A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Rita, és a magok??????? :lol: :lol: :lol:

Maja még mindig gyönyörű. És hogy nőnek ezek a kölkök, mint a bolondgomba! :D

Gyöngyi: a párom Ózdra járt középiskolába, de hogy ütegbe vagy sem... :?: :roll: :D

Ma nekünk is oltás, megyek is, készülődök!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ehh, ma ez a második laptetőm a babaneten... :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És van már 2010 márciusi babás topik is.....banyek :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

csak benne ne legyek... 8) :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

drágám, az szép lenne :D Legalább lehetne együtt szülinapozni :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Katka, tényleg eseménydús volt a nyaralásotok, de a képeket látva frankó is!!!! 8)

Huuu, jön az utánpótlás a 2010es topik??? Pont tegnap vettem elő a tesztjeimet, lassan egy éve csináltam őket. Most meg itt van Szonja baba. Hogy megy az idő?! :shock: :lol:

Megyünk ma garden-partyba, vagyis már mindenki elment, mi meg Szonjával 3 után csatlakozunk. Nem merjük még árnyékba sem kitenni. Féltjük a kis bőrét a hülye UV sugaraktól! :roll: :)

Maja baba, hogy pancsol?! Tündérke!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vica, anyudnak jobbulást! Szegény ebben a melegben a kórházban?! Elhiszem, h nehezen bírja!

Kukli, én is gratula forduláshoz.

Masut, Szonjának is már csak kicsi kell...egy kis lendület, és az a "buta" kéz ne legyen útban!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hű, hogy mennyit írtatok!

Katka Ez az apasági nem semmi! Nem irigyellek!!!

Csibb Milyen íze van a Karamalz-nak? És hatásos? Most nekem is kevesebb a tejem, de remélem elég lesz Máténak. Iszom-iszom meg iszom és elkezdtem megint a more milk-et szedni.

Katka Én vízöntő vagyok, az aszcendensemről fogggalmam sincs.

Banokla Én is így jártam Mátéval. És mivel már nem bukik, csak ha nagyon sokat eszik, ezért azt csinálom, hogy eszik, játszik, vagy játszunk közösen 1-1,5 órát és utána viszem el fürödni. Így nem éhesen fürdetem és azóta tök élvezi a fürdést.

7 dolog rólam (húha, ez nehéz lesz)

1. Elég maximalista vagyok. Ha valamit el akarok érni, és én akarom, akkor addig hajtok, míg meg nem lesz.

2. Szeretek szeretni. Nem szeretek haragban lenni senkivel. Ha valaki nagyon megbánt, sosem tudom igazán megbocsátani.

3. Sosem fekszem le a párommal haraggal.

4. Szeretek(nék) motorozni, 2 éve van nagymotorra vizsgám, de motorom sajna még nincs

5. Nem szeretem a kerti munkákat (Gyerekkoromban elég volt belőle)

6. Mindenféle sportot szeretek. Sízés, szörfözés a kedvenc. Na meg persze a foci.

7. Ha valaki bántja a párom, vagy a tesóim, ölni tudnék. Most már a kisfiamért is :)

+1 rólam is. A legnagyobb hibám, hogy nehezen ismerkedem, zárkózott vagyok.

Még legalább 10-et tudtam volna írni Mára ennyi.

Sajnálom, hogy megint nem tudok a talira menni :(

Kép

Kép
rszg

Gyöngyi,ok :lol: :lol:
de most, hogy nyár van, legalább követhető a topic, meg így hogy kiköltöztek az albérlőink:) és nekik kell a figyelem :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos: A Gyöngyi féle magok nálam vannak. Megdöbbentően kevés! :shock: :shock: :shock: Egy dobozba rakta Gyöngyi, ami olyan 10X10X15 cm. Szóval egy sima szatyorban csak úgy lötyög. Én azt hittem ennyi meggyből lesz legalább kétszatyornyi. :roll: Na látszik, hogy nem vagyok kertész alkat. :lol:

Bea: Jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy nem jössz. Tényleg örültem volna nektek.
És mitől szédültél? És miért nem álltal meg vezetés közben, ha szédültél? Tényleg rossz élmény lehetett. :(
Pancsolós kép nagyon édes Majáról. Látszik, hogy élvezi! :P

Vica: Szegény anyud! Nagyon nehéz lehet ez így.
Megdöbbentem, hogy a férjed szinte az első pasid! :shock: Ilyen is van még? Tök romantikus! :P

Tehuti: Petit én is árnyékban tartom és 50+-os naptejjel kenem, ha tudom, hogy egész nap levegőn leszünk és napos az idő. (Mondjuk strandolunk.)
Tényleg Bea! Maja bőrét kell félteni a naptól? Le tud égni? Biztos hülye kérdés, de én nem tudom.... :oops:

Rszg: Síelni én is imádok. Persze én nem vagyok profi. A lányok is tudnak már és hatalmas élmény síelni velük. Persze még csak kék pályán mennek. Zsófi tudna már szerintem piroson, de nagyon félős és nem vág neki.
7-es ponttal maximálisan egyetértek!

Rita: Jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy most nem jöttök. Ágica már érdeklődőtt Attila után.... ;) :roll:

Mozi! Mozi Mozi!: Elsősorban Budapest és környéke
Arra gondoltam, hogy kérhetnénk kimenőt az apukáktól és egyik este elmehetnék egy 1/2 10 - 10 körüli mozira. Éjfélre már otthon is lennék. Addig meg úgyis alszanak a manók! Van érdeklődő???

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

katka, hűűűűűű, köszi! :D (én azért sejtettem :wink:)

gyöngyi, Neked meg NAGYON köszönöm!

banokla, számíthatok akkor az utánpótlásra? :wink:

No, Dömeadatok: 6700gr (megduplázta!! :D ), 63cm.
Pedig azt hittem, nyúlt és nem hízott :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka: nem volt vihar haza felé? Itt bazira be van borulva már 1 órája.

Kép

Kép
pgyöngyi

Jöhetek én is 3 hós adattal??? :oops:
6640 gramm (kaptunk letolást a gyerekorvostól :shock: pedig csak szopik,és amíg meztelenül vizsgálta,nem volt semmi gondja,csak amikor rárakta a mérlegre :lol: Azt mondta csökkentsem a szopiidőt :shock: Mondom, hova,mikor kezdetektől 10 perc, most meg már csak max 8

Szóval 6640 és 62 centi :D HATALMAS :D

Kép
Kép
zazzy

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy: Szerintem ezek tök jó adatok! 8) Lányok nekem 7 kiló körül voltak 3 hósan és senki nem mondta, hogy szoptassak kevesebbet. Igaz, hosszabbak voltak. Ügyes vagy Zazzy és szoptass csak igény szerint!

Katka

katka22

Gyöngyi: Pont hazaétünk vihar előtt. ;)

Katka

katka22

No, holnap akkor hánykor és hol?
Gondolom, a bejáratnál...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka, van itthon 50+-os krém, de én még nem akarom ilyen vegyi anyagokkal kenegetni. Bár gondolom ez jobb, mintha leégne. :shock: :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!!!

Végre vagyok!

Az utolsó héten szinte még olvasni sem tudtam annyira sok volt a program és sűrűek a történések.

Az utolsó 4 oldalt is kb 100 részletben olvastam.

Reakc néhány dologra:

Meseszép Majababa, és a keresztelőről a képek is nagyon jók, én is alig várom a miénk, ha minden úgy alakul, ahogy eltevrveztük szept. 5-én tartjuk.

Nemlajos, megymagpárna...nem semmi... ez oyan nemlajosos.

csibb tényleg jok a képek, szépek vagytok!!!

katka, vagyok-vagyok, csak ezer dolog történt: vendégek, utazás, a barátnőm itt volt 5 napi, amig Viktorapu ;-) külföldön volt, akko rmeg szinte csak beszélgettünk és beszélgettünk, nem neteztem....
a horvo-i beszámoló profi, ágica gyönyörűűű, már több képen megfogott, a fürdőrucisok pedig teljesen letagloztak ;-)

és a mozi....huuuu de elmennék én is, utoljára azt hiszem feb. végén voltam.

kukli nekem a szines tábla jön be. Viktor 4 hós adtai: 8400 gramm 71 cm. ma voltunk oltáson, kötelező + rota, most alszik mint a tej, azt hiszem pici hőemelkedése van, a szemecskéi vizben úsznak, így sztem kúp lesz a vége.

Jó ez a 7 pontos dolog, ezen nekem is el kell gondolkodni, a következő hsz-ben jön.

Holnap lesz a tali ugye? De jó!! És ez végra az adryn -es tali. Holnap mi is utazunk vonattal, ez lesz viktorom első vonatútja, remélem tetszeni fog neki az a 30 perc pöstig. Ajándékokat megyünk vásárolni, a hétvégén hazautazunk 10 napra; 3 szülinap + 1 babalátogatás !!! :-) Alig várom.

13-tól pedig a balatonon leszünk 5 napra, huhhhh azt várom csak igazán.

lányok, akkor jön a 7 pont.

puszik
anna**

7 dolog rólam:

huhhh.... nézzük....

1. szeretem a vacsorákat, a jó borokat, és a különleges olasz tésztákat. A vacsiktól már csak a reggeliket szeretem jobban, mióta éltem németországban szinte minden nap édeset reggelizek, + kávé. uhhhhh...... :-)))))

2. szeretem, ha friss ágyneműt...toom hülyeség, de tényleg imádom azt az érzés.

3. nincsenek soha konkrét céljaim, amit kitűzök magam elé :-(, ez talán nem olyan jó (de most készülőben van a fejemben egy ) :-)

4. szeretek nézelődni egy jó kis kávézó teraszán (talán ez is idiótán hangzik itt, de tényleg igy van)

5. imádok egyedül felfedezni ismeretlen városokat...

6. utazás közben a férjem profilját nézni...megtelik a szivem....

7. viktort reggelenként megszagolgatni és játszani vele....
anna**

Anna, te aztán tudsz élni! :) Tök jó dolgokat írtál magadról, látom nagyon szereted az élet szép oldalait! A jó borokat és az új városok felfedezését én is imádom! :)

Rszg, a te pontjaid is tetszenek! Egy igazi sportos anyatigris :D

Nemlajos, szép méretekkel rendelkezik Döme! Nálunk nagyon kevés meggymag gyűlt össze...

Zazzy, Katababa 3 hósan 7 kilós volt, szóval adj csak enni annak a lányzónak! :)

Katka, nekem van kedvem csatlakozni moziba, imádom a mozit. Megpróbálom megfűzni a páromat (bár ő jobban örülne, ha vele mennék :), szóval lehet, hogy először azt kell megszerveznem, és aztán utána ellépni veletek)

Forgolódós babáknak gratulálok!

Holnapi tali: akkor 3-ra igyekszünk ott lenni. Ma voltunk a Kopaszi-gáton, és ahol a legutóbb talin voltunk, ott most víz van (elöntötte a Duna az alsó fokokat). De a fák alatt azért van még hely!

Jó éjt!
É

erpé

sziasztok

akkor holnap talizunk :D A kopaszinak az a bejárata ahonnan én jövök a repülőtér felől? felírtam pár telszámot mindenesetre :roll: :lol:

szép jó éccakát mindenkinek :D

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és 4-hós adatok: 6300g és 63 centi

KépKép
KépKép
adryn

igen, Adryn, az. :)
Remélem, van Nálad telefonszám, ha eltévednél (csak ne engem hívj, hanem valaki olyasvalakit, aki ismeri Pestet :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mi is voltunk dokinál: megkaptuk a 2 hós oltást végre.
méretek: 6000g 64cm

holnap taliiii!!!!

viszem a meggymagot is, nem sok, kb. 2 maréknyi.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

:D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Mi sztem ma nem megyünk, Kata eléggé megfázott. Nem tom hol, elviszem dokinénihez, nehogy megint lehúzodjon. Képeket néztem csak, mert nincs időm, Katka gyönyörűűűűű helyen voltatok! Bakker mintha poszterek előtt állnátok. :lol:
Látom írtatok adatokat, lécci priviben, mert akkor tuti amikor megnyitom beírom - aki úgy küldte annak köszi. Ma már remélem tényleg lesz office. :evil: Új win-van, és ehhez nem volt bent apa cégénél.
Remélem sikerül később visszaolvasnom.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, Katának jobbulást

Lányok, nektek jó talit!

Katka, megálltam , de nem lett sokkal jobb, így vizessel a fejemen továbbmentem. :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli: Szegény pici lány! Jobbulást neki! :? Vigyázz rá nagyon! Peti azt mondja, hogy akkor türelmesen várja a pusziját! ;)

Mozi Erpén kívül mást nem érdekel? :shock: Nehogy már nem szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni....

Erpé: Petiapu sem ismeri a ezt a mozi ötletet. Biztos meg fog lepődni... :roll:

Tali: Azért szedjük össze, hogy ki jön, csak hogy tudjuk:
Adryn
Nemlajos
Masut
Csibb
Katka
Ki van még?

Katka

katka22

Katka, engem érdekel a mozi, de egyelőre úgy érzem, nem mernék elmenni este annyi időre. Tegnap este pl. csak úgy tudott Márti elaludni, hogy összebújtunk, különben sírás volt, de még milyen! Néha előfordul. Néha meg tök jól elalszik.
Amikor ez van, akkor már szopi közben kezd: hátrafeszíti magát, semmi sem jó neki. Próbálom büfiztetni, tornáztatni, hason tartani, de semmi nem tetszik neki ilyenkor. Amint bebújunk az ágyba és ott szopizunk, mintha elvágták volna...
Ilyen már 2-3 alkalommal volt. Remélem, nem gyakran lesz.
Mondjuk annyi előnye van, hogy olyankor én is hamar ágyba kerülök. :)

Masut
masut

Katka
[quote] írta:Tali: Azért szedjük össze, hogy ki jön, csak hogy tudjuk:
Adryn
Nemlajos
Masut
Csibb
Katka
Ki van még?

Hát én :D

erpé

a mozi engem is érdekelne de én nem tudom hogy jutok fel pestre mert nekem még nincs jogsim . meg igazából én sem nagyon merem itthagyni.
a kedvenc képem : :):) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

a talira is elmennék de oda sem tudok :(:(:( pedig már annyira szeretnék

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Mozi engem is érdekel!!! tegnap írtam is, csak újra kérte a jelszót, ezért elszállt az egész... már nem volt kedvem újra írni a regényt, amit írtam.

Erpé
Fanni azt mondta, hogyi inkább a húgomnál marad addig, míg mi gátazunk... annyira nem is bánom, hogy most csak egyfelé kell figyelnem...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

mozi?, jó dolgotok van :P nekem MAja újabban napközben 2 óránként eszik. :x

Katka elfelejtettem válaszolni, masszívabb, vastagabbnak tűnik a kis bőre, de ha megcsípi valami, vagy odaér valami ugyanúgy kipirosodik, nem tudom Afrikaiaknál hogy van, végül is Maja félig magyar, én úgy vettem észre tud érzékeny lenni.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ehh...
Döme belázasodott az oltástól (remélem, hogy attól), most adtam neki először kúpot (felet), azóta le sem bírom tenni, mert üvölt...

Mennyi idő alatt megy le a láz?

És hát... Így a talit sem merem bevállalni :(

Erpé, ha megtennéd, hogy a meggymagokat magadhoz veszed, Veled hamarabb tudok találkozni, hiszen a "közelben" laksz.
Persze, ha nem probléma :oops:

Vagy ha jöttök haza, a Csepeli átjáróig ki tudunk sétálni. Elvileg meg van a számom Neked (nekem megvan a Tiéd), megcsörgethetnél, mielőtt indultok...
Jaj, annyira bánom, de most először lázas (pontosabban hőemelkedéses, 38˚ fenékben) (bakker, most meg fuldokolni kezdett az előbb köhögve, szerencsére abbahagyta, de például fogalmam nincs, hogy mi a teendő, ha pl. allergiás reakció lépett volna fel valamelyik összetevőre :shock: ).

Szóval azért mondom, hogy remélem, hogy attól, mert Mogyoró sincs a toppon... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli, nemlajos:remélemi komoly semmi komoly nincs a picurokkal :?

nemlajos: érik a sárgabarackunk is, az nem érdekel? mármint a magja :D

Kép

Kép
pgyöngyi

:)
A mag nem, de a sárgabarack... :D :D :D
(most vettem majd' másfél kilót, remélem, bírja Döme is :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, persze, magamhoz veszem a magokat, és elviszem szívesen hozzátok a tali után. Úgyis kocsival leszünk.
Dömének jobbulást! Biztos a szuri, ne aggódj! Holnapra kutyabaja.

erpé

katka: mozi csudajó lenne, csak hát a lányok velem alszanak el fél10 körűl, meg hát Eszti is eszik 2 óránként. Jövőre talán

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Dömének jobbulást! Remélük a kúp leviszi a lázat, és többet elő sem jön.
Moziban én is benne lennék. Olyan rég rágom Zsolti fülét, de nincs kire hagyni a skacokat. Illetve most nem ér rá a szitterünk.
Kata jobban van, el is aludt. Azért mindenképpen megnézetem, bizti túlaprázom a tüdőgyuszi miatt. Jah és azt hittem véletlen fordult át... hát nem... tud ő ha akar. Felébred, és megfordul, hogy kezdődjön a játék. :lol:
Vica tényleg jól nyomjuk. Belevehetjük, hogy Bulcsúék sem estek messze egymástól. Írtad nem tudod mivel akarsz igazán foglalkozni. Ha a tájfutást ennyire szereted, és edző is vagy, arra nem vágysz? Anyudnak jobbulást! Drukkolok, hogy mielőbb túllegyetek ezen a kálváriá a kezével, és nyugodtan átölelhesse a kisunokákat (Panna is kicsi).
Jó talit. Itt egyenlőre dög meleg van. kíváncsi vagyok Duna hogy áll. Katus meg nem felejti el azta puszit.... csak úgy be fog gurulni (addigra annyira fog forogni) Peti mellé. :lol: Édesek a skacok, hogy csináltak neked közös képet! Daniról lesüt mennyire rossz ez neki. :twisted: Nem értem hogy a nagymamija hogy lehet ennyire gonosz. Eszembe nem jutna, annyira jó programokat csinálsz annak a kissrácnak, sztem nálad jobb helye van mint mindenki másnál. Örüljenek, hogy vki ennyit foglalkozik vele. Persze értem mire megy ki a játék, de akkor is. :evil:
Gyöngyi én imádom a barackmagot. :wink: Szopi közben mondjuk nem merném....
Ti adtok vmi folyadékot a melegben cicin kívűl? Mióta visszajött a tejem, csak azt kap a kicsi lány. De most olyan meleg van, tegnap estére meg leszívott mindent ami csak volt. Imádom ahogy cuppog. A szeme sem áll jól ha már jól lakott. Rötyög és bugyog a szájából a drága nedű. :lol:
Na lépek.... Kata ébredezik.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mizu?
Kép
Nem túl nőies....de majd egyszer......
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli :D :D :D
Katának is jobbulást!
Nekem a doki tegnap azt mondta (nem mondtam volna? :shock: ), hogy itassam vízzel ilyen melegben, meg jöhetnek a levek. De hát én úgy gondolom, amikor itthon vagyunk, vagy olyan helyen, ahol akármikor előkapom a mellem, nem kell más. De ha legközelebb útnak indulunk, akkor viszek vizet. Én se bírok 2 órát folyadék nélkül, hát ez a pici? :shock:

Döme még mindig meleg (nem nagyon, és lehet, hogy most már csak a sírástól). Hány óra múlva kell újra mérni a lázát?

És hát végtelenül nyűgös, azóta nem aludt, pedig már a szeme is keresztben áll. Na majd most, cicin, ölembe.
Én meg nem hoztam magamnak vizet :shock:

erpé, köszi szépen!!!
Majd csörögj, meg ha még van időd, írd meg, hogy Neked hol jó, hogy találkozzunk!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos sztem mérd meg 2 óránként, és ha nincs 38 fokos (levonva) ne idegeskedj. Meleg is van, oltás is.... dobd meg cicivel, és jobb kedve lesz szegénykémnek. Kúpot amúgy 4 óránként lehet adni.
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, köszi.
Aggódni nem aggódok, csak az új helyzet idegensége... De majd kitanulom ezt a szakmát is (jé, jelnyelven rögtön eszembe is jutott a csecsemőápolás :D)
Most alszik a szentem (még szopi közben átvándoroltam vele a nagyágyba, hogy utána jól otthagyjam... :twisted: ), úgyhogy el se tudtunk volna indulni időben...

Azért sajnálom a talit, egész jó idő kerekedett (a délelőttihez képest). :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ezzel a gyönyörű kék szemmel nem nőies :o ? dehogynem :D

Én adok néha teát, de ma mindent visszabukik, böfög akkorákat :lol: és ma óránként szopizik!!!!!mi ez :shock: :shock: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos úgy tudom 38-ig nem láz, de mi oltás után ahogy közeledett a 38, meg se vártam, adtam egy fél kúpot és feljebb se ment.

Bea, Maja

Kép
bea1978

kukli:ezek a szemek, apám :D Rakjak félre magot? Fel kell törni? vagy mi?

oltásnál én sem vártam meg a lázat,mert annyira nyűgös volt.

Bea: pont most ,meséltem kuklinak, hogy Eszti éjjel kellt vagy 4x cicizni, eddig nálunk ez a legtöbb,még sose csinálta. Én a 3 hós ugrásra gyanakszom,ilyenkor csinálják a több tejcit elvileg :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Nemlajos!
Gondolom a nyűgi is normális :? Lara eddig se a 2 hósnál, se tegnap nem lázasodott be, viszont a tegnapi után,olyan nyűgös volt, és ugyanez,amit te mondasz, keresztbe állt már a szeme,mégsem tudott elaludni.Este is, amíg a kiságyba raktuk, folyton felébredt, köztünk meg nyikkanás és szopi nélkül :shock: átaludta az éjszakát(8-tól fél hatig :shock: :D )

Kukli!
édes ez a Katalány!Úgy várom, hogy az enyém is ügyesen tartsa a buksiját!Kaptunk letolást a fejl.neurológián,hogy nem rakjuk eleget hasra,és ezért még nem tartja a fejét.Viszont hétfő óta naponta többször is átfordítom(már 10 percet is kibír alkalmanként :D )és tényleg ügyesedik :wink:

Ti miket fagyasztotok Őszre/télre???

Kép
Kép
zazzy

Köszi Katus nevében. A szeme amúgy mindig olyan, mint amit kipeckeltek. :lol: Alvás előtt 10 mp-el is. Sosem lehet tudni.....
Gyöngyi a mag belseje olyasmi minta mandula, csak nagy mennyiségben nem egészséges. Mi régen sokat ettün Balcsin. Próbáljátok ki, csak nézz utána mennyit lehet enni.
Nem is mondtam, kész a a kendő, ma lesz késza cipi Ronimamitól. Hétfőre kézben lesz.
Kúpot én is előre adok szuri után. Igazából nem akarom éjjel nézegetni, megelőzöm, és alszunk nyugiban. :wink:
Zazzy nekem hason alvó. Azért erősebb. Már ülve is megtartja egész jól. Emélkszem Tatán néztem Peti milyen ügyes, és Katka mondta ok, de idősebb. No beértük, igaza volt. Mint mindig. :P
Bea lehet ti is tényleg ugrotok. Mi már túl vagyunk rajta. Kata csak úgy általában szeretne egész nap lógni a cicin. A fölösleget ő is visszadobja nekem. Néha együtt savanyodunk. :oops: :lol:
Többiek már kattogtatják a gépet. Remélem szorgalmasan.
Menek, kiszedem a nagyobbik barnamaciját, mert az orrom nem csal.....
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?