A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Péterke ügyes :)

Zsófi meg vasárnap óta nem szopja az ujját, Fruzsi este kilenckor evett, reggel 6-ig aludt, egy szavam sem lehet :)
Vendég

Panndi, az Áron éjszakai alvása hasonlit Fruzsiéhoz :wink: rá én sem panaszkodhatom, egy álom baba:-)

Nálunk Péterkét nyála lenyelésére kellene megtanitani, mert iszonyat, ahogyan omlik a szájából. Most azt próbálom, hogy nem teszek rá előkét, hátha zavarja majd a hidegitő póló.

Heni
KépKép
heni81

Úgy látszik a második gyerekek jobb alvók :)

Fruzsi reggel hatkor evett, azóta nem jelentkezett :shock:
Vendég

Panndi!
Én ezt cáfolom,hogy a második gyerek jobb alvó.
Nálunk Gábor a mai napig jól alszik a kicsik már nem.

Anitja!
Mi újság?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni! Én úgy szültem, hogy az egyik lábamat a szülésznő, a másikat a barátnőm tartotta :D (aki kórházi dolgozó, és bent volt velem, tök véletlenül jött megnézni, hogy vagyok, aztán maradt :lol:).

Délelőtt kint voltunk az udvaron, jól lekenve. Kiterítettem egy plédet a szilvafa alá, Szeli eljátszott. :) Jól elvoltunk. Szeli először bugyiban volt, 1x pisilt a bilibe, másodszorra a bugyiba, akkor cseréltünk, de azt a bugyit már levette, és így még pisilt 1x bilibe! Jól érezte magát csupasz fenékkel. :lol: Ebéd előtt lezuhanyoztunk! :)
Most meg bevittem a szobájába, mondtam neki, hogy csicsikáljon, és otthagytam... egyelőre csönd van, de még kevés idő telt el... :roll:

Panndi! Akkor talán le is szokott róla! Ügyes! :)

Mi meg pár napja nem használjuk a cumiláncot, Szeli levetette a hálózsákról, és nem is nyöszörög éjjelente, hogy nem találná a cumit! :) Ez is haladás! :lol:

Ja, tojásos lecsót kapott tegnap délután, evett 3 villával, aztán kész. Inkább két joghurtot bevágott... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Bevarrtam a terhesség előtti fürdőruhámat (a felső részt), mert kicsit kinyúlott (pedig súlyra most ugyanannyi vagyok), így rendesen tart végre, tudom majd a strandon is hordani, alig látszik a varrás! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

ja... végülis nem takarítottam! :lol:
De mosok, teregetek egyfolytában, kihasználom, hogy itthon vagyunk, és süt a nap, már az első adagot le is tudom venni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Regi: kiliti és sió között 3km van,azt kb. 25 perc alatt tettem meg babakocsistól. :)

Most végeztem a meggy elrakással,elfáradtam. Tegnap meg zöld babot raktam el,és szét főttem.

Én ma barnarizsel-édes savanyú mártást csináltam.

Teló :arrow:
varga tünde

Csirke hússal.

Anitja: izgulok,hogy velem egy napon szülessen Nati :wink:

Amúgy megvagyunk. Domi kis jövő-manó.Állandóan csavarogna.Bence meg olyan válogatós lett,teljesen kiakaszt vele.Persze a törpe is leutánozza a bátyót. Viszont kezd össze függően beszélni.Pl. apa fürdette-zuhany-és mondta neki,hogy gyere ki,mert végeztünk.erre Domi-- nem,még füdök :lol: olyan édes volt :) tegnap meg anyunak segített adogatta csipeszt,egyszer csak megunta, oda ment a dédi kapujához,és kiabált neki--dédi hallod engedj be,dédi-dédi-hallod! megzabálom. :)

Megnézem a másikat is.. :)
varga tünde

Hörcsög: Karcsika és Ildike mellet még van Gábor is? Ő mennyi idős? Nem is tudtam.

Nálunk 45 perce tarta az altatás....nem tudom mi van...meleg az nagyon..meg a foga....pedig korá kelt! :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Tündi..Boldog SZülinapot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Tündi..Boldog SZülinapot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Tündi! Boldog szülinapot! :)

Reggel nem néztem táblát... :oops:

Szeli még csak szavakat mond, de azt nagyon sokat. Mondatokban még nem beszél, max "Szia, Apa!"... :)
De olyan édes volt tegnap, odahozott nekem egy telefonnoteszt, és mondta: "újsá" :lol:

Háááát, nagyon úgy tűnik, hogy Szeli elaludt egyedül! :D
Hát ilyen már nagyon régen volt! ;) Persze tudom, hogy ez nem jelenti azt, hogy innentől majd mindig el is fog aludni, de próbálkozni fogok! :)

Kaqk! Igen, Hörcsög 3gyerekes anyuka, de csak kettőt mutogat a vonalzón... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk!
Igen van Gábor,őt 18 évesen szültem.
Idén lesz 13 éves.

Tündi Boldog Szülinapot!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!!!

Hát, éjszaka vagy háromszor ellenőriztek a telefonomat, hogy esetleg nem aludtam-e át az sms-t :wink:

Anitja, ami késik, nem múlik!!!
Itt lesz a Ti napotok is hamarosan :!:

Tünde, boldog szülinapot!!!

Hörcsög, Gábor neve nekem kb. egy-két hónapja szúrt szemet, és én sem tudtam hová tenni :roll: Rákérdezni meg nem akartam :roll:

Szülés: hát, én magamnak fogtam a lábamat :roll: MOndjuk elég hajlékony vagyok, szóval nem volt nagy megerőltetés :roll:

Én semmi pozitív változásról nem tudok beszámolni Rugó kapcsán. Bár mintha hallanám, hogy néha próbálja utánozni a szavakat: víz - iiisz, kutya - tya, kés - éss... De ennyi a maximum. És mindenre rázza a fejét, pl. álmos vagy? Fejrázás, de majd eldől...

Hú, híreket kaptam.

Kép
vindolanda

Sziasztok, 11.17-kor megszületett Natasa 18 óra vajúdás után, végül császármetszéssel. 4400 gr, 57 cm gyönyörű hurkás kisbaba.

Írta Anitja :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezúton is gratulálunk Nekik!!!!

Kép
vindolanda

Szóval rázza a fejét, hogy nem álmos, meg nem akar aludni, de majd eldől a fáradtságtól és folyamatosan ásít.

Ma vagy egy fél órát küzdöttem vele, mire elaludt.

Nagyon meleg van kinn, szerintem kimegyek, és megkeresem a medencét. Sajna nincs pumpánk, megnézem, bírom-e tüdővel.

Kép
vindolanda

Anitja Szívből Gratulálok nektek!

Nem hiába volt nagy poci szép nagyra nőt Nati baba,és jó hosszú is :D
Várjuk a képeket.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja! Hatalmas gratula a kis Natasa érkezéséhez!!! :D
18 óra... húúúúú... Majd várjuk a beszámolót! Jó nagy baba lett, hosszú is, a súlya is szép! Nem volt véletlen a nagy pocak! :)

Vindo! :? Mi lehet, hogy ilyen nehezen alszik el???

Szeli meg, mivel utálja ha pelenkázom, általában szól, ha bekakilt: „kaka”, aztán biztos ami biztos rákérdezek, hogy „van kaka?”, erre gyorsan rávágja, hogy „nem”, de persze nem igaz, mert tiszta büdi... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Azta Gratulálok Anita!!!!

köszi nekem is a jókívánságokat...

Nálunk is nehezen ment az elalvás..bár itt befolyásoló tényező volt Beni is. Amint külön szobába küldtem,5 perc után bealudt Domi.Beni az nem.. Én még azt bírom,amikor azt mondja,hogy Apu-Apu,én szoktam mondani apukámra,és eltanulta ,most Domi mondja az apjának.. :)
varga tünde

Mennem kell a dédit viszem fodrászhoz.. Nem tudja valaki,hogy amit lehet igényelni ápolási cuccost,ahhoz milyen papírok kellenek?
varga tünde

Mármint önkormányzatnál,,bocsi ezt nem írtam oda.. :oops:
varga tünde

Halihó,

jöttem táblát rakni, de úgy látom újra kell szerkesztenem! :lol: :lol: :lol:

Anitja, nagyon sok boldogságot kívánok a kis Natihoz! Gratulálok Nektek!

silka
silka

Anitja!!!! Hurrá megérkezett Nati ..az első Júliusi baba..!!!! Sok sok boldogságot és tejcsikét kívánunk!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja!
Gratulálok, és sok boldogságot kívánok!
Hű, micsoda méretek! Persze a poci is nagy volt!

Vindo!
Tegnap napközben mi sem nagyon akartunk aludni. Fél 2-kor sikerült rávenni a gyerkőcöket, h egy kis pihenés nem árt.

Regi!
Nagyon ügyes Szeli. Lassan rákap a bilire majd meglátod!
Ilyenkor nagyon jó a kert.
Mi csak játszóterezni tudunk, de ott legalább jó sok fa van, kellemes hely.
3 kanál lecsó is szép eredmény. Legalább megkóstólta.
Nagyon ügyes vagy a fogyókúrával!

Viranka!
Nagyon aranyosak a repülő gyerekek!

Sense!
Jé, én még csak szőkés hajjal láttalak. Jó ez a vörös!

Hörcsög!
3 gyermekkel már rutinos anyuka lehetsz! :)

Most gyorsan készítek egy kis ribizliszörpöt a lurkóknak. Azt általában megisszák mindketten
Puszi
Gica

Kép
gica1

Tábla:

Kép

Fleur, Te következel! :wink:

silka
silka

Mennyi kistesó van már! Olyan jó nézegetni ezt a táblát! :)

Móni!
Örülök, h végre kiköltöztetek! Most már lassan jobb lesz majd!

Gica

Kép
gica1

Aztaaaaa mekkora babaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből gratulálok az immár négy tagú családhoz!
Pihenj sokat, és várunk vissza szeretettel, no meg Natis képekkel.

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Ha kistesó összejön, akkor mi lesz a szopival? :roll:
Ki lesz még a táblában? KTimi nem? Ők is fognak majd próbálkozni. :roll:
Ja, és remélem lmóniéknak is sikerül most, hogy kiköltöztek, és minden sinen van. :D

Nektarinnak szerintem kislánya lesz.

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja, most látom milyen izgalomban tartottál mindenkit tegnap este óta. És hiába küldtek haza, Nati mégiscsak kibújt :lol: Egyre jobban tetszik a Nati becenév

Regi, ügyi vagy! Én egyenlőre a kajára figyelek, de semmi eredménye :cry: Tudom, tornázni kellene, de mikor? Meg baromi meleg is van...

Heni, nagyon ügyes Péterke! És boldog névnapot neki utólag is! :wink:

Tündi, Téged meg isten éltessen szülinapodon!
Mi meg 3 éve ilyenkor már férj-feleség voltunk hivatalosan, de a násznép előtti kamu esküvő csak 4-kor kezdődött!

Vindo, tök jó, h 12:54-kor írod, h ami késik, nem múlik. Aztán a következő hsz-ed pont 2 perc múlva jött. :D

Hétvégi esküvő remekül zajlott, egy csepp eső sem volt. Gyönyörű helyszínen voltunk, és ami szuper, volt egy tündéri babysitter. Ő vigyázott a gyerekekre, h a szülők is szórakozhassanak, de miután minden gyerek 5-6 év fölötti volt, végül csak Lizivel foglalkozott. Lizi imádta, egész este ránk se hederített és olyan tündérien viselkedett, h nem győzték dicsérni az emberek. (Még számomra is döbbenet volt) Persze a kis színésznő vasárnap óta pótol mindent :twisted:, hisztis, nyűgös, nem eszik és elromlott az alvókája is. Minden alkalommal 10-15 perc üvöltés után hajlandó elaludni, és 2 napig meghánytatta magát 10 mp alatt, h vegyük ki az ágyból. Pokoli nehéz napjaink voltak/vannak, inkább nem eszik, mert tudja, h utána alvás van :shock: Kriminális, mennyi kaját vesz magához.

Megyek, intézem a szülinapi ajcsit a férjemnek, és szeretném megcsinálni a Heni féle fasirtot is :wink:

silka
silka

Tünde! Boldog szülinapot!!!

Megírtam a gólyahírt a júliusiaknak. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! Boldog évfordulót! :D

Szelike majdnem 2 órát aludt is! :) Mami is megjött...

:arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Kávészünetem van és milyen csodás hírre jövök :lol: :lol:
Anitja hatalmas gratula a nem is kicsi Natihoz :lol: :lol:

Tündi boldog születésnapot

Viranka cseresznyepartyról lecsúsztunk de kb 1 hónap múlva szívesen látok mindenkit. Addigra kint is kicsit rendezem a terepet 8)

Ma raktam össze a teraszon az asztalt. Csinci jött oda és nézte mit csinálok. Mondtam neki, hogy alvás után itt fogunk ebédelni. erre bejött és lefeküdt aludni 8) több mint 2 órát aludt :lol:

:arrow: hív

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka! Miket eszel, hogy nem fogysz??? :roll:
Én ha nem tornáznék, akkor is így fogynék, ezt tudom, mert már próbáltam...
Vagy el szoktál csábulni? Nekem 1 elcsábulás kb. 3-4 nap visszaesés, ha nem egy hét... :? Inkább mellőzök minden ilyet...

Na, most már tényleg megyek...

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja!
Gratulálok Nektek :) Kívánok minden szépet jót az immár 4tagú kiscsaládnak :)

bakker bőgök

KépKép
viranka

Tünde!
Nagyon boldog szülinapot :)

ui:megírtam Eszternek,Dettynek és Maggienek is jó hírt :) nehogy már kimaradjanak :)

KépKép
viranka

ANITJA: szívből gratulálunk nektek!!!

Bocsi csajok, most csak ennyi, mert eléggé kivagyok, majd ha tudok írok :arrow:

Kép
aniko15

Anitja gratulálok a hatalmas Natasához!!!!!

Emese te nem akarsz ismét a táblába bekerülni??? :wink:

Regi ezt jáccátok el holnap megint és meglásd megszokja az egyedül elalvást! Péter is megszokta, sőt van, hogy felkel még és magához vesz valamit és visszafekszik. Tudja ő, ha álmos aludni kell:-) Én is mostam 2 adagot, plédek, törülközők, de már meg is száradtak, na ezt szeretem!

Milyen érdekes, hogy nem tudtátok csajok Hörcsög Gáborját, pedig szokott róla irni, igaz ritkán!

Mind a 3 pasim alszik, apa is itthon van szabin, gyomot irt, mert nagyon megugrott a sok esőzéstől.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nagy gratula Anitja! Sok tejcsit és minden jót kívánunk!

Nagyon elhanyagoltalak titeket. :( Mi jól vagyunk, sokat vagyunk házon kívül. Utazunk, jövünk megyünk....Közben angolozok és fogyózok. Le is ment 3 kg eddig. :)
Zétus jól van,sokat beszélget. Élvezi a jövés-menést.

Párommal minden oké. :wink:

A tárolónkat ismét elöntötte a szennyvíz. :evil: Kiharcoltuk,hogy kapjunk másikat. Úgyhogy minden oké. :D

Mindenkinek sok puszit küldünk!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Regi, délelőtt semmit, ebédre egy kb akkora adag kaját, mint LIzi (bár ő most 2-3 kanállal eszik csak), általában azt, amit ő, tehát semmi spéci. Este meg 2-3 szelet barna toast kenyér egy kis felvágottal/májkrémmel/sajttal sok zöldséggel. + még kb 15 dkg gyümi, esetleg 1 joghurt. Néha elcsábulok, akkor bekapok egy tejszeletet LIzi készleteiből v pl vasárnap sütöttem a férjemnek (munkahelyére névnapi) sütit, abból bekaptam 1-2 kockát. De nem mindennap. Szerintem ez nem übergázos mennyiség. És majdnem minden este megyünk 1-1,5 órás sétát. Lehet, h 0-ra le kellene csökkenteni a szénhidrátadagomat, de az biztos nem megy. Most már csak a munkahelyi stresszben és a rohangálásban bízom :roll:

silka
silka

(Haldoklik a szgép,az is egyik ok amiért ritkán jövök. Nem mindig kapcsol be. :evil: )

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nektarin sms-e :)
"Jaj nagyon sok boldogságot,egészséget és rengeteg tejcit kívánok!Mi nagyon jól vagyunk,Robesz és a nap jól kiszívja az energiánkat."

Dettyk sms-e:
"Gratulálunk,sok örömöt és puszit küldünk nekik!Mekkora baba!!!"

KépKép
viranka

Anitja: sok szeretettel gratulálok Natasához, szép nagy baba lett :lol:

Mesi: áá, nem fog összejönni a kistesó, amíg szoptatok. Ha meg mégis.. akkor majd meglátjuk akkor :)

Hörcsög: Gáborról én sem tudtam :roll:

Regi: Zsófi ugyanígy van a kakival. Utólag szól, de ha visszakérdezek, akkor ritkán igen a válasz :)

Viszont olyan édesen beszél. Ma idejött hozzám, és mondta, hogy "Anya, kérek inni bodzaszörp!" :lol:

Tényleg, van valaki rajtam kívül, akinek a gyereke még nem aludt ott a nagyszülőknél? :roll:
Vendég

[quote="gremese"]
írta:
gremeseJa, és remélem lmóniéknak is sikerül most, hogy kiköltöztek, és minden sinen van. :D

szívemből szóltál :) de Móni ezt tudja :) 8)

KépKép
viranka

Két kép a lányaimról :) Ugyanúgy tartják a nyelvüket :)

Kép

Kép
Vendég

Most csak ennyit:

Panndi, nálunk sem aludtak még ott egyik nagyszülőnél sem, sőt, még délután sem altatták egyszer sem.
Ritkán találkoznak. Szerintem olyan három éves koráig biztos nem is fog sehol aludni, mindenhová magammal viszem a terveim szerint...
És utána is csak akkor, ha akarni fogja. Majd megkérdezem tőle. Hátha akkor már beszélni is fog:)

Sőt, tíz ujjamon meg tudom számolni azt, hogy Gáborral is hányszor aludt el életében.

Hozzám ragaszkodik:)

Délután medence-party volt.
Ma megint pesztonkáztam az ács lányát, Mirát (röviddel írja) :D

Rugóval jól kijönnek.

MOst várom, hogy alább hagyjon a hőség.

Mosok, mosogatok, kenyeret sütök - illetve megteszik a gépek helyettem.

Majd reagálok másoknak is.
:arrow:

És édesek a lányok, Panndi.

Kép
vindolanda

Vagyis aludt ott, mert ő csak egyedül van.

Kép
vindolanda

Panndi én is meg Emese is szoptattunk, amikor terhesek maradtunk :wink: :wink:
Nem semmi hogy kommunikál Zsófi:-)

Viranka meddig maradhat nálam a hordozód? jövő héten lehet megyünk Gödre, akkor vissza tudnám adni.

Silka az nagyon nem jó a délelőtt nem eszel, vagyis az, hogy nem reggelizel, inkább a vacsit hagyd el.

[quote]
írta:
Tényleg, van valaki rajtam kívül, akinek a gyereke még nem aludt ott a nagyszülőknél?

Péterke sem aludt még ott egyedül, csak velünk.
Anyu nagyon beszéli, hogy viszi....no nem tudom mi lesz belőle. :roll:
Anyósnál egyértelműen nem alhat :x

Miléna örülök, hogy jól vagytok!Nyugodtan hanyagolj csak minket :wink: :wink: :wink:

Csajok más gyerek is kirágja a cumiját??? Nálunk mindet kirágja Péter, de én már nem akarok neki mindig újakat venni :evil:

Heni
KépKép
heni81

Na, persze végszükség esetén odaadnám, de talán inkább Gáborra bíznám.
A nagyszülőkben olyan szinten nem bízok :roll:

De egyelőre mindent megoldottunk nélkülük, szóval remélem, ezután is boldogulunk.

Az eszmefuttatást befejeztem.

Kép
vindolanda

Köszi a válaszokat :)

Mi tervezzük, hogyha szeretne, ott aludhat. Eddig nem szeretne. Ha kérdezem tőle, ott alszik-e, azt mondja, hogy jó, és hozzáteszi, hogy anya, apa is.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?