A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

lidike: Én is küldtem a sajátomat :D
Megyek készülődni, mert lassan jönnek értem:)

bertina

Lidike!

Köszi a tanácsot, szoktuk forró vizes pelenkával borogatni, zuhanyozni még nem tudjuk, mert a császáros sebem miatt így is csak cicamosdás van felülről, a zuhanyt eddig csak alul mertem megkockáztatni, nehogy eláztassam a kötést... A tanácsadóra viszont én is gondoltam, de nem tudtam, hogy házhoz is jönnek! Az jó, mert én későbbre terveztem, hogy felkeresem őket, amikor már jobban leszek és ki tudok mozdulni. De így utána nézek, hátha mondanak valamit amit hasznosítani tudok. Néha sajnos nagyon magam alatt vagyok e miatt, szívesen törődnék csak Noéval, ez a probléma nem kellett nekem... :(

Kép
Kép
tabati

Tabati

Sajnálom, hogy lebetegettél. :(

Pagika

Nagyon édik az ikrek. :lol:

CTG eredményem rendben, fájás nuku, uh alapján bébink mérete: 3319 gramm. :D

Kép
Kép
orsi777

Ja, én is állandóan ablakot akarok pucolni. Én kb. 3 hete csak kívülről már letisztítottam az ablakokat, de állhatok neki újra. Nem tudom mostanában milyen eső esik, de nagyon durván látszanak az ablakon az esőcseppek. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
orsi777

Majd' el is felejtettem, Norkának megy a drukk.

Kép
Kép
orsi777

Tabati!

Gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csajok!

Ma is lesz egy babánk!

Ronmay reggel 8-kor fájásokra ébredt. 10-kor már 3 percesek voltak. Kétszer kádazott, labdázott, de nem múltak, sőt elég erősek és kitartóak voltak. Bevittem a kórházba, most jöttem haza, mert apája is megérkezett, egy ujjnyival hagytam ott őket.

Szorítsatok nekik, HAJRÁ RONMAY!

Ha van újabb hírem jövök.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!
Megjöttema dokitól,visszaolvasok.
Pagika babái is csodaszépek.Szerintem is az utolsó képen lévő baba a külön petéjű.Noémi?
Boo:Én direkt sétálok a Lilivel napi 2-3 órát,du.Plusz még de. a bevásárlás,stb...Nekem nem esik rosszul,csak lassú vagyok,mondjuk túl jól sem. :roll:
Voltam dokinál,méhszáj felpuhult,1 ujjnyi,de még lejjebb kell jönnie a baba fejének.Pedig,ha sétálok,lépcsőzök,akkor már belerúgok a hasam aljába,illetve a fejébe. :roll:
Na,olvasok vissza...
Vendég

Ronmaynek is megy a drukk:
++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D

Akkor már két babánk lesz ma (is) :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

HAJRÁÁÁÁÁÁÁ RONMAY !!!!!!!!!!

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Gyöngyörűek a babák - úgy látom a fiúknak kicsit bele kell húzni...
Gratulálok időrendi soerrendben: a Pagika, Iringó és Bond lányoknak!!!!

Ronmay, hajrá!

Én úgy érzem 2 napja, hogy ez a baba bennt akar maradni még jó ideig. Úgy kidühöngte magát vasárnap, hogy meggondolta magát és benntmarad. Még jóslóm sincs azóta -csak pár darab :lol:

Majd jövök este a friss hírekért!

Éva

KépKépKép
agmano

Hajrá a szülő mamáknak!!!!!!!!!!
Hendegabi:Én kedden reggel iszom meg a koktélt,mert hétfőn nincs itthon apa,hogy vigyázzon a Lilire.1 narancs leve,1 grapefruit leve kicsavarva,és bele 2 kiskanál frissen reszelt gyömbér.Én tegnap vettem meg a hozzávalókat,a Tecóban volt gyömbér.Ha te nem találsz,veszek neked,és feladom postán.Na?Írj priviben címet.Ha nem használ,másnap a homeós jön...Én nem hordhatom túl az előző császár miatt,ha nem indul magától,hétfőhöz egy hétre kiveszik.Iszom a tonikot minden nap 2 pohárral,abban van kinin,ami sima izom ellazító.Vagy ilyesmi.Tessék utána nézni a neten. :D a 36. betöltött héttől 4 féle homeós bogyót is szedek,amik segítik a tágulást.És látjátok hatnak.Este jövök megint,ha valakit érdekel miket szedek,akkor este megírom,most nem tudom a nevüket fejből,fent netezek,azok meg lent vannak.
Jók legyetek,és nem mindenki beelőz,akkor ki fog engem bíztatni? :wink: :roll: :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hát csak kapkodom a fejem! Júliusi babavárókként júniusban 16 baba született!
Minden anyukának gratulálok, nagyon szépek a babák!

Tabati, Neked meg jobbulást és kitartást kívánok!

Tegnap voltam 38. hetes uh-on, el is kenődtem, a gép szerint babám csak 2715 g, el vagyok maradva bő két héttel. De aztán megnyugodtam, ugyanis a harmadik kislányommal ugyanekkor egyforma méreteket mértek, és minden rendben volt, 3 nappal terminus előtt született 3200 g-mal. A szülés végén már mondta az orvos, hogy ne nyomjak, csak a tolófájásokkal kicsusszant szépen lassan mm-ről mm-re. (33cm-es fejkörfogattal született). Közben hétfő óta vénásan kapok vasat, olyan rosszak a leleteim.
Na most jól kipanaszkodtam magam.

Nem tudom Ti (még kismamák) hogy vagytok vele, én egyik pillanatban szülnék, másik pillanatban meg örülök a még nyugis éjszakáknak, nyuginak. De persze júli 16-ig szeretnék megszülni, mert utána elutazik a dokim Görögországba.

Kicsidodi: ha jól emlékszem, Téged érdekeltek az általam ajánlott könyvek, csak kíváncsiságból, megkuksiztad őket?

Erről jut eszembe egy jó könyv (nem tudom, hogy ilyen témáról értekeztetek-e a 9 hónap alatt, nem tudtam mindent nyomon követni, csak néha olvastalak Benneteket), Tracy Hogg A suttogó mindent megold című könyve. Szerintem zseniálisan ért a kisbabákhoz, leírja születéstől a legfontosabb dolgokat a napirend kialakításról, alvásról, evésről, hasfájásról. Nemrég olvastam, és felfedeztem egy csomó hibát, melyet főleg első babámnál elkövettem, ő pl. cicifüggő lett, melynek következtében állandóan túletettem. 2. lányom egy álombaba volt, vele nemigen lehetett elrontani semmit, 3. lányom viszont inkább az elsőre hasonlított, úgyhogy most kíváncsian várom a negyediket (különben egy kisfiút kértünk, aki az apukájára hasonlítson, ő is egy álombaba volt).
Ha viszont már kiveséztétek a témát, sorry a kotnyeleskedésemért.

Na megyek, ebédelni fogunk, majd este megint belesek, várva a jó híreket az újabb babákról.

Máriá
máriá

Sziasztok! :lol:

anitja, norka, rommay: HAJRÁ! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Máriá!

Épp tegnap kezdtem el olvasni a Suttogót :wink: ! Remélem nálunk is beválik egy-két tipp, bár nekem ugye anyu adja az itinert 8) :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Már több mint egy órája riaszt egy kocsi a házunk előtt, mindjárt kimegyek és megrugdosom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Örömhírrel érkeztem, Anitjának megszületett a kislánya. Az első júliusi kisbaba. :D

Sziasztok, 11.17-kor megszületett Natasa 18 óra vajúdás után, végül császármetszéssel. 4400 gr, 57 cm gyönyörű hurkás kisbaba.

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitjának szívből gratulálok! :lol: :lol:

Nagyon szép méretek! :lol:
Anyukának mielőbbi felgyógyulást és sok tejcit kívánok! :lol:

Kép
agi125r

gremese: köszönjük szépen a jó hírt! :lol:

Kép
agi125r

Gremese : köszönjük a híreket Anitjáról és a kicsinek nem mondható Manójáról !!!

ANITJA : GRATULÁÁÁÁÁÁÁLOK!!! Szegénykém , jól megszenvedtél , 18 óra, császár :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , de a lényeg, hogy minden rendben van Veletek. Sok tejcit és jobbulást !!!

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Lolától kaptam ezt az smst:

"Ma megszületett a kisbabánk fél 12-kor, 2950 grammal, 51 centivel. Nagyon édes a kis Panni".

Látom ma nem Panni volt az egyetlen :-) Gratulálok a másik mai babához is! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

LOla : Gratuláááálok Pannihoz !!!!!! Szezso : köszönjük a híreket!!!!! Jó egészséget és sok tejcit Anyukának és Babának !!!!

Nnnnaaa , akkor legközelebb, ha ideülök , már azt akarom írni, hogy megyünk szülni. Irgum-burgum !!!!Ma már hatmilliószor bekrémeztem magam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: még mindig viszketek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , lehet bolhás vagyok, szééééééééétmarom magam.

Párom ma focizik a kollégákkal, sajna csak fél6 körül jön haza.Addig vakarózok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: .

Holnap reggel megyek ctg-re, elvisz a barátnőm, azért nem bánnám , ha már hamarabb becéloznánk a kórházat. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Sziasztok!!

Hú,lányok,egyre jobban a finishbe érünk... Én már kezdek parázni,illetve az egyik napom olyan,hogy á,én tök hamar túlleszek rajta,a másik meg,hogy jaj,csak ne tartson sokáig.
Pagika! Nagyon édesek a lányok,még egyszer gratulálok hozzájuk!!
Anitja,Lola! Nektek is hatalmas gratula a két kiscsajhoz!! Képeket kérünk,amint lehet!!
Én ma anyuval próbáltam összepakolni a lakásomba,mert ugye sikerült eladni és amíg tudok,rámolok,elvileg 31-ig kell átadnom a kulcsokat. De menni fog!
Most nemsokár megyek a gyerekorvoshoz,megbeszélem vele,hogy mi a teendő Lili születése után.
Dodi!! Hogy hívják anyukádat? Már nagyon kiváncsi vagyok rá,hisz már annyi szépet és jót olvastunk róla.. Mondd meg,neki,hogy nemsokára megyek :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Most beszéltem Ronmay-el:
Megszületett Rolo baba 3250g-al, 56cm-el.
Hurráá!
Sima szülés volt, picit kellett csak metszeni, mert Rolo vállára volt tekeredve a zsinór. Részleteket majd mesél a boldog mami.

Timcike!
Köszi a képeket.

Pagika!
Édesek a lánykáid!

Én Nátálira tippelek, mint "különckére".

H.Gabi!
Igen, Marcikám tegnap 2 éves lett. Majd teszek fel képeket a tortás pillanatról.

Ancsurti!
Méhszáj zártságának csak örüljél! Kinyílik az ne aggódj, ha itt az idő.

Anitja!
Óriási gratula az óriási Natasához. Nem emlékszem: várható volt, hogy ilyen szép nagy baba lesz?

Norka!
Neked is szorítszorít (mármint én, Te ne!)

Gumilány!
Andit imádom, tündéri csaj. Marcival én is jártam hozzá tornára. Jó volt hallgatni a megszültek listáját és belegondolni, hogy majd engem is egyszercsak felsorol. Amikor bent voltam, jött is és meglátogatott.

Tabati!
Szegénykém, gyógyulj meg hamar. Nekem tippem nincs, esetleg annyi, hogy meleg víz alatt masszírozd, de olvastam tovább, hogy az még nem műkszik nálad.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Anitjának és Lolának nagy-nagy gratuláció!!!

Megint két kislány született!!! :lol: :lol: :lol:
Fiúk! Mostmár tényleg huzzatok bele!!!

Kép
Kép
orsi777

Ronmayéknek is szívből gratulálok!!!

Kép
Kép
orsi777

Szegény Norkával vajon mi lehet? Kit fog értesíteni?

Kép
Kép
orsi777

[color=red]Rommay, Lola: mindkettőtöknek gratulálok, s sok tejet, mielőbbi hazatérést kívánok! :lol: :lol: :lol: [/color]

Kép
agi125r

Sziasztok!!

Pagikéknak Gratula, Jó egészséget, boldogságot kívánok. Nagyon édesek a babyk :lol: :lol: :lol: .
Norka, Megy a drukk :D :D !!!!!!!!!!!!
Tabati: Jobbulást, remélem hamar meg fogsz gyógyulni!!!
Anitja: Neked is hatalmas gratula :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!! Te jó ég 18 órás vajúdás, aztán csaszi, nem lehetett könnyű.
Lola: Gratulálok a kis Pannihoz :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!
Ronmay: Gratulálok Rolo babához neked is :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!
Babazápor :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!
És tényleg csak csajszik :shock: :shock: :shock: , úgy hogy fiús mamák mindent bele :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!
marietta1982

Hát mondom én a kisfiamnak, hogy bújjon már ki, mert itt annyi jó csaj van , hogy az csak na és ha gyors lesz , akkor még tud válogatni. :oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D De úgy néz ki , hogy pontos , mint az anyja ( bár én kicsit mindig inkább korábban érkezem :roll: :roll: :roll: ). Habár Ő azt az infót kapta, hogy 7.-én kell kibújnia. Remélem azért tartja magát a határidőhöz és nem késlekedik.Addig még talán kibírom valahogy, bár néha vannak kétségeim. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Ronmay : GRATUÁLOK !!!! Sok tejcit meg minden szépet és jót !!!

Kép
ikoka7

Ikoka 7
Hát mondom én a kisfiamnak, hogy bújjon már ki, mert itt annyi jó csaj van , hogy az csak na és ha gyors lesz , akkor még tud válogatni.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Nagyon szívesen csajok!Remélem, nem fog megharagudni érte,h.föltettem a képeket. :oops: :roll:

Szívből gratulálok az újdonsült kismamiknak!Erőt,rengeteg türelmet és tejcsit kívánok!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csajok már elnézést, de Rolo FIÚ!!!
Beindulnak a kispasik is, csak olyan ráérősen. Tudják ők, hogy hol van a legjobb dolguk :D

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!

Gratula a csajoknak! A fiús mamik is lassan elindulnak :D

nyuszi: hol fogsz szülni???

KépKép

Viki
viki23

Gratulálok minden mai bébinek és anyukájuknak!!!
Vendég

Akkor íme

[quote="200907?"]S írta:200907?ziasztok! :)

Már egy ideje olvasom a topikotokat. Gondoltam, én is csatlakozom. Ha minden jól megy, akkor júliusban hozzánk is megérkezik a gólya. :wink: (Tavaly ősszel egyszer már járt erre. Úgy látszik, megtetszett neki a hely, ezért hoz még egy csomagot... :roll: :lol: :lol: :lol: )
Erről most ennyit egyelőre, ha nem haragszotok. Az ominózus 12. hetet szeretném megvárni, és inkább csak azután írnék erről a babavárásról. Nem mint ha bármi különösebb okom lenne rá, csak babonából. Tudjátok... :oops:
A környezetemből is csak a férjem és az anyám tudja, Karácsonyig várunk a Nagy Hírrel.
Most GYED-en vagyok itthon, némi tapasztalattal. Nem azt mondom, hogy én lehetek az "Orvos válaszol" rovat, de ha gondoljátok akkor kérdezzetek, és segítek, ha tudok. :wink:

Kérdezzetek nyugodtan! Hátha... :wink:

Kép
Kép
orsi777

Gratulálok Lolának,Ronmaynek,és Anitjának is!Sok boldogságot a pici babákhoz! :D Meg a picit nagyobbhoz is! :wink:
Vendég

Na tessék,csak 1 óráig nem vagyok és még egy baby! Ronmay! Gratulálok Rolóhoz!!!
Viki! Az Istvánban szülök! Te?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nem tudom lányok,de én sokat nem sétálok... Viszont heti 2* tornázom,remélem az is elég! Ti hogy vagytok ezzel Boo-n és Lilisgabin kívül? Vagy csak én vagyok ilyen lusta?!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csajok!
Kész a piskóta,most vettem ki a sütőből.Meggy és mazsola,valamint csokireszelék van benne.A gyerekeknek sütöttem,mert minden du. kimegyünk a telepen lévő horgászházhoz játszani.Összejön 5-6 gyerek,meg szülők,és nagy buli van mindig.Gondoltam nesztek,egyetek,nemsoká vajaskenyér lesz a maximum,amivel szolgálhatok majd... :D
Vendég

Nyuszi!
Nekem mennem KELL,nem én akarok. :roll: :D Persze most már akarom is,mert hátha elindulna végre kisbohóc,de nem,csak vicceskedik ezekkel a görcsökkel,amiket előidéz.Na mindegy,ma is megyek,kicsalogatjuk valahogy hugit.Ha akarja,ha nem.Végülis én vagyok az anyja,és ő dönti el... :lol:
Vendég

Nyuszi,mi egy napra vagyunk kiírva! :shock:
Vendég

Lilisgabi! Azt nézem,hogy mi körülbelül ugyanakkorra vagyunk kiírva! Kiváncsi vagyok,ki jön előbb..

KépKép
KépKép
nyuszi81

Még jó,hogy nem egy rugóra jár az agyunk...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Natasa, Panni, Rolo!
Isten hozott titeket :D :D :D

Anyuciknak hatalmas gratula!!!

Nyuszi!

Már mondtam anyunak, hogy várhatóak vagytok :wink: ! Dr. Szabó Éva a neve.

Hááát lányok, én egyre inkább hajlok a császárra :roll: . Főleg most, Anitja 18 órás "felesleges" vajúdása után :oops: . Szeretnék spontán szülni, de nem mindenáron! Nálam a cukor eleve elég nagy rizikó, így is ki kellett "bulizni", hogy ne legyen élből csaszi. De így még nagyobb a kockázat, szóval ennyit nem ér az egész....
Na, majd a következő uh-n meglátjuk mekkora, az akkora :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ha valaki kiváncsi,vagy van ideje,megnézhet minket: www.fotoalbum.eu/lilisgabi
Csak mert valaki kérdezte,hogy Liliről nincs-e képem.De van bizony. :D
Vendég

Nyuszi:Ráadásul nekem már van egy Lilim is. :wink:
Vendég

Lilisgabi! Igen,látom!! Meg is nézem mindjárt a képeket róla! Az új jövevénynek mi lesz a neve? Lili várja már?
Dodi! Egyetértek veled azügyben,hogyha a végén császárra kerül a sor,akkor miért hagynak egy kismamát ennyi ideig szenvedni hagyni?! Én nem akarom elhinni,hogy az orvosok/szülésznők nem látják már mondjuk 5 óra múlva,hogy nem fogja tudni a mama megszülni természetes úton a babákat. Kiváncsi vagyok,hogy a végén a dokid hajlik-e majd rá! Mikor mész legközelebb Uh-ra?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Anitja, Lola, Ronmay - gratulálok nektek, várjuk a beszámolókat és a képeket miharabb, mivel az azt jelenti, hogy már jól vagytok és otthon vagytok!

Én sem örülök neki, hogy nem nézi meg egyből orvos az NST-t, de hát ez van. Remélem a néni, aki csinálja, ért hozzá.
Viszont tegnap mondta a doki, hogy a legutóbbin azért már szép kis fájások mutatkoznak. Csak én nem érzem :( Max. néha 1-1 keményedést, de semmi mást. No sebaj, majd ha itt lesz az ideje, biztosan nem fog amiatt panaszkodni, hogy nem érzek a fájásokat...

Egyébként én is jó nagy babára várok. 37+4-en saccolták 3566g-nak. Kiváncsi vagyok mekkorka lesz. Mondjuk megnéztem a neten az adatait és mindene csak 1 héttel volt nagyobb az átlagnál, kivéve a lábát, ami a 41 hetes adatnál is hosszabb:) A mi kis hosszúcombúnk:)

Tabati!
Kitartás, biztosan hamarosan rendbejössz! Mi szurkolunk! Az egyik ikres ismerősömnek volt hasonló gondja, neki egy -ha jól emlékszem- gyógytornász segített, aki minden nap házhoz ment és masszírozta a melleit.

Kép
gumilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?