A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

sziasztok!

A kozmi megvolt, de nem is az viselt meg, hanem utána a hajmosás, pedig meg kellett csinálni! Már nem megy a kádba hajolgatás nekem. Azt hittem, leszakad a derekam! Kép

Mucska: irigyellek a telek miatt! Vigyázz nagyon magatokra, és óvatosan a szúnyogokkal! És sikeres szoptatást!
Ami a szülés körüli bonyadalmakat illeti, én is így gondolom...

Süncsi: kaszálás Kép És készen is lett?
Nem, nálam is minden héten van CTG. Most megyek majd a harmadikra, és ha nem siet Edina, jövő héten szerintem gyakrabban!
Igen, én éjjel nem vagyok, de reggel megkapok ám minden SMS-t!
Most már csak egy befutó kell a hétre. Nem vállalod???

Bellana: gondolom nem lesz olcsó az a lencse Kép
Engem ma csak kicsit kínzott a kozmi. Gondolom megsajnált! Kép
A filmre én is kíváncsi vagyok, csak holnap korán kelek Kép

Bori: párna Kép CicaKép
Ez volt az utolsó. Eddig nem az volt! Kép Már nincs 2 hetem!
Amúgy szerintem is az az egy jósló volt neked, de az elég is volt, nem?

Lino: most mi lett olyan sürgős???

Maci: jó utat Kép Én is mennék...

Panó: pech sorozat??? Sebaj, majd most vége... 5 hét még??? Jaj!!!

Szép estét mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Timit most olvastam, nagyon drukkolunk mi is nekik. Jo kezekben van, az biztos, ismerem a klinikat jol, ott szultem es most is ott fogok.
A legjobban felszerelt hely. Sok erot Timinek!!!

Bori!
Szuper a keped. Ez a cica nagyon gyonyoru!! Kép

Zsuzsa!
A hajmosassal en is igy vagyok. Mindenem leszakad kozben. Foleg, ha Emma ott log mellettem es mindenfelet dobal a kadba! Kép Kép Kép

Rolunk:

Voltunk ma a Praxisban, nagyon nagy elmeny volt. Mutatom is Danit: 2,2 kg a becslesek szerint.
Puszi mindenkinek
Kakukk

Kép
kakukkfu

Sziasztok!

Húúú, most látom vasárnap született újabb baba! Timinek szívből gratulálok és szurkolok, hogy minden rendben menjen!!!!

Depis hangulat: nálunk is volt, végig tarolt az egész családon, még Dorka lányom is rosszkedvű volt. Kép Ma már jobb napunk volt. Remélem mindenkinek véget ért a pechszériája és holnapra minden jóra fordul!!!

Kakukkfu: nagyon édes a fiúcska! Örülök, hogy Te is jó élményekkel mentél el a Praxisból, én sem szoktam csalódni.
Emma lányodat hogy szoktad becézni, tudod nekem Emma-pocaklakóm van, kíváncsi vagyok a becézésekre!

Zsuzsa: kozmetikusért irigy vagyok! hajmosást már jó ideje zuhanyozva végzem, így nem kell hajolgatni, én inkább a cipő feladástól vagyok ki...

Bori: mi a neve pontosan annak az epres szedd-magad akciónak? És hajolgatni fogsz????

Süncsi: ugyanígy érzem magamat is! az esti mese olvasásánél már lihegek Kép Kezdek szép elefánt lábú lenni Kép Nekem szülés után még 2 hétig sajnos megmaradt a vizesedés, de átlagban mindnekinek közvetlen a szülés után lemegy a víz.

Én jól vagyok, csak kezdek nyűglődni Kép A szomszédban hatalmas felújítás van, így egész napra el kell menekülnünk, borzasztó fárasztó. Kép Egyre többször engednek előre a boltokban a sorban, gondolom szépen megyek szét, félnek előttük szülök meg Kép Ma végig próbáltam a kánikularuháimat, szerencsére 3-at találtam, ami valahogy rám is jön és kimerek benne menni az utcára...

Üdv: Zsuzsi (34)

Mucska: kellemes nyaralózást!

Orsi: tényleg nagyon látható a neme! Kép Nem rossz felvétel Kép Gratulálok!
zsu26

Sziasztok!

Ismet hulla vagyok, de muszaj volt kihuznom 11-ig a vas miatt, ugyhogy azert meg irok egy kicsit. De kicsit, mert nagyon nem esik jol itt ulniKép

Bocs, ha valakit kifelejtek, de nem volt erom jegyzetelni.

Zsuzsa
Koszi a kilos kepet, teljesen megnyugodtamKép Nem, mintha eddig nagyon izgatott volnaKépKépKép

Bori
Kuldj nekem bodzaszorpot!!!Kerlek! Imadom es senki nincs a kozelemben, aki tudna nekem csinalni! De ha szorpot nem is tudsz kuldeni, a receptre en is vevo vagyokKép

Egcsi
Gratula a babod adataihoz, o sem kicsikeKép Es Timieket nagyon puszilom, orulok, hogy minden ok veluk! Egesz nap oket emlegettem!

Aniko, Linda
Nagy puszika nektekKép

Jo ejszakat mindenkinek, majd jovok, nem tudom mikor, mert most mar nagyon pakolni kene!Kép

SziasztokKép

Orsi
30+4

avocado

Sziasztok!

Süncsi: miért bonyolult a fütyis kép? Majdnem ugyanolyan mint az Orsié. (Mármint az Orsi babájáé. Kép) Szerintem tök látszik, igaz nem szines a kép, talán az a zavaró.
Fűnyírás: KépWc: én kétszer megyek...

Mucska: jó költözést és babázást, sok puszi!!

Kakukk: jók a képek, nagyon ari. Kép

Zsuzsa: miért kelsz korán? CTG? Én se néztem meg a Halottkémet, mert mikor odakapcsoltam éppen egy kisbaba halálával voltak elfoglalva és én az ilyesmitől teljesen kiborulok. Kép

Anikó: látom nagyon mozgalmasan éltek. KépAz a jó, de azért néha pihenj is jó??? Kép Kép A tali majd lesz valahogy. Kép

Jó éjt:
Linda
bellana

Sziasztok!

Süncsi: miért bonyolult a fütyis kép? Majdnem ugyanolyan mint az Orsié. (Mármint az Orsi babájáé. Kép) Szerintem tök látszik, igaz nem szines a kép, talán az a zavaró.
Fűnyírás: KépWc: én kétszer megyek...

Mucska: jó költözést és babázást, sok puszi!!

Kakukk: jók a képek, nagyon ari. Kép

Zsuzsa: miért kelsz korán? CTG? Én se néztem meg a Halottkémet, mert mikor odakapcsoltam éppen egy kisbaba halálával voltak elfoglalva és én az ilyesmitől teljesen kiborulok. Kép

Anikó: látom nagyon mozgalmasan éltek. KépAz a jó, de azért néha pihenj is jó??? Kép Kép A tali majd lesz valahogy. Kép

Jó éjt:
Linda
bellana

Bellana,
remélem nem bantottalak meg Gergö fütyije miatt! Most mégegyszer visszanéztem és mar értem! Rajöttem, hogy melyik a zacsi és a fütyi.Kép(különben nekem van egy Dömper-fütyi 2 dimenzios képem, amit a mai napig nem sikerült megfejtenem)

Zsuzsi,
engem is elöre akart engedni ma egy öregnéni a boltban a pénztar elött, tök aranyos volt. En nem fogadtam el, hirtelen zavarba is jöttem...
Nekem semmi kanikula-kismamruham nincs, de mar nem is lesz.
Jobb kedvet Neked!!!

Zsuzsa,
igen, végzett Tomi a kaszalassal, de mar több mint egy hete elkeztde. Ez volt az utolso szakasz. Csak a nagy esö miatt a többi helyen lassan visszanöKép
A kozmetikust én mar szombaton letudtam, engem sem nyomkodott annyit, mint szokott, szerintem jo hatassal van a börömre a terhesség. Viszont a szemöldökömet megtépkedte rendesen, de szép lettemKép
Igen, én vallalom az eheti szülést, de ezt Dömperrel is meg kellene beszélni...
Es ha beülnél a kadba hajat mosni?

Mucska!
Jo nyaralozast és majd gyere beszamolni Anna babarol és Rolad!

Kakukk!
Nagyon szépek lettek a Te UH-felvételeid is!

Jo éjt!
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Ma éjjel csak egyszer ébredtem fel, amikor Nóra hajnali 5-kor átjött az ágyunkba, mert hogy mozog a hasa. Először nem értettem, de aztán kiderült, hogy a tegnap esti cseresznyézés, amit Panóéknál ejtettünk meg, tett be neki. De még pisilni se kellett felkelnem! Hogy az ember miknek nem tud örülni Kép

Zsuzsa: csak a szokásos Kép Fűnyírás, kerti bútor suvickolás, mosás, vasalás, porszívózás, ágyhúzás, ilyesmi. De szerintem úgy kimerültem, hogy arra sem ébredtem volna fel ha megszülök az éjjel Kép De ma jön az anyu, holnap meg elviszi a lányokat 2 napra, úgyhogy most majd pihenek.

Bori: eper! Nekem küldheted! Sikerült az amway? Kép Kép

Bellana: az igaz, hogy gyors szülések voltak, de szó sem volt holmi 8-10 perces fájásokról! Rögtön 2-3 percesekkel indított amik 1 percig tartottak. Panónak lesz 13-án szülinapja, de ha együtt tarjátok, akkor azért elmennék Kép Felénk nem nagyon van játszótér, de ahol van ott árnyék nincs, és hát jellemzően az ember nem éjjel akarna menni.

Süncsi: Akkor jó szülést a hétre! KépKaszálás Kép Tényleg! Szülés után mennek anyukádék? A légzésfigyelőt ma állítólag „istenbizony” visszahozzák. Hiszem, ha látom Kép

Egcsi: grat a babádhoz!!!

Mucska: jó pihenést!!! Azért majd jelentkezz ám!

Zsuzsa: hajmosás Kép Én már csak zuhanyzás közben tudok. Viszont tegnap nem kevés időráfordítással megszabadultam a szőreimtől. Jól elfáradtam közben. Remélem CTG-n minden rendben lesz!

Kakukkfű: nagyon aranyos Dani!

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Szöszi mi van veled????? Úgy emlékszem tegnap sem voltál, remélem nincs semmi baj! Jelentkezz!!!

Zsuzsa! Szóval teljesen megszépültél? örülök, hogy nem kínzott meg nagyon a kozmi! Remélem az éjszaka jól aludtál! Ja és örülök, hogy nem haragszol, mert siettetlek.Kép Drukk a CTG-hez én is ma megyek.Kép

Bellana! Ez a játszótér is jellemző. Nálunk is ilyenek. Árnyék egy szál se.Kép A napon nagyon vigyázzatok, szerintem egy pár őve ez már elviselhetetlen hosszú időn át.Kép Szóval nem tustál délután pihizni? Remélme éjszaka azért igen. Mi van Ádi munkahelyén?

Bori! Ez a képetek nagyon jó!!! John jó fej macsek lehet.Kép Na hogy sikerült a bodza szörpi? Bizti jót tesz még neked az eperszedés??? Vigyázz magadra nagyon!!!

Panó! Igazán rendes vagy hozzám!Kép Ebbe a felújításba jól belehúztatok, de remélem olyan szépek is lesztek, amilyet elképzeltetek!Remélem a pechszéria véget ért!!!! Szorítok! Gyerekek jól vannak?

Lino! Azért látom te is pörögsz az utolsó percig ezerrel. S neked még ott vannak a gyerkők is, hogy hogy van ennyi energiátok?!KépAzért jó, hogy lesz ez a két napod!!!De tényleg pihenj!!!!Kép

Süncsi! Hát igen te is a nagy esélyesek közé tartozol....és elhiszem hogy túl lennél rajta! Én is már úgy siettetném az eseményeket, főleg hogy ezektől a nyavalyáktól megszabaduljak, amik így a végére jöttek ki. Bár ma reggelre megint jobb a derekam, de most a csemete meg odalenn nyom valamit nagyon, hogy emiatt alig tudok menni. Éjszaka én már négy pipilésnél tartok.Kép S most már keményedik az én hasam is egyre gyakrabban, de fájni nem fáj. A CTG sűrűsége miatt ne fájjon a fejed. Szerintem ha Dömperke megindul azt észre fogod venni. Látod itthon például Szegeden csak rémisztgetik ezzel a sok vizsgálattal a kismamikat. Örülj, hogy jól érzed magad, bár a vizesedés nem jó, de pihentesd a lábikóid vízszintesen minél többet. A férjed nagyon szolidáris.Kép A héten melyik nap a legszimpibb a nagy eseményre? Csak hogy tudjuk mire készüljünk.Kép

Mucska! Jó nyaralózást nektek, megszenvedtetek érte az biztos! remélem a férjednek sikerült teljesen helyreállítani a károkat. Tényleg a bútorok megúszták végül? Annácsak jól van? Írj majd magatokról!

Anikó! Neked Szolnokon családi kötöttséged is van? A boci elég volt/lesz?Kép Elég mozgalmas a ti napjaitok is. Vigyázz magadra!!!Kép

Kakukk! Eszméletlen jók a képek!!!!Kép

Orsi! Tessék pihenni, mert kikapsz!!!!!Kép

Most pedig megyek vasalni, NST után jelentkezem!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Bellana!
Mindjárt megsértődök, hogy Linoval akarod magünnepelni az én szülinapomat! Szóval akkor nemcsak pocaktársak vagyunk, hanem majdnem egy napon is születtünk! Kép Csak te pár évvel korábban.

Bori!
Köszi a receptet! A borkősav helyett szerinted jó a citromsav is? Az van itthon. Epret ide is küldhetsz.

Anikó!
Mozgalmas programotok van, irigyellek érte!

Süncsi!
Még pár nap és nálunk is kaszálni kell a füvet. Ez a módszer nekem is nagyon ismerős, hogy mire végére ér a párom a fűnyírásnak, az eleje újra megnő. Pedig abszolút nincs nagy kertünk, sőt!

Kakukkfű!
Dani nagyon édes!

Mucska!
Jó nyaralást!

Zsuzsa!
A Halottkémet én sem láttam, csak a Vészhelyzetig sikerült ébren maradnom. Én mindig zuhanyzás közben mosok hajat, akkor is, ha nem vagyok terhes.

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Swen, Zsuzsa, drukk a mai CTG-hez. Kép

Kakukk, nagyon jók a képek! Kép

Most mennem kell de még jövök.

Chello
chello

Sziasztok!

Mi is nemsoká megyünk még a nagy meleg előtt.

Panó: restellem, hogy Linóval akartam megülni a szülinapod! Kép Kép Amúgy jópofa, hogy csak pár nap van köztünk. Kép (Az évek nem fontosak. Kép)

Süncsi: nem bántódtam ám meg, csak azt hittem tök egyértelmű. Kép Látom jó sokáig fennt voltál! Kép

Linó: az a baj a szüléssel, hogy nekem indították és 2 percesekkel kezdődött és utána csökkent és ez ment 8 órán át...Kép Szóval én kiegyezek a 2 órás 2 percesekkel! Kép Kép

Swen: drukk a CTG-hez. Ádit nagyon szivatják a melóhelyen. Kép
Dálután aludtunk Dínóval. Odajött hozzám, a mi kinyitható ágyunkra, de a pocimtól már nem tudott rendesen hozzámbújni, így kinyitottam az ágyat és aludtunk 1 nagyot. Kép

Na, rohanok, mert még nem ettem. Kép

Linda
bellana

Jó reggelt,
Ma is jó kis kánikulának nézünk elébe!

Linda,
Csacsik? Nem, kockás. De egy nagy szamár fekszik rajta, azt elmondhatjuk.
Eldobható a lencséd, addig viszont folyamatosan bent van?
Én sajnos alkalmatlan vagyok a lencsére.

Anikó,
Egy héttel a szülés előtt így elszámolták? Azért az már teljesítmény. Most azon drukkolok, legyen meg 3 kg, a többit elnézem neki.

Süncsi-Edit,
Mekkora nálatok a fű, hogy kaszálni kell? Nem fűnyíróztok inkább?
Gyermekeinket természetesen összehozhatjuk (ha akarják, ha nem!), de először meg kell ismernem a szülői házat, mármint a férjjelöltét! Tényleg, van már egy "pár" itt a csapatban: ha jól emlékszem, Mucska Pankája és Kinga fiacskája, ugye?
Hű, ilyen bodzát még sosem ettem, bár millió helyen láttam és olvastam róla, de becsszóra, nem tudom elképzelni, milyen lehet egy ilyen fészekvirág a számban. A bundázással nincs gondom, azt magában is szeretem, de a virágzat...
Előkészítetted már a mózest? Mi tegnap csutakoltuk ki (hagyományos fűzfavessző, vagy mi) vettünk bele új szivacsot, a bélése már steril, vasalt állapotban van, de a berendezését csak akkorra tervezzük, amikor Karcsi behozza a kórházba. Hogy ne porosodjon.
(egyébként azt tervezem, hogy eladjuk, miután kinőttük, gondoltam is, hogy itt valakinek jó lenne, de az időzítés már vaszeg mindenkinek késő lesz itt a topikban, mert ez legfeljebb aug. végére lehet szerintem aktuális...)
A mobilom éjjel-nappal be van kapcsolva, én is úgy tervezem, hogy amint a kórházi felvételnél megállapítják, hogy valóban úton van a kicsi, rögtön küldöm az sms-t nektek! Az éjszaka kellős közepén is...Ki vállalja?!

Zsuzsa,
Hogy bírtad a hátonfekvést a szépésznél? Miért nem tetszett megmosatni a hajadat egy fodrásznál, vagy nálatok nincs ott helyben fodrász is? Persze, normál esetben én is hazamegyek lefátyolozott fejjel, és itthon mosom meg, de a te gyönyörű hosszú hajadat megmosni nem lehet leányálom ekkora pocival.

Kakukk,
De jó, hogy jöttél!!!
Dani fiad gyönyörű, persze, egy DANI csak gyönyörű lehet, igaz Linda?!
Jól vagytok egyébként?

Szia Zsuzsi,
Neked is örülök, már olyan régen hallotunk rólad!
Nem tudom a nevét a szeddmagadnak, miért, azoknak van neve?! De ha tényleg kimegyünk holnap, megnézem, hátha ki van valami írva...És nem, én vaszeg nem fogok hajolgatni, csak minimálisat, majd mutogatom a fiúknak az érett epreket a pálcámmal. Meg mutogatok a számra, hogy oda tegyék be.

Lino,
Már megijedtem a soraidat olvasva, hogy a kislányod terhes, és már meg is mozdult a baba a hasában! Szóval cseresznyéztetek Panóéknál? És jó volt…?
Majd mesélj este, visszahozták-e a masinát. És feküdj is rá gyorsan, működik-e rendesen!!!
Amway: írtam a T.J. vendégkönyvébe (gondolom, olvassa rendszeresen), hogy mennyi a szállítás, mert úgy látom, 1000.-Ft, és ezen azért elgondolkodom…Jó, a spray-ért fizetek én 2500.-is ha kell, de még a szállítást is. Majd meglátjuk. Köszi mégegyszer a segítséget.
Gyerekmentes napokon pihenj is, bár gondolom, van mit csinálni a ház körül. Csak mértékkel.

Panó,
Sajnos, nem tudom a citromsavat, mert nem tudom, mi a különbség! A tartósítószerrel kapcsolatban megtaláltam a mennyiséget: az adott adaghoz 1 mokkáskanállal írja.

Szia Chello,
Pihizel sokat?

Mucska,
önző módon kicsit sajnálom, hogy kiköltöztök, mert így ritkán fogunk hallani rólatok!
Vigyázz magatokra!!!
(Van elektromos fejőd már?)

A ctg-s mamiktól én is várom a híreket, most megyünk a piacra-racra. Aki epret kért, nyissa az ablakot, vagy értesítse előre az üvegest.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bodzaszörp

6 liter víz
3 kg cukor
3 db citrom
10 dkg borkősav
20-30 bodzavirág

A vízből, cukorból szirupot főzünk, ha kihűlt, belekeverjük a borkősavat. A virágokat hideg vízben gyorsan lemossuk, nagy befőttesüvegbe tesszük, rákarikázzuk a citromot, végül ráöntjük a szirupot. (ez az adag 2 db 5 literes üveget igényel)
1 hétig hagyjuk őket együtt, minden nap legalább kétszer átkeverjük. 1 hét múlva átszűrjük, üvegekbe töltjük.
Ha valaki nagyobb mennyiséget akar elkészíteni, érdemes tartósítószert használni hozzá, pl. nátrium-benzoátot, az teljesen "szelíd" adalék a szakkönyvek szerint.
Fontos az üvegek tisztasága, és a napi kavarásnál is figyelni kell a higiéniára. Az egyhetes időszakra nem szabad légmentesen lefedni, csak több réteg gézlappal, tiszta pelusdarabbal, stb
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Jo meleg lesz ma is...Persze, akinek legkondija van, az konnyen beszel, mi?Kép No, ezt csak azert mondom, mert ki ebresztett ma 8-kor mit gondoltok? A szerelok...Meg veletlenul sem telefonalnak!Na, mindegy, hagyjuk, allitolag most jo lesz a dolog, itt ulok a romokon...

Kepzeljetek, Isteni jol aludtam...Nem tudom mikor volt ilyen utoljara.Meg wc-re sem keltem fel!!!

Kakukk!Kép
Nagyon szep felvetelek!Gratulalok!

LinoKép
Egyforman jol aludtunk ezek szerint? Nekunk jot tesz a Venusz akkor...Apro szepseghiba, hogy legkozelebb 132 ev mulva jar erreKép

BoriKép
En mindig be vagyok kapcsolva, nekem bartmikor kuldheted...

swenKép
Tenyleg nem voltam tegnap?NEkem fel sem tunt...PEdig olvasgattam szorgalmasan.

MucskaKép
Erezzetek jol magatokat a nyaraloban, tudom, hogy nagyon szereted, biztosan jot tesz!!! Neha adj hirt magatokrol!

MIndenki jojjon megmondani mi volt CTG-n,NST-n!!!

En nem hiszek a horoszkopban, de ugy emlekszem, ha honap vegen vagy jul elejen szulok Rak lesz a szentem.Az milyen? NEm is ismerek senkit, aki Rak...

szoszi 34+3

Hihetetlen, hogy mennyire nem akar szulni az eleje...Kép
szoszi

Sziasztok!

Timinek és Lillának nagyon drukkolok én is, nem lehetnek ezek könnyu napok, de minden rendben lesz, jó kezekben vannak.

Kakukkfu, Bellana, Orsi: szuperek a képek!!!!

Szép napot mindenkinek, én folytatom a billentyuverést..

(Szöszi, http://babaoldal.freeweb.hu/rak.htm Kép)

SorayaKriszta
soraya

Sziasztok!

Lino!
Ti mar megint cserit ettetek? Fuu, de irigy vagyok, nalunk még nagyon zöld.
Anyukamék azonnal elindulnak, amint megtudjak, hogy Andraska megszületett, tehat kb addigra itt lesznek, mire a korhazbol hazajövök. Kocsival jönnek egyébként és mar nagyon-nagyon izgatottak.

Swen,
köszi a megnyugtatast CTG ügyben, igazad van, legalabb nem idegeskedek fölöslegesen a dolgon. Gondolom, ha tulhordom a babat, akkor itt is gyarkrabban vizsgalnak.
Erre a hétre még nem néztem ki nekem tetszö napot!Kép
Hatha a mai napot meguszod derékfajas nélkül!
Csak ovatosan a vasalassal és varjuk az NST-hireket!

Bellana-Linda!
Aranyosak lehetettek Danival ugy összebujva!
Jo jatszoterezést!

Bori!
Ez a fünyirozas jo kérdés, egyszerüen nem illene a kertünkbe egy fünyiro, sem egy szabalyosra alakitott kert. Mi igy szeretjük (egyszer majd személyesen elmesélem Neked az ezzel kapcsolatos élményemet, de nagyon hosszu lenne itt a topikban kifejteni a dolgot).
A viragot magat nem éreztem a szamban, csak a bundat és a bodza-izt.
Igenis jo csaladba kerülne a lanyod (csak a kertük rendetlen egy kicsit, amugy nagyon rendesek!Kép)!
En mindig be vagyok kapcsolva, tehat nekem is irhatsz barmikor (kivéve, ha éppen szülökKép)
Mozessal kapcsolatban én is gondoltam a porosodasra, ezért letakartam az egészet, de nem tudtam megallni, hogy ne készitsem össze!!!
Jo piacozast, eper jöhet! (palcaval valo mutogatasKép)

Szöszi,
én Rak vagyok, julius 1-i, mondjuk nöi kiadas. Erzékeny, csaladcentrikus, (nö esetén: nöies, az anyasag megtestesitöjeKép). Ram sokminden nem igaz belöle.
Légkondi-ügyben kitartast!

Eltünt kismamik, gyertek mar!!!

Tovabbi szép napot mindenkinek,
Süncsi
süncsi

szasztok!

Egy fájásos éjszakám volt, amúgy minden oksa. Most értem csak haza a CTG-ről, amivel amúgy minden oké. A dokimat soron kívül berángatták műteni, így várnom kellett rá közel 1,5 órát. Hát, nem volt leányálom!!!
A köv alkalom jövő szerda, és ha akkor még egyben lennék, akkor UH is lesz.
Amúgy a dokim rám nézett, és megkérdezte, hogy azóta már 2 babát várok? Kép
Hazafele bementem a picra eperért! És a tegnapi Auchanos sárgadinnyém valami fenséges Kép

Kakukk: engem sem nagyon hagyott Zsófi hajatmosni. Ez már csak így van!
Dani amúgy nagyon helyes, és jó nagy legény Kép

Zsuzsi: én már a bugyingómmal is szenvedek régen Kép
Depi Kép
A sorban néha engem is előre engednek. Néha...

Orsi: örülök, hogy ennyi elég volt a nyugalomhoz! Kép

Bellana: tényleg az volt benne az egyik eset, de sajna van ez így Kép
Igen, CTG miatt keltem 7-kor.

Süncsi: Azt hittem, mester kaszál Kép
Kozmi Kép Nekem sem csúnya most a bőröm. És a szemöldök nálam is téma volt. Kép
Én is zuhi alatt szoktam hajatmosni, csak most nem jött össze...
Akkor te leszel a harmadik? Kép

Lino Kép
Ugyan durva ilyet leírni, de te sem vagy teljesen komplett, ha ilyen napokat csinálsz magadnak! Nem lett volna jobb beosztani a 2 nyugis napodra???
A szőr projekt nekem még majd csak jön! Jó, hogy te túl vagy rajta Kép De már megbeszéltem apával, hogy segít! Kép

Swen: mi volt a CTG-n?

Bori: nekem jöhet az SMS, de csak reggel gépezek, ha nem baj!
Bírtam a szépésznél, bár sokat ültem. Én is meg akartam mosatni a hajamat, csak sietnem kellett haza, mert Apum volt Zsófival, és neki mennie kellett valahova. Kép

Szöszi: alvás Kép Romok Kép De legalább jöttek!
A lányom rák. Öntudatos, akaratos, jó irányító, és nagy önérzete van! Kép

Nos, lassan hami, így megyek is. Pusz mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem jelentkeztem vagy másfél napja, de nagyon peregtek az események, és este is csak az olvasásig jutottam el.

Timiéknek nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Süncsi!

Szerencsére olyan dokim van, akiről tudom, hogy csak akkor császároz meg, ha arra tényleg szükség van. Az a baj ezzel a császár dologgal, hogy én már próbáltam mindkét utat és a síma szülés sokkal jobb. Főleg utóhatásaiban. Ráadásul, a csázsár után nem emelgethetem majd a kisebbik csemetém 4-5 hétig. Ő még néha az apukájára is féltékeny, ha hozzámbújik. Képzeld el szegényt, mikor itt lesz egy apró manó, aki az ő szemszögéből nézve, állandóan anyán csüng, és ráadásul még fel sem tudom majd emelni. Szóval a fizikai kellemetlenségein már túlléptem a dolognak, inkább a pici lány lelke az, amit féltek.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de a mózeskosarat ti mire használjátok? Nekünk nem volt egyik gyereknél sem, és nem igazán tudom, hogy mire is használtam volna, ha lett volna. Merthogy az autóban beköthető gyerekhordozóba kell tenni a babát, itthon meg ott a kiságy, babakocsi és egyebek. Szóval meséljetek, hogy ti milyen szerepet szántok neki!

Tegnap sikerült nagy marhaságot csinálnom. Reggel úgy döntöttünk, hogy gyalog megyünk a boltba. Hiba volt. A bolt kb. 2 km oda-vissza, dombról le és fel. Nagy nehezen hazaértünk. Aztán leültem, lefeküdtem, és mondtam a húgomnak, hogy most nem biztos, hogy innen felkelek. Aztán jó negyedóra után már fel tudtam kelni. Ezek után még ebédfőzés, és mosás volt a program. Gondolom sejtitek, hogy estére minden voltam, csak üde és friss nem.

Ma reggel kiderült, hogy jönnek vízórát szerelni. Jöttek is. (Kicsit gyorsabbak voltak, mint az ajtósok. Kép ) Míg itt voltak közben befutott a gyerekorvosunk is. Felírta az összes dolgot receptre, ami kell, ha már itthon leszünk a babával. El kellett ezt is intéznem, mert a párom nem nagyon szereti az ilyen dolgokat intézni, főleg, hogy sokkal kevésbé ismeri a doktornénit, mint mi. Közben kiderült, hogy az egyik szerelő két csemetéjének is ő a gyerekorvosa. Ja és még kettőre a varrónőhöz is mehetünk. Ahhoz képest, hogy múlt héten szinte semmit nem sikerült intéznünk, ez így most egy délelőttre jól összejött.

Chello!

Mikor mégy legközelebb CTG-re?

Én szívesen jelzem, ha esemény van nálunk, csak akkor kell egy jelentkező, akinek küldhetek SMS-t.

Most befejezem, mert ebédelni kellene.

Kellemes délutánt mindenkinek!

Zita
pzita

Helló lányok!

Megjöttünk a játszóról, most más sültbolond vagyok. Kép Képzeljétek kihoztak 2 alsós osztályt!
Voltak vagy ötvenen! Még a homokozóba is bejöttek a nagy culák! Danira persze pont akkor jött a mászókázhatnék. Olyan, hogy az elején fel kell mászni valami létrafélén aztán, átkommandózni jó pár himbálózó farúdon, majd csúszda...Kisgyerekes anyák (rém)álma. Erre, vagy 4 kiscsaj nekiállt Danit húzni-vonni,néha a víz levert olyan hevesen segítettek neki, de legalább segítettek és nem azon voltak, hogy lelökjék, vagy hasonló. Na, nagy nehezen rávettem Danit, hogy inkbb a sima csúszdán csúszkáljon,de alig érünk oda, megjelenik mind a négy istápolója és Daniztak tovább. Dani nagyon élvezte ám! Kép Kép Igazi hapsi. KépTegnap meg az egyik kis barátnőjétől kapott egy pipacsot, amit iziben tovább is adott egy csinos anyukának. Kép
Már ebédeltünk és abban bízom szundítunk egyet, az ágyat sem csuktam be, csak beágyaztam. Hátha megint velem alszik. Kép Egyenlőre viszont autókaraván terpeszkedik az ágyon. Kép

Bori: Akkor mégis van rajta csacsi? Kép Kép Azért kérdeztem, mert az enyémnek is ilyen az egyik oldala, de csacsis a a másik. Kép Na jó, ha én is ott vagyok, akkor bálnás. Kép Bori, megvan a számom, nekem jöhet éjjel is,de tényleg, majd én is küldök 8 hét múlva. Kép

Süncsi: mi újság a pocis képekkel, ki vannak már dolgozva?? Mi jót csinálsz nappal??
Telcsi: én örülnék ha kapnék sms-t, és küldenék is neked, de szerintem az enyémről nem lehet külföldre. Kép

Soraya: meddig dolgozol még? Minden rendben veletek? Puszi!

Szöszi: megcsinálták végre a légkondit? Működik is? Most megint takaríthatsz. Kép

Swen, Zsuzsa, mi volt??

Linda
bellana

Szia, lányok-asszonyok!
Csak egy gyors bejelentkezés, még élek, és még egyben Kép Vércukor kontrollom jó lett, diétázni ennek ellenére továbbra is kell...Holnap megyek az első CTG-re Kép

Timinek szorítok, hogy minden rendben legyen a picikével!

Jerry Kép
Felkészítő ma? Ha nem írod, hogy mész, nem megyek én sem. (Úgysincs kedvem, és akkor nem rángatom el kispapit fölöslegesen melóból.)

Este igyexem majd visszaolvasni, most még melózni kéne sokat...

dzscs
dzsungelcsiga

Zsuzsa, látom megjöttél és minden rendben! Kép Kép

Zita: nagyon belehúztál mostanában! Kép Pihenni ki fog? Kép
Linda
bellana

BellanaKép
Nagyon jóképű kisfickó lakik a pocakodban!Kép
Párom jövő héten hazaugrik és a baba születése után itthon is marad egy kicsit. Na, biztosan nem engedik el olyan hosszú időre, hogy megunjuk egymást, de ez van. Különben tegnap látta alá van írva a szerződés Ausztriába, így talán pár héten belül már átköltöznek oda.Kép
Timi természetes úton szült, gátmetszése is volt. Senki nem tudja miért indult be nála a dolog, semilyen fertőzést nem találtak és csütörtökön még a méhszáj is zárt volt. Nem tudom bentmaradhat-e Lillával Pesten, de szerintem igen. Majd holnap megkérdezem.Kép
KontaktlencseKép Egyszer én ugyanígy jártam, de nekem totál begyulladt a szemem, kénytelen voltam szemüvegre váltani amíg kész nem lett az új lencse.Kép

ZsuzsaKép
Olvastam a listát a szabad-nem szabad ételekről. A lecsóelvonás elég érzékenyen érinti a lelkemet.Kép
Hogy tetszett az új sorozat? Őszintén én nem ájultam el tőle, de még hátha jobb lesz a véleményem.Kép

SwenKép
Tegnap óta azon rágódom, hogy milyen nagy feje van a fiamnak és nem fogom megúszni a gátmetszést.
Ha így folytatja lesz 4kg mire kibújik.Kép

AnikóKép
Az állatkert miatt irigyellek, már egy éve el szeretnék menni, de nem akar összejönni.Kép

MaciKép
Jó pihenést, a légzésfigyelőinfót továbbítom.Kép

PanóKép
Fűnyíró,autóKép
Kösz az infót Valiékról!Kép

AnitaboriKép
Az eperért irigyellek, nekem küldhetsz.Kép

SüncsiKép
ÁlmodKép

KakukkKép
Úgy látom Dani baba sem diétázik, szép súlya van!Kép nagyon aranyos, szépen megmutatta a pofiját.Kép

LinoKép
használd ki, hogy nincsenek a lánykáid és pihenj!Kép

ZitaKép
Nagyon zsúfolt napjaid vannak, én biztos kidőlnék már félúton.Kép

Ma voltam védőnéninél, minden OK, híztam 2,5 kg-t.Kép Szívhangot is hallgattunk, de kicsi fiam nem nagyon tolerálta, jó nagyokat rúgott belém.Kép
Mindenkinek üdv, holnap ismét tiszteletemet teszem.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,
alig kapok levegőt, úgy teletömtem a pocakomat ebéddel!

Szöszi,
nagy lett a rumli...? Reméljük, hogy most már sikerült a fiúknak a végső megoldást megtalálni. Nem említetted nekik, hogy egy egész csapat állapotos kismamát kiborítottak a trehány munkájukkal?
Átnyomtam neked a telefonszámomat, abban a reményben, hogy te is átküldöd a tiédet.
És még valami fontos: Dani, Karcsi és édesanyám is rák!!! Szerintem jó típus, mindhármuknak nagyon fontos a család, a nyugalom, imádják a vizet, és érzékenyek. Ki jobban, ki kevésbé.

Hahó Soraya,
nem voltál bőbeszédű! Jól vagytok? Minden oké veletek, mekkora már a pocid? Vannak már "nyűgeid"?

Süncsi,
remélem, tényleg lesz alkalmunk majd a babák megszületése után egy jó nagyot beszélgetni, személyesen. A gyerekeket összeeresztjük, és tanulmányozzuk, milyen hatással vannak egymásra.
Szülés: szerintem a hét eseménytelenül fog eltelni itt a topikban, jövő héten lesz babaeső!

Zsuzsa,
nem mutatott fájástevékenységet a CTG? Vagy elenyésző volt?

Zita,
átnyomtam a számomat neked is, bármikor jöhet sms!
Jó kis napjaitok vannak mostanában. Próbálj azért pihenni is.
Mózes: Dani abban aludt kb. 2 hónapig, éjszaka, az ágyunk mellett, csak nappal altattam a gyerekszobában, a kiságyban. Sőt, az első 6-8 hétben én be nem tettem a kagylóülésbe, a kocsiban, maradt ott is a mózes, de csak 3-4 km-t mentünk vele max., anyósomékig. Tudom, biztonság...

Egcsi,
téged csak a lecsóelvonás érint érzékenyen?!
Hány km-re lesz akkor a férjed Ausztriában? Ez kocsiútban hány óra mínuszt jelent? Tehát azért tud majd gyakrabban hazajönni?
Azért Bertold-baba lássa elég gyakran az apját, különben jön majd a postás-effektus...

Linda,
te kis csacsi bálna!
Jó fej fiaid vannak: az egyik már most szédíti az idősebb nőket (anyuka+pipacs), a másiknak a nemi micsodájáról pedig fotót rak el magának az uh-s orvos? ( vagy az Orsiék fiacskája volt...?)
Puszi

Most ágynak dőlök.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsa!
Tényleg, Te igy fajogatsz éjszaka és a gép nem mutat semmit?
1.5 ora az nagyon gaz!
Akkor jo nagy lehet a pocokad!
Aaa, mester az nincs. Tavaly néha napszamost hivtunk, de most azt is kihagytuk, ennyi sport Tomira is rafér, aztan meg majd jön apu és pikk-pakk rendbetesz mindent. Ö nagyon szereti csinalni, otthon mar mindig elöre tervezgeti, hogy mit-hogyan fog csinalni a kertünkben.

Zita!
Nekem is feltünt, hogy körültekintö és ovatos a dokid, ez nagyon szimpatikus.

A mi mozeskosarunk a babakocsi része tulajdonképpen, csak levehetö és igy külön hordozhato. Borihoz hasonloan én sem akarom a bébihordozoba beletenni egy ideig. Eleinte meg én sem szandékozom sokat kocsikazni a babaval.
En elküldöm Neked a szamomat emilen, ha éppen nem egyszerre vagyunk szülniKép), akkor nekem jelezhetsz!

Bellana!
Mi az a "cula"O Még nem hallottam, de jol hangzik!
A kismama-pocakos képek mar ki voltak dolgozva! A 4 közül csak az utolso volt kidolgozatlan kép. Többet nem dolgoztattunk ki, ennyi volt az arajanlatban.

DCS!
Örülök, hogy jol vagy!
Holnap gyere CTG utan! Egyébként is tök ritkan jössz!

Egcsi!
Jo hir, hogy a férjed mar hamarosan közelebb lesz. 500 km mar nem olyan sok, egy hétvége miatt is sokkal könnyebben hazaruccanhat.

Bori!
Pihizzél egy jot!
Mahoz egy hétre mar elérem a kiirt idöpontot! Remélem igazad lesz a jövö héttel kapcsolatban, bar itt péntek körül varhato egy hidegfront...

Föztem egy nagy fazék paprikaskrumplit, hogy sokaig kitarson, jot ettünk mi is és most megyek én is pihizni. Döglesztö meleg van amugy...

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Nemrég jöttem haza én is, teljesen kitikkadtam ebben a nagy hőségben. Az NST-n minden rendben volt, bár a babám nem akart mocorogni még a szülésznő lökdösésére se, úgyhogy átlagos 140-150-es szívhangot produkált. A gép már jelzett határozott méhösszehúzódásokat, de a doki szerint még egy hétig nyugi lesz, a belső méhszájam ugyanis zárva van. Amúgy meg 2100.

Zsuzsa! Örülök, hogy nálad is minden rendben volt, jövő hét szerdán akkor megint együtt megyünk.Kép

Szöszi! Jó hogy megvagy és egyben, azt hittem már valami gond van. Kép Légkondi most már jó? Az én kicsikém is esélyes a rákra, meg még az ikrekre is.

Süncsi! Én is most vágtam be egy hatalmas tál cserit, isteni finom volt! Na jóóóóóóó, nem csöpögtetlek.KépA derekam határozottan jobb, pedig ki is vasaltam állva.Kép Ja és én is összekészítettem a hazajövős cuccunkat.Kép

Zita! Ez a tegnapi túra tényleg nem kellett volna a lényeg, hogy rendben vagy!!! Szegény picid akor biztos féltékeny lesz a kistesóra, de biztos megoldjátok. Vízóra legalább kész.Kép

Bellana! Remélem már alukáltok. Hogy bírjátok ennyire a napot? Ádi is ilyen szívtipró, mint a fia?Kép

DzsCsiga! Drukk a CTG-hez!Kép

Egcsi! Legalább nem csak az enyém lesz óriásbébi.Kép Egyébként szerintem az a lényeg, hogy egészséges legyen és ne legyen a szülésnél semmi komplikáció! Látod LInda danija is milyen szépen a világra jött!KépNálunk egyébként mindig van gátmetszés. Férjed jó hogy közelebb lesz!KépHúúúúú lecsó, tutti, hogy a héten főzök!Kép

Bori! Mi jót ettél? Átküldöd nekem is a számod, hogy te legyél a topic hírmondója? Már ha igényled, hogy én is jelezzek...Kép

Most én is ledőlök.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Helli lanyok½!

Veletletszeruen bekapcsoltam a gepek es van net, ma mar masodszorra szoltam a szolgaltatonak, hogy jo lenne mar orvosolni problemat, lehet, hogy ez ennek az eredmenye?

Timirol tegnap Soraya szolt, en is szurkolok nekik, biztosan nem lesz semmi baj! Remelem Lilla gyorsan no es akkor egyutt lehetnek mihamarabb.

Bori
Nagyon jo kep, a szorpbol meg dobhatnal egy uveggel, biztos fincsi. Kitartok, most eppen jo, mert a fius tegnap elmentek latogatoba es este jonnek haza. Te meg tudsz nagy setakat tenni, de jo Neked, en keptelen vagyok hosszan gyalogolni.
Orulok, hogy tetszik a nev, jo sokaig tartott mire apa kiotolte. Agi 20-an jon visszaKép. Mar nagyon hianyzik.
Zsuzsa
En mar nagyon szulnek, azert meg 2 hetig maradjon bent a lurko, de utana barmikor. Egyebkent is folyamatosan kemenyedek es a hasam alja is faj. Az ejjel is arra ebredtem. Meg sem tudtam egy percig mozdulni. 3 napja a fejem is faj. Lehet, hogy ezek jelek Zsuzsa? Milyen farkasokrol beszelunk?Kép Vigyazz magadra es pihenj sokat.

Pano
Ez a cicahad! Nagyon edesek, erre meg macskak sincsenekKép.

Bellana
Edes a kisfiad, az igazat megvallva en sem tudtam kivenni a futyijetKép.

Kakukkfu a te kepeid is aranyosak, en mar csak a szulesnel fogom latni OurasagatKép.

Suncsi
Szoval apa csak igy lazan kaszalgat, a volt ferjem is mindig kaszalt, olyan buszke volt magara, hogy tud kaszalniKép. Anya valoszinuleg julius vegen jon, mert akkor 1 egesz honapot tud maradniKép amugy csak 2 hetet lehetne nalunk, mert dolgoznia kene, igy viszont aug. masodik feleben nyari leallas lesz ugyhogy maradhat.Mar annyira varom. A Te szuleid mikor mennek?
Az ido itt kaka, ma 16 fok volt, persze jobb mint a tegnapi 8.

Holnap megyunk Tallinba a gyerekekkel, gondoljatok ram kicsit be vagyok tojva, mert vasarnap a hajon szult meg egy no, remelem velem nem igy lesz, kulonben szegeny Soraya egy delutan helyett, egeszen a korhazi tartozkodasunk idejen vigyazhat LauraraKép.

Puszika mindenkinek, remelem a net mukodni fog es tudok jonni.

Csok Ildiko
Kinga hova tunt?
salla

Bellana, Bori, köszönöm kérdésetek jól vagyok! Még dolgozom 24-ig, akkor 1 hét szabi (megyek haza) és utána már csak 1 hét munka!!! KépKép
Nyugöm nem sok van, éjszaka van hogy hátfájásra (nem deréknál, hanem felul) ébredek és nehéz visszaaludni, de azon kívul minden okés. Kicsi sokat mozog, rúg, még keresztben leledzik. Otthon megyek 3D-re, kiváncsi leszek KépKép
A költözes lezajlott, de még messze van a késztol, foleg hogy az új kanapénk csak hetek múlva szállítják Kép Szóval a nappali még hmmm....
Bori, annyira szép a gyerekszobátok, meglestem ám! Kép

Holnap du enyém Ildiko Laura hercegnoje, gyakorolhatok vele Kép(ha már nekem nem lett Laurám...)

Mucskának és Timinek jó babázást, finiseloknek drukk, többieknek további panaszmentes gömbölyödést Kép

Soraya
aki még csak holnap 29
soraya

Soraya,
te még mindig nem léptél a 30-as hetesek táborába? Finnországban nagyon lassan telik az idő!
Hamar kezdi a hátad a fájást, biztos nyom valamit a pocakod, valami ideget, mert gondolom, a poci súlya nem lehet még olyan vészes...
VOlt már veled Laura, vagy ez lesz a főpróba? Tényleg, te Ildikót csak innen a topikból ismerted meg, ugye?
Jó utat Magyarországra, és kérlek, ne hozz sarki időjárást hozzánk.

Swen,
szóval még te sem szülsz egy darabig a leletek szerint! Mondom, szerintem vasárnap estig itt nyugi lesz.
Átküldtem a számomat, és nyugodtan hívj (mindenki hívhat), egyéb esetekben is, nem csak a szülésnél...
Ebéd ma fini karfiolleves volt, káposztás kockával. Amióta (kb.egy hónapja) rájöttem, hogy tudok ilyen cvekedlit csinálni, legszívesebben mindig azt csinálnám, annyira finom.
De most a lecsóval engem is felidegeltetek, bár nálunk azt Karcsi imádja főleg, én is szeretem.

Ildikó,
akkor Ágit még nélkülözöd egy darabig!
Vásárolni mentek Tallinba vagy kirándulni? Ágin kívül minden csicserehad megy?
VIgyázz magadra, és tényleg hagyd ki a hajón való szülést, bár ezzel pl. elnyerhetnéd a topik Legkülönösebb Körülmények Között Szült Anyukája címet.

Sziasztok
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

sziasztok!

Zita: akkor zajlik nálatok az élet! Szurkolok, hogy ne legyen csaszid!

Swen: Kép Persze ha addig meg nem szülünk! Nekem nem jelzett semmi összehúzódást! De nem is éreztem semmit!

Süncsi: egy fájás kevés a gyerek megszületéséhez!
Amúgy a hasam valóban nagyon nő! Rémisztő!!!
Kert Kép Ne is engedd haza Apudat Kép

Bori: emésztgess!
Szerintem nem mutatott az semmit!

Egcsi: lecsó Kép Akkor most nem hízol majd annyit! Kép
Sorozat: nekem sem nagyon jött be a másik kettő ismeretében, de még én sem írom le. Meg kell próbálni megszokni!

Dzsungelcsiga: örülök, hogy most jó híreket kaptunk rólad Kép

Bellana: Itt nálunk is van egy közel 5 éves kissrác, aki évek óta a tini csajoknak csapja a szelet! Kép

Ildikó: könnyen lehet, hogy a reklamáció segített! Hamarabb kellett volna Kép
Mivel te is rutinos anyuka vagy, könnyen lehet, hogy jóslófájások ezek nálad, de az is lehet, hogy jelez a kukacos, hogy " túl sokat dolgozol anya, vegyél vissza! " Fogadj neki szót!
Én igyekszem pihenni, mert még a 3. hely kiadó!!! Kép
Soraya és a gyerekfelügyelet Kép

Soraya: jó gyerekfelügyeletet!
Akkor te is a Praxisba jársz? Kép
Kanapé Kép Hátfájás Kép
A következő héten már te is 3-assal kezdesz! Kép

Na, most eldugulok, és megyek eprezni! További szép napot nektek!

Zsuzsa
zerko

Jó estét!
Tegnap nem tudtam jönni, mert Levente elfoglalta a gépet, délután kapott egy telefont, hogy a lefoglalt, leelőlegezett osztálytalálkozós szálláshelyüket visszamondták, így sürgősen kellett másikat keresni. És július elején 25 főre ez nem olyan egyszerű. De úgy tűnik megoldotta.

AnitaBori: Ez az ágy akkor valóban nem kicsike, tényleg nyugdíjaskoráig kitart. Bár ha Dani 1.90 magas lesz, akkor lehet, hogy kénytelenek lesztek nagyobbat csináltatni Kép
Galériáztatni szeretnénk majd egyszer, most éppen másra kell a pénz.
Nem azt mondtad egyébként, hogy macskátok van? Vagy azt megette a feketepárduc?

Bellana:Gergő nagyon kis helyes

Lillának meg Timinek nagy-nagy drukk, remélem minden rendben lesz.

Orsi:köszönöm a képeket, nagyon szép a házatok
Szilvi: biztos, hogy nincs valami recepeted a szülésre?

Anikó:De jó, egy hobby-társ!! És hova (kihez) jártál boogiezni?

Zsuzsa: Halottkém elég vacak volt, továbbra is az eredeti Helyszínelők a kedvencem
Panó:kocsi, fűnyíró Kép

DzsCsiga: mai szülésfelkészítő is elég vacak volt, a hasi légzést mondta el a nőci másfél órában, szerencse, hogy kb. 20 évig énekeltem kórusban, így ezzel nem lesz gondom. Jövő héten viszont egy szülész lesz, a fájdalomcsillapításról fog előadni, ezt ne hagyd ki! Mai órát meg elmondom neked 3 percben.

Gyümölcsjelentés a Nagycsarnokból:
Eper 200-250 Ft/kg
Dinnye 150-250 Ft.
Cseresznye 180-200 Ft. de még elég zöld
jerry

Hello, megint itt Kép

Bori, nem hiszem hogy ideget nyom bármi is, mert felul fáj, a lapockáim között. Azt hiszem inkább rossz pózban alszom és amiatt. Vagy a sok ulés a munkahelyen...
No igen, a 30-as hetekkel le vagyok maradva, de hát én vagyok a táblautolsó, tudod KépKép Aug 26 Kép
Laura már ismer bennunket, de egyedul még nem voltunk. Remélem minden ok lesz, pont most hívott Ildi és adta le az utasításokat Kép (lsd Laura nem dobálhat kavicsot, nem ehet legot és ilyenek Kép)

Rossz idot nem hozok, itt is szép van, sot pl múlt hétvégén melegebb volt, mint nálatok Kép

Zsuzsa Kép nem a Praxisba megyek, nem lesz most idom Pesten, anyuék meg vidéken laknak. Szerencsére van helyben 3D-s rendelo Kép

Mára én is eldugulok és követve Zsuzsa példáját, megyek epret enni Kép

Soraya
(ha én 1x beindulok, gyoztök majd leloni Kép)
soraya

Sziasztok!

Na ,megvolt a napi bőgésem,és még a lilahagyma sem segít.Kép
Öcséméknek megszületett a kislánya,és belegondoltam,hogy lehet,hogy soha nem is fogom látni.Sógornőmet megkérdeztem,és azt mondta,hogy őt nem zavarom,de nem akarom megkerülni a tesómat sem,nehogy még nagyobb legyen az ellentét ezért.Most filózok,hgy bemenjek -e a kórházba,és senki nem tud nekem tanácsot adni.Kép
Ne haragudjatok, olvastalak ugyan Titeket,de jön az újabb síráshullám,és nincs kedvem többet írni.

Puszilok Mindenkit,és majd jövök valamikor.

Anikó
vakili

Hello

Ma mi finn lanyok nagyon aktivak vagyunk!

Zsuzsa
tenyleg jo a net, nem tudom miert javult meg ilyen hirtelen, lehet, hogy szimpi voltam a telefonos-bacsinakKép.
Nagyon igyekszem kovetni a peldadat, de nem tul sok sikerrelKép. Holnap viszont hala anyosomnak meg Sorayanak legalabb Laura utan nem kell rohangalnom!

Bori
Tallinba vasarolni megyunk, meg talan fodraszhoz is eljutok, ebben a luxusban legutobb karacsonykor volt reszem. Rohej..... otthon hetente jartam. Akarunk venni babaruhakat, meg babakocsit, fuggonyt es meggy-befottet az itt nincs es Sorayanak is hozunk, mert o is szereti am a meggyetKép. A legkulonosebb helyzetben szult anyuka cimet inkabb kihagyom, es azt is remelem, hogy szelcsend lesz, mert ezek a szarnyas hajok, ugy tudnak dobalozni a vizen mint egy kis dugocska. Penteken mexikoi levest fozokKép. HurraKép

Most mindenkit csokolok, mert megjottek a szomszedok a kolcsonadott gyermekukert.
Puszi
Ildiko
salla

Szia Lányok,
alig bírtam már elolvasni az esti mesét Daninak, de már elég régóta apára testáltam minden este ezt a fealdatot, szóval ideje volt már. Ha hallottátok volna: mintha közben hegyet másztam volna, úgy szuszogtam!

Jerry,
valami nem esik le nekem: milyen feketepárducról írtál? Nem tudtam visszakeresni a hozzád intézett üzenetemet, szóval nem emlékszem...Ciki. De macskánk van, esetleg akarsz egy képet róla...? (na jó, nem traktállak benneteket Johny-s fotókkal)
Jó árak vannak a nagycsarnokban: nálunk az eper éppen 400 alatt van, a cseri meg 390, de valami óriás, és fekete! Dinnyét ne is emlegesd,
megvárom én a hazait!!!
Ha még egyben leszek a köv. előadásotokig, szívesen meghallgatom, mit mondott az orvos nálatok a fájdalomcsillapításról.

Soraya,
nagyon jót nevettem a laurás használati utasításon! Kezdő anyuka létedre talán elnézted volna, amint a kicsi lány lego-val csillapítja éhségét?!

Anikó,
nagyon elkeserítő, amit írtál, és annyira rossz, hogy nem tudunk segíteni neked!
Legfeljebb csak annyit, hogy BÁRMIKOR meghallgatunk, talán próbálunk tanácsot is adni, de igazából semmi mást...
A sógornőd próbálta már puhítani a férjét, vagy nem akar beleszólni a dolgotokba? Persze, most, hogy megszületett a babája, lesz egyéb "gondja".
Bízom benne, hogy a nyaralás majd meghozza a jókedvedet, vagyis ne is várj vele addig.
Küldök egy egész boci-csoki-csordát.

Ildikó,
jó utat Tallinba, szépülj meg a fodrásznál, le is fotózhatod majd a fizimiskádat utána, meg a pocidat!
Buta kérdés, tudom, de ott is vannak ugyanolyan klassz kis ruhácskák, mint itthon?

Zsuzsa,
sok puszi neked, remélem, nyugalmas és fájdalommentes éjjeled lesz.
Neked még nő a hasad? Szerintem az enyém már csak ereszkedik...Az egyetlen nadrágom pedig már iszonyúan kényelmetlen, legfeljebb éhgyomorra tudom felvenni. De mikor van olyan?!
Viszont a kánikularuháim szuper kényelmesek, és olyan szépek. Egész jól érzem magamat bennük, olyn nőiesek! Dani a mai darabra azt mondta, olyan vagyok, mint egy menyasszony. Királykisasszony-menyasszony.

Most lekapcsolok, mindenkinek jó éjszakát.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Most, hogy így töröm fejem, Jerry, asszem, John-t nevezted feketepárducnak, ugye...?
Nézd el nekem, terhes vagyok, a hormonok...
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szép estét!

Egcsi: köszi a bókot Gergőm nevében: Kép
Timi nagyon ügyes csaj, remélem most már rendben lesznek, drukkolok nekik továbbra is! Kép
Lencse: még szerencse, hogy csak 1 mikro rész hiányzik belőle, különben nem hordthatnám hétfőig-keddig.
Férj: annyira nehéz lehet nektek! Tudom, hogy írtad, hogy ezt is meglehet szokni, de mégis.Kép És amikor majd a férjed elmegy és te itt maradsz a babával, azért lesz aki segítsen???

Bori: itt a csacsi bálna jelentkezik. Kép Én is kapok akkor sms-t ha meglesz a manó???
A mi fiunkról rakott el képet a doki. Kép

Dzscs: holnap már CTG? Ugye jösz elújságolni mi volt? Kép

Soraya: hátfájás az nem jó. Kép De az egy hét munka már jobban hangzik. Kép

Süncsi: konkrétan nem tudom mit jelent a cula szó. Kép De a nagyobb gyerekekre szoktam mondani, én is úgy hallottam még régen. Kép

Swen: megkaphatnám a mobilszámod emailben?? Én is küldöm az enyémet! Kép Nagyon örülnék egy sms-nek ha lebabázol!! Kép Kép

Ildikó: nahát, hogy nem ismertek fel egy fütyit? Kép Kép Persze lehet, hogy csak nekem egyértelmű. Kép

Anikó drága: nem tudok semmi okosat írni. Nagyon sajnálom, hogy ilyen elutasító az öcséd. Kép
Sok puszi neked és ölellek!

Linda
bellana

Zsuzsa: remélem tudsz pihenni az éjjel!!
Udvarlás: Dani attól az anyukától kapott egy homokozóforma autót még régebben és azóta is nagy becsben tartja. Itt van fennt a lakásban a "néni ató" Kép Nagyon tud ám udvarolni a legényke. Kép
Persze nem csak anyukáknak. A gyerekeket is nagyon szereti. Kép Én még nem is láttam ilyen bájos gyereket. Kép Jó egy kicsit elfogult vagyok. Kép

Jerry: puszi neked is!! Kép

Linda
bellana

Affenébe, én mindig rohanok, most épp aludni, mert összeesek, de kösz mindenkinek az aggódást, aranyosak vagytok, olyan jól esik Kép
Vihart túléltétek? (Én meghívtam kispapit vacsizni egy jó kis kiülős étterembe, erre elfújt minket a szél a berendezéssel együtt...Kép)
Anikó, sírd ki magad, néha nagyon jót tesz az ember lelkének, ennél okosabbat nem tudok, remélem rendbe jössz tesóddal.
Jerry, mi is ott voltunk!!! Kép (Na jó, 4-kor leléptünk, mi elsőként.) Már sosem fogunk találkozni?
Jó éjt mindenkinek, viszket a hasam, és megyek aludni
dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Sziasztok!Kép

Eloszor is helyzetjelentes kicsi hazunk tajarol, aztan majd irok, mert jegyzetelgettem am!Kép

Szoval: jovo csutortokon koltozunk!!! Ma megrendeltem a fuvarozot, remelem ok lesz es el is jon ertunk es elkoltoztet csutortok delutanKép Ugyhogy akkor mar "kint" alszunk a hazikonkban, igaz meg majd csak a matracainkon, mert az agyunkat addig nem lehet osszerakni, amig nincs kesz a bepitett szekreny a haloszobabanKép De ez mar aprosag, arra meg ugye nem adunkKép
Kulonben a hazban ma javitottak a festest, ugyanis az mar kesz volt 2 hete, de a gepeszek, meg parkettasok osszekoszoltak egy par helyen, ugyhogy javitani kellett, nagyon remelem nem fog meglatszani! Ugyanis ez a mai festo nem volt valami szimpi, elegge alkesz feje is volt, meg a kapanyel piciket kilogott a szajabolKép Holnap nagyitoval korbemegyekKép Amugy mar csak 1-2 kulso dolog van hatra, de lehet, hogy azokat csak a koltozes utan javitjak, igazan az mar nem szamit.

A masik nagy hirem ma, hogy vegre megvettuk a gyerekagyat!!! Pontosabban Anyukam vette meg, mert o mar azt regen lefoglalta, hogy azt o akarja megvenniKép Csak o mindenkeppen olyat szeretett volna, aminek leeresztheto az oldala, mert nekunk annak idejen olyanunk volt a hugommal es szerinte az szuper jo! Viszont olyat eddig sehol nem lattunk, ugyhogy mar lemondtunk rola. Az egyik ismerosunk mondott egy babadiszkontot az Arpad hidnal es gondoltuk oda meg elnezunk es ha ott sem latunk jo agyat, akkor megvesszuk azt, amit abban a diszkontban lattunk, ahol a babakocsit vettuk. Erre ebben az uj diszkontban rogton talaltunk egy leeresztheto oldalu agyat! Hihetetlen volt, az volt a legszebb kisagy es meg le is lehet ereszteni! Ugy orultunk!Kép Igaz az ara kicsit huzosabb, mint a tobbinek, de azert nem volt annyira durva es "Nagyika" ragaszkodott hozza, ugyhogy megvette nekunkKép Azert sikerult meggyoznom, hogy a kokuszmatracot akkor en veszemKép Ugyanis o is tanarneni (zongora) ugyhogy anyagilag o sem egy RochildKép Miutan felpakoltuk az agyikot a kocsira elrobogtunk a Kikaba es meg gyorsan megvettem akciosan a kokuszmatracot is, ugyhogy mar egeszen jol allunkKép Azert agynemu ugyben meg kell maszkalni, nem vagyok konnyu eset, nagyon vallogatokKép
Delutan pedig mar 5-kor itthon voltam, aztan pihengettem egy kicsit, majd osszepakoltam 2 mutyuros dobozt, de mint egy csigabiga, es azota megint csak pihengetekKép Es ugye pocak alig kemenyedett kettot egesz este! Nem ugy, mint tegnap! Szoval ezt fogom csinalni mostantol! Holnap meg lemegy a tanevzaro koncert es aztan nyugisan elpakolgatokKép Vegul is csutortokig meg eleg sok idom vanKép

Hu, most jo sokat irtam, remelem nem megyek az agyatokraKép

Aniko
Neked irok eloszor, mert nagyon elszomorodtam, amikor olvastam, mit irtal! Ugy sajnalom, hogy ez van a tesoddal!!!Kép De nem lehetne megis valahogy ezt a dolgot rendezni koztetek? Ha felhivod, akkor teljesen elutasit? Ha nem untatlak, leirok egy sztorit, ha nincs kedved ne olvasd el. Kint Portugaliaban volt egy magyar kolleganonk, aki meg a foiskolan evfolyamtarsam is volt, regrol ismertem. Amikor kijott nalunk lakott az elso hetekben, mi adtunk neki kolcson, hogy ott el tudjon kezdeni elni, es tok joban voltunk! Aztan kijott a baratja is es o tokre megvaltozott, a dolog odaig fajult, hogy annyira megsertett, hogy en nem is beszeltem vele tobbet, pedig en abszolut nem vagyok egy haragtarto tipus, vagy ilyesmi. Soha ilyen meg nem volt az eletemben, de ezzel a lannyal 1 evig nem beszeltem egy szot sem! Aztan kozben o allapotos lett es megszult es akkor ugy gondoltam, hogy eleg volt ennyi, nincs kedvem tovabb egy ilyen dologhoz az eletemben es bementem hozza a korhazba, hogy felejtsuk el az egeszet. Pedig o bantott meg, de erot vettem magamon es tok jo erzes volt, o el is sirta magat, annyira meghatodott. Tudom, hogy nalatok nem ez a szitu all fenn, de hatha most, a baba szuletese kapcsan sikerulne hozza kicsit kozelebb kerulnod, talan o is nyitottabb lenne. Tudom, konnyu igy okoskodni, hogy nem ismerem a hatteret, de talan erdemes probalkoznod, lehet hogy ha kitarto vagy o is meglagyul!
Mindenesetre NAGYON SZORITOK NEKED, legkedvesebb pocaktarsamKép Irj majd, ha kicsit jobban leszel! Sok puszika!Kép

Swen
Ajjjaj! Kikapok?KépOrommel jelentem, hogy (ha nem olvastad az elejetKép) ma mar 5-kor itthon voltam, pihiztem egy kicsit, aztan total csiga tempoban bepakoltam 2 mutyuros dobozt es azota is pihenekKép Ugye nem kapok ki?Kép

Szoszi
En rak vagyokKép Ugyhogy most mar ismersz egyetKép Anyukam is az es szerintem ez egy jo jegyKép Amit Bori irt rola, az total igaz ram!

Zita
BoltKép Azert ezt tobbet ne csinald meg! Vigyazz magadra!!!

Linda
Jatszoteres sztoriKép Jo olvasni ilyen cuki torteneteketKép

Jerry
Nincs mit, nagyon orulok, hogy tetszik a hazunkKép
Jo volt a gyumolcsjelentesedKép En ma vegre lattam szep piros cserit es nem birtam ellenallni, pedig 580 volt kilojaKép De fincsi voltKép

Zsuzsa
Remelem jol vagytokKép Puszika nektek isKép

Nem is merem visszanezni, mennyit irtam, mert fel oraja itt ulok, biztos iszonyu sok lett! BocsikaKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
30+5

avocado

Bori
Koszi a bodzaszorp receptet, el is mentettem, talan jovore meg tudom majd csinalni, kiderult, hogy a ferjem is imadjaKép

Orsi

avocado

sziasztok!

Most csak tőmondatokban...
A vihar, vagy más, nekem úgy tűnik betett!
1/2 10 óta fájok, és lassan meglátogatjuk a szülőszobát. Ma én voltam az első...

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: várjuk a híreket, és drukkolok, hogy minden simán menjen, ha Edina ki akarna bújni!!!
lino

Sziasztok!

Na most pedig meg próbálok visszaolvasni, de megint annyit írtatok egy nap alatt! Én tulképpen jól aludtam, csak fél 5-kor felébredtem, és már világos is van, úgyhogy nem tudok visszaaludni. Tegnap még elmentem bevásárolni a csajokkal meg anyuval, hát jól kifáradtam. A vezetés meg tényleg nem nekem való már. Ma mennek el a lányok anyuhoz, úgyhogy minden adott a pihenéshez. Pocakommal egyébként minden rendben, összehúzódások, keményedések vannak, de nem vészes, úgyhogy mi még biztos maradunk egyben Gömböccel egy ideig.

Swen: azért ez a pörgés az utolsó percig úgy van ám, hogy a lányok pihenni úgyse hagynak, hát akkor meg legalább csinálok valamit Kép Négy pisilés egy éjjel??? Nem irigyellek! Jó, hogy minden rendben volt az NST-n!

Bellana: remélem, hogy most magától elindul Gergő, és nem kell indítani!!! Ádi munkahelye Kép Ez az együtt alvás nálunk is van délután, ha valamelyik nagyon nem akar elaludni, akkor szólok neki, hogy bújjon be hozzám, és 5 perc múlva tuti elalszik! Kép Nem csodálom hogy megsültél a játszón! Mire hazaérünk a vásárlásból, még a bugyimból is csavarni lehetett a vizet.

Bori: cseresznyézés jó volt Kép Csak az a baj, hogy a másik fa csak két hét múlva érik meg Kép Légzésfigyelőt természetesen nem hozták vissza, ki is vannak kapcsolva a telefonjaik Kép Úgyhogy ezt ma muszáj elintéznem. Hát nem túl baráti ez a házhozszállítási ár Kép Nekünk mindig apának hozza, de hát ott dolgozik náluk. Egyébként lassan kifogyok a tennivalókból Kép Anyukám tegnap amíg aludtunk mindent kivasalt, sőt a kertben gazolt is, úgyhogy mára nem is maradt semmi, a tegnapi eső miatt még locsolni se kell Kép Úgyhogy ma pihenés meg kajálás, meg biztos van pár film amit csak felvettem és sose néztem meg. Ha van kedved még egy embernek smst küldeni, én várom! Kép

Szöszi: és akkor csak 132 év múlva fogok újra jót aludni Kép Remélem mostmár nem lesz gond a légkondival! Tényleg! Keményedéseid elmúltak?

Süncsi: gondolom milyen izgatottak a szüleid!!! Mennyi időt maradnak?

Zsuzsa: hát akkor nem vagyok komplett Kép Ez van Kép Nekem jobb volt így, mintha mind a két pihenős napomon kellene valamit csinálnom. És nyilván abbahagytam volna, ha nem megy tovább. Akkor most Edina szépen bekavart szőrtelenítés ügyben Kép

Zita: nálatok is zajlik az élet! Mózes: Lili abban aludt 4 hétig éjjel az ágyunk mellett. Nóra nem, mert akkoriban Lili plüss vackai laktak benne. Autózás: én faxnis vagyok e téren (is) csak autósülésben vagyok hajlandó tartani a gyereket a kocsiban.

Dzscs: örülök, hogy jól vagytok!

Egcsi: remélem a férjednek hamar összejön ez az új mhely!!! Szívhanghallgatás Kép Timiéknek továbbra is drukkolok, hogy minél hamarabb hazamehessenek együtt!!

Ildikó: jó utat Tallinba! Vigyázz magadra!

Soraya: Költözés Kép, hazajövés Kép 3D uh Kép Majd mesélj! Hátfájás Kép

Na közben annyit olvastam a lecsóról, hogy szerintem ma megcsinálom Kép

Jerry: jó lenne, ha lenne recept a gyors szüléshez Kép Akkor nem aggódnék, hogy most harmadikra nem lesz ilyen gyors!

Anikó: annyira sajnálom Kép Kép Kép

Orsi: hurrá költözés Kép Gyerekágy Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelntkezés!

Zsuzsa! Nagyon-nagyon szorítok értetek, jesszusom lehet, hogy már babázol?! Remélem minden úgy megy/ment ahogy szeretnéd/szeretted volna!!! Izgatottan várjuk a további híreket!!!!Kép Nagy puszi Neked, Nektek!!!

Én pedig indulok az utolsó vércsapolásra, remélem megúszom rosszullét nélkül, utána jelentkezem bővebben!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Zsuzsa!
Megy a drukk ezerrel!

Most mérges vagyok, mert már majdnem egy órája ébren vagyok, hogy be tudjam engedni a munkásokat és még mindig nincsenek itt! Meg azért is mérges vagyok, mert tegnap mostam egyet, kiteregettem, megszáradt, leszedtem, összehajtogattam a lavorban és aztán kint felejtettem az egészet és jól megázott a viharban. Úgyhogy most ugyanazt mosom megint, mint tegnap.
Az autót megcsinálták, de a fűnyíróba kell valami alkatrész, amit meg kell rendelni, úgyhogy szerintem nálunk nemsokára combig fog érni a fű.
Bocs, hogy csak magamról írok, de tegnap lusta voltam és nem jegyzeteltem olvasgatás közben.

Lányok!
Arra gondoltam, hogy csinálok egy táblázatot, amibe beleírom mindenki mobilját (persze, csak aki akarja és megadja) és aztán elküldöm mindenkinek a topicból. Vagy hülyeség szerintetek?

Mindenkinek szép napot!
Munkások még mindig sehol!Kép

Panó
panó

Zsusza, drukkolunk nagyon, hogy minden úgy alakuljon ahogy azt szeretnéd. Kép Hogy lehet, hogy a CTG nem mutatott fájásokat?

Zita, jövő kedden megyek 8-ra CTG-re. Előtte egy utolsó vérvétel és utána talán egy uh. Szóval ott leszek egy darabig. Te mikorra kaptál időpontot?

Dzscs: diéta. Kép

Panó, szerintem jó ötlet a telcsis táblázat. Már küldöm is a számomat a profilban levő címedre. Működik?

Szöszi, remélem már nem lesz gond a légkondival. Küldenél nekem egy sms-t ha Zsuzsáról lesznek ma hírek? Köszi.

Tegnap nagyon sokat írtatok, nem tudok mindenre reagálni, ráadásul ma sem leszek itthon egész nap, megyek a barátnőmékhez vídékre. Kép

Holnap jelentkezem, addig is legyetek jók. Kép

Chello
chello

Hű csajok, micsoda hír! Lehet, hogy Zsuzsa már babázik? KépTud valaki bővebbet???

Swen, kedvenc doktornőm Kép : köszi. Kép Majd iparkodom írni. KépVérvétel: Kép

Panó: a ruhákkal majdnem mi is így jártunk. Sétálni voltunk, mikor rákezdett. Rohantunk haza és a férjem bekapkodta őket. Az ablakon lóg ki egy szárító, azon voltak. Hát már elég macerás kihajolni a pocimtól. Kép
Szerelők: ezek külön fajta úgy látszik. Kép

Lino:akkor jó ötlet ez a délutáni együttalvás. Azért remélem estére nem szokik át! Így legalább nyugi van. Kép Nemsokára rohanunk játszóra, mert aztán megrohadunk. Kép

Dzscs:puszi

Orsi: jó hírek. Kép

Rohanok, még pakolnom kell, meg valami kaját összeütnöm délre:
Linda
bellana

Chello!
Megkaptam a számod!

Bellana!
Te nem küldesz nekem telcsiszámot?

Panó
panó

Csak egy gyors bejelentkezés: