A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kpn:
No akkor a javulás útjára léptél :) Lesz ebből még + is! :D
Sopronban pihiztetek?

Sztyopáné:
:oops: Ó, óóó... Köszi a bókokat! Van benne igazság, de csakis a civilizáció határain belül! :wink: A párod csak nem az ördögfióka-parókás képemnél sóhajtott fel így? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

sajt@
De igen, :lol: :lol: :lol: Ahhoz a képhez tényleg nem kell komment.

kpn: hajrá harmadik inszem!

Kéri valaki a laptetőmet???? Szólj és küldöm

Kép
sztyopane

Kiss angyal:
sperminátort néha lökd arrébb a gép elől :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

sztyopane: Hát én a helyedben akkor is megmondanám neki a magamét. Attól, hogy valaki terhes még nem kell vele úgy bánni, mint a hímes tojással, mert hozzászokik és innentől kezdve elvárja. Szépen beszélgess el vele és próbáld meg elmondani neki, hogy mennyit tettetek már azért, hogy gyereketek legyen. Én az ilyenekkel mindig ezt csinálom. Elkezdem neki felsorolni, hogy "tudod, amikor beleszúrod a hasadba azt a tűt" "a legutóbb kiváltott szurik 50.000be voltak" stb. Általában ez használni szokott, csak kicsit nyers.
vicky79
Budapest III. kerület

Bevallom a háromból két napot Jacko miatt sírtam....:) szerencsétlen

Kpn, hajrá!!!! Te is bicajozol vagy csak a zurad?

Sajt, mi is neki kezdünk a felújításnak, de csak konyha...viszont a mostanit a sárgaföldig romboljuk....:)
Mikorra lesztek készen?

Sztyopáné, én szívesen kölcsönkérném a laptetűdet....ha szerencsét hoz, adok vissza tizet!!!
lugi

Köszi a tippeket!
Hétvégén úgy is megyünk, hozzájuk, ha beszól én is beszólok :lol:

Kép
sztyopane

Lugi: dobom kapd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És hozzon szerencsét!!!!!!!!

Kép
sztyopane

Sztyopáné:
Hajrá, ne hagyd magad! Szépen intelligensen adj neki :)

Vicky:
Nem talámom nyersnek a módszered, sőt! Ha vki ebből nem ért, akkor kár belé a szép szó... úgysem fogja fel...

Lugi:
Sorstársak lettünk! :lol: A konyha-felújítás nálunk is a rombolással indult (akár a többi helyiségnél) és még ugyanúgy néz ki! A fürdő már majdnem kész, a többi félkész, a konyha semennyi-kész. Anyukám nem tehetős, sőt! De mi sem, de nem óbégatok, elvégre van hol lakni és a számlákat is ki tudjuk fizetni. Tudjátok mit kérdezett? És a szobákat mikor újítjuk fel? Miért nem veszünk már új bútorokat, stb? Pedig tudja, hogy állunk anyagilag és még ő beszél? :lol: Elkapott a röhögés, olyan naivan állt hozzá ezekhez a dolgokhoz, mintha más dolgunk sem lenne csak szórni a pénzt két kézzel :) Kicsit felhomályosítottam :wink: , aztán már ő is nevetett azon a mit mondott.

Pá Drágáim!
sajt@

No, libbenek fürdeni anyósékhoz! Pusszantás és fakereszt! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ilyen beszólós sztorim nekem is van. Az egyik barátnőm, akit csecsemő kora óta ismerek 3 gyerek anyukája. nem sok gondjuk van az életben, szép, frissen felújított kertes házban laknak és tul.kép. mindenük megvan. Amikor (hónapokkal ezelőtt) utoljára beszéltünk, megkérdeztem tőle, hogy mikor lesz kutyájuk (ugye nekünk kettő is van). Mondja ő: ó, hát a gyerekek nagyon szeretnék, de nem lesz, mert akkor mi lesz a szép kerttel! (Az ilyen szövegtől helyből felkötöm magam!) Én mondom neki, hogy az kár, mert kutya nélkül szerintem nem élet az élet (és akartam folytatni, hogy a gyerekek is sokat tanulnának belőle), erre beszól ilyen gúnyos hangon: hát gyerek nélkül sem... Na, itt lejött az agyam a helyéről, és befejeztem a beszélgetést. Azóta nem is beszéltem vele.

De Sztyopáné!
Te mondd meg a sógorasszonynak a magadét! Csak ügyesen, hogy érezze a törődést! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sztyopáné, köszi! Aranyos vagy! elkaptam!!!!!

Sajt, mi 4 éve vettük a lakást, és most lett pénzünk a konyhára...
türelem....biztos szép lesz!!!!
lugi

[quote="kpn"]d írta:kpne legalább nem vagyok negatív, csak közömbös :D

na, ez már haladás :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Jajjjjj,de jó,hogy ennyit írtatok!!! :D :D :D már azt hittem mindenki eltünt..és tessék...suli után gondoltam bekkukantok, és ez vár :D :D :D

Sajt: nem keresem ám a jeleket...közömbös lettem én is,mint Kpn :D viszont Anyukám ma azt kérdezte: mikor tudom meg,hogy van e unokám vagy nincsen...a szivem szakad meg ilyenkor!!!szerintem jobban várják mint mi :D

Sztyopane: irigylem a higgadságod!én reflexből tüzeltem volna :twisted: nem azt mondom, hogy ez jó, de ezt nem szabad szó nélkül hagyni, mert azt fogja gondolni, hogy ezt innentől kezdve igy is lehet..azért, mert valaki terhes az agya a helyén marad...csírájában kell elfolytani ezeket a "kis" kellemetlenségeket...szerintem nem is kell, hogy ő hozza szóba...Te is szóba hozhatod szép finoman...ahogy Vicky írta..az aranyos, diplomatikus, odamondós :D

Szóval mindenki nyaralgatott?! :D Kpn,Kakti és aki még nem meri bevallani...mikor Jacko halott...én személy szerint nagyra tartottam,mint művész...a magánéletében meg sok a szürke folt,de hát ezt már soha nem fogjuk megtudni és nem is fontos..Mert nekünk a BABÁSODÁS a cél!!!!!!!
és hát ilyen jófej csajsziknak megadatik az amire vágyik!!!!

Hajrá BMC babagyár :D
kiss angyal

Lugi: szerintem azon az egy szurin semmi sem fog múlni :lol: ..drukkolok, van laptetőd is, most sikerülnie kell :D

Sajt: az aranyos lehetett ahogy Anyukád gondolatban berendezte a lakást :D
kiss angyal

sziasztok!

sajt@: igen laparoszkópos műtétem volt, 4 lyuk van a hasamon,nagyon csini:) Már alig várom, hogy kiszedjék a varratokat, mert a falat is lekapartam már annyira viszket, ahogy gyógyul, meg még fáj is egy kicsit, de ez legyen a legnagyobb bajom.De most már legalább letudtuk az egyik akadályt! :D
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!

Nu, kicsit későn, de gondoltam beköszönök!
Mindenkinek sok-sok energiát a héthez!

A papabogyis tippeket köszik, utána fogok járni.
Rózsa, Macakapszula?:) Ez teljesen komoly?:)
Zsu, én is Zsu vagyok amúgy, és 81es!

Ildi, hajrák a spontánbabushoz, nálunk is ez van most napirenden...Hátha Juccyékat le lehet koppintani!

Juccyék, gratu!:)

Emeske, a várakozás tényleg a legalattamosabb dolog...aztán meg a végén ott van, hogy bárcsak még várhattál=reménykedhettél volna tovább; a menzi helyett...

Lili, köszi az infót az ágyról, ennek is utána fogok olvasni.

Kakti, szia!:) Köszi a hasznos infókat, jegyzeteltem bőszen:)
Utólag is boldog szülinapot!

Babusosoknak sok pihit, magunknak meg sok bizadalmat!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

édes bogaraim, Sopronban vellneszeltünk, mert járnak le az üdülési csekkkek, de adtak Jacko koncertet és este az volt bkapcsolva.

örülök, hogy megdícsértetek a közömbösség miatt. más már ezért is kikapna, de nálam ez pozitívum :lol: lassan indulok a gyerekgyárba, kivettem fél nap szabit, gondoltam 1re csak beérek a Sz. féle UH-ról.

kicsi drukk kéne, hogy jókat lássunk odabenn!

mindenkinek szép napot és vigyázzatok a trópusi esőben magatokra :lol:
kpn

Sajt!

Nem tűntem el olvasok, csak mindig valaki gyorsabban válaszol, mint én, ezért nincs írnivalóm. Helyzet nálunk változatlan, nagyon kíváncsi vagyok mi van odabent, de sajna csak jövőhéten tudom meg. Pont tegnap gondoltam rá, hogy jobb is így, mert én már a végeredményt tudom meg, mármint, hogy hány babónak ver a szíve és nem fogom tudni, hogy mi szívódott fel. Mi nagyon szeretnénk ha ketten lennének, de természetesen egy babó is nagyon jó lesz. Csak hát a várakozás és a kérdések: tényleg ott van/vannak? minden rendben van vele/velük? nem érzek különösebben semmit, néha van egy kis émelygés, fejfájás és fáradság.
Nagyon szurkolok mindenkinek!

Kép
tigriske1978

Beszkenneltem a kis drágám első fotóját. :)
Íme:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Szép kép! És mekkora itt a baba?

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Kaktikám:ez valami kis tünemény ez a kis fotócska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

vissza sem tudom olvasni mi van veletek csajok mostanában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sajt?
csézjang tesókám? rózsám?meg a többiek??????irjatok pár sort nekem mi van veletek mert nagyon elvesztettem a fonalat....

jah nekem csütörtökön kell mennem és kezdődik az inszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már alig várom!
itt lessz 3.nap vizsgálaz is most vagy csak kiirja szűcs a gyogyikat?jah és milyen időpontban érdemes menni???irjatok jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Tigris!

A nagyobbacska fekete foltban (petezsák) van egy kis fehér kontúros másik foltocska (szíkhólyag) és abban egy pici fehér pont a lurkó! 4mm-es volt hétfőn.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Böbém!

Szerintem tök mindegy, hogy mikor mész. Lesz egy hüvelyi UH, aztán kiírja a gyógyszereket, amiket rögtön ki kell váltani a helyi patikában, és visszamenni a lenti vv-es helyiségbe, ahol megtanítanak beadni magadnak a szurit.
Annyira készülj, hogy nap közben vannak a beavatkozások, így időnként el-eltűnedeznek a dokik.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Kakti! Most már tudom mit nézek a sajátomon a jövő héten :-) Nagyon jó kis kép ez! Kb ekkora most az enyém.

Kép
tigriske1978

Köszi katikám!

de mégis időben mikorra menjek??reggel vagy 13után vagy 14után vagy mikor????
lenti vv ?egész lent a bejáratnál??
sting1982

egyébként hívogatom a kórházat de nem akarják nagyon felvenni a telót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Sting: hívogasd a korházat kitartóan,sokáig hagyd csörögni,mert előbb-utóbb megunják és felveszik :D...10 óra után már nincsenek sokan...de lehet,hogy akkor is várni kell,mert akkor csinálják a beavatkozásokat...nem bejárati vv-hez kell menni, hanem ott ahol az uh.-t csinlják a földszint részen van egy vérvételi helyiség és ott fognak megtanítani,hogy hogyan kell beadni a szurit...
kiss angyal

Kakti: nagyon szép fotó :D :D :D
A Te barinőd is egy "tündér"...miért nem dobsz rá egy sms-t,hogy na mi-zu van már kutyád, mert nekem már van gyerekem :wink:
kiss angyal

jah már akkor értem azt hittem ott ahol levették az IRhez a sok vért!
de igy már tudom hogy hol!
hivogatom én a BMCét de ők nem akarnak velem társalogni!

köszi azért:kiss angyal :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Mit akarsz tőük megtudni?nem tudunk mi segíteni?
kiss angyal

Sziasztok!

Már korábban írtam ide. Áprilisban műtöttek endóval, most spontánkodunk a férjemmel. Szeptember körül azonban belekezdenénk az inszembe, ha addig nem jön össze. Próbáltam a BMC-t hívni, de eddig nem sikerült elérni őket. Valaki tudna segíteni, mikor érdemes próbálkozni? Illetve még azt is szeretném tőletek megkérdezni, hogy tudja-e valaki, mikorra lehet most időpontot kapni Skriba doktornőhöz.
vayacon

Én fél 2-kor tudtam velük beszélni!

És Böbe!
Sztem inkább délelőtt menj! 9-10-ig érj oda, de akkor is sokat kell majd várnod. :?

Kiss Angyal:
Az ötlet jó, de megvárom, amíg tényleg meglesz az a gyerek. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

vayacon!szia!probálkozz kitartóan!előbb utóbb felveszik a telót!
nekem is nehezen sikerült!
:lol: :lol: :lol:
sting1982

kakti:azt mondták 10és 12 között menjek :? :? :? :?
sting1982

Íme egy vicc:

Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik:
Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és....
- Én!!!Én!!! Én!!!! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!!!! - szakította félbe azonnal Ádám - ez annyira leegyszerűsítené az életemet....
Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az első ajándékot. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba.... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte :
- Melyik a másik ?
- Az agy, Éva, az agy....

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, az az UH :D :lol: 8) 8) 8) annyira tetszik!!!
Böbe Vayacon, 10.30 és dél között nekem mindig felvették

Nálam röviden, mindkét oldalon egy-egy 18mm és 14mm, nyh 8mm. Így a vártnál gyorsabban, pénteken inszem. Ma még merional, holnap este már repesztő. Ugye a 14mmesnek semmi esélye holnap estig elfogadhatóra nőni? Így csak a 18as szállhat harcba...

Tigriske, nyugi, az émelygés az tuti :wink:
kpn

hát én ma délután próbáltam vagy négyszer de nem sikerült :( sebaj holnap délelőtt próbálkozom megint hátha nagyobb szerencsével járok

ezek a számok jók ugye? 4-58-45-79 4584-580
vayacon

Sziasztok!

Ti aztán nagyon gyorsan pörögtök... :shock: ...de igyekszem felvenni a fonalat - ha nem gond :)

kérdezhetek tőletek lombik stimus dolgokról?
előszöris mi megvettük a gyógyszereket, de nem mondták,...vagyis mindenki mást mondott hogy milyen tű és fecskendő kell hozzá, és már nem tudom hogy most akkor mit vegyek...
ugyanez van a beadás módjával is...

aztán olvasgattam a témában ezt-azt és elbizonytalanodtam, hogy jól számoltunk-e a meddőségiben...mármint hogy mikor kell elkezdeni a hormon injekciókat...
nekem dereng, hogy a köv ciklusom első napját 07.01-re mondtam, de azt hiszem 07.06 lesz...és az elsejéhez igazítottuk a gyógyszereket, a punkciót, meg mindent... (sajnos ez csak dereng, mert próbáltam memorizálni mindent amit mondtak :oops: )

akkor ez most gond lesz?
irassam át az időpontunkat?
ma betelefonáltam, de nincs bent a dokim egy hónapig :shock:
szerintetek?

ti átlátjátok ezt ilyen mélységében?
mert én még csak ott tartok a témában, hogy egyre több a felmerülő kérdésem, de csak kavarog a fejemben minden...

előre is köszönöm :)

Eszter

eszter82
Budapest

sting!
nekem mag kb 5-ödszörre vették fel a telefont, és kb 20-at csöngött...

eszter82
Budapest

sziasztok

vayacon: a tel.számok jók, de szerintem ne délelőtt próbálozz, hanem olyan 2 körül, a múltkor én is így hívtam őket és rögtön felvették.az endometriózisod a petefészekben volt?
Vendég

Sziasztok!
Mit tudtok arról, hogy végig kell csinálni a 6 inszemit a lombik előtt?

Kép
emeske

emeske: nálunk szóba sem került az inszem, rögtön lombik lesz.
Vendég

Emeske!

Tudomásom szerint ha nincs olyan ok, ami az inszeminációt lehetetlenné vagy kevéssé sikeressé teszi, akkor végig kell csinálni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Emeske: attól függ hány éves vagy...mivel én 36 vok ezért 3 után lombik...35 alatt muszály 6 inszem ha nincs olyan akadálya ami lehetetlenné tenné...ezt én mekérdeztem a dr.nőtől..
kiss angyal

Jah,és csináltam egy tesztet,igaz azt mondta dr.néni ne csináljak,meg hát csütörtökön kellene megjönnie,de hát a kíváncsiság eluralkodott rajtam,mert úgy emlékszem Tigriske is a 12.napon már látott zebra jelet...hát én nem láttam semmit... :evil:
kiss angyal

Kpn: úgy emlékszem 2 mm nőhet naponta(szegény dokker,szerintem ennyit nem kérdez tőle senki mint én).Szóval holnapig még lehet a 14-ből 16 mm és az már jó (úgy rémlik). :wink:
kiss angyal

Zsu a méhet és a petefészket összekötő szalagokon volt az endóm. Meg volt összenövésem miómám is. A doki mindet kiszedte, megvan az esélyünk a spontánra, csak nálunk a férjem eredménye sem tökéletes, kicsit kevés a sejtszám. Ja és kis fokozatú volt az endóm (1-es vagy 2es).
vayacon

Kpn: Holnapra +2 mm, holnaputánra+ 2mm és utána reped, szóval szerintem esélyes, hogy 18-19-esek lesznek a 14-esek. szerintem emiatt nem kell izgulni és ráadásul ott a két 18-as, ami aztán tök nagy lesz.

Emeske! Esetleg ha több olyan tényező van ami nem kizáró ok, de baj (pl átjárhatatlan az egyik petevezeték, a kor, nem túl jó spermaszám stb) akkor lehet, hogy nem kell a 6, szerintem ez dokifüggő is. Hallottam már olyat, hogy nem kellett, de beszéld meg az orvossal. Ha fiatalok vagytok és nincs baj akkor érdemes megcsinálni mind a 6-ot, mert kevesebb hormonnal jár.

Kiss angyal! Semmit nem jelent, hogy én láttam csíkokat, nagyon sok nőnek csak később lesz csíkos. volt már ilyen. Illetve az én tesztem extra érzékeny volt.

Kép
tigriske1978

Laptető! Dobom!

Kép
tigriske1978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?