A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Tetyk,
sajnálom, hogy Ti is :(
Somának boldog szülinapot!Kérünk majd tortás képet! :)
Sinlac nálunk is nagyon megy, mindenkinek ajánlom!Az én lányom úgy rákapott az ízére, hogy tegnap gyümivel keverve-amit külön szeret-kiköpte :roll:
Katuska,
mire elkezdtelek olvasni, bezársz :D De megértelek teljesen, én eddig is csodáltam/csodálkoztam azokat, akik ekkora nyilvánosság előtt írnak...a sok barom állatja meg...ilyenkor visszasírja az ember a halálbüntetést...bár amit a börtönben ezek kapnak, az se sokkal jobb...csak sajna nem mindenki kerül oda :evil:

benci

Benci! adok neked is meghívót ha kérsz. Tényleg rengeteg az aberált, nicknevek mögé bújva beszólnak, leszedik a képeket és használják őket.

Kicsit be vagyok sz@rva mert a szomszéd kislány benyelte a rota vírust és tegnap Mátéval még csókolóztak...basszus csoda lesz ha nálunk nem jelenik meg. Petrát akkor tuti egyenest vinni kell a korházba mert Ő pár óra alatt kiszáradhat egy iylen betegségtől :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katuska79 2009.06.30 13:56-kor.
katuska79

Na mi ramatyul jarank!A ferjemet megallitotak ma a rendorok autoval es elvettek az auto forgalmijat vegul is jogosan mert nem a mi nevunkon van de ez kemenyen betett nekunk mert annyiba kerulaz atiras,hogy nem er annyit az auto ,hogy most mi lesz......? :roll:

Tetyk& a fiúk
tetyk

apropo sargabarack jo lehet hol megterem,nalunk is van egy fa de szegeny levelen kivul semmit nem terem :cry: mindig lefagy :roll: de csereben van pityoka :D naaa!

Tetyk& a fiúk
tetyk

tetyk! nem értem. A Ti autótok csak nem volt még átírva? Vagy ölcsön autó?
Nekünk is volt iylen ügyünk, hogy nem volt átírva az auotó. Kivonták a forgalomból de valami oyalt csináltunk, hogy az én nevemre azonnal átírtuk így megúsztuk az egész cécót. Kell hozzá egy rendes ügyintéző az okmányirodán...
katuska79

ez a mi autonk csak meg nem iratuk at a nevunkre mert szegeny ha lany volna a legszebb eveit elne de autoba 25 eves es gondoltuk ha ha meguszuk es tudunk venni egy masikat akkor ezt egybe kilehetni iratni a forgalombol de ez van,mondjak,hogy a legrovidebb ut az egyenes......

Tetyk& a fiúk
tetyk

Katuska:
hú én is szeretnék meghívót... Elgondolkoztattál rajta, hogy zároljam én is, nekem már az is kicsit betette a kaput, hogy a blogírásomat lopták, és más oldaon találtam meg.... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska,
küldöm majd a címem, köszi!
Szorítok, hogy mégse kapjátok el a rotát, az tényleg durva :(
Asszem ma megnézem a híres túrórudi receptedet-eddig nem mertem :lol: -már úgyis mindegy :lol:

benci

Szeretném figyelmetekbe ajánlani egy barátnő oldalát, babaruhákat varr. Még most indul az oldal, de majd tölti fel folyamatosan.
http://ujbabaruha.ingyen-honlapkeszites.hu/rolunk.html
katuska79

Itt már megint vihar van. :shock: Hülyét kapok ettől már.

Kriszti: a hírekben mondták, meg a bulvár fő oldalon hozza az ügyet. Több család bízta egy faszira a gyereket. Az molesztálta őket. Az egyik kétéves kisfiú beszámolója buktatta le. Az ilyen állatot a f....nál fogva akasztanám fel. Remélem a sitten jól megkapja a magáét a többi elítélttől!!!

Mágnes: mit tudtak lopni a blogodból??? :shock: Az személyes, a te gyerekeidről szól. Nem kommenteltél neki egyet, "hogy bocsi, én lennék, aki ezeket írta"

krisz78

krisz:
a szopi kontra tápszer bejegyzést szedték el úgy, hogy aláírták az eredeti forrást... :twisted:

Pedofil faszi:
én már azon is csodálkozom, hogy rábízták a gyerekeket... Nem tudom, lehet, hogy én vagyok maradi, de a 2 éves ,vagy annál kisebb gyerekemet eszem ágában sem lenne rábízni egy FÉRFIRA, pláne, ha idegen!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Vagyok én is , remélem, este tudok írni Nektek :)

Katuska, Apa felnégyel (Téged is, engem is)! Most adom le a rendelésem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A ruhácskák gyönyörűek!!!!

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Adós vagyok talis képekkel, most pótolom :lol: Sajnos kevés jól sikerült kép lett, a legtöbb valami miatt elmosódott (talán mert analfabéta lennék a gépekhez..)
Szóval:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246369774.3515.jpg[/img] Fogd a kezem, ha érzed, hogy távolodom...

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246369809.5646.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246369899.0039.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na nyomok még párat grátiszban...:)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246370028.8955.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246370059.4842.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok! Mágnes talis képein ki látható rövidnaciban, keresztben rózsaszín csíkos polóban? Melyikőtök ilyen szemtelenül VÉKONY???? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

jaaaaaa amúgy cukik a gyerekek de rövidnacis anyuka elvonta a figyelmemet :lol:

KépKép
peni

Mágnes! írd meg az emilcímed! Benci küldtem! meg mindenkinek aki kérte!

Sziszi! holnap megyek Mónihoz ha esetleg üzensz neki valamit..
katuska79

Peni! irigy vagy mi? gondoltad biztos valami nádszál anyuka:))
Szerintem Csöre csemetéje:)
katuska79

Mágnes: tök jók a talis képek, és Anna és Bence is csudaszépek a többi képen!

Katuska: rota :evil: Remélem elkerül benneteket!

Peni: igen, ő Mesi, Csöre nagylánya :D

Bálint eljutott oda, hogy folyton hasrafordul, aztán meg nyekereg, hogy fordítsam vissza :? Remélem hamar megtanulja a visszafordulást :roll:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

peni:
hehe, ő nem Anyuka :)

Edit:
Bence egy hónapja szórakozik így velem :evil: Gyanítom hamarabb felül, mint ,hogy visszafordulna.... :?

Katuska:
Írok privit

Kép
Kép
Kép
mágnes

KÜLDD TOVÁBB KÉRLEK!!!

Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves szőke tőrzsgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes "ano-rák"-ban szenved. Apukája; Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan névelőt, amely jambikus pentameterben íródott főnévi igenév előtt áll, és ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett az ácsi ABC-ben három darab vajas-zsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született - vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő-versenyt.

HA VAN SZÍVED,TOVÁBBKÜLDÖD...

Eszter

Kép
eszterem

Mági!
Jó a magdinénis! :lol: :lol: iwiw

Ollllyyyann idióták vannak!!!!!ááááááááááááááááááááááááá

Eszter

Kép
eszterem

Jaj de jóóóóóóó. Ő Mesi??? Hál'istennek már kezdtem depresszióba esni, úgyhogy be is faltam fél tepsi sütni a Katuska féle meggyes pitéből. Isteni lett, köszi a receptet Katus!

Na ezek után, hogy megnyugodtam, hogy ez a bomba nő nem egy anyuka megnézem jobban a csemetéket :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

Vékony anyuka :lol:

Körlevél :lol: :lol:

Érdemes volt visszakapcsolni a gépet, annyit nevettem most :)

Édesek a babák a talis képen! Nem raknátok fel őket a webalbumunkba is?
kisbogacs

Sziasztok, csak bekoszonnni jottem, anyukam jon holnap 2 hetre, ugyhogy tutira nem leszek eddig a ket hetig, egy bebi, a nagyi, a munka... sajna babanet mar nem hiszem, hogy bele fog ferni. De azert majd igyekszem.

Kép
brestovsky

Eszter a korlevel super :D
A talis kepek aranyosak

Tetyk& a fiúk
tetyk

A fiam éjjel 4és fél órát aludt egyfolytában. Este megevett 100 ml Sinlacot, szopott rá egyet, és bealudt, fél 10kor és 2ig aludt! Rég volt már ilyen.

Eszter: körlevél nagyon jó! :lol: :lol:

Katuska: remélem a rota elkerül titeket! Blogodba én is belenézegettem, nagyon jó sztorijaitok voltak! Hihetetlen hogy már innen is lelopják a képet, meg ahogy Máginál olvastam a bejegyzést is.

Talis képek szuperek!

Kriszti: hátad alakul? szifiliszen olyat röhögtem! :lol:

Szilvi
Kép
xania9

Eszter! ezen akkorát nevettem. Feltehetem a blogba? had nevessen más is:)
katuska79

Eszter:
hát én továbbküldtem mailben :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép estét!

Most aludt el a lányom, a fürdéstől számított harmadik :!: szopi után. Kis sajtkukacom minden érdekelte csak az alvás nem.

MÁgi, az a bejegyzés valóban ütős volt, nem csodálom hogy lenyúlták :wink:

Xania, még mindig csak feküdni tudok. HA órák óta fekszem, nem fáj annyira. De olyankor mindig ki kell vitetnem magam WC-re, s mire visszaérek az ágyba, csillagokat látok :? Viszont mióta fekszem, baromi jól haladok a kötésemmel :lol: :lol:

Katuska, a rotának hány nap a lappangási ideje? És mennyi idő alatt ad védettséget a védőoltás? A bárányhimlős oltásról tudom, hogy ha a kisgyereket 1-2 napon belül beoltják hogy fertőzöttel találkozott, az oltás által adott védettség "beelőzi" a betegséget.
kisbogacs

Kriszti: nem tudom mennyi a lappangása a rotának, szerintem nem sok. Somának volt KÉTSZER (elvileg állítólag egyszer lehet elkapni). Nekünk sikerült kétszer. MIndkétszer korház lett a vége...ez egy hihetetlenül gyors lefolyású, nagyon brtuál vírus....gyorsan jön, gyorsan megy de közben üt olyat....mint Papp Laci (de vicces napom van ma). Nem nagyon tudom elképzelni hogy az oltás beelőzze a vírust...bár azt sem tudtam, hogy a bárányhimlő elleni így működik.....

KépKép
peni

hogy jó legyen a reggel, Kozso rajongóknak :wink:

http://www.bumerang.hu/letoltesek/kozso_dal.mp3

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!
Én már fürdőruckóban nyomom,olyan meleg van,hogy na! 8)
A lányom csupin seder a földön,de már az egész nappalit ki kellett porszívózni és felmosni,mert a terasz ajtót kinyitotta reggel Isti-pisti és beáramlott egy csapat hangyika. :? Habtapit fel,játékok el... :x
Le is izzadtam :roll: :? :oops: De most már hangya mentesek vagyunk.Már csak a teraszról kell ki iktatni őket! :?
Katuska:Miért ne írhatnád!Ja,rakd fel,legalább leesik a sok körlevél mániásoknak,hogy idiótaság! :roll: :D

Eszter

Kép
eszterem

Mági:Kozsó dal :lol: Miket hallgatsz,te kora reggel :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Peni: :lol: :lol: :lol: hát, Mesi nem szemtelenül vékony, hanem egy giliszta... 140-145 cm-jéhez 30 kg :?

Tali: lehet nálunk :) Az egyik fa a héten beérik, a másik a jövő héten. De ezt a hetet nem ajánlom, mert térdig ér a fű, és pénteken jönnek a redőnyösök... remélem, mert megy a kétfenekű irgumbirgum, ha nem :evil:

Mági tali: szuperek a képek :D Az enyémek is homályosak lettek ... fogjuk a légköri viszonyokra, jó? :wink:

Meleg: inkább nem megyünk ki... itt bent 23 fok van, ennél csak rosszabb lehet :?

Kriszti: remélem, most, hogy már tudjátok, mi a baj, hamar kihevered

Somának boldog szülinapot utólag is!!!

Csöre
csöre74

Sziasztok.
Majd próbálok vissza olvasni, de elég nehéz, mert már sokat írtatok. :D

A Joelnek nagyon ízlik az alma-banán keverék egy 1/2 kistányérral megevett tegnap uzsonnára.
Ma reggelire tejpépet adtam neki, abból is elég jól evett, ebédre kipróbálom ma a borsófőzeléket remélem az is ízleni fog neki.
Tegnap egész nap a párommal a várost jártuk, még a személyim nem készült el, pedig a jövőheti vizsgámra jó lenne, ha kész lenne.
De viszont a középső fiamnak a személyiét megcsináltatjuk, hátha kijutunk Bécsbe vagy valahova a nyár folyamán.

A Joel úgy pörög a hasáról a hátára és vissza, hogy csak lesek. Foga még egyenlőre nincs. De ami késik nem múlik. :D

manocskak

Hülye debil bürokraták gyülekezete, sz@rt nekik, nem 13-ik havi fizetést :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (OEP)

Csöre
csöre74

Hello!Lelassult formaba itt vagyok mert a kis kopenk este alig akart elaludni .Volt mar 11 amire sikerult elaltani szopi-alvas,ebredes-hat simogatas,ki az agybol-ringatas,szopi-alvas...s ezt kb tizszer,aztan hajnali 1/2 5 riasztas teljes hang erovel :twisted: es ez egy jo ejszaka volt.
Erdekesseg kepen a heten latam egy orvosi musort ahol a fogamzasgatlasrol volt szo es egy amerikai isor nevu eljarast mutatak be ami valahogy ugy mukodik,hogy a delikvens holgynek a petevezetekeibe beultetnek egy implantatumot ami 3 honap utan hegesedest okoz igy vagas es minimalis ferozes veszej mellet megoldodot a fogamzas gatlas.

Tetyk& a fiúk
tetyk

Apa elutazott. Most 4 napot fesztiválozik Sopronban.

Mági! Magdinéni :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként annyira csodálkozom a sok tudatlan embren. ?majd mindjárt bemásolom, hogy tegnap mit kaptam wiw-en keresztül. Gondoltam azért véig olvasom, de akkora baromság.....

Szia!
>
> "Magam sem akartam elhinni, de itt tartom a kezemben!"
>
> Ha akarsz INGYEN IPOD-ot,PS3-at,XBOX-ot, HDTV-t, MP4-et
> vagy a legújabb TELEFONokat akkor OLVASD EL!
>
> Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel
> támogatod az oldalt, akkor az oldal honorálja ezt termékek
> sokasága közül 1 db-ot elküld neked postán.
>
> Én is regisztráltam!
> Leírom hogy kell:Te is regisztrálj mindenképpen, NAGYON
> MEGÉRI!
> ERRE KLIKKELJ!EZ FONTOS!
>
> http://www.xpango.com?ref=91765636
>
> Itt kattints azon termékfajtára, amit szeretnél!(mobil vagy
> játékkonzol stb.)!
>
> A bejövő oldalon, felül ki lesz írva zöld betűkkel hogy
> SIGN UP!ERRE KATTINTS!
> FIRST NAME: Keresztnév
> LAST NAME: Vezetéknév
> EMAIL: E-mail cím
> PASSWORD: Jelszavad
> CONFIRM PASWORD: Jelszó mégegyszer
> ADRESS 1: Utca, házszám
> ADRESS 2 -3: Ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím
> esetén töltsd ki)
> TOWN/city: Város
> CONUTY/state: Megye
> COUNTRY: Ország
> POST CODE: Irányítószám
> FREE GIFT:Itt tudod kiválasztani, hogy milyen cuccot kérsz,
> cserébe hogy reklámozod az oldalt! Válassz valamit!
>
> REFERRAL ID (TÖRÖLD KI AZ OTT LÉVŐ SZÁMOT HA VAN OTT, ÉS A
> HELYÉRE A KETTŐSPONT UTÁN LÉVŐ SZÁMOT ÍRD BE MERT
> MÁSKÜLÖNBEN NEM MŰKÖDIK A REGISZTRÁCIÓ!!!): 91763482
>
> TERMS AND CONDITIONS: A "View" legyen kipipálva!
> Ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!Utána
> e-mail-ben megkapod a REFERRAL számodat ezt írd le és ne
> felejsd el!
>
> És küld el e-mailbe mindenkinek ezt a linket (amit te is
> kaptál),
> csak írd át a referral id-t a sajátodra!A kütyük mellé oda
> van írva, hány kreditért kapod meg.
>
> Példának okáért; ha rendelsz egy apple iphone 3g 16mb-ot,
> ami 38 kredit, akkor kapod meg, ha 38 ismerősöd
> regisztrált, miután megkapták az e-mailedet. Szerintem a
> mai világban ez már nem egy ördöngősség!
>
> Minél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a
> cuccot!
> Érdekes ,csak egyszer foglalkozol vele aztán várni kell a
> postásra!Aki szkeptikus az vegye meg! SZERINTEM 1 PRÓBÁT
> MEGÉR!

Na mit szóltok???

Majd még jövök.

Kép
Kép
cs_erika

Erika:Ezt az üzenetet 3 éve kapom rendszeresen és további baromságokról szóló betegségeket!De útálom ezeket az idiótákat! :evil: :twisted:

Eszter

Kép
eszterem

Nagypapámék most hívtak, beszéltek az orvossal, olyan kicsi a daganat, hogy még műteni sem lehet,nem is érdemes, így azt mondták, először próbálkoznak gyógyszeres kezeléssel, attól van, hogy visszafejlődik. Ha nem, akkor pedig növessze egy kicsit, és szétrobbantják, nem vágják! :lol:
A nyaralásunk így mégis fennál :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

ja!
Ha tudtok testvérbabakocsira vevőt, szóljatok nekem, 20 ezerért eladó!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

MÁgi, nagyon örülök a jó híreknek! :) :) :)
kisbogacs

[quote="mágnes"]j írta:mágnesa!
Ha tudtok testvérbabakocsira vevőt, szóljatok nekem, 20 ezerért eladó!!

Ó bakker az ikreket váró barátaim most vettek 65-ért :x
kisbogacs

Mágnes: ez nagyon jó hír, örülök!

Képzeljétek, nem messze tőlünk felfedeztem egy piacot, pontosabban kiderült, hogy csak biopiac, annak sem túl nagy, összesen 3 árus volt, de volt náluk minden. Még banánból is létezik bio :shock: Persze azt nem tudom, hogy ez valóban bio-e vagy a normál banánt árulják 3-szoros áron :shock: Kérdeztem, hogy mindig ilyen kevesen árulnak-e, mondták, hogy igen, mert alig van rá kereslet :oops:

Lányok, most meg olyan gatyarohasztó meleg lett... Délután én is felfújom a gyerekmedencét, Bálint pancsolhat egy kicsit :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Mágnes!

nagyon jó hír!

A gyerekem kikészít.

Egyébként most olvastam, hogy ebben a korban a jól alvó csöppségek többször ébrednek éjjel.
Ellenőrzik anyát. :roll:

Nekem ébredt fél 1-kor (ekkor cumit kapott)
utána 2-kor, akkor cici, utána fél 4 cumi, 5 óra cici. Fél 8 reggeli kelés. Ő nem ébredt fe igazán, csak engem készít ki ezzel.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, itt van Milán keresztanyuja, aztán nincs időm gépezni, visszaolvasni, próbáltam, de majd behozom... vagy nem... :roll: Az utsó oldalt most átárgtam.

Katuska: jaj, rota! Remélem nem nyelitek be, mert a lászló kh egy nagy kalap szar, ott szedtem össze egy olyan nyavaját, amikor Milánnal bent voltunk, hogy csak na, azt se tudtam, hogy inkább üljek a WC-re, vagy hajoljak fölé, mert szinkronban nyomtam a "méregtelenítést" :shock:

Peni: vékony Anyuka :lol:

Csöre: ne gilisztázd le szegény gyereket, én is ilyen voltam (kaptam ám rendesen a csúfolást :(), és lásd most milyen vagyok ;) :lol:

Hanna: mizu veletek? Nekem laza 1 hét késéssel úgy néz ki megjött :roll:

Krisz: óó, nyugodt lehetsz a pedo pasit kicsinálják odabent. Nem állják az ilyeneket odabent... :roll: 8)

Amúgy nem is értem mit gondoltak azok a szülők, akik rábízták a gyereküket... Én nem maradi vagyok (Mági ;)), hanem lehet túlságosan gyanakvó, de azért valljuk be nem normális, hogy egy pasi ilyen pici gyerekekre akar vigyázni.... :roll:
Amúgy én lazán elintézném, minek ide tárgyalás, meg sitt, csak 5 perc a gyerek szüleivel egy hangszigetelt szobában a szülőkre nézve mindenféle következmény nélkül. Olcsóbb lenne, és hatékonyabb, mint a BV :twisted:

biga.csiga

Ja és ami a legdurvább, állítólag a pasi ingyen vigyázott gyerekekre! Nem volt gyanús??? :shock:

Itt volt Anyósom, és főzött nekünk meggylevest, plusz hagyott itt friss meggyet :) Azt hiszem megvan Bence uzsija :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kb 3 nap a lappangási ideje a rotának és úgy van ahogy Peni írja. NAyon gyorsan söpör végig de elég brutálisan. De sajnos többször is el lehet kapni, viszont egyre enyhébb formában. Aki be van oltva az is elkapja de enyhébb lefolyású lesz.

ERika! ja körlevél....én is kaptam meg is néztem mi a sz.r ez....a legjobb, mikor oylan küldi aki egyébként tök értelmes okos és fel sem feltételezed róla, hogy ilyennek bedől.
katuska79

Halihó!

Én is jelen.
Élünk.

Betegeknek jobbulást!!!!

És egy kis körüzenet! :)

Sziasztok! Csak szeretném megköszönni mindazoknak, akik megtiszteltek azzal, hogy elküldték nekem ezt a rengeteg továbbított e-mailt ezen hosszú évek során. A jóságotoknak köszönhetően: - Nem iszok Coca Colat, mióta tudom, hogy WC tisztításra használható. - Nem járok moziba, mert félek, hogy beleülök egy AIDS-el fertőzőtt tűbe. - Büdös vagyok, mert nem használok desodort, mivel rákot okoz. - Az összes megtakarított pénzem elutaltam kb 7000 alkalommal Amy Bruce számlájára, aki egy nagyon beteg kislány egy kórházban.(Milyen érdekes, hogy ez a kislány még mindig 8 éves 1995 óta...). - Az ingyen Nokia telefon sem érkezett meg soha, úgy mint a belépők a Disneyland-i hétvégére, amit nyertem - 170 alkalommal jutott a tudomásomra, hogy az MSN Hotmail törölni fogja a számlámat. - Most már azt is tudom mit kell tennem, hogy megtaláljam életem párját. (Elég, hogy a nevét leírom egy papirra és erősen gondolok rá, majd megvakarom a seggem vele az óra járásának megegyezően forogva egy Audi A6-os körül). - Felhalmoztam nagyjából 3000 évnyi balszerencsét, meghaltam vagy 167 alkalommal, leszáradtak a nemi szerveim, elmulasztottam életem nagy szerelmét kb 20-szor, a nem továbbított levelek miatt. - Már azt se tudom mennyi számlát kellett volna kapnom az MSN-től, mivel elvileg valamelyik augusztus 1-től fizetős lett!!! - És még mindig várom, hogy Bill Gates elkűldje a vagyonát, amit már rég meg kellett volna tennie... NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ! FONTOS: Ha nem küldöd tovább ezt a levelet 10 másodpercen belül legalább 8 500 002 személynek, akkor egy kék dinó sárga szarvakkal fel fogja zabálni az egész családod holnap 17:30-kor. NA EZT KÜLDJÉTEK TOVÁBB, különben jaj de juj lesz!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?