a legjobb része, amikor sorra jönnek a babák. De én sokkal jobban élvezem, amikor más szül. 8)

Ancsurti,
Natinak krumpli volt a kezdő gyümölcs, pürének, anyatejjel. Szabi meg friss barackot kapott, azt sem kellett reszelgetni. Almát sokáig csak kompótként kaptak. Szabi meg főként üveges kaját, mivel Natival elég sok meló volt és mivel elfogadta, nem úgy, mint Nat. :wink: Nat 10 hónaposan már egyben megkapta az almát, hámozva.

Ági,
Ahhoz, hogy az összehúzódást is mutassa a CTG, két tappancsot raknak a pocira.

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lorca:Igy mar ertelek!Bar otthon az elso kajak koze a gyumolcs szokott tartozni,aztan a zoldsegek,es igy tovabb,itt zoldsegeket kellene adni...de hat meg a szulesen sem vagyok tul :lol: :lol: :lol: Csak gondoltam mikor,ha nem most erkezzen az a reszelo....Egy kb.4kilos csomag postakoltsege....20.000 .- :evil: :evil: :evil: :evil: Betegek ezek nagyon!!!Szoval ezert is jon a reszelo,meg anyu mar nem hasznalja,es szeretnek majd repa levet,meg almalevet kanalazgatni Hanganak,mikor elkezdjuk :wink:

Boo:Koszi az infot!!!Ez a torulkozo para... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha nekem most lenne allasom,sem hiszem hogy haj'de gyorsan szandekoznek visszamenni akkor,mikor az eletem ertelme betoltheti az egez napomat...Az mar mas kerdes hogy egy ido utan biztos vagyik az ember valami masra,felnott tarsasgra,de talan az megoldhato maskent is!Szoval hajra!!!

Keszulodnom kene a dokihoz.......De ugy belecsoztam :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Gratulálunk Iringóhoz!!!
Vendég

Kép babatabló
Vendég

Lilisgabi!
Ez így nem ééér tessék megvárni!!!!

Marietta!
Domi nagyon édes! Irigy-irigy!!

Iringó!
Gratulálok, és sok tejcsit kívánok!!!! Hozzátok a híreket minél hamarabb, no meg a képeket is!!

Kép
szisz89

[b]Iringóhoz nagyon gratulálok.[/b] A képek nagggyon jók :lol:

Kép
Kép
orsi777

16 órakor császármetszéssel megszületett Kisbond!!!

Hugi (Csilla) 2920gr 51 cm

Íme: Kép

Anyuka és kislánya jól vannak :)
Vendég

Nagy nagy gratula 007-es!!!!! :) :) :) :) :)
Vendég

IRINGO NAGY NAGY GRATULA!!!

NAGYON JÓK A KÉPEK AZ ALBUMBAN, PROFI, VISSZAJÖTT MINDEN!!CSODÁLATOS!

KépKép

KépKép
ronmay

BOND EZ IGEN GRATULA NEKTEK IS!!!

KépKép

KépKép
ronmay

16:00kor megszületett Bond Csilla 2920 gr-al és 51 cm-vel csaszival!!! Mindjárt csatolom a képet!!

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nagyon jók az Iringós képek! Gratula Nektek is!
Vendég

Kisugynok erkezesehez oriasi gratula!!!Edes kiscsajszi....!!!!!!!!!
Bondnak mielobbi felepulest,es sok boldogsagot!!!

Koszi csajok a hiradast :wink: !!!

Kép
Kép
ancsurti

Bond: Nektek is gratula, sok tejcsit egészséget és boldogságot kívánok!!! Nagyon édes Csilla baba :lol: :lol: :lol:
marietta1982

Boo: Kérésed parancs :D :D :lol: :lol: :lol: !!!!!

Kép
Kép
marietta1982

Iringó: szívből gratulálok ehhez a nagyon édes kis törpéhez! :lol: :lol:

Bond: Nektek is szívből gratulálok Hugihoz! :lol: :lol: :lol: /már látom, ki lesz a főnök a háznál :lol: 8) /

Mindkét anyukának sok tejcit, gyors felépülést, és mihamarabbi hazatérést kívánok! :lol: :lol: :lol:

marietta: szívtipró fiacskádról nyugodtan pakolhatod a képeket, szeressük ! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Iringó,Bond!! Szívből gratulálok a kis lurkókhoz,nagyon édesek!!
Iringó,amint tudsz írni(vagy esetleg tiedapa???),várjuk a szüléstörténeted,hogy milyen volt,mennyi ideig tartott stb.
Sok tejcsit az anyukáknak!

KépKép
KépKép
nyuszi81

HATALMAS GRATULÁCIÓ IRINGÓNAK ÉS ANYUKÁJÁNAK! NAGYON SZÉPEK A MÉRETEI, ÉS IGAZI KISLÁNYOS ARCA VAN!
apuka: köszönjük a híreket, esetleg még ha nem gond, megírhatnád: sima szülés volt v. császár.

ÉS HATALMAS GRATULÁCIÓ 200907-NEK ÉS CSILLÁNAK IS, AKI SZINTÉN SZÉP MÉRETEKKEL SZÜLETETT (AHHOZ KÉPEST, AMIT ELŐZETESBEN MONDTAK), ÉS VALÓDI KISHÖLGY SZINTÉN!!

Marietta: a te fiad meg szemlátomást növekedik! Igazi formás kislegény, és nagyon huncut!

Azt tudja valaki, hogy Szkarabeusznak mije lett?

Előszedtem enyém babuci összes uh képét, azokat lesegetem jobb híjján! :oops:

Lorca: Az ilyen után a mai akármilyen, lehet élvezni.
(életemben nem b@ltáztam el még így palacsintát, mint ma! Kiríttam magam, a tyúkok meg jóllaktak!)

Kép
Kép]
hendegabi

Bond! Nagy-nagy gratula a kis Hugihoz! Nagyon szép baba! De a 007-et át kell írni 006-ra! :wink: :shock: :lol: :lol:
Vendég

Csajok! Olyan jó nézegetni ezeket a babafotókat! :lol: :lol: :lol: Annyira hihetetlen, hogy már itt tartunk!
Vendég

Mire ideértem, majd' elájulok az éhségtől :oops: !De:

Juhuuuuu-juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

BOND ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ HUGIHOZ!!! NAGYON SZÉP! SOK TEJCSIT ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!! 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D

Kép
szisz89

Kép babatabló
Vendég

Bond, óriási gratuláció Csillához!

Ancsurti,
Húzós a postaktg. :shock: Igy szinte még oda is megéri, hogy ha valamit vinni kell, akkor inkább egy repülőjegy. :roll:
Itthon nagyon almapártiak, mivel az a legkönnyebben elérhető gyümi, de nálunk pont csak krumpli volt. :lol: Nati mindenesetre sokkal jobb evő, mint Szabi. Szöszi az a kis gonosz édesszájú, aki kieszi a kekszből a tölteléket és a számba tömi a nyálas kekszet. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Én úúúúúgy szeretek sétálni, mert mire hazajövünk mindig történik valami izgalmas. :D :D :D

Bond : Naaagy hatalmas gratula Neked és a szépséges pici lányodnak ! Sok boldogságot, tejcsit, meg majd időt, hogy ugyanúgy része lehess az életünknek ! :lol: :lol: :lol:

Iringó szüleinek is hatalmas gratula ! Nagyon jók a képek, persze azért , mert szép az alany !!! :D :D :D Sok tejcsit , boldogságot, erőt, egészséget Nektek. Beszámolót mindenképp kérünk majd !!!

Kép
ikoka7

Gyerekemmel megbeszéltem az elmúlt sz@r éjszakám után, hogy ma este vagy szépen csicsikálunk reggelig ( na jó, 1-2 pisi belefér ) , vagy szülünk, hisz olyan szép dátum a július elseje....most hallotam , hogy a köztisztviselők napja , hát kell ennél több érv ? !!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

[size=18]Csilla nagyon szép kislány, gratulálok hozzá[/size]

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Gratula a babucikhoz.

hendegabi: Köszi , a hozzá szólást ari vagy!

Többieknek is.....

Mai vizsgálat: alig találta meg a doki a fiam szívhangáját..
Tök megijedtem aztán kiderült hogy rossz a kütyüje...
Jövöhéten ctg. és uh.
Megvizsgált a doki, és közölte hogy max júli közepe.. Hát addig én simán el leszek..
Bár ha az összes idiótát kifogom , akikhez ma is volt szerencsém, akkor lehet, hogy megverek vkit...

KépKép

Viki
viki23

Most nézem, hogy 10:5-re vezetnek a csajszik, szóval most már kispasikat is akarunk :wink: ! Bár én önként lebabáznék ma, és mindent meg is tettem ezügyben (nagytakarítás folyamatban ugyanis :roll: ),de hiszek a dottorénak, hogy még nem lesz baba, szóval staféta átadva :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?