A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

nekem 4.4 :D
Pont jó...

katka, engem is érdekel ilyen részletesen!

Na, jelnyelv.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok,

tegnap akartam jönni, h Petinek Nagyon Boldog Névnapot kívánjak, de nem volt netünk :(.
Most csak ennyi voltam, majd jövök ha több időm lesz! Pusz Mindenkinek!

Szép napot!
Vica
wicca

Banokla!
(Olyan jót mosolygok mindig,hogy hányféleképpen el vagy keresztelve :lol: )
Engem anyuék annó csak úgy tudtak fürdetni,ha terítettek rám egy kisinget :shock: :lol: Szintén ordítottam, ez volt a megoldás, utána nyugi volt.Bár lehet,hogy ez még kisebb koromban volt, állítólag sok baba "fél" meztelenül.
Lara alatt meg van egy textilpelus a kádban.Bár szerintem nem igényelte volna, mert imád fürdeni, de már megszoktuk, de volt hogy nem volt.Állítólag ez is jó megoldás, nagyobb biztonságban érzi magát.
Laránál sztem sokat számított,hogy 12 napos kórházi pályafutása volt a legelején :cry: és a csap alá tartásnál apa nagy és erős keze mégiscsak más kategória :D

Kép
Kép
zazzy

Katka: mész csütörtökön talira? Ha igen, tudnánk szerdán esetleg találkozni,odaadnám a meggymagot (persze csak ha elviszed nemlajosnak :) )

Én a hosszabb kendőt venném, azzal biztosan megtudod kötni a picurt, de mindjárt mérem az enyémet (kettő is van)

Kép

Kép
pgyöngyi

4,1-et mértem kendőnek. Ez a kisebb. Batyut tudok kötni vele, de csak az egyiket, a másikra ez már kicsi, illetve előlhordozásnál a dupla keresztes kötést se tudom vele megcsinálni. Szóval mindenképpen a nagyobbat vegyed szerintem.

Kép

Kép
pgyöngyi

PGyöngyi: Szerdán Győrbe készülök. Hazafelé szívesen beugrom és elhozom és el is viszem Nemlajosnak, csak Nemlajos hogy viszi tovább??? Ő BKV-val szokott jönni.... :roll: Nemlajos? Valaki, aki tovább tudja vinni a gátról?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

banokla csatlakozom a játékodhoz :)

1. én is nagyon sértődékeny vagyok és akaratos :$
2. a krtikiát én sem tudom elviselni pont ezért idegesít hogy a védőnő miket gondol pedig nem is igaz....
3. régen sokkal vidámabb voltam (osztály bohóca :D) mára már nagyon nagy fordulatot vettem sajnos. ez amiatt van hogy kirugtak a suliból amit imádtam és ahol sokra vihettem volna, mindezt egy hülyeség miatt. ha rágondolok elsírom magam hogy mi lett belőlem. itt ülök egy érettségivel.... na de mindegy akkor nem lenne LÍvia úgyhogy ez egy kis megnyugvás
4. érzékeny vagyok
5. szeretni nagyon tudok, és bánt ha nem viszonozzák úgy ahogy szeretném
6. sajnos az apukámat nem ismerhettem meg, mert egy éves koromban meghalt
7. a páromat interneten ismertem meg, és hamar összeköltöztünk az ő szülei miatt, de egyáltalán nem bántam meg.
8. rendmániás vagyok..amikor már kényelembe helyeztem magam az éjjeli alváshoz és látom hogy ferdén áll valami felkelek és megigazitom akár többször is :d
9. régen így néztem ki : Kép most meg egy disznó vagyok!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép Kép Kép Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: és mi volt az a hülyeség? már ha publikus :roll:

katka: na ez szupi lenne. Nem olyan sok az a mag, egy tescós szatyorba belefér :) gps-el közlekedsz? mert akkor átdobom a címem. Telefonszám meg van, vagy küldjem azt is?

Kép

Kép
pgyöngyi

Livi édes kis mosoly baba :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Mivel te Tbányai vagy biztos hallottál róla hogy a közgázba pontrendszer van... 30 pont és kirugnak. de ha rágózol, otthonhagyod a könyved, 2-3 pont. engem mindig észrevettek akármit csinálok olyanokért kaptam pontot hogy nem töröltem le a táblát, és olyanért kaptam 5 öt
(az utolsó 5) hogy a szalagavatóról ahol nekünk kellett segiteni 10 percel hamarabb jöttem el mint más. Az nem számított hogy én előtte asztalt huzogattam széket pakoltam más meg a p*csáján ült 2 órán keresztül és nézte... eljöttem hamarabb :( sírva könyörögtem amikor közölték hogy összegyűltek a pontjaim. a tanárok is csodálkoztak hogy engem rugtak ki... az angoltanár is felhívott hogy menjek be valamikor az órájára.
valahol itt romlott el bennem valami :( a másik iskolába nem fogadtak be.. egy három éve összeszokott osztály volt.. két barátom volt összesen és ilyenkor utálam meg az iskolát.
közgazdász akartam lenni .. hát nem lettem

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ez tényleg szar helyzet (egyébként nem vagyok Tbányai, csak 2 évet lektam ott :wink: ) Egyébként soha nem értettem, hogy miért nem a tudás alapján ítélik meg az embereket az iskolában :?

nemlajos: már akartam kérdezni, hogy Lajos nem üteges volt véletlenűl?

Kép

Kép
pgyöngyi

pontrendszer???? nem is hallottam ilyenről, pedig pedagyagya vok. :shock: :lol:

gyöngyi, csak laktál tbányán????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

A titok, hogyan is mozog az egered a képernyőn. Ha betöltött, mozgassd meg. :wink:

http://2006.1-click.jp/
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Moncsi nem semmi! :shock: Még én sem hallottam ilyet. Megnézném kik tudják végigcsinálni ezt a sulit. Kárpótoljon gyönyörű kislányod! A hasalós kép a kedvencem. :wink:
Hú Katka! Nem semmi a kezdet, várjuk a folytatást. Asszem mire elaludtatok, már megőszültem volna. Zsolti pedig sztem öngyilkosságig hergelte volna magát. :lol: Zsófinak (is) üzenük, megyünk csütörtökön. :P Adryn olyan ritkán van, hogy bnőm megértette, és pénteken jönnek. Remélem az idő kegyes lesz. Gyöngyi te nem jösz? Messze van?
Nemlajos annyira jó ötlet ez a saját meggymag párna ajiba. Ha nem lennék lusta dög..... :roll: Heti kreatívkodásom, Botinak vasaltam matricát 2 nacijára, így van Noddy-s, és Elmo-s nadrágja. Mekkora öröm. :lol:
Jah és képzeljétek, Kata a utóbbi napokban minden nap kakil! Ezt 4 hetes kora óta nem tette ilyen rendszerben. Bizti mert megfenyegettem, ha így folytatja 2 éves koráig nem kóstolhat banánt. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap megpróbáltam még egyszer a háton kötözést, na ennek olyan bukta lett a vége, hogy szegény csajt még orrba is nyomtam :? , ezek után megpróbáltam előre kötni, és meglátta a mei tai-t, már ordított. :cry: Asszem egy időre elrakom. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok!a költözés miatt mátol nem lesz netünk, uj lakban fog almam sincs mikor!!!!!NE AGGODJATOK!MIRE VISSZATÉREK, REMÉLEM NÁNDINAK TÖBBÉ NEM FÁJ A POCIJA:)
addig is 7 titok:
1.igazi nevem Julcsi-ebből van a pulcsi 8) :lol: hugom szokott julcsa-pulcsának nevezni
2.Nándit a férjem akarta jobban, de én is vágytam rá, csak nem ilyen hamar/első szeretkezésünkkor összejött, a nászúton/
3.28 éves leszek
4. apukám nekem is meghalt 17 éves koromban, azóta is hiányzik egy apa
5.én is önbizalomhiányos vagyok, pl. nehéz elhinnem, hogy a férjem tényleg szépnek lát.mindig atzt hiszem a szőke-kékszemű az esete, én meg sötbarn-sötbarn vagyok
6. baptista gyülekezetben ismerkedtünk meg 2007. januárjában, 8 hónapig ostromolt, és én egyátalán nem voltam szerelmes belé, aztán 8 hónap "barátság"után összejöttünk. most meg már úgy szeretem, hogy:hajajjjj.de az tök jó érzés, mikor mindig mondja, hogy kemény munka volt megszerezni engem :D
7.élőben csendes vagyok, de az igaz bnőim le sem tudnak lőni, annyit beszélek.2 igaz bnőm is van. egyik 12 éve tart, másik kb.8
hu, nehéz volt összeszedni....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

kukli: nem a távolság a gond,hanem az időpont :? , de majd nézem itthonról a képeket :wink:

Én meg egész este azon gondolkodtam, hogy írtam a kétszínűségemet és most biztos mindenki messzire kerűl :) Kifejtem inkább,hogy mit értek alatta, mert talán nem is jó szó erre a kétszínűség: ha valakivel bajom van (pl. megbántott valamivel), akkor azt nem neki mondom meg hanem inkább elpanaszkodom másnak. Ez inkább gyávaság, vagy konfliktus kerülő hozzáállás. Nem tudom, hogy ilyen a kétszínű ember?

tehuti: Aha. 5 éve elköltöztünk, de a környéken maradtunk. Egyébként pesti (kőbányai) vagyok (ezért is hiányzik)

Kép

Kép
pgyöngyi

Ja én Halak vagyok,Rákkal kombinálva :) és most készűl hozzánk az egyik topiktársam anyukája horoszkópozni. Én 2 éve megcsináltattam és benne volt a sorsomban egy autóbaleset. Szülinapom előtt 1 nappal össze is hoztam :?

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi a párom is kőbányai volt :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

autóbaleset????? :shock: :shock: :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nofene, és melyik részen lakott?
jaja,neki mentem esőben a lágymányosi híd szalagkorlátjának

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Nekem nagyon gyanús volt ez a kétszínűség dolog. Abszolut, de nem az a típus vagy. És nem az a kétszínűség, amit írtál. Az a konfliktus kerülés, amire a legtöbb ember hajlamos a béke érdekében. Valahol meg ki kell adni a mérged. Eszembe sincs elkerülni ezért.
Autóbalesetet sajnálom. Lett komolyabb bajod? :?

Moncsi: Sulit sajnálom, de azért ez nem a világ vége ám. Tanulni lehet most baba mellett is (ilyenkor lehet ingyért), meg majd később is. Ha van álmod, akkor ne add fel.
Ja és nem vagy disznó. Most, hogy nem szoptatsz az a pár kiló gyorsan leugrik ám! ;)

Katka

katka22

gyöngyi: A kőrösi csoma sándor úton

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

katka köszi :) (akkor nem vagyok disznó :oops: :oops: )

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

MOST! fordultunk át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Gyöngyi reméljük most jobbakat hoznak ki a horoszkópra. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

szerencsére csak a kocsi tört össze

kukli: jippiééé :D

moncsi:én meg a Téglavetőben, utána a Pongrácon

katka: akkor megnyugtattál :) pü-ben küldöm a címem

Kép

Kép
pgyöngyi

jah Gyöngyi, egyetértek Katkával. Nem ez a kétszínűség. S te nem vagy az amennyire ismerlek. :wink: Amúgy a halak, ilyen csendes típus, nem az aki visszaválaszol. :wink: Kíváncsi vagyok Kata mennyire lesz halacska. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

ja, de ha jó a társaság, tudom ám fosni a szót :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Jó, de én várom Nemlajos válaszát, hogy az jó-e, ha beviszem a gáthoz..... :roll: Gondolom Dömével kendőzve nem tudja tovább vinni... :?

Katka

katka22

Na, jöjjön az én 7 pontom:
1. A gyerekeim a legfontosabbak az életemben, de
2. Nagyon szeretek dolgozni is. Ősztől részidőben már dolgozni fogok.
3. Nagypofájú, erőteljes, irányító személyiség vagyok
4. Amióta exem a második terhességem alatt megcsalt a legjobb barátnőmmel azóta képtelen vagyok
- teljesen megnyílni,
- megbízni az emberekben
- új mély barátságokat kötni
5. A válásom óta nagyon bezárkóztam. Nagyon nehéz újra nyitnom (de muszáj) és Petiapu ebben rengeteget segített.
6. Petiapuval 10 éve ismertük egymást rövid ideig. Mindkettőnknek volt párja, de Petiapu állítólag, akkor belémszeretett (ezt utólag tudtam meg), viszont mindketten külföldre elmentünk dolgozni és elveszítettük a kapcsolatot egymással. Aztán 2007 ősz elején az exem elköltözött és Petiapu 2 nappal később bejelölt az iwiwen. Én arra sem emlékeztem, hogy ő kicsoda.... :oops:
7. Van egy macskám. Orbinak hívják. A többszörös Világversenyt nyert maincoon mama félrelépett egy macsó hazimacskával. Orbi nem kellett senkinek, hát befogadtam. Most 9 éves. Amióta gyerekeim vannak, azóta bizony nem nagyon jöhet be.... :oops:
8. (nehogy már Kukli többet tud beszélni. :lol: ) Utálom, hogy kövér vagyok és ebben a témában a legenyhébb kritikára is ugrom... :twisted: :oops: :roll:

Katka

katka22

Mi is inerneten jöttünk össze! 21.század csodája! :D

Katka, terhesség alatt, legjobb bnővel???? jaj, de undorító!!!! :shock:
Nyaralás nem semmin indult, de remélem a folytatás jobb lesz! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

katka: most jutottam el a nyaralásotok olvasásáig. Hát én tuti sírógörcsöt kaptam volna. Ilyen csótányok nálunk Tbányán voltak. Ekkor határoztuk el, hogy költözünk :? Kb. 3 centisek voltak és koromfeketék brrrrrr

Kép

Kép
pgyöngyi

Előző fejezet képei:

A nagy vízesés (sajna a kép nem adja vissza a dübörgő vizet és a vízesés nagyságát)
Kép
Családi fotó a vízesés alján (megkértünk egy idegent és nem volt esze, hogy a vízesés is benne legyen.... :roll: )
Kép

Két tó és a köztük levő szintkülönbség:
Kép

Horvátország
2. fejezet

Szóval kipihentük magunkat és ezután már normális nyaralás volt. 2 napot volt olyan semmilyen idő, 2 napot nagyon rossz és 2 nap volt gyenge strandidő. A semmilyen idős napokon kirándulásokat csináltunk.
Kép
Az esős napokon is, de akkor többnyire a benti medencében volt fürdés. Ebben az volt a pláne, hogy fürdőruhában, esőkabátban és strandpapucsban mentünk át a wellnesbe és külön kértem a gyerekeket, hogy most minden pocsolyába menjenek bele. Hát ez nagyon tetszett nekik. :lol:
Igazi strandolásra 2 nap volt lehetőség ezeket élveztük a legjobban. Kismedencébe, nagymedencébe és a tengerbe is fürödtek.
Peti strandol:
Kép
Az egyik legnagyobb élmény a jetskizés volt. ;)
Kép
Voltunk a gyerekekkel minidiscóba is. Nagyon élvezték. Peti meg szépen szopizott ez alatt.
A városba mindig úgy sétáltunk be, hogy a lányok rollereztek, a Dani meg mocizott. Így észre sem vették, hogy 2 kilóméterre van a kikötő. Peti meg babakocsiban nyomta.
Peti nagyon jól viselte az egészet. Élvezte, hogy együtt van a család. Asszem neki bárhol jó, ahol én ott vagyok. :oops:
A benti medencében tartottam neki babaúszás órát és egész jól viselte ahhoz képest, hogy eleinte az esti fürdéstől is frászt kapott.
Éltem kishercege :P :
Kép
Itt már belejöttünk :P 8) :
Kép
Ezt meg a gyerekek készítették nekem meglepinek, amíg aludtam. ;)
Kép
Zanzásítva ez volt a nyaralás lényege.

Katka

katka22

[quote="katka22"]P írta:katka22etiapu anyósa tanúskodott (Dani nagyija), akit én soha életemben nem láttam, nem beszéltem vele és soha nem járt nálunk. Szentül állította, hogy én utálom a Danit és a Dani nem szeret nálunk és végigsírja az időt, amit velünk tölt. Ja és a lányokhoz és a testvéréhez pedig semmi köze Daninak. :shock: :shock: :twisted: :twisted:
Bevallom kinyílt a bicska a zsembemben.... :roll:

hát ez látszik is a képeken :wink: a hülye banya :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi

Hazafele út
3. fejezet

Na ez már tényleg rövid lesz. Petiapu ágrus szemekkel őrizte a pelusozó táskát és így nem volt lehetőségem elhagyni.... 8)
A kompon hazafelé sikerült egyet szoptatni is (hát nem túl előnyös rólam.... :oops: ):
Kép

Hazafelé a Krka nemzeti parkot néztük meg. Ez is nagyon szép és ez is vízeséses. Kocsival közbetlenül nem engednek le, hanem buszokkal lehet lemenni, kivéve, ha 1 évnél fiatalabb gyermekkel jössz. Szóval simán leengedtek minket autóval, így nagyon kényelmes volt. Itt egy két órás túrát csináltunk. nem olyan hatalmas, mint a Plitvicai tavak, de azért ezt is nagyon megéri megnézni. Napokat is el lehetne tölteni itt is. Túra közben váratlanul beborult, de némi szitáló esővel megúsztuk.
Lányaim:
Kép

Ja és azt elfelejtettem mesélni, hogy amikor a minidiscóból mentünk haza, akkor ömlött az eső és éjszaka volt. A gyerekek rolleron, meg kismocin mentek, mi meg Petit toltuk mögöttük. Volt esőkabátunk, meg Petinek is esővédő a babakocsin, szóval nem volt nagy gáz. Egyszer csak egy nagy villámlás és nagyon közeli hatalmas dörgés és áram elment. :shock: Ott maradtunk tök sötétben hazafelé és a gyerekek meg messzebb voltak. :? Kiabáltunk nekik, hogy ne mozduljanak. odabotorkáltunk. Az volt a szerencse, hogy egy kupacon voltak éppen, amikor jött az áramszünet. Megszokta a szemünk a sötétet és így már tudtunk lassan haladni. Iszonyatosan esett. peti esővédőjéről rendszeresen le kellett önteni a vizet, mert behorpadt a rengeteg esőtől. Ráadásul Peti nem aludt, hanem ébren volt. A szállástól olyan 500 méterre lehettünk. Kis zegzugos romantikus házak között kellett menni, de így most csetlettünk-botlottunk. Rázendítettem a Bőbitára, hogy a gyerekek lenyugodjanak és Peti nehogy sírjon. legalább a hangom hallja ő is. Szépen elértünk a szállásra. Pocsolyákat nem láttuk, időnként bokáig ért a víz, szóval eláztunk rendesen. Lelkesen magyaráztam a gyerekeknek, hogy ez milyen klasz kaland, hogy ne féljenek. A szálláson sem volt villany. Vaksötét volt a házba. Szerencsére eszembe jutott, hogy a gyerekeknek hoztam egy zseblámpát és hogy az a hercegnős hátizsák alján van. Azt Petiapu kitapogatta és már volt is fényünk és le tudtuk venni a vizes cuccot. Amikor Ágica bejelentette, hogy pisilnie kell, akkor Dani adta neki a zseblámpás kíséretet. :P
Aztán visszajött az áram. A gyerekek megkönnyebbültek és Ágica kifejtette, hogy az apjával akar beszélni. Fel is hívtam neki. Ágica közölte, hogy ő meg van ijedve, mert itt tornádó és földrengés van! :shock: :lol: (Hallota, hogy néhány napja erről beszéltünk).
Az ex már indult menteni, amikor átvettem a telefont, hogy minden a legnagyobb rendben van és maradjon az ágyában. :lol: :lol: :lol:
A gyerekek ezt azóta is emlegetik. :)

Katka

katka22

Hű, katka, ez igazi élményekkel teli út volt! :D
és JÖHET A MAG!!!
Ha egy szatyorba belefér, csak haza tudom vinni... :shock:

Gyöngyi, több, mint 3kg? :shock: (mondjuk :D)

Egyébként én meg ott dolgoztam, a Maglódin... :roll:

Moncsi bakker, ilyen suliról még én sem hallottam :shock:
De szerintem semmi sincs véletlenül...

Viszont már NINCS ingyen a suli kismamáknak, hanem kapnak 8 plusz pontot a felvételihez...

kukli gratulálok!!! :D :D :D
Mármint az átforduláshoz, de a MT-baleset :? :shock: :shock: :shock:
Hogy történt? A hátadról fordult le?
És hová tűntek a vonalzóid :?:

Azt mondtam, hogy Döme jól viselte az első olyan keddet, amikor egy "idegen" (másik topikról ismerős lány) vigyázott rá?
(mondjuk enni nem evett...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szinte egész nap be volt kapcsolva a babanet, de vagy 100 részletben olvastam, nem akartam csak úgy átszaladni a sok 7 ponton. :) Nagyon érdekeseket írtok, majd én is összeszedem magam. :)

Bea, jók a képek a keresztelőről. Anyukáddal nagyon hasonlítotok egymásra. :)

Banokla, én is nehezen nyílok meg mások előtt. :)
Nálunk mostanában fürdés után van néha sírás, általában törölközés közben kezdődik és egész addig tart, míg el nem kezdünk szopizni. így a pelusozás, öltözés ordítással telik. Van, amikor nem. Én arra fogom, hogy ilyenkor már fáradt és türelmetlen, és legszívesebben átugraná ezeket a lépéseket, egyből szopizna fürdés után. De akkor csuromvíz lenne. :)

Vica, szegény anyukád. :( Hogyhogy elfertőződött a seb?

Pulcsi, jó lehetett az estétek kettesben. :) És tök jó az esti séta, remélem, beválik hosszabb távon is.

Katka: apasági per és Petiapu válása :shock: :(
Utazás eleje nagyon izgalmasra sikeredett. Szerencse, hogy meglett a táska az iratokkal és mindennel. Magyon jó volt olvasni a képes beszámolódat.
És tényleg, Petinek boldog névnapot. :)
Jó kis meglepit készítettek neked a gyerekek! Mind a négyen nagyon édesek. :) Peti meg hogy mosolyog!! :) :) :)

Erpé, a te 7 pontodból 4 olyan van, amit én is írhattam volna (1, 3, 4, 6) :)

Csibb, vigyázz az alkoholmentes sörrel (Fanni), mert van benne alkohol, csak kevés. Érdemes megnézni a cimkét. Én is csodálkoztam rajta...

Nemlajos, remélem, hogy csak vashiányod van, elég rémisztő tünetek!

Moncsi: ezt a hülye rendzsert!!! :shock: Még ha valami extra dolog miatt rúgtak volna ki, de ilyen banális hülyeségek miat?? Nem csodálom, hogy megutáltad...

Gyöngyi! A "kétszínűséged" inkább konfliktuskerülés szerintem is. Bár jobban megéri elmondani annak, akivel bajod van, hogy bajod van vele, bár persze helyzettől is függ.
Autós baleset: :x

Kukli, gratulálok az átforduláshoz! :) Nálunk még nem volt, bár néha annyira oldalra fordul Márti, hogy mér csak egy kis lebdület kellene hozzá. Meg útban van a keze. :)

Csütörtöki tali: mi is megyünk

Masut
masut

És még néhány kép Ágicáról. jelenleg topmodellnek készül. A tengerparton neki is látott az első portfóliójának. 8)

Éppen a fürdőruháját reklámozza! :lol:
Kép

Kép

Kép

Katka

katka22

Sziasztok!

Nem voltam ma gépközelben (ma végre eljutottunk barátnőmmel és a gyerekekkel a budakeszi vadasparkba, daa-ramm) , holnap sem nagyon leszek (délelőtt egy másik barátnőmmel eresztjük össze a gyerekeket, délután meg végre a kollégáimmal találkozom, még nem látták Katát) - jó sűrű ez a hét.

A lényeg: csütörtökön megyünk a Kopaszira (Samu, Katababa, én), ugye jól emlékszem, hogy 3-kor gyűlünk?
És Nemlajos, ha gondolod, elmegyek érted és haza is viszlek, ha sok a meggy :) Mármint autóval.

Csajok, jók ezek a 7 pontok, és tényleg olyanokat írtok magatokról, ami itt is jól átjön (alaptulajdonságok szintjén mindenkiről olyasmi benyomásaim voltak, amiket leírtatok), de persze vannak ám új infók is. Azon pl. meglepődtem, hogy mennyien ismertétek meg a párotokat neten. Vagy pl. hogy Csibb be tudsz punnyadni otthon :)
És sokan írtatok olyan dolgokat, amiket akár én is írhattam volna, de most ezt fel nem tudnám ám sorolni :) Pl. én is hajlamos vagyok a konfliktuskerülésre, de ez néha nem jó.
Egy dolgot sajnálok csak: hogy ez most ennyire töményen érkezett, és sokszor nem is tudok érdemben reagálni (de majd próbálok). Inkább csak mindannyiotoknak: szerintem nagyon jó kis társaság gyűlt itt össze, és kovácsolódik egyre jobban, ide mindig örömmel kukkantok be :)
És Banoklának külön köszi a játékötletet!

Gyöngyi, amit írsz, az szerintem is inkább konfliktuskerülés, és nem kétszínűség :)

Katka, csodásak a képek, jó kis nyaralás lehetett (az izgalmasra sikeredett indulással együtt). Mutogattam itt a plitvicei tavakat a páromnak, mint egy lehetséges úticélt :) (úgyis sokat dolgozik a cégük a Balkánon, és ha már akkor...)
Petinek utólag is nagyon boldog névnapot!
Apasági peren szerintem ne bosszankodj, ott azért nem kérdéses a kimenet (nyilván Petiapu lesz Peti törvényes apukája a végére), persze a folyamat maga idegesítő (no, én ilyenek miatt nem bírom a jogászi szakmát). Petiapu válása keményebb ügy, sajnálom, hogy ilyen emberekkel kell megküzdeni... :shock: :?
És azt elhiszem, hogy egy ilyen kemény tapasztalat után nem tudsz megbízni (vagy csak kevésbé) az emberekben. De lásd, van azóta egy új párod és egy gyönyörű gyereked :) Szóval azért nem veszett az ügy :)

Moncsi, az egy kemény iskola lehetett, el sem hiszem... Ez borzasztóan igazságtalannak tűnik... De te nagyon fiatal vagy ám még ahhoz, hogy olyan kijelentéseket tegyél, hogy már nem lehetsz közgazdász, vagy hogy bármiről lekéstél. Semmiről sem vagy ám lekésve! Sokan szereznek diplomát vagy valami szakmát gyerek mellett is. És nagyon csini vagy a fotón, és hidd el, leszel ám még csinos (önmagaddal elégedett)!

Vica, nekem van egy 4,15 m-es Nandum (XL) és van nálam kölcsönbe egy 4,6m-es (XXL). Ez utóbbi már talán túlzás, de a párom 198 cm magas és nem egy vékony alkat, szóval neki kell az XXL-es hossz. De ahogy elnéztelek benneteket a fotón (vékonyak vagytok te és a párod is), nektek nem kell ez az XXL-es hossz. Mindenesetre 4 m körüli méret alatti ne legyen, mert egy ekkora kendő kell ahhoz, hogy már minden kötési fajtát meg lehessen kényelmesen kötni.
No, mai kisregényemnek ezzel vége, ezt is írom egy ideje.
Jó éjt!
É

erpé

Erpé köszi amit a kendőről írtál, már kezdek belehülyülni a sok utánaolvasásnak hogy mégis milyet vegyek :evil: na és a párom is rossz szemmel nézi minden este a netet bújom :? Szóval már pont eldöntöttem magamban hogy biztos ami biztos alapon a hosszabbat veszem, de te most megerősítettél abban hogy elég a rövidebb is :D

Kukli, Nimród is átfordult ma délután :D Nem semmik a gyerekeink majdnem egyszerre születtek és egyszerre fordultak át :lol: kiváncsi vagyok a többi mutatványukra.

Katka képek nagyon jók, Ágicának üzenem hogy nagyon ügyesen pózol és csinos. :D Panna is szokott ilyeneket csinálni.

Masut, igazából nem tudom hogy fertőzödött el, gondolom műtét közben :roll: vagy nem tudom. Mindenesetre ma nagyon rossz passzban volt anyukám, bementem hozzá és elsírta magát többször :cry: pedig ő egy igazán vidám és optimista alkat, de gondolom már elege van az egészből, ráadásul átrakták egy másik szobába, nincs kivel beszélgessen és baromi meleg van ott bent, és ő amúgy is nehezen bírja a meleget. Szóval nyugodtan lehetne otthon is és be tudna menni reggelente mikor megnézik a sebét, csakhát nem engedik el amíg nincs meg a tenyésztés eredménye, ami meg még 2-3 nap :?
Na bocsi a panaszkodásért. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

gyöngyi:
"nemlajos: már akartam kérdezni, hogy Lajos nem üteges volt véletlenűl?"

:?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:
Ezt én nem értem... :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vica, anyukádat sajnálom :cry:
viszont Nimródnak nagy gratula az átforduláshoz! :D

erpé: kedves vagy, de oda még tuti eljutok (meggy nélkül nem gáz :D), és valószínűleg babakocsival, így visszafelé sem tudnál elhozni. De nagyon köszönöm!
De hát ha elég sokáig beszélgetünk, a Zuram majd hazavisz a Soroksári úti tescotól :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: az egy szakközép iskola :) szerintem nincs 3 kiló, de lemérem :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

fürdés: nálunk Eszti 2 hétig ordított, ezért csak másnaponta fürdettem. Illetve, áttettem az idejét a délutáni alvás utánra (kb. 5-re). Ja és meg is etettem fürdés előtt. Már a 3. alkalmat vigyorizza azóta végig.Nem tudom mi volt a kiváltó ok

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Bocsi,hogy ilyen sokáig nem voltam de nagy családi először cseresznye,majd meggyszedés,magozás stb volt nálunk.illetve kigazoltuk a kiskertünket,mert már nem látszott semmi a gaztól. Aztán varrogattam ezt azt a lánykának,meg a nagyobbaknak.
Képtelenség visszaolvasni ennyi mindent,ugyhogy ne haragudjatok rám,amiért most nem tudok érdemben reagálni. :oops:
Innetől megpróbálok visszakapcsolódni :wink:

Míra még nem fordult át,gondolom a súlya miatt viszont állandóan felakar ülni.

Katka
Nem semmi ahogy megkezdődött a nyaralásotok,jó hogy higgadtan tudtad végigcsinálni.Képek egyszerűen frenetikusak,nagyon szép helyen voltatok,gyerkőcök gyönyörűek.Petinek nagyon boldog névnapot kívánunk mi is.
Ágicamodell gyönyörű :D

Később megpróbálok jönni,bocsi hogy csak ennyire futotta,ittvan Hanna egy kis osztálytársa és megyünk horgászni.

Szép napot mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ja nálunk is orditott Míra fürcsinél,mikor má nagyon éhes volt.Azóta én is előtte etetem kb 1,5 órával.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok,
azért nem írtam, mert nem voltunk itthon.
Maja pancsija:
Kép
Utána evett és bealudt :lol:
Kép Kép
Katka, nagyon jók a Horvátországi képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat!!
Banokla játék :wink:
1.Hiszek Istenben, és az örökkévalóságot, a feltámadást, reinkarnációnak tekintem, egy keresztény és buddhista keveréke vagyok, előző életemben kínai voltam :lol: :lol:
2.Azoknak is megbocsájtok, akik megbántottak
3.Szeretek segíteni, anélkül, hogy visszavárnám
4.Nehezen állapodok meg, szinte képtelen vagyok a szerelemre, de ha szerelmes leszek, mindig a rossz emberbe
5.Amióta 100 km-t szédülve vezettem az autópályán(előtte száguldoztam :oops: ), fóbiám van a vezetéstől, ezért csak erős indokkal indulok hosszabb távra autóval, viszont imádok autóban zenét hallgatni, és ha más visz, ami szinte sosincs
6.Még sohasem láttam a tengert, pedig nagyon szeretném
7.Akaratos és makacs vagyok, mindig elérem, amit akarok

Katka, kösz a tali meghívót, meg hogy felajánlottad, hogy ott alhatok, szerintem később élek is majd vele, most nem megy sajnos. Holnap lesz ugye? Jó talit nektek!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rita: pont ma akartam érdeklődni felőletek :) hová jártok pecázni? Azt mi is szeressük ám, csak mostanában nem jön össze :?

Bea: Maja haláli abban a kis medencében :) Én is itt vagyok a gép előtt holnap, szóval majd mi tartjuk a frontot okszi?

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?