Sziasztok!
Zsu, gondolunk Ràtok sokat, Apukàdnak jobbulàst, meglàsd, jobban lesz nemsokàra, plàne a kisunoka hirére. Amennyire tudod, probald kikapcsolni a stresszt.
Nem gyözök àmulni és bàmulni, mikor irjàtok, mekkora mennyiségeket lenyom a babotok!

Nàlunk a rekord 80-90, de az àtlag ennél kevesebb. Viszont megfigyeltem, ha sok làtogato jön, vagy vmi esemény van, bevàgja a szunyàt és éhségsztràjkol!!! Képes 5-6 oràt aludni egy pissz nélkül.(Igaza van, vasarnap 7-en jöttek egyszerre làtogatni, direkt összeszervezték, szerintem a hàta közepére se kivànta öket. Bàrcsak én is bedöltem volna, hadd ricsajozzon itt a vendegsereg a nappaliban:)
Ma pl. megvolt az elsö dokilàtogatàs, anyossal szerencsetlenkedtunk egy sort, mert nem birtuk bekötni a hordozot, igy ott ultem mellette. Kb. 40 fok, fél napja hasgörcsei vannak és szinte semmit se evett: gondoltam, ma meglesz a nagy jelenet a dokinàl, siras, meres közben kakilàs, stb, amitol napok ota tartottam. Hàt a dràga aludt, éhen szomjan, és ez igy van 11 ora ota, mindjàrt fél4

Szerintetek a hösegben nem kivanja a kajat??? Vagy ébresszem?
A doki felirt vmi cseppet a hasfajas ellen, Sab Simplex, ismeri vki? Otthon az Infacolt receptre irjàk csak fel? Mert ha nam, akkor küldetnék ki anyukàmmal. Többen irtàtok, hohy hat.
Szép napot, visszaolvasok még